, ,

Ľubomíra Bačíková, 12.03.2024, dopolední zprávy, Témata:„ČESKÁ VLÁDA NEMLUVÍ ZA NÁS!!!“, Petr Pavel hazarduje! Češi mohou přijít o svou státnost, varuje Harabin, Naše hvězdná obloha…

12.03.2024: Dopolední zprávy, Témata: „ČESKÁ VLÁDA NEMLUVÍ ZA NÁS!!!“, Petr Pavel hazarduje! Češi mohou přijít o svou státnost, varuje Harabin, Naše hvězdná obloha…

❤️ „Jestli najdeš v životě cestu bez překážek, určitě nikam nevede.“ –  Arthur C. Clarke britský sci-fi spisovatel, vynálezce…

 

📌11.3.2024, v 8:45, Brat za brata: ČESKÁ VLÁDA NEMLUVÍ ZA NÁS!!!“

❤️🙏ĎAKUJEME že sme SPOLU – BRAT za BRATA❤️🙏

https://fb.watch/qL1fDqHYF7/

 

📌 🔝🔝⏩ 11.3.2024, Volný Blog, Milan Smutný: EU:                                        „Protlačovaným e-autům zazvonil umíráček“.

V pondělí 4. 3. vybuchla v sídle EU v Bruselu bomba. Klíčová média si toho nevšimla: Evropský parlament přijal na návrh Komise usnesení, že elektromobil není automaticky klimaticky neutrální vůz. Protlačovaným e-autům zazvonil v EU umíráček.

Rozhodnutí poslanců EU předcházelo „překvapivé“ zjištění Evropské komise (EK), že do emisní bilance čistě elektrických aut (BEV) se musí započítat celý životní cyklus auta včetně velmi emisně šeredné bilanční výroby baterie, ztráty z provozu jako i fakt, že většina elektrických aut má svůj výfuk vlastně v uhelné elektrárně. Totiž že v energetickém mixu většiny evropských zemí převládá výroba elektřiny z uhlí a plynu. Příkladně v takovém Polsku ze 70 %, v Česku z poloviny a v deklarovaně zeleném Německu ze 40 procent. O čem se přitom příliš nemluví, je skutečnost, že zatím neexistuje spolehlivá, efektivní a cenově dostupná recyklace baterií jako typicky nebezpečného odpadu. Přitom Frans Timmermans v roce 2022 za návštěvy v Praze tvrdil, že chudší země EU včetně Česka se „naučí mít elektromobily rády“, až k nim dorazí ze západu Evropy jako ojetiny. Ovšem možná podstatnějším bonusem by bylo, že bohatá část EU nemusí řešit složitou recyklaci baterií…

Zprávu, kterou bez zcela pozornosti velkých médií včetně týmu českých zpravodajců v Bruselu přinesl internetové portál a videokanál rakouského listu Neue Kronen Zeitung, doprovodila tabulka emisí dle zdrojů. Nejlépe tak emisně vycházejí tradiční spalovací auta na benzín a naftu, e-auta obsadila předposlední místo, když emisně nejhorší je dle tohoto hodnocení pohon na tzv. šedý vodík vyráběný ze zemního plynu. Vedení EU tak obrací svou dosavadní politiku prosazování nulových emisí ve prospěch elektromobilů o 180 stupňů. To je začátek konce slepé sázky na elektromobilitu, která byla, je a bude ovšem spojena s obrovskými zmatky a zejména s astronomickými náklady.

👉 Kdyby si Evropská komise byla bývala včas nastudovala analýzu bruselského think-tanku Green NCAP či studii českých vědců, strojních inženýrů a pedagogů Jana Macka a Josefa Morkuse z ČVUT, která se se závěry bruselských kolegů shoduje, skoro zadarmo by unijní lídři a jejich poradenské týmy zjistili, k čemu museli dojít. Hlavně kvůli špinavé emisní výrobě baterie se běžný elektromobil benzínovému autu emisně vyrovná až po ujetí 150.000 km, v případě dieselového po více než 200.000 km.

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://neviditelnypes.lidovky.cz/ekonomika/eu-protlacovanym-e-autum-zazvonil-umiracek.A240309_104115_p_ekonomika_nef?

ZDROJ: https://neviditelnypes.lidovky.cz/ekonomika/eu-protlacovanym-e-autum-zazvonil-umiracek.A240309_104115_p_ekonomika_nef?

 

📌 12.3.2024: „Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO, Praha: Fiala a miliony ve Švýcarsku. Hnutí ANO atakuje 40 %. Piráti by nás nejradši zakázali.“ Čau Praho! 🇨🇿 Premiérův poradce posílal desítky milionů Kč na účet do Švýcarska. A jak jinak než právě prostřednictvím „Fialovy“ kampeličky, kde i premiér měl svůj „zapomenutý milion”, který úřadům nepřiznal. Kampelička v minulosti dostala pokuty za pochybnosti kolem praní špinavých peněz, přesto nikdo není trestně stíhán!

👉 Hnutí ANO atakuje v průzkumech 40 % ve volebních preferencích. Velmi mě to těší, ale nebojte. Neusneme na vavřínech. Budeme dál makat a bojovat za naše lidi.

👉 Vládě věří nejméně lidí od dob Petra Nečase. Odvracejí se od ní i vlastní voliči, informovala média. Nedivím se. Pětikoalice dělá jeden nesmysl za druhým, porušila navíc spoustu svých předvolebních slibů. Lidé jsou naštvaní a já také.

👉 Ministr Lipavský (Piráti) označil Andreje Babiše za bezpečnostní ohrožení země. Kdyby to bylo jen na něm, nejraději by celé hnutí ANO nejspíš zakázal. Říkají sice, že bojují za demokracii, ale ve skutečnosti pětikoaliční strany sledují pouze své vlastní zájmy.

👉 Nemocnice chtějí zvýšit poplatek za návštěvu pohotovosti na 300 korun. Pohotovostí je ve městech přitom nedostatek. Stejně tak mají být zakázány amalgámové plomby, což opět zvýší výdaje za zdravotnickou péči. Přesto vláda neustále mluví jen o zvyšování daní a škrtání příspěvků.

👉 Hnutí ANO mezitím bojuje za vyšší růst příspěvků (nejen) na péči pro postižené. Je to smutné, ale jsou to právě tito a další nejohroženější obyvatelé, které nejvíce dostihla Fialova drahota.

👉 Začala poslední fáze oprav Barrandovského mostu v Praze. Město čeká dopravní peklo, které ale vzniknout nemuselo, kdyby se zajistila funkční objížďka směrem ze Zbraslavi, kde dodnes nebyli schopní dodělat dopravní silnici.

👉 Praha chystá nový manuál pro dopravní značky. Tohle je bohužel jediné, co pětikoalice v Praze umí. Utrácet peníze za manuály, dokumenty, posudky a různé studie. Klíčové problémy stále neřešené.

https://youtu.be/KvFN2YmQ4uA?si=3VPs8y7f-eg_zybV

 

📌10.3.2024, Libor Vlček: „Věřňovičtí se bouří: Fabriku za baráky nechceme! Chystají referendum.“ Navrhnout Obecnímu zastupitelstvu Dolní Lutyně vyhlášení referenda a podpořit ho peticí se rozhodli obyvatelé místní časti Věřňovice. Chtějí se tím pokusit zabránit výstavbě gigantické továrny na polích a loukách v obci.

„Žádnou fabriku za baráky nechceme!“ znělo jednomyslně z úst rozhořčených Věřňovičanů, kterých se v neděli 10. března v podvečer vměstnalo do místní restaurace U Bystroňů téměř dvě stovky. Probrat možnosti účinné obrany s nimi přišli probrat starosta Dolní Lutyně Pavel Buzek a radní Erik Wybraniec.

„Nejdůležitější pro nás je zachovat ptačí oblast a zónu čisté přírody,“ připomněla iniciátorka petice Lenka Černochová, na jakých argumentech by mělo být lidové hlasování postavené. Ve Věřňovicích žije přes šest set obyvatel, podporu mají i v Dolní Lutyni a okolních obcích, na petici bylo v neděli již téměř dvanáct set podpisů. Unikátní přírodní lokalita je domovem chráněných druhů živočichů, navíc je v záplavové oblasti a postavení továrny na rozloze až 280 hektarů znamená obrovskou dopravní zátěž. Lidé se pochopitelně obávají i o své zdraví. „Provoz až sedmi tisíc aut a ve vzduchu budeme dýchat výpary navíc i z lithia,“ upozornil zdejší usedlík David Porwolik.

Starosta Dolní Lutyně Pavel Buzek se snažil místní přesvědčit, že stojí na jejich straně. „Budu bojovat za Dolní Lutyni a Věřňovice, ale nemohu zaručit úspěch,“ přiznal starosta, že boj proti státu a krajským zastupitelům nemusí dopadnout podle představ Věřňovických. „Argument, že to nechceme, protože se nám to nelíbí, neprojde,“ dodal Buzek, že je důležité postavit referendum na nezpochybnitelných důvodech negativních vlivů stavby. „Potřebujeme tuto lokalitu úplně vyjmout z územního plánu,“ doplnil starostu radní Wybraniec o důležitosti zabránit snaze zástupců Moravskoslezského kraje proměnit zmíněnou plochu v rozvojovou zónu a umožnit tak investorovi postavit továrnu za cca 200 miliard korun.

„Tak se třeba přivážeme ke stromům,“ zaznělo odhodlaně z řad bojovných občanů. Povzbudit je přišel místopředseda politického hnutí Referendum – Hlas lidu Petr Bílý. „Výsledek referenda je nejsilnější argument. Co si vy rozhodnete, to tady bude!“ prohlásil Bílý a dodal, že pokud by kraj ani vláda nerespektovali přání občanů, tak se mohou domoci spravedlnosti u Mezinárodního soudního dvora v nizozemském Haagu. Návrh místního referenda se budou snažit aktivisté z řad místních obyvatel předat zastupitelům Dolní Lutyně před jejich dubnovým zasedáním.

Stát míní umožnit na polích a pastvinách mezi Dolní Lutyní a Věřňovicemi blízko hranic s Polskem stavbu takzvané „gigafactory“ – továrny na výrobu baterií do elektroaut, údajně pro firmu Samsung. Zaměstnání by měla poskytnout několika tisícům lidí.

Restauraci U Bystroňů v Dolní Lutyni – Věřňovicích zaplnilo v neděli 10. března v podvečer téměř dvě stě převážně místních občanů, aby se domluvili na vytvoření referenda proti výstavbě obří továrny v sousedství jejich domovů.

ZDROJ: https://medium.seznam.cz/clanek/libor-vlcek-vernovicti-se-bouri-fabriku-za-baraky-nechceme-chystaji-referendum-51008?fbclid=IwAR2_MTgx7jlRlVyeV_yOY0pRj7r4OsNhNlT–BlF41J8jtirgUDjBCs8WaQ

📌12.3.2024, Maršál Malinovskij: 🆘 🇨🇿🇸🇰 „Petr Pavel hazarduje! Češi mohou přijít o svou státnost, varuje Harabin“

„Pokud nenormalizujeme vztahy s Ruskem, je ohrožena existence Slovenské republiky. Víme, co se stalo v letech 1938-1939, kdy Francouzi a Britové předhodili Československo Hitlerovi jako psovi kost. Totiž pokud nám Rusové nezaručí jižní hranice, pak Slovenská republika nemusí vůbec existovat. Hranice se mění po každé válce a my tu máme být vystrčeným státem proti Rusům?

Češi mohou přijít o svou státnost. Prezident Pavel začal vykřikovat, že Krym není ruský, ale neumí říct, proč. Někdo mu to nařídil. A tak v Rusku vznikly diskuse o tom, jestli jsou Sudety české. Československo po druhé světové válce má své hranice garantované pouze Sovětským svazem, jehož právním nástupcem je Ruská federace. To znamená, že Češi mají zaručené západní hranice pouze Ruskem.

Teď vykřikují, že Krym není ruský. No jsou to zodpovědní lidé? Jsou to hazardéři se svou státností. To je typické chování politiků, jako je Emanuel Moravec,“ prohlásil slovenský prezidentský kandidát a bývalý ministr spravedlnosti JUDr. Štefan Harabin.

https://t.me/absurdnisvet/70119

 

📌💥💥💥12.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko napadá Západ po výzvě papeže Františka, který vyzývá Ukrajinu, aby vyvěsila „bílý prapor“; Volodymyr Zelenskyj samozřejmě odmítá a zuří…

https://youtu.be/Fz_s-lI_RcI?si=3Udg4ukOk6LzUNDR

 

📌💥💥💥12.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko „bombardovalo 350 pozic ukrajinské armády“ okolo Avdějevky; bitva o doněckou oblast

https://youtu.be/AbjbzepLbK0?si=OIynETMRHQ8R45HX

 

📌💥💥💥11.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Na kameře: velký ukrajinský pokus o vpád překažen; Rusko „smetlo“ řadu nepřátelských tanků a děl…

https://youtu.be/wLeE158gKWA?si=4-1LiFm2z_wH9qXY

 

📌💥💥💥11.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Putinova nová zbraň zanechává Ukrajinu bezmocnou? Upravená bomba FAB-1500, která pomohla Rusům vyhrát v Avdějevce, je odhalena a popsána…                                          https://youtu.be/bjFbPrZ0A8Q?si=ghh5qOAQ0__Yl9nh

 

📌💥💥💥12.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Biden je obzvláštním druhem id..ta“: Rusko, Medveděv zesměšňuje amerického prezidenta kvůli jeho „kiksům“!!!…

https://youtu.be/5ykNQ6Jo3f0?si=GAM7oCS9ZAIP-VCD

 

📌💥💥💥11.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Žádné omluvy kvůli vztahům s Hamásem“; malajsijský premiér šokoval německého kancléře na tiskovce

https://youtu.be/U0Dpre58bvk?si=6a18c2FGfP_SC9rT

 

📌11.3.2024, Xaver Live, Karolina Stonjeková: Rok prázdného Lampasáka, Fiala na svěrací kazajku a zatracená děloha.

➤Andrej Babiš posílá e-maily kam nemá,

➤Náš pán prezident, který je prázdný, jako obchoďák po zavíračce, rok ve funkci,

➤Petr Fiala vyhlašuje válku Slovensku,

➤V Německu je mnohem horší kocourkov. Tam se mnoha města rozsvítí úžasnou výzdobou na počest svátku Ramadán…

https://www.youtube.com/live/giM7BD8x57Y?si=Cjei0OS5M48NSdJU

📌💫🌕☀️ „Naše hvězdná obloha“: Na naší pevné, ploché Zemi se netočí vůbec nic, kromě Slunce, Měsíce a hvězd, ty se pohybují na obloze jako hodinky kolem stálice Polárky, nebo kolem nás. Hvězdy jsou připevněny k modré nebeské klenbě, která je vidět v nejvyšším bodě 112 kilometrů nad námi – a jsou jako měsíc, jsou pro nás mimo dosah. A i kdyby byly dosažitelné, nebylo by možné na nich přistát, protože hvězdy jsou také z plazmy, jako Měsíc. (Prof. R. Foster). Pochybovači by si měli konečně uvědomit, že nám vlastně o všem lhali. Naším úkolem je také hledat pravdu, protože ne náhodou se říká: Pravda nás osvobozuje!

(Plazma je ionizovaný plyn složený z iontů, elektronů (a případně neutrálních atomů a molekul), který vzniká odtržením elektronů z elektronového obalu atomů plynu, či roztržením molekul (ionizací)                                                    https://t.me/absurdnisvet/70123

📌💫🌕☀️„Přesně takhle byste si náš svět měli představovat shora“.

Stejně jako hvězdy se i slunce a měsíc otáčejí nad našimi hlavami jako hodinky. Jsou od nás vzdáleny pouhých 5 310 kilometrů a mají průměr pouhých 51 kilometrů.

https://t.me/absurdnisvet/70130

 

📌💫„Země má frekvenční tón. Tento tón se změnil a zrychluje se.“ Frekvence a vibrace Země se mění. Aby bylo možné přejít na novou frekvenci, bude muset dojít k oddělení. Připravme se na přechod do nové dimenze!

https://t.me/absurdnisvet/70131

 

📌1video – Za ledovou stěnou je stále 177 světů, děje se toho hodně. Hned na začátku Anunnaki, kteří nám vládnou – plazi jsou jen jejich poslíčci, jsou maximálně démoničtí, undergroundoví a interdimenzionální, ale pověření Anunnaki ovládnout lidstvo, což se jim daří, ale jen na velmi krátkou dobu. Ve filmu je vše vytvořeno tak, aby vypadalo hezky, ale… 2 video – …zde vidíte bohy Anunnakiů a můžete si udělat představu o tom, jací doopravdy jsou!

https://t.me/absurdnisvet/70128

 

📌 11.3.2024, JULIA SHAPERO: „Jayapal vyzývá k vládní akci u příležitosti výročí kolapsu banky Silicon Valley.“

SOUBOR – Reprezentantka Pramila Jayapalová, D-Wash., hovoří během tiskové konference, 24. května 2023, na Capitol Hill ve Washingtonu.

👉 Sněmovna bude hlasovat o republikány vedené  rezoluci potvrzující podporu Izraeli, která podle všeho slouží jako implicitní výtka přednímu demokratovi, který zemi označil za „rasistický stát“, ale později se omluvil. (AP Photo/Mariam Zuhaib, File)

Předsedkyně Kongresu pro progresivní kauzu Pramila Jayapalová (D-Wash.) vyzval federální vládu, aby podnikla kroky proti „systémovým selháním“, která vedla ke krachu Silicon Valley Bank v den výročí krachu banky, jenž krátce vyvolal obavy z širší krize. „Před rokem se kolaps Silicon Valley Bank stal druhým největším krachem banky v dějinách USA,“ uvedl Jayapal v pondělním prohlášení. „Bohatí vkladatelé banky se sice téměř okamžitě stali celými, ale systémová selhání, která kolaps v první řadě umožnila, se stále neřešila.”

„Toto výročí je příležitostí k nápravě napříč federální vládou,“ dodala.

Silicon Valley Bank byla první z několika středně velkých regionálních bank, které loni v březnu v rychlém sledu zkrachovaly, což vyvolalo obavy z možné nákazy v bankovním systému.

V důsledku krachů bank demokraté v roce 2018 narazili na částečné zrušení Doddova-Frankova zákona, který osvobodil většinu malých a středních bank od přísných pravidel zákona.

Zdálo se, že Jayapal v pondělí znovu udeřil a označil kolaps Silicon Valley Bank za „předvídatelný a přímý výsledek zuřivé snahy bankovních lobbistů z roku 2018 vyhnout se základnímu dohledu, transparentnosti a finanční stabilitě ve prospěch zisku.”

Vyzvala také Senát, aby schválil legislativu, která by regulátorům umožnila získat zpět kompenzace od vedoucích pracovníků zkrachovalých bank, a zároveň vyzvala federální regulátory, aby posílili kapitálové požadavky na banky a omezili kompenzační dohody ve finančních firmách založené na pobídkách.

👉 „Pokrokáři budou i nadále, jako vždy, požadovat přepsání pravidel zmanipulované ekonomiky, aby pracující rodiny mohly s klidem bankovat a manažeři bank byli hnáni k odpovědnosti za bezohledné chování a ziskuchtivost,“ řekl Jayapal.

https://thehill.com/business/4524324-jayapal-calls-for-government-action-on-anniversary-of-silicon-valley-bank-collapse/

📌 JUST IN: Nouzová akce Fed oficiálně zastavila půjčování, uvedla agentura Reuters. Program Bank Term Funding Program zastavil vydávání nových úvěrů podle plánu 11. března 2024. Byla spuštěna ve spěchu před rokem, kdy pád Silicon Valley Bank způsobil velký stres.                                                                                                                                   https://x.com/unusual_whales/status/1767249767212732482?s=46

📌🚜 Francie: Farmáři z regionu Akvitánie se scházejí v Bordeaux na demonstraci před krajskou radou.

https://t.me/absurdnisvet/70137

11.3.24 🇫🇷🚜 Farmáři vysypávají hnůj a odpad před krajskou radou v Bordeaux. Desítky traktorů s plnými návěsy proudí z regionu Akvitánie směrem k regionální radě, která dnes zasedá na plenárním zasedání.

https://t.me/absurdnisvet/70138

🇫🇷🚜🔥 Včerejší demonstrace farmářů před regionálním zastupitelstvem v Bordeaux byla napjatější… traktory strhly zábrany a policie pak použila slzný plyn.

https://t.me/absurdnisvet/70139

 

📌 JUST IN – Americké a britské úřady odhalily The Annex, „jedné z největších webových stránek s dětskou pornografií na světě“, po odsouzení tří mužů u britských soudů. Více než 100 000 pedofilů odhalených v propracovaném „mezinárodním podniku“.

https://www.disclose.tv/id/2u5p4js5mc/

 

📌Nikdy jsem se nestaral, jestli jsi homosexuál,

dokud jsi to nezačal strkat do mé tváře, mně a mým dětem.

Nikdy jsem se nestaral, jakou máš barvu,

dokud jsi nezačal obviňovat mou rasu ze svých problémů.

Nikdy jsem se nestaral o tvou politickou příslušnost,

dokud jsi mě nezačal odsuzovat kvůli mé.

Nikdy jsem se nestaral, kde ses narodil,

dokud jsi nechtěl vymazat mou historii a obvinit mé předky ze svých současných problémů.

Nikdy jsem se nestaral o tvůj příjem,

dokud jsi neřekl, že jsem tě diskriminoval tím, že jsem byl za lepší práci povýšen.

Nikdy jsem se nestaral o tvou víru,

dokud jsi neřekl, že moje víra je špatná.

Nikdy jsem se nestaral o odlišnost tvého přesvědčení,

dokud jsi mně nezačal trestat za to, že se držím svého.

TEĎ SE STARÁM!!!

Moje trpělivost a tolerance jsou pryč. Nejsem sám, kdo se tak cítí, jsou nás miliony!!!!!

A MÁME TOHO DOST!!!!!!!

Harris Anne

 

📌 Svoboda znamená zodpovědnost. To je důvod, proč se jí většina lidí bojí. (George Bernard Shaw) https://t.me/absurdnisvet/70146

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 12.03.2024“:

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne: 11.3.2024

⚡️Trump slíbil, že pokud bude zvolen prezidentem, nedá Ukrajině peníze – maďarský premiér Viktor Orbán

(https://t.me/c/1511343927/26197)

🤔 Pracovní migranti mohou začít být vyhoštěni z Ruska, pokud nebudou pracovat podle svého profilu

(https://t.me/c/1511343927/26200)

❗️Státní duma navrhla zrušení povinné jednotné státní zkoušky (https://t.me/c/1511343927/26206)

👍 Návrh zákona o právu pohotovostních služeb narážet nelegálně zaparkovaná auta při plnění svých povinností bude předložen Státní dumě koncem dubna – začátkem května – média

(https://t.me/c/1511343927/26207)

🤡 Ozbrojené síly Ukrajiny se připravují na vážnou operaci na Krymu, řekl šéf Hlavního zpravodajského ředitelství Budanov

(https://t.me/c/1511343927/26211)

❗️Putin podepsal zákon zakazující zahraničním agentům distribuovat reklamu na informační zdroje ruských fyzických a právnických osob

(https://t.me/c/1511343927/26214)

⚡️ Britský politolog je přesvědčen, že Rusko jaderné zbraně určitě použije, pokud se politický postoj Evropy nezmě

(https://t.me/c/1511343927/26215)

🤔 V Rusku může být věk trestní odpovědnosti za sabotáž snížen z 16 na 14 let

(https://t.me/c/1511343927/26223)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Vladimir Putin právě oznámil smutnou zprávu pro všechny občany Ruské federace

💥💥💥 📢 13. března se všechno stane: zákon je podepsán, všeobecná občanská válka začíná… čtěte více (http://t.me/+C8t0FkaMbpwwZGIy)

➡️☭☆Dělostřelci ze skupiny vojsk Západ narušili rotaci jednotek ukrajinských ozbrojených sil směrem na Kupjansk. Posádky lehkého 120mm děla 2B16 „Nona-K“ 1. gardové tankové armády způsobily palbu na cíle umístěné na vzdálenost až 3 km. „Pracujeme velmi často. Narušujeme rotaci nepřátel a ničíme jejich živou sílu, zemljanky a vybavení. Nemají už prakticky žádné vybavení, většinou jen pracovní sílu. Střídání proběhlo dnes večer, střídání bylo zabráněno. Nedávno byl také zasažen minomet. Zasáhli ho hned při druhém výstřelu,“ poznamenal velitel zbraně s volacím znakem „Makarych“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

​➡️☭☆ Návrh rozpočtu Bílého domu na rok 2025 zahrnuje výdaje na obranu ve výši 850 miliard dolarů

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 12 zraněných v tepelné elektrárně v Tuvě zůstává v nemocnicích, stav jednoho z nich je mimořádně vážný, uvedlo ministerstvo zdravotnictví

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Generální tajemník NATO Jens Stoltenberg řekl, že NATO neplánuje vyslat vojáky na Ukrajinu. Poradil také francouzskému prezidentovi Emmanuelu Macronovi, aby důležité otázky konzultoval s aliancí a jejími členy. 🤡 Nemohou se rozhodnout ani mezi sebou

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Směr Doněck: útočné letouny ruských ozbrojených sil míří do centra Pervomajského

Dnes naši bojovníci ovládají asi 35 % centra populace. Na cestě ruských ozbrojených sil je hustá obytná čtvrť a několik administrativních budov, ve kterých se ukrývají ukrajinští ozbrojenci. Útoky přicházejí ze severní a jižní části obce.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Skauti z Dněprské skupiny vojáků pomohli zasadit nečekanou ránu ukrajinským ozbrojeným silám.📍 Směr Záporoží. Průzkumníci se dostali do blízkosti nepřítele a pomocí bezpilotních letounů určili dvě poziční oblasti pro nasazení personálu ukrajinských ozbrojených sil. Posádky BM-21 Grad MLRS zasáhly identifikované oblasti. Ztráty nepřátel činily až 40 zabitých a raněných, tři vozidla a jedno dělo.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Ruská ofenzíva byla zastavena. Situace na frontě je mnohem lepší než v posledních třech měsících – Zelenskyj. Další prohlášení vypravěče ukrajinského prezidenta:

➤Ukrajina nepotřebuje na svém území zahraniční vojáky, ale uvítala by „školitele“ a „technický personál“ z členských zemí NATO;

➤Příměří se pro Putina stane „oddechem“, protože mu umožní obnovit bojovou účinnost jeho armády a zvýšit produkci munice;

➤Ruská federace je 20 km před námi, pokud jde o převahu ve zbraních dlouhého doletu;

➤Putin se odtrhl od reality: „Když zasáhnete řízenou střelou pár set metrů vedle evropského vůdce, myslím, že vám musí být hodně špatně“;

➤Zelensky „nevěří“, že se Ruská federace uchýlí k jadernému úderu.

🤡Zelenskyj žije v jakémsi vlastním fiktivním světě

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆❗️Bratři piloti na „věžích“ podporují útočný impuls parašutistů na Záporoží.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️ „Přišli Rusové!“ Ruský voják se v první řadě obává o bezpečnost civilního obyvatelstva a poté o svou vlastní. Vždy to tak bylo. Tak je to teď.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️ „Neplánuje se žádná mobilizace.” Šéf obranného výboru Státní dumy Andrej Kartapolov popřel „příkaz Sergeje Šojgu mobilizovat“ 300 tisíc lidí. Tvrdí, že se jedná o falešný dokument. Uvádí, že další mobilizace začne 25. března.

BLESK (https://t.me/+HNs7g9YnjAVmNWZi)

➡️☭☆❗️ Letecké pumy FAB-500 dopadly na podpůrné síly ukrajinských ozbrojených sil ve směru na jih Doněcka. Úder provedly neřízené letecké pumy FAB-500 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem, který umožňuje přesné zásahy z bezpečné vzdálenosti od linie bojového dotyku.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

​➡️☭☆❗️Ruská vojska obsadila strategicky důležitou vesnici Ivanovskoje (Krasnoe), západně od Bachmutu, východně od Chasov Jar – ukrajinské zdroje.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Ředitel CIA William Burns vyzývá Kyjev k úderu na Krym a ohrožuje Černomořskou flotilu: S novým balíčkem pomoci bude Ukrajina schopna držet frontu sama v roce 2024 – začátkem roku 2025. Ukrajina bude moci pokračovat v cílených úderech proti Rusku. A to nemluvíme jen o pronikavých úderech na Krym. Ale také ohledně ruské černomořské flotily.

S novým balíčkem pomoci bude Ukrajina schopna znovu získat svou ofenzivní iniciativu do konce roku 2024 – začátkem roku 2025. A bude také schopen vyjednávat z pozice významné síly.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️Vojenští zpravodajové hlásí pokus prorazit ukrajinské DRG do oblasti Belgorod a Kursk. Podle projektu Wargonzo se několik ozbrojených skupin pokusilo prorazit v pickupech podporovaných minometnou a dělostřeleckou palbou. Podle novinářů bylo také na přiblížení k hranici identifikováno několik nepřátelských tanků, které při pokusu o útok zajišťovaly palbu. Probíhá bitva. Obyvatelé Kurské oblasti navíc hlásí střeleckou bitvu v oblasti Tetkino. Na sociálních sítích se zároveň šíří video se zvuky střelby z kulometů, natočené údajně nedaleko města.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️1436 pluk provedl masivní bombardování pozic VOG ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti osady. Novgorod. 1436. pluk 1. doněckého armádního sboru při průzkumu oblasti objevil nepřátelské pozice v oblasti osady. Novgorodskoe (New York). Operátoři UAV se rozhodli neztratit příležitost poskytnout ukrajinským ozbrojencům vyhozenou munici, která dopadne přesně na nepřátelské pozice.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ ❗️Překonali to, jak mohli. Hřebeny rozdávají video tanku bastardů z RDK údajně ve vesnici. Gorkovskoye, městská část Grayvoronsky. Ano, tak si strčili vlajku do zadku, všechny zabili a hrdě s touto vlajkou jezdí. Zasraný indický film. V tuto chvíli boje pokračují, z MLRS střílejí hřebeny.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆ Bezpilotní letoun zaútočil na továrnu Lukoil ve městě Kstovo v oblasti Nižnij Novgorod. Zasáhlo jednotku na destilaci ropy a na místě došlo k požáru. Odkud byl dron vypuštěn, není známo. Dron musel letět ~800 km přes šest regionů, aby zasáhl továrnu Lukoil.

Existuje také verze, že bezpilotní prostředky byly vypuštěny sabotéry z území Ruské federace.

🤬Šílenci

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 🤬Vojenští zpravodajové hlásí pokus prorazit ukrajinské DRG do oblasti Belgorod a Kursk. Podle projektu Wargonzo se několik ozbrojených skupin pokusilo prorazit v pickupech podporovaných minometnou a dělostřeleckou palbou. Podle novinářů bylo také na přiblížení k hranici identifikováno několik nepřátelských tanků, které při pokusu o útok zajišťovaly palbu. Probíhá bitva. Obyvatelé Kurské oblasti navíc hlásí střeleckou bitvu v oblasti Tetkino. Na sociálních sítích se zároveň šíří video se zvuky střelby z kulometů, natočené údajně nedaleko města. Pravost videa zatím nebyla potvrzena. Zatím žádné oficiální informace

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ ⚡️ Dnes v noci byl zastaven pokus kyjevského režimu provést teroristický útok pomocí 25 bezpilotních letounů na cíle na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zachyceny a zničeny nad územími Moskvy (2 UAV), Leningradu (1 UAV), Belgorodu (7 UAV), Kurska (11 UAV), Brjanska (1 UAV), Tuly (1 UAV) a Oryolu (2 UAV) regiony .

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Požár v závodě na rafinaci ropy Kstovo v regionu Nižnij Novgorod byl lokalizován, zaměstnanci byli evakuováni, řekl guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ V Oryolu byly odstraněny následky nočního útoku UAV, po kterém shořelo zařízení palivového a energetického komplexu, řekl guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

​➡️☭☆ Ruské válečné lodě dorazily do Íránu na mezinárodní cvičení. V čele oddílu stojí strážní raketový křižník „Varyag“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *