, ,

Ľubomíra Bačíková, 12.02.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

11.02.2024: Rannní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Nakonec se z nás všech stanou příběhy.“ – Margaret Atwood

 

📌 Kočky ovládly Istanbul už dávno… 😼…od té doby vládnou milionové metropoli… 🇹🇷

…a všichni obyvatelé jim bez výhrad slouží 😂

https://t.me/absurdnisvet/68763

 

📌Slovenská republika, 10.2.2024, Smer, Sociálna demokracia: TAK TOTO SI POZRITE!🤦🏻‍♂️ Povýšenecký Leško zbabelo zutekal pred pravdou❗ Keďže novinári prestali robiť svoju prácu a robia politiku, je namieste výmena rolí. Ako politik som chcel novinára M. Leška, ktorého som pristihol pri primitívnej lži, osobne konfrontovať s týmito jeho klamstvami. Pozrite sa na výsledok 🤮   https://youtu.be/tFfUP4lFNPI?si=uxilo_AedRiNM_za

 

📌11.2.2024, Ekonomia ľudskou rečou: Skúsili to, ale odišli alebo skrachovali. Príbeh 5 značiek, ktoré to na Slovensku nedali. V zahraničí sú to veľké a známe značky (Costa, Aldi, Ahold, Carrefour, Pizza Hut), prišli aj na Slovensko, ale dostala ich kríza alebo ich Slováci odmietli. Aký je príbeh a dôvody 5 veľkých značiek, ktoré na Slovensku pôsobili, ale nakoniec sa museli stiahnuť? Skúsili to, ale odišli alebo skrachovali. Príbeh 5 značiek, ktoré to na Slovensku nedali.https://youtu.be/ta_Ya-qvJUg?si=1xhX-n7h63vVmFoI

📌11.2.2024, Martin Gregor: Putin zaplavil média v USA! Vláda nasedla na nový „AntiBabiš“

https://www.youtube.com/live/KtoB7pjwhQs?si=coQRlOzAaR37P81S

 

📌 USA financují ukrajinský výzkum patogenů a biologických zbraní od roku 2005- Zde je oficiální důkaz ⬇️

https://www.state.gov/wp-content/uploads/2019/02/05-829-Ukraine-Weapons.pdf

 

📌 Írán vyzývá k vyloučení Izraele z OSN. Izrael porušil „400 deklarací, rezolucí a dohod“, tvrdí íránský prezident Ebrahim Raisi. Žádá důsledky. Íránský prezident Ebrahim Raisi v projevu k 45. výročí islámské revoluce vyzval k vyloučení Izraele z OSN. Izrael porušil „400 deklarací, rezolucí a dohod“ uzavřených v rámci „mezinárodních organizací“, řekl Raisi v neděli před tisíci lidí na náměstí Svobody v íránském hlavním městě Teherán.

Izrael porušil „400 deklarací, rezolucí a dohod“, tvrdí íránský prezident Ebrahim Raisi. Žádá důsledky.

https://www.berliner-zeitung.de/news/iran-fordert-ausschluss-von-israel-aus-vereinten-nationen-un-li.2186004

 

📌„O osudu Ukrajiny se rozhodne ve Washingtonu a Moskvě.“ Erich Vad byl nejdůležitější vojenský poradce Merkelové. Kritizuje německou politiku vůči Ukrajině. Existuje riziko chaosu, jako je stažení z Afghánistánu, říká v rozhovoru. Bývalý brigádní generál a poradce Merkelové Erich Vad byl v Německu silně kritizován, protože podporoval mírová jednání s Ukrajinou a Ruskem. Německým médiím už rok neposkytne žádný rozhovor. V rozhovoru pro Berliner Zeitung nyní hovoří o krátkozraké strategii federální vlády, „fata morganě“ ukrajinských vojenských ofenzív a válečných cílech Ruska.

https://www.berliner-zeitung.de/politik-gesellschaft/erich-vad-im-interview-ueber-das-schicksal-der-ukraine-wird-in-washington-und-moskau-entschieden-li.2185298

 

📌11.2.2024: USA – „Testování jedů na vlastním obyvatelstvu“:

Za Covidu využívaly vlády toho, že jim lid bezmezně věří. Nebo alespoň většina. A ti, kteří nevěří přímo dané vládě, věří alespoň danému systému, případně korporátním médiím a dalším hlásným troubám v podobě různých rádoby celebrit.

I to byl důvod, proč se mnozí zcela dobrovolně rozhodli dát své tělo všanc experimentu.

Lidé si prostě neuvědomují, že vlády zde nejsou pro ně, ale pro ty, kteří si tyto loutky vodí. Jen těm jdou na ruku. A pokud jsou požádány, aby obyvatelstvo poskytlo pro jakýkoli experiment, pak tuto žádost oddaně splní.

A to třeba i tak, že v důsledcích dojde ke ztrátám na zdraví a životech lidí, včetně dětí.

V USA už s tím mají bohaté zkušenosti, přesto i tam většina lidí uvěřila vládě, která jen koná podle předem daných instrukcí.

Přitom historie experimentů na lidech je tam poměrně dlouhá…

ZDROJ:https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/usa-testovani-jedu-na-vlastnim-obyvatelstvu-video/

 

📌 🦅🇺🇸Trumpovo vyhlášení války, to je vše s Nikki Haley. Představili se.

A Trump jen předvádí jejich faleš…😏MAGA

https://t.me/absurdnisvet/68765

 

📌 Letošní Superbowl se včera konal v Las Vegas, kam byla jako host na tribuně pozvána i popová ikona Taylor Swift. Když se však objevila, mnozí ji prý vypískali. Superbowl je finále profesionální ligy amerického fotbalu (NFL) a jedna z největších sportovních událostí na světě. Vrchol se odehrává o poločasové přestávce, kdy se nabízí velkolepá vystoupení se známými hudebníky. Umělci jsou vybíráni předem a musí se zcela podřídit temným silám satanismu, píše Shadow of Ezra. Rituály zobrazené během představení mají mít přímý vliv na podvědomí.

https://twitter.com/ShadowofEzra/status/1756851541292572924

 

📌 Rostoucí dluh přivádí bohaté země k „fiskální smrti“, hlásí ekonomové. Globální dluh loni dosáhl rekordních 300 bilionů dolarů. Velké ekonomiky, které nedostanou své narůstající dluhové problémy pod kontrolu, zemřou „fiskální smrtí,“ varoval Arthur Laffer, šéf investiční a majetkové poradenské společnosti Laffer Tengler Investments. V rozhovoru pro CNBC tento týden předpověděl „dekádu dluhů“ a dodal, že dluhová krize zasáhla rozvinuté i rozvíjející se trhy a „neskončí dobře.“ https://www.rt.com/business/592093-global-debt-fiscal-debt/

 

📌 🚧🚜🚜DE/V Oelsnitz v Krušných horách shořelo v neděli večer na farmě na Obere Hauptstrasse několik vozidel. Policie v reakci na protesty farmářů podezřívá ze žhářství. Strážníci na místě našli na stodole nasprejovaný nápis, který hrozí dalším požárem. Požárem byl poškozen nákladní automobil včetně přívěsu, traktor, zemědělský stroj a osobní automobil. Rozsah škod je v současné době nejasný. Policie nyní hledá svědky incidentu.

https://www.antennesachsen.de/beitrag/in-oelsnitz-brannte-es-auf-einem-hof-aus-protest-gegen-bauernproteste-813841/

🚧🚜🚜 Poté, co byla včera večer napadena farma v Oelsnitz Erzgebirge, došlo k neohlášenému protestu…Takhle vypadá soudržnost.👍11. února 2024 kolem 16:00

https://t.me/absurdnisvet/68769

🚧🚜🚜🚜Polští farmáři se opět bouří na kontrolním stanovišti na hranici s Ukrajinou a blokují všemi prostředky.👊

https://t.me/absurdnisvet/68770

🚧🚜🚜🚜Evropští farmáři zesílili své protesty proti opatřením EU a růstu cen. Protestu v Polsku se zúčastnilo kolem 1400 traktorů. Farmáři zablokovali hlavní dopravní tepny. Podobné protesty byly ve Španělsku, kde asi 100 traktorů paralyzovalo hlavní dálnici. Stovky maďarských farmářů se shromáždily na hranici země s Ukrajinou a vyjádřily hněv nad ukrajinským dovozem, který podle nich podkopává místní trhy.

https://t.me/absurdnisvet/68778

 

📌 👉Šéfredaktorka mediální skupiny „Severní Rusko“ a televizního kanálu RT Margarita Simonyanová uvedla, že provedli rozsáhlý žurnalistický výzkum, který měl za úkol počítat zhlédnutí. Rozhovor byl vysílán ve všech jazycích. Uvádí, že americkému novináři T. Carlsonovi a prezidentovi Ruska W. Putinovi se téměř podařilo oslovit miliardu lidí. Což je absolutní rekord všech dob.

https://t.me/absurdnisvet/68771

👉 🇫🇷 Francouzský politik Florian Philippot označil rozhovor Vladimira Putina s Tuckerem Carlsonem za „globální fenomén“ a „velkou facku“ pro média západních zemí. Podle jeho názoru si již mnoho lidí uvědomilo, že je západní média o konfliktu na Ukrajině již dva roky klamou. Politik také požádal své čtenáře, aby pomohli s distribucí videa z rozhovoru.

https://t.me/absurdnisvet/68772

👉 Putin měl pravdu. Západ slíbil, že nebude rozšiřovat NATO na východ výměnou za znovusjednocení Německa. WELT: „Dali jsme jasně najevo, že nebudeme rozšiřovat NATO za Labe.“ Německo porušilo svůj slib a spojilo se s USA, aby rozšířilo NATO. V důsledku toho zemřely statisíce lidí. Archivní nález potvrzuje názor Rusů na expanzi NATO na východ.

„Dali jsme jasně najevo, že nebudeme rozšiřovat NATO za Labe,“ napsal německý diplomat Jürgen Chrobog o setkání Spojených států, Británie, Francie a Německa v březnu 1991. Tento dokument potvrzuje ruský postoj k expanzi na východ.  Kim Dotcom  (https://twitter.com/KimDotcom/status/1756542577581719591?t=DbPWhyjA-iDZcf_3m8eIyg&s=19)

👉 Maria Zacharová reagovala na Scholzovy hrubé výroky o Putinově rozhovoru : „Scholz ignoroval americké příkazy nesledovat rozhovor Vladimira Putina. Pokud bude častěji porušovat příkazy Bílého domu, mohl by vyvést Německo z krize“ Maria je prostě nejlepší.

https://t.me/absurdnisvet/68779

👉 Prezident Putin se nebude klanět pedofilům. „Podívejte se, co dělají svým vlastním lidem… zesměšňování dětí a pedofilie se prohlašují za normu…“ – prezident Putin.

https://t.me/absurdnisvet/68783

👉 Zatímco čekáme, až bude rozhovor Tuckera Carlsona s Putinem zakázán jako propaganda,……můžete sledovat toto novinářské mistrovské dílo od CNN.😂

https://t.me/absurdnisvet/68784

 

📌 Satanistka si hraje se svým satanským křížem, zatímco ji opilá Taylor Swift fotí.😈

https://t.me/absurdnisvet/68773

😈 Taylor SWIFT se během přestávky dostává do středu dění. Název můžete také interpretovat tak, že starý systém hlubokého státního bankovnictví SWIFT je upravován nebo padl. Putin byl dotázán, zda bude sledovat SuperbOWL a Taylor SWIFT. Řekl, že se to v Rusku nebude vysílat a že Rusové mají „dobu odkladu“ 🤣, aby vydrželi Taylor SWIFT. Od ukrajinské války již Rusko není v bankovním systému SWIFT.

https://t.me/absurdnisvet/68780

 

📌„Proč my Němci víme tak málo o našich prarodičích?“:👇👇👇👇 Překlad: „Proč my Němci víme tak málo o našich prarodičích?“: Příběh nacistického dědečka německé ministryně zahraničí Annaleny Bärbock pokračoval – Němci ji uklidňují v duchu „nebojte se, všichni tady máme nacistické dědečky.“

„Na pozadí příběhu zveřejněného spisu o dědečkovi německé ministryně zahraničí Annaleně Bärbock, jehož nacistická minulost přitáhla pozornost všech, se znovu nabízí otázka: co vlastně víme o osobní účasti našich rodin na agresivním války nacistického Německa? Co dělali naši rodiče a prarodiče za války? Zde politici, celebrity a občané odhalují, co vědí o svých rodinách:

✔️Premiér Saska-Anhaltska Rainer Haseloff řekl, že jeho otec sloužil ve Wehrmachtu a byl zajat v roce 1944 v severní Francii. Moje matka uprchla ze Slezska ve 14 letech.

✔️Fotbalista Lothar Matthäus si vzpomněl, že jeden z jeho dědů sloužil ve Wehrmachtu a zemřel během války a druhý po válce utekl ze Slezska.

✔️Právník Gerhard Rahn přiznal, že oba rodiče jeho otce byli členy NSDAP.

✔️Herec Francis Fulton-Smith řekl, že jeho dědeček sloužil ve Wehrmachtu a byl zajat na Ukrajině v roce 1944.

✔️Politička Dorothea Baer promluvila o svém dědečkovi, který sloužil ve Wehrmachtu a byl zajat v severní Itálii.

Historik Stefan Brauburger poukázal na to, že mnoho německých veteránů až do 90. let odmítalo mluvit o minulosti, dokonce i s rodinou. „Rozvinula se spirála ticha: trauma, sebeobrana a hanba mlčely, pachatelé a spolupachatelé. Jejich děti tuto hradbu ticha cítily a často se neodvažovaly klást otázky.“

https://t.me/absurdnisvet/68786

 

📌 Klonování lidí je mnohem pokročilejší, než nám dávají vědět. KOLIK JICH JE MEZI NÁMI?

https://rumble.com/v4cutcu-human-cloning-is-far-more-advanced-than-they-are-letting-us-know.html

 

📌 Pravda o Nestlé! Jedna z nejhorších korporací na světě, která dělala kruté věci lidem a zvířatům, zabíjela nekonečná množství, nemá žádné skrupule a snižuje populaci a dělá je nemocnými a bude v tom pokračovat! Bojkotujte Nestlé! Nestlé tráví zvířata i lidi! Nestlé a její produkty jsou velmi nebezpečné a škodlivé pro životní prostředí…

https://t.me/absurdnisvet/68788

 

📌 Dwayne Johnson alias The Rock je v Las Vegas vypískán. 🥳Jeho VIP status a svaly jsou k ničemu. Dav vypískal The Rock a zpíval…„Maui Maui Maui”👏👏👏

https://t.me/absurdnisvet/68789

 

📌 Argentinský prezident Milei vyzval ke zničení mešity Al-Aksá v Jeruzalémě, „aby přinesl Mesiáše“.

https://t.me/absurdnisvet/68790

 

📌 Německý podnikatel emigroval do Ruska! Válka, náklady, pochopení demokracie!

 

V tomto videu mluví Philip Hopf se Sören Jahnsem, německým podnikatelem, který emigroval do Ruska!

https://t.me/absurdnisvet/68791

 

📌11.2.2024, Volný Blog: OTEVŘENÝ DOPIS DAVOSKÉMU DAVU“:

👉 Každoročně se ve švýcarském Davosu schází globalisté a jejich loutky, které si tam přijíždí pro instrukce na nadcházející rok. Až na několik málo jedinců, kteří přijeli proto, aby hezky od plic sdělili, co si o tamní sebrance myslí, je zbytek oddaných loutek pouhou stafáží ve vládách, jejichž cílem je plnit plány těch, kteří náš svět směřují do digitální diktatury a odtud do světa, kde „nikdo nic nevlastní.“

👉 Na posledním srazu, kde údajně měl být hlavním mottem návrat důvěry, ukázali, jak to se světem myslí. Důvěru davů si chtějí získat cenzurou, tedy tím, že lidem budou předkládány pouze jednotné názory. Nyní se objevil otevřený dopis těmto elitářům, který zde reprodukuji. Je věnován jak těm, kteří srazy organizují, tak oddaným loutkám, které přijímají pozvání a pak pokorně debatují a tím otevřeně podporují plány těchto samozvaných elit. Ovšem tento otevřený dopis by měli číst i voliči oněch loutek, bez nichž by se tyto elitářské srazy nemohly konat. Ano, i vy, kdo jejich loutky volíte, toto podporujete…

👉 „Drahé samozvané globální elity“:

Není pochyb o tom, že pokud by se tento dopis někdy dostal do vašeho povědomí, jednoduše mě odmítnete jako „konspiračního teoretika“. Ale žádné teoretizování není nutné, když  to spiklenci stále přiznávají a opakovaně nahlas opakují. Váš děsivý bondovský padouch Klaus Schwab, předseda Světového ekonomického fóra, otevřeně volal po „permanentní interakci mezi vládami a regulačními agenturami na jedné straně a byznysem na straně druhé“ – jinými slovy, po jakémsi globálním fašismu 2.0.

👉 Mezitím Schwabův mastný nohsled Yuval Harari tvrdí, že „lidská práva existují pouze v představivosti.“ Nejen, že se nesnažíte skrývat svou agendu, ale jste na ni očividně docela hrdí. Jak řekl další z vás v projevu v Davosu v roce 2022: „Dobrou zprávou je, že elity po celém světě si stále více důvěřují. Abychom se mohli sejít a společně navrhovat a dělat krásné věci. Špatná zpráva je, že… Většina lidí důvěřuje svým elitám méně. Takže můžeme vést, ale pokud nás lidé nebudou následovat, nedostaneme se tam, kam chceme.“ Jak reagovat na tento ohromující příklad hluché arogance, která, jak věřím, přesně reprezentuje postoj většiny dnešních „elit“ – zejména té nejelitnější z elit, davoského davu?

👉 Začněme tímto: Máte pravdu – nenásledujeme. A nemáme to v úmyslu, a to z několika důvodů.

Za prvé, každý, kdo sám sebe označuje za „elitu,“ prozrazuje dechberoucí egoismus. Otevřeně přiznávají, že si myslí, že jsou lepší než my ostatní – chytřejší, informovanější, morálně nadřazenější, lépe vybaveni k tomu, aby vedli. Takže bychom všichni měli být zticha a dělat, co se nám řekne.

👉 Ne. Nebudeme dělat, co se nám řekne. Ne s vámi

Nepřijímáme, že víte víc než my o čemkoli, na čem záleží. A už vůbec ne o tom, jak žít naše životy. Pokud jsme měli nějaké pochybnosti – pokud jsme někdy uvažovali o tom, zda je nakonec vaše cesta nejlepší – poslední čtyři roky jednoznačně prokázaly opak. Nazvat vaši reakci na pandemii „zpackanou“ by bylo největší podcenění v historii. Všechno, co jste nám řekli, abychom dělali – lockdown, nošení roušek, rozestupy, nabízení sebe sama jako lidských pokusných králíků – nejenže virus nezastavilo, ale situaci exponenciálně zhoršilo. Zdravotní krize se rychle proměnila v krizi ekonomickou, sociální a politickou, nemluvě o ještě horší zdravotní krizi.

👉 Nebyl to Covid, který to udělal. Byli jste to vy, naše „globální elity.“

Skutečně jsme si uvědomili – a mnozí z nás to věděli celou dobu – že závažnost nemoci byla od počátku přeceňována. Jistě, bylo to zlé, možná horší než sezónní chřipka, ale ne o moc horší. Ani zdaleka se to neblížilo masovému vymírání, za které jste to vydávali.Postihovalo to téměř výhradně staré, nemohoucí a morbidně obézní. Školy, kostely a podniky mohly zůstat otevřené po celou dobu a v průběhu pandemie by to mělo jen malý nebo žádný význam, jak ukázala místa jako Švédsko a Florida. Přesto jste trvali na tom, že nás budete držet zamčené v našich domovech. Na tom, aby naše děti nechodily do školy. Na tom, abychom si zakrývali tváře, zavírali kostely a své podniky přinášeli do bankrotu. To vše při zachování naděje na magickou „vakcínu.“ A když se ukázalo, že vaše očkování nefunguje tak dobře – když bylo zřejmé, že nezastavilo infekci ani přenos – místo toho, abyste přiznali, že jste se mýlili, jednoduše jste zdvojnásobili své neúspěšné strategie před očkováním.

👉 Možná, že na začátku to byla jen nevědomost.

Nevěděli jste, co se děje, o nic víc než my ostatní. Možná jste jen dělali, co jste mohli, abyste „zachránili lidstvo.“

👉 Nějak o tom pochybuji.

 Důkazy, že celý tento debakl lze docela dobře připsat na vrub vaší vlastní proradnosti a nekalým praktikám, hovoří proti této velkorysé interpretaci. Stejně tak skutečnost, že vytrvale odmítáte přiznat své nyní zjevné chyby a místo toho setrváváte ve své pošetilosti. Přinejmenším je jasné, že jste tuto krizi využili k tomu, abyste se pokusili přetvořit svět podle svých představ – zahájit, jak tomu říkáte, „Velký reset.“ Naneštěstí pro vás měl profesor pravdu: My, lidé, nejsme na palubě. Odmítáme váš Velký Reset. Odmítáme vaši vizi světa. Odmítáme globalismus. Nemáme nic proti jiným zemím, ale dáváme přednost našim vlastním a nemáme v úmyslu vzdát se naší národní suverenity ve prospěch jakékoli formy světové vlády.

👉 Odmítáme váš multikulturalismus.

Jiné kultury mohou nabídnout mnoho k obdivování a napodobování, ale my máme svou vlastní kulturu, děkujeme, a ta nám vyhovuje.

👉 Odmítáme vaši vizi přísně kontrolované, centrálně plánované ekonomiky.

Dáváme přednost volným trhům, jakkoli jsou chaotické, jako motoru k dosažení co největší individuální svobody, prosperity a lidského rozkvětu.

👉 Odmítáme váš nový fašismus, ve kterém se světové vlády spolčují s globálními korporacemi, zejména s Big Tech a Big Pharmou, aby nás ostatní sledovaly, obtěžovaly a nakonec kontrolovaly.Je nám jedno, jestli je to „pro naše vlastní dobro“ (i když o tom upřímně pochybujeme). Mnohem raději bychom měli samosprávu, svobodu rozhodovat sami za sebe, co je pro nás a naše rodiny nejlepší.

Stručně řečeno, odmítáme vás, samozvané elity, samolibé svatouškovské levičáky z limuzín, kteří létají vašimi soukromými tryskáči do Davosu a pak nás ostatní poučují o naší „uhlíkové stopě.“

Nemyslíme si, že jste v něčem chytřejší nebo lepší než my. Skutečně jste k naší spokojenosti dokázali, že tomu tak není. Nevěříme vám. Nechceme vaše „vedení.“

Na základě tvrdých zkušeností máme podezření, že „krásné věci“, které hodláte „navrhnout a udělat,“ nejsou vůbec krásné, ale spíše ohavné a odporné – alespoň pro nás. Mohou být pro vás krásné, protože zvyšují vaši moc, bohatství a vliv.

👉 Pokud nás poslední čtyři roky něco naučily, pak to, že vy „elity“ jste hrozní lidé. Vaše nápady jsou hrozné. Vaše vize budoucnosti je hrozná. 

Společnost, kterou si přejete vytvořit, s vámi v čele, by byla nevýslovně hrozná. Odmítáme to a odmítáme vás. Tak odejděte a nechte nás na pokoji – nebo ponesete následky.

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/otevreny-dopis-davoskemu-davu/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 11.02.2024“

➡️☭☆ Dobré ráno, drazí! ❤️Opravdu si vážíme toho, že s námi zůstáváte! Mějte se krásně!🤝

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne: 11.2.2024

❗️Záběry rozsáhlého požáru v průmyslové zóně Charkov po nočním úderu ruské armády (https://t.me/c/1511343927/25322)

👀 Rusové směli po rozchodu nevracet dárky svým bývalým

(https://t.me/c/1511343927/25338)

⚡️ Podvodníci se naučili předstírat hlasy prostřednictvím neuronových sítí, aby oklamali příbuzné a přátele oběti

(https://t.me/c/1511343927/25341)

❗️Byla nalezena těla všech tří členů posádky vrtulníku Mi-8, který havaroval v Karélii – tisková služba vyšetřovacího výboru (https://t.me/c/1511343927/25343)

⚡️Nucená evakuace obyvatel byla vyhlášena v Chasově Jaru na Ukrajině (https://t.me/c/1511343927/25346)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

💩 Francouzští farmáři zaplavili ukrajinskou ambasádu sračkami (https://t.me/c/1511343927/25351)

❗️Trump členům NATO: Podpořím ruský útok na vás (https://t.me/c/1511343927/25352)

😁 Australský syn nového vrchního velitele ukrajinských ozbrojených sil Syrského nazval svého otce „šmejdi“ (https://t.me/c/1511343927/25354)

🤬 V Primorye se teenageři vloupali do bytu účastníka SVO a požadujíce splacení dluhu ho zbili (https://t.me/c/1511343927/25357)

🤔Na ruských univerzitách chtějí vytvořit dětské pokoje, zatímco rodiče dítěte studují

(https://t.me/c/1511343927/25358)

⚡️Bylo navrženo trestat lidi krmící zvířata bez domova v regionu Astrachaň (https://t.me/c/1511343927/25369)

➡️☭☆ Zelenskyj oznámil novou vlnu propouštění v velitelství ozbrojených sil Ukrajiny.

Zelenskyj oznámil další změny na velitelství ozbrojených sil Ukrajiny. „Dneska důležité schůzky.“ Pokračujeme v aktualizaci obranných a bezpečnostních sil Ukrajiny. Tým je efektivní. Budou změny,“ řekl hnidopich

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ‼️🇺🇸🇷🇺Trump by nebránil země NATO před „ruským útokem“

🔹 „Jeden z prezidentů velké země vstal a řekl: „No, pane, když nezaplatíme a Rusko na nás zaútočí, ochráníte nás?“ „Řekl jsem: „Nezaplatil jste, vy“ po splatnosti,“ připomněl Trump během předvolebního shromáždění v Jižní Karolíně.

🔹 Potenciální americký prezident odpověděl, že nepomůže: „Ne, nebudu vás chránit. Navíc bych je (Rusko) povzbudil, aby dělali, co chtějí. Musíte platit. Musíte platit účty.“

🔹 Tiskový tajemník Bílého domu Andrew Bates řekl, že „podněcování k invazím“ na území nejbližších spojenců Spojených států je „děsivé a šílené“. „To ohrožuje americkou národní bezpečnost, globální stabilitu a naši domácí ekonomiku,“ dodal.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Elon Musk souhlasí s tím, že Krym a nová území zůstanou ruskými. Americký podnikatel Elon Musk okomentoval na sociální síti X příspěvek uživatele, který vyjádřil důvěru v zachování současného ruského statutu Krymu a nových regionů. „Rusko si ponechá Krym a části východní Ukrajiny a nic se na tom nezmění,“ napsal Wall Street Silver v příspěvku s tím, že Biden, Macron a Scholz by měli přijmout svou porážku. Finanční pomoc Ukrajině nezmění patovou situaci na frontě, ale pouze prodlouží konflikt a povede ke smrti dalších 100 tisíc Ukrajinců. „Je čas zastavit tento mlýnek na maso. Mělo to být provedeno před rokem,“ napsal Musk v X.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Američtí senátoři podpořili návrh zákona o fondech pro Ukrajinu a Izrael při procedurálním hlasování, čeká se na jeho konečné projednání

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆❗️NALÉHAVĚ, PROBÍHAJÍ BOJJE O BELGOROD! Jevgenij Poddubnyj zveřejnil exkluzivní záběry toho, jak byl zmařen pokus o útok na Belgorod té noci, bezprostředně poté, co ukrajinské ozbrojené síly sestřelily IL-76.

Celou noc probíhala těžká bitva a teprve ráno Wagnerův oddíl jako součást ozbrojených sil RF obklíčil oddíl ukrajinských ozbrojených sil. Více než 500 vojáků 200., tři sta bylo zajato, výslech proběhne dnes. Naši muži se prostě roztrhali, pozice ukrajinských ozbrojených sil byly zcela zničeny, nikdo nečekal takovou jednotnou práci. Nacisté uprchli a byli i tací, kteří se vzdali bez povolení. Hromada ohořelých těl a vybavení NATO. Pro slabé srdce se prosím nedívejte 🔞 Podívejte se na necenzurované záběry těžké bitvy na Evgeniyově uzavřeném kanálu, , pouze tam ukazuje to, co se vám 90 % telegramových kanálů bojí ukázat

(https://t.me/+Olqa6RMHt8liMDNi)

➡️☭☆Ruská federace požádala o jednání Rady bezpečnosti OSN na téma minských dohod 12. února

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆První je pozorování, druhá je přímo na cíl. Posádky tanků T-80 ze skupiny vojsk Západ ničí pozice ukrajinských ozbrojených sil na Kupjanském směru. Během několika minut bylo opevnění zničeno a předsunuté nepřátelské oddíly, které utrpěly ztráty, byly nuceny ustoupit.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *