, ,

Ľubomíra Bačíková, 08.03.2024, dopolední zprávy, Témata: Proč Fiala odvolal jednání s Róbertem Ficem, MDŽ, Ukrajina už nemá téměř žádnou munici: generál Jack Keane…

08.03.2024: Dopolední zprávy, Témata: Proč Fiala odvolal jednání s Róbertem Ficem, MDŽ, Ukrajina už nemá téměř žádnou munici: generál Jack Keane…

📌 Věděli jste, že děti se smějí asi 450krát denně? Dospělí naopak jen asi 15x😯

⁠„Smích je nejlepší lék“ 👈 Tu větu zná každý. Když se smějeme, naše pohoda se posílí, uvolníme se, můžeme se pustit, můžeme se odevzdat.⁠

Smích snižuje pocit bolesti a posiluje náš imunitní systém. Smích také stimuluje metabolismus a uvolňuje hormon štěstí endorfin.⁠ A pokud to nejde tak dobře, stále můžete těžit z pozitivních účinků smíchu❤️

Protože váš smích nemusí nutně pocházet od srdce (i když to by bylo samozřejmě to nejlepší👏☺️).

Pouhým přitažením koutků úst nahoru na cca 1 minutu úsměv signalizuje vašemu mozku, že se děje něco pěkného a uvolňujete vás😊 Velmi důležité🙏👉 Čím více je svět tam venku zlomený, tím víc může být smích léčitel❤️💫 Mějte se rádi, respektujte se, oceňujte se a SMĚJTE se❤️  𝐸𝓃𝒶

https://t.me/absurdnisvet

Pár malých, ale velmi účinných cviků, které vám vykouzlí úsměv na tváři😊⁠

  1. Dejte světu svůj smích! Darujte svůj úsměv každému, koho potkáte. Vrátí se a budete zářit ještě více. Užijte si to! Změňte svět svým úsměvem. A nenechte svět změnit váš

úsměv.

⁠2. Smějte se sami sobě! Udělejte si každý den 5 minut a zamyslete se nad tím, co se vám na sobě nelíbí, o čem pochybujete a kde vidíte své slabiny. A pak se tomu můžete zasmát. Lépe řečeno: smějte se tomu! Co nejhlasitěji. I když se k tomu budete muset zpočátku nutit, všimnete si, že všechny vaše pochybnosti vám najednou připadají směšné v tom nejpravdivějším smyslu.

  1. Buďte kreativní!

Udělejte si čas na přemýšlení o tom, co vás nejvíce baví? Co tě bavilo jako dítě? Co jsi chtěl dělat věky, ale ještě jsi to neudělal? A pak každý den dělejte něco, co vás baví. Váš úsměv vás bude automaticky provázet.

  1. Zaměřte se na pozitivní věci! Nesledujte příliš mnoho/žádné negativní zprávy. Je dost kanálů, které šíří pozitivní věci. A nejde jen o to zavírat oči před negativním, ale spíše se soustředit na to, jakou chcete, aby byla vaše budoucnost! Buďte si vědomi: Kam zaměříte svou pozornost, tam proudí vaše energie. Aby se pozitivní účinek smíchu dostavil, nemusí váš smích vždy vycházet ze srdce – i když to by bylo samozřejmě to nejlepší! Ale stačí, když ve stresových chvílích na cca 1 minutu vytáhnete koutky úst nahoru, úsměv vašemu mozku signalizuje, že se děje něco hezkého a že vás to uvolní!

Mimochodem: Smát se nemusí nutně znamenat, že jste šťastní a úsměv nemusí nutně znamenat, že váš život je dokonalý. Ale pokud se dokážete usmívat (i když se věci nedaří), znamená to, že si vážíte toho, co máte, a jste za to vděční. To vás přivádí do úžasně vysoké vibrační energie, která zase přitahuje úžasné věci do vašeho života 💫

Nic míň si nezasloužíte❤️⁠

Přineste porci dobré nálady a úsměvu do světa!

Neváhejte a sdílejte příspěvek, abyste to světu připomněli: Smích je nejlepší lék!

𝐸𝓃𝒶: https://t.me/absurdnisvet

 

📌Všude se přálo k Mezinárodnímu dnu žen, ale tihle naši burani ani náhodou. Je vidět, jak si nás váží. Buran se nikdy nenaučí slušnému chování, i když jakkoliv se snaží na venek tak vystupovat, buran zůstane vždy buranem!!!

 

📌 7.3.2024, Slovanka: „Nigérie zavedla povinné ID i CBDC v říjnu 2021 a přísně omezila hotovost, nyní je v zemi chaos a rabování.“

Možná se ptáte, proč si globalisté vybrali jako pokusného králíka právě Nigérii. Předpokládám, že to bylo právě proto, že zde očekávali velký odpor. Africké země se totiž – až na výjimky – vzepřely jak covidovým restrikcím, tak podávání genových injekcí.

Nigérie je co do počtu obyvatel největší, takže zřejmě proto se rozhodli vyzkoušet si první plošné zavádění CBDC právě zde. Je třeba si vyzkoušet, jak nejlépe CBDC vnutit i těm, kteří tento nástroj zotročení odmítají nejvíc.

Evropské země jsou velmi poslušné, takže zde by bylo podobné testování zbytečné, drtivá většina lidí by se – podobně jako za covidu – plně podřídila. Podobně poslušní jsou ve směru k autoritám třeba i Asiaté nebo Američané.

V Nigérii nejprve zavedli plošně ID, které lidem vnutili povinně, pod hrozbou restrikcí. Na ID záhy napojili CBDC a posléze začali omezovat hotovostní výběry.

Ani to nepomohlo. Zdá se, že k dalším pokusům o nastolení digitální diktatury povede ekonomický krach a devalvace měny. Následná hyperinflace by mohla být přesně tím, co „zachrání“ ekonomiku.

I když následující článek nepokoje, rabování a ekonomickou krizi přímo nespojuje s neúspěšným zaváděním digitální měny, tak právě tyto události mohou dospět k jejímu přijetí od širokých mas. S bezcennou hotovostí a hladovými Nigerijci to bude jistě jednoduché…

Rostoucí ekonomické strádání a hladomor v Nigérii dosáhly nové úrovně: ve velkých městech země jsou drancovány sklady a nákladní auta plná jídla.

Noviny DAILY POST uvádějí, že v posledních dnech prudce vzrostl počet rabování skladišť a přepadení nákladních aut převážejících potraviny a suroviny.

 

Celý článek si můžete přečíst ZDE:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/nigerie-zavedla-povinne-id-i-cbdc-v-rijnu-2021-a-prisne-omezila-hotovost-nyni-je-v-zemi-chaos-a-rabovani/

ZDROJ: https://necenzurovanapravda.cz/2024/03/nigerie-zavedla-povinne-id-i-cbdc-v-rijnu-2021-a-prisne-omezila-hotovost-nyni-je-v-zemi-chaos-a-rabovani/

📌 💥💥💥 📢 Slovenský premiér oznámil, že Fialův režim odkládá jednání vlád obou zemí na neurčito! Podle informací jde o odvetu Prahy za schůzku ministra zahraničí SR se Sergejem Lavrovem v Turecku minulý víkend! O čem se jednalo na diplomatickém fóru ve městě Antalya? O míru na Ukrajině! Fialova vláda byla zahájena ruskou generální prokuraturou, která vyšetřuje toky peněz a zbraní přes ČR a české kampeličky na Ukrajinu!

👉 Fialova vláda se začíná topit v klientelistickém bazénu zbrojařů a ukrajinské mafie, která zajišťuje dodávky českých zbraní skrze české zbrojaře a české kampeličky na Ukrajinu pro teroristické útoky proti civilním cílům v Rusku! Takový je předběžný závěr ruské generální prokuratury vyšetřující sérii útoků proti civilním cílům v ruském pohraničí, jak nás ve čtvrtek informovali ruští novináři.

👉 Je to i důvod pro to, proč Petr Fiala ve středu večer oznámil slovenské vládě Roberta Fica, že odkládá na dobu neurčitou další společná jednání se slovenskou vládou. Tím dochází k přerušení vztahů se slovenskou vládou a podle informací z okolí české vlády jde o odvetu Petra Fialy za schůzku slovenského ministra zahraničí Juraje Blanára s ruským protějškem Sergejem Lavrovem v tureckém městě Antalya minulý víkend. Blanár a jeho delegace se na žádost ruské strany setkali s Lavrovem a s jeho ruskou delegací, aby jednali o možných mírových řešeních konfliktu na Ukrajině a o obnově diplomatických vztahů mezi oběma zeměmi. Jednání proběhlo na okraj Diplomatického fóra, kde se řešily hlavně otázky míru na Ukrajině.

Tato důležitá schůzka na podporu míru, přátelství a spolupráce v Evropě byla naprosto nezbytná a naše redakce je upřímně potěšena mírovými kroky slovenské vlády, protože mír a spolupráci v Evropě nelze zajistit bez účasti Ruské federace a bez bezpečnostních garancí a záruk pro všechny země v Evropě, bez rozdílu! Na vině současné krize na Ukrajině a na vině obrovského fašismu a štvaní do války je samozřejmě americký imperialismus, který v Evropě po pádu SSSR se transformoval do rakovinového válečného procesu, nezměrné rusofobie a tažení na Rusko. Je opravdu důležité, že Slovensko spolu s Maďarskem slouží a fungují uvnitř EU a NATO jako poslední pojistky zabraňující válečnému šílenství bez jakéhokoliv omezení.

👉 VIDEO: Slovenský ministr zahraničí jednal se Sergejem Lavrovem:

Současná podpora válce je způsobena fašistickým ukotvením většiny evropských vlád. Fašistických proto, že jde o svazkové řízení politických elit, vojensko-průmyslového komplexu a médií. Tento triumvirát a trojsvazek tvoří klasické svazkové (rozuměj fašistické) řízení, které ovládá národy pro-válečným narativem na podporu a prohlubování války s cílem mamutích zisků zbrojařů, kteří ze zisků financují politické elity i média. Od toho pochází heslo italských fašistů ze 30. let: Válka – živitelka!

👉 Přestože forma a nástroje Fialova, Scholzova, Macronova a dalších režimů v Evropě může připomínat nacistické praktiky, jedná se čistě o ukázkové svazkové, tedy fašistické řízení politických elit, zbrojního průmysl a médií. Všechny části svazku totiž z války profitují a stávají se na válce závislými. A od toho je jen krůček k mafii a do podsvětí, a rovněž k podpoře terorismu. A není divu, že nejvíc Fialově vládě vadí právě snaha slovenské vlády o mírový proces na Ukrajině. Níže je video ze schůzky Juraje Blanára se Sergejem Lavrovem v Turecku.

👉 👉 👉 Ruská generální prokuratura totiž připravuje žaloby proti vládě Petra Fialy za dodávky zbraní Ukrajině k teroristickým útokům proti civilním cílům nejen na Donbasu, ale v poslední době i proti cílům v Rusku, kde nejčastějším terčem je právě ruské pohraniční město Belgorod. Informaci ve čtvrtek naší redakci poskytli ruští novináři s odkazem na jejich zdroje ruské generální prokuratury. Ukrajinská armáda k teroristickým úderům proti civilním cílům v Belgorodu totiž prokazatelně používá české zbraně, raketomety RM-70 Vampire a dokonce brzy už i české houfnice. V celé věci totiž došlo v posledních dnech a týdnech vyšetřování k posunu.

👉 Na Ukrajinu zamíří oklikou přes Nizozemí 9 českých moderních houfnic Dita na ostřelování Belgorodu!

👉 Několik zajatých ukrajinských vojáků, kteří byli v posledních dnech zajati na Donbasu, totiž vyšetřovatelům potvrdili, že se před přesunem na Donbas účastnili ostřelování Belgorodu 👉 v minulých měsících a palba probíhala se souhlasem Prahy. Zajatci totiž vypověděli ruským vyšetřovatelům, že k raketovým útokům na ruské město Belgorod nemá ukrajinská armáda povoleno používat americké, francouzské a ani britské rakety a raketové komplexy.

Souhlas k použití raketových systémů proti cílům v Rusku, tedy myšleno proti cílům uvnitř původních hranic Ruska, dala podle jejich výpovědí ukrajinské armádě pouze Praha. Naše zdroje nespecifikují, co se tím myslí, jestli Praha jako vláda v Praze jako celek, či nějaké ministerstvo v Praze, anebo nějaký generál na GŠ AČR v Praze. Tyto informace potvrdil podle našich informací i velitel jedné z raketových baterií, který sloužil u českého komplexu Vampire. A to není všechno.

Celkem 9 komplexů českých houfnic DITA 155mm dostane Ukrajina přes Nizozemsko. Houfnice s dostřelem až 40 km chce podle výpovědí ukrajinských zajatců kyjevské velení použít na ostřelování ruských měst v pohraničí

👉 Ukrajina požádala Prahu o dalekonosné houfnice Dita, které ale česká vláda darovat Ukrajině nemůže, protože jde o úplně nový výrobek, který AČR nemá ve výzbroji, a proto bylo dohodnuto, že za Ukrajinu nákup celkem 9 komplexů Dita zaplatí nizozemská vláda. Houfnice s dostřelem téměř 40 km mají být podle ruské prokuratury v blízké době použity na ostřelování ruských pohraničních měst, především zmíněného Belgorodu, který leží od hranic Ukrajiny pouhých 20 kilometrů.

👉 Během výslechů to měli uvést ukrajinští zajatci ruským vyšetřovatelům. Naše redakce nyní vstoupila do jednání s ruskými novináři, že bychom rádi získali část vyšetřovacích materiálů, minimálně ty části materiálu, které z výpovědí ukrajinských zajatců potvrzují, že Praha (vláda či nějaké ministerstvo) vědomě umožňuje českým zbrojařům dodávat Ukrajině zbraně k použití bez ROE a TOI omezení, na rozdíl od USA, Francie, Velké Británie a dalších zemí, které také dodávají zbraně na Ukrajinu.

👉 Ruská generální prokuratura: Ukrajinští zajatci dosvědčují, že české zbraně jsou jediné na Ukrajině, které nemají ROE a TOI omezení!

Jednalo by se o závažné důkazy, že české zbraně pro Ukrajinu nesledují jen vojenské, ale rovněž i teroristické cíle proti Rusům. Dodávky českých zbraní Ukrajině skutečně mají podle naších informací jednu a pro Ukrajince nedocenitelnou výjimečnost, a to je povolení Prahy k použití českých zbraní proti Rusům bez jakýchkoliv ROE (Rules of Engagement) a TOI (Targets of Interest) omezení. Právě proto Ukrajinci nesmí používat americké raketomety HIMARS s dalekým dostřelem proti cílům uvnitř Ruska, nemohou používat ani francouzské houfnice César.

A to prostě proto, že vlády těchto zemí podle ROE neumožňují Ukrajině použití těchto zbraní proti cílům v Rusku. A co je ještě důležitější, české zbraně nemají žádné taktické omezení, ani proti cílům zájmu použití TOI. Níže je video následků raketového úderu českého komplexu RM-70 Vampire na ruské město Belgorod, o kterém jsme informovali a 👉 vyšetřuje to ruská generální prokuratura jako akt mezinárodního terorismu s umožněním TOI na civilní objekty a civilní budovy.

Proto podle ruských vyšetřovatelů mohou ukrajinští vojáci používat české zbraně k útokům proti civilním cílům v Rusku, což je samozřejmě pode mezinárodního práva mezinárodní terorismus. A právě proto Fialova vláda byla zahájena ruskou generální prokuraturou. Přitom nákupy těchto zbraní podle ruských vyšetřovatelů probíhají v ČR nikoliv skrze banky, ale skrze nebankovní společnosti a kampeličky.

👉 Funguje to tak, že Ukrajinci anebo Nizozemci pošlou peníze do české kampeličky, která ty peníze posune české zbrojovce a ta za ty peníze dodá zbraně. O tomto principu posunování peněz přes jednu takovou kampeličku, kde měl schované peníze i premiér Petr Fiala, jako první informovali novináři iDnes.cz a článkem se začala zabývat právě i ruská generální prokuratura.

👉 VIDEO: Šokující výrok Andreje Babiše o tom, že v kampeličce, kde měl peníze Fiala, zmizely v taškách peníze určené na nákupy ukrajinských zbraní!

Podle Andreje Babiše a jeho výroku na kanálu XTV to dokonce fungovalo tak, že do kampeličky se nosily miliony EUR v igelitkách a peníze od Ukrajinců prostě najednou někam zmizely. Kam zmizely v taškách? Do kapes někoho v okolí Fialovy vlády? Nebo jejich rodinným příbuzným a do jejich firem? A proč Ukrajinci nespustili křik, že byli okradeni? Chápete? Kdo v tom nevidí chobotnici a chapadla korupce, tak je opravdu slepý, anebo nevyléčitelně naivní. Celý pořad s Andrejem Babišem a Lubošem Xaverem Veselým můžete zhlédnout na kanálu XTV na YouTube. Důvod, proč české banky nechtějí českým zbrojovkám, až na výjimky, zajišťovat bankovní transakce a tyto věci se tak řeší přes kampeličky, jsou obavy bank z možného obvinění z financování terorismu.

Pokud by se v budoucnu ukázalo, že některé bankovní transakce okolo nákupu zbraní, které banka zprostředkovala, byly posléze zneužity k terorismu, k teroristickým útokům, ke genocidě a podobně, byl by to konec pro banku. Právě proto obchody se zbraněmi probíhají v celé Evropě nejčastěji skrze nebankovní subjekty či různé formy záložen a kampeliček. Co by však bránilo provádět tyto operace přes účty ČNB jako centrální banky, pokud je tedy vše košer, jak tvrdí Fialova vláda o dodávkách zbraní na Ukrajinu? No, zkuste se zamyslet!

Je to samozřejmě kvůli tomu, že tyto dodávky zbraní nejsou vůbec košer a nástroje na zabíjení jsou vždy spojeny s otázkou, kdo bude vítěz války a kdo poražený. A protože banky jsou vždy v pozici nadnárodních subjektů, nechtějí mít nic společného s transakcemi okolo zbraní. Zbraně jsou totiž špinavé zboží a banky se nechtějí umazat.

👉 To je ten důvod, proč i politici mají v ČR odložené miliony v různých kampeličkách, to je i důvod, proč Ukrajinci všechno řeší přes tyto kampeličky, to je i ten důvod, proč Fialova vláda tak moc chce pokračovat ve vyzbrojování Ukrajiny a v pokračování války, protože ten tok peněz přes české kampeličky musí pokračovat, protože ten systém se řídí pravidlem Ouroboros – Had požírá svůj vlastní ocas. Politici vytvořili hlavu války na jedné straně a na opačném konci ocas té války, tedy zbrojení a zisky z války, je všechny dohromady živí, a to nejen finančně, ale i konceptuálně a politicky. Bez Ukrajiny by neměli politici žádný politický program svých vlád.

👉 Slušní Češi se ostře distancují od Fialova režimu podporujícího kšefty zbrojařů s cílem prodloužení války a tím pádem prodlužení zisků zbrojařů a jistě i politiků!!!

Naše redakce je přesvědčena, že Fialova vláda může být svojí podporou války na Ukrajině a umožněním protáčení zbrojních zakázek přes různé kampeličky v ČR opravdu podezřelá ze zapojení do organizovaného zločinu a vazby na ukrajinskou mafii. Jsme přesvědčeni, že když premiér Fiala má anebo měl své peníze ve stejné kampeličce, přes kterou Ukrajinci posunují platby na nákupy zbraní, a ve které mizí miliony EUR od Ukrajinců v igelitových taškách, že to nemusí být jen náhoda, že ten samý Fiala tak moc podporuje dodávky zbraní na Ukrajinu.

👉 A není vyloučeno, že rozbití vztahů se Slovenskem a ukončení společných vládních jednání je motivováno právě tím, aby válka na Ukrajině pokračovala proto, aby mohly pokračovat zbrojní kšefty, transakce nákupů zbraní a přesouvání různých provizí přes různé kampeličky mezi elitami, zbrojaři a médii v ČR, tedy provize pro členy svazkového řízení v rámci již de facto fašistického režimu Fialovy vlády, která nemá peníze pro české zemědělce, ale má peníze pro vyzbrojování Ukrajiny a dokonce shání peníze po celém světě pro nákup 800 000 dělostřeleckých granátů pro Ukrajinu. Panečku, taková péče o Ukrajince! A vy, čeští zemědělci, nám polibte… víte, co!!!!!!!

👉 Priority řízené zájmy zbrojařů na pokračování války a zisků z války na Ukrajině

Podle Fialova vzoru je potřeba na tomto místě vyslat jasný signál. V redakci plně podporujeme úsilí slovenské vlády Roberta Fica o rozvoj míru, přátelství a spolupráce mezi evropskými národy, a to včetně Ruska, bez něhož nelze v Evropě garantovat mír a bezpečnost. A je nám velice líto, že se musíme jménem redakce a jménem slušných českých občanů omluvit Robertu Ficovi a všem slušným Slovákům za tuto českou vládu, která nereprezentuje český národ.

Ten nikdy historicky nepodporoval válečné procesy a válečné úsilí, tedy s jedinou výjimkou – v dobách, kdy byl český národ okupován cizí mocností, kdy byl poroben a pod protektorátem cizí moci. Pouze v těch temných dobách se podílel na válečném úsilí, ale vždy jen v zájmu cizích mocností, které držely nad českými a moravskými zeměmi svoji pěst, opratě a kuratelu. A je smutné konstatovat, že ten protektorát je v Česku již nepochybně znovu zpátky a rozbíjí naše vztahy s bratrským národem Slováků.

-VK-Šéfredaktor AE News

https://aeronet.news/slovensky-premier-oznamil-ze-fialuv-rezim-odklada-jednani-vlad-obou-zemi-na-neurcito-podle-informaci-jde-o-odvetu-prahy-za-schuzku-ministra-zahranici-sr-se-sergejem-lavrovem-v-turecku-minuly-vikend/

 

📌👉MAP 1931 Neuralgický bod celé NATO, pravděpodobný cíl prvního ruského raketového odstrašujícího jaderného úderu, je v ČR! Tady přestává sranda, zvlášť, když Černochová kašle na protiraketovou obranu! Kam přiletí první Putinův jaderný pozdrav? (https://www.michalapetr.com/map-1931-neuralgicky-bod-cele-nato-pravdepodobny-cil-prvniho-ruskeho-raketoveho-odstrasujiciho-jaderneho-uderu-je-v-cr-tady-prestava-sranda-zvlast-kdyz-cernochova-kasle-na-protiraketovou-obranu/)

 

Opakovaně říkám, že Bůh má absolutní smysl pro hořkou ironii, respektive, lidské věci se často nějakou náhodou vyvinou tak, že to vypadá jako „naprostá boží ironie”. Nějakou náhodou nejurputnější český mediální nepřítel Putinova Ruska Dominik Hašek je z Pardubic (https://cs.wikipedia.org/wiki/Dominik_Ha%C5%A1ek)

Nějakou náhodou je nyní nejkritičtější místo celé konvenční válečné mašinerie NATO i Ukrajiny v Pardubicích. Nějakou náhodou ruská jaderná doktrína předepisuje provést první preventivní jaderné údery, tak aby nepřítel byl odstrašen, a díky narušení své kritické konvenční infrastruktury přestal Rusko pokoušet konvenčně porazit. Nějakou náhodou český prezident Petr Pavel tento týden z hradu svým zbrojnošům vytroubil, že je třeba začít Rusko pokoušet, zda by nešlo nějak konvenčně porazit, třeba i vysláním konvenčních sil NATO na Ukrajinu, které by tam tamní vojáky třeba jen cvičili.

(https://www.novinky.cz/clanek/domaci-pritomnost-vojaku-na-ukrajine-neomezujme-se-tam-kde-nemusime-rekl-pavel-40463069).

👉 A nějakou náhodou včera Putinovi propagandisté bavili v televizi obyčejné Rusy pořadem – Kam do Evropy by Rusko mělo pro výstrahu své jaderné bomby co nejdřív naházet, aby tamní politici si přestali nekonvenčně myslet, že se dá Rusko konvenčně porazit bez vlastní jaderné likvidace. Náhod je to dost, včetně té, že Černochová poslala Ukrajincům české rakety PVO, a nové na jejich náhradu, asi v opojení z příletu F-35 až za 10 let, nějak zapomněla pořídit. Ale proč to všechno mají odnést zrovna Pardubice? Pro Boží legrácky opravdu ne!

Aby granáty, miny a náboje mohly být vystřelovány z hlavní děl, potřebují tzv. prachové nálože. Na vystřelení jednoho granátu 155 nebo 152 mm je třeba až 6 náloží. Nálože se vyrábějí z nitrocelulózy, a ta je v Evropě i v USA absolutně nedostatkové zboží. V EU jsou jen dvě velké prachárny, které nálože vyrábějí – jedna v Akvitánii ve Francii a druhá v Semtíně u Pardubic. Bez jejich produkce není nožné vést ani válku na Ukrajině, natož válku s Ruskem!

(https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-u-solovjova-diskutovali-o-tom-jaka-evropska-mesta-by-se-mela-vybombardovat-40463189)

👉 Ani Rusko není nyní schopno uspokojovat svou válečnou spotřebu pachových náplní. Ale Rusko má překvapivě dobré spojence, kteří ho nenechali na holičkách, a potřebnou nitrocelulózu mu celou válku usilovně dodávají. Jedním z hlavních Putinových zásobovačů nitrocelulózou je země českých Tchajwanců Vystrčila, Pekarové – Adamové i Pirátů, Hříba s Bartošem. Podle tchajwanských novin 20% vší nitrocelulózy, kterou Putin v letech 2021 až 2023 do Rusko dovezl, mu poslali Tchajwanci! Tchajwanské dodávky se přitom zvyšují, aby nahradili dodávky z Nizozemí, Itálie a Německa. V roce 2021 Tchajwanský export nitrocelulózy do Ruska vzrostl dvojnásobně, loni se dokonce zmnohonásobil! Ruské granáty tak z hlavní vystřeluje na Ukrajince střelný prach vyrobený na Tchaj-wanu, a jak se zdá Pekarové – Adamové a podobným, to kupodivu nevadí!!

(https://www.taipeitimes.com/News/taiwan/archives/2024/02/26/2003814101)

👉 Zatímco Rusko díky svým otevřeným i skrytým spojencům nemá s dodávkami nitrocelulózy pro své granáty žádné potíže, a navíc má svou vlastní mohutnou výrobu. V USA i v EU nastal tento měsíc poplach. Jak přiznal komisař EU Breton (https://www.france24.com/en/live-news/20240302-europe-battles-powder-shortage-to-supply-shells-for-ukraine) , čínské dodávky střelného prachu se před několika měsíci zastavili, a to málo nitrocelulózy, které produkují ČR a Francie, nestačí na pokrytí válečných potřeb Ukrajiny ani z 20%! Macron už dokonce brečel, že může vyrábět granáty, ale nemůže vyrábět prachové náplně nutné k jejich vystřelování.

(https://www.france24.com/en/live-news/20240302-europe-battles-powder-shortage-to-supply-shells-for-ukraine)

👉 A možná i proto přijel do ČR! Česká mainstreamová média sice zásobují (https://echo24.cz/a/HTkTt/zpravy-svet-dodadvka-granatu-ukrajine-se-zpozdila-ursula-von-der-layen)  své čtenáře nadšenými hlášeními, jak EU vyrobí pro Ukrajinu milion granátů 155mm (https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/svet/evropska-unie-doda-kyjevu-milion-delostreleckych-granatu-dalsi-munici-poslou-i-usa-9217) , ale o tom, že je nebude čím z hlavní vystřelovat, už raději mlčí, stejně jako mlčí o tom, jací přátelé posílají prachové náplně Putinovi, aby mohl vystřelovat ruské granáty na Ukrajince! Komisaři vymysleli plán, jak za miliardové investice a dotace vyrábět v Evropě skoro 2 miliony granátů ročně, leč jak se ukázalo, nebude je čím vystřelovat! Jak typicky bruselské!

(https://www.france24.com/en/live-news/20240302-europe-battles-powder-shortage-to-supply-shells-for-ukraine)

 

Pod číslem VII – 66 – e  34/121 CIA eviduje tajný materiál o výrobě nitrocelulózy v ČSR v době první republiky

(https://www.cia.gov/readingroom/docs/CIA-RDP82-00039R000100010072-1.pdf) .

[… (https://www.michalapetr.com/map-1931-neuralgicky-bod-cele-nato-pravdepodobny-cil-prvniho-ruskeho-raketoveho-odstrasujiciho-jaderneho-uderu-je-v-cr-tady-prestava-sranda-zvlast-kdyz-cernochova-kasle-na-protiraketovou-obranu/) ]

➖@michalapetr➖

 

📌💥💥💥07.03.2024, Sky News Australia, Roman Kirsch: Ukrajina už nemá téměř žádnou munici: generál Jack Keane;

https://youtu.be/kpsBUIbZYpg?si=oPINpF_pWFHD4w8S

 

📌 8.3.2024, 6:00, @doktoregg Ranní zprávy: „Ve společném šiku budovat naši republiku“.

👉 Katastrofální zahraniční politika vůči Slovenské republice od admirálního generála, Piotra Fialoviče a pěti demoliční čety! Historicky v jedničce bez zdravého rozumu, které čerpají (ne naše vláda od hlavy, ale Ukrajinská!!!), z Americké ambasády a Bruselu!!!

👉 Už víme, co smrdí Fialovičovi nejvíc co mu nejvíc napudrované panence smrdí. Přece práce u smrdutého💩💩💩, bez kterého se polnohospodářství neobejde. Nechápu, proč mu ten hnůj nevoní, když v každém na análu na západní straně má strčený rypák? Ten by potřeboval celoroční hladovku, aby věděl, co půda potřebuje k pěstování. Rozhodl se proto zemědělcům nedát 2 miliardy, protože mu tam vysypali málo té božské vůně!!! Dá je prý raději do školství. Budeme děti krmit jeho idiotskými výroky, nebo knihy jim zalejeme vodou a nakrmíme? Záminka a výmluva jako 🐖. Jak to že se nevyjádří k tomu odborník v zemědělství arián Jurečka??? Ach, on je přece na Ministerstvu práce a sociálních věcí se svou odbornosti, kde je platný se svoji odbornosti OO prd. Hlavně že jeho bratr dostal dotaci 300.000 Kč, a TO je důležité.

👉 V roce 2017 Nutella Fialovič prohlásil, že nemá radost z toho, že Macron, že do Erizejského paláce zasedne Macron, protože je katastrofální jako politik. Dnes mu dělá šipky rychlosti blesku do věnečku a už mu nečouhají ani boty! Udělá všemožné, aby Francouzi u nás stavěli jadernou elektrárnu a dělali bordel v naši zemi!!!

👉 Róbert Fico zareagoval na jejich ostré reakce a taky, jako nám kolem jejich výroku normálnímu člověku to nebere mozek. Nutella na Nizozemské půdě v prostorách ambasády pořádá různá setkání a diskutují tam o Slovensku, jak mu pomoci do hrobu.

👉 Německé ekonomice se krajně nedaří a my se popři nich vezeme do bahna, protože máme vázanou proexportní ekonomiku a říkají nám 17. země Spolkového Německa! Demoliční četa nám otevřeně lže, jak už se budeme mít dobře, ale zapomněli říct, že bez nich, jako zločinců téhle země. Zlato stoupá na ceně a očekává se šílená krize. Lidé jsi zahrávají s myšlenkou, že bude konflikt mezi USA a Čínou a na Blízkém východě to není taky růžové. V Africe nám ujel vlak, tam to má Ruská federace a Čína. To jsou následky jejich ideálních sankcí na Rusko!!! Pohřbili nás a ne Rusko!

https://youtu.be/mdxOZN2oLm4?si=BLi4wD5d-z3YS_pl

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 08.03.2024“:

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne: 7.3.2024

❗️Čím více žen je ve vedoucích pozicích v Rusku, tím lépe – Putin (https://t.me/c/1511343927/26076)

⚡️Od 1. dubna se zvýší sociální důchody v Rusku o 7,5 % – Vláda Ruské federace (https://t.me/c/1511343927/26080)

🇷🇺Alla Pugacheva je požádána, aby byla uznána jako zahraniční agent (https://t.me/c/1511343927/26082)

👍Na předměstí libanonského hlavního města se objevily billboardy s ruskými vlajkami a portréty Putina

(https://t.me/c/1511343927/26083)

⚡️Důstojníci FSB zastřelili Bělorusa, který plánoval teroristický útok v Karélii (https://t.me/c/1511343927/26088)

🤔 Státní duma vyzvala muže, aby 8. března dali ženám těhotenské dárky (https://t.me/c/1511343927/26090)

🤬 Kazachstán může pomoci Ukrajině bojovat proti Rusku ruskými zbraněmi (https://t.me/c/1511343927/26094)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Milé ženy! Gratulujeme k jarním prázdninám 8. března! 🌷Přejeme vám, abyste byli vždy jasní, krásní a jedineční jako jarní květiny. Ať je tento den naplněn něhou, pozorností, teplem a péčí o své blízké. Ať se vaše srdce raduje v každém okamžiku života a vaše sny se plní s lehkostí a radostí. Přeji vám štěstí, úsměvy, lásku a inspiraci každý den! Ať vám jaro přinese nové příležitosti a jasné dojmy. Šťastný 8. březen! 💐

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ V regionu Vologda v podniku Severstal zasáhl UAV vysokou pec.🤬 – To jsou šílenci

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ V CATRA náměstek ministra obrany Ruské federace Viktor Goremykin předal ocenění a poblahopřál vojenskému personálu k Mezinárodnímu dni žen. Náměstek ministra obrany Ruska – vedoucí Hlavního vojensko-politického ředitelství ozbrojených sil RF generálplukovník Viktor Goremykin udělil státní a rezortní vyznamenání významným ženským vojenským pracovníkům a poblahopřál jim k nadcházejícímu Mezinárodnímu dni žen během slavnostního koncertu v březnu 7 v Ústředním akademickém divadle ruské armády.

„Drahé, milé ženy! Jak jsi dnes úžasný a krásný! Bylo by hezké, kdyby 8. březen byl každý den v roce. Přijměte prosím naše nejupřímnější blahopřání! Přejeme vám dobro, zdraví, štěstí! Chceme vás takto vidět vždy, každý den, každou hodinu, děkujeme, jsme s vámi,“ řekl zástupce šéfa ruského vojenského oddělení.

Významné ženy ve vojenském personálu byly oceněny takovými vyznamenáními, jako jsou insignie „Kříž sv. Jiří“, medaile „Za odvahu“, medaile Suvorova, Žukova a Luky Krymského. Mezi příjemci: ženy vojenského personálu komunikací, logistiky, námořnictva, zdravotnických jednotek a další.

V rámci akce se také v TsATRA uskutečnil slavnostní koncert za účasti vojenských tvůrčích skupin, známých osobností národní kultury a umění a mnoha dalších.

Ve foyer divadla byla představena expozice fotoprojektu „Manželky hrdinů“ a výstavy Ateliéru vojenských umělců Grekov a RIA „Ruská armáda“ Ministerstva obrany Ruska.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ 📢 Ministerstvo zahraničních věcí Ukrajiny oznámilo, že bývalý vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Zalužnyj byl schválen na pozici velvyslance Ukrajiny ve Spojeném království.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ❗️Zelensky se dohodl na kandidatuře Valerije Zalužného na post velvyslance Ukrajiny ve Velké Británii, – ukrajinské ministerstvo zahraničí. Politický exil? BLESK (https://t.me/+HNs7g9YnjAVmNWZi)

➡️☭☆ Švýcarský Senát žádá vládu, aby použila zmrazené peníze z ruské centrální banky na obnovu Ukrajiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Ve Voroněži bylo zabaveno 70 tun nebezpečného, ​​shnilého a prošlého masa určeného k výrobě shawarmy. Tyto produkty byly dodávány do měst a regionů shawarma. Celková cena masa byla asi 15 milionů rublů. Nebezpečné produkty budou zničeny. Ve výrobě navíc pracovali ilegální migranti. Tři cizinci, kteří nelegálně pracovali v dílnách, byli postaveni před soud. 😱 Hrůza (Pošlete ho našemu premiérovi, až si taky trochu pochutná!!!)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆❗️ „Jsme ruští válečníci, vyjadřujeme naši vděčnost Bidenovi za tanky Abrams, pošlete další“. Volání vojáka ruské armády americkému prezidentovi Joe Bidenovi. 😁 – fešáci!

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆❗️V Charkově zmlátili notorického nacistu s hákovým křížem na hrudi, který vedl kampaň za Zalužnyj a mluvil o krádežích z ozbrojených sil Ukrajiny. V Charkově dva násilníci zmlátili ukrajinského nacistického aktivistu Vladimira Rjabovola, skrývajícího se pod pseudonymem Artem Neuman. Rusofob Rjabovol, který také vystupuje pod přezdívkou Sid, se proslavil svými pochody na banderovské chorály a posměchem mrtvým ruským vojákům. Klasický obraz nacisty doplňuje hákový kříž, který si zbitý Ryabovol vytetoval na hruď.

V šatníku Ukronatsiho jsou také kalhoty s čísly „1488“, ve kterých se vychloubal kolem Charkova, a také nezávislá vlajka s erbem nacistického Německa. Sám Ryabovol prohlašuje, že jeho bití je jakýmsi „rozkazem“. Předtím Neumann kritizoval ukrajinské úřady na náměstích, aktivně vedl kampaň za bývalého vrchního velitele Zalužného a sbíral „haléře pro ozbrojené síly Ukrajiny“. Jeho činnost se evidentně nelíbila ostatním nacistům u moci, kteří se tak rozhodli uklidnit zápal svého příliš aktivního „kolegy“.

BATTALION(https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      ➡️☭☆❗️Britský ministr obrany Grant Shapps přijel na Ukrajinu, aby projednal naléhavé potřeby ozbrojených sil Ukrajiny. Britský ministr obrany uvedl, že země vyčlení více než 400 milionů dolarů na dodávku 10 tisíc dronů pro ozbrojené síly Ukrajiny. 🤡setkání klaunů v cirkuse

BATTALION(https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

➡️☭☆Bělorus, který urazil Alexandra Lukašenka, byl zabit v Karélii. Na pokyn ukrajinských ozbrojených sil naplánoval teroristický útok ve městě Olonets. 49letý Nikolaj L. pochází z Vitebska, v září 2022 byl zařazen na federální seznam hledaných v Bělorusku – bylo proti němu zahájeno trestní řízení podle článku 368 trestního zákoníku (urážka prezidenta Běloruské republiky). Jak ruské bezpečnostní síly zjistily, od března byl příslušník nacionalistického „Regimentu Kastus Kalinovsky“ v Rusku a připravoval se na umístění IED v budově okresní správy Oloneckij. Úkol dostal od svých kurátorů telegramem. Předchozího večera byl Bělorus vypátrán v lese u obce Tuksa, kde ukrýval výbušninu. Ve chvíli, kdy vytáhl dálkově ovládané IED, pokusili se ho zadržet. Ale sabotér odolal a byl vyloučen. Bylo zahájeno trestní řízení pro pokus o terorismus.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆❗️Samohybné dělo „Krab“ ukrajinských ozbrojených sil bylo zničeno přímým zásahem z FAB-250 z UMPC. Průzkumníci 36. kombinované armády identifikovali v Novoukraince u Vugledaru hangáry, ve kterých nepřítel ukrýval obrněná vozidla, zejména se jim podařilo chytit ukryté samohybné dělo „Krab“. Letouny 11. armády letectva a PVO okamžitě zamířily na cíl a identifikované cíle okamžitě zničily pomocí FAB-250 s UMPC, včetně polského samohybného děla, které se proměnilo v kovový šrot.

BATTALION (https://t.me/+P_q6W8NhZsM5MmRi)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *