, ,

Ľubomíra Bačíková, 07.02.2024, večerní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

07.02.2024: Večerní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌💥💥💥7.2.2024: Jistě jste již zaznamenali, že 1. února přiletěl Tucker Carlson přes Istanbul do Ruska, kde se posléze objevil v moskevském divadle. Tato zpráva byla poměrně mohutně šířena s tím, že se pouze spekulovalo, zda je cílem cesty rozhovor s Putinem.

Nyní sám Tucker potvrdil, že rozhovor probíhá, a vysvětluje, proč se rozhodl pokračovat.

Tucker v současné době čeká na tolik očekávaný rozhovor a uznal rizika setkání s tak vysoce postaveným vůdcem. Uvedl však několik důvodů, proč se rozhodl pokračovat.

Tucker prozradil, že prvním důvodem pro provedení rozhovoru je to, že je přísežnou povinností tisku informovat veřejnost.

Zde je důvod, proč to děláme: Za prvé, je to naše práce. Jsme v žurnalistice. Je naší povinností informovat lidi.

Dva roky po válce, která přetváří celý svět, není většina Američanů informována… Ale měli by to vědět, protože velkou část z toho platí.

Tucker dále rozvádí, jak velkou katastrofou je válka na Ukrajině, a poznamenává, že zcela převrátila globální a vojenské obchodní aliance. Pokračoval v kritice amerických televizních stanic za to, že lžou svým divákům o skutečném stavu konfliktu.

Tucker pak kritizuje ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského za to, že využívá své podlézavé rozhovory s médii k tomu, aby prosadil ještě hlubší americkou intervenci do války. Poznamenal také, že požádal Zelenského o rozhovor a doufá, že přijme.

Bývalý moderátor Fox News pak zmínil druhý důvod rozhovoru: ani jeden západní novinář se po dvou letech zdánlivě nekonečné války ani neobtěžoval udělat rozhovor s Putinem.

„Většina Američanů nemá ponětí, proč Putin napadl Ukrajinu a jaké jsou nyní jeho cíle… Američané mají právo vědět vše, co mohou o válce, do které jsou zapleteni, a my máme právo jim o tom říct, protože jsme také Američané,“ vysvětlil Tucker.

Tucker poznamenal, že Bidenův režim před třemi lety nezákonně špehoval textové zprávy jeho týmu a jejich obsah unikl jejich spojencům ve zpravodajských médiích. Tucker má podezření, že před měsícem udělali to samé, ale přesto odletěl do Moskvy.

Říká, že to nedělá z lásky k Vladimiru Putinovi, ale z lásky k Americe.

„Chceme, aby Amerika zůstala prosperující a svobodná,“ řekl Tucker.

Tucker uzavírá video tím, že každý může sledovat rozhovor zdarma a bez úprav na jeho webových stránkách, TuckerCarlson.com. Elon Musk také nechá rozhovor vysílat bez cenzury, jakmile bude zveřejněn na X.

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/tucker-carlson-prozradil-proc-dela-rozhovor-s-vladimirem-putinem/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

 

📌 USA – Banky, které jsou na prodej. 👀

https://t.me/absurdnisvet/68421

 

📌 Odvolací soud odepře Donaldu Trumpovi imunitu v případu voleb v DC.

Bývalí prezidenti musí být vyšetřováni a obviněni ze zrady za své zločiny. Biden, Obama Clinton, Bush… zapněte si pásy!

Scéna je připravena!

Společný precedens!

SPRAVEDLNOST!

NIC NEZASTAVÍ TO, CO PŘICHÁZÍ!

https://t.me/absurdnisvet/68425

 

📌 @ShadowofEzra

Hiitler zatkl Rothschildy v Německu v roce 1933, v Rakousku v roce 1938 a ve Francii v roce 1940 a zkonfiskoval jejich majetek. Tím, že vyvedl Německo z bankovního systému vlastněného Rothschildy, proměnil Německo v supervelmoc. Rodina Rothschildů se snažila proniknout do Ameriky prostřednictvím svého bankovního systému od doby, kdy byla Amerika vytvořena. Byly zablokovány prezidentem Andrewem Jacksonem, ale nakonec se jim podařilo získat kontrolu schválením zákona o Federálních rezervách v roce 1913.

https://t.me/absurdnisvet/68426

 

📌 Jesse Watters to říká tak, jak to je: „Protože Trump je skutečně prezident!“

https://t.me/absurdnisvet/68427

 

📌 Haley prohrala primarky v Nevade.

https://t.me/absurdnisvet/68437

BREAKING: Nikki Haley prohrála primárky v Nevadě s „None of These“🤣🤣🤣 🤣🤣(Delegáti z Nevady jsou určováni systémem Caucus. Skutečnost, že stále probíhá primární volba, je divoká – ve státě to způsobilo spoustu zmatků.)

https://t.me/absurdnisvet/68441

 

📌 Sebastian Pinera, bývalý prezident Chile, zemřel při havárii vrtulníku…

https://t.me/absurdnisvet/68428

 

📌 PRÁVĚ TEĎ: Lee Fang svědčí o tom, jak Moderna loni v létě obnovila své cenzurní úsilí se zpravodajskou firmou AI Talk Walker a také se znovu spojila s projektem Public Goods – neziskovou organizací objevenou v souborech Twitter, která potlačuje svobodu projevu. „Logicky A.I.“ britská společnost, která používá zpravodajský software A.I. k automatickému potlačení jakéhokoli projevu, který považuje za dezinformaci na sociálních sítích – a je „připravena ovlivnit výsledek voleb v roce 2024“.

https://t.me/absurdnisvet/68429

 

📌 Drazdany – Fanousci maji na transparentech napis: „Vase genger hovno nezajima nikoho“! Tady jsou kluci, holky, muz a zena! Maji na sobe skvela trika s napisem 2 pohlavi👏👏👏

https://t.me/absurdnisvet/68430

 

📌💉🎚️Rozhodnutí soudu vyžaduje, aby CDC sestavilo více než 7,8 milionů volných textových hlášení nežádoucích účinků podaných příjemci vakcíny COVID-19 prostřednictvím monitorovací aplikace V-safe. Úřad musí texty zveřejnit podle přísného harmonogramu v průběhu příštího roku. První část téměř 400 000 volných textových záznamů, kterou soudce nařídil uvolnit do 15. února, bude k dispozici pro veřejné prohlížení a analýzu na datové stránce V-safe sítě Informed Consent Action Network (ICAN).

https://t.me/absurdnisvet/68433

 

📌💉💉💉DE/⚠️ Všichni ❗️politici jsou za to zodpovědní. Mnozí byli do očkování hnáni strachem, lží a výhrůžkami a mnozí si mysleli, že dělají něco dobrého…

Umírající genitálie, vředy velikosti basketbalových míčů, popáleniny po celém těle – bezpečně a efektivně vypadá jinak‼️💉Vybrali jsme obzvláště jasná poškození vakcín a studie o nich, o kterých by mohli začít přemýšlet i ti nejtvrdší injekční fanatici…                                            https://www.direktdemokratisch.jetzt/news/tiefe-wunden-nach-massen-impfkampagne-die-schaeden-die-impfschaden-studien/

Zde najdete jejich pribehy a tisicu dalsich, zabitych covid 19 💉💉💉

https://t.me/covidbc

 

📌🔹👑Nostradamus předpověděl ve své knize Les Propheties: Year 1555 AD – vláda krále Karla je letos v ohrožení…Ve své knize říká: „Král ostrovů byl násilně vyhnán… a byl nahrazen osobou, která neměla žádné známky krále,“ s odkazem na prince Harryho.

https://t.me/absurdnisvet/68435

 

📌 🇪🇸Komunistická španělská policie se potýká s farmáři. Samozřejmě nemá koule na to, aby to udělala tisícům ilegálů, kteří každý den připlouvají k břehům Almeríe.

https://t.me/absurdnisvet/68442

 

📌 🚨🚨🚨Polovojenská policie EU EUROGENDFOR byla nasazena do Španělska, aby násilně potlačila rolnické povstání v Granadě.

https://t.me/absurdnisvet/68444

 

📌 Bílý dům: Novinář položí na stůl zřejmou otázku o duševním zdraví Joea Bidena po jeho komentářích o bývalém francouzském prezidentovi Mitterrandovi.😂

https://t.me/absurdnisvet/68443

 

📌💥💥💥07.02.2024, Heaver News, Roman Kirsch: Dvojitá vzpoura v Holandsku krutě OTŘÁSÁ Evropskou unií. Veliký nepokoj je v Holandsku už přímo na 2. frontách. Na jedné straně jsou protesty farmářů, které probíhají napříč celou Evropou A druhá fronta protestní je politická situace, co nastalo po srpnových volbách. Titulek: Šoková vlna v Evropské unii….                                       https://youtu.be/zbBa61WCSyg?si=uXpakrTvO6ElkR0B

 

📌💥💥💥07.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Zelenskyj čelí rebelii na vlastním hřišti; dostává varování kvůli plánu na vyhození šéfa armády…       https://youtu.be/bjbvDI8LBP8?si=u9cmD-V7WOQAk81m

 

📌💥💥💥07.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Saúdové se velmi zlobí na Spojené státy; Rijád vyjasňuje, že „nebudou žádné vztahy s Izraelem dokud neskončí válka v pásmu Gazy“…

https://youtu.be/c3rYpsbSyQk?si=jpugf5fyZTwTHAEG

 

📌💥💥💥06.02.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Zastavte útoky nebo jinak…“: Irák varuje USA na půdě OSN po smrtících útocích na jeho půdě…Z projevů iráckého prezidenta se zdá, že Irák jako suverénní země má již Spojených států a jejich roztahování se na jeho území „plné zuby“…

https://youtu.be/PvYbxpZVoG4?si=c0W7uovx1vf-4t78

 

📌 7.2.2024, ABJ, Jana Bobošíková:

🔹 Hradní Rada mladých: nedostudovaní, duševně křehcí, se zájmem výhradně o home office v kavárně.

🔹 Víte, že někteří prezidentovi mladí poradci nedokončili vysokou školu, a ještě se tím chlubí?

🔹 Víte, že nemají problém propagovat na sociálních sítích několik politických stran najednou?

🔹 A víte, že se mladý poradenský tým hlavy státu jmenuje stejně, jako mladí odboráři? Ukážeme Vám to.

https://youtu.be/lI0h1SbgTWM?si=1H1gL72vdqgdH8VQ

 

📌7.2.2024, Martin Gregor: Fiala už není premiér? Plyn z Ruska a EU se bojí! https://www.youtube.com/live/4ahPUwlvOXg?si=K7cMB7GX3TjOZEit

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 07.02.2024“

➡️☭☆ „Který americký novinář položil Zelenskému během rozhovoru nějaké nepříjemné otázky?“ — zeptal se novinář Glen Greenwald, držitel Pulitzerovy ceny.

„Buďme upřímní, je pro ně těžké být zároveň vyslechnuti a namluveni,“ Elon Musk.

😂 Musk poznamenal správně

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆USA se v roce 2024 rozpadnou! Sám Žirinovskij to řekl pár let před svou smrtí!

Teď se to zdá pravdivější. Situace se jen vyhrotí, svět je na pokraji studené války.

🔹 Odtržení Texasu od Spojených států.

🔹 Masivní izraelské útoky na pásmo Gazy.

🔹 Útoky na jemenská města ze strany Spojených států a Anglie.

Kreml na telegramu je kanál, který zveřejňuje zahraničněpolitické zprávy z celého světa.

(https://t.me/+pQ5GGXnmD1kzYTQ6)

➡️☭☆😱 Přišla „Olga“: Moskvu zasypalo husté sněžení, kvůli sněhové bouři nebylo z oken domů nic vidět. Dálnice v Moskevské oblasti je zablokována kvůli masivní nehodě: srazilo se asi 30 aut. Ve čtvrti Stupinsky se na dálnici M-4 srazily kamiony a osobní auta. Na silnici je asi 30 nabouraných aut. Je známo jedno úmrtí a několik zranění.

(https://t.me/+2cJLh6ccgfViMDI6)

➡️☭☆Je hlášeno ostřelování Belgorodu ukrajinskými ozbrojenými silami. Podle krajského hejtmana Vjačeslava Gladkova byly v důsledku úderu ukrajinských ozbrojených sil na Belgorod a oblast Belgorod dvě oběti – jeden z nich měl barotrauma a druhý měl poranění hlavy střepinou a otřes mozku. Všem je poskytována potřebná lékařská péče. Ve dvou bytových domech byla rozbita okna v bytech, střepinami bylo poškozeno asi 15 aut. Provozní služby pracují na místě a pokračují obchůzky oblastí od dveří ke dveřím. 🤬Už teď co nejvíc

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Iževská veřejnost ohlásila silnou explozi poblíž Yagulu. Lidé předpokládají, že k výbuchu došlo na testovacím místě poblíž vesnice Yagul a může být spojen s testováním raketových motorů. Faktem je, že nedaleko od testovacího místa se nachází závod Votkinsk, který vyrábí produkty pro vojenské i civilní účely. Oficiální informace zatím nejsou UPD: Příčinou výbuchu v Udmurtii byly technické práce ve Votkinském strojírenském závodě – Ministerstvo pro mimořádné situace

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆Prezident se prostřednictvím videokonference sejde se členy vlády. Hlavním tématem jednání byl rozvoj letecké dopravy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆⚡️ Kolem 17.20 byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí UAV typu letadla na objekty na území Ruské federace. Služební systémy protivzdušné obrany zničily dva ukrajinské bezpilotní letouny nad územím Belgorodské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Moskvu zasypal severoatlantický cyklon „Olga“ – zasáhlo husté sněžení a zkomplikovalo provoz na silnicích hlavního města. Závěje podle předpovědi porostou o dalších 10 cm – jejich výška by mohla překonat 29 let starý rekord. Viditelnost na silnicích nebude větší než 500 metrů – dopravní zácpy již dosáhly 8 bodů. Městské služby jsou v pohotovosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

 

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *