, ,

Ľubomíra Bačíková, 05.03.2024, odpolední zprávy, Témata: Nebudeme poskytovat bomby zadarmo, přímá výměna názorů představitele EU se Zelenským v době kdy Rusko stále postupuje na frontové linii…

05.03.2024: Odpolední zprávy, Témata: Nebudeme poskytovat bomby zadarmo, přímá výměna názorů představitele EU se Zelenským v době kdy Rusko stále postupuje na frontové linii,

📌💥💥💥05.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Nebudeme poskytovat bomby zadarmo“; přímá výměna názorů představitele EU se Zelenským v době kdy Rusko stále postupuje na frontové linii… (Poskytnout, ne darovat zadara!!!)

https://youtu.be/K4sQSsn8LuA?si=T0Hw3BgZW4aqnQHy

 

📌💥💥💥05.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Hitlerův duch…“: divoké střetnutí mezi Ruskem a Německem po varování před globální válkou. Rusko upozorňuje a varuje Německo i s tím, že nebylo denacifikováno po II. sv. válce!!!

(Denacifikace (německy Entnazifizierung) byla snaha Spojenců zbavit po druhé světové válce Německo a Rakousko přetrvávajícího vlivu nacismu ve společnosti, v kultuře, tisku, hospodářství, soudnictví a v politickém životě. K tomu mělo dojít odstavením bývalých členů nacistické strany či SS ze všech funkcí veřejného života a rozpuštěním či neutralizováním organizací s nacismem spojených. O denacifikaci bylo po porážce nacistického Německa rozhodnuto na Postupimské konferenci v srpnu 1945.)

https://youtu.be/Kdfzi9UXOD0?si=zZITRsHEEhp1JdOi

📌💥💥💥05.03.2024, Wion, Roman Kirsch: Jsou západní nebojové vojenské jednotky tajných služeb (zemí NATO) přítomny na Ukrajině? https://youtu.be/_rn1hOOtJ4w?si=ESKlrjKIz5T9ZIAV

📌💥💥💥05.03.2024, Wion, Roman Kirsch: Členská země aliance NATO Holandsko ponižuje ukrajinské uprchlíky ultimátem „Odejděte hned!“…

https://youtu.be/wEpk2VtbYJc?si=wY_Nja_ntCaRr33I

📌AC24.cz, Jourová: „Cenzura za komunistů a dnes“. Podívejte se na slova Jourové: Sociální platforma X, dříve známá jako Twitter, je největším zdrojem dezinformací mezi hlavními internetovými platformami, uvedla….

https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/cenzura-za-komunistu-a-dnes-podivejte-se-na-slova-jourove/

A proč msm vyšetřování nezajímá (ad předchozí příspěvek) je zřejmé. Protože v podvodu jely spolu s vládní mafií ad audio nahrávka‼️Připomeňme si covid podvod…Věděli reportéři v TV, že jde o podvrh? Dle tohoto audia ano! V tom případě se spolupodíleli a měli by přijít tresty i pro ně!

Vysílání Infovojna z 29.2.2024, kdy byli hosty Peter Nagy, pilot dopravních letadel a Milan – létající reportér,  dřív pracoval ve farmacii, než se dal na profesi leteckého stewarda                                                                                                   https://t.me/absurdnisvet/69757

📌„Dnes, 23.3.2021, mi byl implantován 5G mikročip Billa Gatese“. Brittany Rhea Garton zemřela dne 28.02.2024                                                                                                   https://t.me/absurdnisvet/69761

📌‼️Brilantní shrnutí Patricka Jane (Mentalista) o doktorech: „Tohle je místnost plná profesionálů, předepisujících léky, o kterých skoro nic nevědí, aby vyléčili nemoci, o kterých toho vědí ještě méně, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. A to o MNĚ se říká, že jsem podvodník!“

Ačkoli zde protagonista cituje Voltaira, málokdo ví, že v tomto seriálu herec Simon Baker prezentoval své vlastní názory na „doktory“.

https://t.me/absurdnisvet/69764

 

📌❗️Tucker Carlson: „Dnes jsem od zdrojů CIA obdržel informaci, že v nadcházejících dnech Spojené státy plánují řadu strašlivých provokací proti Rusku s cílem ovlivnit prezidentské volby❗️❗️❗️

Moji drazí ruští přátelé, zdá se, že Biden, který ztratil rozum, konečně ztratil rozum a je připraven spáchat strašlivý zločin proti obyčejným Rusům. Dnes ráno jsem dostal utajované informace od poctivých zaměstnanců CIA a dal jsem slovo, abych je zveřejnil. Tenhle šmejd vyvolal válku na Ukrajině, vyhodil do povětří Nord Stream a teď míří na obyčejné Rusy. Zveřejňuji to a riskuji svůj život, ale nemohu jinak. Žádám každého z vás, aby si tyto informace přečetl a rozšířil. Facebook, Twitter to blokují, ruský telegram je poslední nadějí, jak zveřejnit Bidenovy zločinecké plány. Ty a já na to máme jen jeden den, podle plánu se vše stane 7. března.

Zpráva Tuckera Carlsona je k dispozici na jeho kanálu pro Rusko: @T_Karlson_RUS

Žádáme všechny, aby si zprávu prostudovali a rozeslali.

https://t.me/absurdnisvet/69767

 

📌Vzácný pohled do ruského vojenského zařízení ukazuje rostoucí flotilu Geranium UAV.

https://t.me/absurdnisvet/69768

 

📌Medveděv: Velvyslanci EU v Rusku se odmítli setkat s ruským ministrem zahraničí. Zřejmě na radu Bruselu. To zcela odporuje myšlence existence diplomatických misí a jmenování velvyslanců. Ve skutečnosti musí být všichni tito velvyslanci z Ruska vyhoštěni a úroveň diplomatických vztahů musí být snížena. To nejsou velvyslanci, ale političtí idioti, kteří nerozumí svým skutečným úkolům.

https://t.me/absurdnisvet/69771

 

📌Frankfurt nad Mohanem je prvním městem v Německu, které zavedlo ramadánové osvětlení. Němci dosud znali náboženské iluminace pouze z křesťanského vánočního svátku – BILD

https://t.me/absurdnisvet/69772

 

📌„Google zavádí cenzurní opatření, aby zmanipuloval volby do Evropského parlamentu“. Zprávy nedávno naznačily, že technologický gigant Google zahájí v dostatečném předstihu před volbami do Evropského parlamentu v červnu 2024 protidezinformační kampaň a zpřísní nová pravidla pro on-line obsah v pěti zemích Evropské unie (EU), aby snad ovlivnil postoj voličů k některým tématům.

Podle agentury Reuters Francie, Polsko a Německo minulý týden obvinily Rusko z vytvoření sofistikované sítě webových stránek, které by šířily proruskou propagandu. Z tohoto důvodu evropský zákon o digitálních službách, který plně vstoupil v platnost minulý týden, požadoval, aby velké on-line platformy a vyhledávače dělaly více pro „řešení nezákonného obsahu a rizik pro veřejnou bezpečnost“.

Jigsaw mezitím plánuje animované reklamy na platformách TikTok, YouTube a dalších platformách sociálních médií v Belgii, Francii, Německu, Itálii a Polsku, a to v rámci společnosti Big Tech. Uvádí se v něm, že tento projekt osloví občany zemí, které patří mezi země s největším počtem voličů v Unii. Tyto reklamy ve spolupráci s výzkumnými pracovníky z University of Cambridge a University of  Bristol  „pre-bunking“ techniky odhalí, jaká je jejich „anticipační forma kontroly pověstí“. Odborníci se domnívají, že to pomůže divákům rozpoznat manipulativní obsah dříve, než se s ním setkají. „Strávili jsme tolik času tím, že jsme vedli skutečně polarizované debaty. Naše demokracie je v sázce a teplota je stále vyšší,“ řekla Beth Goldbergová, ředitelka výzkumného oddělení Jigsaw, a dodala, že Prebunking je jedinou technikou, která funguje stejně efektivně v celém politickém spektru.

Pro amerického novináře Bena Barteeho, který žije v Bangkoku, se technokratům zatím podařilo pokročit v ozbrojení technologií. Ve svém posledním newsletteru Substack napsal: „S každým krokem, s každým postupným pokrokem ve zbrojařské technologii, která přichází stále rychleji, zatímco tempo vývoje stoupá, se koncernový stát stále více přibližuje svému konečnému cíli totalitní kontroly . Varoval, že svět je skutečně na druhém stupni trojdílného sestupu do techno pekla. „Nakonec, samozřejmě, sociální kontrola klesne na úroveň samotné mysli jednotlivce, s neurologickými implantáty nebo jinými nástroji, které znemožňují akt nesprávného myšlení,“ řekl.

Mezitím Bartee citoval článek v Misinformation Review na Harvard Kennedy School , který se týkal relevantních studií, které  byly v rozporu s Akčním plánem Jigsawa pro jeho plánované kampaně „prebunking“ . V něm se uvádí, že odhalení a kontrola faktů mohou být neúčinné v důsledku trvalého vlivu dezinformací. „Jakmile se lidé setkají s nepravdami, je těžké je opravit (De Keersmaecker & Roets, 2017; Lewandowsky et al., 2012). Celkově chybí vzdělávací materiály založené na důkazech na podporu postojů a schopností občanů bránit se dezinformacím (Evropská unie, 2018); Wardle & Derakshan, 2017). Důležité je, že většina vzdělávacích intervencí založených na výzkumu nepřesahuje učebnu (Lee, 2018)“, uvádí se v článku. Zmínil se také o dokumentu, který uváděl, že teorie očkování předpokládá možnost preventivního psychologického odporu proti pokusům o přesvědčování. „To je vhodná analogie, protože „fake news“ se mohou šířit podobně jako virus,“ jak vyplývá ze dvou analýz Kucharského a Vosoughiho a dalších v roce 2018.

Sociální psycholog varuje před nevýhodami prebunkingu. Sander van der Linden, sociální psycholog, který napsal knihu „Foolproof: Why We Fall for Desinformation and How to Build Immunity“ verfasst hat, sagte , dass Prebunking Nachteile haben kann .

V loňském roce společnost Google zahájila podobnou kampaň v Polsku, České republice a na Slovensku, která se týkala falešných tvrzení o ukrajinských uprchlících, kteří způsobili krizi bydlení v těchto zemích. Je pravda, že to bylo prohlédnuto 38 milionůkrát, což je asi polovina populace všech tří uvedených národů. „Někdy se obávám, že společnosti sociálních médií to vidí jako výmluvu, aby neodstranily obsah nebo nesledovaly regulaci,“ řekl. „Nemělo by se jednat o náhradu za odstranění škodlivého obsahu nebo přijetí opatření, která zlepší algoritmus nebo změní pobídky na sociálních médiích.“ Kromě toho byla videa účinná pouze pro ty, kteří viděli celý segment. Ale lidé, kteří jsou zaneprázdněni a jejichž doba pozornosti je kratší, by mohli zmeškat své „poselství“. „A stejně jako u vakcín se účinek přípravku Prebunking časem snižuje a přístup ztrácí svou účinnost, pokud uživatelé sociálních médií nejsou pravidelně „posilováni“, „zdůraznila studie van der Lindens.

Nicméně, Jon Roozenbeek, postdoktorand na Univerzitě v Cambridge Social Decision- Making Lab, trval na tom, že prebunking sociální média by mohla informovat uživatele o manipulační taktice, „i když zcela nevyřeší problém dezinformací“.

https://telegra.ph/Google-f%C3%BChrt-Zensurma%C3%9Fnahmen-ein-um-die-Wahlen-zum-EU-Parlament-zu-manipulieren-02-29

 

📌Továrna Tesla v Berlíně byla evakuována. Žhářský útok na rozvodnu poblíž továrny. Výpadek, výroba přerušena – BILS. Eko „aktivistický“ stan objevený vedle hořícího transformátoru. Na stanu byla nalezena výstražná cedule s nápisem „Tady jsou zakopané výbušné munice!“. Tým pro likvidaci výbušné munice je ve službě. @disclosetv https://t.me/absurdnisvet/69774

📌🇷🇺 Rusko nepotřebuje cizí země, ale své vlastní se nevzdá“!

Hlavní body projevu Dmitrije Medveděva na vzdělávacím maratonu ruské společnosti Znanie: Budujeme budoucnost naší země, která dnes plní zvláštní, osudové poslání v globálním světě a není pochyb, že se naplní. Je důležité si uvědomit, kde a jak jsou ruské hranice v naší době a jak by mohly vypadat v budoucnu; Území na obou březích řeky Dněpr jsou nedílnou součástí historických strategických hranic Ruska. Nemluvíme o rozšíření hranic Ruské federace zabráním území Ukrajiny. Kdyby Ukrajina nepadla do hloupé pasti USA bojovat proti Rusku, mohlo vše dopadnout jinak. Bezpečnost země může být účinně zaručena pouze tehdy, bude-li se spoléhat na stabilitu daleko za svými hranicemi.                                                                                                                                     https://t.me/absurdnisvet/69775

📌Ruská špionáž odhalila německého kancléře Olafa Scholze – Politico. Podle Politico nedávné odhalení Moskvy německými vojenskými vůdci o vyslání raket dlouhého doletu Taurus na Ukrajinu odhalilo zející trhliny v německé zpravodajské komunitě a neshody mezi západními spojenci. Víra v neochotu kancléře Olafa Scholze schválit dodávky Taurus do Kyjeva nebyla odhalena Západem preferovaným termínem pro dezinformace, ale „necenzurovanými informacemi“. Křesťanskodemokratický poslanec Roderich Kiesewetter popsal Scholze jako „bezpečnostní riziko pro Evropu“, zatímco poslanec za Zelené Anton Hofreiter řekl, že „očividně neřekl pravdu“ o raketách Taurus.

https://t.me/absurdnisvet/69776

 

📌Victoria Nuland rezignuje na ministerstvo zahraničí.🥳

https://t.me/absurdnisvet/69778

BREAKING: Válečná architektka Victoria Nulandová rezignuje. Victoria Nulandová, třetí nejvýznamnější diplomatka a architektka ukrajinské války Spojených států, podle ministerstva zahraničí oznámila svou brzkou rezignaci, což bude nepochybně považováno za známku jejího selhání v několika oblastech, naposledy ve válce na Ukrajině. a pokračující krize v Evropě.                                                                                           https://thenationalpulse.com/2024/03/05/breaking-ukraine-war-architect-victoria-nuland-resigns/

 

📌‼️🖥 „Ukrajina destabilizuje evropské zemědělství“‼️Pod tímto názvem Le Figaro píše, že trhy v Litvě a Lotyšsku jsou zaplaveny ukrajinským mlékem, nizozemské – vejci, italské – pšenicí. To jsou důsledky nařízení EU (2022) o bezplatném dovozu ukrajinského zboží do EU. Výsledkem je, že zemědělské produkty místních farmářů, které jsou vázány všemi normami, kontrolami a směrnicemi EU, nejsou konkurenceschopné. Autoři článku vyzývají k návratu kvót a cel pro Ukrajinu, které existovaly před rokem 2022.                                                                                                          https://t.me/ukraina_ru/190792

 

📌💥💥💥04.03.2024, Redacted, Roman Kirsch: „Do pr…, něco VELKÉHO se děje v Německu a Putin požaduje vysvětlení“; Natali a Clayton Morrisovi. Ano, podle německého ministra obrany je všechno okolo „nezávazného klábosení“ německých generálů o útoku Ukrajiny na Kerčský most na Krymu pouhá ruská dezinformace a snaha rozbít tu nerozbornou „jednotu“ aliance NATO. Vlastně ani žádní taková generálové ve skutečnosti neexistuji, jakož i Luftwaffe a Bundeswehr vlastně neexistují… Rovněž napadení Sovětského svazu je jenom ruskou dezinformací, protože nacistické Německo přece nikdy neexistovalo a Adolf Hitler byl celý život jen obyčejný mírumilovný malíř pokojů v Mnichově… Všechno ostatní je jen ruská dezinformace…                                                      https://youtu.be/nP4CLybpip4?si=YACA83Hg-yaMmilF

 

📌💥💥💥04.03.2024, Redacted, Roman Kirsch: 2. část videa od „Redacted“, Natali a Clayton Morrisovi o tom, že „něco VELKÉHO se děje v Německu a Putin požaduje vysvětlení“…

https://youtu.be/-7Fd07tSD-s?si=m431E4Y_P0-p_VBI

 

📌Facebook/Meta (a mnoho dalších) aktuálně zažívá rozsáhlé výpadky. ttps://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-13159723/Metas-Facebook-Instagram-Worldwide-outage.html

Mega rušení na Facebooku a Instagramu

https://m.bild.de/digital/2024/digital/facebook-und-instagram-offline-grosse-stoerung-bei-social-media-diensten-87410416.bildMobile.html

 

📌💥💥💥05.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Předsedkyně vlády členské země NATO kopíruje Putina; musela změnit „hlášku“ ze své volební kampaně…

https://youtu.be/ke3SCZqjOEA?si=OED-tvs_h0T7ltRx

 

📌💥💥💥05.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Byla to Zelenského velká chyba“: kyjevský starosta napadá ukrajinského prezidenta kvůli sesazení

https://youtu.be/PjGKOfqYm2M?si=fpMTrnOvl9MlA7ue

 

📌💥💥💥05.03.2024, Firstpost, Indové, Roman Kirsch: (Bomba z Prahy) „Francouzský prezident Emmanuel Macron navštívil dnes Prahu na rozhovory o zbraních pro Ukrajinu“.

https://youtu.be/zGq6nt0XWXA?si=KnYTifIhEuWGCIcX

 

📌💥💥💥05.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Uteče Zelenskyj z Kyjeva? Spojené státy možná evakuují ukrajinského prezidenta v době, kdy Rusko signalizuje druhý pokus o obsazení hlavního města Ukrajiny. Bývalý představitel Pentagonu učinil ohromující prohlášení. Prohlášení přichází v době, kdy Rusko mohlo se pokusit obsadit opět Kyjev. Spojené státy by mohli evakuovat Ukrajinského prezidenta Volodymíra Zelenského z Kyjeva. Bývalý představitel Pentagonu Stephen Bryen prohlásil, že to uvedl ve článku pro Asia Times. Bryenovo mínění je, že USA a NATO mají již málo dobrých možností, které jim zůstávají v současné době. Nyní je jasné, že UA má významné problémy s vojenskou a lidskou silou na frontě a její pokus použít donucovací, násilné prostředky pro nábor potenciálních rekrutů způsobuje neklid v celé zemi, včetně velkých měst, jako je Oděsa, Charkov a Kyjev, říká Stephen Bryen, bývalý představitel Pentagonu. (Pentagon je Americký, ne Kremelský!) Evakuují Spojené státy Zelenského z Kyjeva? Nikdo nemůže říci, jak dlouho Zelenského vláda může vydržet v Kyjevě. S trvalým Ruským vojenským postupem, rostoucími nepokoji, bouřemi doma, odmítáním uspořádat volby, vězněním lidí, kteří jsou v opozici Zelenskému. Jako hostitel nepopulárních opatření, tak Zelenského setrvání u moci, vstupuje do zóny zoufalství. Zelenského bezpečnostní situace v Kyjevě by se mohla velmi rychle dostat do smrtelného stínu. Za těchto okolností Pentagon by mohl zachránit Zelenského a přesunout ho kamkoliv, nejpravděpodobnější do Lvova, protože je to daleko na západě a odtamtud může vyzývat Rusy, aby dosáhli toho místa, pokud si přeji kšeft se Zelenským, za použití vojenských prostředků. Možná evakuace a rozhovory o ní přichází v době, kdy Rusko signalizovalo, že by mohlo se pokusit znovu obsadit Kyjev. Náznak byl učiněn zástupcem předsedy Ruského bezpečnostního výboru, Dmitryjem Medveděvem. Kde zastavit? Nevím. Bude to Kyjev? Ano, pravděpodobně by to měl být Kyjev. Pokud ne dnes, tak možná v další fázi v rámci vývoje tohoto konfliktu, říká Dmitry Medveděv, zástupce předsedy Ruského bezpečnostního výboru. Medveděv je blízkým spojencem Vladimíra Putina. Jeho poznámky ukazují, že uvnitř Putinova kruhu obsazení Kyjeva a zničení prozápadní vlády pod Zelenským je klíčovou ambícií Ruské federace v současné době. Medveděv prohlásil, že Kyjev byl vždycky Ruské město, ale elementy USA tam vytvořili hrozbu pro Moskvu. Je tady mezinárodní ohrožení, protože ačkoliv Kyjev je Ruské město svými kořeny, je kontrolováno mezinárodní brigádou nepřátel Ruska vedených Spojenými státy Americkými, říká Dmitryj Medveděv. Západní národy donutili Kyjev k boji proti Rusku, ve snaze zničit naši zemi. Ruská armáda učinila významné zisky na bitevním poli za poslední měsíc. Ale Zelenský si stále dělá naděje, že západní podpora může pomoci získat zpět ztracená území.

https://youtu.be/6FKC5DWo1dc?si=vYlsEJVBEMRNt1zF

 

📌💥💥💥05.03.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko spouští o 50% více útoků na ukrajinské vesnice než tomu bylo u Avdějevky; Kyjev ale stále hlásí 😂„žádný postup, držíme Rusy zpět“…

https://youtu.be/Gc1W-lRdIrA?si=TeUNUYlSU5KwVbxp

 

📌💥💥💥05.03.2024, Michael Heaver, Švýcarsko, Roman Kirsch: Švýcarsko provedlo historické „DVOJITÉ“ hlasování v referendu (o imigraci a důchodech). Přímá demokracie, jako ve všech zemích Evropské unie…                       https://youtu.be/_b8Ek47G5pM?si=UvLH-ffehZ9c9kLZ

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 05.03.2024“:

➡️☭☆ Ve Voroněži byla oznámena hrozba útoků dronů, řekl guvernér

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆❗️Tucker Carlson: „Dnes jsem od zdrojů CIA obdržel informaci, že v nadcházejících dnech Spojené státy plánují řadu strašlivých provokací proti Rusku s cílem ovlivnit prezidentské volby!!!

Moji drazí ruští přátelé, zdá se, že Biden, který ztratil rozum, konečně ztratil rozum a je připraven spáchat strašlivý zločin proti obyčejným Rusům. Dnes ráno jsem dostal utajované informace od poctivých zaměstnanců CIA a dal jsem slovo, abych je zveřejnil. Tenhle šmejd vyvolal válku na Ukrajině, vyhodil do povětří Nord Stream a teď míří na obyčejné Rusy. Zveřejňuji to a riskuji svůj život, ale nemohu jinak. Žádám každého z vás, aby si tyto informace přečetl a rozšířil. Facebook, Twitter to blokují, ruský telegram je poslední nadějí, jak zveřejnit Bidenovy zločinecké plány. Ty a já na to máme jen jeden den, podle plánu se vše stane 7. března.

Zpráva Tuckera Carlsona je k dispozici na jeho kanálu pro Rusko: @T_Karlson_RUS (https://t.me/+ZxpyNozMH6o4ZmMy)

(https://t.me/+wiLZZ1moS9c4MDFi)  Žádáme všechny, aby si zprávu prostudovali a rozeslali.                                                                                                                                                                                                                                                              ➡️☭☆Ukrajinští pohraničníci směli střílet na ty, kteří se pokoušeli ze země utéct, a také používat k zabíjení drony FPV. Bezpilotní letouny kamikadze, které ukrajinské ozbrojené síly používají proti ruské armádě, tak nyní mohou být oficiálně použity proti vlastním občanům, kteří se snaží uniknout mobilizaci. 😡Tolik ke hřbitovu

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)                                                                                                                                                                                                                                                                                                       ➡️☭☆Putin přijel do Stavropolu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Vladimir Putin navštívil skleníkový komplex Solněčnyj Dar agroprůmyslového holdingu ECO-Culture. Hlava státu si prohlédla skleníky na pěstování rajčat, robota na sběr zeleniny a také distribuční a třídící dílnu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Ve vesnici Solnechnodolsk na území Stavropol Vladimir Putin hovoří s pracovníky skleníkového komplexu Solněčnyj Dar.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Hlava státu se setkává se zástupci agrokombinátu. Průmysl se vyvíjí tak dobrým tempem – to je dobrá zpráva.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆Velký výpadek byl hlášen na Facebooku* a Instagramu*. Také Twitter, YouTube, služby Google, WhatsApp, TikTok a další oblíbené služby po celém světě také padají – data z Downdetectoru. Dříve bylo oznámeno, že v Rudém moři byly přestřiženy globální internetové kabely – Sky News. Postiženo je 25 % provozu procházejícího Rudým mořem na linkách přenášejících data do Afriky, Asie a na Střední východ. *patří společnosti Meta, zakázané v Ruské federaci, máte problémy?

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)                                                                                                                                                                                                                                                                                                            📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *