, ,

Ľubomíra Bačíková, 03.02.2024, ranní zprávy, 2x denně čerstvé zprávy ze zahraničí i z domova, kliknout na foto

03.02.2024: Ranní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

❤️ „Pokud opravdu chcete něco udělat, tak najdete cestu. Pokud tak neučiníte, tak najdete výmluvu.“ – Jim Rohn

 

📌☭☆Vladimir Putin: „Pokud neuděláme nic, pokud nebudeme chránit naše lidi na Donbasu – a nyní také v Chersonské oblasti, v Záporoží, v Novorossii – pokud neuděláme nic, pokud nepomůžeme, pokud opustíme lid Krymu, co to udělá? Stanou se nakonec naší zemí? Zchátralá, nesoběstačná země, která vlastně nikoho nepotřebuje, se spoustou přírodních zdrojů, kvůli které by nás každý zvenčí povýšeně poplácal po zádech a dával jim shnilé brambory jako humanitární pomoc. A přitom vždy přemýšleli, co by si mohli pořídit a jak by to z nich mohli získat.

Dvě desetiletí sleduji, co se děje: všechny projevy jsou dobré, ale každý přemýšlí o tom, že by si mohl ukousnout tu a tam. Pokud nechceme opustit tak zchátralou, zbytečnou zemi, pokud nechceme odsoudit naše děti, aby se cítily jako občané druhé kategorie, pak samozřejmě nemůžeme opustit naše lidi na Krymu, Novorossii a Donbasu. Musíme zajistit, aby naše země byla soběstačná. To je nejdůležitější vyjádření suverenity.“

 

📌☭☆Vladimir Vladimirovič Putin včera navštívil chatovou osadu pro zdravotnický personál v Tule, kde na spontánní pozvání navštívil rodinu Ševcovových.

Yaroslav Shevtsov, onkolog, se v roce 2022 přestěhoval do regionu Tula se svou ženou Albinou a dcerou Polinou v rámci programu na přilákání vysoce kvalifikovaného zdravotnického personálu.

Rodině byla poskytnuta samostatná chata ve vesnici s 25 domy, postavená na náklady krajského rozpočtu.

Polina řekla prezidentovi báseň o vlasti a jako odpověď dal dívce Tula perník  a dal jí laptop. 😁

Jak vidíme, po všech těch letech zůstává Vladimir Vladimirovič mužem z lidu. https://t.me/putin_fanclub

 

📌☭☆NATO se podle Dmitrije Medveděva stane pro Rusko legitimním cílem, pokud některá země v alianci zpřístupní neonacistům svá letiště nebo vojenské kontingenty.

https://t.me/absurdnisvet/68073

 

📌☭☆„Vyhraje?“„Po dvou letech války je Vladimir Putin silnější než kdy předtím, protože se těší na březnové volby, které obnoví jeho moc.“ Jak vidíme, tisk v Evropě pomalu dochází k poznání, že prohrává s Vladimirem Vladimirovičem. 😁👊

https://t.me/absurdnisvet/68074

 

📌☭☆ Vladimir Putin řekl na kongresu Hnutí prvních: „To, co je zde prezentováno, byl kdysi něčí sen. Víte, pamatuji si pohlednice z počátku minulého století ve Vladivostoku. Ukazuje most, o kterém lidé snili. Snili o tom, že jednoho dne bude existovat. To bylo na samém začátku minulého století. Dnes existuje tento most, my jsme ho postavili, a další, ještě větší, než o kterém lidé snili, a mnoho dalších úspěchů, o kterých jsme v naší době nemohli ani snít. Jsem si jistý, že budeme ještě úspěšnější, když se i vy budete cítit odhodlaně a sebevědomě a budete cílevědomě směřovat ke svému cíli a plnit si svůj sen.“ Motivátor, trenér Putin.

https://t.me/absurdnisvet/68075

 

📌☭☆Vladimir Putin dnes zazpíval ruskou státní hymnu s „Hnutím prvních“. 😁

Děti začaly na pódiu zpívat hymnu. Prezident střídavě předával mikrofon jednomu či druhému účastníkovi a poté sám zpíval hymnu. 👍

https://t.me/absurdnisvet/68076

 

📌💥💥💥 Donald Trump

Děkujeme Viktore, nenecháme svět ve štichu – NA ZEMI BUDE MÍR, JAKO PŘED ČTYŘI LETY! „Mír má jméno, jméno Donalda Trumpa,“ řekl tento týden maďarský premiér Viktor Orbán francouzskému zpravodajskému magazínu Le Point. https://www.breitbart.com/europe/2024/02/02/peace-has-a-name-donald-trump-hungarys-orban-says-donald-trump-only-leader-strong-enough-to-end-war-in-ukraine/

 

📌⚠️OBROVSKÉ – Texaský guvernér radí Bidenovi, aby se od Putina naučil, jak pracovat ve prospěch své země.

🗣Greg Abbott řekl v souvislosti s tím, že Biden zrušil všechna omezující opatření proti nelegální imigraci, která zavedl Donald Trump: „Biden se musí od Putina učit pracovat ve prospěch své země.“

https://t.me/absurdnisvet/68049

 

📌[02.02.2024 17:21] Překlad: Nový Storm Rider Drop: „Tuto důležitou informaci jsem minulý rok zahodil; John Podesta se vrátí a Seth Rich se vrátí a všechno bude odhaleno.“

👉 Část 1:

„Všechno se to stalo a přeroste to v obrovský příběh!

👉 Někdy se opravdu musíte divit, proč Q věděl, že se díváme na film.🤔

👉 Už dlouho vám říkám, že mnoho herců Deep State je nuceno plnit svou konečnou roli.

Jsou nuceni prostřednictvím vojenských operací spojených s DEVOLUČNÍM PLÁNEM.

👉 Řekl jsem vám hodně o vývoji KABELŮ dávno předtím, než někdo mluvil o jaderných událostech, výpadcích elektřiny, převzetí TAJNÉ SLUŽBY USSF/MUSK MILITARY SECRET SERVICES a mnohem více.

👉 Tento rok je rokem, kdy bude Adrenochrom UVOLNĚN do globálního veřejného sektoru a připojí se k povědomí o více než 8 milionech pohřešovaných dětí ročně!

👉 Obchodování s lidmi je skutečná pandemie! To je důvod, proč Trump inicioval exekutivní příkazy k boji s krizí, ale také zavedl tajné vojenské operace s cílem snížit globální operace v 8letém Q cyklu.

👉 Proč si myslíte, že největší světový pedofil a obchodník s dětmi, EPSTEIN, byl zatčen za vlády TRUMP?

👉 Jak CIA (Bush’s), MOSSAD, MI6, globalisté, CLINTONS, DAVOS, WEF, OSN atd., všichni zapadají do kroužků Adrenochrom Harvest a obchodování s lidmi a pedofilie?

👉 /_\Svobodní zednáři/Kazarové 33. stupně na nejvyšší úrovni, kteří vytvořili 1. a 2. světovou válku a financovali Hitlera z amerických peněz (toto lze stále vygooglit a je v archivech Spojených států), ti Prescott Bush (Bush family) a z USA a Velká Británie (ROCKEFELLERS, JP Morgan, bankovní sektor ROTHSCHILDS, Wall Street atd.).

👉 Poté, co tito kreténi financovali Hitlera a první a druhou válku, vytvořili také Organizaci spojených národů a plány vymysleli v Bohemian Grove v Kalifornii globalisté na večírcích pedofilů a obchodu s lidmi, kterých se účastnili pouze muži (nyní je prokázáno, že existují byly satanské kultovní večírky a rituály obětování dětí v Bohemian Grove, které se konají již více než 130 let se světovými elitami, prezidenty, premiéry a velkými korporacemi).👇

„Tuto důležitou informaci jsem zahodil minulý rok; John Podesta se vrátí a Seth Rich se vrátí a vše bude odhaleno.“

👉 Část 2:

„OSN byla založena z několika důvodů, mimo jiné proto, aby se po celém světě praly špinavé peníze a aby se vytvořily ochranné zákony pro globalisty nebo jejich společnosti, které požívají diplomatické imunity (nemohou být zatčeni ani vyšetřováni, např. Pfizer, který spolupracuje s OSN). bylo plánováno, že 2. světovou válku zastaví OSN, která se pak bude chovat jako zachránce světa. A o tři roky později OSN založila Izrael (velké části plánu na založení Izraele se vrací ke svobodným zednářům z 33. století), kteří chtěli vytvořit Izrael, aby přinesl válku na Blízký východ, a doufali, že zničí Izrael prostřednictvím plánovaných válek s muslimským světem. Po zničení Izraele, myšlenka na spasitelské sdružení Kabal (budoucí Organizace spojených národů) bylo skončeno, aby se zavedla celosvětová vláda prostřednictvím ničení a války na Středním východě, která by zabila všechny Židy v Izraeli).

👉 Nyní jejich plán stále probíhá, když se pokoušejí vytvořit masivní jadernou událost v Izraeli a sjednotit svět proti Blízkému východu a USA se snaží znovu získat kontrolu nad blízkovýchodní ropou (tento plán již nefunguje a selhává).

Existuje však mnoho, mnoho faktorů, proč byla Organizace spojených národů vytvořena falešnými kazarskými, severskými Židy (ROTHSCHILDS, ROCKERFELLERS), kteří ukradli identitu skutečných Židů. Tento příběh má mnoho částí, včetně toho, proč ROTHSCHILDOVÉ financovali otce Ghislain Maxwell, který pracoval pro MI6, MOSSAD a CIA. Tento příběh se však zaměřuje na Adrenochrom, Johna Podestu, Hillary ROCKEFELLER CLINTONOVOU a průmysl obchodování s lidmi a dětmi. Adrenalinový váček v těle má tedy tvar trojúhelníku /_\ jsou dva. Trojúhelník má 3 strany.

👉 Symbol ruky Iluminátů s oběma rukama tvoří trojúhelník. Ale když oddělíte spojené ruce a ukážete jen jednu ruku, máte kozí nohu (Leonard Nimoy – Spok- gesta rukou jsou kozí nohy a tento nápad je od rabína, což je prastarý symbol ruky Židů (hlavně kazarští Židé). „Popkultura se snaží spojit tyto symboly kozí ruky se symbolikou berana kozla. Ale skutečná pravda je biblická a sahá až do doby Samaří a obětování koz a pití krve během těchto rituálů.“

Odkaz na příspěvek (https://t.me/qthestormrider777/19999)

 

📌2.2.2024 👹 MMF VYZÝVÁ VLÁDY, ABY ZAKROČILY PROTI PROTESTUJÍCÍM ZEMĚDĚLCŮM.

👉 Už vnímáte, kdo skutečně vládne? Nejsou to vlády, jsou to ti, kdo ovládají peníze. Konkrétně MMF (centrální banky, banka BIS), určující budoucnost nejen evropských zemí. Pokud bylo už dávno rozhodnuto, že Evropa má být zničena cestou plnění politiky zeleného údělu, tak se v těchto krocích musí i nadále pokračovat.

👉 Proti zastavení německých jaderných elektráren samozřejmě MMF nic nenamítal, přestože bylo jasné, že jde o krok, který povede k deindustrializaci nejen Německa, ale časem i jeho satelitů.

👉 Ničivá zemědělská politika EU se tedy podle MMF má praktikovat i nadále a na zemědělce se nemá brát žádný ohled. Nemělo by být toto vyjádření dalším popudem pro pokračování – a další vyostření – protestů?

👉 Neobvyklé vměšování z Washingtonu: Mezinárodní měnový fond varuje vlády, aby neustupovaly protestům zemědělců. Šéfka MMF činí jasné prohlášení.

👉 Výkonná ředitelka Mezinárodního měnového fondu (MMF) Kristalina Georgievová (pravidelný host srazů WEF i Bilderbergu) vyzvala evropské vlády, aby požadavkům protestujících zemědělců nevyhověly a proti zemědělcům zakročily.

👉 MMF, který působí po celém světě, tak zasahuje do demonstrací zemědělců, zejména v Německu a Francii, které trvají již několik týdnů.

👉 Bulharka uvedla, že hovořila s mnoha zástupci ministerstev financí.

„Uznávají význam fiskální konsolidace. Ale také si uvědomují, jak těžké je stáhnout podporu,“ řekla šéfka MMF a dodala: „Je snadné jim ustoupit. Je těžké to vzít zpátky.“

Obává se také, že vlny protestů zatlačí vlády do kouta, kde už nebudou moci dělat to, co je nezbytné k posílení ekonomik. „Pak přijde čas, kdy toho budou litovat,“ řekla.

👹 Georgievová prohlásila, že má pochopení na lidské úrovni pro obtíže, kterým zemědělci čelí. „Není snadné dělat jejich práci,“ řekla ve čtvrtek na tiskové konferenci. „To by však nemělo vést k tomu, že vlády ustoupí jejich požadavkům.“

👉 V posledních týdnech vyšly do ulic desetitisíce zemědělců, zejména v Německu a Francii, ale také v Belgii, Polsku, Nizozemsku, Rumunsku, Itálii, Řecku či Litvě.             👉 (ČR????)

Aktuálně již většina zemědělců otevřeně deklaruje, že protestují proti ničivému Green Dealu EU, který je však zaváděn i na národních úrovních.

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2024/02/mmf-vyzyva-vlady-aby-zakrocily-proti-protestujicim-zemedelcum/

 

https://volnyblog.news/mmf-vyzyva-vlady-aby-zakrocily-proti-protestujicim-zemedelcum/

 

📌🚧🚜🚜„Právě jsem zjistila, že @WSJ právě v tuto chvíli propouští „reportéry“. Fake/Falešné zprávy nám umírají přímo před očima. Americký lid nekupuje propagandu BS, kterou tyto rozdělující výstupy šíří.“

https://x.com/KariLake/status/1753089846229573693?t=duHGSvgPzBoY-_PbUqb_sA&s=09

🚧🚜🚜 „Francouzští farmáři na protest odstraňují vlajky ‚EU‘. Tito farmáři mají pravdu: mafie zvaná „EU“ musí být rozpuštěna – úplně.

https://t.me/absurdnisvet/68086

 

📌Od 4hodin rano je bavorka TV BR blokovana😁

Ochromen radiový dům: Blokace zemědělců před ústavem ARD. Včera večer se zemědělci rozhodli protestovat se středně velkými občany a občany z celého Bavorska u radiostanice Bavorského rozhlasu v Mnichově-Unterföhringu. Od časných ranních hodin se shromáždilo asi 100 vozidel, včetně traktorů, buldozerů a nákladních automobilů.

Organizátoři kritizují zpravodajství ve veřejných médiích a špatně a jednostranně líčí protesty zemědělců a malých a středních podniků. Požadují vysílací čas a chtějí mluvit s odpovědnými osobami. Bezdrátový dům BR v Mnichově-Unterföhringu je obklopen traktory.

„Teď red i!“ – bavorští rolníci vyzývají k dialogu

Účastníci protestu vidí své podniky před odchodem a chtějí zdůraznit svou dramatickou ekonomickou situaci. Ostře kritizují média za to, že jsou neustále zařazována do pravicově radikálního kouta.

Jeden účastník vypráví, že zprávy o Schlüttsielovi z ARD a ZDF pociťoval jako ránu zemědělcům. Události se prostě nestaly tak, jak o nich informovala veřejná média.

Jiní nevidí četné demonstrace v Bavorsku na mapě regionálních médií. Zejména ve venkovském Horním Bavorsku se mnoha akcím zemědělců, řemeslníků a středně velkých firem nedostává v tisku vůbec žádné pozornosti. Demonstranti vyzývají šéfredaktora BR (modrá prošívaná bunda) k dialogu.

Šéfredaktor dává audienci:

Dopoledne bavorský rozhlas svolá a oznámí, že s demonstranty promluví šéfredaktor Christian Nitsche. Rozhovor by měl být vysílán živě do redakcí. Rozhovor se však nekoná v rádiovém domě, ale v kontejneru, který stojí na mediální aleji v Unterföhringu před rádiovým domem. V kontejneru se jednalo o obavách občanů.

Organizátoři požadují pravdivé zpravodajství.

Mnoho účastníků má na sobě pracovní oděva a spontánně přišli na protest na předměstí Mnichova, kde stanice jako BR, Pro7 a Sky provozují své vysílací domy.

Pokojně se shromažďují ve skupinách podél mediální aleje, aby přednesli své obavy.

Asi hodinu mluví šéfredaktor Nitsche s protestujícími v kontejneru. Účastníci jsou částečně skeptičtí ohledně toho, do jaké míry akce povede Bavorský rozhlas k tomu, aby o svých obavách adekvátně informoval. Už delší dobu jste nespokojeni s veřejným rozhlasem. Zpravodajství je příliš jednostranné a neodráží životní realitu lidí.

Kolem 12:30 se shromáždění pomalu rozpadá.

Pokud se nic nezmění, vrátí se, oznamují demonstranti.

Když se první traktory vydaly na cestu domů, nadšeně se na ně těšili kolemjdoucí.

https://www.nius.de/medien/funkhaus-lahm-gelegt-bauern-blockade-vor-ard-anstalt/2c5963ee-0ca7-4e46-acca-9e4bdd2b4a5a

 

📌Rasismus proti bílým • Německo 2023 – Lidé s bílou pletí musí opustit výstavu financovanou z jejich daní, protože by se „barevní“ cítili znepokojeni.

https://t.me/absurdnisvet/68038

 

📌 70% Němců si myslí, že prezidentem bude Donald Trump ….zpravodajství WELT TV🔥🔥🔥

 

📌„Jsem obzvláště potěšen, že je dnes s námi můj přítel John Podesta.“ Výňatek z projevu tehdejšího prvního starosty Hamburku Olafa Scholze na recepci Senátu 2. května. 2017.

https://t.me/absurdnisvet/68054

 

📌🧔🏿‍♂️Aktuální případ z Durynska ukazuje, co je to vlastně remigrace. „Uprchlíci“ již nedostávají hotovost, ale čipové karty pro každodenní nákupy. V důsledku toho čtvrtina těch, kteří „hledali ochranu“, okres opustila! Jim šlo jen o německé peníze! Henning ve skutečnosti přišel s tímto plánem, aby si více uprchlíků hledalo práci.“😁

https://t.me/absurdnisvet/68048

 

📌💉💉💉Hvězdná novinářka zveřejňuje své poškození vakcínou a je napadena Big Pharma

Bývalá hvězda Fox News Megyn Kelly prozradila, že byla „zacílena“ farmaceutickým průmyslem poté, co zveřejnila informace o vedlejších účincích, které utrpěla po injekci mRNA Covid od Moderny.

Kelly v září prozradila, že jí byl diagnostikován syndrom imunodeficience získané vakcínou (vakcínový AIDS).

„Lituji očkování, i když jsem 52letá žena, protože si nemyslím, že jsem to potřebovala. Nemyslím si, že bych měla nějaké problémy.“

„Proti COVID jsem se nechala očkovat několikrát, a to v době, kdy vakcína na dlouhou dobu přestala dělat to, co měla. Poprvé jsem měla pozitivní test na autoimunitní problém na každoročním fyzickém vyšetření,“ pokračovala Kelly.

Šla za nejlepším revmatologem v New Yorku a zeptala se jí: „Může to souviset s tím, že jsem dostal tu zatracenou posilovací injekci a pak do tří týdnů dostal COVID?“

A řekla. „Ano. Ano. Nebyla jsem jediná, koho viděla.“ https://tkp.at/2024/02/02/starjournalistin-veroeffentlicht-ihren-impfschaden-und-wird-von-big-pharma-angegriffen/

 

📌💉Analytik Edward Dowd se vrátil na veřejnost poté, co se dozvěděl o šokujícím nárůstu náhlých dětských úmrtí, který začal v roce 2021 poté, co děti dostaly „kouzelnou šťávu“ (covid💉). Bývalý portfolio manažer BlackRock, jeden z předních světových datových expertů, vysvětluje svá zjištění v rozhovoru.

Dowd zjistil, že nadměrná úmrtnost mezi britskými dětmi mladšími 14 let vzroste do roku 2023 o závratných 22 procent nad normální úroveň. Podle Dowda tento trend začal teprve tehdy, když „kouzelná šťáva byla rozdána dětem až později v roce 2021“. https://tkp.at/2024/02/02/analyst-schlaegt-alarm-wegen-ploetzlicher-todesfaelle-bei-kindern/

 

📌 👶🙋‍♀️💉💉Překlad: Toto je skutečná televizní reklama v Kanadě, která ukazuje děti, které mají infarkt. Když jsem absolvoval kurz pokročilé dětské podpory života (tehdy!), jednou z prvních věcí, které se dozvěděli, bylo, že zástava srdce je u dětí neuvěřitelně vzácná. Jste informováni, že musíte počítat se zástavou dechu. Například v důsledku utonutí. Nyní je zástava srdce u dětí „reklamou“. On je skutečný. Objevuje se. Je smutné vidět, jak se dnes zdá, že medicína normalizuje tento takzvaný „nový nevysvětlitelný fenomén“ – mezi těmi, kteří měli být vždy chráněni před zlem tohoto světa. 💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉💉

https://t.me/absurdnisvet/68046

 

📌💉💉💉Specialista na rakovinu Prof Angus Dalgleish: Covid Booster je časovaná rakovinová bomba‼️

Nyní je dostatečně prokázáno, že injekce Covid mohou způsobit rakovinu jako přímý vedlejší účinek a jako časovaná bomba způsobit propuknutí po letech. Souvislosti byly prokázány studiemi a hodnoceními databází o vedlejších účincích a byly také široce hlášeny zde v TKP. Britský specialista na rakovinu prof. Angus Dalglissh již ohlásil několik pozorování. Na konci roku 2023 psal o nárůstu relapsů stabilní rakoviny na své melanomové klinice.                                    https://tkp.at/2024/02/01/krebsspezialist-prof-angus-dalgleish-covid-booster-ist-eine-krebs-zeitbombe/

 

📌💉💉💉🇦🇹Vídeň: ‼️Další „Galerie obětí očkování“ se uskuteční v sobotu 3. 2.24. Pravda vždy vyjde najevo a díky darům ji můžeme opět jasně zviditelnit na Mariahilfer Straße.

ℹ️ Letáky a nálepky obětí očkování si můžete vyzvednout lokálně nebo si je vyžádat ZDE (https://www.direktdemokratisch.jetzt/infomaterial-anfordern/#info_anfordern)

 

📌📜 ✉ Doklad o odevzdání❗️ Během několika dní byla „žadateli o ochranu“(migrant) znásilněna další žena poblíž školy St. Marien v Regensburg/Řezně.

👶🙋‍♀️Co napadá ředitele školy: Dopis rodičům, že dívky by již neměly být venku ve skupinách a po tmě. Jeho největší obavou však je, že dopis zneužijí „pravicové kruhy“.

Přečtěte si celý článek zde:

https://apollo-news.net/nach-vergreifigung-regensburger-schule-warnt-vor-schulweg-fuer-maedchen/

 

📌 OBROVSKÉ – Jemenští Húsíové vyhrožují odříznutím optického kabelu v Rudém moři a regionu (Mapa) Operace začne, pokud USA/Spojené království nezastaví letecké útoky na Jemen. ⚡️🔥 Tento kabel napájí komunikační kanály a spojuje Evropu, Afriku a Blízký východ. Pokud bude kabel deaktivován, zasáhne to geopolitickou stabilitu, globální finanční trhy a informační bezpečnost, uvádí Ateo Breaking

https://t.me/absurdnisvet/68041

 

📌🚧🚧🚧🇺🇸VEZMĚME SI NAŠI HRANICI ZPĚT ⭐️Navzdory mediálnímu zobrazení se konvoj den ode dne rozrůstá a spojuje vášnivé, laskavé lidi a skutečné patrioty.

https://t.me/absurdnisvet/68055

 

📌 Robotická technologie je mnohem dále, než si myslíme. Předstírají, že provádějí výzkum, ale jediné, co dělají, je odvádění pozornosti lidstva od reality. Kromě klonů a hybridů najdeme i roboty na politických a ekonomických úrovních rozhodování, schvalování rozhodnutí a divíme se, proč je náš svět takový, jaký je. Člověk s duchem a duší by si s tím vůbec nehrál.

Stačí hlava ve tvaru člověka a umělá latexová kůže, která pokryje hlavu a tělo a je to.

Již existují sofistikovaní roboti s umělou inteligencí, kteří mluví, běhají, krvácejí a jsou prakticky identičtí s lidmi jak navenek, tak uvnitř. (Elon Musk)

Až na to, že nemají duši ani svědomí. Udělají všechno, ať je žádají cokoli, a nikdo jim za to nemusí platit. Vidíte je v televizi nebo procházejí na druhé straně ulice a nevnímáte.

https://t.me/absurdnisvet/68069

 

📌 BREAKING – Sýrie uvádí počet mrtvých, zraněných, „značné škody“ po amerických útocích. Damašek v sobotu uvedl, že americká okupace syrského území „nemůže pokračovat“ poté, co Washington provedl smrtící údery v odvetě za útok bezpilotního letounu, při němž v Jordánsku zahynuli tři američtí vojáci.

Noční údery zabily „řadu civilistů a vojáků, další zranily a způsobily značné škody na veřejném i soukromém majetku“, uvedla syrská armáda v prohlášení a dodala: „Okupace částí syrského území americkým                                                                                                https://insiderpaper.com/syria-says-number-of-dead-wounded-significant-damage-in-us-strikes/

 

📌🇺🇸 Senátor Ted Cruz: „George Soros nalévá miliony do Texasu, aby se mě pokusil porazit. Pokud demokraté obrátí Texas, země je pryč.“

https://t.me/absurdnisvet/68089

 

📌🇺🇸 Bývalý programátor CIA byl ve čtvrtek odsouzen ke 40 letům vězení za únik nejcennějších hackerských nástrojů americké špionážní agentury na WikiLeaks https://insiderpaper.com/40-years-in-prison-for-ex-cia-coder-who-leaked-hacking-tools-to-wikileaks/

 

📌👉 👹 „Pandemickou smlouva.“

Každá vláda, která to podepíše, musí být zabita. Není cesty zpět, je to smlouva s ďáblem nejnižšího řádu. Nikdo by neměl mít možnost utéct, všichni musí být zlikvidováni 💀 🪓

Pro ty, kteří se diví, jak může WHO ospravedlnit narušení soukromí každého člověka na Zemi, je odpověď zřejmá. Globalistická elita potřebuje tyto nové pravomoci, aby se vlády mohly připravit na „příští pandemii“.

WHO v nejnovějším návrhu své mezinárodní smlouvy o pandemii vyzývá k rozšíření pravomocí pro sledování.

Je to tak – stále prosazují pandemickou smlouvu, což znamená, že se nevzdali přesvědčování zemí, aby předaly svou suverenitu globální instituci financované Billem Gatesem.

https://t.me/absurdnisvet/68092

 

📌 Francouzští farmáři celou noc diskutovali s manželkou o Macronově cestě do Švédska🇸🇪. Na jedné straně v zemi probíhají protesty a právě v tuto dobu je prezident pryč ve Stockholmu a odpočívá na slavnostní večeři s falešnou královskou rodinou, chazary. Na druhou stranu se veškerá pozornost diskutujících soustředila pod pás Macronovy manželky. Brigitiny šaty se nějak podivně několikrát pokřivily, podívejte se pod pásek, co to je? Obřezaný ✡️ péro.

https://t.me/absurdnisvet/68093

 

📌 Vychováváme 22 dětí v nejchladnějším městě na světě -64°C (-84°F) Jakutsk, Sibiř

 

Jaké to je vychovávat rodinu v nejchladnějším městě světa, kde teploty v zimě klesají až k -64°C? V tomto videu prozkoumáme každodenní život největší rodiny v Jakutsku, rodiny s 22 dětmi, které toto extrémní místo nazývají domovem.

https://t.me/absurdnisvet/68097

 

📌 BILD:  Frankfurt – Letadla startují – ale tisíce lidí se nemohou dostat na nejdůležitější německé letiště!

Sobota, 6:30, v lese těsně před frankfurtským letištěm (Hesensko): Přímo vepředu jede traktor s nápisem: „Zrušení semafor-vlády“, za ním nespočet světel a ohlušující koncert klaksonů. Oznámení před největší farmářskou demonstrací o tomto víkendu zní: „Uzavřeme ulice, které nezavírá policie.“

https://m.bild.de/regional/frankfurt/frankfurt-aktuell/2000-traktoren-in-frankfurt-bauern-blockieren-deutschlands-groessten-airport-87016948.bildMobile.html

 

📌🔥🔥🔥 Veřejná střední škola odstraňuje wi-fi posilovače a instaluje stínění, které chrání studenty a zaměstnance před zářením 5G

od Legiho týmu 2. února 2024

Desert Sage High School , veřejná škola bez školného podle vzoru Waldorfu v Tucsonu, AZ, přijala řadu opatření ke snížení expozice studentů a zaměstnanců záření z mobilních vysílačů, bezdrátových zařízení a mobilních telefonů. V současné době škola stíní bezdrátové vysokofrekvenční záření (RF) blízkého mobilního vysílače. Stále více škol si uvědomuje, jaký dopad má celodenní vystavení vysokofrekvenčnímu záření (RF) z routerů, počítačů, tabletů a mnoha mobilních telefonů ve třídě na studenty a učitele. Kromě shromážděných výzkumů o zdravotních rizicích souvisejících s RF, jako je rakovina, oxidační stres, reprodukční a neurologické poškození, existují neuropsychiatrické účinky, které brání učení studentů, jako jsou problémy s chováním a pamětí, příznaky ADS, úzkost a deprese.

Jedním z prvních kroků, které společnost Desert Sage učinila, aby snížila expozici vysokofrekvenčnímu záření, bylo odstranění řady wi-fi posilovačů, které jsou umístěny na stropě v celé budově. Škola má také zodpovědnou mobilní politiku: Studenti nechávají své mobilní telefony ve skříňkách během akademické práce a dalších školních aktivit. Tím se minimalizuje vystavení mobilním telefonům ve třídách. Posouzení RF záření odborníkem na elektromagnetické záření (EMRS) certifikovaným pro stavební biologii Lisa Smithová však zjistila, že úrovně bezdrátového RF záření, které proniká do školy z nedalekého mobilního Stožáru T-Mobile, který se nachází půl bloku od domu, byly mnohem vyšší ve třídách směřujících k Stožáru mobilních telefonů.

Mobilní vysílač byl nedávno modernizován na 5G. Po modernizaci jejich měření ukázala, že úrovně bezdrátového mikrovlnného záření se zdvojnásobily a byly mnohem vyšší než vědecky podložené bezpečnostní pokyny, které stanovili odborníci na ochranu před netepelnými biologickými účinky a dlouhodobými zdravotními riziky.

Lisa Smith nyní spolupracuje s místní skupinou Safe Tech Tucson , aby chránila učebny před zářením z mobilních stožárů tím, že chrání vnější stěny hliníkovou kovovou tkaninou. V listopadu dobrovolníci provedli demonstraci stínění pro třídu matematiky, která snížila radiaci RF o 95 %, což výrazně snížilo vystavení studentů záření z mobilních věží při učení ve škole.

Lisa Smithová zveřejnila na internetových stránkách Ústavu stavební biologie článek s dalšími podrobnostmi o tomto projektu.

Společnost Safe Tech Tucson nyní shromažďuje peníze na zbývající stínicí materiály a doufá, že v únoru dokončí stínění v rámci pracovní skupiny dobrovolníků. Dosud bylo vybráno 1 230 dolarů z potřebných 1 850 dolarů. Každý malý příspěvek na tento projekt je vítán!

Vítáme opatření na ochranu studentů, učitelů a zaměstnanců,“ uvedla Theodora Scarato, výkonná ředitelka společnosti Environmental Health Trust. Odkázala na doporučení New Hampshire State Commission on 5G a Santa Clara Medical Association o omezení mobilních sloupů v blízkosti škol. Zdůraznila také, že limity FCC nechrání před dlouhodobými účinky na zdraví ani nezohledňují zvláštní náchylnost dětí. Společnost Scarato odkázala na zprávu institutu Ecolog Institute z roku 2000, kterou zadala společnost T-Mobile a která doporučovala expoziční limit, který je 1000krát nižší než současný limit hustoty energie FCC.

Úřad pro bezpečnost a ochranu zdraví ve školní mafii v Los Angeles v Kalifornii vyvinul „preventivně nejvyšší úroveň“ vysokofrekvenčního záření, která je 10 000krát nižší než předpisy FCC, protože se domnívá, že „konzervativnější úroveň je nezbytná k ochraně dětí, které jsou potenciálně zranitelné a citlivé skupiny obyvatelstva“. představují“.

Los Angeles Unified School District přijala tři rezoluce proti mobilním věžím na školních pozemcích. Několik školských úřadů přijalo rezoluce nebo přijalo opatření k omezení mobilních vysílačů ve školách, včetně Temecula Valley Unified (CA), Palo Alto Unified (CA) a West Linn-Wilsonville Oregon.

Vědecký výzkum, který poukazuje na závažné bezpečnostní problémy, výrazně vzrostl. Eine Literaturübersicht über Menschen, die in der Nähe von Mobilfunkmasten leben, mit dem Titel „ Důkazy o zdravotním riziku HF pro lidi žijící v okolí základnových stanic mobilních telefonů: From radiofrequency sickness to cancer“ (Důkazy o zdravotních rizicích způsobených RF pro osoby v blízkosti základnových stanic mobilních telefonů: Od vysokofrekvenčního onemocnění až po rakovinu) z Balmori (2022) byly nalezeny vazby mezi expozicí a vysokofrekvenčním onemocněním, rakovinou a změnami biochemických parametrů.

Zdroj: Environmental Health Trust

https://legitim.ch/oeffentliche-high-school-entfernt-wlan-booster-und-installiert-abschirmungen-um-schueler-und-mitarbeiter-vor-5g-strahlung-zu-schuetzen/

 

📌⚡️ Jemenští Húsíové vyhrožují přeříznutím optického kabelu na dně Rudého moře, pokud USA a Spojené království znovu zaútočí na jemenská letiště.

Jedná se o velmi vážnou hrozbu, protože kabel napájí komunikační kanály mezi Evropou, Afrikou a Blízkým východem. Pokud bude kabel vyřazen z provozu, bude to mít dopad na geopolitickou stabilitu, globální finanční trhy a informační bezpečnost. Přes tyto podmořské kabely vede více než 99 procent světového internetového provozu a více než 80 procent mezinárodních telefonních linek.

Nebojte se, NASA nám pomůže se svými neexistujícími „SATELITY“😂💩

https://t.me/absurdnisvet/68103

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 03.02.2024“

➡️☭☆ ❗️Internet může zmizet v celé Evropě: Húsíové slibují, že přeruší optický kabel v Rudém moři, pokud USA a Spojené království znovu zaútočí na jemenská letiště. Tento kabel napájí komunikační kanály spojující Evropu, Afriku a Střední východ. Pokud by kabel selhal, ovlivnilo by to geopolitickou stabilitu, globální finanční trhy a informační bezpečnost.

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ 🦻👀Novinky tohoto dne:2.2.2024

❗️V USA začíná epidemie syfilis (https://t.me/c/1511343927/25089)

👉 Ukrajinští školáci se učí střílet na terče s portrétem Putina

(https://t.me/c/1511343927/25093)

⚡️Náčelník generálního štábu Rumunska vyzval k přípravám na válku s Putinem, – Politico (https://t.me/c/1511343927/25098)

🤔 Medveděv nazval zahájení rozsáhlých cvičení NATO v Evropě „křečemi ochablých západních svalů“ (https://t.me/c/1511343927/25107)

👀 Rusové letos znovu zaútočí na Kyjev, nyní přeskupují své síly – generálmajor Marčenko (https://t.me/c/1511343927/25105)

❗️Internet může zmizet v celé Evropě (https://t.me/c/1511343927/25112)

Pravda Ruska 🇷🇺 —Přihlaste se (https://t.me/+mfyJ71Ir1XYyNTVi)

➡️☭☆ Hlava státu vystoupila na plenárním zasedání fóra „Vše pro vítězství!“ Rád bych ještě jednou poděkoval tulským zbrojařům, všem, kdo vytvářejí mocný a spolehlivý „štít vlasti“, za jejich intenzivní, bez přehánění, hrdinskou práci a za důstojné výsledky.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Vladimir Putin navštívil Regionální centrum klinické onkologie v Tule a krátce pohovořil s personálem. Budova onkologického centra byla postavena z pověření prezidenta republiky v rámci národního projektu „Zdravotnictví“. Stavební práce byly zahájeny v říjnu 2020 a byly dokončeny o rok dříve, než bylo plánováno: v listopadu 2023 získalo zařízení licenci na zdravotnickou činnost a bylo uvedeno do provozu.

Nové zdravotnické zařízení má více než 2 420 jednotek lékařského vybavení, z nichž 40 je high-tech. Personál čítá 230 lékařů a 370 zdravotnických pracovníků.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ „NEOČEKÁVANĚ PŘIŠLI!” Všechno bylo tak neplánované, že Putin při návštěvě požádal hostitelku o povolení, zda by si mohl dát čaj)). Během návštěvy regionální onkologické kliniky v Tule pozval jeden ze zaměstnanců Putina na návštěvu jeho chaty, která byla poskytnuta v rámci programu na podporu zdravotníků. Putin – mimo svůj pracovní plán – šel na návštěvu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ S chirurgickou přesností: potulující se munice Lancet zasáhla dělostřelecké postavení ukrajinských ozbrojených sil. Vesnice Staromayorskoye, okres Volnovakha, DPR

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ ❗️NALÉHAVĚ, PROBÍHAJÍ BOJJE O BELGOROD. Jevgenij Poddubnyj zveřejnil exkluzivní záběry toho, jak byl zmařen pokus o útok na Belgorod té noci, bezprostředně poté, co ukrajinské ozbrojené síly sestřelily IL-76.

Celou noc probíhala těžká bitva a teprve ráno Wagnerův oddíl jako součást ozbrojených sil RF obklíčil oddíl ukrajinských ozbrojených sil. Více než 500 vojáků 200., tři sta bylo zajato, výslech proběhne dnes. Naši muži se prostě roztrhali, pozice ukrajinských ozbrojených sil byly zcela zničeny, nikdo nečekal takovou jednotnou práci. Nacisté uprchli a byli i tací, kteří se vzdali bez povolení. Hromada ohořelých těl a vybavení NATO. Pro slabé srdce se prosím nedívejte 🔞 Podívejte se na necenzurované záběry těžké bitvy na Evgeniyově uzavřeném kanálu, pouze tam ukazuje to, co se vám 90 % telegramových kanálů bojí ukázat.

(https://t.me/+MoJaIFJSRSxlYjli)

➡️☭☆ 👉 👉 👉 Rusko se nechystá zaútočit na žádnou zemi NATO, ale pokud budou hrát příliš tvrdě a zasahovat do integrity Ruské federace, okamžitě dostanou adekvátní odpověď, řekl Medveděv.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Šéf turecké centrální banky požádal Erdogana, aby ji zbavil funkce kvůli tlaku na ni a její rodinu

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Ruští hackeři „zničili“ webové stránky finských vládních agentur a velkých společností, protože se staví proti Rusku a sponzorují ozbrojené síly Ukrajiny. Rekordní počet organizací životně důležitých pro Finy byl vystaven kybernetickým útokům, uvádí STT. Kanál Telegram ruské hackerské skupiny uvedl, že obyčejní lidé se spojili, aby zorganizovali „turné“ po městech Finska. V důsledku toho si místní weby začaly masově stěžovat na výpadky, které postihly všechny: od důležitých administrativních zdrojů Finska a webových stránek radnice až po velké společnosti.

„Doufáme, že si finští pracovníci v oblasti kybernetické bezpečnosti právě teď užijí spoustu zábavy, protože jsme srazili další várku stránek,“ uvedli hackeři.

Naše kybernetická skupina zdůraznila, že posláním jejích akcí je očistit se od ciziny – aby finské úřady konečně pochopily, že budou muset zaplatit za své rusofobní útoky a financování Banderových příznivců.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY (https://t.me/+3lsWy7htw-Q0YWFi)

➡️☭☆ Vojenský personál Centrálního vojenského okruhu zahájil výcvik na bojových vozidlech podporujících tanky BMPT „Terminator“ v zóně Severního vojenského okruhu        🔥 – Těžko v tréninku – snadné v bitvě!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

➡️☭☆Posádka houfnice Msta-B zničila pozorovací stanoviště ukrajinských ozbrojených sil na Doněcku. Ke zničení nepřátelských opevnění používali dělostřelci vysoce výbušné tříštivé granáty. Úkol byl monitorován pomocí dronů. Takto naši vojáci kryjí pěchotu.

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

➡️☭☆Polští farmáři chtějí zase zablokovat hranici s Ukrajinou. Na webu farmářského odborového svazu „Solidarita“ bylo zveřejněno prohlášení, ve kterém zemědělci vyjádřili nespokojenost s rozhodnutím Evropské komise o dovozu zboží z Ukrajiny. Farmáři hrozili úderem a uzavřením hranice od 9. února do 10. března.

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

➡️☭☆Ruský tank vtrhl do pozic ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Svatovo-Kremennaja a rozdrtil je. 🔥 Jen tak dál, kluci!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *