Korporátní fašismus zabíjí svobodu; a už je tady.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

3.8.2023

Korporátní fašismus nebo korporativismus vzniká, když se politická pravice pohybuje doleva nebo politická levice doprava. Jde o kombinaci pravicové korporátní moci, socialistické totality a nadvlády jednoho státu nad druhým. V minulosti byla základem nacistických a fašistických vládních systémů.

Rozruch kolem uzavření bankovních účtů Nigela Farage ze strany Coutts odhalil, že tisícům lidí a organizací byly stejně tak odepřeny bankovní účty z různých důvodů, především politických.

„Je to extrémně nebezpečná věc, protože bez řádného bankovního účtu je extrémně těžké žít v moderním světě. Je to finanční forma ‚zrušení‘,“ řekl Rodney Atkinson.

Další čtení:

Vzhledem k tomu, že Farageův účet byl zrušen bez vysvětlení, neměl žádnou možnost u soudu zpochybnit podklady pro rozhodnutí banky. „Byl předmětem zrušení, které se nevztahovalo na ostatní, a proto šlo o klasické svévolné právo, které je samozřejmě jednou z velkých charakteristik fašistické společnosti,“ vysvětlil Atkinson.

„A uplatňovala to neprávní autorita ve formě korporace, ne vláda nebo zjevný zákon… Jeho příbuzní byli také ovlivněni… V nominální hodnotě to mělo všechny znaky korporátního fašismu… To je skutečný- životní příklad zhoubného účinku podnikové kontroly.“

článku publikovaném v květnu nakladatelstvím Freenations Atkinson napsal, že společnou nití, která vedla k mnoha sociálním a ekonomickým krizím, které zdánlivě všechny najednou zasáhly Brity (a další národy na Západě), je korporativismus, tato kombinace práva. korporátní moc, socialistická totalita a hegemonie státu, která marginalizuje skutečné demokratické síly ve společnosti – jednotlivce, rodiny, komunity, osobní podnikání, národní stát a samotný parlament.

„Korporativismus vzniká, když se pravice pohybuje doleva (jako tomu bylo v Británii za Majora, Camerona a Maye) a levice se pohybuje doprava (jako tomu bylo za Blaira) a v minulosti byl základem nacistických a fašistických vládních systémů. napsal.

V nedávno zveřejněném rozhovoru Atkinson a Alex Thompson diskutují o korporativismu s Dr. Reinerem Fuellmichem.

Dne 4. července vedli Mezinárodní výbor pro vyšetřování zločinů (ICIC) , Dr. Reiner Fuellmich a právnička Dagmar Schoenová, rozhovor s Alexem Thomsonem a Rodney Atkinsonem o různých tvářích korporativismu, který se projevuje ve všech oblastech života a podnikání. jasné a zřejmé, jemné a neprůhledné.

Thompson je bývalý důstojník britské GCHQ, partnerské agentury NSA. A Atkinson je politický a ekonomický analytik, novinář a autor.

Skrze nevědomost a umožnění nám „lidům“ a díky domnělé nadřazenosti zkorumpovaných, bezskrupulózních útočníků v politice, obchodu a korporátních médiích, stejně jako globální, hluboké sítě, včetně prostřednictvím nevládních organizací, údajných filantropických nadací a konglomerátů, jako je např. Evropská unie, všemohoucnost samozvaných elit – správně označovaná ve svých krutých excesech jako korporativní fašismus – se mohla objevit.

Thomson a Atkinson na vlastních zkušenostech a příkladech obětí tohoto druhu útlaku a vylučování odpůrců ukazují, jak se korporativismus ve své nelidské podobě projevuje se vší tvrdostí a neštítí se připravit lidi o živobytí a společensky je izolovat.

Jak ale tento mocný nástroj korporativismu vůbec vzniká? Jak a jakými metodami mohou být lidé pro tento účel instrumentalizováni? Jsou specificky vybíráni nebo korporativismus probíhá také latentně? Jak daleko do minulosti se musíme podívat, abychom pochopili počátky a budování takových konstruktů infiltrace a převzetí moci, které jsou dokonce schopny využívat královské domy jako své loutky, podněcovat války a korumpovat celé právní systémy svým výhoda?

Je Evropská unie korporativistickou organizací s potenciálně fašistickými a imperialistickými ambicemi a proč je důležité podkopávání národních států a jejich právních systémů?

Tento korporativismus daleko přesahuje bankovnictví a svobodu slova. Je to nakonec forma fašismu a totalitarismu. Thomson a Atkinson dospěli k závěru, že Evropská unie je prvním pokusem o vytvoření jednosvětové vlády. Pouze my jako lidé a jako společnost sjednocená a již nerozdělená můžeme čelit tomuto korporativismu, jehož cílem je umožnit vznik autoritářské, socialistické formy kapitalismu.

ICIC Law: Corporatism Kills Individual Freedom , 30. července 2023 (83 minut)

Odkazy:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *