Kalifornie chce zakázat policejní psy, jsou prý rasističtí

27.3.2023

Šílenství woke ideologie nabírá stále obludnějších rozměrů. V USA již nyní necílí jen na bělochy, ale podle všeho dokonce i na psy, kteří se prý po čase ve službě chovají příliš rasisticky…

Americký stát Kalifornie se nyní blíží k zavedení zákazu policejních psů v případech zásahů proti lidem. Důvodem je, že psi se údajně po několika letech služby obvykle stanou rasisty.

Předchozí studie ukázaly, že psi mají tendenci útočit na černé podezřelé tvrději, a že pokud jsou psi vysláni proti davu, tak většinou jsou pokousáni černoši.

Zastánci zákona také zdůrazňují, že psi „urážejí“ černochy, protože tato zvířata byla používána v době otroctví k vystopování uprchlých otroků.

Jackson, který stojí za návrhem zákazu, chce nyní zakázat policejní psy úplně v případech, kdy by mohli být černí pachatelé pokousáni.

„Používání policejních psů způsobilo brutální násilí a celoživotní trauma černým a barevným Američanům,“ uvádí se v tiskové zprávě.

„Tento zákon představuje obrat v boji za ukončení této kruté a nelidské praxe a budování důvěry mezi policií a komunitami, kterým má sloužit.“

Návrh má širokou podporu a nyní se očekává, že bude schválen státní radou.

článek vyšel: 27.3.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/03/kalifornie-chce-zakazat-policejni-psy-jsou-pry-rasisticti/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *