Jediní obyvatelé Západního Maui, kteří přežili požár v Lahaině, jsou ti, kteří NEPOSLOUCHALI úřední příkazy, aby zůstali na místě.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

27.8.2023

Dostat se z Lahainy včas, abychom porazili katastrofu požáru Maui, se ukázalo být velkou výzvou, protože vládní úředníci zablokovali všechny únikové cesty , což donutilo lidi buď porušit pravidla a stejně se proplížit, nebo zemřít v ohnivém pekle.

Obyvatelé, kteří se toho osudného dne pokusili o útěk, narazili na četné pracovní vozy Hawaiian Electric, které právě vyměňovaly telefonní sloupy podél silnice k dálnici 30. Elektrikáři obsluhující vozidla a dohlížející na práci řekli obyvatelům, aby se otočili a jeli zpět do Lahainy. nařízení vlády.

Někteří obyvatelé uposlechli a později byli nalezeni mrtví ve svých autech, zatímco jiní uhnuli kolem barikády nebo použili nedaleké polní cesty, aby se dostali z úskoku, než k události došlo.

„Nedávalo smysl, co dělali,“ řekl místní obyvatel Cole Millington. „Viděli, že nebe je černé. Viděli, že město hoří. Viděli, jak vítr stále bičuje všechno kolem. Ale už začali osazovat nové sloupy elektrického vedení.“

Podívejte se na následující snímky obrazovky od Associated Press (AP), které se zabývaly blokádami a následnými úmrtími:

(Související: Podívejte se na těchto devět otázek , které se mnozí ptají ohledně vysoce podezřelého ohně Maui.)

Vláda musí nést odpovědnost za VRAŽĎOVÁNÍ obyvatel a návštěvníků Lahainy

Někteří obyvatelé, kterým se nepodařilo uniknout z Lahainy kvůli vládním barikádám, nakonec skočili ze svých aut do Tichého oceánu. Některá z jejich těl později vyplavila voda v Lana’i, ostrově přes kanál Auau od Lahainy.

„Zácpa by nás tam nechala, když přišla ohnivá bouře,“ řekl Kim Cuevas-Reyes, další místní obyvatel, který nakonec musel jet na špatné straně silnice, aby mohl uniknout.

„Musel bych říct svým dětem, aby také skočily do oceánu a nenechaly se uvařit zaživa v plamenech, jinak bychom zemřeli na vdechování kouře a upekli se v autě.“

Přibližně 2 170 akrů v Lahaině skončilo spálením při akci, o které se mnozí nyní domnívají, že šlo o akci zaměřenou na zbraně s řízenou energií (DEW), která byla navržena tak, aby vyklidila Lahainu a uvolnila cestu bohatým a mocným k převzetí vlastnictví a kontroly nad ní.

„Ukazuje se, že ignorovat vládu je dobrý nápad,“ napsal jeden z komentujících o tom, jak jediní lidé, kteří přežili požár v Lahaině, byli ti, kteří jen řekli ne vládním příkazům.

„Pravděpodobně to stálo daňové poplatníky pár milionů, aby včera dorazil Marble Mouth do Lahainy,“ napsal další, samozřejmě s odkazem na falešného prezidenta Joea Bidena.

„Za ty peníze by se dalo koupit spoustu potravin a dočasné hotelové pokoje pro vysídlené rodiny. Ale měli by se cítit lépe, když věděli, že Joeovi lidé z FEMA jsou ubytováni ve Fairmont a Four Seasons, užívají si pětihvězdičkových pokojů za 2 000 dolarů a připravují pětihvězdičkové jídlo.“ zatímco rodiny nemají peníze, nemají domovy, auta a pohřešují přátele a děti.“

Jiní poznamenali, že to je přesně to, co vláda školí lidi dělat: poslouchat každý jejich příkaz, dokonce až do jejich vlastní smrti.

„Sní o společnosti, kde se slepě dodržuje každý edikt, který vydají, bez ohledu na okolnosti,“ napsal jeden z nich. „A lidé mě sledují. Tak jsem nebyl vychován a nikdy ze mě nebude lumík.“

Podle všeho byl Maui Fire další útok pod falešnou vlajkou na Ameriku. Více se dozvíte na FalseFlag.news .

Zdroje pro tento článek zahrnují:

DailyCaller.com

NaturalNews.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *