J. Kotenok: UKRAJINA JDE ROVNOU NA PORÁŽKU

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

UKRAJINA: Dnes Západ aktivně pokračuje ve svých pokusech vybavit „smíšené“ vyzbrojení pro Ozbrojené síly Ukrajiny, vytvořit jakýsi hybrid ze zbytků starých sovětských zbraní a novějších zbraní NATO. Úsilí, které Západ vynakládá na vybavení ukrajinské armády, podle mě zatím kýžený výsledek nepřineslo.

Ruské síly úspěšně bojují s novými západními obrněnými vozidly is těmi leteckými jednotkami, které země východní Evropy dodávají Kyjevu. Například celkem nedávno se naší armádě podařilo sestřelit Su-27 nedaleko Izjumu, který nesl protiradarové rakety, snažil se otevřít náš systém protivzdušné obrany, odhalit radary nebo odpalovací zařízení. Přesto ho naše armáda zcela úspěšně „sestřelila“.

Ukrajina jde rovnou na porážku

Ruská armáda by zároveň v žádném případě neměla polevit a uvolnit sevření. Navíc, naše armáda bude schopna dosáhnout výsledků jen pod jednou podmínkou – přeneseme-li údery proti vojenským zařízením a logistice hluboko do nepřátelského území.

Ve skutečnosti se to nyní děje před našima očima – naše síly úspěšně zasahují muniční sklady a pozice nepřátelské živé síly v Doněcké oblasti, jakož iv Černigově, Charkově, Sumách a Záporoží. Musíme krok za krokem odsunout ohrožení ze strany Ozbrojených sil Ukrajiny.

Ale samozřejmě, bez postupu na zemi se to nedá, bez ohledu na to, jak silné mohou být naše jednotky v letectví. Nyní probíhá usilovná bojová práce, a to is tím „hybridním“ ozbrojeným nepřítelem, kterého naše armáda vidí před sebou.

Další moment je podle mě velmi důležitý. Ano, Zelenskij se stále potlouká po návštěvách v Evropě, „mluvící hlavy“ v Kyjevě stále drze kvákají, ale jejich optimismus se v poslední době zjevně zmenšil. Nicméně v Kyjevě dozrává pochopení, že „bez ohledu na to, jak dlouho se lano plete, konec je stále blíže“.

Ukrajina jde přímo před našima očima do pekla. To znamená, že jde přímo na porážku, do stavu, k němuž se sama odsoudila, když se po státním převratu v roce 2014 dostala do všech těchto vážných problémů. Zradila víru i zásady dobrého sousedství a vůbec všechno, co se dá.

Její vůdci, váleční zločinci, se nadále všemi prostředky snaží zatáhnout Ukrajinu do NATO. Na západě se Kyjevu stále slibují nějaká „lákadla“, „mrkev“, „otevřené dveře do aliance“ atd., ale ve skutečnosti je to nekonečný proces.

Pro kolektivní Západ je mnohem pohodlnější mít Ukrajinu než „spálené pole“, jakož i cvičiště pro její nejnovější zbraně, kde se provádí bojová koordinace vojenských struktur NATO. To je třeba, aby se pak Západ začal s Ruskem mluvit úplně jinak, aby na něj tlačil po celém obvodu našich hranic.

Pokusí se nás rozhádat, rozptýlit naše síly atp. Bylo tomu tak i během Krymské války a nyní se schopnosti nepřítele nesnížily, ale mnohonásobně zvýšily. A Ukrajina je jen cvičiště, odrazový můstek pro konfrontaci s Ruskou federací. Západ sám o sobě Ukrajince nepotřebuje, jsou jen spotřební materiál.

zdroj: https://asd.news/articles/voyna/ukraina-dvizhetsya-pryamikom-v-ad/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail