Heslo “Sláva Ukrajině!” se proměňuje na “Salva Ukrajině!” a starosta Kyjeva už vede pro německé médium divné řeči, že do pár měsíců už nemusí Ukrajina existovat!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.5.2024

Heslo “Sláva Ukrajině!” se proměňuje na “Salva Ukrajině!” a starosta Kyjeva už vede pro německé médium divné řeči, že do pár měsíců už nemusí Ukrajina existovat! Korupce prý rozežírá zemi zevnitř a Alexander Lukašenko varoval Západ, že pokud nepodepíše mír s Ruskem, tak Putin zvítězí! Kuleba už varoval, že nový americký balík pomoci na porážku Ruska nestačí!

Starosta Kyjeva dal o sobě znovu vědět a tentokrát už nepokrytě zaútočil na Volodymyra Zelenského. Vitalij Kličko ho obvinil, že jeho vláda nedělá dost proti bezmezné korupci na Ukrajině, která se týká právě i mobilizačního zákona, kdy státní úředníci přidělují pofiderní zakázky ukrajinským firmám, aby jejich zaměstnanci měli výjimku z mobilizace.

Ukrajinské firmy se státními zakázkami totiž mají výjimku z mobilizace, protože podle zákona jde o subjekty, které se podílí na chodu infrastruktury státu. Díky korupci se to ale zneužívá, kdy firmy se státní zakázkou najímají do pracovního poměru lidi, kteří se chtějí vyhnout mobilizaci. Nebo třeba firma, která likviduje nemocniční odpad, tzv. biohazard materiál. Na Ukrajině se vyrojily tisíce firem, které najednou mají zakázky s nemocnicemi na likvidaci biologického materiálu, a tak zaměstnanci firem opět mají výjimku z mobilizace.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 29.4.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *