, , , ,

Globalizovaná korporátní média rovná se globalizovaná manipulace

globalizovaná korporátní média

 25. ŘÍJNA            Jak dokazuje nedávný článek o rakovině, globalizovaná korporátní média nejsou jen uniformním, špatně informovaným světem, ale také světem zmanipulovaným. The UK Times přináší příběh „ Mohla by injekce po staletích řezání, pálení a otravy vyléčit rakovinu? “ od Toma Whipplea. O 11. 000 mil dále se stejný příběh objevuje v novozélandských novinách Stuff . Tohle je jeden z těch „no není to úžasné?“ uklidňujících příběhů, které po podrobném prozkoumání už bohužel tak růžově nevypadají, ale stejně jako falešné peníze je najdeme všude. Na povrchu informativní a vzrušující, vespod bohužel postrádající onu investigativní hloubku, kterou jsme očekávali a rozhodně přeháněli.

Dr. Guy Hatchard

Tento příběh by se hodil do lesklé brožury hledající investiční fondy pro BioNTech. Podle tohoto příběhu je technologie vakcíny RNA něco jako nákup kusu nábytku z Ikea. Každý člověk by mohl mít velmi brzy okamžitě k dispozici svou vlastní personalizovanou vakcínu proti rakovině. Co by se mohlo pokazit?

Nesmírně nadějný tón, kterým příběh působí, je založen na mnoha příliš zjednodušených teoriích a úspěchu (???) vakcíny Pfizer Covid vyvinuté společně s BioNTech. Zní to uklidňujícím způsobem jednoduše navrhnout mRNA vakcíny, které vám přispěchají na pomoc a odstraní ty ošklivé rakovinné buňky. Ugur Sahin a Ozlem Tureci, zakladatelé BioNTech, jsou zachyceni v bílých pláštích, jak slibují:

„Stimulujeme imunitní systém, uděláme něco kouzelného a nádor zmizí.“

To jsou silná slova, ale citované důkazy jsou více než slabé. Vyznamenaný výzkumník rakoviny, kterému byla v roce 2007 diagnostikována rakovina slinivky, poté na sobě vyzkoušel všechny své inovativní nápady a v roce 2011 zemřel. V roce 2020 bylo BioNTech léčeno 16 pacientů s rakovinou slinivky břišní. O 18 měsíců později 8 zemřelo a 8 je po 18 měsících bez rakoviny. Podrobnosti bohužel chybí. V jaké fázi byli a jak se to srovnává s jejich očekávanou prognózou?

Chybějícím kouskem skládačky je nedostatečná kontrola v článku týkající se bezpečnosti jediného komerčně dostupného mRNA vakcinačního produktu BioNTech – vakcíny Pfizer Covid. Pokud se chcete ptát a také hledat odpovědi, budete se muset obrátit na úplně jiný druh žurnalistiky.

Igor Chudov je matematik (jako autor The Times ), ale píše na Substack, a proto není omezován žádnou redakční politikou ani žádnými zakázanými oblastmi diktovanými majiteli novin, jejich inzerenty nebo nenápadně uloženými vládními směrnicemi.

Chudov v pátek publikoval velmi odlišný příběh o rakovině: „Počet případů rakoviny se zvyšuje – a může se to  ještě zhoršit. Zničené imunitní systémy potřebují čas, aby znovu začaly fungovat“ . Podle článku vidíme první vlnu přicházející bouře úmrtí na rakovinu.

Chudov informuje o práci Etického skeptika (další výzkumník na Substack), jehož analýza údajů CDC ukázala, že míra úmrtí na rakovinu v USA se v letech 2021 a 2022 zrychlila současně se zavedením vakcíny Pfizer/BioNTech mRNA Covid a dalších biotechnologických vakcín.

Překvapivá je velikost efektu – 9 sigma. Co to znamená? Možná si ze středoškolské matematiky pamatujete, že pro Bellovu křivku leží dvě třetiny datových bodů v rámci jedné standardní odchylky od průměru, který je známý jako 1 sigma. 95 % leží v rozmezí dvou směrodatných odchylek (2 sigma) a 99,7 % leží v rozmezí 3 sigma.

Přeložím vám, co pozorovaná odchylka 9 sigma od předchozího vzorce úmrtí na rakovinu pravděpodobně znamená velmi jednoduchými laickými slovy:

  • Ohromně statisticky překvapivý počet lidí, kteří již byli infikováni rakovinou, utrpěl rychlé zhoršení svého zdravotního stavu s následkem smrti. Očkování proti covidu snížilo jejich pravděpodobnou délku života.
  • Někteří lidé, kteří dříve neměli žádné známky rakoviny a pravděpodobně by jí nikdy neonemocněli, onemocní a umírají v týdnech a měsících po očkování proti Covidu.

A není to kvůli infekci Covid – nestalo se to v roce 2020.

Přečtěte si Chudovův článek z první ruky. Je to dlouhé čtení, ale stojí za to. Kromě údajů z USA se dívá na oficiální údaje o úmrtnosti na rakovinu ve Spojeném království, které ukazují podobný nárůst. Cituje také dalšího autora na Substack,  A Midwestern Doctor , který podrobně analyzuje a odkazuje na to, proč  mRNA vakcíny způsobují rakovinu. Přístup je investigativní, jak bychom měli očekávat.

Existují znepokojující záležitosti, které se Tom Whipple, autor podlézavého článku v Times, rozhodl neřešit. Nedokázal diskutovat o otázkách, které tvoří normální podstatu vědecké debaty, ale jeho dílo bylo vychvalováno po celém světě. Očekáváme, že The Times budou klást otázky, ale neděje se tak. Tiše se obrátily na druhou stranu a následují PR linii biotech. A nejsou sami; korporátní média kolektivně  selhávají v čmuchacím testu. Jsme manipulováni. Pokud chcete opravdovou žurnalistiku, ta kvete jinde. GLOBE a další nezávislí lidé kladou zásadní otázky, které je málokdo připraven přijmout.

O autorovi

Guy Hatchard z Nového Zélandu , PhD, je mezinárodním obhájcem bezpečnosti potravin a přírodní medicíny. Dříve byl senior manažerem v Genetic ID, globální testovací a certifikační laboratoři bezpečnosti potravin. Přednášel a radil vládám v zemích po celém světě v oblasti zdravotních a vzdělávacích iniciativ.

Dr. Hatchard nedávno zahájil kampaň za globální legislativu zakazující biotechnologické experimenty – GLOBE – globální iniciativu k ukončení riskantních biotechnologických experimentů. Můžete se zaregistrovat, přispívat jako autor nebo sledovat tuto iniciativu na webu: https://globe.global/about-globe/ nebo se přihlásit k odběru e-mailových zpravodajů.

Zdroj:https://expose-news.com/2022/10/25/global-corporate-media-equates-to-global-manipulation/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *