, , ,

„Dvě znásilnění a jeden pokus o něj.“ Státní zástupkyně obžalovala Dominika Feriho

dominik ferri

„Dvě znásilnění a jeden pokus o něj.“ Státní zástupkyně obžalovala Dominika Feriho

13.12.2022 Aktuálně cz

Státní zástupkyně v pondělí obžalovala bývalého poslance TOP 09 Dominika Feriho ze dvou znásilnění a jednoho pokusu o znásilnění. Informaci serveru Seznam Zprávy potvrdil mluvčí pražského městského státního zastupitelství Aleš Cimbala. Ferimu podle dřívějších informací hrozí až deset let vězení, protože je stíhán i pro trestný čin znásilnění spáchaný na dítěti, šlo o sedmnáctiletou dívku.
Foto: Ludvík Hradilek

„Obviněné osobě je obžalobou kladeno za vinu jednání popsané pod třemi skutky a kvalifikované jako dva dokonané trestné činy znásilnění a jeden pokus o trestný čin znásilnění,“ uvedl Cimbala. Doplnil, že státní zastupitelství nyní nebude poskytovat další informace. Případem se bude zabývat Obvodní soud pro Prahu 3.

Policisté Feriho obvinili v březnu, obžalobu navrhli v říjnu. Feri následně sdělil, že je připraven prokázat svou nevinu, „tak jako ve všech již pravomocně odložených případech“.

ZDROJ: Aktuálně cz https://zpravy.aktualne.cz/domaci/dve-znasilneni-a-jeden-pokus-o-znasilneni-statni-zastupkyne/r~301d40047ae111ed82b7ac1f6b220ee8/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *