, , , ,

Důvěra Američanů v jejich institut voleb je opět podkopána

Důvěra Američanů ve volby

09.11.2022

Důvěra Američanů v jejich institut voleb je opět podkopána

 

Sotva začal ve Spojených státech volební den, okamžitě se objevily tradiční technické problémy s hlasováním.

Volby v USA. V okrese Maricopa, nejhustěji obydlené oblasti Arizony, se najednou pokazily stroje na přijímání a počítání hlasovacích lístků. Ve 20% volebních místností tyto přístroje – tabelátory – buď odmítaly přijmout hlasovací lístky nebo je nesprávně spočítají.

Místní volební komise navíc jen včera uspořádala mimořádnou tiskovou konferenci na téma kritiky volebního procesu – nazvala ji „falešnými narativy“. A přísahala, že zkontrolovala práci všech svých zařízení. A druhý den se okamžitě pokazili.

V Arizoně se odehrávají dva velké volební souboje najednou – o místo v Senátu a o křeslo guvernéra. Otázka kontroly nad Senátem závisí na výsledku voleb v Arizoně.

Jakékoliv problémy s volbami jsou zde .Proto obzvlášť ostře vnímány a na pozadí skandálů s hlasováním poštou ještě více podkopávají důvěru Američanů v jejich institut voleb.

Zdroj:https://sk.news-front.info/2022/11/09/dovera-americanov-v-ich-institut-volieb-je-opat-podkopana/

dlaší zajímavé informace ZDE: https://volnyblog.news/

1 reply

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] bude zaplněn výhradně komentáři o skončených kongresových volbách v USA, ve kterých se opět falšují výsledky hned v několika státech, zejména v Arizoně a v Pennsylvánii.  Ve skutečnosti všechno je […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *