Dmitrij Medveděv navlékl uniformu a vojákům na cvičišti v Belgorodské oblasti řekl, že speciální vojenská operace se změnila na proti-teroristickou operaci a režim v Kyjevě musí být vyhlazen jako vosí hnízdo, jinak tato operace nikdy neskončí! V Moskvě se schyluje k rozhodnutí vyhlásit celoplošnou mobilizaci a Kyjev chce svoji proti-ofenzívu soustředit na místo s nejmenší ruskou obranou, a tím je právě Belgorodská oblast! V Charkovské oblasti chystá AFU techniku na vpád do pohraničních oblastí Ruska!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

1.6.2023

Bývalý ruský prezident a zástupce předsedy výboru pro národní bezpečnost Dmitrij Medveděv navlékl vojenskou uniformu a přijel za vojáky na výcvikový polygon do Belgorodské oblasti, kde promluvil [1] k místním velitelům a zástupcům regionu. Přijel z Moskvy a přinesl čerstvé informace z nočního zasedání Bezpečnostní rady Ruské federace, kterou do Kremlu svolal Vladimir Putin v noci ze středy na čtvrtek. Hned ráno odcestoval Medveděv do Belgorodské oblasti a tlumočil velitelům a zástupcům gubernátora, jaké jsou výstupy z jednání v Moskvě. A všechno to, co od Medveděva zaznělo, je nyní oficiální.

Dmitrij Medveděv prohlásil doslova přesně to, o čem jsem tady na Aeronetu psal v předstihu již před několika týdny. Ukrajinská armáda ve světle neúspěchů v bojích proti Ruské armádě na frontě byla transformována do teroristických jednotek, jejichž cílem je zasévat teror v Rusku mezi civilním obyvatelstvem, a tím pádem destabilizovat každý den ruskou vládu a pozici Vladimira Putina. Medveděv narovinu prohlásil, že speciální vojenská operace se tak proměnila na proti-teroristický boj a z toho vyplývá jediné možné řešení: Likvidace a úplné vyhlazení ukrajinského režimu!

Medveděv: Režim na Ukrajině je třeba vyhladit jako vosí hnízdo!

Dokud vláda v Kyjevě bude u moci, tato speciální vojenská a teď už proti-teroristická operace neskončí a bude trvat donekonečna, protože kyjevská junta za pomoci západu bude útočit na Rusko a na ruské civilisty. A nutno dodat, že z finančního hlediska jsou tyto teroristické útoky velice levné pro západní sponzory Kyjeva, jsou to doslova zlomky peněz ve srovnání s tím, kolik peněz stojí 1 den financování AFU na frontě v boji proti Ruské armádě. Přitom výsledek na destabilizaci Putina a jeho moci je při terorismu řádově mnohokrát vyšší, než veškeré vojenské operace AFU od počátku války do této doby. Pár teroristických útoků na Rusko vyvolalo v Rusku obavy a otřesy v mocenském systému Kremlu, což vojenské manévry AFU za miliardy dolarů nedokázaly na frontě ani jednou.

Dmitrij Medveděv na polygonu v Belgorodské oblasti

Změna speciální vojenské operace na proti-teroristickou ale znamená, že se změní i zapojení Ruska v této operaci a cílem se stane likvidace Volodymyra Zelenského, který se stane terčem k likvidaci, a to navzdory svému židovskému původu, který ho dosud chránil. Pokud o jeho likvidaci rozhodnou Moskevské kanceláře a bude označen jako nepřítel Halachim, potom mu bude hrozit, že dopadne stejně jako v minulosti jiní vysocí židovští politici, kteří zemřeli násilnou smrtí, např. Leiba Bronstein-Trocký.

Terorismus totiž nebude Zelenskému ze strany halachistů tolerován. Jenže pozor, v této situaci to není tak snadno dešifrovatelné, kdo vlastně tyto teroristické útoky na Rusko řídí. Celé je to mnohem komplikovanější po záhadném zmizení velitele AFU Valerije Zalužného. Zelenský podle informací o těchto teroristických útocích dovnitř Ruska vůbec nerozhoduje.

Transformaci AFU na teroristické oddíly nařídil kolektivní západ po selhání AFU ve válce proti Ruské armádě na frontě

Od okamžiku zmizení Zalužného převzal řízení bojových operací AFU šéf ukrajinské vojenské rozvědky Kyrylo Budanov, který je podle ruské vojenské rozvědky (GRU) hlavním architektem teroristických útoků v Rusku již od minulého roku a útoky na Darju Duginu, ale i na Vladlena Tatarského byly řízeny Budanovem a jeho ukrajinskou rozvědkou (GUR). Pozor, nezaměňovat ukrajinskou GUR a ruskou GRU! Problém je v tom, že až do zmizení Zalužného se jednalo o teroristické útoky v Rusku provedené malými skupinami osob, ale nešlo o organizované bombardování a střílení raket na ruské pohraniční regiony.

Valerij Zalužný, zřejmě již bývalý velitel AFU a náčelník GŠ

K tomu dochází až teď po zmizení Zalužného a pozor, tyto útoky už neprobíhají pod hlavičkou tajných agentů GUR, ale přímo jednotkami ukrajinské armády, kterým velí namísto Zalužného šéf ukrajinské vojenské rozvědky Budanov. Najednou to do sebe zapadá, proč se Zalužného zmizení tak náramně hodí jak šéfovi GUR, tak i generálům v NATO, kteří útoky Ukrajiny na pohraniční regiony Ruska pochválili a ocenili, protože útoky destabilizovali klid v Kremlu. Takže, pokud na nočním jednání Bezpečnostní rady v Kremlu padla nějaká rozhodnutí, potom může jít primárně hlavně o plán na likvidaci Budanova a jeho pobočníků, přičemž Zelenský může dostat šanci v tom smyslu, že ho nechají evakuovat do Polska a na Floridu do USA.

Tam již má dopředu připravený azyl, obrovskou vilu v Orlandu koupila jeho žena minulý rok v dubnu, krátce po zahájení SVO. Každopádně transformace AFU do teroristické armády znamená, že angažmá Ruské armády se změní a dojde ke změně plánů a cílů. Znovu se do hry tak dostane plán na obsazení Kyjeva, možná pomocí výsadkářů, kteří obsadí Kyjev s cílem pozabíjet velení ukrajinské teroristické armády a Zelenského stafáž ve vládní čtvrti v Kyjevě, kde je poměrně slabá ochranka v této chvíli, jenom pár stovek mužů, zbytek byl odvelen už před mnoha týdny na Donbas.

Zelenský může skončit podobnou smrtí jako Leiba Trocký

Jestli se Zelenský dočká svého konce jako Trocký a zabije ho někdo stříbrným sekáčkem na led, tedy rituálním způsobem, to teď není jasné, ale tak daleko to možná nezajde, protože feťák Zelenský nesahá Trockému ani po kotníky. Rituální vraždu soupeře si zasluhují jen persony na vysoké úrovni, kterou Zelenský nikdy nebyl a nebude. Je to lidský odpad s krví na rukách a s nosem od koksu. Je ale jasné, že pokud tyto teroristické útoky v Rusku rychle neskončí, dojde k destabilizaci ruské vlády a Moskevské kanceláře budou chtít výměnu Putina za nového strongmana. Mohl by to znovu být Dmitrij Medveděv, který se až nápadně v poslední době aktivizuje a vyjadřuje se pro radikální řešení ukrajinské otázky.

Barák v Orlandu, nekonečné prachy, spousta koksu na stole… a potom už jenom samá pozitiva a sociální jistoty!

Donedávna přitom držel striktně Putinovu linii, ale to se změnilo. A pozor, tyto teroristické útoky proti Rusku sledují ještě jeden cíl, volby ruského prezidenta příští rok v březnu. Není těžké si domyslet, že když intenzita teroristických útoků v následujících měsících zesílí, tak Vladimir Putin bude mít další problém, protože to bude ohrožovat jeho znovuzvolení a Rusové si začnou myslet, že je slabý vůdce, protože si nedokáže s tím terorismem poradit. A v takové situaci bude nutné dosadit do Kremlu jiného vůdce, někoho razantního, někoho, kdo nechá vedení ukrajinské vlády vyhladit. Ještě prstíčkem budou na západě škrábat, aby se umírněný Putin vrátil k moci. Jenže Putin to tak daleko asi zajít nenechá.

Odstranění Zalužného z čela velení AFU umožnilo zahájit teroristické operace AFU uvnitř Ruska

V Moskvě se začíná čím dál tím hlasitěji mluvit o celoplošné mobilizaci a o vyhlášení válečného stavu, které by umožnilo rozdat domobranám v Rusku zbraně a povolat do armády až 5 milionů mužů v první fázi draftu a dalších 11 milionů v druhém draftu. Rusko by se tím zcela překlopilo do systému válečné výroby a válečného úsilí, ovšem jednalo by se o fatální selhání Putinova plánování, protože Speciální vojenská operace měla proběhnout s malým počtem vojáků, rychle a konflikt měl být rychle ukončen. Už teď se ukazuje, že Putin neodhadl, že západ zajde tak daleko, že začne skrze AFU šířit terorismus v Rusku.

Kyrylo Budanov, šéf ukrajinské vojenské rozvědky (GUR)

Neodhadl, že západ nechá odstranit velitele AFU Zalužného a jeho pravomoci převezme šílený šéf ukrajinské vojenské rozvědky Budanov, který na základě instrukcí NATO a Američanů začne útočit na civilisty v Rusku úplně stejně, jako AFU celých 8 let útočila na obyvatele Donbasu, a to každý den. To, co zažívali na Donbasu od roku 2014, teď zažívají Rusové v Belgorodské oblasti a brzy se to rozšíří i do Brjanské oblasti. Na Ukrajině to AFU projela, Ruskou armádu porazit nedokáže, a tak Američané přikázali, aby se AFU transformovala do teroristických oddílů a destabilizovali Rusko zevnitř pomocí terorismu. A protože Zalužný by s tím nesouhlasil jako voják, tak ho odstranili a velení AFU teď má na starosti magor Budanov.

Pokud dojde k nějaké symbolické ofenzívě, bude vedena ukrajinskou armádou proti nejslabšímu místu ruské obrany v ruském pohraničí

A podle posledních zpráv se v Charkovské oblasti konečně objevily první známky té slavné invaze, protože AFU tam prý soustředí techniku ve velkých počtech. S vysokou pravděpodobností ji použijí na nejslabší místo Rusů, a to je právě Belgorodská a Brjanská oblast, kde není prakticky žádné opevnění Ruské armády, žádné obranné linie, žádné zákopy, žádné linie Ruské armády. Moskva tam teď horečně stahuje vojáky z Novosibirsku a z útvarů za Uralem, narychlo a bez bojového výcviku, protože všechno je to narychlo.

Vladimir Putin, prezident RF

Ruští vojáci začali hloubit zákopy a obranné linie, ale to tam mělo být už dávno před začátkem SVO operace. Pokud tam AFU vlítne v přesile, obsadí ruské vnitrozemí a zakopají se tam. Z vojenského hlediska to nebude mít moc velký význam, ale pro Putina by to byla naprostá katastrofa, kterou by nemohl v Kremlu ustát. Pokud by výsledkem rok a půl trvající operace bylo obsazení ruského, byť i malého, území ukrajinskou armádou, potom by to odnesl nejen Putin, ale i celý generální štáb. A Kreml si to riziko uvědomuje. Proto vyslali Medveděva v uniformě se stanoviskem do Belgorodu. Následující dny a týdny tak s vysokou pravděpodobností uvidíme změny v procesech řízení SVO.

-VK-

zdroj:https://aeronet.news/video-dmitrij-medvedev-navlekl-uniformu-a-vojakum-na-cvicisti-v-belgorodske-oblasti-rekl-ze-specialni-vojenska-operace-se-zmenila-na-proti-teroristickou-operaci-a-rezim-v-kyjeve-musi-byt-vyhlazen/

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.
Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
Další zajímavé články najdete ZDE:
https://volnyblog.news/

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail