Disney pořádá pro děti „gay a transgender pride“

19.4.2023

Většina globálních firem razí woke propagandu, která ovšem neoslovuje jen dospělé. Možná ještě mnohem víc se soustřeďuje na děti, které lze v tomto směru mnohem lépe indoktrinovat.

Pověstná je tím zejména v posledních letech „woke“ firma Disney, která si již před časem dala závazek, že ve svých filmech pro děti bude mnohem víc prezentovat LGBTQI komunitu.

V USA následoval ohromný propad sledovanosti tohoto dětského kanálu, který se nyní snaží oslovit také evropské děti. Mezitím však i v USA pokračuje indoktrinace dětí LGBTQI propagandou.

Disneyland vítá děti všech věkových kategorií, aby se zúčastnily své první gay oslavy „Pride Nite“, akce připomínající měsíc hrdosti.

Mickey Mouse a Minnie Mouse a jejich přátelé budou oblečeni do „speciálního oblečení“ během průvodu s tématikou hrdosti v parku Anaheim v Kalifornii.

Akce s názvem „Disneyland After Dark: Pride Nite“ bude zahrnovat taneční večírky a přístup k jízdám v zábavním parku.

Vstupenky na Disneyland’s Pride Nite budou stát 139 dolarů na osobu pro děti ve věku od tří let a zahrnují vstup do Disneyland Parku tři hodiny před pride party. Děti mladší tří let mají vstup zdarma.

Oslava LGBTQAI2S+ Disney se shoduje s propagací gay a transgender ideologie společností Walt Disney Co. v obsahu zaměřeném na děti.

V interních videích, která unikla loni v dubnu, byli tvůrci společnosti Disney odhaleni, jak otevřeně diskutují o plánech začlenit více homosexuálních, transgender a „genderově nekonformních“ postav do svých dětských programů a jejich závazek vytvářet více „queer příběhů“.

I toto je Disney:

Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney/AP Photo/Charles Krupa/Instagram;disneyparks/Disney Channel/YouTube

Zaměstnanci společnosti Disney diskutují o otevřeně „homosexuální agendě“ společnosti během setkání ve videích zveřejněných novinářem Christopherem F.:

Prezidentka společnosti Disney Karey Burke v jiném videu prohlásila, že má v úmyslu vidět alespoň 50 procent Disneyho postav v budoucnu identifikovat jako LGBT nebo rasové menšiny.

V uplynulém roce Disney vytvořil několik transgender postav ve svých karikaturách a učinil homosexuální postavy ústředním bodem svých velkorozpočtových filmů.

Animovaný seriál Baymax od Disney+ pro změnu představuje transgender „muže“, který menstruuje a radí, kterou vložku si koupit – „tu s křidýlky.“
Podobná indoktrinace dětí má je samozřejmě součástí depopulační agendy. Čím více dětí získá díky této agendě pocit, že jsou LGBTQ, tím více jich bude vyřazeno z reprodukce. A to zejména tehdy, kdy se budou hlásit k trans, kde je operativní změna pohlaví nezvratná.
Jediným způsobem jak škodlivé indoktrinaci dětí zabránit je bojkot těchto propagandistů…

článek vyšel: 19.4.2023

zdroj: https://necenzurovanapravda.cz/2023/04/disney-porada-pro-deti-gay-a-transgender-pride/

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *