Dávajte si pozor na nový ochranný povlak ovocia, ktorý financuje WEF a Bill Gates

27.6.2023

(Ethan Huff, Natural News) Organizácia spotrebiteľov bio produktov (OCA – Organic Consumers Association) tento týždeň publikovala bombu o chemickej látke s názvom „Organipeel“, vyrábanej spoločnosťou s názvom Apeel Sciences, ktorá sa na prvý pohľad prezentuje ako ochranný povlak na bio produktoch.

Inštitút pre hodnotenie bio materiálov (Organic Materials Review Institute) údajne dal povlakovej látke Organipeel zelenú na základe uvedenia kyseliny citrónovej ako jej aktívnej zložky.

Organipeel však obsahuje iba 0,66% kyseliny citrónovej, zvyšných 99,34% zloženia zostáva veľkou záhadou.

Možno nie je prekvapujúce, že za organizáciou Organipeel stojí Svetové ekonomické fórum (WEF) aj miliardársky eugenik Bill Gates z neslávne slávnej spoločnosti Microsoft.

WEF a Gates boli nápomocní pri presviedčaní Ministerstva poľnohospodárstva Spojených štátov amerických (USDA), aby nový povlak schválilo na použitie pre bio produkty, aj keď sa zdá, že samotný povlak nie je bio.

OCA uviedla, že kyselina citrónová je povolená v bio potravinách, napriek tomu, že technicky sa nejedná o bio látku, pokiaľ je synteticky vyrobená – áno, existujú rôzne formy kyseliny citrónovej. Nie je však jasné, čo obsahuje zvyšok receptúry ochranného povlaku Organipeel.

(Súvisiace: Vedeli ste, že ak by sa prestali dotovať GMO potraviny, chemikálie a priemyselné poľnohospodárstvo, tak ekologické poľnohospodárstvo by bez problémov dokázalo nasýtiť celý svet?)

Organipeel, tiež známy ako Edipeel, obsahuje zložky získané pomocou toxických rozpúšťadiel, ktoré môžu zanechávať zvyšky ortuti, kadmia a iných jedov na potravinách

45-stranový dokument, ktorý firma Apeel Sciences predložila americkému Úradu pre kontrolu potravín a liečiv (FDA), ponúka niekoľko indícií o Organipeel, ktorý sa v tomto dokumente označuje ako Edipeel.

Firma Apeel Sciences má pre látku viacero názvov v závislosti od toho, ako sa aplikuje na biopotraviny.

Hlavnou zložkou, na základe tohto dokumentu, sú monoacylglyceridy extrahované z hroznových jadierok. To môže znieť prirodzene, kým si neuvedomíte, že extrakčné metódy firmy Apeel Sciences zahŕňajú použitie viacerých toxických rozpúšťadiel.

Tieto rozpúšťadlá môžu v konečnom produkte zanechať toxické zvyšky ortuti, kadmia, olova, arzénu, paládia, heptánu a etylacetátu.

Dňa 8. novembra 2021 Európsky úrad pre bezpečnosť potravín (EFSA) vykonal preskúmanie monoacylglyceridov, ktoré sú v Európe označené na potravinách ako E471. Toto preskúmanie dospelo k záveru, že „potenciálne vystavenie toxickým prvkom vyplývajúcim z konzumácie E471 by mohlo byť značné.“

V roku 2017 EFSA vykonal ďalšie preskúmanie, ktoré dospelo k záveru o potenciálnej prítomnosti glykodolu, karcinogénu, v monoacylglyceridoch. A dávno predtým, v roku 2000, Medzinárodná agentúra pre výskum rakoviny (IARC) Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) klasifikovala glycidol ako „pravdepodobne karcinogénny pre ľudí“.

Napriek tomu všetkému WEF, Gates a ďalšie globalistické entity trvajú na tom, že monoacylglyceridy, hlavná zložka v Organipeel a Edipeel, sú bezpečné na konzumáciu, aj keď sú spojené s karcinogénom nazývaným glycidol, nehovoriac o ostatných spomenutých toxických kovov, ktoré pretrvávajú v potravinách.

Ukazuje sa, že monoacylglyceridy sú tiež spojené s cukrovkou. Tieto environmentálne zlúčeniny, podľa dôkazov publikovaných vo vydaní časopisu Diabetes Care z roku 2012, súvisia s chronickým problémom inzulínovej rezistencie vyvolávajúcej cukrovku, ktorá sa stala typom moru v modernej spoločnosti.

V roku 2021 bola spoločnosť Apeel Sciences ocenená na 2 miliardy dolárov, a to vďaka vládnemu schváleniu jej pochybného toxického konzervačného náteru Organipeel a Edipeel, ktorý by sa mohol skrývať na vašom bio ovocí alebo zelenine.

Poďakujte sa teda WEF a Billovi Gatesovi za tento skrytý jed.

Záver

Mimochodom, generálny riaditeľ firmy Apeel Sciences James Rogers už v roku 2018 poznamenal, že jeho spoločnosť bude čoskoro používať „synbio“ na výrobu Organipeel a Edipeel, namiesto toho, aby pokračovala v extrakcii svojej aktívnej zložky z poľnohospodárskych vedľajších produktov, ako sú zvyšky hroznových semien z výroby vína.

Ďalšie súvisiace novinky nájdete na stránke CleanFoodWatch.com.

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *