VIDEO: Čínský prezident přiletěl do Kalifornské republiky na summit APEC a čínská média píší o návštěvě Kalifornie a nikoliv USA! Guvernér státu nařídil vyhnat bezdomovce z ulic San Francisca a Joe Biden se setká s prezidentem Xi na okraj summitu! Zpravodajský štáb České televize se stal během natáčení summitu terčem loupežného přepadení! Globalisté rozbíjí USA v přímém přenosu!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

14.11.2023

Čínský prezident Xi Jinping přicestoval v úterý do Kalifornie na zahájení summitu asijsko-pacifické ekonomické spolupráce APEC [1], který se koná v San Franciscu a jde o přelomovou událost, protože čínská média společně označují návštěvu prezidenta Xi jako cestu do Kalifornské republiky namísto do USA.

Tenhle na první pohled bezvýznamný detail je ve skutečnosti výstřel z pistole do hlavy amerického systému Pax Americana, protože globalisté tím předpovídají odtržení státu Kalifornie od USA po zvolení Donalda Trumpa příští rok v listopadu. V Kalifornii se již mezi politiky vedou otevřeně rozhovory, že pokud by se Trump dostal znovu k moci, Kalifornie by odmítla zůstat ve svazku se Spojenými státy.

Trump totiž slibuje obrovské masové deportace všech migrantů ze všech 50 států USA, a to i proti vůli jednotlivých států. Bývalý prezident Donald Trump plánuje rozsáhlé rozšíření tvrdé imigrační politiky své první vlády, pokud bude v roce 2024 zvolen do druhého funkčního období, včetně shromažďování přistěhovalců bez dokladů, kteří se již nacházejí v USA, a jejich umisťování do detenčních táborů, kde budou čekat na deportaci, potvrdil CNN [2zdroj obeznámený s těmito plány.

Plány, o nichž jako první informoval deník The New York Times, by si vyžádaly vybudování velkých táborů pro migranty čekající na deportaci a zapojení federálních a místních orgánů činných v trestním řízení do rozsáhlého zatýkání přistěhovalců bez federálních dokladů po celé zemi.

Globalisté dotlačí do funkce prezidenta v USA právě Donalda Trumpa

Pokud by Kongres odmítl operaci financovat, mohl by se Trump obrátit k taktice, kterou použil ve svém prvním funkčním období, aby zajistil více finančních prostředků na hraniční zeď – přesměrování prostředků z Pentagonu z titulu ohrožení národní bezpečnosti. Zpráva o těchto návrzích přichází poté, co Trump na středečním shromáždění minulý týden na Floridě slíbil provést “největší domácí deportační operaci v americké historii a tvrdil, že přes americko-mexickou hranici přicházejí zločinci, a varoval před “mladými, silnými lidmi, kteří mají špatné úmysly“.

Donald Trump jako zarputilý mučedník na legendární fotografii z věznice v Georgii

Trump chce podle CNN využít tzv. Insurrection Act a označit chování některých států americké unie, které nedodržují ochranu federální americké hranice a pouští nelegální migranty do země, za zločin vzpoury, který by autorizoval prezidenta k rozmístění armády ve státech jako je Kalifornie s cílem zabránit nejen přílivu nelegálních migrantů z Mexika, ale především zabránit kalifornské vládě v jejich následné legalizaci.

To znamená zabránit rozdávání dokumentů a kalifornských dokladů těmto migrantům umožňujících účast ve federálních volbách těmto migrantům atd. Co je třeba říct na rovinu, to je plán globalistů na rozpad a rozbití USA způsobem, že proti sobě rozeštvou dvě velké populační skupiny Američanů, a to progresivní liberály a konzervativní tradicionalisty.

Natáčecí štáb ČT24 se stal obětí loupežného přepadení v San Franciscu při natáčení materiálu o summitu APEC

Mezi těmi dvěma skupinami je v USA obrovské napětí, ale chybí někdo, kdy by odpálil rozbušku v tomto sudu se střelným prachem. A tuto roli má zcela zjevně pro globalisty splnit Donald Trump, po jehož nástupu opět do funkce dojde v USA k povstání a na základě jeho kroků k zahájení rozpadu USA a k odtržení některých nejvíce liberálních států unie od USA na čele s Kalifornií.

Je to stát, který vlastně už nemá se zbytkem 49 států USA nic společného. Je to socialistická republika s platnými neomarxistickými zákony, které se blíží vizím dystopického realismu, kdy elity jsou chráněny v oplocených vilách s ochrankami, zatímco ulice v centru měst okupují bezdomovci s jejich stany a ulice kontrolují loupežné gangy. Přesvědčil se o tom štáb České televize, který v San Franciscu při natáčení materiálu pro reportáž o summitu APEC se stal terčem loupežného přepadení [3].

SAN FRANCISCO – Zahraniční zpravodajský štáb, který v San Francisku pokrýval summit Asijsko-pacifické hospodářské spolupráce, byl údajně během práce okraden. Novináři z české veřejnoprávní televize, kteří byli v Bay Area na služební cestě, byli v neděli večer okradeni o část svého vybavení, když natáčeli poblíž proslulého knihkupectví City Lights, uvedl deník San Francisco Chronicle.

Sanfranciská policie potvrdila, že vyšetřuje ozbrojené přepadení produkčního týmu v 16:56 v oblasti ulic Broadway a Columbus Avenue. Podle policistů zastavilo na ulici vozidlo, z něhož vystoupili tři ozbrojení muži se střelnými zbraněmi a přistoupili ke skupině. Podezřelí požadovali jejich výrobní zařízení a oběti jim vyhověly. Podezřelí se vrátili k vozidlu a utekli, uvedla policie. Policejní oddělení sice nepotvrdilo, že by se jednalo o novináře, ale reportér Bohumil Vostal z ČT24 uvedl, že byl mezi okradenými.

Tohle je samozřejmě realita v San Franciscu, což je jedno z nejnebezpečnějších měst v USA v důsledku hlubokého podfinancování policie ve městě, ke kterému došlo zejména po nepokojích, které vypukly po celých USA v květnu 2020 po smrti George Floyda. Radnice ve stovkách amerických měst pod kontrolou demokratů v reakci na údajné policejní násilí zrušily policejní okrsky, propustily desítky tisíc policistů a snížili financování zbytku policie.

Je to klasický model destrukce bezpečnosti, kdy pod záminkou policejní brutality se zahájí destrukce a rušení policie a bezpečnosti na ulici, což vede k obrovskému nárůstu zločinu a k uzavírání obchodů, k odchodu podnikatelů, k uzavírání restaurací, služeb a následně k odchodu i podniků a firem, protože ve městě již není bezpečno.

VIDEO: Kolonu čínského prezidenta čekalo v ulicích San Francisca velké uvítání jako v Číně při vítání stranických delegací

To navozuje stav sociální a ekonomické krize, na ulicích a chodnících se místo zahrádek místních hospod objevují postavené stany bezdomovců. Když projíždíte ulicemi, po stranách vidíte výlohy obchodů zatlučené dřevěnými deskami a na chodnících tisíce stanů bezdomovců. Jamile se na ulicích objeví stany, do obchodů přestanou zákazníci chodit a ty zavřou krám, protože na ulici není bezpečno a kdo by chodil nakupovat doprostřed ghetta? Přesně tohle se stalo s Kalifornií. A neomarxistické manýry se projevily i během uvítání prezidenta Xi ve městě, jehož kolonu při průjezdu San Franciscem zdravili lidé s rudými vlajkami a praporky. Není divu, že Američané na sociálních sítích za to přivítání už překřtili stát California na Commiefornia.

A proč tohle liberálové dělají? Protože jakmile se jim takto podaří zlikvidovat kapitalismus v amerických městech, tedy systém založený na poptávce a nabídce, tak v tom okamžiku města začnou krachovat, lidé začnou končit na ulici, v ulicích se začnou objevovat gangy a policie začne z ulic mizet. A jakmile město zkrachuje, všichni obyvatelé se stanou naráz plně závislými na sociálních dávkách města. Začnou být plně závislí na politicích a na jejich přerozdělování. A když přijdou volby, tito zchudlí voliči nepůjdou volit kapitalismus a práci, ale pouze socialismus a více dávek a přerozdělování od těch politiků, kteří tento systém destrukce přivedli k životu.

Rozvrat amerických států pod vedením liberálů je cestou k likvidaci kapitalismu v USA a k instalaci progresivního neomarxismu

Tohle je zásadní proces rozvratu USA a brzy i celého kolektivního Západu. Velmi slibně je k rozvratu ekonomiky nakročeno v ČR, kde Fialova vláda likviduje průmysl na jedné straně a obyčejné rodiny na straně druhé. Zdražování elektřiny, přestože ČR je největším výrobcem a exportérem elektřiny v Evropě v přepočtu na hlavu. Zdražování zdravotní péče, vyhrožování zaváděním poplatků za zdravotní péči.

Ulice v San Franciscu s bezdomovci a jejich stany

Vyhrožování, že v ČR už léky nebudou jako dříve a budou jen na příděl [4]. Likvidace služeb občanům, zavírání poboček pošt v ČR stejně jako v USA [5]. Přestože ten proces v ČR zdaleka není tak daleko jako v Kalifornii, jde o stejný začátek destrukce republiky bandou diletantů a mafiánů, přičemž kauza Dozimetr je zdaleka ten nejmenší problém. Proto platí, že globalisté ty procesy spouští v různých rychlostech v různých zemích. A cesta Xi Jinpinga do Kalifornie je symbolická.

Trump se stane mučedníkem, aby se mohl stát znovu prezidentem

Čínský prezident přijel do Kalifornské republiky, která na počest jeho příjezdu v minulých dnech vyhnala z ulic centra San Francisca bezdomovce. Guvernér státu Gavin Newsom novinářům řekl [6], že když má přijet vzácná návštěva k vám domů, tak si doma také nejprve uklidíte. Tím reagoval na kritiku, že guvernér nechal z ulic města vyhnat bezdomovce a zlikvidovali jejich stany. Po skončení summitu se tam během pár dnů zase vrátí.

Rozpad a rozvrat americké unie byl zahájen a Kalifornie bude prvním neomarxisticky ukotveným státem, který se odtrhne od USA po zvolení Donalda Trumpa. Ty soudní procesy, které jsou s ním teď vedeny, připomínají doslova cirkus a nikoliv seriózní soudní proces. Je to tak uděláno úmyslně, aby Donald Trump byl vykreslen jako mučedník a oběť, což mu má zajistit vítězství ve volbách. Globalisté nemohli Trumpovi přijít na jméno v roce 2016, když Trump proklamoval obnovení síly a moci USA ve světě a stabilizování hranic a konec migrace.

Donald Trump je v této chvíli posledním legitimním prezidentem USA

Jenže během jeho vlády se ukázalo, že právě Trump je tou rozbuškou pro globalisty, kterou hledali. Právě on je ztělesněním toho politika, který rozštěpí USA na dva nesmiřitelné tábory. A ukradení voleb Trumpovi v roce 2020 lze považovat za plán globalistů na natlakování amerického hrnce, který pokračuje sériemi obvinění Trumpa v soudních procesech připomínajích frašku a s tím spojené posilování Trumpových preferencí, které se nedají srovnat s nikým jiným v minulosti.

Globalisté potřebují dokončit rozborku systému Pax Americana rozvratem samotných USA. A k tomu potřebují do funkce prezidenta mučedníka a superstar v podobě Trumpa. V roce 2016 přišel do Bílého domu s cílem zachránit USA. V roce 2024 tam přijde s plánem vyčistit USA od nelegálních migrantů a tím pádem nelegálních voličů demokratů, což povede k rozpadu americké unie. Proto čínská média už v předstihu mluví o cestě prezidenta Xi do Kalifornie a ne do USA. Odpis americké unie je tak spuštěn s celou parádou.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Print Friendly, PDF & Email
Děkujeme za vaši podporu našeho zpravodajství, podpořit nás můžete ZDE:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“ : 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *