Brazílie: Včera proběhla razie v domě bývalého prezidenta Bolsonara kvůli vlastnictví falešného covid pasu

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

4.5.2023

Zatímco většina zemí světa – v minulých dnech konečně i USA – již nepožaduje pro vstup do země Covid pas, Brazílie po nástupu Luly nabrala tvrdý covidistický kurz. Mimo nařízeného povinného očkování, které nyní činí Brazílii jednou z nejproočkovanějších zemí světa, tam je stále pro vstup povinný Covid pas s aktuálním plným Covid očkováním.

Bolsonaro byl velkým odpůrcem genových jedů, čímž se také netajil. Před ukončením svého mandátu připravoval vystoupení Brazílie z WHO, což je samozřejmě s Lulou v čele zapomenuto.

Bývalý brazilský prezident byl samozřejmě neočkovaný, což byl však problém v momentě, kdy se rozhodl – podobně jako mnoho lidí z jeho okolí – prchnout před Lulovým režimem.

Tak jako mají falešné Covid pasy takřka všichni světoví vrcholní politici (asi sotva kdo věří, že by dobrovolně podstoupili svá těla experimentu), pořídil jej pro sebe i svoji rodinu možná také Bolsonaro. Bez těchto totalitních nástrojů moci by totiž donedávna nemohli překročit hranice USA.

A právě to bylo nyní vítanou záminkou pro razii v jeho brazilském domě…

Ve středu brazilská federální policie prohledala rezidenci bývalého prezidenta Jaira Bolsonara a zabavila jeho telefon v rámci vyšetřování, zda Bolsonaro použil falešný očkovací covid pas k cestování.

Policie má podezření, že si bývalý prezident  nechal vystavit falešný Covid pas, aby mohl vstoupit do Spojených států.

Připomeňme, že Bolsonaro cestoval na Floridu na konci prosince, několik dní předtím, než jeho oponent Luiz Inácio Lula da Silva složil přísahu.
Během operace policie zabavila bývalému prezidentovi telefon i telefon jeho manželky a zatkla mnoho prezidentových nejbližších spolupracovníků.

Podle zpráv byli při stejné operaci zatčeni dva Bolsonarovi nejbližší spolupracovníci, Mauro Cid a Max Guilherme.

„Pokud jde o mě, nic nebylo zfalšováno. Vakcínu jsem si neaplikoval. Tečka,“ řekl Bolsonaro novinářům.

zdroj

Na druhou stranu je možné, že skutečně falešný Covid pas nikdy neměl on ani jeho rodina. Vzhledem k jeho velmi dobrým vztahům s vysoko postavenými floridskými politiky se mohli on i jeho příbuzní dostat do USA i bez Covid pasu, který konkrétně Florida nikdy neuznávala.

Jenže všude na území USA platilo až do konce dubna nařízení, podle kterého bylo po cestujících ze zahraničí požadováno předložení platného Covid pasu. Tedy vyjma těch, kdo cestují přes jižní hranici ilegálně, ti samozřejmě nepotřebují nejen Covid pas, ale ani žádné jiné doklady.

Pokud by tedy byla rodina Bolsonarových vpuštěna do země bez požadovaného kompletního Covid očkování (což se nakonec i stalo), mohl by nastat problém.

Jsou zde totiž jen dvě možnosti: Buď měla celá rodina falešný Covid pas nebo se dohodli na vpuštění i bez tohoto dokladu. V každém případě zde došlo k porušení nařízení platných v USA.

Bolsonaro, vehementní odpůrce vakcín proti covidu, potvrdil novinářům, že jeho dům byl prohledán a řekl, že nebyl očkován proti covidu-19. Popřel, že by se na údajném falšování dokumentů podílel.

Místní média uvádějí, že někteří z Bolsonarových nejbližších spolupracovníků, včetně jeho osobní ochranky a sekretářky, byli zatčeni. Federální policie uvedla, že Bolsonara vyšetřuje pro řadu potenciálních trestných činů proti veřejnému zdraví.

Mimo jiné i tento případ ukazuje, že i v multipolárním světě se najdou na obou pólech země, kde se velmi tvrdě dodržuje globalistická agenda. Lulova Brazílie je toho zářným příkladem…

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *