BOMBA: „Pohřešovaný“ Bidenův svědek prolomil mlčení v ohromujícím videu z neznámého místa

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

7.7.2023

V ohromujícím obratu událostí se objevil „pohřešovaný svědek“ z vyšetřování Bidenovy korupce, který přišel se šokujícími obviněními proti prezidentově rodině. V exkluzivním videozáznamu, který získal deník The New York Post, izraelský profesor Dr. Gal Luft tvrdí, že mu bylo zabráněno vypovídat o údajném zapojení Bidenovy rodiny do úplatkářství a jejich vazbách na čínskou vojenskou rozvědku. Toto bombastické odhalení vyvolává vážné obavy z možného utajování a zdůrazňuje naléhavou potřebu důkladného vyšetření těchto obvinění.

Podle Dr. Lufta byl zadržen na Kypru, aby mu bylo zabráněno poskytnout usvědčující svědectví sněmovnímu výboru pro dohled. Profesor tvrdí, že Bidenova rodina obdržela platby od osob s údajnými vazbami na čínskou vojenskou rozvědku, a dále tvrdí, že existuje špión FBI, který vyzradil tajné informace čínské energetické společnosti CEFC kontrolované Čínou. Tato obvinění, pokud se potvrdí, mohou mít dalekosáhlé důsledky pro národní bezpečnost a integritu Bidenovy administrativy.
„Já, který jsem dobrovolně informoval americkou vládu o možném narušení bezpečnosti a o kompromitujících informacích o muži, který se uchází o post příštího prezidenta, jsem nyní pronásledován těmi samými lidmi, které jsem informoval – a možná budu muset žít na útěku po zbytek svého života na útěku…,“ říká.

„Nejsem republikán. Nejsem demokrat. Nemám žádný politický motiv ani program… Udělal jsem to z hluboké obavy, že kdyby se Bidenovi dostali k moci, země by čelila stejně traumatizujícímu skandálu s tajnými dohodami s Ruskem – jen tentokrát s Čínou. Bohužel, kvůli krytí ze strany ministerstva spravedlnosti se přesně to stalo,“ dodává Luft.

SLEDUJTE:

Dr. Luft varuje, že krytí organizované ministerstvem spravedlnosti (DOJ) by mohlo vést k opakování skandálu s ruským tajným spojenectvím, tentokrát s Čínou.
Navzdory tomu, že Dr. Luft je v současné době na útěku, republikán James Comer, předseda Sněmovny reprezentantů pro dohled, zdůrazňuje, že zůstává významným „potenciálním svědkem“ v probíhajícím vyšetřování Bidenovy rodiny. Přítomnost konkrétních důkazů, které by mohly potenciálně zpochybnit Bidenovy, se teprve ukáže, ale neochvějné odhodlání Dr. Lufta předložit svou verzi pravdy nelze snadno přehlížet.

Luft, který sám sebe označuje za „nultého pacienta vyšetřování rodiny Bidenových“, tvrdí, že je nevinný, pokud jde o obvinění týkající se údajného prodeje čínských zbraní a porušení zákona o registraci zahraničních agentů (FARA). Jako motivační faktor uvádí ztrátu důvěry ve spravedlivost newyorského soudního procesu, neboť se rozhodl uprchnout z Kypru a čeká na vydání.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *