Biochemik učinil odhalení: Pfizer/BioNTech a EMA všechno věděly již v roce 2019

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

14.11.2023

Bývalá vedoucí výzkumu a vývoje vakcín ve společnosti Pfizer Kathrin Jansenová o vakcínách proti Covidu koncem loňského roku řekla: „Letěli jsme letadlem, zatímco jsme ho ještě vyráběli.“

Řekla, že platforma mRNA nebyla připravena na zavedení pro široké masy a vyskytly se problémy se stabilitou, které je třeba opravit.

Italský biochemik Gabriele Segalla v rozhovoru s právníkem Reinerem Füllmichem uvedl, že lipidové nanočástice ve vakcíně Pfizer – BioNTech nejsou vhodné pro farmaceutické výrobky.

„A kdo řekl, že jsou nebezpečné? BioNTech – v patentu uděleném výrobci vakcíny dne 26. listopadu 2019.“

Bionitech

„Už v té době věděli, že lipidové nanočástice nejsou vhodné pro farmaceutické výrobky,“ potvrzuje Segalla.

BioNTECH

„Stejný patent společnosti BioNTech uvádí, že lipidové nanočástice nejsou vhodné pro intramuskulární injekci. Při intramuskulární injekci se vakcína aplikuje přímo do svalu. To není dobré,“ řekl Segalla.

„A co udělala Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA)? Ta vakcínu schválila o rok později. Mezitím byly do svalů lidí vstříknuty miliardy těchto nestabilních vakcín.“

„Jak je to možné?“ zeptal se Segalla.

Společnosti Pfizer a BioNTech se pokusily vakcínu stabilizovat tím, že ji skladovaly v mrazáku. Ale co se z toho vyklubalo? Po rozmrazení se vakcína stala ještě nestabilnější.

„Zdá se, že zde máme co do činění se zločinným spiknutím mezi výrobci takzvaných „vakcín“ a EMA a také WHO,“ odpověděl Füllmich. „Připomíná to způsob, jakým funguje mafie, ale je to mnohem horší.“

Segallova prezentace je použita ve třech žalobách podaných v Itálii proti výrobcům vakcín. Podle něj jde o případ zločinného úmyslu.

„Věděli, že produkt bude mít různé vedlejší účinky, a přesto ho vyrobili. Bylo to dokonce schváleno. To je nepřijatelné.“

To, co zatím objevil, je víc než dost k prokázání jejich zločinných úmyslů.

„Je to spiknutí nepředstavitelného rozsahu,“ dodal Füllmich. „Tento materiál je velmi důležitý pro nadcházející soudní procesy.“

„Tohle není vakcína, tohle je navrženo tak, aby to zabíjelo,“ argumentoval právník, na což Segalla odpověděl: „Ano.“

K uvedenému jen připomínám, že v poslední době proběhlo – nebo se teprve chystá – několik soudů. Mimo již zmíněné Itálie například i v Holandsku, Německu nebo v Kostarice.

Posledně zmíněný soud proběhl minulý týden a ztroskotal pouze na procedurálních chybách. Žalobci tak přímo na popud soudu vypracují novou žalobu.

Pro všechny uvedené žaloby by měly být důkazním materiálem mimo jiné i výše uvedené informace, které jsou samozřejmě staršího data (Reiner Füllmich je aktuálně stále ve vězení).

zdroj

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *