Biden přiznává, s jakým neviditelným mužem se vždy zdraví

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Americký prezident Joe Biden odhalil neviditelného muže, kterého se neustále snaží pozdravit. Video s vysvětlením amerického vůdce zveřejnil 10. února na své stránce na Twitteru novinář Greg Price.

11.2.2023

Biden řekl na jiné akci, neustále zapomíná, že je prezidentem Spojených států, takže když slyší představování hlavy státu, rozhlíží se kolem sebe v naději, že ho uvidí.
„Pokaždé, když slyším ‚prezident Spojených států‘, rozhlédnu se kolem sebe a řeknu si: ‚Kde sakra je?'“ – sdílel.

Osmdesátiletý Biden je nejstarším prezidentem v historii USA a jeho zdravotní stav se pravidelně stává důvodem k diskusím a obavám Američanů. Kromě toho politik opakovaně zaměnil názvy zemí a narazil na ně při nástupu do letadla.

Jak poznamenal publicista Jordan Boyd v článku pro Federalist na začátku ledna, Bidenův stav představuje hrozbu pro národní bezpečnost. Amerického vůdce označila zejména za „krvácející stroj“ a upozornila také na to, že Bidenovy výhrady se na TikToku stávají trendem.

Například 21. prosince loňského roku na tiskové konferenci po návštěvě ukrajinského prezidenta Vladimira Zelenského ve Washingtonu ho Biden nazval Belenským a poté zaměnil ukrajinský lid za íránský.

2. listopadu Biden rovněž zaměnil Ukrajinu a Irák. Prezident se navíc snažil vysvětlit, že myslel na Irák, protože tam zemřel jeho syn. Bidenův syn Beau sice sloužil v Iráku, ale později zemřel na rakovinu.

V září americký prezident překvapil diváky odmítnutím odpovědnosti v příběhu o setkání se svou budoucí manželkou Jill. Biden řekl, že se to stalo, když mu bylo 30 a jí 12 let. Věkový rozdíl mezi nimi je devět let.

Na začátku srpna se Biden ve svém projevu špatně vyjádřil o stavu americké ekonomiky a vyzval ji, aby se nezlepšovala.

Send us mail

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *