Bomba: Biden jmenuje člena Trilaterální komise do čela Světové banky

TECHNOCRACY, PATRICK WOOD 24. ÚNORA 2023

Prezident Biden pěchuje svou administrativu současnými nebo bývalými členy Trilaterální komise. Všimněte si klíčových pozic, které zaujímají:

  • Anthony Blinken, ministr zahraničí
  • Susan Riceová, poradkyně pro domácí politiku
  • Mark Brzezinski, velvyslanec v Polsku
  • R. Nicholas Burns, americký velvyslanec v Číně
  • Ken Juster, americký velvyslanec v Indii
  • Wendy Sherman, náměstkyně ministra zahraničí USA
  • Jake Sullivan, poradce pro národní bezpečnost USA
  • Lael Brainard, člen rady guvernérů Federálního rezervního systému FED, USA
  • Eric Schmidt – Úřad pro politiku vědy a technologie
  • John Podesta – Green New Deal koordinátor nákladů
  • Ajay Banga – prezident Světové banky

Když v roce 1973 David Rockefeller a Zbigniew Brzezinski vytvořili Trilaterální komisi, úspěšně provedli převzetí Carterovy administrativy, aby mohli ovládat ekonomický motor světa: Spojené státy.

Antony Sutton a já jsme to důkladně zdokumentovali v letech 1978-1981 našimi knihami Trilaterals Over Washington, svazky I a II.

V následujících letech bylo šest z devíti jmenovaných prezidentů Světové banky členy Trilaterální komise. Členy bylo také devět z dvanácti Obchodních představitelů USA.

Nyní Biden využil své prezidentské pravomoci k tomu, aby vybral Ajaye Bangu jako nejnovějšího prezidenta Světové banky. Podle tiskové zprávy Bílého domu:

Prezident Biden dnes oznámil, že Spojené státy nominují Ajaye Bangu, obchodního lídra s rozsáhlými zkušenostmi s vedením úspěšných organizací v rozvojových zemích a navazováním partnerství veřejného a soukromého sektoru za účelem řešení finančního začleňování a změny klimatu, na prezidenta Světové banky.

Prohlášení prezidenta Bidena: „Ajay je jedinečně vybaven k tomu, aby vedl Světovou banku v tomto kritickém okamžiku historie. Strávil více než tři desetiletí budováním a řízením úspěšných globálních společností, které vytvářejí pracovní místa a přinášejí investice do rozvíjejících se ekonomik, a provází organizace obdobími zásadních změn. Má prokazatelné zkušenosti s řízením lidí a systémů a partnerstvím s globálními lídry po celém světě za účelem dosažení výsledků.

Má také zásadní zkušenosti s mobilizací veřejných a soukromých zdrojů k řešení nejnaléhavějších výzev naší doby, včetně změny klimatu. Ajay, vychovaný v Indii, má jedinečný pohled na příležitosti a výzvy, kterým čelí rozvojové země, a na to, jak může Světová banka splnit svůj ambiciózní program na snížení chudoby a rozšíření prosperity.

Ajay Banga, kandidát na prezidenta Světové banky

Ajay Banga v současné době působí jako místopředseda ve společnosti General Atlantic. Předtím byl prezidentem a generálním ředitelem společnosti Mastercard a provedl společnost strategickou, technologickou a kulturní transformací.

V průběhu své kariéry se Ajay stal globálním lídrem v oblasti technologií, dat, finančních služeb a inovací pro začlenění. Je čestným předsedou Mezinárodní obchodní komory v letech 2020–2022. Je také předsedou společnosti Exor a nezávislým ředitelem společnosti Temasek. Stal se poradcem fondu General Atlantic zaměřeného na klima, BeyondNetZero, při jeho založení v roce 2021. Dříve působil ve správních radách Amerického červeného kříže, Kraft Foods a Dow Inc. Ajay úzce spolupracoval s viceprezidentkou Harrisovou jako spolupředseda Partnerství pro Střední Ameriku. Je členem Trilaterální komise, zakládajícím správcem Fóra strategického partnerství mezi USA a Indií, bývalým členem Národního výboru pro vztahy mezi Spojenými státy a Čínou a emeritním předsedou American India Foundation.

Je spoluzakladatelem The Cyber Readiness Institute, místopředsedou Ekonomického klubu New Yorku a sloužil jako člen Komise prezidenta Obamy pro posílení národní kybernetické bezpečnosti. Je bývalým členem poradního výboru prezidenta USA pro obchodní politiku a vyjednávání.

Ajay získal v roce 2012 medaili Foreign Policy Association Medal, v roce 2016 cenu Padma Shri od prezidenta Indie, v roce 2019 cenu Ellis Island Medal of Honor a cenu Global Leadership Award od Business Council for International Understanding a cenu Distinguished Friends of Singapore Public Service Star v roce 2021.

Banga je perfektní volbou ohlašující nový globální finanční systém. Je expertem na kybernetickou bezpečnost a bývalým šéfem Mastercard.

Banga se narodil do sikhské rodiny, narodil se, vyrostl, vzdělával se a pracoval v Indii a nakonec se vyšplhal na vrchol Mastercard.

Pro každého, kdo si myslí, že Trilaterální komise nemá v dnešním světě žádný vliv, nebo dokonce že o ničem nerozhoduje, nezná historii a hloubku propojení, které přetrvává dodnes. Ve skutečnosti Komise stále kontroluje veškerou hospodářskou politiku v Bílém domě a má v úmyslu přivést svět skrze Velký reset do technokracie.

Zdroj: https://www.technocracy.news/boom-biden-appoints-member-of-the-trilateral-commission-to-head-the-world-bank/

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Send us mail