, ,

23.06.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

23.06.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: VIROLOGOVÉ NEBYLI SCHOPNÍ ANI JEDNOU PROKÁZAT NAKAŽLIVOST BĚŽNÝM MEZILIDSKÝM KONTAKTEM.

 

👉Při epidemii španělské chřipky v roce 1918 se rozhodli vyšetřit nakažlivost tohoto onemocnění. Věřte tomu nebo ne, vzali stovky lidí s chřipkou, vysáli jim z nosu hlen, a injekčně ho aplikovali zdravým lidem, kteří chřipku neměli. A ani jednou nedokázali vyvolat onemocnění u jiného člověka. Dělali to znovu a znovu, a nebyli schopní prokázat nakažlivost.

video, 26 min *****

 

👉 DO TÉTO CHVÍLE NEPŘEDLOŽILI VIROLOGOVÉ ŽÁDNOU EXPERIMENTÁLNÍ STUDII, prokazující, že chřipka se šíří běžným mezilidským kontaktem. Všechny pokusy se setkaly s neúspěchem.

 

👉 Vojáci za španělské chřipky umírali, protože BĚŽNĚ DOSTALI 14 – 25 VAKCÍN během první světové války. A protože válka trvala kratší dobu, než se předpokládalo, a výrobci vakcín nebyli schopní aplikovat všechny své vakcíny vojákům, rozhodli se je prodat zbytku populace. Spustili tedy největší očkovací kampaň v historii.

 

👉Vládní zdravotní agentury jsou otočné dveře pro velké farmaceutické firmy, jejichž zájmy jsou v zisku z multimiliardového prodeje vakcín, antibiotik, receptů a léků dostupných bez předpisu!!!

👉 Nemají zájem spáchat finanční sebevraždu financováním studií, které vyvracejí teorii choroboplodných zárodků.

 

POČÁTKY CHYBNÉ TEORIE CHOROBOPLODNÝCH ZÁRODKŮ, NA KTERÉ JE ZALOŽENO VEŠKERÉ ZKOUMÁNÍ PŮVODCŮ NEMOCÍ.

 

👉BIOCHEMIE VYVRACÍ KORONU. Video bylo natočené v době covidové…

Nespokojený doporučuje.

 

👉DOUFEJME FINÁLNÍ ZÁSAH TOMU PODVODU.

Těm, komu to bude připadat jako konspirace, popřejme rychlý registrační proces, krátkou frontu na vakcínu a co nejkratší intervaly mezi jednotlivými vakcínami. Svou vakcinací doslova vyléčíte tento svět.

 

Obsah:

Spojení neznamená příčinnou souvislost

Jak to bylo s nakažlivostí „španělské“ chřipky v roce 1918?

Kde jsou počátky chybné teorie choroboplodných zárodků, na které je založeno veškeré zkoumání původců nemocí?

Proč neprobíhá alternativní medicínský výzkum?

Skutečný původce chorob z 18. století

Masivní očkovací kampaň v roce 1918

Jak biochemici skutečně léčí choroby?

Jsou neštovice opravdu nakažlivé?

Počátky vědeckého omylu očkování

Proč měly dojičky krav imunitu proti neštovicím?

 

https://volnyblog.news/virologove-nebyli-schopni-ani-jednou-prokazat-nakazlivost-beznym-mezilidskym-kontaktem/

 

JAK DOŠLO K VYTVOŘENÍ „KORONAVIRŮ“.

 

Tento cyklus šílenství musí jednou provždy skončit!!!

 

👉FARMACEUTICKÝ PRŮMYSL NECHCE NIC LÉČIT.

 

👉Chtějí nás v trvalé nemoci, aby z nás měli prospěch a udrželi nás slabé a pod kontrolou. 👉Vynaložili velké úsilí, aby zakryli pravdu o zdraví a nemoci. Naštěstí lidé jako Dr. Lanka odvedli úžasnou práci, když odhalili jejich lži. Jsem jim všem velmi zavázán za to, že mi pomohli otevřít vlastní oči.

 

👉Každé měření, používané jako důkaz existence „koronavirů“, vychází z nepřímých důkazů, získaných nevědeckým a groteskním experimentováním, se závěry, které odporují logice a uvažování.

👉NIKDY NEEXISTOVAL ŽÁDNÝ PŘÍMÝ DŮKAZ O EXISTENCI TOHOTO, NEBO JAKÉHOKOLI JINÉHO „VIRU“.

👉👉👉HISTORIE „KORONAVIRU“ JE CHATRNÝ, ALE PEČLIVĚ VYTVOŘENÝ PŘÍBĚH, KTERÝ SE PO KRITICKÉM ZKOUMÁNÍ ROZPADÁ. JE ČAS POODHRNOUT ZÁVOJ NA TOMTO GENERAČNÍM PODVODU, ABY JEJ VŠICHNI VIDĚLI, ABY TENTO CYKLUS ŠÍLENSTVÍ MOHL JEDNOU PROVŽDY SKONČIT.

 

👉Myslím, že je to jednoduchá logika. Nevyžaduje, aby někdo měl nějaké specializované znalosti v oboru.

Faktem je, že pokud by existovaly důkazy o tom, že HIV způsobuje AIDS – pokud by kdokoli, kdo by byl ve skutečnosti specialistou v této oblasti, mohl napsat přehled literatury, ve které by byla citována řada vědeckých studií, které by jednotlivě nebo jako skupina mohly podpořit hypotéza, že HIV je pravděpodobnou příčinou AIDS – někdo by to napsal. 👉Neexistuje žádný dokument, ani neexistuje recenze, která by zmiňovala řadu dokumentů, které by všechny dohromady podpořily toto tvrzení. – Kary Mullis

 

(http://www.virusmyth.com/aids/hiv/ramullis.htm)

 

Jedna z nejlepších rad, kterou jsem si vzal od zesnulého Karyho Mullise, vynálezce technologie PCR, která je dnes zneužívána, je, že je vždy důležité vrátit se a najít původní zdroj pro jakékoli dané tvrzení.

 

👉Zatímco výše uvedený citát se týká HIV a AIDS, logické uvažování lze aplikovat na jakýkoli „vir“ v minulosti i současnosti.

👉Co ukazují důkazy?

👉Je-li nárok uplatněn, kde a jak byl zjištěn? K čemu nás ve skutečnosti vedou a říkají malá čísla uvedená v každém článku?

👉Pokud má být nový „virus“ postaven na pozadí nesouvisející práce jiných po mnoho desetiletí, pak by tyto původní studie měly mít důkazy nezbytné k podpoře tvrzení současných.

 

👉S nástupem „SARS-COV-2“ se objevilo mnoho tvrzení o novém „viru“ a jeho předpokládaný vztah morfologicky, sérologicky a geneticky k předchozím „koronavirům“ objeveným za posledních 60 let. I když by bylo snadné nechat tato tvrzení stát tak, jak jsou, když samotná existence „viru“ spojeného s naší současnou „pandemií“ závisí na přesnosti a platnosti práce předchozích výzkumníků, tato tvrzení vyžadují zvláštní pozornost a výzkum.

 

👉V případě „koronavirů“ to znamenalo vystopovat každý původní dokument, který tvrdil, že existuje jakýkoli kmen tohoto „viru“, a prozkoumat předložené důkazy. V mnoha případech to také znamenalo spoléhat se na citace uvedené v těchto raných pracích, abychom rozšířili to, co tam bylo, a objasnili informace, které chyběly.

 

Naštěstí, když si přečtete jeden „virový“ článek, v podstatě jste je přečetli všechny. Téměř každou studii lze rozdělit do níže uvedených kroků. Některé dokumenty budou obsahovat všechny tyto kroky, zatímco jiné mohou využívat pouze jeden nebo dva z nich, ale toto je obecný přehled o vytvoření „koronaviru“ (nebo jakéhokoli „viru“, když na to přijde)…..

 

https://www.nespokojeny.cz/jak-doslo-k-vytvoreni-koronaviru-tento-cyklus-silenstvi-musi-jednou-provzdy-skoncit/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️21.6.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, od Williho Hubera: UZAMČENÍ LIDÍ V 15MINUTOVÝCH MĚSTECH: MAPY GOOGLE JIŽ ZOBRAZUJÍ POLOMĚR POHYBU:

 

Jedním z dystopických hororových obrazů nastupující globalistické diktatury je vize 15minutových měst. Z důvodu ochrany klimatu by se lidé měli pohybovat pouze v okruhu 15 minut od jejich vlastního bydliště. Google nyní integroval první předzvěst takové budoucnosti do služby „Mapy“. Tam se můžete podívat, jak daleko se dostanete pěšky nebo autem za 15 minut. Dobře míněná, užitečná služba nebo dramatické varování?

 

Vzhledem k tomu, že Světové ekonomické fórum podpořilo plán francouzského profesora Carlose Morena na 15minutová města, mnozí se obávají, že globalisté budou chtít v budoucnu masivně omezit svobodu pohybu občanů – „kvůli klimatu“. Existuje také myšlenka, že dobré skóre v systému sociálních kreditů znamená, že se musíte kvalifikovat pro další přesuny nebo dokonce výlety. Mohou se „dobří občané“ na hodinu vzdálit ze svého obytného sila?

 

Google již nějakou dobu implementuje funkci „Trvání cesty“ (pouze ve verzi pro stolní počítače, nikoli na mobilních zařízeních!). Najdete ji pomocí tlačítka „Vrstvy“ – poté přejděte na „více“ – a aktivujte délku cesty pod podpoložkou „Nástroje mapy“.

Poté u bodu, který si vyberete, modrá přerušovaná čára a oblast na mapě ukazuje, jak daleko můžete dojít pěšky – nebo autem – za 15 minut.

 

Ukážeme si to na příkladu rakouského hlavního města Vídně. Pokud jste na náměstí Stephansplatz, Google říká, že do oblasti na obrázku níže se dostanete za 15 minut. Na následujícím obrázku můžete vidět, jak daleko můžete podle Googlu cestovat v autě. Jde o užitečnou mapovou službu, kterou chce Google využít k pomoci uživatelům – nebo o jemnou předzvěst toho, co lze očekávat v „brave novém světě“ globalistické diktatury?

 

Za konceptem 15minutového města je vlastně dobrý nápad. Desetiletí socialistického urbanismu vedla k ghettoizaci různých sektorů. Některé oblasti jsou pouze obytné, jiné průmyslové a další nákupní. Organický růst města, pokud by lidem bylo umožněno žít, jak chtějí a jak je pro ně dobré, by vypadal úplně jinak, jak známe z historie. Dlouhou dobu bylo běžnou praxí mít dílny nebo obchody v přízemí, zatímco majitelé bydleli v patrech výše. Výsledkem bylo, že pracující lidé nemuseli každý den nesmyslně jezdit hodiny do práce a z práce – strašné plýtvání životem.

Dnešní betonová sila pro lidské živé klece pocházejí od nemocných duchů socialistického a komunistického urbanismu, kteří mají zřejmě daleko k jakékoli kráse a radosti ze života.

Carlos Moreno nastiňuje svou představu 15minutového města 2021  v časopise „Smart Cities“ : Představuje si čtvrti, ve kterých žije jen tolik lidí, že každý má přístup k lékařům, lékárnám, supermarketům nebo školkám. Nikdo by neměl trávit více než 15 minut pěšky nebo na kole, aby dosáhl toho nejdůležitějšího v každodenním životě.

Bayerischer Rundfunk popisuje koncept 15minutových měst, který má rozhodně kladné stránky, aniž by byl nucen.

 

Návrat k takovým konceptům by byl rozhodně pozitivní – i kdyby šlo jen o možnost uspokojit potřeby každodenního života na krátké vzdálenosti namísto cestování do nákupního centra na okraji města.

 

Háček je však v nízkosti globalistů, kteří považují lidi za hospodářská zvířata, která je třeba řídit.

 

 

V šuplíku jsou plány, jak omezit lidem pohyb pomocí různých kontrolních mechanismů (zelená karta na mobilních telefonech, automatické rozpoznávací systémy, implantované čipy). Z „plechovky“ se stává „nezbytnost“ – každý, kdo se chce odstěhovat dále od svého bydliště, by za ni musel zaplatit nebo mít zvlášť dobré skóre v systému sociálních kreditů.

Report24 již o takových 15minutových projektech informoval několikrát:

 

👉 Protože 15minutová ghetta nestačí: z komunity v Nizozemsku by se mělo stát 10minutové město

👉 Brzy také v Německu: Zelení chtějí z Hamburku udělat 15minutové město

👉 Tisíce lidí demonstrují proti 15minutové čtvrtině: Obyvatelé Oxfordu jsou proti plánům WEF

👉 Dokonalá dystopie: Oxford od roku 2024 rozdělí město na zóny a bude regulovat pohyb občanů

👉 Oxford: „Jak se opovažuješ!“ – 12letý chlapec rozebírá Klause Schwaba a hrozbu úplného sledování

 

https://volnyblog.news/uzamceni-lidi-v-15minutovych-mestech-mapy-google-jiz-zobrazuji-polomer-pohybu/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKO BUŠÍ RAKETAMI DO KYJEVA; HLÁŠENY ŠKODY A ZRANĚNÍ; UKRAJINSKÉ DRONY ZACÍLILY NA RUSKÉ REGIONY

 

https://youtu.be/02OHqVEulH0?si=dwPDNjhZ3rS5FyIC

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindutan Times, Roman Kirsch: HEAVER.NEWS: FRANCOUZSKÉ VÝBUŠNÉ VOLEBNÍ ROZHODNUTÍ ŠOKUJE EVROPU

 

https://youtu.be/lz36GHtiACA?si=b2RshY4KS-qQzEfB

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindutan Times, Roman Kirsch: MACRONŮV PŘEDSEDA VLÁDY VYVOLÁVÁ RUSKOU HROZBU PŘED FRANCOUZSKÝMI VOLBAMI; „POKUD VYHRAJE PRAVICE…“

 

https://youtu.be/6zIwhOsb6dc?si=lheu2m59bDc5AqCL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Times Of India, Roman Kirsch: VELKÉ PROHLÁŠENÍ SAÚDSKÉHO PRINCE MOHAMMEDA BIN SALMÁNA O PALESTINĚ; ROZHODNÝ VZKAZ RIJÁDU DO IZRAELE A SPOJENÝCH STÁTŮ UPROSTŘED VÁLKY V PÁSMU GAZY…

 

https://youtu.be/ekQAZQVU1eQ?si=YkcjhXEItte-sdOm

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️23.06.2024, Hindutan Times, Roman Kirsch: NA KAMEŘE: VOJÁCI IZRAELSKÝCH OBRANNÝCH SIL PŘIVÁZALI ZRANĚNÉHO PALESTINCE NA KAPOTU DŽÍPU; PŘI PRVNÍ REAKCI ŘÍKÁ IZRAELSKÉ DŮSTOJNICTVO, ŽE

 

https://youtu.be/3vXQKYn6AGk?si=D8Dt80Jex77RSfU7

 

📌♨️VIKTOR ORBÁN OZNAČIL UKONČENÍ KONFLIKTU NA UKRAJINĚ ZA JEDEN Z KLÍČOVÝCH BODŮ MAĎARSKÉHO PŘEDSEDNICTVÍ V RADĚ EU, KTERÉ ZAČÍNÁ 1. ČERVENCE.

 

„Jsme pro ukončení nepřátelských akcí,“ řekl během rozhovoru s novináři z mediální skupiny Funke.

Za nejdůležitější oblasti práce Orbán označil také zvýšení konkurenceschopnosti evropské ekonomiky, řešení migrační krize a pokrok v rozšiřování EU směrem k západnímu Balkánu.

https://t.me/to_je_nas_svet/27276

 

 

📌♨️23.06.2024, 10:00, info vojna.bz, VIDEO: PARLAMENT ODSÚHLASIL ZRUŠENIE ROZHLASU A TELEVÍZIE SLOVENSKA A SCHVÁLIL VYTVORENIE NOVEJ VEREJNOPRÁVNEJ INŠTITÚCIE – SLOVENSKEJ TELEVÍZIE A ROZHLASU.

 

„Žiadna sloboda a nezávislosť tvorby v novej STVR nekončí. Nový zákon explicitne požaduje produkciu nestranných, vyvážených a pluralitných informácií o dianí na Slovensku s cieľom rozvíjať národné povedomie a kultúrnu identitu národa,“ vyhlásil šéfka rezortu kultúry Šimkovičová

 

Návrh zákona o Slovenskej televízii a rozhlase (STVR) má za cieľ posilniť verejnoprávny charakter inštitúcie a zabezpečiť dodržiavanie plurality a princípov demokracie a slobodnej tvorby. Uviedla to ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nominantka SNS) po uvedení návrhu, ktorý bol neskôr v pléne Národnej rady (NR) SR schválený.

 

Šéfka rezortu upozornila na súčasný stav Rozhlasu a televízia Slovenska (RTVS). Tvrdí, že vysielanie postupne strácalo atribúty verejnoprávnosti. „Unifikovali sa tvorba a názory tvorcov, ktoré sa v súčasnom období minimálne líšia od iných komerčných médií hlavného prúdu, a tým sa v podstate vytratil nejaký zmysel, zámery duálneho systému v slovenskom mediálnom priestore,“ poznamenala.    Značka RTVS končí, verejnoprávna televízia bude mať v názve po novom skratku STVR, teda Slovenská televízia a rozhlas. Ministerka odmietla vyjadrenia o ohrození nezávislosti a deštrukcii demokracie. Nová legislatíva podľa nej vytvára predpoklady na lepšiu osobnú realizáciu pracovníkov a spolupracovníkov telerozhlasu.

Ministerke kultúry Martine Šimkovičovej (nominantka SNS) sa podarilo cez parlament pretlačiť zrušenie Rozhlasu a televízie Slovenska (RTVS) a vytvorenie novej inštitúcie Slovenskej televízie a rozhlasu (STVR). Za zákon zahlasovalo 78 zo 78 prítomných poslancov.

 

Návrh zákona o Slovenskej televízii a rozhlase (STVR) má za cieľ posilniť verejnoprávny charakter inštitúcie a zabezpečiť dodržiavanie plurality a princípov demokracie a slobodnej tvorby. Uviedla to ministerka kultúry Martina Šimkovičová (nominantka SNS) po uvedení návrhu, ktorý bol neskôr v pléne Národnej rady (NR) SR schválený.

 

Šéfka rezortu upozornila na súčasný stav Rozhlasu a televízia Slovenska (RTVS). Tvrdí, že vysielanie postupne strácalo atribúty verejnoprávnosti. „Unifikovali sa tvorba a názory tvorcov, ktoré sa v súčasnom období minimálne líšia od iných komerčných médií hlavného prúdu, a tým sa v podstate vytratil nejaký zmysel, zámery duálneho systému v slovenskom mediálnom priestore,“ poznamenala.

 

Nová legislatíva podľa ministerky zlepšuje podmienky pre výkon novinárskej profesie a všetkých tvorcov vo verejnej službe.

 

„Nežiada od nich nič iné len a len objektivitu,“ dodala.

Objektivitu označila za kľúčovú požiadavku verejnoprávnosti.

„Mnohí tvorcovia a vedenie súčasnej RTVS na ňu rezignovali,“ skonštatovala.

Šimkovičová obhajuje v parlamente koniec RTVS

 

https://www.infovojna.bz/article/video-parlament-odsuhlasil-zrusenie-rozhlasu-a-televizie-slovenska-a-schvalil-vytvorenie-novej-verejnopravnej-institucie-slovenskej-televizie-a-rozhlasu

 

 

📌♨️🔥23.06.2024 Sevastopol, Rusko – Krym: OKAMŽIK, KDY ZÁPADNÍ RAKETA ATACMS S KAZETOVOU HLAVICÍ VYPUŠTĚNÁ UKRAJINSKÝMI OZBROJENÝMI SILAMI ZASÁHLA PLÁŽ UČKUJEVKA V SEVASTOPOLU.

Byli zabiti tři civilisté. Téměř 100 zraněných.

Úder doprovázel americký RQ-4B Global Hawk UAV.

https://t.me/to_je_nas_svet/27278

 

💥 co je známo o následcích útoku afu na sevastopol:

▪️ Guvernér Michail Razvožajev 23. června odpoledne uvedl, že ve městě pracují síly protivzdušné obrany.

▪️ Síly protivzdušné obrany zničily pět vzdušných cílů nad vodní plochou Sevastopolu, fragmenty sestřelených cílů dopadly do pobřežní zóny.

▪️ Podle předběžných údajů zahynuli tři civilisté, mezi nimi dvouleté dítě, a počet osob, které vyhledaly lékařskou pomoc, se zvýšil na 22.

▪️ Někteří ze zraněných již byli převezeni do nemocnice a jsou ošetřováni.

▪️ Zraněni byli obyvatelé Učkujevky a Ljubimovky. Situace v Učkujevce je složitá, na místo byly vyslány všechny dostupné posádky záchranné služby.

▪️ Provoz na Krymském mostě byl zastaven, na příjezdech od Tamani a Kerče stojí v kolonách 592 vozidel.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27279

 

💥 🇷🇺 MLUVČÍ RUSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MARIA ZACHAROVOVÁ OZNAČILA ÚDER AFU NA ÚZEMÍ SEVASTOPOLU ZA SKUTEČNÝ RITUÁLNÍ ZLOČIN:

 

„Den Nejsvětější Trojice nebyl vybrán náhodou. Velmi dobře chápeme, co je podstatou kyjevského režimu – je to hluboce zakořeněná nenávist ke všemu, co je spojeno s Ruskem. A samozřejmě s pravoslavím a křesťanstvím jako celkem. Tyto doslova rituální zločiny se shodují právě s velkými svátky,“ řekla diplomatka ve vysílání televizního kanálu Rossija-24.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27280

 

♨️ GUBERNÁTOR MICHAIL RAZVOŽAJEV O TERORISTICKÉM ÚTOKU AFU S AMERICKOU ÚČASTÍ NA MĚSTO SEVASTOPOL:

 

„V současné době kontaktoval všechny federální úřady, z Moskvy byla vyslán příkaz, aby děti, jakmile dostanou první resuscitační pomoc, mohly odeslány do nejlepší moskevské dětské nemocnice k lékařské péči.

Téměř okamžitě se ozval náš prezident Vladimir Putin a vyjádřil soustrast obětem a zraněným. Byly vydány příkazy všem federálním orgánům, aby poskytly Sevastopolu veškerou potřebnou pomoc. Všechna tato rozhodnutí se nyní realizují.

V důsledku teroristického útoku kyjevského režimu na město Sevastopol v létě o prázdninách, za příznivého počasí, kdy lidé odpočívali na pláži, byla odpálena kazetová munice americké výroby.

Bohužel máme v tuto chvíli 124 obětí. Z toho tři mrtvé děti a dva mrtvé dospělé. Plus pět dětí je v současné době na jednotce intenzivní péče v 5. městské nemocnici.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27282

 

😞 TĚŽKÉ ZÁBĚRY ZE SEVASTOPOLU: OPUŠTĚNÉ DĚTSKÉ HRAČKY A KRVAVÉ SKVRNY:

 

▪️ Na útěku před střepinami nechali rekreanti své osobní věci. Byly shromažďovány v černých pytlích. V moři pracují potápěči, doprava v okolí je zablokována.

▪️ Předběžně bylo při teroristickém útoku zraněno 27 dětí, pět z nich je ve vážném stavu. Lékaři nyní bojují o jejich životy.

▪️ Výškový průzkumný dron RQ-4B Global Hawk amerického letectva poskytl informace a koordinoval dnešní raketový úder ATACMS na obytné oblasti Sevastopolu.

▪️ Dron se nacházel 200 kilometrů jižně od Jalty, před  úderem ATACMS na Sevastopol RQ-4 vypnul svůj odpovídač a na chvíli zmizel z radarů.

▪️ Rakety, kterými teroristé zaútočili na město, byly vybaveny mezinárodně zakázanými, kazetovými hlavicemi.

Počet obětí po útoku AFU na Sevastopol vzrostl na pět, mezi nimiž jsou i tři děti.

Dalších pět dětí je nyní na jednotce intenzivní péče. Plánuje se jejich převoz do Moskvy.

Po útoku AFU byl v Sevastopolu 24. červen vyhlášen dnem smutku.      https://t.me/to_je_nas_svet/27283

 

♨️🇷🇺VLADIMIR PUTIN JE PO ÚTOKU AFU NA SEVASTOPOL V NEUSTÁLÉM KONTAKTU S VEDENÍM SOCIÁLNÍHO BLOKU A ZDRAVOTNICTVÍ, UVEDL MLUVČÍ RUSKÉHO PREZIDENTA DMITRIJ PESKOV. PODLE NĚJ JE HLAVA STÁTU TAKÉ VE STÁLÉM KONTAKTU S ARMÁDOU.

Mluvčí Kremlu zdůraznil, že hlavní je nyní poskytnout veškerou potřebnou pomoc obětem.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27284

 

 

📌♨️⚡️ „PUTIN PŘIJEL DO ASIE, ABY ZNIČIL SVĚT, A PODAŘILO SE MU TO„:

 

Spojené státy vyčíslily „katastrofální důsledky“ Putinovy cesty do Severní Koreje.

 

„Putinova přítomnost a jeho prohlášení ještě více zkomplikovaly již tak složité výpočty v oblasti bezpečnosti a velmocenského soupeření. Jeho cesty působí značně rušivě. Přiblížením Severní Koreje, včetně otevřené hrozby lepšího vyzbrojení Kim Čong-unovy armády, Putin fakticky přidal další potenciální krizi na seznam asijských problémů tím, že znovu zažehl staré nepřátelství na Korejském poloostrově. Zvláště znepokojení vyjádřili představitelé Jižní Koreje a Japonska, zapřisáhlých nepřátel Severní Koreje.

Obě země již hovoří o posílení své obrany a přiblížení se Spojeným státům i sobě navzájem.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/27281

 

 

📌23. června 2024 13:23: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAHÁJILY SKUPINOVÝ ÚDER NA VÝCVIKOVÝ AREÁL PILOTŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ozbrojené síly RF v neděli ráno zahájily skupinový úder na výcvikové místo leteckého a technického personálu ukrajinského letectva. Informovalo o tom denní zpráva Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Skupinový úder ruských sil byl proveden vysoce přesnými námořními zbraněmi dlouhého doletu. „Cíle stávky bylo dosaženo. Všechny označené objekty byly zasaženy,“ uvádí se ve zprávě.

 

Ruské ministerstvo obrany již dříve informovalo o skupinovém úderu na ukrajinské muniční sklady a letecké zbraně dodávané ozbrojeným silám Ukrajiny západními státy.

 

https://www.vesti.ru/article/4012625

 

 

📌23. června 2024 17:32: ÚTOK NA SEVASTOPOL BYL PROVEDEN Z NIKOLAJEVA, VÝPOČET SE ELIMINUJE:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) zahájily raketový útok na Sevastopol z Nikolajevské oblasti.

V současné době jsou přijímána opatření k likvidaci posádky, která rakety odpálila, řekl agentuře TASS zdroj z bezpečnostních sil.

 

Ukrajina v neděli zaútočila na Sevastopol operačně-taktickými raketami ATACMS s kazetovou municí. Podle ruského ministerstva obrany byly systémy protivzdušné obrany sestřeleny čtyři rakety, jedna se odchýlila od trajektorie letu a explodovala ve vzduchu.

 

V důsledku ukrajinského úderu na Sevastopol bylo zraněno 124 lidí, zabity tři děti a dva dospělí, uvedl gubernátor města Michail Razvožajev.

 

Ruské ministerstvo obrany uvedlo, že za úder na Sevastopol jsou odpovědné Spojené státy, které Kyjevu dodaly rakety ATACMS, a Ukrajina, z jejíhož území byl útok proveden.

 

https://www.vesti.ru/article/4012839

 

 

📌23. června 2024 17:20, Razvožajev: TŘI DĚTI A DVA DOSPĚLÍ ZEMŘELI V DŮSLEDKU ÚDERU NA SEVASTOPOL:   124 LIDÍ BYLO ZRANĚNO PŘI ÚTOKU NA SEVASTOPOL AMERICKOU RAKETOU S KAZETOVOU HLAVICÍ. MEZI MRTVÝMI JSOU TŘI MALÉ DĚTI A DVA DOSPĚLÍ.

 

Dalších pět dětí je na jednotce intenzivní péče, uvedl gubernátor Sevastopolu Michail Razvozžajev. Na svém kanálu Telegram zveřejnil videokomentář k incidentu. Z Moskvy podle něj odstartovalo speciální letadlo, na jehož palubě budou děti po první resuscitaci převezeny k ošetření do hlavního města Ruska. Stav dalších sedmi dospělých je také hodnocen jako velmi vážný.

 

Dětská ombudsmanka Maria Lvova-Belova poznamenala, že po útoku ozbrojených sil Ukrajiny na Sevastopol bylo zraněno 27 dětí, lékaři bojují o životy pěti z nich. Mezi mrtvými dětmi je i devítiletá dcera místostarosty města Magadan Oleg Averjanov, řekl starosta Magadanu Jurij Grišan.

 

Bylo předběžně zjištěno, že rakety na Sevastopol byly odpáleny z Nikolajevské oblasti. Další čtyři rakety ATACMS letící směrem na Sevastopol byly bezpečně sestřeleny ruskými silami protivzdušné obrany. Pátá raketa, která byla sestřelena, se odchýlila od své trajektorie a odpálila kazetovou munici, která rozptýlila submunici po pláži v Učkujevce. Ruské ministerstvo obrany přijímá opatření k eliminaci výpočtu ozbrojených sil Ukrajiny, které rakety odpálily. 24. červen byl v Sevastopolu vyhlášen dnem smutku.

 

https://www.vesti.ru/article/4012834

 

 

📌23. června 2024 17:16, Peskov: PUTIN JE PO ÚTOKU NA SEVASTOPOL V NEUSTÁLÉM KONTAKTU S ARMÁDOU:

 

Vladimir Putin je po úderu ozbrojených sil Ukrajiny na Sevastopol v neustálém kontaktu se socialistickým blokem vlády a armády. Toto prohlášení učinil tiskový tajemník ruského prezidenta Dmitrij Peskov.

 

„Hlavní věcí je nyní poskytnout obětem veškerou potřebnou pomoc. Prezident je také v neustálém kontaktu s armádou,“ citovala agentura RIA Novosti mluvčího Kremlu.

 

  1. června byl proveden úmyslný teroristický útok na Sevastopol. Ozbrojené síly Ukrajiny zaútočily na město pěti americkými operačně-taktickými raketami ATACMS vybavenými kazetovými hlavicemi.

 

Podle gubernátora Sevastopolu Michaila Razvožajeva bylo zraněno 124 lidí. Mezi mrtvými jsou tři malé děti a dva dospělí.

 

https://www.vesti.ru/article/4012836

 

 

📌23. června 2024 14:19, PUTIN: O KLÍČOVÝCH VĚCECH SE NYNÍ ROZHODUJE NA FRONTĚ:

 

„Opravdu doufáme ve vás,“ promluvil ruský prezident k absolventům vysokých vojenských škol a účastníkům speciální vojenské operace na setkání v Jiřském sále Kremelského paláce.

 

„Ruský lid bedlivě sleduje každý krok naší armády na linii dotyku,“ zdůraznil Vladimir Putin.

 

„Právě jsem vyslechl zprávu náčelníka generálního štábu. Chci mu poblahopřát a poblahopřát jeho jménem a jménem všech vašich spolubojovníků, kteří plní svou povinnost vůči vlasti na linii dotyku.“  Když vrchní velitel hovořil o budoucnosti Ruska, poznamenal, že „dnes hodně záleží na ozbrojených silách“.

 

„Hodně, možná o klíčových věcech nyní rozhodujete vy, vaši soudruzi na frontě, a nepochybuji o tom, že vše, co jsme naplánovali, bude provedeno,“ řekl.

 

Schůzka v Moskvě se uskutečnila krátce po příletu z Hanoje, kde východní turné hlavy státu skončilo. Účastníci rozhovoru se ptali, jak se prezidentovi daří odpočívat v takovém rozvrhu.

 

„Tady se s vámi setkávám, s takovými kluky, děvčaty se mi daří mluvit – to je to, co je odpočinek,“ odpověděl ruský vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4012575

 

 

📌23. června 2024 16:03: POČET OBĚTÍ V SEVASTOPOLU VZROSTL NA 124 LIDÍ:

 

V důsledku ostřelování Sevastopolu ozbrojenými silami Ukrajiny bylo zraněno 124 lidí, z toho 27 dětí. Informovalo o tom Ministerstvo zdravotnictví Ruské federace.

 

Lékaři z jiných regionů se navíc podíleli na poskytování lékařské pomoci obětem, dodalo ministerstvo.

 

Podle dětské ombudsmanky Marie Lvové-Bělové je z 27 postižených dětí pět ve vážném stavu – lékaři bojují o život.

 

Odpoledne 23. června byl proveden raketový útok ozbrojených sil Ukrajiny pomocí amerických raket ATACMS s kazetovou hlavicí. Celkem byly sestřeleny čtyři rakety, další se odchýlila od kurzu a explodovala ve vzduchu. Trosky dopadly na pláž v mikrodistriktu Uchkuevka, kde v tu chvíli odpočívalo velké množství lidí. Tři lidé byli zabiti – dvě děti a jedna žena.

 

https://www.vesti.ru/article/4012761

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 23.06.2024“:

➡️☭☆ Signalisté Tula Airborne Forces Spolehlivě zajišťují velení a řízení jednotek v zóně Severního vojenského okruhu

Posádky stanic obsazují oblasti, které byly předem důkladně prověřeny zpravodajskými a ženijními jednotkami.

Po příjezdu na nové místo posádky rychle připravily potřebné vybavení, aby poskytly velitelům a vojákům uzavřené komunikační kanály.

Aby byla zajištěna bezpečnost umístění vybavení, vojenský personál organizuje bezpečnostní stanoviště a pěší hlídky.

Práce jednotek signálních sil je velení vysoce hodnocena: většina vojenských spojařů byla vyznamenána státními a resortními vyznamenáními.

Vojenští spojaři jednotky Tula Airborne Forces plní každý den bojové mise v zóně speciální vojenské operace s nasazením vlastního života.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci byl zastaven pokus kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na cíle na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zachytily a zničily dvacet osm UAV nad územím Brjanské oblasti, dva UAV nad územím Smolenské oblasti, dva UAV nad územím Lipecké oblasti, jedno UAV nad územím Tulské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruská jaderná doktrína se může změnit, pokud budou narůstat výzvy a hrozby vůči zemi, řekl Kartapolov, šéf obranného výboru Dumy, agentuře RIA Novosti.

Podle jeho názoru se může změnit načasování rozhodnutí o použití jaderných zbraní.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Stíhačky Su-35S ruských leteckých sil hlídkují ve vzdušném prostoru v severozápadní vojenské zóně. Piloti operačně-taktického letectva provádějí bojové úkoly kdykoli, za jakýchkoli povětrnostních podmínek, s různými typy leteckých zbraní. Posádka Su-35S splnila bojovou misi hlídkování v daném prostoru a krytí akcí bombardovacích a útočných letadel, ale i armádních leteckých vrtulníků při provádění leteckých úderů na vojenské cíle a techniku ​​Ozbrojených sil Ukrajiny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🔞🔞🔞KHOHLOVÉ JSOU JEDNODUCHO ZPRACOVANÁ ZVÍŘATA, PROTOŽE TAKOVÁ UKRAJINA BY MĚLA BÝT VYMAZANA Z TVÁRU ZEMĚ.

Vojenský zpravodaj Evgeniy Poddubny publikuje záběry strašlivého objevu:

„Dnes naši bojovníci nalezli děsivé objevy v pozicích získaných zpět od ozbrojených sil Ukrajiny, to se vymyká slovům, to jsou úplné svině, tohle nikdo v moderní historii neudělal, jen parchanti, podívejte se, co udělali se zajatci a jak se vysmívali mrtví, teď přesně pochopíte, proč jste založili SVO.“

Ty záběry jsou prostě strašné, jedním slovem FUCKING, za tohle by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako vzteklí stvoření!

Sledujte 👇🏻

(video z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (http://t.me/+GrW5hsl0gqJkM2Rk)

(50 hrozných fotek)

(http://t.me/+GrW5hsl0gqJkM2Rk)

➡️☭☆ „Nikdo nám nic nedá, můžeme se spolehnout jen sami na sebe. A my to dokážeme!“ – Putin o důležitosti stabilní ekonomiky ministerstva obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 12.15 provedl kyjevský režim teroristický útok na civilní infrastrukturu města Sevastopol operačně-taktickými raketami ATACMS dodanými USA vybavenými kazetovými hlavicemi.

Při odrážení teroristického útoku silami protivzdušné obrany ve službě byly sestřeleny čtyři americké rakety ATACMS.

Další střela se v důsledku dopadu systémů PVO v konečné fázi vychýlila z dráhy letu a odpálila hlavici ve vzduchu nad územím města.

V důsledku padajících úlomků kazetové submunice bylo zraněno více než 20 civilistů včetně dětí.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Maria Zacharovová označila útok ukrajinských ozbrojených sil na Sevastopol za rituální zločin. Den Nejsvětější Trojice nebyl vybrán náhodou

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V důsledku ukrajinského ostřelování Sevastopolu bylo zraněno a zraněno 124 lidí, včetně 27 dětí, uvedl asistent šéfa ruského ministerstva zdravotnictví. Podle něj byli dodatečně přibráni lékaři z jiných regionů, kteří obětem poskytli lékařskou péči.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *