, ,

21.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

21.04.2024: Večerní zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 ◾️◽️▪️▫️🇭🇺 takto sa to robí 💯

▪️ORBÁN prijal NOVÚ ÚSTAVU❗️🤍

▪️Znížil počet poslancov z 380 na 199!

▪️Znížil náklady na elektrinu, vodu a plyn o 25% a pre podniky o 11%“!

▪️Svoj dlh voči MMF splatil veľmi rýchlo vďaka veľmi dobrej daňovej politike a otvoril ekonomiku smerom na východ❗️

▪️Maďarsko neĺlži žiadnej finančnej inštitúcii ani cudzej krajine ani cent!

▪️Orbánovi sa podarilo dostať nezamestnanosť na 3,8%!

▪️Vytvoril 800 000 pracovných miest!

▪️1 milión nových maďarských občanov sa presťahovalo zo susedných krajín!

▪️Matky majú 6 rokov platenú dovolenku a štát poskytuje nízke úvery na bývanie. Za 8 rokov pôrodnosť vzrástla o 46%!

▪️Rozvoj športovej základne je v Maďarsku mimoriadne silný – investuje 500 miliónov eur do bazénov, hál a klzísk!

▪️Každý maďarský tréner, ktorý vychová olympijského víťaza alebo majstra sveta, dostane 3000 eur mesačne po zvyšok života!l

▪️▪️Tak teraz viete prečo!?

Toto! je politik, ktorý myslí na blaho svojho národa❗️🤍 Nečaká na signály, ale dáva pozor, aby bol benzín a energia lacné!

https://t.me/absurdnisvet/71998

 

📌 21.4.2024, Svedominaroda, Jarda Dušek: „Rozšířená realita? Asi jako bordel se silikonovýma pannama.“ Pokračování rozhovoru.

Současná civilizace vykazuje silné známky rozpadu. Američané nosí na hlavě hrnce rozšiřující realitu, v Brně zřídili gynekologii pro transgender osoby… Jsme těsně před úsvitem nové doby? „Už hrozně dlouho jsme těsně před úsvitem,“ směje se Jaroslav Dušek v pokračování našeho jarního rozhovoru. Mluví o rozvzpomínání se na skutečné schopnosti a autonomii každého člověka. „Ta stará vyčpělá parta se tady pořád snaží vyvolávat strach. Mrtvola taky ještě kope, když odchází,“ komentuje současnou dobu a snahy globálních „elit“. Zároveň je více a více lidí, kteří tuto hru odmítli a nespolupracují jako oslové se systémem, který místo aby jim pomáhal, jen buzeruje a pokutuje. „Jestli je vaše práce nás buzerovat, pokutovat a omezovat, tak běžte do háje,“ vzkazuje Jaroslav Dušek a připomíná, jak krásné a „zázračné“ věci se dějí, když člověk důvěřuje sobě a svým schopnostem.

 

https://youtu.be/Br9UFvquMj4?feature=shared

 

📌Slovenská republika, Pavol Forisch:  Slovalco – štátny podnik, čo znášal celé roky zlaté vajcia, ktoré kradla Penta a spol

Vážení, dnes sme svedkami toho, ako to so Slovalcom pôjde ďalej, alebo či si súčasní vládni politici, ktorí sa pasovali do role národnej politiky budú stáť za svojím „sľubom“, alebo činy budú hrubo protislovenské- resp. Krajne korupčno- zlodejské…

(https://www.youtube.com/watch?v=XxN-1CQWgh4)

 

📌Elon Musk nazývá demokratický zákon, jehož cílem je zbavit Trumpa ochrany tajných služeb, „vraždou ze zákona“!!! Byl to jejich plán celou dobu?  

https://t.me/absurdnisvet/72003

 

📌„Amerika stahla vojenske jednotky z Nigeru“. https://t.me/absurdnisvet/72004

 

📌 🇺🇸 Podrobnosti o Johnsonově pádu a zradě odhaluje CNN.

„Mluvčí Mike Johnson telefonoval s mužem, který náhle držel klíče k jeho legislativní agendě a potenciálně i jeho vlastní budoucnosti: vůdce Sněmovny reprezentantů Hakeem Jeffries.“

👉 Den poté, co Írán zaútočil na Izrael, telefonoval předseda Sněmovny reprezentantů Mike Johnson s mužem, 👉 který náhle držel klíče k jeho legislativní agendě a potenciálně i k jeho vlastní budoucnosti: Předseda Demokratické strany Hakeem Jeffries.

 

V telefonátu, který nebyl dříve oznámen, Johnson uvedl, že je připraven jednat o zahraniční pomoci, i když by to rozzuřilo republikány, kteří nepodpořili dodatečnou pomoc Ukrajině a mohlo by ho to potenciálně stát práci, řekl CNN zdroj obeznámený s rozhovorem.

 

Jeffries naléhal na Johnsona, kolik republikánů by mohl dodat na podporu pomoci Ukrajině, protože věděl, že zbytek budou muset přinést sněmovní demokraté, dodal zdroj.

 

👉 Když se však Johnson v pondělí vrátil do Washingtonu a plánoval si cestu vpřed, čelil náporu útoků ze strany mnoha svých kolegů z GOP.

 

Louisianský republikán rychle začal slyšet naslouchání od konzervativců tvrdé linie, uvědomil si, že jeho riskantní gambit odděleného hlasování o pomoci Izraeli, Ukrajině a Tchaj-wanu – a později tyto návrhy zákonů spojil do jednoho balíčku, aniž by zahrnul konzervativní požadavky na přísnější hraniční politiku – by mohl vyvolat snap hlasování o jeho odstranění jako řečníka.

 

V úterý Johnson seděl ve své kanceláři, zatímco členové proudili dovnitř, aby vyjádřili své stížnosti a vyrovnali své požadavky. V noci zápasil, jak postupovat. Johnson, zbožný křesťan, cítil tíhu své budoucnosti a věděl, že ho sleduje historie, a obrátil se k modlitbě. „Byl rozpolcený mezi snahou zachránit si práci a udělat správnou věc,“ řekl CNN předseda sněmovny pro zahraniční věci Michael McCaul, nejvyšší ukrajinský obhájce, který byl s Johnsonem noc před zveřejněním legislativy. „Modlil se za to.”

 

Johnson nakonec ve středu vyvázl pevně ve svém přesvědčení, že je na správné cestě učinit nejzávažnější rozhodnutí své politické kariéry tím, že pokročí se zahraniční pomocí v řádu miliard dolarů. Rozhodnutí vyvrcholilo napjatou scénou na půdě sněmovny, kdy si republikánští poslanci vyměňovali urážky a řečník navigoval své válčící frakce.

 

👉„Kopej kameny, tupče,“ řekl rektor Derrick Van Orden rektorovi Mattu Gaetzovi, floridskému republikánovi, který se snažil Johnsonovy plány zhatit.

Ve vzkazu svým kolegům před zveřejněním legislativního textu Johnson uznal „významnou zpětnou vazbu a diskusi členů. A veřejně byl Johnson – který do funkce nastoupil poněkud náhodou poté, co byl v říjnu sesazen bývalý mluvčí Kevin McCarthy – ještě přímočařejší.

„Mojí filozofií je dělat správnou věc a nechat žetony padat, kam mohou. Kdybych operoval ze strachu z pohybu k vyklizení, nikdy bych nemohl dělat svou práci. Podívejte, historie nás soudí za to, co děláme. Právě teď je kritická doba,“ řekl ve středu Johnson.

„Můžu udělat sobecké rozhodnutí a udělat něco, co je jiné, ale dělám tady to, co považuji za správnou věc. Myslím, že poskytování pomoci Ukrajině právě teď je kriticky důležité,“ dodal řečník.

👉Balíček pomoci ve výši 95 miliard dolarů, který má podporu prezidenta Joea Bidena, nakonec prošel v sobotu s podporou 210 demokratů a 101 republikánů. Nyní zamíří do Senátu, který by měl dát konečný souhlas tento týden.

Navzdory hlasování obou stran Johnson napomenul demokraty, kteří po schválení zákona mávali ukrajinskými vlajkami na půdě sněmovny.

👉„Na půdě sněmovny bychom měli mávat jen jednou vlajkou. A myslím, že víme, která vlajka to je,“ řekl Johnson.

Přijetí ukrajinské pomoci řečníkem představuje pozoruhodný vývoj pro Johnsona, který hlasoval proti financování země jako řadový člen. Téměř okamžitě poté, co si zajistil řečnické kladívko, však podle zdrojů začal slyšet přímo od kritických republikánských hlasů pro národní bezpečnost – včetně bývalého ministra zahraničí Donalda Trumpa Mika Pompea, který na něj zapůsobil naléhavou potřebou schválit pomoc Ukrajině v jejím boji proti ruské invazi.

 

👉V březnu přímo u řečníka lobboval ukrajinský prezident Volodymyr Zelený. Během několika minut poté, co sněmovna v sobotu schválila nový balíček vojenské pomoci pro UkrajinuZelenskij poděkoval americkým zákonodárcům, a zejména Johnsonovi za jeho rozhodnutí, 👉 které „udržuje historii na správné cestě. ”

A nedávno Johnson obdržel klíčovou zpravodajskou instruktáž od ředitele CIA Billa Burnse, který podle mnoha zdrojů obeznámených se situací namaloval obraz zoufalé situace na bojišti na Ukrajině a globálních důsledků nečinnosti. Brífink zanechal trvalý dojem a Johnson byl stále více přesvědčen, že osud západní demokracie leží na jeho bedrech, uvedly zdroje, které mu byly blízké.

Další faktor, který podle zdrojů těžce zatížil jeho rozhodování: Johnsonův nejstarší syn byl nedávno přijat na Námořní akademii.

„Řečeno bez obalu, raději bych poslal kulky na Ukrajinu než americké chlapce. Můj syn začne letos na podzim v Námořní akademii. Tohle je pro mě cvičení s ostrou palbou, protože je to tolik amerických rodin,“ řekl Johnson novinářům. „Tohle není hra, tohle není vtip. ”

👉Pokud poslankyně Marjorie Taylor Greeneová z Georgie a její příznivci dostojí své hrozbě, že si vynutí hlasování o jeho sesazení z funkce řečníka , johnson se bude téměř jistě muset spolehnout na demokraty, kteří ho zachrání. Johnson tvrdí, že nepožádal žádné demokraty o pomoc, ale vysocí republikáni věří, že budou moci počítat s podporou přes uličku, aby rychle zlikvidovali jakýkoli návrh na vyklizení předsednického křesla – což je pocit, který mohl posílit Johnsonovu důvěru v prosazování jeho plány.

Stále není jasné, zda mu demokraté hodí záchranné lano. Vyjádřili však ochotu Johnsona zachránit, zejména poté, co se vzepřel pravému křídlu, aby pokročil s balíčkem zahraniční pomoci, který se velmi podobá senátem schválené verzi.

„Rozhovor budeme muset vést před sněmovní kauzou. Ale první věc je, že ještě musíme dostat účty za národní bezpečnost přes cílovou čáru,“ řekl Jeffries v pátek novinářům.

Johnson táhne nohy

Johnson ke svému rozhodnutí, jak rychle naložit se zahraniční pomocí, nedospěl.

Johnson v jednom ze svých prvních počinů ve funkci řečníka položil na plénum návrh zákona, který Izraeli poskytl pomoc ve výši 14,3 miliardy dolarů. Opatření v demokraticky ovládaném Senátu nikam nevedlo, protože nezahrnovalo peníze pro Ukrajinu a uzákonilo by škrty ve financování berního úřadu.

👉Zůstal odolný vůči přesunu ukrajinského financování a nechal senátem schválený balíček zahraniční pomoci nečinně sedět celé měsíce – i když na něj Biden a další tři nejvyšší představitelé Kongresu, včetně předsedy senátní ČSSD Mitche McConnella, tlačili, aby v únoru jednal na napjatém zasedání Oválné pracovny.

„Pomalu,“ řekl newyorský rektor Gregory Meeks, nejvyšší demokrat v zahraničním výboru Sněmovny reprezentantů, když byl dotázán, jak Johnson nakládá s ukrajinskou pomocí.

👉„Mělo se to udělat už před několika měsíci; měl jsem prostě položit senátní návrh zákona na plénum. Získala by 300 hlasů. ”

Mnozí republikáni se domnívají, že Johnson mohl dospět ke svému postoji podpory ukrajinské pomoci mnohem dříve, neboť podpora obou politických stran byla nevyhnutelná.

👉„Prošli jsme rozbitým sklem, abychom dosáhli výsledku, to vše mohlo být hotové před Vánocemi, ale vynášíme to až téměř do léta,“ řekl CNN zástupce GOP Patrick McHenry ze Severní Karolíny. „To je aktivní volba, se kterou nesouhlasím. ”

👉Část Johnsonovy neochoty: Trump, který kritizoval pomoc Ukrajině a má pravomoc vytvářet nebo porušovat jakoukoli legislativu – a své vlastní vystoupení. V posledních týdnech spojenci Johnsonovi radili, aby bývalého prezidenta udržel v obraze ohledně jeho potenciálních plánů zahraniční pomoci.

Johnson se proto minulý týden na Johnsonův příkaz vydal do Mar-a-Lago na nesouvisející tiskovou konferenci, 👉kde Trump vyjádřil podporu nejen strukturování některé ukrajinské pomoci jako půjčky, ale také Johnsonovu projevu.

„Stojím si za řečníkem,“ řekl Trump na společné tiskové konferenci.

👉Druhý den byl Izrael napaden íránskými raketami, což přiživilo nový pocit naléhavosti jednání Kongresu. Johnson věděl, že už nemůže odkládat rozhodnutí, a o víkendu se zavázal, že na plénum položí nějakou formu izraelské pomoci. Stále však zápasil s tím, jak postupovat.

„Jediný způsob, jak zastavit násilníka, je zatlačit víc.“

Když Johnson konečně oznámil své plány a legislativní text se ve středu dostal na veřejnost, čelil totální vzpouře z pravého křídla.

„Je těžké ho teď bránit,“ řekl arizonský rektor Eli Crane, jeden z členů GOP, který hlasoval pro sesazení McCarthyho.

👉Zastánci tvrdé linie zuřili, že o pomoci Izraeli, Ukrajině a Tchaj-wanu se bude hlasovat samostatně, ale nakonec se sloučí do jediného balíčku, který bude zaslán Senátu.

👉Samostatné hlasování o zákonu o bezpečnosti hranic, který měl uklidnit konzervativce, se také setkalo s rychlou opozicí.

„Já výkon řečníka neobhajuji. Neobhajuji kroky, které byly podniknuty. … myslím, že je to hrozná chyba,“ řekl zástupce GOP Bob Good z Virginie, který také podpořil McCarthyho vypuzení, a dodal, že Johnson „nás zklamal.”

Umírnění republikáni mezitím lobbovali u Johnsona za zvýšení prahu potřebného ke spuštění návrhu na uvolnění předsednického křesla, aby bylo pro každého jednotlivého člena těžší ho využít, čímž v podstatě neutralizovali hrozbu ze strany Greenea.

Johnson, svérázný „válečný řečník“, vešel na setkání se středopravými republikány, kteří mu projevili drtivou podporu a několikrát mu tleskali vestoje.

„Myslím, že to potřeboval,“ řekl CNN zákonodárce ČSSD na schůzce za zavřenými dveřmi. „To určitě řekl. ”

Zpráva o tom, že Johnson zvažuje změnu pravidel návrhu na vyklizení, však vyvolala na jeho pravici zuřivost.

👉Ve čtvrtek ráno se Johnson ocitl v podstatě přišpendlený ke zdi sněmovního pléna, když se na něj hemžili pravicoví zákonodárci, kteří na něj naléhali s žádostí o ujištění, že nezmění pravidla návrhu na vyklizení a vynaloží poslední úsilí o změnu kurzu zahraniční pomoci.

V jednom obzvláště bizarním okamžiku, kdy se odehrával intenzivní hlouček, stál demokratický rektor Al Green z Texasu u mikrofonů v přední části sálu k projevu na plénu a začal citovat slib věrnosti. Johnson a skupina zastánců tvrdé linie zastavili svůj rozhovor, obrátili se k americké vlajce v přední části místnosti, položili si ruce na srdce a recitovali slib spolu se Greenem, podle člena GOP, který byl toho okamžiku svědkem. Pak se otočili a pokračovali v hádce.

Hlouček se tak zahřál, že v jednu chvíli Van Orden – Johnsonův spojenec, který se rozhodl zakročit a poskytnout mluvčímu zálohu – řekl Gaetzovi, aby „kopal kameny, tubby. ”

„Jsem vysloužilý Navy Seal a Navy Seals chodí jen na místa s plaveckým kamarádem a řečník neměl kamaráda na plavání,“ řekl Van Orden CNN a vylíčil výměnu názorů. „Takže mě nepožádal, abych tam přišel. Šel jsem a byl jeho plavecký kamarád. ”

„Matt Gaetz je násilník, Chip Roy je násilník, Bob Good je násilník a jediný způsob, jak zastavit tyrana, je víc zatlačit,“ dodal wisconsinský republikán.

Gaetz řekl novinářům, že Van Orden se chová „pomateně“ a nazval ho „nijak zvlášť inteligentním. ”

Také demokraté si však podle mnoha kongresových zdrojů dávali pozor na změny pravidel, které by řečníka ztížily. Jeffries podporoval další změny pravidel, které by posílily postavení demokratů – což republikáni oponovali. Bylo jasné, že Johnson se nemůže dohodnout s demokraty ani s hlasy pro změnu prahu, aby takové hlasování vyzval.

👉O několik hodin později Johnson oznámil , že nebude pokračovat ve změně návrhu na vyklizení nástroje, a prohlásil, že ve sněmovně není dostatečná podpora.

Demokraté na záchranu.

👉👉👉Ve čtvrtek pozdě večer se demokraté připojili k republikánům, aby doručili hlasy potřebné k přesunu balíčku zahraniční pomoci z výboru pro jednací řád Sněmovny reprezentantů na plénum, což je vzácný dvoustranický krok a něco, co menšinová strana v nedávné historii nikdy neudělala.

Tento nadstranický duch se přenesl do pátku, kdy demokraté opět překročili stranické linie, aby pomohli republikánům překonat další klíčovou legislativní překážku na půdě sněmovny.

Pak ale Greeneova snaha Johnsona vystrnadit o jednu vzrostla, když krátce po hlasování oznámil poslanec PAUL Gosar z Arizony, že spolupodporuje návrh na vyklizení a stal se třetím poslancem, který tak učinil.

Johnsonův plán zahraniční pomoci přesto v sobotu přeplul cílovou čáru a silně se opíral o demokratickou podporu – pro pomoc Ukrajině hlasovala méně než polovina republikánské konference. Johnson se při schvalování každého zákona, který se stal zákonem pod jeho dohledem, spoléhal na dvoustranickou koalici a demokraté budou letos pravděpodobně zapotřebí k dalším zákonům, které musí schválit – a potenciálně i k záchraně Johnsonova projevu.

Johnson své plány důrazně hájil a tvrdil, že jeho balíček zahraniční pomoci je lepším produktem než senátem schválená verze, o níž někteří republikáni hrozili, že se připojí k demokratům a vynutí si hlasování na plénu, pokud řečník nebude jednat.

„Vím, že existují kritici legislativy. Tomu rozumím. Není to dokonalý právní předpis. Nejsme zajištěni, že v době rozdělené vlády a v době, kdy existuje spousta různých názorů,“ řekl Johnson poté, co návrhy zákonů v sobotu prošly. „Ale není pochyb o tom, že sněmovna provedla mnoho silných zlepšení senátního návrhu zákona a produkt, který jsme tam poslali, je mnohem lepší. ”

Veterán GOP Tom Cole z Oklahomy také argumentoval, že Johnsonova závislost na demokratech je realitou vládnutí v břitké většině.

„Tohle místo teď pravděpodobně funguje spíš tak, jak si zakladatelé mysleli,“ řekl Cole novinářům.

Ale i když si Johnson svou funkci udrží, někteří zastánci tvrdé linie varují, že je politicky neudržitelné, pokud ho podepřou demokraté.

„Pravděpodobně panuje jasná shoda, že příští Kongres nebude řečníkem,“ řekl rektor Warren Davidson, člen Freedom Caucus z Ohia.

Teď je jejich.

 

https://www.cnn.com/2024/04/21/politics/ukraine-aid-mike-johnson-house-speaker-israel-taiwan/index.html

 

📌 Americká Sněmovna reprezentantů v sobotu schválila dlouho očekávaný balíček pomoci pro Ukrajinu ve výši 61 miliard dolarů.

 

https://insiderpaper.com/massive-aid-package-for-ukraine-clears-key-hurdle-in-us-congress/

 

📌 Marjorie Taylor Greene: Sněmovna reprezentantů Mika Johnsona je tak hrdá na to, že pracuje pro Ukrajinu. Vlajkou 🇺🇦 se mává s hrdostí v Kongresu. Ne, americký lid!!! Je to opovrženíhodné! @RepMTG  https://t.me/absurdnisvet/72020

 

📌 Reprezentantka Anna Paulina Luna: „Dejte ty zatracené vlajky pryč. Je ostuda vyvěšovat v Sněmovně reprezentantů jakoukoli jinou než americkou vlajku!“ 👏

https://t.me/absurdnisvet/72019

 

📌 Zelensky osobně děkuje předsedovi parlamentu Miku Johnsonovi za schválení dalších 10 miliard dolarů pro Ukrajinu…  https://t.me/absurdnisvet/72018

 

📌21.04.2024, 12:54, od: Victoria Krumbecková: „Americkými zrůdami“: Putinův spojenec 👉 Medveděv zuří proti americké vojenské pomoci Ukrajině

Hlasování o americké vojenské pomoci Ukrajině se setkalo se smíšenými reakcemi. Rusko verbálně útočí na USA. Ukrajina je vděčná.

Moskva – Po měsících čekání může Ukrajina konečně doufat. Americká Sněmovna reprezentantů konečně schválila vojenskou pomoc Ukrajině ve výši 61 miliard dolarů (asi 57 miliard eur). Ukrajinský prezident Wolodymyr Selenskyj  již varoval před porážkou Ukrajiny , pokud by republikáni pokračovali v blokování pomoci. Zatímco Ukrajina se ulevilo , nálada v Rusku se převrací . Bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv střílel do Spojených států.

 

👉 Americká vojenská pomoc Ukrajině – Medveděv doufá v „kolaps“

 

Ruský postup ve válce na Ukrajině  by mohl skončit. S americkou vojenskou pomocí může Ukrajina opět odvrátit ruské útoky na kritickou infrastrukturu a opustit obrannou pozici. Reakce z Ruska  se nezastavily. Místopředseda Ruské bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv označil souhlas Sněmovny reprezentantů za „hlasování veselých amerických podivínů pro pokračování občanské války mezi rozdělenými národy naší dříve sjednocené země“, jak informovala Ukrajinská pravda .

Bylo to hlasování o zvýšení počtu obětí války. 👉 Medveděv navíc řekl, že doufá, že se Spojené státy co nejrychleji vrhnou do nové občanské války, která by „vedla ke kolapsu Spojených států“.

 

👉 Dodávky zbraní USA v boji proti Rusku: Ukrajina vlajky po hlasování ve Sněmovně reprezentantů:

Sněmovna reprezentantů v sobotu (20. dubna) hlasovala poměrem 311 ku 112 pro ukrajinský vojenský balíček. Z toho 210 demokratů a 101 republikánů bylo pro podporu Ukrajiny a 112 republikánů bylo proti. Republikánští odpůrci kritizovali zejména předsedu americké Sněmovny reprezentantů Mikea Johnsona, který hlasování oznámil před pár dny. Po hlasování zveřejnila republikánská politička Marjorie Taylor Greeneová na X (dříve Twitter) video, na kterém členové Sněmovny mávají ukrajinskými vlajkami.

👉 „Sněmovna reprezentantů Mikea Johnsona je tak hrdá na to, že pracuje pro Ukrajinu. Ne americký lid!!! To je opovrženíhodné!“ napsala v sobotu kongresmanka.

 

www.merkur.de (https://www.merkur.de/politik/usa-militaer-hilfe-ukraine-krieg-medwedew-russland-waffen-lieferung-russland-wut-putin-93023979.html)

 

📌 Nebezpečí pro Evropu: Španělská vláda chce „legalizovat“ půl milionu nelegálních migrantů.

Levicově liberální španělská vláda předkládá návrh zákona, který má poskytnout povolení k pobytu nejméně půl milionu nelegálních migrantů. Sněmovna už s tím souhlasila. Jorge Buxadé (Vox) označil projekt za „katastrofu“ a „útok na evropské právo“. Negativní dopady na Španělsko a další evropské země jsou předvídatelné.

 

https://heimatkurier.at/masseneinwanderung/gefahr-fuer-europa-spanische-regierung-will-halbe-million-illegaler-migranten-legalisieren

 

📌 18.4.2024 V italské Ravenně. Migrant na benzínové pumpě vzal pistol, stříkal benzín kolem a pak zapálil. https://t.me/absurdnisvet/72007

 

📌 18. dubna 2024, ve Schwarzwaldu😳Německo, globální oteplování see sněhem💩💩

https://t.me/absurdnisvet/72008

 

Ve Slovinsku. Rekordní pokles teploty mění se počasí….                      https://twitter.com/ZT_Followers/status/1780949973036896494)

 

Guvernér Ťumeňské oblasti Alexander Moor zveřejnil záběry z dronu, které ukazují, jak ničivý byl vzestup hladiny mezi pátkem a sobotou poblíž vesnice Larikha.

https://t.me/absurdnisvet/72027

 

❗️Hladina řeky Ishim opět překonala rekordy poté, co stoupla na 10,61 m, řekl guvernér regionu Ťumeň Alexander Moor, který zveřejnil záběry pořízené v neděli.

https://t.me/absurdnisvet/72028

 

📌 Zatímco Greta a Neubauer a zbytek klimatických teroristů jen blábolí, lidé v Asii jsou již o několik kroků dále k tomu, aby byla Země zelenější.

V Německu chtějí klimatičtí teroristé zrušit vše zelené jen ne svoji partaj.

V pondělí se lidé připojili ke kampani na kontrolu písku v Horqin Sandy Land a zasadili stromy v Hinggan League, autonomní oblasti Vnitřní Mongolsko. Pojďme se podívat, jak dělají naši zemi zelenější.

https://t.me/absurdnisvet/72010

 

📌17. dubna 2024 Tukwila, Washington, Spojené státy americké:

SEATTLSKÁ POLICIE ZABILA PEDOFILA, KTERÝ SE POKUSIL SETKAT S nezletilými děvčaty

Odkaz (https://abre.ai/jxbc) 👏

 

📌 „V Ugande byl jeden „mužská pár“ zatčen na neurčito. Prezident Ugandy Museveni vysvetlil, že je propustí až jeden z nich otěhotní“! 😂😂😂👏

https://t.me/absurdnisvet/72013

 

📌 🇧🇷Brazilci bojují za svobodu projevu. https://t.me/absurdnisvet/72015

 

📌 USA zvažují vyslat na Ukrajinu další vojenské poradce, uvádí Politico.

„…Vojenští poradci? budou pomáhat Ukrajině s logistikou a údržbou dodaných zbraní, stejně jako radit a podporovat ukrajinskou vládu a ozbrojené síly, ale nebudou se účastnit nepřátelských akcí.“ Ve které zemi by je…pak měli pohřbít?🤔

https://t.me/absurdnisvet/72016

 

📌 „Steve Bannon, bývalý hlavní poradce Trumpa, vyjádřil podobný názor a poznamenal, že Trump ‚má plné ruce práce v NYC“.

Vlivný komentátor MAGA pro The Daily Beast řekl, že o zbytek se postará Trumpova legie zákonodárců.

„Vedeme tento problém s patrioty ve sněmovně,“ řekl Bannon listu The Daily Beast. „Johnson je mrtvý muž.“

https://www.thedailybeast.com/kann-donald-trump-speaker-mike-johnson-retten

 

📌 USA souhlasí (Musí souhlasit!) se stažením vojáků z Nigeru, přijíždějí ruští vojenští trenéři

Po loňském vojenském převratu USA stahují své jednotky z Nigeru.

https://www.berliner-zeitung.de/news/usa-stimmen-truppenabzug-aus-dem-niger-zu-russische-militaerausbilder-treffen-ein-li.2207802

 

📌 Ruské rakety zničily železniční most, kde v Oděské oblasti jela lokomotiva převážející vojenský transport. Každá západní zásilka je zničena dříve, než vůbec dorazí na místo určení.

https://t.me/absurdnisvet/72024    

 

📌 OSN hlasovala o tom, zda by měla být Palestina uznána za plnoprávný členský stát. Spojené státy to vetovaly. Chtějí, aby válka pokračovala.

http://Charlieward.com

 

📌 Německý politolog a novinář Christoph Herstel: Ukrajina se dávno změnila v tvrdou diktaturu, životy těch, kteří tam nesouhlasí, jsou ohroženy. Nemůžete tam samozřejmě mluvit o míru, nemůžete politicky pracovat pro dobro míru: všechny strany, které se na tom podílely, jsou zakázány, všechna média, která mluvila o míru, jsou zakázána. Volby byly zrušeny. To je diktatura CIA, které Zelensky pomáhá.

https://t.me/absurdnisvet/72030

 

📌 Řečník přednese silný projev po boku Andrewa Bridgena a cituje výzkum Kevina McKernana v oblasti kontaminace DNA, před pouhými hodinami v parlamentu Spojeného království během debaty o nadměrném počtu úmrtí.

„Kevin McKernan učinil náhodný objev. Byl šokován, když zjistil, že lahvičky s mRNA byly kontaminovány plazmidovou DNA.“ Dále říká, že „jiní vědci tyto výsledky potvrdili“.

„To znamená, že to vůbec nejsou vakcíny, ale geneticky modifikované organismy, které by měly podléhat úplně jiným regulačním podmínkám a rozhodně by neměly být klasifikovány jako vakcíny.“

„Uzavře tuto sekci slovy: Už žádné ‚kdyby‘, nebo ‚ale‘, všechny mRNA vakcíny musí být nyní zastaveny.“

Tento řečník po zmínce, že už dostal 2x dávky mRNA vakcíny, říká: „Hodnota očkování byla vážně poškozena a řeknu to naprosto otevřeně. NIKDY NEBUDU akceptovat další mRNA vakcínu a nejsem zdaleka sám.“

https://t.me/absurdnisvet/72031

 

📌 Nebyli to jen Obamovi, kdo si půjčoval děti na focení. VŠICHNI transni, ze „šlechty“, z „elity“ to udělali….proč asi……🤔 https://t.me/absurdnisvet/72032

 

📌 21.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková: Politico: USA plánují zvýšit počet vojenských poradců na Ukrajině.

 

Americké úřady zvažují možnost vyslat na diplomatickou misi v Kyjevě další skupinu vojenských poradců (???), která bude demonstrovat odhodlání Washingtonu podporovat Kyjev na pozadí úspěchů ruských ozbrojených sil na frontě, informoval list Politico 20.

Podle tiskového tajemníka Pentagonu Pata Rydera je zvýšení počtu poradců nezbytné pro konzultace a podporu ukrajinské vlády a armády.

 

„Během tohoto konfliktu ministerstvo obrany USA přezkoumalo a upravilo naši přítomnost v zemi, jak se změnily bezpečnostní podmínky. V současné době zvažujeme vyslání několika dalších poradců, abychom posílili Úřad pro obrannou spolupráci (ODC) velvyslanectví,“ řekl.

Ryder upřesnil, že specialisté budou podléhat stejným cestovním omezením, jaké platí pro všechny zaměstnance ambasády.

Mluvčí novinářů dodal, že spolupráce v rámci ODC má poradní a pomocný charakter a nesouvisí s nepřátelskými akcemi. Navzdory tomu, že projekt zaměstnává výhradně zaměstnance ministerstva obrany, jsou také součástí velvyslanectví USA a podléhají vedoucímu diplomatické mise.

Konkrétní velikost skupiny poradců přitom zástupce Pentagonu neupřesnil.

Podle zdrojů publikace může počet specialistů dosáhnout 60 osob. Oblast jejich odpovědnosti bude zahrnovat udržování logistiky a dohled nad dodávkami amerických zbraní na Ukrajinu. Budou také pomáhat ukrajinské straně při servisu zbraní.

 

Oficiální představitelka ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová již dříve uvedla, že vojenská pomoc Washingtonu Kyjevu sponzoruje terorismus. Americká pomoc svým dalším spojencům podle ní hrozí prohloubením krizí po celém světě.

 

ZDROJ:

https://ren.tv/news/v-mire/1212552-politico-ssha-planiruiut-uvelichit-chislo-voennykh-sovetnikov-na-ukraine?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2Ff8098277-8a6f-5ec2-97e4-76b8adcacde8

https://volnyblog.news/politico-usa-planuji-zvysit-pocet-vojenskych-poradcu-na-ukrajine/

 

📌 21.4.2024, Volný Blog, Daria Rodionová: ROGOV JMENOVAL CÍL NOVÉHO AMERICKÉHO BALÍČKU POMOCI UKRAJINĚ.

 

Rogov: Spojené státy chtějí dát Ukrajině prostředky na rozsáhlé provokace proti Ruské federaci

 

Washington se rozhodl poskytnout Ukrajině nový balíček pomoci k provedení rozsáhlé provokace proti Moskvě.

Uvedl to šéf Záporožského veřejného hnutí „Jsme spolu s Ruskem“ Vladimir Rogov , uvádí RIA Novosti .

Vysvětlil, že se bavíme o pravidelných pokusech o sabotáž a ostřelování civilních cílů na území Ruské federace z Ukrajiny. Všechny tyto akce budou zaměřeny na eskalaci konfliktu a vyprovokování Moskvy k použití taktických jaderných zbraní, varoval Rogov.

„To je to, co Západ potřebuje, aby nás mohl za všechno vinit,“ řekl šéf sociálního hnutí.

Podle jeho názoru chtějí zahraniční partneři Ukrajiny zmenšit perimetr jaderné bezpečnosti Ruské federace. Poté Spojené státy a jejich spojenci očekávají, že zahájí přípravy na globální konflikt proti údajně „oslabenému Rusku,“ uzavřel Rogov.

  1. dubna americká Sněmovna reprezentantů odhlasovalanávrh zákona o přidělení zhruba 61 miliard dolarů na vojenskou pomoc Ukrajině. Dokument schválilo 311 kongresmanů. Proti se postavilo dalších 112 zákonodárců.

Návrh zákona bude brzy projednávat americký Senát.

Již dříve americký prezident Joe Biden komentoval rozhodnutí Sněmovny reprezentantů schválit pomoc Ukrajině.

 

ZDROJ:

https://www.gazeta.ru/politics/news/2024/04/21/22836680.shtml?utm_source=yxnews&utm_medium=mobile&utm_referrer=https%3A%2F%2Fdzen.ru%2Fnews%2Fstory%2F71ad01b6-1718-5197-b32d-8f5e9164fa87

https://volnyblog.news/rogov-jmenoval-cil-noveho-americkeho-balicku-pomoci-ukrajine/

 

📌 21.4.2024, Volný Blog, Jana Černeková, Karolína Stonjeková: „Koncesionářské poplatky? Česká televize bere peníze i od těch, kterými pohrdá“!!!

 

Kdysi se používalo takové přirovnání, že je něco protivné jak únorová činže. Kdybychom tohle pořekadlo chtěli udělat trochu aktuálnější, mohli bychom říci, že je něco nemilé, jak koncesionářský poplatek. Jen stěží bychom totiž našli platbu, která je více nepopulární a zároveň ve veřejném prostoru častěji diskutovaná, než povinný desátek za televizní a rozhlasový přijímač. A přitom by se řeklo, že jde jen o pouhých 135 korun. Jenže tady ve skutečnosti nejde o nějakých pár kaček, jako spíše o podstatu věci.

 

Debaty o zvyšování koncesionářského poplatku, či o jeho smyslu vyvolají prakticky pokaždé velké vášně. Aby také ne. Českou televizi nebo Český rozhlas nevnímá řada diváků a posluchačů jako své médium, jako svou službu, 👉 nýbrž jen jako další povinný náklad, který je třeba platit – aniž by se kdokoli ptal, zda je vůbec za co platit

👉Zásadní problém je, že Česká televize ve skutečnosti není médiem veřejné služby, ale spíše médiem velmi úzkoprofilové služby. Neplní svou funkci pro celou společnost, nýbrž jen pro jistou její část. Je to služba jen pro někoho a hlavní osobnosti obou médií 👉se tím vlastně ani netají. Ve skutečnosti nejde o to, informovat a předkládat divákovi informace, na jejichž základě si pak závěr udělá sám. Naopak 👉jde o servírování samotného názoru už náležitě přežvýkaného do snadno stravitelné kaše. Pokud použijeme v dnešní době populární výraz – 👉jde o podávání toho jediného správného narativu. Taková obdoba černo-bílého vidění, které bylo tak populární za minulého režimu: 👉 EU super, 👉 všechno evropské super, 👉 migrace super, 👉 Green Deal super, 👉 manželství pro všechny super. 👉 Odpůrci EU zlo, 👉 👉 odpůrci nelegální migrace zlo, odpůrci Green Dealu zlo, 👉 odpůrci manželství pro všechny zlo. 👉 Biden super, 👉 Trump zlo.

👉 Šimečka super, 👉 Fico zlo. 👉 Brexit zlo, 👉 Orbán zlo, 👉 Kaczyński zlo. 👉 Fiala super, 👉 Pavel super, 👉 Babiš zlo. Jednoduchá schémata, kde by místo zpravodajství a publicistiky v podstatě stačila jen malá barevná šablonka s palečkem nahoru nebo naopak dolů.

S tím pak souvisejí dvě věci – výběr hostů do zpravodajských a publicistických pořadů musí odpovídat tomu jedinému správnému narativu, a pokud už se na obrazovce objeví někdo s opačným narativem, pak je to pouze proto, aby dotyčný sehrál roli takzvaného blbce k večeři. Tím se opačný názor znemožní sám a vlastně jen potvrdí pravost původního pohledu. Ruku v ruce s tím jde i kastování, kdy jsou nositelé odlišných názorů osobnostmi z televizní obrazovky 👉 nálepkování jako ti méně vzdělaní, 👉 hloupí, 👉 nespokojení, 👉 frustrovaní, 👉 dezinformovaní atd. Dochází tím k paradoxní situaci, že je občan nucen platit koncesionářský desátek někomu, kdo z něj pak za jeho vlastní peníze dělá v podstatě hlupáka.

👉Veřejnoprávní média se tak nechají financovat i těmi, jejichž názorem ve skutečnosti nepokrytě pohrdají a systematicky ho potlačují. Stačí se podívat na zcela rozdílný přístup veřejnoprávních médií k voličům vládních stran versus opozice nebo na dvojí metr, jímž se měřilo demonstrantům z Milionu chvilek a demonstrantům současným.

Zatímco pro skutečného mediálního profíka by neměl být problém, diskutovat s osobou s odlišným názorem, ve veřejnoprávních médiích se vyskytuje řada „profíků“, kteří mají pocit, že nic mimo vyhrazené mantinely nemá právo na „jejich“ obrazovce nebo v „jejich“ éteru zaznít. Sice se rádi označují za liberály a neméně ochotně podporují vše, co má nálepku „liberální“, ale na nějakou liberální pluralitu názorů si zrovna dvakrát nepotrpí. Řečeno bez příkras, mají pocit, že 👉opačný názor vůbec nemá právo na život. A pokud snad někde zaznít může, tak ať si zní někde v okrajových médiích, mimo mainstream.

👉V „naší“ ČT se takové věci říkat nesmějí, takové narativy si sem nepustíme, my si svůj mediální prostor ubráníme.

👉 Česká televize tak „neplní“ službu pro většinovou společnost, nýbrž jen pro část intelektuálů a politiků, kterým poskytuje výhradní prostor a pocit, že jejich názory jsou něčím exkluzivním.

👉Vytváří jim za peníze všech poplatníků „unikátní sociální bublinu“, v jejímž rámci se všichni vzájemně ujišťují, že to není jen pouhá bublina, ale skutečný stav věci. Že jejich virtuální realita je skutečnost. Proto také veřejnoprávní média tak těžce nesou všechno, co s touto virtuální realitou nekoresponduje, 👉 co ji narušuje a bourá – ať už to byl brexit, vítězství Donalda Trumpa nebo návrat Roberta Fica.

Asi nelze nikomu úplně upírat právo na to, aby měl svou sociální bublinu, v níž se cítí dobře. Ve které lidé říkají to stejné, co říká i on.

👉 Jen je otázka, zda na bázi sociálních bublin má fungovat médium, které má své funkce ze zákona vymezené docela jinak.

👉 Druhá otázka pak je, zda si má někdo nechat platit za službu i od lidí, kterým se pak z obrazovky s gustem chechtá do obličeje!!!!! A je nasnadě, dříve či později bude třeba, si na tyto otázky odpovědět a zachovat se podle toho.

 

https://volnyblog.news/karolina-stonjekova-koncesionarske-poplatky-ceska-televize-bere-penize-i-od-tech-kterymi-pohrda/

 

📌 Kam zmizela šestá rasa a jaké je posvátné tajemství “modré krve”?

SVĚT: V dnešní době vědci rozlišují především pět lidských ras: 1) europoidní; 2) negroidní; 3) amerikanoidní; 4) mongoloidní; 5) australoidní. Krev všech pěti hlavních ras má stejnou barvu – červenou.

 

Výzkumy vědců, které byly provedeny ve XX. a na počátku XXI. století, však ukázaly, že dost pravděpodobně existovala i šestá rasa lidí a v DNA současných lidí se nacházejí některé dosud neznámé dědičné markery, podivného původu. Navíc, jak vědci zjistili, krev některých lidí může být za určitých podmínek nejen červená, ale také modrá, nazelenalá nebo namodralá. Co je o tom známo?

👉 Za prvé bylo zjištěno, že 1 – 5 % DNA současní lidé zdědili po neandrtálcích, s nimiž se zkřížili asi před 50 až 60 tisíci lety.

👉 Za druhé se zjistilo, že se naši vzdálení předkové křížili s jiným, dosud neidentifikovaným druhem či rasou lidí. Byla rozpoznána DNA, která se nevyskytuje u všech lidí, ale v malém množství je běžná prakticky u všech moderních ras. Zároveň se taková DNA nenašla u jiných hominidů ani u našich ještě starších předků. Odkud ji mohla současná populace získat?

👉 Odpověď na druhou otázku částečně odhalil slavný sovětský vědec – biolog profesor Oleg Manoilov. Ve třicátých letech 20. století stanovila sovětská vláda jemu a pracovníkům jeho utajované laboratoře důležitý úkol. Bylo třeba vyvrátit nacistickou teorii o nadřazenosti bílé rasy nad ostatními lidmi a dokázat rovné příležitosti pro všechny lidi na světě. Podle současníků na tuto práci dohlížel sám Stalin a probíhala pod patronací mocné NKVD.

👉 Na zvláštní příkaz profesora bylo do laboratoře dodáno asi dva tisíce zkumavek se vzorky krve zástupců různých ras a národů ze všech kontinentů včetně Austrálie, Asie, Afriky, Evropy a Latinské Ameriky. Během výzkumu pak vědci odebrali vzorky z každé zkumavky a přidali do ní speciálně vytvořený roztok složený z různých látek: dusičnanu stříbrného, kyseliny chlorovodíkové, manganistanu draselného a některých dalších složek, které jsou dosud utajovány.

👉 Výsledky tohoto experimentu vědce ohromily a zaskočily. V oddělených zkumavkách pod vlivem roztoku krev po určité době změnila barvu z červené na modrou nebo světle modrou, zatímco všechny ostatní vzorky krve zůstaly stejné barvy. Změna barvy byla nezávislá na rase nebo místě, kde dárci žili. Modrou a červenou krev v přibližně stejném procentuálním poměru měli jak zástupci kavkazoidní, tak většina ostatních ras lidstva. To na jedné straně dokazovalo rovnost všech lidí, ale profesor se dopustil jedné osudové chyby, která ho stála kariéru.

Na základě výzkumů prováděných v laboratoři totiž profesor Manoilov předložil hypotézu o možné existenci jisté šesté rasy – lidí s „modrou” krví. Podle vědce mohla mít na rozdíl od ostatních lidských ras jiný původ. Tato „modrá” krev obsahovala nějakou zvláštní látku a nabízela se myšlenka, 👉 že mohla být mimozemské povahy. Po této zprávě Stalinovi nabraly události rychlý spád: 👉 tajná laboratoř byla uzavřena a vůči většině jejích pracovníků byly uplatněny represe, protože hypotéza Olega Manojlova mohla převrátit všechny představy vědy o původu člověka. A s tím sovětská vláda naprosto nesouhlasila.

Různé studie ruských i zahraničních vědců prokázaly, že živí tvorové na naší planetě mají v drtivé většině červenou krev. 👉 Některé druhy (plazi, chobotnice, pavouci a štíři) však mají krev modrou. Hlavním důvodem různých barev krve jsou kovy, které se podílejí na přenosu kyslíku cévami z plic do různých orgánů a zpět na oxid uhličitý. Na planetě Zemi jednoznačně převládá železo, a proto je hlavní složkou pro červenou krev hemoglobin, který obsahuje ionty železa. Základem modré krve je však, jak vědci zjistili, jiná složka – hemocinin, který obsahuje měďnaté ionty. Tento kov je na planetě Zemi poměrně vzácný, ale je docela možné, že na jiných planetách v našem vesmíru je rozšířenější.

 

Zajímavé je, že indická starověká pojednání hovoří o jistých bozích, kteří sestoupili z nebes. Měli modrou kůži, a tedy i stejnou krev. Dodnes jsou nejvyšší indická božstva – Višnu, Krišna a další – často zobrazována s kůží modrého odstínu. V mýtech různých národů světa se také zmiňují draci, hadi a ještěři, kteří v minulosti obývali naši Zemi a symbolizovali božský počátek. Podle těchto legend z nich vznikla část lidského rodu. Ve staroindickém eposu „Mahábhárata” se tak objevují zmínky o pololidích žijících pod zemí – polohadech s lidskou tváří a hadím ocasem.

V Číně měl drak vždy zvláštní význam – Číňané věří, že z něj vzešli, první císaři Nebeské říše. Předpokládá se, že v dávné minulosti byla naše planeta Země jakousi laboratoří, kde vysoce vyvinutí reptiloidi, kteří přišli z jiné planety, prováděli pokusy na vytvoření vyšších živých organismů. Část své DNA předali lidem, jak nedávno zjistili genetičtí vědci. Zde je o tom psáno v Bibli: „Když se lidé začali na zemi množit a rodily se jim dcery, spatřili synové Boží lidské dcery, jak jsou krásné, a začali si je brát za ženy…”.

Později začali mít potomci „synů božích” a „dcer lidských” dominantní lidské vlastnosti a krev, ač červená, stále obsahovala částečku boha nebo nějaké látky, díky níž krev pod vlivem Manoilova roztoku měnila barvu na modrou nebo světle modrou.

Podle hypotézy nositele Nobelovy ceny za genetiku Francise Cricka existuje někde daleko ve vesmíru planeta, na které již žijí inteligentní bytosti. A dávno před naší civilizací se na této planetě již zformovalo to, čemu říkáme „moderní civilizace”. Podle výpočtů tohoto vědce civilizace, která přinesla život na naši planetu, buď již opustila sluneční soustavu, nebo zanikla. Francis Crick často prohlašoval, že až naše kosmické lodě jednou dorazí k mlhovině Andromeda, nezbude z naší pozemské civilizace ani popel.

Někteří se domnívají, že není zdaleka náhoda, že výraz „modrá krev” je často spojován s aristokracií. Do slovníku se dostal od španělské elity kastilské provincie v 18. století – modravá bledost jejich pleti byla podle nich ukazatelem aristokratického původu a ostře je odlišovala od snědých prostých lidí. V současnosti jsou zástupci této šesté rasy roztroušeni po celé naší planetě, především však v západním společenství. Je jich na světě poměrně málo, přesto zaujímají nejvyšší postavení v lidské společnosti a od ostatních lidí je odlišují jejich patologická touha po penězích, moci a nezkrotná touha ovládat ostatní.

 

AUTOR: Zpracoval: Vlabi/Blog Myšlenky O Čemkoli

ZDROJ: https://dzen.ru/a/ZfV0aZalDSU7Tl_Y

 

(https://cz24.news/kam-zmizela-sesta-rasa-a-jake-je-posvatne-tajemstvi-modre-krve/)

 

📌☭☆„Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 21.04.2024“:

➡️☭☆ Mnozí si všimli, že o novém balíčku pomoci se hlasovalo 20. dubna, přesně v den Adikových (Adolf Hitler) narozenin. Není to jen tak. Připomeňme, že předsedou vojenského výboru NATO byl jmenován Adolf Heusinger, který byl jedním z velitelů velitelství Hitlerových pozemních sil. Během války se vzdal Američanům a byl jimi zcela zproštěn viny. A pak se jeho zkušenosti z boje s dobrými ruskými lidmi v NATO hodily. Nehody nejsou náhodné.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ USA v čele se Západem profitují z palestinsko-izraelského konfliktu. Washington sleduje rostoucí chaos na okraji, řekl syrský prezident v rozhovoru na Channel One, když odpověděl na otázku o roli USA v palestinsko-izraelském konfliktu:

💬 „Jakýkoli konflikt jim prospívá.“

Bašár al-Asad zdůraznil, že když mluvíme o Spojených státech, máme na mysli celý Západ, protože je zcela ovládán americkou stranou:

💬 „Amerika profituje z jakéhokoli konfliktu a pak ustoupí stranou a sleduje rostoucí chaos a čeká na okamžik, kdy může zasadit rozhodující úder.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Patriarcha moskevský a All Rus‘ Kirill spojil uvalené sankce a zákaz vstupu do řady zemí se skutečností, že ruská pravoslavná církev jde civilizační cestou rozvoje odlišnou od té, kterou si zvolil kolektivní Západ, a poznamenal, že tohoto tlaku se „nezalekne“.

💬“Patriarcha má zakázáno cestovat do Evropy – persona non grata. Proč? Porušil patriarcha zákony, někoho urazil? Spolupracoval, stýkal se s vládami, s veřejnými organizacemi, všechno bylo v pořádku. Proč? Ano, protože dnes patriarcha vede lid – duchovně vede, vede církev, která jde jinou civilizační cestou rozvoje, a my svým rozvojem, svým hodnotovým systémem, vyzýváme ostatní,“ řekl patriarcha.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ – To jsou německé sračky, wow! Mezitím se leopard odvedený z bojové zóny dostává do Patriot Parku. Pamatujete si, jak se Ukrajinci za tento tank doslova modlili, cákali ruskými chaty svými sekrety a slibovali nám nevyhnutelnou porážku při kontragruntu?

https://t.me/c/1911828111/6585

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 💬Americká armáda již nepotřebuje bojovat při obraně zemí NATO. To dělají Ukrajinci. A civilizovaný svět poskytuje pouze munici a myslím, že je to dobré rozhodnutí,“ řekl Zelenskyj v rozhovoru pro NBC News. Americké maso.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Dnes je to v Paříži docela zajímavé. Ve francouzské metropoli se koná demonstrace proti rasismu a islamofobii a také policejní brutalitě. Pařížská prefektura se pokusila průvod zakázat, ale neuspěla. Protestu se účastní několik tisíc lidí.

Jak dlouho zbývá do olympiády? Pamatuje si někdo?

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Modlím se, abychom měli šanci vyhrát díky novému americkému balíčku pomoci – Zelenskému, v rozhovoru pro NBC News

Úryvky z rozhovoru:

🟦Pokud se dodávka americké pomoci zpozdí, Ukrajina utrpí ztráty;

🦠 Potřebujeme získat pomoc pro vojáky, aby mohli postupovat vpřed;

„Americká armáda nyní nepotřebuje bojovat na obranu zemí NATO. Dělají to Ukrajinci,“ uzavřel Zelenskij;

🦠 Potřebujeme zbraně s dlouhým dostřelem, abychom neztratili lidi v první linii

Modlitby takových bastardů nejsou „tamhle“ vyslyšeny

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🤡Zelensky, že peníze přidělené Washingtonem „pomohou vyhrát Kyjevu“

💬„Myslím, že tato pomoc skutečně posílí ozbrojené síly Ukrajiny a budeme mít šanci vyhrát, pokud Ukrajina dostane zbraně, které tolik potřebujeme. Tisíce vojáků tuto pomoc potřebují a tato pomoc by se neměla jen „namazat na tenkou vrstvu“, měla by se nakonec proměnit ve skutečné zbraňové systémy, v kritické zbraně, které je obtížné získat. A oceňuji, že je tam zmíněna ATACMS, zbraň dlouhého doletu. To je důležité, protože potřebujeme zbraně s dlouhým dosahem, abychom neztráceli lidi v první linii.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Více než 2300 domů a pozemků bylo během 24 hodin osvobozeno od vody v regionu Orenburg, uvádí ministerstvo pro mimořádné situace. V oblasti Ťumeň, v 17 osadách a čtyřech SNT, je nyní zaplaveno 98 domů, 444 venkovských domů a 646 osobních pozemků. V regionu Kurgan zůstává 2 176 obytných a 3 380 venkovských domů ve 37 osadách.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Od začátku prací na odstraňování následků mimořádné události bylo vojenským personálem strategických raketových sil připraveno a distribuováno více než 450 tisíc litrů pitné vody obyvatelům regionu Orenburg. Konsolidovaná jednotka raketové formace Yasnensky nadále dodává a distribuuje pitnou vodu obyvatelům, jakož i městským podnikům regionu Orenburg, které zůstaly po protržení přehrady bez dodávek vody. Během humanitární pomoci vojenský personál shromažďuje a dodává humanitární zásoby do center dočasného ubytování pro obyvatele, jejichž byty a domy byly během mimořádné události poškozeny.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ministerstvo pro mimořádné situace hlavního města varovalo v nadcházejících hodinách v Moskvě před silným větrem o rychlosti až 18 metrů za sekundu, který bude pokračovat až do osmi hodin večer. Řidičům se doporučuje snížit rychlost a zvýšit odstup od jedoucích vozidel a neparkovat auta pod stromy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské jednotky zcela osvobodily vesnici Bogdanovka v DLR, informovalo ministerstvo obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Během 24 hodin zničilo operačně-taktické letectvo, raketová vojska a dělostřelectvo uskupení vojsk Ozbrojených sil Ruské federace: letoun MiG-29 ukrajinských vzdušných sil na letišti Dněpr a také řídící střed, radar pro detekci vzdušných cílů a odpalovací zařízení pro protiletadlový raketový systém S-300PS.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Identifikujte a zničte: bojová práce posádky bezpilotních vzdušných prostředků skupiny vojsk Dněpr, Oblast Záporoží. Posádky bezpilotních prostředků skupiny Dněpr operují v těsné blízkosti linie bojového kontaktu s nepřítelem. V tomto případě je kvadrokoptéra vypuštěna ve značné vzdálenosti od místa operátora. To se provádí proto, aby se zabránilo nepříteli zjistit polohu operátora.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich jednostranní DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy!

Teď jsem byla 6 dnů v blokaci, pod taktovkou naši, NE mé vlády, EU, WHO, USA, OSN…Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokaci je denně zpracovávám pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí, ale blokéři pracují na plné obrátky. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, nejenže nás všechny nezablokují, ale tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *