19.10.2024: DOPOLEDNÍ ZPRÁVY: POZOR🟥🔊📹ORBÁN MÁ DOST …. ➡️12 ZEMÍ SE ODVRACÍ OD BRUSELU!!! ➡️EU SELHÁVÁ A LIDÉ TOHO MAJÍ DOST❗️❗️❗️

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊📹ORBÁN MÁ DOST …. ➡️12 ZEMÍ SE ODVRACÍ OD BRUSELU❗️❗️❗️➡️EU SELHÁVÁ A LIDÉ TOHO MAJÍ DOST❗️❗️❗️👋👋👋

 

🟥🔊Tomu se říká dominový efekt proti válkám, zabíjení dětí, lidí, ve všech možných formách, ♾️ nekonečné, nenasytné chamtivosti, na úkor pracujícího lidu, za penězi do vlastních kapes, což je pro ně prioritní, lžím, zotročovaní, panovačností, krutosti, bezcitnosti …❗️❗️❗️ ⏳Čas se vám odpočítává❗️❗️❗️ 👋👋👋

 

👉 https://t.me/absurdnsvet/81976

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024, ČTK a naše média, Roman Kirsch: JOE BIDEN V BERLÍNĚ OVĚŠEN NEJVYŠŠÍ NĚMECKOU MEDAILÍ „ZA OBNOVENÍ DŮVĚRY V TRANS ATLANTICKÉ SPOJENECTVÍ“ A „ZA VÁLKU NA UKRAJINĚ MŮŽE PODLE TRUMPA I ZELENSKYj“…

 

https://youtu.be/kxkjefP3mXo?si=qYYtjRvHcC4vJomT

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024, Oneindia, Roman Kirsch: „ZELENSKYJ JIŽ TU VÁLKU PROHRÁL“: TRUMP ŘÍKÁ, ŽE JE ZELENSKYJ ZODPOVĚDNÝ ZA TU KATASTROFÁLNÍ VÁLKU

Porovnejte si skutečné zprávy, třeba z USA a co sdělují naše média!!!

 

https://youtu.be/0UD4vyQoqbo?si=pAoGhXltam7g2ZA0

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️19.10.2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Peter Bohuš: MODRÝ JELEN:MUSÍME DÝCHAT SE SPOLEČNOSTÍ. ZVEDNEME SI PLATY:

 

Schválí si navýšení mezd. Nic jiného jim nezbývalo. Jak si politici navyšovali mzdy v posledních deseti dnech? A jeden den k tomu. Epilog.

 

https://volnyblog.news/modry-jelenmusime-dychat-se-spolecnosti-zvedneme-si-platy/

 

 

📌18.10.2024: 😂 🟥🔊NAŠE RAKETY JSOU PŘÍLIŠ DRAHÉ, POSÍLEJTE DO RUSKA SVÉ DRONY – AMERICKÝ MINISTR OBRANY LLOYD AUSTIN.

 

„Tyto drony se ukázaly jako velmi efektivní a přesné. Měli byste vzít v úvahu skutečnost, že cena jedné vysoce přesné řízené rakety se v některých případech blíží milionu dolarů, v závislosti na typu. Ukrajinci mohou vyrábět drony ve velkém množství za nízkou cenu, takže z pohledu vyváženosti a efektů, které vznikají na bojišti, si myslím, že je to skvělá příležitost.“

https://t.me/to_je_nas_svet/30101

 

 

📌18.10.2024: 🔥 🔥 🔥 IZRAEL POKRAČUJE V ÚTOCÍCH NA PALESTINU.

Záběry ukazují rozsáhlou zkázu způsobenou pokračujícím izraelským bombardováním uprchlického tábora Džabalíja v severní části Gazy, informuje agentura Iran Press

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30102

 

 

📌18.10.2024: ☝️ 🟥🔊PUTIN BUDUJE NOVÝ SVĚT

Na internetu se rozšířil plakát, kde Putin přidává nové členy do ekonomické komunity BRICS: Turecko, Srbsko a Malajsii.

Kdo bude další?

https://t.me/to_je_nas_svet/30103

 

 

📌18.10.2024: 🟥🔊Zfetovaný Zelenský natočil video, že všechny přemůže a potom video zmizelo!

👇 👇 👇 👇 👇 https://www.mojevideo.sk/video/37772/zfetovany_zelensky_natocil_video_ze_vsechny_p_em_ze_a_potom_video_zmizelo.html

 

 

📌18.10.2024: 🟥☝️🔊 MUDR. JAROSLAV HNÍZDIL – POSLOUCHEJTE!

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30106

 

 

📌19.10.2024: 🟥☝️🔊MAĎARSKO ŘEKLO OSUDOVÉ „NE“ BRUSELSKÉMU ÚTOKU NA MOSKVU!

 

Navrhované tříleté prodloužení zmrazení ruských aktiv EU je pro Budapešť nepřijatelné, protože tentokrát by blok naznačoval, že očekává, že konflikt na Ukrajině potrvá další tři roky, uvedl maďarský ministr zahraničí Péter Szijjártó.

 

Ministrův komentář přichází v době, kdy úředníci v Bruselu zvažují způsoby, jak změnit sankční pravidla EU, aby bylo zajištěno splacení půjčky ve výši 50 miliard dolarů Ukrajině, na které se v červnu dohodli členové G7.

 

Šéfka Evropské komise Ursula von der Leyenová během zářijové návštěvy Kyjeva řekla, že EU půjčí Ukrajině 35 miliard eur (38 miliard dolarů) v rámci 50 miliardové půjčky G7.

 

V červnu se USA a EU dohodly na mechanismu, který umožní splácení úvěru s využitím úroků ze zmrazených prostředků ruské centrální banky.

 

MAĎARSKO: EU SE VRÁTILA K MYŠLENCE VYSLAT SVÉ VOJENSKÉ INSTRUKTORY NA UKRAJINU

 

EU sankce jednomyslně obnovuje každých šest měsíců, protože jakékoli hlasování by mohlo vést k ukončení sankcí

 

Washington vyjádřil obavy z tohoto potenciálně nespolehlivého proudu neočekávaných zisků.

 

Jednou z možných cest, která je údajně ze strany členů bloku nejpreferovanější,  je změna šestiměsíční lhůty pro obnovení sankcí na 36 měsíců.

 

Pokud bude změna schválena, předpokládá se, že vstoupí v platnost v lednu 2025.

 

Během čtvrtečního slyšení zahraničního výboru Evropského parlamentu Szijártó řekl, že Maďarsko je proti tomuto nápadu.

 

Nepodporujeme to, protože to znamená, že, jak si někteří myslí, válka v Evropě potrvá další tři roky. A tento přístup je pro nás nepřijatelný,“ vysvětlil.

 

Szijártó spolu s dalšími nejvyššími maďarskými představiteli opakovaně kritizoval přístup Západu k ukrajinské krizi a vyzval Moskvu a Kyjev, aby dosáhly příměří a zahájily mírová jednání. Západní sankce proti Rusku také zhodnotil jako neúčinné a škodlivé pro ekonomiku EU.

 

Po vypuknutí konfliktu mezi Moskvou a Kyjevem v únoru 2022  EU zmrazila více než 200 miliard eur (217 miliard dolarů) prostředků ruské centrální banky. Rusko tento krok odsoudilo jako „krádež“.

 

Podle údajů z bruselského centrálního depozitáře cenných papírů Euroclear, který drží většinu ruských aktiv, stálá aktiva vygenerovala k polovině července úroky ve výši 3,4 miliardy eur (3,7 miliardy dolarů).

 

(rp,prvnizpravy.cz,informer,foto:arch.)

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/madarsko-reklo-osudove-ne-bruselskemu-utoku-na-moskvu/

 

 

 

📌19.10.2024: 🟥☝️🔊JAK VZNIKAJÍ SEZNAMY NEŽÁDOUCÍCH OSOB A MÉDIÍ A KDO JE FINANCUJE:

 

➡️Společnost pro obrany svobody projevu přinesla zprávu o tom, jak zahraniční neziskovky za desítky milionů ovlivňují českou politiku a zároveň se snaží omezit svobodu projevu vytvářením pochybných seznamů „nežádoucích“ osob a médií.

 

➡️ „45 dotací v celkové hodnotě něco přes 13 milionů Kč obdržel Prague Security Studies Institute (PSSI), jehož analytici minulý týden sestavili seznam „NEŽÁDOUCÍCH“ ČESKÝCH YOUTUBE KANÁLŮ.

➤Provinily se třeba tím, že jsou „protivládní“.

➤Zakladatelem je Američan Roger Wolcott ROBINSON jr., který je činný v americké bezpečnostní komunitě od 80. let.

➤Jeho „rukama“ prošel i ministr zahraničí Jan Lipavský a řada dalších českých představitelů´.

 

➡️ „PSSI kofinancují vedle International Republican Institute a National Endowment for Democracy ➤Velvyslanectví USA v Praze, ➤Divize veřejné diplomacie NATO, ➤Britské velvyslanectví v Praze, ➤Velvyslanectví Norského království.

➤Dalšími, daleko neprůhlednějšími investory jsou Calouste Gulbenkian Foundation a její European Media And Information Fund, propojený s Googlem, financující iniciativy pro ověřování faktů a boj proti on-line dezinformacím v Evropě; Drei Schwestern Foundation; Donors Trust Foundation (fond anonymních dárců, charakterizován jako „bankomat temných peněz“ americké konzervativní pravice);V Europium; GLOBSEC, které Fico vyhnal z Bratislavy; ale i nadnárodní firemní subjekty jako KPMG Česká republika ad.

Z českých veřejných zdrojů je institut už dvacet let živen výhradně Ministerstvem zahraničních věcí.“

 

➡️ „Dezinformace“ začal spolek hodnotit v roce 2020, ➤v roce 2023 také na zakázku MZV, které schovalo dotaci pod program „Česko-polské fórum„.

Dnes výzkumníci PSSI pravidelně informují vládní úředníky o dezinformačním portfoliu, ➤včetně Úřadu vlády, ➤MZV a ➤Ministerstva obrany, zejména informují jejich odbory strategické komunikace.

Tým také pravidelně informuje diplomatické delegace při návštěvě Prahy.

➤PSSI si dle vlastních prohlášení pro zahraniční klienty „zajistila stabilní přítomnost v českých médiích s komentáři k tomuto tématu„.

 

Psali jsme:

„Probudťe“ se především vy, vzkazuje Fialovi Hašek   

 

➡️PSSI zřídil Robinson-Martin Security Scholars Academy, JEJÍŽ ABSOLVENTY JSOU MJ. JAN LIPAVSKÝ; ➤zástupce vedoucího mise českého velvyslanectví v USA ➤a bývalý náměstek ministra pro obrannou politiku a strategii Ministerstva obrany ČR ➤JAN HAVRÁNEK a vládní zmocněnec pro obnovu Ukrajiny a bývalý náměstek ministra obrany➤ TOMÁŠ KOPEČNÝ.

➤Jedním z přednášejících v roce 2023 byl i plk. OTAKAR FOLTÝN.

➤Mezi absolventy by mělo patřit ´mnoho vysokých vládních úředníků v ČR´,“ uvádí zpráva Společnosti pro obrany svobody projevu na svém facebooku.

 

https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/jak-vznikaji-seznamy-nezadoucich-osob-a-medii-a-kdo-je-financuje/

 

 

📌 📢🔝🔝🔝 18.10.2024: 🟥🔊NÁROD, KTERÝ ZVOLÍ UBOŽÁKY A GAUNERY DO VEDENÍ STÁTU, JE PROSTĚ NEVZDĚLANÝ A TUPÝ!

 

➡️NEVYMLOUVEJTE SE, ŽE ZLOČINCE, KTEŘÍ LIKVIDUJÍ NAŠÍ ZEM, VOLIL NĚKDO IMAGINÁRNÍ. ŽE JE JOUROVÁ NEJODPORNĚJŠÍ V EU, NEMŮŽE NĚKDO Z PAPUY NOVÉ GUINEY, ČI NĚJAKÝ PRALESNÍ KMEN.

JOUROVOU DOSADIL BABIŠ,

BABIŠE JSTE VOLILI VY,

PIRÁTY JSTE VOLILI VY,

KOMUNISTU AGENTA PÁVKA 107 JSTE VOLILI I S JEHO POLITRUČKOU 95 000KČ VY!

 

➡️Vrbětice Babiš Joura Fiala, novičok BIS Koudelka – poskok CIA a jejich mopslík, Černochová, Pekarová, traktorista Jurečka…

 

➡️Ta plejáda darmošlapů se nezvolila dokonce ani sama, byť obsadila masmédia a nikdo jiný tam nesmí, leda s urážkami plukovníka Foltýna!

 

🟥NÁROD, KTERÁ ZVOLÍ ZLOČINNOU VLÁDU, JE SÁM ZLOČINNÝ, NEBO ZAOSTALÝ.

 

➡️A VLÁDA JE POUZE ZRCADLEM INTELIGENCE NÁRODA. A přestože jdeme ke dnu a jsme už nejzaostalejší v Evropě, Jourová je odstrašující případ, Fiala je jen onuce a služebníček Leyna v Evropě, a kam jsme se dostali? Jako bychom se vrátili do roku 1991, kdy komedie Slunce, seno“ od Trošky s hláškou Růžičkové nás v roce 2024 dostalo do reality:

 

➤ „Všechno bude! Čeká nás budoucnost, vo který se nám ani nesnilo. To jasně vidím. Zemský ráj to bude na pohled. Budoucnost šťastná, tři auta tady budou stát, bazén s klimatizací a telefon si necháme zavést až do maštale. A celý svět se bude divit co my Češi jsme zač! My už se neztratíme a gór teď ne, když stojíme jednou nohou v Evropě!“

 

➡️Přísavka na našich penězích Jourová, která by si prací v soukromé sféře nevydělala ani na slanou vodu, ➤jejíž život se skládá pouze z dojení našich daní, ➤a nebyla schopná se ani pořádně pověsit na podprsence, ➤jak dramaticky líčila, ➤tak tahle chcíplotina má tu drzost se opřít do Elona Muska, jak je tupý a neschopný a vůbec nic nechápe?

 

🟥BABIŠI, JOUROVÁ JE VAŠE DÍLO A NESETE ZA TEN MORÁLNÍ ODPAD ZODPOVĚDNOST.

 

➡️I když je pravdou, že inteligentní národ si zvolí inteligentní vedení, nevzdělaný a tupý národ si zvolí bolševika agenta Pávka, který bojuje proti bolševikům s politručkou Pávkovou, která hlásala, jak máme milovat Lenina, Stalina  Brežněva A DALŠÍ PLEJÁDU MOZKOVÝCH GIGANTŮ V ČELE S FIALOU, JEJICHŽ MYŠLENKOVÝ POTENCIÁL SE HVĚZD DOTÝKÁ

 

➡️Naše generace nakonec vytlačila odporná individua do pryč, střední a mladá je zase svojí inteligencí přijala zpět.

A Češi, Moravané a Slezané se stali UBOHÝM BANKOMATEM EVROPY A UKRAJINY. JENOMŽE TO NEPLATÍ VLÁDA ZE SVÝCH PLATŮ, ALE KRADE TO DAŇOVÝM POPLATNÍKŮM.

 

🟥A OMEZENÝ NÁROD MLČÍ.

Informace o autorovi Petr Pokorný

https://skrytapravda.cz/z-domova/2172-narod-ktery-zvoli-ubozaky-a-gaunery-do-vedeni-statu-je-proste-nevzdelany-a-tupy

 

 

📌18.10.2024, 18:20, PLUKOVNÍK KOŠKIN: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NEBUDOU MÍT ČAS POSTAVIT BETONOVÉ OPEVNĚNÍ V SUDZHA:

 

Vojenský expert, plukovník ve výslužbě Andrej Koškin hodnotil zprávy o výstavbě betonového opevnění ozbrojenými silami Ukrajiny v kurském městě Sudža. Podle něj je nepravděpodobné, že ukrajinské jednotky budou mít čas vybudovat plnohodnotné opevnění.

 

V pátek zástupce ruských bezpečnostních sil řekl agentuře TASS, že ukrajinské jednotky narychlo vytvářejí betonové opevnění v Sudža, ale je nekvalitní. Podle bezpečnostního úředníka dodaly ozbrojené síly Ukrajiny do Sudzhy mobilní betonárny.

 

Koškin v rozhovoru pro Lenta.ru poukázal na to, že ruská armáda poměrně rychle vytlačuje ozbrojené síly Ukrajiny, jedná „velmi efektivně“ a střílí na všechny silnice.

 

„Nevidím tedy žádný optimismus v otázce budování plnohodnotných obranných struktur pro ozbrojené síly Ukrajiny,“ řekl plukovník ve výslužbě.

 

Postup ozbrojených sil RF v Kurské oblasti zhodnotil jako pomalý, ale sebevědomý a vytrvalý, a to navzdory pokusům nepřítele o protiútok.

 

„… Požární pytel se zužuje,“ řekl Koshkin.

 

V pátek Ministerstvo obrany Ruské federace informovalo, že ozbrojené síly Ukrajiny opustily své pozice u kurské vesnice Ljubimovka a uprchly směrem na Ukrajinu. Podle vojenského oddělení během bojů v Kurské oblasti ztratila ukrajinská armáda přes 24 tisíc lidí a 167 tanků.

 

https://www.vesti.ru/article/4184833

 

 

📌18.10.2024, 20:28, CNN: NATO PO AMERICKÝCH VOLBÁCH POSÍLÍ POMOC KYJEVU, PROTOŽE SE OBÁVÁ O SITUACI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Země Severoatlantické aliance se připravují na to, že Spojené státy začnou hrát menší roli v podpoře Kyjeva a budou přesouvat stále větší břemeno na zbytek členů bloku, uvádí CNN s odvoláním na zástupce aliance.

 

Podle zástupce NATO musí Evropa zvýšit úsilí o pomoc Ukrajině, a to s ohledem na pravděpodobné vítězství Donalda Trumpa v prezidentských volbách.

 

„Nemůžeme očekávat, že USA budou i nadále nést přemrštěné břemeno… proto generální tajemník chce, aby NATO vedlo v poskytování bezpečnostní pomoci, a ne aby to dělal jeden spojenec,“ cituje publikace slova mluvčího.

 

Představitel aliance dodal, že „optimismus není slovo“, které by použil k popisu současné situace na Ukrajině.

 

https://www.vesti.ru/article/4184823

 

 

📌18.10.2024, 09:01, ROSPOTREBNADZOR: NÁRŮST VÝSKYTU PNEUMONIE BYL ZAZNAMENÁN V 16 REGIONECH:

 

Prudký nárůst výskytu infekce byl v říjnu zaznamenán v 16 regionech Ruské federace: Leningradské, Vologdské, Tomské, Omské, Pskovoňské, Kostromské oblasti, stejně jako v Udmurtsku, Kamčatce a na Altajském území. Rospotrebnadzor potvrdil nárůst případů infekce a přijal preventivní opatření.

 

„Skupinová ohniska jsou evidována v dětských organizovaných skupinách. Hlavním původcem jak v ojedinělých případech, tak v ohniscích je mykoplazma,“ uvedla tisková služba oddělení pro Izvestija.

 

Rospotrebnadzor také poznamenal, že sledují výskyt, posilují kontrolu nad ranními filtry v dětských vzdělávacích institucích a také provádějí laboratorní diagnostiku.

 

Na konci září bylo sedm škol v Čeljabinsku uzavřeno kvůli karanténě kvůli nárůstu případů zápalu plic. A 17. října byl hlavní zpěvák „Otpetye Moshenniki“ Igor Bogomazov hospitalizován s komplikacemi po zápalu plic.

 

https://www.vesti.ru/article/4184542

 

 

📌18.10.2024, 22:25, LEONID MURAVJOV: OPERÁTOR UAV VYPRÁVĚL, JAK SE OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ROZDÁVAJÍ V „PEVNOSTECH„:

 

Velitel posádky operátorů dronů FPV s volacím znakem Jack ve vysílání Russia 1 vyprávěl, jak sledují pozice a úkryty nepřítele.

 

Ruští bojovníci z břehů Dněpru pokrývají opevnění ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny a také pozice nepřátelských operátorů UAV v Chersonské oblasti. Průzkumné drony jsou vysílány na misi – vypočítat pozice ukrajinských operátorů UAV.

 

„Místa vzletu jsou zachycena a okamžitě [náš] dron FPV vypracuje oblast. Po nepřátelském oddílu UAV se pátrá a pracuje se proti nepříteli,“ řekl velitel posádky operátorů FPV dronů s volacím znakem Jack.

 

Ruská armáda pokrývá „pevnosti“ ozbrojených sil Ukrajiny kamikadze drony. Bojovník s volacím znakem Sava řekl ve vysílání televizního kanálu, že tvarované nálože se používají k otevření zákopů.

 

„Také sbíráme bloky s TNT, aby došlo ke koncentrované explozi,“ vysvětlil.

 

Dělostřelectvo již pracuje na polních dílnách ozbrojených sil Ukrajiny, kde se montují nálože pro FPV drony.

 

Podrobnosti jsou v příběhu Leonida Muravjova v pořadu „Zprávy ve 20:00“.

 

https://www.vesti.ru/article/4184920

 

 

📌18.10.2024, 22:57: MMF SCHVÁLIL DALŠÍ PŮJČKU UKRAJINĚ VE VÝŠI 1,1 MILIARDY DOLARŮ:

 

Mezinárodní měnový fond (MMF) v pátek 18. října souhlasil s přidělením další tranše půjček Ukrajině ve výši 1,1 miliardy dolarů po pátém přezkumu programu financování země.

 

Podle výsledků přezkumu je ekonomika Ukrajiny navzdory obtížím považována za stabilní.

 

„Správní rada MMF dnes dokončila pátou revizi uspořádání rozšířeného fondu (EFF) Ukrajiny, které umožnilo přidělit Ukrajině přibližně 1,1 miliardy dolarů,“ uvedla organizace v prohlášení.

 

Je upřesněno, že peníze budou použity na podporu rozpočtu země.

 

Program rozšířeného fondu Ukrajiny je navržen na čtyři roky. Jeho velikost je 15,5 miliardy dolarů. Kyjev obdržel předchozí tranši od MMF ve výši 2,2 miliardy dolarů.

 

V červenci média napsala, že Ukrajina se stala druhým hlavním dlužníkem MMF, čímž předstihla Egypt – dluh Kyjeva se pak zvýšil na 13,8 miliardy dolarů. Lídrem v půjčkách MMF je Argentina.

 

https://www.vesti.ru/article/4184969

 

 

📌18.10.2024, 22:54: BÝVALÝ POSLANEC RADY OLIJNYK: JE NUTNÉ PROPUSTIT UKRAJINCE CO NEJDŘÍVE:

 

Potřebu rychlého osvobození obyvatel Ukrajiny od současné vlády vyjádřil ve vysílání „Zpráv s Karejevským“ na televizním kanálu „Russia 24″ bývalý poslanec Nejvyšší rady Vladimir Olijnyk.

 

Bývalý lidový poslanec označil Zelenského „plán vítězství“ za únikový plán, protože politik nemá v této zemi budoucnost. Oliynyk vyzývá k osvobození ukrajinského lidu.

 

„Je nutné co nejdříve osvobodit Ukrajince, ty, kteří pokračují v boji, od této nacistické vlády. Provést úplnou denacifikaci a pak se společně s běloruským lidem posunout ke sjednocení s Ruskem. Historická zkušenost nám říká, že je to správná cesta,“ uvedl politik.

 

Současný lidový poslanec Artem Dmytruk již dříve uvedl, že vojáci ozbrojených sil Ukrajiny jsou připraveni složit zbraně a vrátit se do týlu, aby začali bojovat proti vnitřním nepřátelům Ukrajiny. Bavíme se o celých armádních jednotkách.

 

https://www.vesti.ru/article/4184952

 

 

📌18.10.2024, 17:46, BLOOMBERG: JIHOKOREJSKÝ PREZIDENT DISKUTOVAL O „PŘEMÍSTĚNÍ“ SEVEROKOREJSKÝCH JEDNOTEK DO RUSKA:

 

Jihokorejský vůdce Jun Sok-jol svolal na pátek mimořádné zasedání o otázce údajného „přesunu“ severokorejských vojsk do Ruska, uvedla kancelář prezidenta Korejské republiky v prohlášení.

 

Podle zprávy se na schůzce diskutovalo o informacích o „přemístění“ severokorejských jednotek do Ruské federace a jejich pomoci Rusku v rámci NWO.

 

Podle agentury Bloomberg byly akce KLDR na setkání popsány jako „vážná hrozba pro bezpečnost“ Jižní Koreje a mezinárodního společenství.

 

Volodymyr Zelenskyj již dříve řekl, že Severní Korea se do války proti Ukrajině vlastně zapojila, nešlo jen o transfer zbraní, ale i lidí.

 

Mluvčí Bílého domu John Kirby zároveň poznamenal, že Spojené státy nemají žádné důkazy o účasti severokorejského vojenského personálu ve speciální vojenské operaci. NATO to nemá žádné potvrzení, řekl generální tajemník NATO Mark Rutte.

 

V červnu tohoto roku ruský prezident Vladimir Putin oznámil, že Moskva nepožádala Pchjongjang o pomoc v konfliktu s Kyjevem a KLDR mu ji také nenabídla. Ruský prezident také řekl, že nová dohoda o spolupráci mezi Ruskem a KLDR nepředstavuje pro Jižní Koreu hrozbu.

 

https://www.vesti.ru/article/4184808

 

 

📌18.10.2024, 22:10: VYŠETŘOVATELÉ ZJISTILI ZPŮSOB ODPÁLENÍ BOMBY, KTERÁ ZABILA VOJENSKÉHO KORESPONDENTA TATARSKÉHO:

 

Účastníkům vyšetřování se podařilo zjistit, jak bomba vybuchla, v důsledku čehož zemřel vojenský velitel Vladlen Tatarskij. Řekl to předseda Vyšetřovacího výboru Ruska Alexandr Bastrykin.

 

Podle šéfa oddělení forenzní experti při ohledání místa činu a přilehlých území našli a zabavili části bomby. Vyšetření umožnilo zjistit, jakým mechanismem bylo zařízení aktivováno.

 

„Zaměstnanci forenzních jednotek … Části výbušného zařízení byly nalezeny a zabaveny. Později byli posláni na vyšetření, které umožnilo zjistit způsob jeho fungování,“ řekl Bastrykin v rozhovoru pro KP.

 

Vyšetřovatelé navíc obnovili trasu pohybu Darji Trepové (zapsané v registru teroristů a extremistů) před jejím příjezdem do kavárny na Univerzitním nábřeží a po výbuchu.

 

K teroristickému útoku, při němž zahynul Vladlen Tatarskij a zranilo 40 lidí, došlo 2. dubna 2023 v kavárně Street Bar v Petrohradě. Toho dne se v instituci konalo setkání blogera s předplatiteli. Výbušné zařízení bylo v sošce, kterou mu Trepovová dala darem.

 

Trepovová byla shledána vinnou ze smrti vojenského zpravodaje Tatarského a odsouzena na 27 let v kolonii všeobecného režimu za spáchání teroristického útoku, přepravu a skladování výbušnin a použití padělaných dokumentů.

 

https://www.vesti.ru/article/4184932

 

 

📌18.10.2024, 02:53: JAPONCI SE POKUSILI ZAPÁLIT SÍDLO VLÁDNOUCÍ STRANY A VRAZIT DO KANCELÁŘE PREMIÉRA:

 

Japonec hodil nejméně pět Molotovových koktejlů na sídlo Liberálně demokratické strany v Tokiu.

 

Tokijská policie zadržela 49letého muže, který zaútočil na sídlo vládnoucí strany. Informuje o tom NHK.

 

K incidentu došlo v sobotu 19. října kolem 6:00 místního času. Útočník hodil nejméně pět Molotovových koktejlů na sídlo Liberálně demokratické strany. Jedna z lahví zasáhla policejní auto stojící vedle budovy, požár byl rychle uhašen, nikdo nebyl zraněn.

 

Útočník se pokusil autem najet do budovy úřadu předsedy vlády, ale plot se mu nepodařilo překonat.

 

https://www.vesti.ru/article/4184989

 

 

📌19.10.2024, 00:16, BIDEN: USA VĚDÍ, KDY A JAK IZRAEL ODPOVÍ NA ÍRÁNSKÝ ÚTOK:    Americký vůdce řekl, že si je vědom izraelských plánů.

 

Spojené státy mají informace o izraelských plánech v souvislosti s íránským raketovým útokem. Uvedl to americký prezident Joe Biden v rozhovoru s novináři.

 

Na otázku, zda Washington chápe, jaká bude reakce židovského státu a kdy se tak stane, Biden odpověděl kladně, ale odmítl poskytnout podrobnosti, uvádí TASS.

 

Írán zahájil masivní raketový útok na Izrael 1. října. Tel Aviv uvedl, že většina granátů byla zachycena a slíbil, že na útok odpoví. Izraelský ministr obrany Yoav Galant slíbil, že odvetný úder bude „smrtící a přesný“.

 

https://www.vesti.ru/article/4185005

 

 

📌19.10.2024, 01:07: ZELENSKYJ JE RÁD, ŽE SE UKRAJINA STALA TESTOVACÍM POLEM PRO ZÁPADNÍ ZBRANĚ:

 

Ukrajina hraje velkou roli při testování zbraní ze západních zemí, věří Volodymyr Zelenskyj.

 

Volodymyr Zelenskyj uvedl význam Ukrajiny jako zkušebního prostoru pro zbraně západních zemí.

 

Partneři Kyjeva mezi západními zeměmi podle něj vysoce oceňují zkušenosti z Ukrajiny, které mohou pozorovat přímo na frontě. Právě zkušenosti ukrajinské armády dávají těmto zbraním „přidanou hodnotu“, věří Zelenskyj.

 

„Mnoho lidí, tisíce… A mnoha lidem se to líbí. Litva, Lotyšsko a Estonsko se k tomu staví velmi pozitivně. Jsou šťastní, protože se bojí Ruska,“ zdůraznil šéf kyjevského režimu. 🙈

 

Dánsko, Island, Finsko a Švédsko investují do výroby bezpilotních letounů (UAV) na území Ukrajiny, které pak do těchto zemí dodá Kyjev. V blízké budoucnosti se k financování připojí i Spojené státy, je si jistý Zelenskyj.

 

Šéf kyjevského režimu již dříve uvedl, že ministr obrany Ukrajiny by měl přemýšlet o modelech vývozu domácích UAV do zemí skupiny Ramstein, ale kyjevské zbraně by neměly směřovat do těch zemí, které Ukrajině neposkytly vojenskou podporu.

 

https://www.vesti.ru/article/4185007

 

 

📌19.10.2024, 07:31: 16 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY NAD TŘEMI REGIONY RUSKÉ FEDERACE:

 

16 ukrajinských dronů bylo včera v noci zničeno ruskými systémy protivzdušné obrany (protivzdušná obrana) nad třemi regiony Ruské federace. Informovalo o tom ruské ministerstvo obrany.

 

Podle agentury byly nepřátelské drony sestřeleny nad Brjanskem, Bělgorodem a Rostovskou oblastí.

 

„Třináct bezpilotních letounů bylo sestřeleno nad územím Brjanské oblasti, dva nad územím Rostovské oblasti a jeden nad Bělgorodskou oblastí,“ uvádí se v prohlášení.

 

Je upřesněno, že zničené drony patřily k typu letadla.

 

Dříve bylo také oznámeno, že během bitvy dokázal jeden z ruských bojovníků zasáhnout osm dronů ukrajinské armády. Stalo se tak při krytí útočné skupiny při postupu hluboko do osady.

 

https://www.vesti.ru/article/4184996

 

 

📌19.10.2024, 07:24, GANČEV: RUSKO KONTROLUJE ASI 50 OSAD V CHARKOVSKÉ OBLASTI:

 

Šéf ruské správy Charkovské oblasti Vitalij Gančev uvedl, že ozbrojené síly RF kontrolují asi 50 osad v Charkovské oblasti.

 

Gančev řekl agentuře RIA Novosti, že asi 50 osad je nyní pod kontrolou ruských jednotek, některé z nich se nacházejí v blízkosti linie dotyku a jsou šedou zónou.

 

Podle něj má administrativa přístup pouze do 34 osad, další jsou omezeny armádou, aby byla zajištěna bezpečnost.

 

Gančev již dříve hovořil o potřebě osvobodit Charkov od okupace ozbrojenci kyjevského režimu. Podpořil také návrh obyvatel Charkovské oblasti uspořádat referendum o připojení regionu k Rusku a zdůraznil, že je nutné podrobně studovat veřejné mínění.

 

https://www.vesti.ru/article/4184994

 

 

📌19.10.2024, 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ IZRAELSKÉ NÁLETY V NOCI ZASÁHLY PRŮMYSLOVOU ZÓNU TYRU, NEJVĚTŠÍHO MĚSTA V JIŽNÍM LIBANONU.

Nálety zasáhly také dva hraniční přechody mezi Libanonem a Sýrií, kam jsou kvůli bojům posíláni uprchlíci.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30109

 

 

📌19.10.2024: ⚔️🟥🔊 KLAUS: ČLOVĚK NEVÍ, JESTLI SNÍ, ČI BDÍ. ZELENSKÉHO „PLÁN VÍTĚZSTVÍ“ JE ANTIPLÁN:

 

➡️O Zelenského plánu (spíše antiplánu) „vítězství“ jsem se dozvěděl ze SMS od jednoho dlouholetého přítele, našeho bývalého slavného basketbalisty, která zněla takto:

➤„Zelenskyj se se svým Plánem vítězství snaží zatáhnout NATO do konfliktu s Ruskem.

➤ Pozor na to!“

➤ EchoPrime uvedlo zprávu o tomto plánu slovy: „Stěžejním bodem je okamžitá pozvánka do NATO.“

➤ Podle médií ukrajinský prezident dodal, že má Ukrajina vstoupit do Aliance „teď“.

 

➡️Člověk neví, jestli sní, či bdí. Je to myšleno vážně?

➤ Neslyšel, nebo nebral vážně Zelenskyj oficiální výrok bývalého tajemníka NATO Stoltenberga, že Ukrajina může vstoupit do NATO „až poté, co konflikt s Ruskem skončí“? ➤ Všichni rozumní lidé si přejí co nejrychlejší ukončení tohoto tragického, krvavého, ničivého konfliktu. Mnozí se však obávají, že se přemění ze stále ještě regionálního konfliktu ve třetí světovou válku. Jakýkoli plán by měl smysl jen tehdy, byla-li by tato možnost vyloučena.

 

➡️ZELENSKÉHO PLÁN ZNAMENÁ NĚCO ÚPLNĚ OPAČNÉHO.

Druhým bodem jeho návrhu je přenést válku na území Ruska.

➤ Samozřejmě za předpokladu používání západních zbraní na území Ruska, dokonce „hluboko na území Ruska“.

➤ Je to cesta, jak zabránit přeměně dnešního konfliktu ve světovou válku?

To si snad nemůže myslet ani malé dítě.

 

➡️Třetím bodem plánu je rozmístit na území UkrajinyODSTRAŠUJÍCÍ PROSTŘEDKY“.

➤Čili, opět používat sílu, ne jednání. Tento bod má bohužel „TAJNOU PŘÍLOHU“, takže nevíme, jaké vojenské „prostředky“ to jsou.

➤Když ne jaderné, pak chemické, či biologické?

➤Nebo nějaké úplně jiné?

 

➡️Nemá smysl zabývat se čtvrtým bodem plánu, v němž Ukrajina nabízí EU a USA „strategickou dohodu“ o těžbě vzácných přírodních zdrojů, ale ani bodem pátým, kdy Ukrajina nabízí, že po válce „nahradí některé americké kontingenty v Evropě ukrajinskými jednotkami“. To už je čirá fantazie.

 

➡️Předkládáme-li jakýkoli „svůj“ plán, pak má tento plán smysl jen tehdy, mohu-li ho já sám uskutečnit.

Zelenského plán říká, co musí udělat jiní, abych já mohl uskutečnit svůj plán.

To není plán, to je výčet jednostranných přání a požadavků.

➤Dovedu si představit, že Kyjev rozzlobila první reakce z Ruska, že by „Kyjev měl vystřízlivět“, ale já si myslím, že každý „střízlivý“ člověk by měl umět rozlišit přání od realistického plánu. Němci tomu hezky říkají „Wunschdenken“, my Češi „přání otce myšlenky“.

 

➡️Zelenskyj má v jedné věci pravdu: že se od prvopočátku jedná o válku Západu (a hlavně USA) s Ruskem a že by to Západ měl přijetím jeho plánu přiznat.

Vypadá to tak, že Zelenskyj začíná realisticky vidět, jaká tragédie byla touto zbytečnou válkou způsobena ukrajinské zemi a ukrajinskému lidu. Nezbývá mu než doufat v nemožné.

 

➡️Oběťmi velmocenských plánů a nerealistických individuálních ambicí jsou vždy obyčejní lidé.

➤V jejich zájmu by mělo být řečeno „už dost“. Snad to pochopí i někteří naši domácí válkychtiví politici.

➤Nebo bude přetrvávat dosavadní obří nezodpovědnost?

➤Můj basketbalový přítel dodával: „Pozor na to.“

➤Už bychom měli přestat mlčet.

Autor: Václav Klaus

 

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/zelenskyj-antiplan-vitezstvi-ukrajina-rusko-valka-mir-nato.A241018_113643_ln_nazory_lsva

 

 

📌⛔️STOP 🏴‍☠️📡📶🌎⚡️🌪🌀🌊💦 📢🔝🔝🔝19.10.2024, VOLNÝbloG, Lubomír Volný: DANE WIGINGTON REDIGOVÁNO W CLAYTON MORRIS: „TYTO HURIKÁNY JSOU ŘÍZENÉ, MÁME DŮKAZ“ …

 

👇 Překlad do ČJ  https://www.facebook.com/100087634053079/videos/566569265741179

 

 

📌⛔️STOP⚔️🧔🏿‍♂️🔪19.10.2024: 🟥🔊 „ABSOLUTNÍ PEKLO“. SVĚDECTVÍ NĚMECKÉ UČITELKY ZE ŠKOLY S PŘEVAHOU MIGRANTŮ:

 

➡️V otřesném rozhovoru popisuje dlouholetá učitelka v převážně migrantské škole „pekelné“ zážitky, které zahrnovaly „násilí nožem, šikanu a sexismus“. (Foto: X)

 

➡️Její svědectví obnažuje lež, že rozmanitost je vždy silnou stránkou, a její zkušenost může pomoci vysvětlit klesající výsledky německých testů PISA a zhoršující se výsledky vzdělávání.

 

➡️Birgit Ebelová učila 15 let na „problémové škole“, kde byl podle jejích slov každodenní život „absolutní peklo “, v rozhovoru pro časopis Focus, Ebelová, která se mezitím přestěhovala do nového školského obvodu, varuje: Systém se vrací, aby nás pronásledoval.“

 

➡️Ebelová nechodí kolem horké kaše a nebojí se říct, že hlavní příčinou chaosu ve škole, kde strávila několik let, jsou cizinci.

 

➡️ „V naší obecné škole mělo 80 až 90 procent studentů migrantský původ. Mnoho z nich pochází z převážně islámských zemí, jako je Irák, Sýrie, Turecko, Alžírsko, Bosna, Čečensko, Afghánistán nebo Pákistán, ale také z Ruska a severní Afriky.“ Podle Ebela jsou mezi těmito studenty také uprchlíci, kteří utekli před válkou a tvrdou islámskou vládou.

 

➡️Souvislost mezi přistěhovalectvím a rozpadajícím se německým školským systémem podle ní nelze popřít, ale tento názor je podle ní kontroverzní.

„Podle mého názoru nelze tuto souvislost popřít. Ale málokdo se to odváží říci otevřeně,“ řekla.

 

➡️Extrémní násilí, které viděla, mají „na svědomí hlavně studenti z řad migrantů, tedy dospívající muži“, dodala. „Jde spíše o to, kdo umí rychleji udeřit nebo kopnout. A ostatní vás za to pak dokonce oslavují. Mnozí se věnují bojovým uměním a vypracované tělo je pro ně největší plus.“

 

➡️Silnější chlapci, kteří umí zacházet se zbraněmi, jako jsou mosazné kudly a nože, jsou podle ní považováni za „mužné“ a ostatní k nim vzhlížejí. Ebelová dodala, že mnoho studentů je takovými zbraněmi vyzbrojeno a že je to „normální“.

 

➡️Navzdory tvrzení levice, že „rozmanitost je síla“, viděla tato učitelka, která skutečně pracuje se skutečnou rozmanitostí, druhou stranu rovnice.

 

➡️ „Konflikt mezi Turky a Kurdy nebo mezi muslimy a jezidy je téměř vždy přítomen,“ upozornila.

 

➡️Poznamenala také, že sexismus se u učitelů a učitelek značně liší, přičemž učitelé a učitelky se mu vyhýbají nejvíce, což je také produktem kultury, z níž mnozí studenti pocházejí.

 

➡️ „Když nás studenti urážejí nebo nás chtějí urazit, většinou to dělají sexualizovaným a fekálním jazykem,“ upozornila.

 

➡️Pro agenturu Focus uvedla, že ji běžně ➤uráží neuvěřitelně brutálními výrazy, včetně slov studentů: ➤ „Ty stará kurvo“, ➤Já ti vymrdám hlavu‘, ➤‚kurvo‘, ➤děvko‘, ➤píčo‘ a výhrůžky typu ➤Dám ti AIDS‘, zatímco jiní jí říkali: ➤Drž hubu, ty židovská děvko!‘.

 

➡️Ebelová uvedla, že mnoho jejích kolegů také zažilo takové urážky. Jiní studenti chválili Hamás, což se zvláště vyostřilo poté, co Ebelová projevila podporu Izraeli po útocích Hamásu ze 7. října.

 

➡️Řekla, že studenti také hrají na rasovou strunu a obviňují ji z „rasismu“, pokud dává špatné známky. Ve skutečnosti ji z téhož obviňovali i rodiče.

 

➡️ „Téměř vždy studenti hráli na rasistickou kartu. A přidávali se i rodiče,“ řekla. V jiných případech jí studenti vyhrožovali, že ji praští za „urážku islámu“, včetně studenta z Albánie, který sotva mluvil německy. V tomto případě podala trestní oznámení, ale vyšetřování bylo zastaveno.

 

➡️Podle Ebelové jsou obvinění z rasismu „absurdní“, protože je členkou kurdské komunity v Německu. Je také členkou organizace Společnost ohrožených národů a vede kampaně za lidská a ženská práva v Německu, zejména pokud jde o islamistická hnutí, která jsou podle ní proti těmto právům.

 

➡️Ačkoli její zkušenost zní hrozivě, násilí a obtěžování v německých školách už v Německu není nic neobvyklého.

➤Jen v loňském roce napočítaly bezpečnostní orgány v celé zemi kolem 27 500 násilných trestných činů, jako jsou útoky nožem a napadení ve školách, což je o 27 procent více než v roce 2022.

➤V Berlíně probíhá každý školní den v průměru pět policejních operací. To jsou však jen případy otevřeného násilí.

➤Pokud jde o každodenní obtěžování, jsou čísla mnohem vyšší.

 

➡️Ebelová poskytla časopisu Focus také video, které získala a které se odehrálo v její bývalé škole a které ukazuje brutální bití jednoho chlapce čtyřmi dalšími, zatímco on křičel o pomoc, která nikdy nepřišla. Ve skutečnosti se bití odehrávalo přímo před očima učitele, který je vidět, jak utíká z místnosti. Podle Ebelové bylo takové násilí běžné.

 

➡️ „Zažila jsem systematický nárůst násilného chování mezi dětmi a mladými lidmi, zejména v nižších a středních třídách,“ řekla.

 

➡️Ebelová také uvedla, že při rvačce mezi dvaceti žáky školy se pět učitelů snažilo vstoupit do boje, aby ho přerušili, přičemž jedna těhotná kolegyně dostala ránu do břicha.

 

➡️V roce 2011 byla její škola dokonce nominována na Německou školní cenu, nicméně Ebelová uvedla, že zatímco tehdy byla škola na „dobré cestě“, vzdělávací prostředí se rychle zhoršilo.

Poznamenává také, že demografická situace ve škole se od té doby rapidně změnila.

 

➡️ „Přibývá chudých lidí, rodičů bez práce, nedostatečné znalosti německého jazyka atd. Tehdy jsme byli považováni za školu pro cizince. Počet přihlášek drasticky klesl,“ řekla.

 

➡️Podobnou míru násilí zaznamenávají i další školy, včetně případu sedmnáctiletého Sinana Y., který ubodal k smrti svou učitelku odborného výcviku Sabine K. poté, co ho napomenula za agresivní chování. ZEMŘELA VE TŘÍDĚ PŘED ZRAKY SVÝCH STUDENTŮ. Její útočník pak ve vazbě spáchal sebevraždu.

 

Zdroj: rmx.news

 

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/absolutni-peklo-svedectvi-nemecke-ucitelky-ze-skoly-s-prevahou-migrantu/

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 🇷🇺/🇺🇦 RUSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ ZNOVU POTVRZUJE MÍROVOU DOHODU S UKRAJINOU O UKONČENÍ VÁLKY!

 

➡️TAKŽE MÍROVÝ NÁVRH JE STÁLE NA STOLE:

1) Žádné členství v NATO

2) neutrální stav

3) Obnovení práv ruského obyvatelstva

4) Obnova kostelů

5) Západ nemůže znovu použít Ukrajinu jako proxy!

6) Dobytá území na Ukrajině se stávají ruskými 👋

👉 https://t.me/absurdnsvet/81975

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 🎚️JFK BYL ZAVRAŽDĚN NA PŘÍKAZ MEZINÁRODNÍCH ŽIDOVSKÝCH BANKSTERŮ ZA POKUS O ZNIČENÍ FEDERÁLNÍHO REZERVNÍHO SYSTÉMU.

👉 https://t.me/absurdnsvet/81977

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 DMITRIJ IVANOVIČ MENDĚLEJEV JE JEDNÍM Z OTCŮ CHEMICKÉ PERIODICKÉ TABULKY, KTEROU ZNÁME DNES.

 

Pracuje nezávisle na Lotharu Meyerovi, dalším spoluzakladateli, na systému, který Dmitri nazval periodický zákon. Jeho výzkum umožnil tabulkové uspořádání naší současné periodické tabulky.

 

Dmitri objevil mimo jiné prvek X, který nazval Newtonium a popisuje částice éteru, pomocí kterých můžeme získat neomezenou volnou energii.

 

PO SMRTI DMITRIJE IVANOVIČE MENDĚLEJEVA 2. ÚNORA 1907 BYL PRVEK X Z PERIODICKÉ TABULKY VYMAZÁN. JAK HISTORIE POSTUPOVALA, PRŮMYSL FOSILNÍCH PALIV VZKVÉTAL.

👉 https://t.me/absurdnsvet/81978

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 KONRAD FISCHER: ROPNÁ LEŽ❗️❗️❗️ ROPA BEZ KONCE….❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/81979

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 E L E M E N T – X:

 

VĚDCI MRTVÍ❗️❗️❗️ ZMIZELI❗️❗️❗️ OČERNĚNÍ: POTLAČENÍ VOLNÉ ENERGIE❗️❗️❗️

 

➡️Když mluvíme o „volné energii“, mluvíme o formách energie, které jsou nevyčerpatelně dostupné.

Tyto formy energie by mohly nejen učinit zbytečnými fosilní nebo jaderné zdroje energie, ale také energetické společnosti. Jejich monopoly by nyní měly být minulostí.

 

➡️Z tohoto důvodu vědci, kteří se věnovali volné energii, stále umírají nebo mizí.

V očích globální finanční elity představují tito vědci problém pro globální (finanční) bezpečnost.

 

➡️ „Je to pouze naše nevědomost, která nás nutí používat fosilní paliva.“

 

Konstantin Eduardovič Ciolkovskij

👉 v NJ https://t.me/absurdnsvet/81980

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 MAĎARSKO: BENZÍN BYL VČERA: TENTO MOTOCYKL UJEDE 500 KILOMETRŮ JEN NA JEDEN LITR VODY❗️❗️❗️

 

➡️Tato technologie by mohla být instalována i do automobilů. Existují již vynalézaví mechanici, kteří dělají přesně toto. Musí se však mít na pozoru.

➡️Alternativní energie, na kterých energetická mafie nevydělá, rychle vedou k nehodě. Viz Wolfgang Wiedergut.

➡️S touto technologií by se ale VW zbavil problému s emisemi jedním šmahem.

➡️Audi taky…

https://das-wunder-aus-ungarn.eu/benzin-war-gestern-dieses-motorrad-faehrt-500-kilometer-mit-nur-einem-liter-wasser/249/

 

 

📌⛔️⚕️STOP🦠☄️🎚️19.10.2024: SLOŽKY MRNA VAKCÍN SE MOHOU PŘENÁŠET Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU PROSTŘEDNICTVÍM KONTAKTU KŮŽE NA KŮŽI, VDECHOVÁNÍM VZDUCHU (POCENÍM) A POHLAVNÍM STYKEM PROSTŘEDNICTVÍM TĚLNÍCH TEKUTIN❗️❗️❗️

 

➡️Společnosti Pfizer, FDA, CDC zakryly vzorky poškozené kvality mužských spermií a funkce varlat díky složkám mRNA vakcíny Pfizer.

 

https://behindthefdacurtain-substack-com.translate.goog/p/pfizer-fda-cdc-hid-proven-harms-to?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=de&_x_tr_hl=de&_x_tr_pto=wapp

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 „ROPA“ JE PO🌫 „VODĚ“ DRUHÁ NEJROZŠÍŘENĚJŠÍ KAPALINA NA SVĚTĚ…❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/81985

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 LEŽ O ZATEPLOVÁNÍ FASÁD❗️❗️❗️

 

ARCHITEKT KONRAD FISCHER: „ZATEPLENÍ FASÁDY JE MOKRÝ SVETR, KTERÝ SE OBLÉKÁ NA DŮM.“

 

➡️Politici a průmysl stavebních materiálů chtějí domy, které rychle chátrají, aby se vždy musely renovovat, investovat a přestavovat.

👉 v NJ https://t.me/absurdnsvet/81986

 

 

📌 📚📖📙 19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 CO NÁM ŘÍKAJÍ STARÉ KNIHY❓❓❓  KOUKNĚTE SE NA TO❗️❗️❗️

👉 https://t.me/absurdnsvet/81988

 

 

📌19.10.2024: 😢🐷🐒🐮🐓🐇 „IZOLOVÁNÍ

 

😢🐷🐒🐮🐓🐇😢 „ONI“ byli a jsou většinou v „LOCKDOWN“ pro své (krátké) životy…😔

👉 https://t.me/absurdnsvet/81993

 

 

📌19.10.2024: 📢🔝🔝🔝⚔️🟥🔊 👺SVOBODNÉ ZEDNÁŘSTVÍ VYUŽÍVÁ WHO A BERGOGLIANSKOU CÍRKEV KE SVÉMU CELOSVĚTOVÉMU PŘEVRATU.

 

👺Všechna náboženství jsou satanská a slouží k tomu, aby vás rozdělila, aby vás oddělila od skutečné spirituality.

 

🟥NIKDO NEPOTŘEBUJE CÍRKEV, ABY VĚŘIL V BOHA…. BŮH NEPOTŘEBUJE DARY A CÍRKEVNÍ DANĚ❗️❗️❗️

Bůh je ani nechce❗️❗️❗️

Poslal nás na svět nahých a nazí odejdeme❗️❗️❗️

Nebude se nás ptát na naše majetky, ale na naše činy na pozemském životě, a to je prioritní❗️❗️❗️

 

➡️Následuje přepis videorozhovoru, který arcibiskup Carlo Maria Viganò poskytl Armandu Manocchiovi z Byoblu TV. Video je v italštině a najdete ho ve dvou částech, zde  a  zde .

 

➡️Řídí nás členové globální lobby zločineckých spiklenců, kteří nám přímo říkají, že jejich plánem je nás zlikvidovat, a celou tu dobu tu sedíme a přemýšlíme, proč musíme nosit masky v autobusech, a ne v restauracích.

 

➡️Armando Manocchia: Vaše Excelence, [zde v Itálii] jsme v ekonomickém a finančním bankrotu, kde státní dluh nyní přesahuje 2,7 bilionu eur. Problémem je podle mě morální a etický bankrot nejen vládnoucí třídy, ale i velké části populace. Co můžeme udělat, abychom obnovili sociální strukturu, která zahrnuje etický a morální smysl?

 

➡️ARCIBISKUP VIGANÒ: BANKROT JE NEVYHNUTELNÝM DŮSLEDKEM NĚKOLIKA FAKTORŮ.

 

➡️Prvním je přenesení měnové suverenity jednotlivých národů na nadnárodní orgán, jakým je Evropská unie.

Evropská centrální banka je soukromá banka, která půjčuje peníze členským státům za úrokové sazby, čímž je nutí k trvalému zadlužení.

Rád bych vám připomněl, že Evropská centrální banka je oficiálně vlastněna centrálními bankami států, které jsou jejími členy;

Takže protože centrální banky jsou řízeny soukromými společnostmi, samotná ECB je v podstatě soukromá společnost a jako taková se chová.

 

➡️Druhým faktorem je seigniorage, tedy příjem, který centrální bance plyne z vydávání peněz jménem státu, který jí nedluží za materiálové náklady na tisk bankovek, ale za jejich nominální hodnotu: krádež na škodu. Společenství, protože peníze patří občanům a nikoli soukromému subjektu tvořenému soukromými bankami.

 

➡️Třetí faktor spočívá v hospodářské a finanční politice Evropské unie, která ukládá úročené půjčky poskytováním peněz, které jednotlivé země předtím zaplatily. Itálie, která je čistým přispěvatelem, tedy musí počítat s miliardami, ze kterých nejenže nedostává žádné úroky, ale které se jí kvůli lichvě vrátí, jako by jí nepatřily.

 

➡️Čtvrtým faktorem je nešťastná fiskální politika posledních [italských] vlád, prováděná na základě imperativních nařízení Trojky, tedy Mezinárodního měnového fondu, Evropské komise a Evropské centrální banky, které jsou oficiálními věřiteli. členských zemí. Rozsáhlé daňové osvobození velkých finančních a korporátních skupin a šikana malých podniků jsou základem pro postupné zbídačování země a selhávání mnoha aktivit, vedoucích k růstu nezaměstnanosti a vytváření levné pracovní síly.

 

➡️A nezapomínejme, že je to vždy Evropská unie, která vnucuje takzvané reformy založené na falešném narativu – vzpomeňte si na globální oteplování nebo přelidnění – s vydíráním půjček, které poskytla členským zemím: Genderová rovnost a další hrůzy byly zavedeny do vnitrostátních právních předpisů bez konzultace s občany, protože dobře věděli, že jsou proti.

 

➡️Konečně, podvratná akce Agendy OSN 2030 – tedy Velký reset Světového ekonomického fóra – má za svůj stanovený cíl převod bohatství národů a jednotlivců do velkých investičních fondů spravovaných globalistickou mafií. Tato podvratná operace musí být odsouzena a stíhána, protože představuje skutečný tichý puč proti komunitě.

 

➡️Rád bych však poukázal na to, že ekonomický aspekt je pouze prostředkem k dosažení mnohem znepokojivějších cílů, jako je úplná kontrola nad světovou populací a její zotročení: když jsou občané zbaveni vlastnictví domů; pokud jim je bráněno ve výkonu jejich podnikatelské svobody; když je endemická nezaměstnanost způsobena a zhoršována nekontrolovaným přistěhovalectvím a mimořádnými událostmi v oblasti zdraví, což snižuje náklady na pracovní sílu; když jsou Italové šikanováni přemrštěnými daněmi; kdy je tradiční rodina potrestána tím, že je prakticky nemožné, aby se dva mladí lidé vzali a měli děti; kdy se vzdělání ničí již od základní školy a vytváří se kulturní vakuum podkopáváním talentů jednotlivců; bude-li historie naší vlasti vymazána a slavné dědictví, které udělalo Itálii velkou, bude popřeno ve jménu začlenění a zřeknutí se naší národní identity, co lze očekávat než společnost bez budoucnosti, bez nadějí, bez vůle bojovat a zapojit se?

 

➡️Aby bylo možné znovu vybudovat společenskou strukturu, je třeba si nejprve uvědomit převrat, který právě probíhá a je prováděn za spoluúčasti vládců a celé politické třídy. Uznání toho, že nás mezinárodní zločinecká organizace připravila o svá nezadatelná práva, je prvním, zásadním krokem. Jakmile to pochopí především příčetná strana institucí a justice, bude možné postavit před soud zrádce, kteří tento tichý převrat umožnili, a navždy je vyhnat z politické scény. Je jasné, že Itálie musí znovu získat svou suverenitu, zejména odchodem z Evropské unie.

 

🟥A MANOCCHIA: JAKÉ BUDOU PRVNÍ INICIATIVY, KTERÉ BUDOU PŘIJATY V RÁMCI TÉTO REKONSTRUKCE, VE KTERÉ BUDE HRÁT KLÍČOVOU ROLI ANTIGLOBALISTICKÁ ALIANCE, KTEROU JSTE INICIOVALI?…..

 

https://www.pravda-tv.com/2022/07/die-freimaurerei-benutzt-die-who-und-die-bergoglianische-kirche-fuer-ihren-globalen-coup/

 

 

📌19.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊 ŽENA Z UKRAJINY SE VYSMÍVÁ NĚMECKÝM DAŇOVÝM POPLATNÍKŮM

 

„Všichni uprchlíci z Ukrajiny poslouchejte, teď vám řeknu, jak můžete na úřadu práce vydělat 3 500 eur pro svou rodinu“ – takto se vyjádřila mladá žena z Ukrajiny, která nyní zakotvila ve Spolkové republice Německo, představuje její krátké video, které se ve červnu objevilo na sociálních sítích.

👉 https://t.me/absurdnsvet/81996

 

 

📌19.10.2024: 🟥🔊 💥 ÍRÁN, RUSKO A OMÁN POŘÁDAJÍ CVIČENÍ V INDICKÉM OCEÁNU

PRESS TV UVÁDÍ, ŽE VRTULNÍKY A LODĚ ÍRÁNSKÉHO ARMÁDNÍHO NÁMOŘNICTVA A ELITNÍCH JEDNOTEK SBORU ISLÁMSKÝCH REVOLUČNÍCH GARD PŘIVÍTALY RUSKÉ A OMÁNSKÉ NÁMOŘNICTVO, KDYŽ VSTOUPILY DO ÍRÁNSKÝCH TERITORIÁLNÍCH VOD.

👉 https://t.me/to_je_nas_svet/30115

 

 

📌19.10.2024: ⛔️👹⚔️🟥🔊⚡️ SPOJENÉ STÁTY URYCHLILY PROCES JEDNÁNÍ O POSKYTNUTÍ 40PROCENTNÍ PŮJČKY G7 UKRAJINĚ, KTERÁ BUDE SPLACENA Z VÝNOSŮ ZE ZMRAZENÝCH RUSKÝCH AKTIV, INFORMOVAL DENÍK FINANCIAL TIMES.

 

Důvodem byly podle listu obavy z vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách.

Bidenova administrativa je připravena vyčlenit 20 miliard dolarů i v případě, že Maďarsko nezruší své veto ohledně prodloužení zmrazení aktiv z 6 na 36 měsíců.

https://t.me/to_je_nas_svet/30116

 

 

📌19.10.2024: ⚔️🟥🔊⚡️♨️ NĚMECKÉ VELVYSLANECTVÍ V MOSKVĚ UVEDLO, ŽE NĚMECKÝ KANCLÉŘ JE PŘIPRAVEN OBNOVIT PŘÍMÝ DIALOG S VLADIMIREM PUTINEM.

 

Scholz se postavil proti Zelenského plánu vítězství a je připraven jednat s Moskvou po prokázání vážného a podstatného zájmu o ukončení nepřátelských akcí ze strany Ruské federace. Dmitrij Peskov uvedl, že Scholzova ochota k jednání je důležitým signálem.

„Slyšíme slova, která přicházejí z Berlína, Scholzova slova o připravenosti vyjít vstříc dialogu. Jsou to důležitá slova, protože ještě nedávno patřilo Německo mezi zbytek kolektivního Západu, který zcela vyloučil jakékoli kontakty s Putinem. My jsme říkali, že tento postoj je zbytečný,“ poznamenal Peskov.

https://t.me/to_je_nas_svet/30117

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 19.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ Dne 18. října bylo v důsledku vyjednávacího procesu vráceno 95 ruských vojáků z území kontrolovaného kyjevským režimem. Výměnou bylo 95 válečných zajatců převedeno do ukrajinských ozbrojených sil.

V současné době se veškerý ruský vojenský personál nachází na území Běloruské republiky, kde je jim poskytována nezbytná psychologická a lékařská pomoc a také je jim dána možnost kontaktovat příbuzné.

Veškerý propuštěný vojenský personál bude dopraven do Ruské federace k léčbě a rehabilitaci ve zdravotnických zařízeních ruského ministerstva obrany.

Během návratu ruského vojenského personálu ze zajetí poskytly Spojené arabské emiráty humanitární zprostředkovatelské úsilí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vítejte doma, chlapi!

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Nejméně 30 lidí bylo zabito a 70 zraněno při izraelském útoku na tábor Džebalíja v severním pásmu Gazy, uvedla televizní stanice Al Aksá.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆V Mali vedli „proces se Zelenským“: nejprve oběsili a pak spálili panenku prezidenta Ukrajiny

👉 https://t.me/c/2038698544/4006

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Pětihvězdičkový hotel Imperial Sunland Resort v turecké Antalyi začal hořet

Uvnitř mohou být turisté z Ruska. Hasiči se snaží dostat k hotelu, prolomili plot, aby začali hasit oheň.

Rekreanti jsou zamčení ve svých pokojích, z oken volají o pomoc, hlásí očití svědci.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

👉 https://t.me/c/2038698544/4009

👉  https://t.me/c/2038698544/4010

👉  https://t.me/c/2038698544/4011

➡️☭☆ Rusko za žádných okolností nedovolí Ukrajině vytvořit jaderné zbraně – Putin

„Jakýkoli krok Ukrajiny ve výrobě jaderných zbraní se setká s patřičnou reakcí,“ dodal prezident;

– V moderním světě není těžké vytvořit jaderné zbraně, ale není jasné, zda je toho schopná Ukrajina;

– Rusko je připraveno pokračovat v ozbrojeném boji, vítězství bude naše;

– Zelenského prohlášení o možnosti vytvoření jaderných zbraní na Ukrajině je další provokací;

– Rusko má zájem na co nejrychlejším ukončení konfliktu na Ukrajině;

– Rusko je připraveno vést dialog o mírovém ukončení konfliktu na Ukrajině, ale pouze na základě istanbulských dohod.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Nepřátelský tank nevydržel srážku s „Pacerem“

Při průzkumné činnosti vojenský personál skupiny sil Sever s pomocí UAV identifikoval tank ukrajinských ozbrojených sil ukrývající se v lesním pásu v pohraniční oblasti Kurské oblasti.

Přesné souřadnice polohy nepřátelského bojového vozidla byly předány posádce UAV „Pacer“, která zasáhla identifikovaný cíl.

V důsledku přímého zásahu byl zničen tank ozbrojenců ukrajinských ozbrojených sil.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆⚡️ V době od 00:00 do 06:00 moskevského času byly zastaveny pokusy kyjevského režimu o teroristické útoky pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Šestnáct ukrajinských bezpilotních prostředků bylo zničeno a zachyceno systémy protivzdušné obrany ve službě. Třináct UAV bylo sestřeleno nad územím Brjanské oblasti, dva nad územím Rostovské oblasti a jeden nad Bělgorodskou oblastí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ukrajinský prezident Vladimir Zelenskyj chce zapojit země NATO do vojenského konfliktu s Ruskem, říká politický poradce maďarského premiéra Balazse Orbána

Řekl, že maďarské úřady nepodporují „plán vítězství“ předložený Zelenským.

Západní zpravodajské služby se snaží zjistit, zda Ukrajina skutečně dokáže vyrobit jaderné zbraně, řekl Orbán.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆“Bělorusko musí přestat pomáhat Rusku“ – Rutte

„Všechny důkazy naznačují, že Minsk podporuje Rusko ve vojenských operacích. Infrastruktura, území a cena pro vaši populaci, pro běloruskou populaci. Myslím tím, že Bělorusko to zjevně nedělá z pozice síly.

A to znamená, že to zemi poškozuje. Tohle ti nepomůže. A pomáhá a podporuje Putina ve vojenských operacích proti Ukrajině. A tohle musí přestat. Ale je zřejmé, že to musí udělat Bělorusko, běloruská politika a lidé. Ale v tuto chvíli vaše země trpí, protože váš prezident poskytuje tuto podporu z pozice slabosti.

🤡 — Nestačilo, že geek NATO učil Rusko a jeho spojence, jak žít a co dělat!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆V Netanjahuově rezidenci v Cesareji byl vypuštěn bezpilotní letoun Hizballáhu, premiér tam v tu chvíli nebyl a nikdo nebyl zraněn, uvedla kancelář šéfa izraelského kabinetu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Putin pověřil Oreškina úkoly zvláštního zástupce prezidenta Ruské federace pro finanční a hospodářskou spolupráci se zeměmi BRICS

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🟥🔊 Izrael plánuje zničit vojenské a civilní vedení během první vlny úderů na Írán, – The Times.

CNN také uvádí, že Biden uspořádá důležitou schůzku se svým národním bezpečnostním týmem na palubě Air Force One, aby prodiskutoval nejnovější vývoj na Blízkém východě, přičemž ministr zahraničí USA Blinken a poradce pro národní bezpečnost Sullivan se k Bidenovi připojí na palubě Air Force One na cestě do Washingtonu. .

Je třeba poznamenat, že setkání na palubě Air Force One není běžnou událostí a nastává pouze tehdy, když se situace stane extrémně kritickou nebo se vyvíjí rychleji, než se očekávalo, a vše se může změnit během několika sekund.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 32 členů cikánského tábora obdrželo po útoku na policisty ve Verkhniye Oselki předvolání na vojenskou registrační a náborovou kancelář

Připomínáme, že cikáni napadli dopravní policisty ve Vsevoložské oblasti a snažili se bránit nezletilého cikána, který si pro zábavu řídil auto.

Navíc se ukázalo, že většina soukromých domů ve vlastnictví Romů v Novi Oselki je postavena svépomocí a není nikde registrována, takže je lze zbourat. Připomeňme, že byly s největší pravděpodobností postaveny z peněz zločinců.

((Všude problémová skupina cikánů. I v Evropě i u nás!!!))

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🟥Testovací jízda apokalypsy: Kuba je zcela ponořena do temnoty.

Celá země zůstala bez elektřiny kvůli havárii jediné elektrárny.

Více než 10 milionů Kubánců je nuceno žít bez elektřiny, všechny vzdělávací instituce jsou uzavřeny a veřejné akce jsou zrušeny

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Byla bych taky moc ráda, kdybyste diskutovali v komentářích na různá témata, které čtete, abych se dověděla taky Váš názor na současnou situaci.

Prosím zasílejte zprávy dál 🙏🙏🙏 Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Airbus snižuje počet zaměstnanců

19.10.2024

Propuštění až 2500 zaměstnanců přichází v době, kdy se společnost potýká s rostoucími náklady a zpožděním projektů.

 

Airbus propustí až 2 500 zaměstnanců ze své obranné a vesmírné divize, která vyrábí satelity a vesmírné lodě, ale také stíhačky a bezpilotní letouny, protože evropský letecký gigant bojuje se zpožděním programů, zvýšenými náklady a konkurencí ze strany SpaceX Elona Muska, uvedly noviny Wall Street Journal.

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://casopisargument.cz/59984

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:

 

Přečtěte si bizarní dopis, kterým Wildersova ministryně zdůvodňuje prodloužení zákazu vstupu Davida Ickeho na území EU

Celý článek si můžete poslechnout zde:

 

19 října, 2024

Známý spisovatel David Icke měl před dvěma lety zakázán vstup na území EU, který vydala tehdejší holandská vláda v čele s Ruttem. Ten je nyní šéfem NATO, nicméně jeho strana je stále součástí vládní koalice. Více jste si o tehdejším zákazu mohli přečíst například zde.

Aktuálně je v Holandsku u moci nová vláda v čele s premiérem Schoofem. Součástí vlády je i Wildersova PVV, která byla také vítězem voleb. Wilders si hrál dlouhé roky na opozici či dokonce na politika, který jde tvrdě proti EU.

Nicméně nyní se ukazuje, že vše byla jen hra, ve skutečnosti se jedná o řízenou opozici, která se nijak neliší od předchozí vlády. Stejnými zrádci je i farmářská strana BBB, která ve vládě jen pokračuje v nastolené politice vyvlastňování zemědělců, což by mělo podle všeho vést již velmi brzy k novým demonstracím.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/prectete-si-bizarni-dopis-kterym-wildersova-ministryne-zduvodnuje-prodlouzeni-zakazu-vstupu-davida-ickeho-na-uzemi-eu/

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/10/prectete-si-bizarni-dopis-kterym-wildersova-ministryne-zduvodnuje-prodlouzeni-zakazu-vstupu-davida-ickeho-na-uzemi-eu/

 

Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE: