Protizánětlivá dieta pomáhá léčit kardiovaskulární a metabolické choroby. Riziko demence snižuje až o 31%

10.září 2024

Dodržování protizánětlivé diety by mohlo snížit riziko rozvoje demence o 31 procent . Nedávná studie publikovaná v JAMA Open Network zjistila, že protizánětlivé dietní volby mohou ovlivnit zdraví mozku až do vysokého věku, zejména u jedinců s existujícími kardiometabolickými onemocněními.

Protizánětlivé potraviny pomáhají při kardiovaskulárních a metabolických stavech a snižují riziko demence

Současná studie zkoumala více než 80 000 dospělých ve věku 60 let a starších s využitím údajů z britské Biobanky. Účastníci byli sledováni po dobu až 15 let s mediánem doby sledování 12,4 roku. Výzkum se konkrétně zaměřil na jedince s kardiometabolickými onemocněními (CMD), jako jsou srdeční choroby, diabetes 2. typu a mrtvice, o kterých je známo, že zvyšují riziko demence.

 

Jedinci s CMD, kteří dodržovali protizánětlivou dietu, zaznamenali významné snížení rizika demence o 31 procent. To naznačuje, že úpravy stravy by mohly hrát zásadní roli při zvládání rizika demence , zejména u těch, kteří jsou již zranitelní kvůli jiným zdravotním stavům.

 

Demence, charakterizovaná poklesem paměti a kognitivních funkcí, je často spojena s poškozením mozkových buněk. Alzheimerova choroba je nejčastější formou demence. Předchozí výzkum prokázal souvislost mezi stravou a rizikem demence, přičemž určité stravovací návyky potenciálně zpomalují progresi Alzheimerovy choroby. Je známo, že kardiometabolická onemocnění zvyšují riziko demence.

 

Zánět může potlačit průtok krve do mozku, odříznout kyslík a důležité živiny, a tím mozek vyhladovět. Abigail Dove, hlavní autor studie, poukázala na to, že CMD, jako je diabetes typu 2 a srdeční onemocnění, jsou indikátory zánětu a oba zánětlivé stavy jednotlivě zvyšují riziko demence 1,5 až 2krát. Toto riziko se zvyšuje, když jednotlivci mají více CMD.

 

Studie naznačuje, že protizánětlivé diety významně snižují riziko snížením systémového zánětu v kardiovaskulárním systému, který je běžný u jedinců s CMD. Dove vysvětluje, že zánět může urychlit poškození mozkových buněk, což vede k poklesu kognitivních funkcí. Například CMD, jako je cukrovka a srdeční onemocnění, mohou narušit průtok krve mozkem a poškodit mozkové buňky, což přispívá k rozvoji demence. Dove řekl, že diabetes typu 2 vyčerpává normální funkce mozku. „Když se do mozku dostane přebytečný cukr z krve, může rozbít ochranný povlak, který obklopuje mozkové buňky, čímž se stanou méně účinné a náchylnější k poškození,“ řekl Dove, „mrtvice nastává, když je zásobení mozkové části prokrveno.“ odříznout, v podstatě udusit mozkové buňky a zanechat těžce poškozenou tkáň.“

 

Protizánětlivé potraviny by měly tvořit základ vládních dietetických pokynů

Pro jednotlivce, kteří mají zájem o přijetí protizánětlivé stravy , Dove a další odborníci doporučují zařadit potraviny, jako jsou bobule, ořechy, tučné ryby, avokádo, zelený čaj, olivový olej, zelenina, kurkuma a houby. Naopak snížení příjmu cukru, rafinovaných sacharidů, smažených jídel a alkoholu může také pomoci zvládnout zánět.

 

Ve studii vědci hodnotili stravu účastníků pomocí podrobného dotazníku, který analyzoval 206 potravin a 32 nápojů. Místo toho, aby se zaměřovala pouze na konkrétní potraviny, studie vyhodnotila zánětlivý dopad živin a použila tato data k výpočtu celkového skóre zánětu pro každou dietu.

 

Účastníci byli rozděleni do tří skupin na základě zánětlivého účinku jejich stravy: protizánětlivé, prozánětlivé a neutrální. MRI skeny byly použity k měření objemu mozku a odhalily, že nižší systémový zánět byl spojen se zdravějšími markery mozku a sníženým rizikem demence. Zánětlivá dieta byla spojena s neurodegenerací, ztrátou objemu v oblasti hipokampu v mozku, která je zodpovědná za zpracování paměti.

 

Protizánětlivé potraviny jako ryby, ořechy, kořenová zelenina, bobule, bylinky a houby zlepšily kardiometabolická onemocnění; zatímco sladká jídla, smažená jídla a rafinované sacharidy tyto zdravotní stavy zhoršovaly. Studie, jako jsou tyto, mohou pomoci připravit cestu pro nové dietní pokyny. Potravinová pyramida USDA zoufale potřebuje revizi. Místo 12 porcí chleba, cereálií a těstovin by to mělo obsahovat věci jako spirulina , řepný kořen, kurkuma, bobule hlohu, granátové jablko , borůvky, houba lví hříva , skořice a mnoho dalších potravin bohatých na živiny . Protizánětlivé potraviny by měly být základem každé stravy pro dlouhověkost a zdravé kardiovaskulární a mozkové funkce až do vysokého věku.

 

Mezi zdroje patří:

 

TheEpochTimes.com

 

JAMANetwork.com

 

Frontiersin.org

 

Naturalpedia.com

 

NaturalNews.com


Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP

WEF vysvětlilo, že pandemie Covid byla pouze „testem“ „obrovského množství nepředstavitelných omezení“

10. září 2024

Globální Světové ekonomické fórum (WEF) prohlásilo, že pandemie Covid byla pouze „zkouškou“ „obrovského množství nepředstavitelných omezení“ svobod běžného obyvatelstva.

V příspěvku na webových stránkách WEF se švýcarská organizace Klause Schwaba chlubí, že ochota „miliardů občanů po celém světě“ dodržovat omezení Covid dokazuje, že veřejnost může být manipulována, aby přijala „individuální společenskou odpovědnost“.

WEF chválí, jak „miliardy“ lidí dodržují „omezení“ Covid, a tvrdí, že by udělali totéž pod rouškou snižování uhlíkových emisí.

Článek s názvem „Můj uhlík: Přístup k inkluzivním a udržitelným městům“ naznačuje, že stejnou taktiku zastrašování lze použít k uvalení dalších „omezení“ na širokou veřejnost.

Tématem článku je, jak přesvědčit lidi, aby přijali „osobní programy přidělování uhlíku“.

WEF lituje, že takové plány byly dosud převážně neúspěšné.

Schwabova skupina však poznamenává, že zlepšení technologií špehování a sledování pomáhá překonat „politický odpor“ vůči takovým programům.

„COVID-19 byl testem společenské odpovědnosti,“ píše se v článku.

Dále chválí, jak „miliardy občanů na celém světě přijaly obrovské množství nepředstavitelných omezení veřejného zdraví“.

„Ve světě existuje mnoho příkladů dodržování sociálního distancování, nošení roušek, hromadného očkování a přijetí aplikací pro sledování kontaktů veřejného zdraví, které demonstrovaly podstatu společenské odpovědnosti jednotlivců,“ dodává WEF.

Organizace dále podrobně popisuje, kolik lidí splnilo příkazy k uzamčení, navzdory drtivým důkazům o škodlivých účincích takových omezení na společnost.

WEF pak navrhuje, že by se veřejnost chovala podobně submisivně i v jiných oblastech života. Tato shoda by byla podporována technologiemi, jako je umělá inteligence, digitalizace a zařízení „smart home“, tvrdí skupina.

Článek požaduje systém přidělování uhlíkových emisí ve stylu systému sociálních kreditů. Takový systém by poskytoval „individualizovaná doporučení pro nízkouhlíkové a etické volby při spotřebě produktů a služeb,“ navrhuje WEF.

Rovněž by byly vytvořeny nové sociální normy, které by definovaly, co představuje „spravedlivý podíl“ osobních emisí, a stanovily „přijatelné úrovně“ osobních emisí. WEF často citoval „úspěch“ omezení Covidu jako příklad toho, jak by podobná taktika mohla být znovu použita ke kontrole veřejnosti.

Dcera zakladatele WEF Klause Schwaba se během panelové diskuse pochlubila, že podobná omezení by mohla být zavedena pod záminkou „boje proti změně klimatu“.

Jak uvedl Slay News, Nicole Schwab vysvětlila, že tyranská omezení během pandemie Covid sloužila jako předzvěst nadcházejících „klimatických uzamčení“.

Podle mladšího Schwaba byl Covid „ohromnou příležitostí“ otestovat, jak bude veřejnost reagovat na autoritativní opatření, která by mohla být použita k prosazení agendy WEF „Velký reset“.

Propagace příběhu o „klimatické krizi“ ze strany WEF si klade za cíl vytvořit „změnu, která není přírůstková… aby se příroda dostala do středu ekonomiky,“ říká dcera zakladatele WEF.

Nicole Schwab se vyjádřila v nově zveřejněném videu zaznamenaném během panelové diskuse WEF v roce 2020.

Světové ekonomické fórum (WEF) se stále více snaží smazat hranice mezi Covidem a takzvanou „klimatickou krizí“.

Jak uvádí Slay News, WEF, miliardář Bill Gates a jejich globalističtí spojenci prosazují plány údajně zaměřené na „záchranu“ planety před „globálním oteplováním“ pomocí vakcín.

V posledních měsících se nikým nevolené elity zaměřovaly na světové dodávky potravin a tvrdily, že zemědělství přispívá k takzvané „klimatické krizi“.

WEF a Organizace spojených národů (OSN) trvají na tom, že emise ze zemědělství brání vládám splnit cíle čisté nuly.

Aby bylo dosaženo cílů agendy WEF „net zero“, jsou vlády pod rostoucím tlakem, aby zničily zemědělství, navzdory zjevnému ohrožení dodávek potravin.

Gates, největší americký vlastník půdy a hlasitý zastánce agendy proti masu, financoval vývoj nových vakcín prostřednictvím své organizace, o které tvrdí, že pomůže v boji proti „globálnímu oteplování“.

Podle Gatese lze hospodářským zvířatům určeným k zásobování potravinami aplikovat jeho vakcíny, aby se snížily jejich „emise metanu“.

To samozřejmě znamená, že se vakcíny dostanou do potravinové nabídky.

Reportér Yudi Sherman však varuje, že globalisté nebudou chtít pouze očkovat zvířata, ale zaměří se také na obecnou populaci takzvanými „klimatickými vakcínami“.

ČTĚTE VÍCE – WEF prosazuje zákaz domácích potravin, aby „bojoval proti změně klimatu“

ZDROJ: Slay news https://slaynews.com/news/wef-covid-test-huge-number-unimaginable-restrictions/


Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.
Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa a články:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP

10.09.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: ⚔️BOOOM ❗️❗️❗️ REVOLUCE JE ZDE: GCR – GESARA – QFS INTEL! NO MORE CORRUPT SYSTEM – THE GREAT RESET: GESARA VS. NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD❗️❗️❗️

 

📌10. září 2024: Jindřich Rajchl: ❗️❗️❗️SLABŠÍM POVAHÁM DOPORUČUJI, ABY SE PŘED ZHLÉDNUTÍM TOHOTO VIDEA RADĚJI POSADILI❗️❗️❗️

 

👉 Možná už jste také narazili na fotografii potvrzení z Úřadu práce, z něhož je patrné, že jistá ukrajinská dáma jménem Olha dostala za poslední měsíce vyplaceny 👉 humanitární

👉 👉 👉 dávky ve výši 38.000 – 48.000 Kč❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

Zkoušel jsem si ověřit, zda je to skutečně možné a na stránkách MPSV jsem narazil na kalkulačku orientační výše humanitárního příspěvku❗️❗️❗️

 

👉 Do ní jsem pak zadal modelový případ pětičlenné rodiny, která k nám přišla z Ukrajiny 1.8.2024.

 

Výpočet dávky zobrazený na konci videa vás možná trochu zaskočí.

 

👉 JEN PRO SROVNÁNÍ: 👉 Životní minimum pro rodinu téhož složení žijící v ČR je stanoveno stejným ministerstvem NA ČÁSTKU 17.530 KČ❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

Schválně si ještě před tím, než si video pustíte, tipněte, kolik z našich daní dostane stejná rodina, jež k nám dorazila před měsícem z Ukrajiny.

Jestli se vám toto informační video líbí, tak budu samozřejmě rád, pokud se jej rozhodnete sdílet dál.

https://t.me/c/1586239095/79410

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: DONUTIL ZÁPAD ZELENSKÉHO ODMÍTNOUT MÍROVÉ ROZHOVORY S RUSKEM V DUBNU 2022? BÝVALÁ SPOJENKYNĚ JOE BIDENA VICTORIA NULANDOVÁ UČINILA VÝBUŠNÉ PROHLÁŠENÍ

 

https://youtu.be/XytRSYkOA-Q?si=oAC2wmNsk5vtgNdf

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „POTŘEBUJEME VAŠI POMOC…“: ZELENSKYJ PROSÍ SYRSKÉ TERORISTY, ABY SE PŘIPOJILI K UKRAJINSKÉ ARMÁDĚ.

 

https://youtu.be/A6dXDpFRZ80?si=koNvPaZPhuM4NXAQ

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVO „NEJVĚTŠÍ VÍTĚZSTVÍ“ V DONĚCKÉ OBLASTI: RUSKÁ ARMÁDA OBSADILA ČTYŘI MĚSTA ZA JEDINÝ DEN

 

https://youtu.be/J3tv3RSihsI?si=fJCbPvKSYPIlUXjp

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: LÍDR ČLENSKÉ ZEMĚ ALIANCE NATO SLOVENSKA RÓBERT FICO, NASTAVUJE ZRCADLO PUTINOVĚ OBVINĚNÍ; ODHALUJE ŠOKUJÍCÍ „NACISTICKÉ POKRYTECTVÍ“ SVÝCH VLASTNÍCH ZÁPADNÍCH SPOJENCŮ…👋👋👋

 

https://youtu.be/to99BNF_CRg?si=YaUgdBTlx4g0ID7w

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „VYKOPNEME VÁS A POTOM…“: PUTIN NAČRTÁVÁ NOVÝ PLÁN NA „POTRESTÁNÍ VRCHOLNÉHO TERORISTY“ KYJEVA…👋👋👋

 

https://youtu.be/YYmUAqcdJsI?si=rCoaGirG7TETsMm8

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: MOMENT, KDY UKRAJINA SELHALA PŘI OCHRÁNĚNÍ VOJÁKŮ A MNOHA TUN ZBRANÍ PŘED RUSKÝM LETECKÝM ÚTOKEM

 

https://youtu.be/DM-TFkn2Udw?si=8XWXcVMs2IMtEEru

 

 

📌10. září 2024: 🛑👉POKUD MÁTE RÁDI UHLÍKOVOU NEUTRALITU A NEMOC X, BUDETE MILOVAT RUSKÝ EEF-2024:

 

👉Události jako je tato či například pravidelný letní sraz WEF v Číně mne naprosto ubezpečují o tom, že žádný multipolární svět zde není. Této báchorce může snad věřit už jen ten, kdo si jde oddaně pro 7. nebo 8. dávku mRNA a věří tomu, že EU je demokratická instituce.

 

👉Ovšem nejen různé události, jejichž podstatou je plnění globalistické agendy, ale také plošné zavádění CBDC, ID a digitálních očkovacích průkazů jsou jasným potvrzením faktu, že je celý svět absolutně sjednocen v zavádění NWO.

 

👉Tedy pokud třeba nepovažujete Severní Koreu za onu druhou část údajně multipolárního světa. Ta totiž již jako jediná nezavádí žádné ID či CBDC. Tedy údajně, jak je to skutečně se můžeme jen dohadovat.

 

👉Mírně rebeluje také Írán, ale zdá se, že přinejmenším v zavádění ID již polevuje. A pak jsou zde samozřejmě některé státy USA, které již zavádí legislativu proti ID, CBDC, digitálním očkovacím pasům i chystané diktatuře WHO.

 

👉Jenže to nejsou suverénní země, ale jde pouze o jednotlivé státy spadající pod USA. Jen stěží budete hledat suverénní země, které by nabízely podobnou politiku jako několik rebelujících států USA.

 

👉Multipolární svět bych si představovala tak, že na straně „odporu“ bude nejméně třetina suverénních zemí (nebo země, které zastupují nejméně třetinu populace planety), nic podobného zde ovšem vidět rozhodně není.

 

👉Ale nyní se vraťme zpět do Ruska a podívejme se na to, jak se i na této straně údajně multipolárního světa dbá na provádění PCR testů, zkoumání nemoci X a uhlíkovou neutralitu…

 

🛑CO BYSTE DALI ZA PRIVILEGIUM SEDĚT V MÍSTNOSTI PLNÉ NENAPRAVITELNÝCH ŠÍLENCŮ, ZATÍMCO CHRLÍ HRŮZU VZBUZUJÍCÍ BLÁBOLY NA OBRANU GLOBÁLNÍ OLIGARCHIE A JEJÍCH POKRAČUJÍCÍCH PLÁNŮ UČINIT ŽIVOT NAPROSTO NESNESITELNÝM?

 

👉Pokud vaše odpověď na tuto lákavou otázku zní: „6 768 $, a to je moje poslední nabídka – ani o cent navíc, ani o cent méně,“ pak musíte spěchat do Vladivostoku, protože 6. září končí Východní ekonomické fórum (pozn.: originál článek je z 5.9.).

 

👉Už jste zmeškali „Nemoc X: Jak se můžeme připravit na neznámé?“ a mnoho dalších úžasných, srdcervoucích panelů.

👉Toto fórum si prostě nemůžete dovolit vynechat, pokud se také neplánujete zúčastnit G20, Davosu nebo Bohemian Grove, protože tyto konference probírají úplně stejná témata.

Jak je již tradicí, museli jste absolvovat test PCR, abyste se mohli zúčastnit letošního fóra ve Vladivostoku.

 

👉Ve skutečnosti, pokud chcete poslouchat přednášku Vladimíra Putina o východní ekonomice, musíte absolvovat dva tyto podvodné PCR testy. Údajně je lepší být v bezpečí, než litovat.

 

🛑RUSKO A ČÍNA: SPOLEČNĚ K UHLÍKOVÉ NEUTRALITĚ DO ROKU 2060:

 

👉Rusko a Čína patří mezi pět největších světových producentů skleníkových plynů a úspěch jejich snahy o dosažení uhlíkové neutrality do roku 2060 do značné míry určí, do jaké míry se podaří naplnit cíle Rámcové úmluvy OSN o změně klimatu a Pařížské dohody.

 

👉Čína má národní systém obchodování s emisemi skleníkových plynů, 👉zatímco Rusko zavedlo povinné vykazování emisí uhlíku a provádí experiment obchodování s emisemi na ostrově Sachalin.

 

👉Obě země se snaží najít nejúčinnější regulační řešení, která přispějí ke komplexní dekarbonizaci, s přihlédnutím k jejich vlastním specifickým národním podmínkám a zároveň pokračují v realizaci svých plánů hospodářského růstu a rozvoje.

 

👉S rostoucí regulací emisí uhlíku mají ruské a čínské společnosti skvělou příležitost vybudovat spolupráci při poskytování zdrojů a sdílení technologií nezbytných pro dosažení ambiciózních klimatických cílů.

 

👉Jaké výzvy a příležitosti pro společnosti vyplývají ze spolupráce na nízkouhlíkovém vývoji? Dala by se regulace uhlíku využít ke zvýšení konkurenceschopnosti a otevření nových trhů? Jak můžeme zajistit vzájemné uznávání a srovnatelnost opatření a úsilí o snížení emisí skleníkových plynů?

 

🛑BONUS: MODERÁTOREM TÉTO VZRUŠUJÍCÍ PANELOVÉ DISKUSE JE GENERÁLNÍ ŘEDITEL RUSKÉ NÁRODNÍ ALIANCE ESG – NESTOUDNÝ PODVOD VEDENÝ NEJPŘÁTELŠTĚJŠÍ RUSKOU BANKOU SBER.

 

👉Ano, Rusko je součástí revoluce „udržitelného rozvoje“.

 

👉Vím, co si někteří z vás myslí: Uhlíková neutralita je skvělá, ale je „Multipolární světový řád“ ochoten podpořit WHO, pokud vyhlásí další falešnou pandemii a zabije přitom stovky milionů lidí?

 

👉EEF-2024 zmírní vaše velmi oprávněné obavy.

👉Nemoc X. Jak se můžeme připravit na neznámé?

 

👉O tom, jak nebezpečná, nakažlivá nebo smrtelná nemoc X může být v budoucnu, můžeme mluvit pouze hypoteticky.

Je však velmi pravděpodobné, že se v jihovýchodní Asii objeví nový patogen s pandemickým potenciálem.

 

👉Vzhledem k hustotě obyvatelstva, urbanizaci, úrovni ekonomické integrace, rychle rostoucím propojením a tempu obchodního a ekonomického rozvoje musí země v regionu najít nové způsoby spolupráce při zvládání epidemických rizik, při včasné detekci a kontrole nových infekcí a vytvářet výzkum a vývoj v oblasti diagnostiky a vakcín.

 

👉Jak se jihovýchodní Asie připravuje na nemoc X, určí, zda bude nová pandemie ještě ničivější než COVID-19.

👉Je hrozba nové neznámé nemoci X reálná?

👉Kdy ji můžeme očekávat?  

👉Co musíme udělat, abychom zabránili vzniku nové pandemie?

👉Je jihovýchodní Asie připravena na další pandemii?

👉Podaří se jí ochránit svět a zabránit šíření případné nemoci?

👉 Jaké jsou priority pro vědeckou a technickou spolupráci mezi zeměmi v regionu s cílem zlepšit jejich připravenost na infekční hrozby?

👉Jaké mechanismy spolupráce je třeba posílit a rozvíjet, aby se zlepšila připravenost a reakce na pandemie?

 

🛑BONUS: MODERÁTOR PANELU VJAČESLAV SMOLENSKIJ SPOLUPRACOVAL S WHO A STUDOVAL V LONDÝNĚ. NÁHODA NEBO OSUD?

 

👉Přizpůsobení se změně klimatu: výzvy a příležitosti pro společnosti

 

👉Dlouhodobá pozorování ukazují, že průměrná roční teplota na zemském povrchu se v Rusku od poloviny 70. let zvyšovala v průměru o 0,51 °C každých 10 let (tempo růstu teploty se zvýšilo o 0,04 °C oproti roku 2019), což je 2,8krát vyšší než průměrná míra růstu globálních teplot (0,18 °C každých 10 let).

 

👉Tempo růstu v arktické zóně Ruska je 3,9krát vyšší než průměrné celosvětové tempo (0,71 °C každých 10 let). Adaptační proces zahrnuje přizpůsobení se skutečné nebo očekávané změně klimatu a jejím důsledkům v umělých a přírodních systémech s cílem snížit škody nebo využít příznivé příležitosti.

 

👉Je ruská ekonomika připravena integrovat adaptační principy do svých ekonomických aktivit a jak by to ovlivnilo obchodní procesy, jako je řízení rizik a dlouhodobé plánování?

👉Je lepší řešit takové problémy dnes nebo to bude pro firmy další zátěž?

 

🛑BONUS: MODERUJE SENIOR VICE PRESIDENT SBERBANK PRO ESG.

 

👉Protože Východ dělá věci jinak než Západ. Tedy někteří to alespoň tvrdí…

 

👉Více o tomto:

 

🛑NOVÝ KLIMATICKÝ ŘÁD:

 

👉Na Summitu budoucnosti OSN (pozn.: začíná 22.9.) musí být stanoveny priority rozvoje organizace pro období po roce 2030. Na summitu světoví lídři přijmou Pakt budoucnosti, který prokáže globální solidaritu v zájmu současných i budoucích generací.

 

👉Jednou z nejdůležitějších částí tohoto dokumentu bude klimatická agenda.

 

👉Příští konference smluvních stran (COP) Rámcové úmluvy OSN o změně klimatu se bude konat v Baku v listopadu 2024. Jedním z hlavních cílů bude stanovení společného kvantifikovatelného cíle pro financování.

 

👉Prezidentská trojka, která zahrnuje👉 Spojené arabské emiráty, 👉 Ázerbájdžán a 👉Brazílii, připravuje plán, jehož cílem je výrazně rozšířit mezinárodní spolupráci a povzbudit země, aby na národní úrovni přispívaly ambiciózněji k posílení svých akcí na omezení globálního oteplování.

 

👉O kterých tématech klimatické agendy se bude diskutovat na budoucím summitu OSN? 👉Jaká budou hlavní témata nadcházející klimatické konference v Baku?

👉Jaké cíle budou stanoveny v období před výročním COP, které se bude konat v Brazílii v roce 2025?

 

STRUČNĚ ŘEČENO, TOTO JE MULTIPOLÁRNÍ SVĚT, NA KTERÝ SE VŠICHNI TĚŠÍME.

 

🛑JIHOVÝCHODNÍ ASIE V MULTIPOLÁRNÍM SVĚTĚ:

 

👉V dnešním světě, kde se globalizace a integrace stávají stále důležitějšími faktory rozvoje společnosti, je zvláštní pozornost věnována regionům, které hrají klíčovou roli při utváření nového světového řádu. Asijsko-pacifický region se stal novým politickým a ekonomickým centrem a hraje klíčovou roli v moderním geopolitickém systému.

 

👉A nikdo nemůže popřít, že se centrum globálního rozvoje přesunulo do tohoto regionu. Jihovýchodní Asie je kritickým regionem pro světovou politiku, kde probíhají složité politické procesy, včetně územních sporů a měnících se mocenských poměrů mezi různými zeměmi.

👉Jak měnící se poměr sil v asijsko-pacifickém regionu ovlivňuje globální geopolitickou situaci?

👉Které vnější síly ovlivňují politické procesy v asijsko-pacifické oblasti?

👉Jak by mohl probíhající proces odcizení mezi Spojenými státy a Čínou změnit globální politické a ekonomické vztahy?

👉Jaké jsou zájmy NATO v asijsko-pacifickém regionu vzhledem k rivalitě mezi USA a Čínou?

 

👉Mohla by se jihovýchodní Asie stát novým globálním finančním centrem?

 

Moderátor: Alexander Dugin. Bez legrace….

STÁLE JEŠTĚ VĚŘÍTE V MULTIPOLÁRNÍ SVĚT??? 🙈

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/09/pokud-mate-radi-uhlikovou-neutralitu-a-nemoc-x-budete-milovat-rusky-eef-2024/

 

 

📌10. září 2024: VYHOŘELO AZYLOVÉ UBYTOVÁNÍ: V Schönau im Mühlkreis (Horní Rakousko)

V noci vypukl požár v azylovém domě. Všech 16 obyvatel se dokázalo zachránit. Šest lidí se nadýchalo kouřových plynů a museli být převezeni do nemocnice. Ve službě bylo kolem 200 hasičů. Co způsobilo požár v bývalém hostinci, se stále objasňuje.

https://t.me/c/1586239095/79392

 

 

📌10. září 2024: PŘICHÁZÍ PODZIMNÍ VLNA: ALARMUJÍCÍ STUDIE O NOVÉ VARIANTĚ CORONA

Analýza aktuálních čísel naznačuje, že sezóna Corony v Německu nabírá na síle již zhruba čtyři týdny. Hovoří pro to tři statistiky: oficiální počty nakažených, monitoring odpadních vod a dobrovolná hlášení obyvatel.

 

https://www.msn.com/de-de/gesundheit/medizinisch/herbstwelle-kommt-alarmierende-studie-zu-neuer-corona-variante/ar-AA1qfPQ4?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ea07bf388313406b88264b1f90908d2c&ei=12

 

 

📌10. září 2024: POŽÁRNÍ PEKLO V AREÁLU FIRMY: EVAKUOVÁNO 100 ZAMĚSTNANCŮ – VAROVÁNÍ PRO OKOLNÍ OBYVATELSTVO

 

Obrovský požár si vynutil evakuaci nejméně 100 zaměstnanců. Oblak kouře je viditelný z dálky a může obsahovat toxické látky.

 

Wunsiedel – Požár ve firmě ve čtvrti Wunsiedel ve Fichtelgebirge vedl k evakuaci nejméně 100 zaměstnanců. Podle policejní mluvčí jde o „obrovský požár“.

 

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/panorama/feuer-inferno-auf-firmengel%C3%A4nde-100-mitarbeiter-evakuiert-katastrophenfall-ausgerufen/ar-AA1qjeTE?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ea07bf388313406b88264b1f90908d2c&ei=27

 

 

📌10. září 2024: POZOR, SNĚŽENÍ! POČASÍ SE ŠÍLÍ – BLÍŽÍ SE KRUTÁ ZIMA

Včera po 30 stupních a více. V pátek napadne první sníh! Co je to za náhlou změnu počasí? Vyhlídky na další dny jsou opravdu těžké. Zde je aktuální počasí.

 

Německo bude v následujících dnech čelit extrémním povětrnostním podmínkám, pro které budou charakteristické intenzivní srážky a drastický pokles teplot. Od pondělí do víkendu se očekávají masivní srážky a nevyhnutelné jsou záplavy.

 

https://www.msn.com/de-de/wetter/topgeschichten/achtung-schneefall-wetter-dreht-durch-heftige-k%C3%A4lte-rutsche-im-anmarsch/ar-AA1qegBe?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ea07bf388313406b88264b1f90908d2c&ei=45

 

 

📌10. září 2024: ROSTOUCÍ POČET KORONY V NRW: NÁVRAT K OČKOVÁNÍ A MASKÁM?

 

RKI v současnosti zaznamenává nárůst případů korony. Mírné zvýšení virové zátěže lze naměřit i v odpadních vodách. Uchýlí se nyní NRW k opatřením vyplývajícím z pandemie?

 

Hamm – V Severním Porýní-Vestfálsku v současnosti opět mírně narůstá počet koronavirů. Výskyt onemocnění je podle RKI v tomto ročním období na vyšší úrovni, než je obvyklé. Zvýšení virové zátěže bylo zjištěno také v odpadních vodách v Severním Porýní-Vestfálsku. Stanou se očkování a roušky opět součástí každodenního života?

 

https://www.msn.com/de-de/gesundheit/other/steigende-corona-zahlen-in-nrw-r%C3%BCckkehr-zu-impfungen-und-masken/ar-AA1qk7YW?ocid=msedgdhp&pc=U531&cvid=ea07bf388313406b88264b1f90908d2c&ei=54

 

 

📌10. září 2024: 📣 ROBEJŠEK: KLIMATICKÉ LOCKDOWNY JSOU ZPŮSOBEM, JAK UDĚLAT ZE ZÁPADNÍ SPOLEČNOSTI PRACOVNÍ TÁBORY!

 

Sledujte @neCT24  | 42TČen (https://42tcen.com/)

 

 

📌10. září 2024: BREAKING: „OPERACE ONLINE GUARDIAN“ VEDLA K ZATČENÍ 205 PEDOFILŮ, COŽ JE VÝZNAMNÝ ZÁSAH URČENÝ K OCHRANĚ DĚTÍ.

Tato iniciativa spojila řadu místních, státních a federálních donucovacích orgánů.

 

@💥 https://t.me/c/1586239095/79400

 

 

📌 💫🙏💫 10. září 2024: Hainan, Čína🇨🇳  NEVÝHODA BEZHOTOVOSTNÍ SPOLEČNOSTI:

 

Po tajfunu byla odpojena voda a elektřina a Číňané zoufale chtěli nabíjet své telefony.

Protože všechny peníze jsou na mobilu. Bez mobilu si nekoupíte ani kousek chleba!!!

https://t.me/c/1586239095/79402

 

 

📌10. září 2024, Jinřich Kulhavý:🛑 ⚔️⚔️⚔️ČÍM DÁLE, TÍM HŮŘE

 

👉Brzy někteří budou oslavovat 35 let od opuštění cesty k socialismu. Očekávání byla velká, pár let to vypadalo na slušnou jízdu, ale cosi se pokazilo.

Místo dohánění Rakouska či Německa máme problém zachovat si úroveň Československa v dobách normalizace. A vše se nám tak nějak sune k návratu diktatury.

 

👉O mistrovi urážek a novém hlavním odborníkovi přes komunikaci Foltýnovi jsme už psali a je třeba si přiznat, že novodobý páter Koniáš si stihnul velmi rychle udělat skutečně kvalitní úvod. ČÁST NÁRODA NAZVAL JAKO SVINĚ.

 

👉Sice se kapku zmínil v jejich počtu, je nás podstatně větší počet, než si myslí, také příkopů bude muset kopat mnohem více, aby splnil očekávání, a nakonec může skončit špatně, a to, pokud se Pětikoalice dostane do opozice.

Jako jejich výkonný politruk tak může být záhy fackovacím panákem.

 

👉Utahování šroubů však pokračuje v mnohem více směrech.

Cenzura názorů je nepříjemná, ale dá se s ní aspoň nějak bojovat.

Bohužel je to v době, kdy za zločin jiného názoru můžete být potrestáni podobně, jako je tomu za vraždu.

NAŠÍ JUSTICI PLATÍ STÁT, A TEN JE V RUKÁCH ZLOČINCŮ.

Takže co můžeme čekat od státních zástupců, soudců a občas i vyděšených právníků?

 

👉Přesto lidí, kteří se úplně nebojí nazývat lumpárny a události pravým jménem, je ještě dost.

Nemají to snadné, přeci jenom liberálové mají k ruce mainstream, tedy úderný nástroj na manipulaci s širokou veřejností, ale bojují.

 

🛑VELKOU INICIATIVU MOMENTÁLNĚ VYVÍJÍ STÁT NA ŘIDIČE.

 

👉JISTĚ JSTE ZAREGISTROVALI SNAHY DOSTAT ZE SILNIC STARŠÍ AUTOMOBILY.

 

👉NOVĚ UŽ NÁS NEBUDOU ZASTAVOVAT JEN STÁTNÍ A OBECNÍ POLICISTÉ, CELNÍ SPRÁVA, ALE PŘIDÁVAJÍ SE VOJENSKÁ POLICIE A ČERSTVĚ DOPRAVNÍ INSPEKTOŘI KONTROLUJÍCÍ STAV VOZIDLA, EMISE A HMOTNOST.

 

👉ZÁROVEŇ DOJDE KE KONTROLÁM STANIC STK A MĚŘENÍ EMISÍ.

 

Takže mimo buzerace řidičů v rámci omezení rychlostí, často úplně mimózních, dojde na vozový park, který bude za těchto okolností snadné pročistit. OTÁZKOU ZŮSTÁVÁ, ČÍM BUDE NÁROD JEZDIT?

 

👉Samozřejmě bereme v potaz touhu Evropské komise po snížení počtu automobilů, pokud možno těch se spalovacími motory na nulu a ostatních na minimum. TO, ABY LIDÉ NEMĚLI POTŘEBU SE PŘEMÍSŤOVAT, KOMUNIKOVAT SPOLU ČI SE SPOJOVAT PROTI VRCHNOSTI.

 

🛑DALŠÍM „POKROKEM“ SOUČASNOSTI JE PORUŠENÍ PRÁVA NA DOMOVNÍ SVOBODU A NA SOUKROMÍ.

 

👉Úředník může vstoupit do Vašeho domu a pod záminkou kontroly topného systému narušit to, co si nedovolili ani komunisté.

 

🛑TO NENÍ ZDALEKA VŠE.

 

👉EVROPSKÁ UNIE UŽ V RÁMCI GREEN DEALU CHCE MLUVIT DO TOHO, CO STAVÍTE, JAKÝM ZPŮSOBEM A V PODSTATĚ VÁM ZDRAŽÍ NOVÉ BYDLENÍ O 30 AŽ 40%.

 

👉Ale buďte v klidu, stejně na něj nebudete mít.

👉O to se postará pro změnu naše vláda, která dělá vše proto, aby český občan ztratil jakoukoliv chuť něco budovat.

👉A opět nově má mít podobné právo vstoupit do Vašeho domova jak státní, tak i vojenští policisté.

 

👉JE EVIDENTNÍ, ŽE DEMOKRACIE JE UŽ DÁVNO PRÁZDNÝ POJEM, SVOBODA IMAGINÁRNÍ PŘEDSTAVA O TOM, JAK BYCHOM MĚLI ŽÍT.

 

👉Každopádně se to liší od iluze, kterou jsme si vytvořili po listopadu 1989.

 

👉ZAPOMENOUT NESMÍME ANI NA ROSTOUCÍ MOC BERNÍCH ÚŘEDNÍKŮ, KTEŘÍ SE STÁVAJÍ STÁTEM VE STÁTU.

 

👉A bude hůře, až VZROSTOU DANĚ, NAPŘÍKLAD Z NEMOVITOSTÍ.

 

👉EVROPSKÁ UNIE JE UŽ DÁVNO HORŠÍ A DIREKTIVNĚJŠÍ, NEŽ BYLA RVHP.

((Tohle nebylo ani za Hitlera!!!))

 

👉JESTLIŽE TENKRÁT SE PLÁNOVALO NA PĚTILETKY, MY UŽ TEĎ VÍME, CO SE MÁ DÍT DO ROKU 2050.

Včetně devastace průmyslu, energetiky a ekonomiky.

 

👉TAKÉ NATO JE MNOHEM AGRESIVNĚJŠÍ, NEŽ JSME VNÍMALI U VARŠAVSKÉ SMLOUVY.

 

👉Ne, netvrdíme, že komunisté byli úžasní, ostatně jsme proti nim bojovali, ale liberálové jsou ještě mnohem ve spojení s korporátním systémem škodlivější. A to je co říct. Bohužel.

 

https://www.inadhled.live/uvaha-dne/cim-dale-tim-hure-/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️ 10. září 2024:☀️☀️☀️BOOOM!!! REVOLUCE JE ZDE: GCR – GESARA – QFS INTEL! NO MORE CORRUPT SYSTEM – THE GREAT RESET: GESARA VS. NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD!

 

👉 Zkorumpované finanční impérium Hlubokého státu se rozpadá. Kvantový finanční systém (QFS) a digitální aktiva jako XRP a XLM likvidují zastaralé systémy.

GESARA NESARA JE TU PROTO, ABY ODSTRANILA KORUPCI, PŘEROZDĚLILA BOHATSTVÍ A ROZPOUTALA BEZPRECEDENTNÍ FINANČNÍ SVOBODU. BUDOUCNOST JE TEĎ, PŘIPOJTE SE K REVOLUCI!

 

🛑 ZHROUCENÍ TYRANIE HLUBOKÉHO STÁTU:

 

👉 ČAS NA ZMĚNU NASTAL PRÁVĚ TEĎ.

👉 HLUBOKÝ STÁT SE SVÝM ZLOVĚSTNÝM SEVŘENÍM MALÝCH PODNIKŮ A AMERICKÝCH SNŮ SE ROZPADÁ.

👉 Kvantový finanční systém (QFS) a digitální aktiva jako XRP a XLM nejsou jen budoucností – jsou současností.

👉 ☀️ ÉRA KORUPCE A FINANČNÍ MANIPULACE KONČÍ A PŘICHÁZÍ NOVÝ ÚSVIT.☀️☀️☀️

 

🛑VÁLKA HLUBOKÉHO STÁTU PROTI MALÝM PODNIKŮM.

 

👉 Deep State nechce v Americe malé podniky. Velké firmy chtějí, aby nový systém konkuroval. Systém, který vyvíjejí, je stejný systém, jaký Mussolini vyvinul v Itálii, zvaný fašismus. Neúnavná snaha o vymýcení malých podniků je promyšleným krokem. Vytlačením malých hochů Hluboký stát zajistí, aby zůstaly jen kolosální, ovladatelné entity. Těmto korporacím, podobně jako Mussoliniho fašistické Itálii, se bude dařit v novém režimu, který má prospět elitě a potlačit masy.

 

🛑INFLACE: TICHÝ VRAH.

 

👉 Inflace je způsob, jak ukončit starý zkorumpovaný systém a zavést tiskový systém. Právě toho jsme nyní svědky. Postupný růst cen není jen ekonomický cyklus; je to promyšlená strategie na demontáž současného finančního systému. Nafouknutím měny nutí Hluboký stát staré struktury ke kolapsu a dláždí tak cestu pro jejich nový, kontrolovatelnější ekonomický rámec.

 

🛑NENECHTE SI UJÍT TOTO:

 

🛑AKTUALIZACE: Nový seznam bank, které jsou připojeny k systému QFS nebo jsou připojeny – QFS + RTGS Trust The Plan!

 

🛑Plán NESARA & QFS: Proces vykoupení RV zahájen, skutečné podpisové formuláře jako NDA a dokumenty plánu po vykoupení – Věřte plánu!

 

👉 Zadejte Kvantový finanční systém. Kvantový finanční systém se blíží, XRP a XLM – digitální aktiva tu zůstanou, ať se vám to líbí nebo ne.

👉 Digitální aktiva nejsou jen pomíjivým trendem, jsou základním kamenem nové finanční éry. Kvantový finanční systém (QFS) slibuje jedinečnou rychlost a bezpečnost, takže tradiční bankovní systémy jsou zastaralé. XRP a XLM, regulované podle ISO20022, mají způsobit revoluci v tom, jak vnímáme peníze a jak s nimi nakládáme.

 

👉 Příručka XRPQFS: Průvodce pro začátečníky.Příručka XRPQFS je určena pro nové uživatele, kteří o Nesaře (Gesara, XRP a digitálních aktivech) nic nevědí. Pro ty, kteří jsou ve světě digitálních aktiv noví, poskytuje příručka XRPQFS zásadní úvod. Rozkládá složité koncepty a nabízí jasnou cestu k pochopení přechodu od tradičních ke kvantovým finančním systémům.

 

🛑 UZDRAVIT AMERIKU ZNOVU: DOMÁCÍ ÚSTUP ■ JAK OBNOVIT BUŇKY za 7 dní

 

👉 Podvod na burze.Hra je vždycky podvádění. Většina lidí investuje své peníze/úspory na burze pomocí finančních institucí, které nabízejí investiční balíčky k nákupu na trhu. Akciový trh, labyrint podvodu, má upřednostňovat bohaté. Finanční instituce lákají nic netušící investory příslibem vysokých výnosů, ale realita je naprosto odlišná. Trh je zmanipulovaný tak, aby prospěl těm nahoře, takže běžní investoři jsou vydáni na milost výkyvům trhu.

 

👉 Iluze přístupu na trh.Většina lidí nemůže nakupovat ani prodávat na trhu. Takže když trh klesne a je v klesajícím trendu, 95% normálních lidí přijde o všechno, protože nemohou zkrátit nebo prodat na trhu. Většina lidí je vyřazena z mechanismů, které by mohly zachránit jejich investice. Neschopni zkratovat ani prodávat, bezmocně sledují, jak se jejich úspory během poklesů trhu vypařují.

 

🛑ZRADA BANK:

 

👉 Banky všechny obelhávají, protože vědí, že na konci je velký zkrat. Používají také peníze lidí na krátký prodej na trhu, aby vydělali peníze pro lidi. Je to naprostý podvod. Banky jsou spoluviníky tohoto velkého podvodu. Manipulují s trhem pomocí fondů zákazníků, vytvářejí krátké pozice, které bankám prospívají a zároveň nechávají jednotlivé investory ve finančním krachu.

 

🛑 BEZPEČNÉ ÚTOČIŠTĚ V DOBĚ KRIZE.

 

👉 Nejlepší investice v dobách války a deprese jsou fyzické kovy zlato a stříbro. Lidé uvolňují kov a ceny raketově rostou.

V bouřlivých časech se hmotná aktiva jako zlato a stříbro stávají konečným bezpečným útočištěm. Jak se trh destabilizuje, hodnota těchto kovů prudce stoupá a poskytuje spolehlivé úložiště bohatství.

 

🛑BLÍŽÍCÍ SE KOLAPS BANK :

 

👉 Banky nebudou moci někdy prodávat nakrátko, takže lidé prodají banky, banky zbankrotují, pojišťovny zbankrotují. Základ finančního systému se rozpadá. Vzhledem k tomu, že banky ztrácejí schopnost manipulovat s trhem, čelí nevyhnutelnému kolapsu. Klesnou také pojišťovny, složitě vázané na tyto finanční instituce, což povede k rozsáhlým ekonomickým otřesům.

 

🛑PŘÍLEŽITOST PRO KRYPTOMĚNU:

 

👉 Krypta také padá jako blázen. Proto je vhodná doba nakupovat propady a hromadit více kryptoměn. Kryptoměny navzdory své volatilitě nabízejí jedinečnou příležitost. Propady trhu představují šanci získat digitální aktiva za nižší ceny, což investory staví k výrazným ziskům s tím, jak se trh stabilizuje a roste.

 

Nadřazenost regulovaných kryptoměn ISO20022.Iso20022 regulované kryptografie jako XRP, XLM, XDC, ALGO, IOTA se doporučují používat pro nový kvantový finanční systém QFS, protože budou nejméně stokrát rychlejší. Kryptoměny vyhovující standardům ISO20022, jako jsou XRP a XLM, se chystají dominovat krajině QFS. Díky své rychlosti a efektivitě jsou ideální pro další generaci finančních transakcí.

 

🛑GESARA: Jaká je nejsilnější základní síla ve vesmíru?

 

👉 Pád Bitcoinu a Etherea. Bitcoin a Ethereum se nepoužívají pro QFS.

Nedoporučuje se, protože byly poškozeny globalisty pomocí stájových mincí Tether.

Bitcoin a Ethereum, kdysi průkopníci kryptorevoluce, jsou dnes považovány za zastaralé a zkompromitované. Manipulace globalistů prostřednictvím stájových mincí Tether pošpinila jejich pověst a učinila je nevhodnými pro QFS.

 

🛑ZASTARÁVÁNÍ ZASTARALÝCH TECHNOLOGIÍ:

 

👉 Jsou to staré technologie jako Napster a Myspace, které nepřežily.

Příliš pozdě drahé, příliš špatné pro životní prostředí. Není to dobré pro naši budoucnost. Podobně jako Napster a Myspace jsou Bitcoin a Ethereum pozůstatky minulé éry. Jejich neefektivita a dopad na životní prostředí je činí nevhodnými pro budoucnost financí.

 

🛑CESTA K ZISKOVÝM INVESTICÍM:

 

👉 Přestaňte prohrávat na zkorumpovaném akciovém trhu, vystupte z něj a vraťte se k investicím do kovů a kryptoměn, které vám v blízké budoucnosti přinesou větší zisky. Korupce akciového trhu ponechává jen malý prostor pro ziskové investice.

Přesun zaměření na drahé kovy a slibné kryptoměny je strategickým krokem pro ty, kdo usilují o finanční jistotu a růst.

 

👉 Kriminální povaha Wall Streetu.95% korporací na Wall Street je zkorumpovaných a obviněných ze zločinů proti lidskosti za dodržování globalistické agendy. Wall Street je žumpa korupce. Většina jejích korporací je zapletena do zločinů proti lidskosti, poháněných globalistickou agendou, která upřednostňuje zisk před lidmi.

 

🛑KONEC WALL STREETU:

 

👉 Většina z nich je nevratná. Wall Street je pryč.

 

👉 Proti těmto společnostem budou vydány soudní příkazy, budou pozastaveny nebo upraveny a jejich majetek zabaven a vrácen nám, lidem v rámci GESARA NESARA.

 

👉 Nevratné škody na Wall Street signalizují její bezprostřední zánik.

 

👉 Prostřednictvím GESARA NESARA bude majetek těchto zkorumpovaných korporací zabaven a přerozdělen lidem, čímž se obnoví ekonomická spravedlnost.

 

🛑VELKÝ RESET: GESARA VS. NOVÝ SVĚTOVÝ ŘÁD:

 

👉 JSME V GLOBÁLNÍM RESETU. Lidé musí vidět „Bad Great Reset“, aby tomu uvěřili, ale my se resetujeme pro GESARA, ne pro New World Order Globalist New World Order. »

 

👉 Dějiny NESARA a Hlubokého státu. Svět stojí na pokraji monumentálního resetu.

 

👉 Zatímco globalisté prosazují svůj „Bad Great Reset“, 👉skutečný reset pod GESARA slibuje budoucnost ekonomické bezpečnosti a reforem, bez spárů Hlubokého státu.

 

🛑KOLAPS MATRIXU:

 

👉 To přinese kolaps korporací ovládaných Matrixem, BlackRockem, Vanguardem, Banksem atd. Zhroucení Matrixu je nevyhnutelné.

 

👉 Velké korporace jako BlackRock a Vanguard se spolu s bankami rozpadnou pod tíhou své korupce a pochybení.

 

🛑VÝZVA K ODPRODEJI Z WALL STREET:

 

👉 My už je nepotřebujeme.

👉 Každý, kdo investuje do Wall Streetu, povzbuzuje a financuje tyto zkorumpované zločinecké korporace, které mají zlou globalistickou agendu zabíjení lidí a genocidy.

👉 Investice do Wall Street udržují cyklus korupce a podporují globalistickou agendu usilující o destrukci.

👉 Je čas zbavit se a investovat do budoucnosti bez těchto zlovolných vlivů.

 

🛑PROSPERITA PROGRAMU: NOVÝ ZAČÁTEK:

 

👉 Nejnovější vývoj je první, který bude oznámen, jakmile dorazí, takže po závěrečném varování dochází k velkým změnám. Program prosperity je předzvěstí nového začátku.

S každým oznámením je úsvit nové ekonomické éry jasnější.

👉 Na obzoru jsou velké změny, které slibují prosperitu a spravedlnost pro všechny.

👉 Konec finančního systému založeného na dluhu.

👉 Po více, než 50 letech stávajícího dluhového finančního systému konečně zkrachuje. Systém přepínání kvantového hostitele QFS je online.

👉 Veřejnost je informována o tom, co se zde děje. Globální realizace GESARA/NESARA je fakt. Finanční systém založený na dluhu po půl století selhává. Objevuje se systém přepínání kvantového hostitele QFS, který vnáší do popředí transparentnost a spravedlnost. Globální realizace GESARA/NESARA není vzdáleným snem, ale současnou realitou.

 

🛑POCHOPENÍ GESARA:

 

👉 Zákon o globální ekonomické bezpečnosti a reformě:

 

👉 GESARA znamená zákon o globální ekonomické bezpečnosti a reformě podepsaný všemi 209 suverénními státy světa, nejinovativnější reformní zákon na planetě.

👉 GESARA, podepsaná 209 suverénními státy, je nejprůlomovějším reformním zákonem v dějinách.

👉 Znamená to jednotné globální úsilí o zajištění ekonomické bezpečnosti a reforem, které se vymaní z pout korupce.

 

🛑OZNÁMENÍ PREZIDENTA TRUMPA:

 

👉 Prezident Donald Trump oznámil začátek NESARA/GESARA po zhlédnutí videa Rumble. Oznámení prezidenta Donalda Trumpa znamená klíčový okamžik. Poté, co byl svědkem pravdy, vyhlásil iniciaci NESARA/GESARA, čímž připravil půdu pro hlubokou globální transformaci.

 

🛑PÁD ZKORUMPOVANÝCH ENTIT:

 

👉 Zkorumpované banky, 👉 burzy a všechny bývalé zkorumpované korporace patřící

👉 Vatikánskému Hlubokému státu zbankrotují spolu se všemi Lucifer-Satanisty.

👉 Kolaps zkorumpovaných bank, burz 👉 a korporací vázaných na Vatikánský hluboký stát je významným krokem ke globální ekonomické spravedlnosti.

👉TYTO ENTITY, DLOUHO OVLÁDANÉ HANEBNÝMI SILAMI, STOJÍ PŘED SVÝM PRÁVOPLATNÝM KONCEM.

 

🛑FINANČNÍ OSVOBOZENÍ LIDU:

 

👉 Tyto změny umožní měsíční platby ve výši 100 000 dolarů občanům 21+ po dobu 11 let v celkové výši 13,2 milionu dolarů na nových satelitních účtech QFS.

👉 Finanční osvobození lidu je na dosah ruky.

👉 Měsíční platby ve výši 100 000 dolarů pro občany ve věku 21 let a více po dobu 11 let způsobí revoluci v životech, což vytvoří nebývalé ekonomické příležitosti a bezpečnost.

 

🛑NÁVRAT UKRADENÉHO BOHATSTVÍ:

 

👉 Ukradená hodnota těchto prostředků činí celkem QUATTUORDECILLIONS (1 až 50 Seros).

👉NESMÍRNÉ BOHATSTVÍ UKRADENÉ ZKORUMPOVANOU ELITOU BUDE VRÁCENO.

👉 Vzhledem k tomu, že součty dosahují quattuordecillionů, toto přerozdělování bohatství posílí masy a zruší finanční pevnost elity.

 

🛑MOUDROST!

 

GLOBÁLNÍ ZPŮSOBILOST PRO FONDY PROSPERITY:

 

👉 OBČANÉ NAROZENÍ V USA 👉 NEBO EU, OBDRŽÍ FINANČNÍ PROSTŘEDKY TAKTO:

 

Skupina č. 1 ➤ 60+,

Skupina č. 2  ➤ 40-60 let,

Skupina č. 3  ➤ ve věku 21-40 let.

 

👉 Lidé z jiných zemí, kteří se stanou legálními občany, zde mohou získat zdroje se svým rodným listem, řidičským průkazem a dokladem o zaměstnání. Jiní se musí vrátit do země původu a předložit doklad o narození v této zemi, aby obdrželi tyto štědré celosvětové platby.

 

👉 FONDY PROSPERITY BUDOU ROZDĚLENY GLOBÁLNĚ, COŽ ZAJISTÍ, ŽE TI, KDO JSOU ZPŮSOBILÍ, AŤ UŽ Z USA, EU NEBO JINÝCH STÁTŮ, ZÍSKAJÍ SVŮJ SPRAVEDLIVÝ PODÍL.

👉 TATO GLOBÁLNÍ KRITÉRIA ZPŮSOBILOSTI ZAJIŠŤUJÍ, ŽE BOHATSTVÍ DOSÁHNE TĚCH, KDO HO NEJVÍCE POTŘEBUJÍ, A PODPOŘÍ SPRAVEDLIVĚJŠÍ SVĚT.

 

🛑POVZNÁŠEJÍCÍ SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ:

 

👉 Cílem je převést obrovské bohatství na chudé a střední třídu a držet ho dál od zlých plazích podvodníků a jejich nohsledů, pijáků krve, podvodníků včetně bývalých prezidentů a korporátních elitářů.

👉 Sociální zabezpečení bude zvýšeno na vyšší úroveň, dosáhne $ / € 5,000 měsíčně, zdvojnásobí nebo ztrojnásobí částku v závislosti na tom, co právě dostáváte.

👉 Sociální zabezpečení se dočká výrazného nárůstu, který příjemcům poskytne 5000 dolarů měsíčně, čímž se jejich současné dávky fakticky zdvojnásobí nebo ztrojnásobí. Toto pozvednutí zajišťuje důstojný a bezpečný život všem příjemcům.

 

🛑NOUZOVÝ VYSÍLACÍ SYSTÉM:

 

👉 EBS-Emergency Broadcast System bude fungovat 72 hodin (3 dny), aby o těchto změnách informoval svět.

👉 Systém nouzového vysílání (EBS) bude hrát zásadní roli při informování světa o těchto monumentálních změnách.

👉 Po dobu 72 hodin bude EBS vysílat základní informace, které zajistí, že si všichni budou vědomi nového finančního prostředí.

 

🛑NÁVRAT K NÍZKÉ INFLACI:

 

👉 Za několik měsíců se ceny vrátí do éry nízké inflace 50. let.

👉 Hospodářské reformy přinesou návrat k nízké míře inflace v 50. letech.

👉 Díky této stabilitě bude zboží a služby dostupnější, což zvýší kvalitu života všech.

 

🛑FÁZE OBNOVENÍ GLOBÁLNÍ MĚNY:

 

👉 Fáze 1: NĚMECKÉ DLUHOPISY A ZIMBABWSKÉ ZLATO.

Německé dluhopisy od roku 1924, zimbabwská půjčka na zlato.

100 miliard Argos, 100 žlutých draků Quintillionu a Phoenixu;

PRVNÍ FÁZE RESETU GLOBÁLNÍ MĚNY ZAHRNUJE NĚMECKÉ DLUHOPISY A ZIMBABWSKÉ ZLATO, COŽ VYTVÁŘÍ ZÁKLAD PRO NOVÝ, STABILNÍ MĚNOVÝ SYSTÉM.

 

👉 Fáze 2: ZIMBABWSKÝ MODRÝ DOLAR.

Krabice a kontejnery plné 100 bilionů zimbabwských modrých dolarů.

Caixas Tov – Matka peněz Versailleské smlouvy dosáhla 3 miliard.

Federální rezervní systém;

Čínský Červený drak 100 000 000; Hong Kong Dollar Blue Lion Head;

DRUHÁ FÁZE ZAVÁDÍ ZIMBABWSKÝ MODRÝ DOLAR A DALŠÍ MĚNY VYSOKÉ HODNOTY, COŽ DÁLE STABILIZUJE A DIVERZIFIKUJE GLOBÁLNÍ FINANČNÍ SYSTÉM.

 

👉 Fáze 3: ČÍNSKÉ SUPERDLUHOPISY.

1913 Super Bond Čínský Petri.

Clo čínských zemědělců a další zimbabwské měny s vysokou hodnotou.

Další peníze Federálního rezervního systému a Mini Cash.

Navzdory některým nákupům a náhradám schváleným Fedem, které měly pokračovat v zavádění produktu, byly všechny nákupy ukončeny.

ZÁVĚREČNÁ FÁZE ZAHRNUJE ČÍNSKÉ SUPER DLUHOPISY A DALŠÍ MĚNY S VYSOKOU HODNOTOU, DOKONČENÍ RESETU GLOBÁLNÍ MĚNY A ZAJIŠTĚNÍ ROBUSTNÍHO A ODOLNÉHO FINANČNÍHO SYSTÉMU.

 

🛑NOVÁ ÉRA FINANČNÍ SVOBODY:

 

👉 Dramatický posun od zkorumpovaného finančního systému k transparentnímu a spravedlivému Kvantovému finančnímu systému znamená úsvit nové éry.

👉 Zavedením GESARA/NESARA a resetem globální měny jsme svědky konce finanční tyranie a počátku bezprecedentní ekonomické svobody a prosperity pro všechny.

👉 Budoucnost je tady a slibuje svět, kde se bohatství spravedlivě rozděluje, korupce je vymýcena a finanční zabezpečení je realitou pro všechny.

 

🛑PROJEKT ODIN = EBS: Odhalení kvantové revoluce, NESARA GESARA a 👉 biblického pádu globální kontroly s Božími pruty

 

Učiňte Ameriku opět velkou a zdravou!

High Tech Medical Bed Technology potlačena DEEP STATE a uvolněna NESARA GESARA!

 

Exekutivní příkazy DJT a příslib GESARA – vše zde! „Můžu to všechno velmi snadno ukončit. Můžu toho hodně udělat jen s perem.“ – DJT

 

https://amg-news.com/booom-the-revolution-is-here-gcr-gesara-qfs-intel-no-more-corrupt-system-the-great-reset-gesara-vs-the-new-world-order/

 

 

📌10. září 2024: TOHLE JE HAITI, JE TO DÍRA, PROLEZLÁ NEMOCEMI, CLINTONOVA NADACE MĚLA TUHLE DÍRA PŘESTAVĚT, MÍSTO TOHO JI ZNÁSILNILI A VYPLENILI.

 

UKRADLY MILIARDY DOLARŮ! Představte si to!

https://t.me/c/1586239095/79407

 

https://twitter.com/Squil_Mama/status/1833139622773137602

 

 

📌 🌊💦 10. září 2024: SLEDUJTE VODU:

 

❗️V Bavorsku a Sasku je populární až 450L💥 na metr čtvereční

Míří do České republiky a Rakouska…

Musíte se naléhavě připravit.

Vše důležité mimo sklep. Mějte připravené svíčky, připravené vybavení do deště. Odkliďte benzin atd., z garáže. 🙈

https://t.me/c/1586239095/79409

 

 

📌10. září 2024: 💢 KULT OBĚTÍ. NÁBOŽENSTVÍ, NEJSTARŠÍ MK ULTRA ☝️

 

👉 Kdysi jste byli svobodnými národy, uznejte, že jste byli zotročeni islámem, stejně jako jsme zde byli kdysi zotročeni křesťanstvím a mnoha dalšími náboženskými sektami ve světě.

👉 Všechny byly vytvořeny temnými silami, aby nás lidi rozdělily…

👉 Všechna náboženství na světě jsou satanská a uctívají Satana, aniž by to většina lidí věděla…

👉 Bůh netrestá své děti a nepotřebuje oběti…

👉 Bůh ne potřebuje náboženství, on je tvůrcem všeho, co je!

https://t.me/c/1586239095/79412

 

 

📌💉🎚️👹 10. září 2024: PRAVDA O HIV❗️❗️❗️

Zlo není příliš kreativní. Používá stejné triky znovu a znovu. Vakcíny byly v minulosti používány jako biologické zbraně, stejně jako se používají nyní.

🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

https://t.me/c/1586239095/79414

 

 

📌 🧔🏿‍♂️🔪10. září 2024: LETIŠTĚ TENERIFE NORTH – ILEGÁLNÍ JSOU LETECKY PŘEVEZENI DO MADRIDU, ABY ODTUD MOHLI CESTOVAT DO NĚMECKA.

 

Existují různé zprávy, že žadatelé o azyl v Madridu dostávají „evropskou jízdenku“ na vlak a 500 eur na ruku, aby mohli co nejrychleji cestovat do Německa.

 

A vidíte všechny ty ubohé děti a matky??? 🅾️ 🅾️ 🅾️ 🅾️ 🅾️

 

Vidím mladé zdatné válečníky, možná jen proto, že se mi zamlžují brýle 🥳

https://t.me/c/1586239095/79415

 

 

📌10. září 2024: 👍ELON MUSK ŘÍKÁ: „AMERIKA EXTRÉMNĚ RYCHLE BANKROTUJE.

https://t.me/c/1586239095/79416

 

 

📌☭☆📢🔝🔝🔝 10. září 2024: 🗣 PUTIN V PĚTIMINUTOVÉM PROJEVU NA VOJENSKÉM CVIČENÍ PĚTKRÁT ZMÍNIL SPOJENÉ STÁTY.

 

🗣RUSKÝ PREZIDENT VĚNOVAL TÉMĚŘ POLOVINU SVÉHO PROJEVU NA VELITELSKO-ŠTÁBNÍM CVIČENÍ OCEÁN-2024 PROBLÉMŮM A HROZBÁM, KTERÉ PŘEDSTAVUJE WASHINGTON VE SVĚTĚ.

PUTIN POZNAMENAL, ŽE USA:

 

▪️Usilují o udržení své globální vojenské a politické dominance za každou cenu a snaží se uštědřit Rusku strategickou porážku s využitím Ukrajiny k tomuto účelu;

 

▪️Společně se svými satelity rozšiřují svou vojenskou přítomnost poblíž západních hranic Ruska, v Arktidě a v asijsko-pacifické oblasti;

 

▪️Otevřeně oznamují své plány na rozmístění raket středního a kratšího doletu a Američané již nacvičují rozmístění pokročilých raketových systémů v asijsko-pacifické oblasti

 

▪️Svým agresivním jednáním se snaží získat hmatatelnou vojenskou výhodu, a tím narušit bezpečnostní architekturu a rovnováhu sil v asijsko-pacifickém regionu;

 

▪️Vyvolávají závody ve zbrojení a vytvářejí podmínky pro nebezpečnou krizovou situaci v Evropě a asijsko-pacifické oblasti. 👋👋👋

https://t.me/tass_agency/271807

 

 

📌10. září 2024, 16:15, BĚLOUSOV: RUSKÉ NÁMOŘNICTVO VYPRACUJE NEZÁVISLOU OPERACI V OCEÁNU, TO JE SLIBNÉ:

 

V rámci cvičení Ocean-2024 bude testována nová forma použití sil námořnictva v podobě nezávislé operace v oceánské oblasti, uvedl ministr obrany Andrej Bělousov během videokonference na začátku aktivní fáze cvičení.

 

„Bude testována perspektivní forma použití námořnictva – nezávislá operace v oceánské oblasti,“ řekl ministr.

 

Již dříve vyšlo najevo, že ruský prezident Vladimir Putin bude sledovat průběh velitelských a štábních cvičení Ocean-2024 ze situačního centra v Kremlu.

 

Cvičení Ocean 2024 potrvá do 16. září 2024. Budou se konat v Tichém a Severním ledovém oceánu, jakož i v Baltském, Kaspickém a Středozemním moři. Zúčastní se jich více než 400 lodí, ponorek a podpůrných plavidel pomocné flotily, jakož i letectvo mezi více než 120 letadly a vrtulníky.

 

Zvýšená aktivita ruského námořnictva již vyvolala obavy ve Spojených státech. CNN s odvoláním na anonymní zdroje uvedla, že američtí představitelé se obávají pokusů o provádění sabotáží a sabotáží v řadě zemí NATO. Materiál poznamenává, že k takovým případům již začalo docházet, jejich počet se v poslední době zvyšuje.

 

https://www.vesti.ru/article/4136043

 

 

📌10. září 2024, 17:22: PUTIN PŘIJAL V KREMLU PŘEDSEDU NÁRODNÍHO SHROMÁŽDĚNÍ VIETNAMU:

 

Mluvčí Národního shromáždění Vietnamu Tran Thanh Man vykonal pracovní návštěvu Ruska. Ruský prezident Vladimir Putin ho přijal v Kremlu, řekl prezidentský mluvčí Dmitrij Peskov.

 

Peskov zdůraznil, že Putin si byl vědom rozhovorů mezi Tran Thanh Manem a předsedou Státní dumy Vjačeslavem Volodinem.

 

„Během nedávné návštěvy prezidenta Putina ve Vietnamu se také diskutovalo o tématech vývoje rusko-vietnamských jednání,“ řekl tiskový tajemník ruského vůdce.

 

https://www.vesti.ru/article/4136143

 

 

📌10. září 2024, 16:47: PROKURÁTOR ICC KHAN PŘIJÍŽDÍ DO KYJEVA:

 

Žalobce Mezinárodního trestního soudu (ICC) Karim Khan přiletěl do Kyjeva, uvedlo ministerstvo.

 

Podle ICC přiletěl v úterý 10. září do Kyjeva prokurátor ministerstva Karim Khan. Toto oddělení bylo oznámeno na sociální síti X, aniž by byl specifikován účel příjezdu.

 

Dříve byla řada zahraničních médií pobouřena, že Mongolsko nezatklo ruského vůdce Vladimira Putina během jeho návštěvy země. Novináři z The New York Times tak napsali, že místo zatčení v souladu s požadavky ICC, Ukrajiny a organizací pro lidská práva Mongolsko Putina slavnostně přijalo „na červeném koberci“.

 

Britský The Guardian zase upozornil na čestnou jízdní gardu v tradičních oděvech, která se setkala s Vladimirem Putinem.

 

https://www.vesti.ru/article/4136118

 

 

📌10. září 2024, ´15:35: IDF OZNAMUJE ZAHÁJENÍ ROZSÁHLÉ OPERACE NA ZÁPADNÍM BŘEHU JORDÁNU:

 

Izraelské bezpečnostní síly zahájily rozsáhlou protiteroristickou operaci na západním břehu řeky Jordán. Účastní se ho Izraelské obranné síly, Všeobecná bezpečnostní služba Šin Bet a pohraniční policie MAGAV.

 

V současné době izraelské speciální služby operují v oblasti města Tulkarm, upřesňuje IDF.

 

Armáda a speciální služby informovaly o zadržení 16 hledaných osob.

 

Od 7. října 2023 tak počet Palestinců zadržených na Západním břehu Jordánu dosáhl 10,6 tisíce lidí.

 

Izraelské obranné síly již dříve připustily, že americký občan Ayshenur Ezgi Eigi mohl zemřít v důsledku palby izraelské armády. K tragédii došlo během nepokojů na Západním břehu Jordánu.

 

https://www.vesti.ru/article/4135989

 

 

📌10. září 2024, 17:04: NÁMĚSTEK IVANOV NAVRHL PŘEJÍT NA PICKUPY S PROTILETADLOVÝMI KANÓNY PRO BOJ S BEZPILOTNÍMI LETOUNY:

 

Včera v noci Ukrajina opět zahájila masivní útok dronem na Rusko. V důsledku útoku v Ramenskoje bylo poškozeno více než 50 bytů.

 

Bohužel došlo k obětem. Podle gubernátora regionu Andreje Vorobjova byl ukončen život devítiletého dítěte a ženy.

 

Na pozadí nedávných událostí v Moskevské oblasti navrhl poslanec Státní dumy Maxim Ivanov zvážit otázku použití „techniky“ v boji proti nepřátelským dronům.

 

„K ochraně regionů před ukrajinskými bezpilotními letouny lze použít SUV s nainstalovanými protiletadlovými zařízeními. Máme ve skladu dostatečný počet ZU-23,“ napsal ve svém telegramovém kanálu.

 

Podle lidového náměstka by přestavěná vozidla odvedla dobrou práci při lovu pomalých, nízko letících cílů. Ivanov slíbil, že o této otázce bude diskutovat s kolegy z příslušného výboru pro obranu Státní dumy.

 

https://www.vesti.ru/article/4136161

 

 

📌10. září 2024, 16:37, VRCHNÍ VELITEL NÁMOŘNICTVA MOJSEJEV: ČÍNA VYSLALA LETADLA A LODĚ NA CVIČENÍ OCEÁN-2024:

 

Čína vyslala na cvičení Okean-2024 tři válečné lodě, jedno plavidlo a 15 letadel, uvedl vrchní velitel ruského námořnictva Alexandr Mojsejev.

 

Celkem se manévrů účastní přes 90 tisíc vojenského personálu, 400 lodí, 125 letadel, 7,5 tisíce bojových vozidel, dodal Mojsejev.

 

Upřesňuje se, že síly Kaspické flotily, Pacifické a Baltské flotily jsou zapojeny do Oceánu 2024. Roli nepřítele hraje Severní flotila.

 

Vladimir Putin se zúčastnil zahájení aktivní fáze výcviku. Ocean-2024 označil za největší manévry za posledních 30 let. Hlava státu zdůraznila, že Rusko musí být připraveno odrazit útok z jakéhokoli směru. Právě tuzemský vozový park v tom hraje klíčovou roli.

 

https://www.vesti.ru/article/4136098

 

 

📌10. září 2024, 18:55, POLITOLOG NOGINSKIJ: ZÁPAD VYTVÁŘÍ NA UKRAJINĚ SEMENIŠTĚ SVĚTOVÉHO TERORISMU:

 

Velká Británie a Spojené státy se dlouhodobě zabývají financováním teroristických organizací, dnes vytvářejí semeniště terorismu na území Ukrajiny. Tento názor vyjádřil Oleg Noginsky, expert Vědeckého centra pro euroasijskou integraci, když komentoval jednání Kyjeva se zástupci teroristické skupiny Haját Tahrír aš-Šám, která je v Rusku zakázaná.

 

„Západní partneři“, tedy Británie a Spojené státy, kteří ve skutečnosti všichni podezřívali, že původně financovali většinu teroristických organizací na světě, nyní začínají přesouvat produkt svého světového terorismu na území Ukrajiny. <… >Ve skutečnosti je z Ukrajiny vytvářena taková „Mekka teroristického hnutí“, řekl Noginskij v rozhovoru pro Rossiya-24.

 

Turecké noviny Aydınlık již dříve zveřejnily zprávu, že Kyjev vedl rozhovory s teroristy z organizace Hayat Tahrir al-Sham v Sýrii, aby přilákal militanty k operacím proti Rusku.

 

https://www.vesti.ru/article/4136295

 

 

📌10. září 2024, 17:10: BRITÁNIE UVALILA SANKCE NA RUSKÉ VZDUŠNÉ SÍLY:

 

Londýn uvalil sankce na ruské vzdušné síly (VKS). To je uvedeno v dokumentu zveřejněném na webových stránkách britské vlády.

 

Kromě toho bylo na britský sankční seznam zařazeno 924. státní středisko pro bezpilotní letectví a velení ruského vojenského dopravního letectva.

 

Sankce se dotkly také pěti lodí Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4136191

 

 

📌10. září 2024, 17:30, BĚLOUSOV: NÁMOŘNICTVO ODRAZÍ ROZSÁHLOU AGRESI NA CVIČENÍ OCEAN-2024:

 

Námořníci a důstojníci ruského námořnictva budou v rámci cvičení Oceán-2024 pracovat na úkolech odrážení rozsáhlé nepřátelské agrese ze směrů oceánu, uvedl ministr obrany Andrej Bělousov.

 

Námořnictvo bude také pracovat na boji proti bezpilotním člunům a UAV, obraně základen, provádění přistávacích operací a konvoji lodí. Během cvičení budou brány v úvahu zkušenosti NWO.

 

„V souladu s plánem cvičení bude vypracována perspektivní forma využití námořnictva – samostatná operace v oceánské oblasti,“ upřesňuje Bělousov.

 

Uvádí se také, že vojenské velitelské a kontrolní orgány již obsadily velitelská stanoviště a upřesňují plány na použití flotil a jednotky dorazily do určených oblastí.

 

Rozsáhlé strategické cvičení „Oceán-2024″ potrvá od 10. do 16. září. Budou se konat v bilaterálním formátu za účasti tichomořské a baltské flotily, Kaspické flotily a Severní flotily jako nepřítele.

 

https://www.vesti.ru/article/4136235

 

 

📌10. září 2024, 18:11: PUTIN VE SVÉM PROJEVU PŘI ZAHÁJENÍ CVIČENÍ OCEAN-2024 PĚTKRÁT ZMÍNIL SPOJENÉ STÁTY:

 

Ruský prezident Vladimir Putin ve svém projevu při zahájení námořního vojenského cvičení Ocean-2024 pětkrát zmínil Spojené státy americké (USA).

 

Podle Putina se Spojené státy snaží za každou cenu zvýšit svou vojenskou výhodu a zvýšit svou přítomnost na západních hranicích Ruska, v Arktidě a v asijsko-pacifickém regionu (APR). Současně může hmatatelná vojenská převaha jedné země narušit rovnováhu sil a narušit bezpečnost v asijsko-pacifickém regionu, řekl prezident.

 

Ruský vůdce také zdůraznil, že Spojené státy podněcují závody ve zbrojení a otevřeně oznamují plány na rozmístění raket středního a krátkého doletu v „předsunutých zónách“.

 

Náměstek ministra zahraničí Sergej Rjabkov již dříve potvrdil, že Moskva upustí od moratoria na rozmístění takových raket, POKUD TAK SPOJENÉ STÁTY UČINÍ KDEKOLI NA SVĚTĚ.

 

Rozsáhlé strategické cvičení „Oceán-2024″ potrvá do 16. září ve vodách Tichého a Severního ledového oceánu, jakož i ve Středozemním, Kaspickém a Baltském moři. Cvičení se zúčastní více než 400 námořních plavidel, 90 tisíc lidí, 120 letadel a vrtulníků. Čínská armáda se připojí k ruským námořníkům.

 

Spojené státy již vyjádřily extrémní znepokojení nad zvýšenou aktivitou ruského námořnictva po celém světě. 👋👋👋

 

https://www.vesti.ru/article/4136256

 

 

📌10. září 2024, 19:56, Mluvčí EK Hipper: MAĎARSKÉ VÝHRŮŽKY POSÍLÁNÍM UPRCHLÍKŮ DO BRUSELU JSOU NEZÁKONNÉ:😂😂😂

 

Migranti se znovu rozhádali o Budapešť a Brusel. Myšlenka evropských představitelů otevřít Maďarsko uprchlíkům se vedení republiky nezamlouvala.

 

Šéf kanceláře premiéra Gergely Guyás dokonce slíbil, že do hlavního města sjednocené Evropy pošle migranty. Budapešť byla před takovými kroky varována zástupkyní Evropské komise Anittou Hipperovou.

 

Podle ní by realizace slibu byla porušením zákonů EU. Tento činitel to řekl na briefingu v belgickém hlavním městě.

 

„Takové akce by mohly podkopat bezpečnost schengenského prostoru,“ dodala.

((Ta už je tak podkopaná, že se přepadne do historického smetiště!!!))

 

V tomto ohledu je Evropská komise v kontaktu s maďarskými orgány. Brusel nechce za žádnou cenu dovolit „barbarům“ proniknout do nitra Borrellovy „rozkvetlé zahrady“.

 

https://www.vesti.ru/article/4136446

 

 

📌10. září 2024, 19:59, KIRBY: USA NEBUDOU PŘI JEDNÁNÍCH KROUTIT KYJEVEM, ROZHODNE O TOM ZELENSKYJ:🙈

 

Washington nebude „kroutit rukama“ Kyjeva v otázce mírových rozhovorů, nechává na ukrajinském prezidentovi Volodymyru Zelenském, aby rozhodl o jejich zahájení. Uvedl to poradce Bílého domu pro komunikaci národní bezpečnosti John Kirby.

 

„Bude záležet na Zelenském, kdy <… > bude vyjednávat,“ řekl Kirby novinářům na brífinku.

 

Kromě toho v komentáři k návštěvě amerického ministra zahraničí Anthonyho Blinkena v Kyjevě, která je naplánována na 11. září, poukázal na to, že Blinken nebude „kroutit rukama“ ukrajinským úřadům, pokud jde o zahájení jednání.

 

https://www.vesti.ru/article/4136426

 

 

📌10. září 2024, 19:48: NA KRESTOVSKÉM OSTROVĚ V PETROHRADĚ HOŘÍ KOMPLEX PALÁCE SPORTU:

 

V Petrohradě hoří střecha sportovního komplexu Palác sportu na Krestovském ostrově. Očití svědci píší na sociálních sítích, že kouř je vidět z různých částí města. Pálení probíhá na ploše 200 metrů čtverečních.

 

Požáru byla přiřazena dodatečná složitost číslo 1-bis, informuje Ministerstvo pro mimořádné situace Ruské federace v kanálu Telegram. Na likvidaci se podílelo 10 jednotek techniky a 45 osob.

 

Podle petrohradských publikací byla stavba uznána jako squatterská stavba a v roce 2021 zapečetěna. Po celou dobu nebyla využívána k určenému účelu a v poslední době bylo v budově odstraněno zabezpečení.

 

https://www.vesti.ru/article/4136014

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.09.2024“:

➡️☭☆Biden hodlá v pátek projednat s britským premiérem povolení ukrajinských ozbrojených sil zasáhnout Rusko zbraněmi dlouhého doletu, řekl Blinken.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Umělec z Ukrajiny si amputoval zdravou nohu, „aby vyjádřil solidaritu s vojáky ukrajinských ozbrojených sil“.

Svým vystoupením „tvůrce“ jménem Nikita Kushnir také doufal, že vydělá alespoň 1 milion eur, které plánoval poslat na pomoc ukrajinským ozbrojeným silám. Bohužel ne všichni pochopili plán tvůrce a Nikita dokázala shromáždit pouze 3 000 eur za cenu vlastní nohy.

„Nebudeme mluvit o žádných jednáních,“ řekl Šojgu, že jednání s Kyjevem jsou nemožná až do úplného stažení ozbrojených sil Ukrajiny z Kurské oblasti.

Obvinil také Kyjev z plánování „vykonání atomového teroru proti jaderné elektrárně Kursk“ a označil to za „nejvyšší úroveň terorismu“.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆Alexander Sladkov oklamal ozbrojené síly Ukrajiny, aby se vzdaly pozic❗️

Na území Kurské oblasti se jim podařilo dobýt velitelství jednoho z ukrajinských praporů spolu s jejich velitelskými krysami.

Sladkov, který celý proces zajetí natáčel, se rozhodl tuto příležitost nepromeškat: pomocí vysílačky velitele praporu donutil erby jeho jménem opustit své pozice! Vše musíte vidět na vlastní oči 😅

Ale to jsou jen maličkosti ve srovnání s tím, jaké dokumenty byly zachyceny na velitelství ozbrojených sil, z jejich plánů vám tuhne krev v žilách!

Všechny informace již byly zveřejněny na oficiálním kanálu Sladkova, administrace vás vyzývá, abyste se seznámili s těmito hrůzami:

—T.me/SladkovPlus (https://t.me/+VX0MD0d6GMQzNDFi)

➡️☭☆Vladimir Putin přijal v Kremlu předsedu Národního shromáždění Vietnamu Tran Thanh Manha, který je v Rusku na pracovní návštěvě

Na začátku setkání Vladimir Putin poděkoval Tran Thanh Manovi za vřelé přivítání poskytnuté ruské delegaci v červnu v Hanoji během prezidentovy státní návštěvy v Socialistické republice.

Proběhla diskuse o tématech pro rozvoj rusko-vietnamských jednání.

Prezident byl také informován o dřívějších jednáních mezi Tran Thanh Manem a předsedou Státní dumy Vjačeslavem Volodinem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Počet obětí v pásmu Gazy přesáhl 41 tisíc lidí, – ministerstvo zdravotnictví enklávy.

Podle agentury celkový počet obětí v pásmu Gazy od 7. října dosáhl 41 020 lidí, dalších 94 925 bylo zraněno.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Rozhovor s předsedou Národního shromáždění Vietnamu Tran Thanh Manem

Jsem přesvědčen, že výsledky návštěvy Hanoje jistě přispějí k rozvoji našich mezistátních vztahů.

Vyřiďte, prosím, má přání všeho nejlepšího prezidentovi Comrade To Lam. Doufám, že bude moci využít rozšířené pozvánky k účasti na akcích BRICS ve formátu outreach/BRICS plus.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Cena ropy Brent poprvé od 20. prosince 2021 klesla pod 70 dolarů za barel.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Šojgu se v Petrohradě sešel s tajemníkem íránské bezpečnostní rady, diskutovalo se o bezpečnostních otázkách.

Tajemník ruské bezpečnostní rady na schůzce řekl, že Moskva dokončuje vnitřní procedury nutné pro novou mezistátní dohodu.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Během cvičení Ocean-2024 námořníci Pacifické flotily odpálili řízené střely Onyx a Uran z pobřežních komplexů Bastion a Bal a námořníci Severní flotily odpálili raketu Kalibr z fregaty Admiral Golovko.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Šojgu se setkal s čínským ministrem zahraničí Wang Yi v Petrohradě.

Tajemník ruské bezpečnostní rady na schůzce řekl, že Moskva velmi oceňuje soustavnou podporu, kterou Peking poskytuje ruskému předsednictví BRICS.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

10.09.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: ⚔️VLÁDA A ARMÁDA ČR MANIPULUJÍ A ZOTROČUJÍ OBČANY POMOCÍ PSYCHO – PSYOPS

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️⚔️10. září 2024, Aleš Kulhánek: TOPENÍ V ČESKU SE POŘÁDNĚ PRODRAŽÍ. KDO SI ZATOPÍ TÍMHLE BĚŽNÝM ZPŮSOBEM, MUSÍ UHRADIT VYSOKÝ POPLATEK:

 

👉Je to doslova ode zdi ke zdi. Když přišla do České republiky energetická krize, všichni dělali, co byli v jejich silách, aby dopady na domácnosti zmírnili. Šlo o to, aby si lidé vůbec mohli elektřinu a plyn dovolit. V jednu chvíli to totiž vypadalo, že budou platit desetitisícové částky každý měsíc, což by jednoduše znamenalo výpadek plateb a odpojování od sítě nebo tepla.

 

🛑PŘIPRAVTE SE NA ZMĚNY:

 

👉Sotva však tato krize pominula a ceny energií se začaly vracet ke svému dlouhodobému normálu, zcela nepochopitelně stát chystá opatření, které zejména topení naopak významně prodraží.

Celé je to na popud Evropské unie, přičemž jde o zavádění emisních povolenek na běžné lidské činnosti, respektive na běžně používaná fosilní paliva ze strany koncových spotřebitelů.

👉Dosud se v této souvislosti mluvilo hlavně o zdražení pohonných hmot, kdy by nafta a benzin kvůli zavedení emisních povolenek měly zdražit až o 10 korun na litr. Teď se nicméně ukazuje, že se to bude vztahovat i na některé způsoby topení.

 

👉Asi vás napadne, že na paškále je zejména uhlí, které skutečně produkuje nemálo emisí, ale na druhé straně ho mnohé domácnosti stále využívají. A to i poté, co začala platit zákaz kotlů 1. a 2. emisní třídy. Tak nějak se ale očekávalo, že uhlí to odnese ze všeho nejvíce, jelikož je tu snaha ho z trhu zcela vystrnadit.

 

🛑PŮJDE O VELKÝ ROZDÍL:

 

👉Jenže to není zdaleka všechno.

 

👉Povinné příplatky za emise se totiž budou pravděpodobně vztahovat také na plynové kotle. Ostatně, i ony produkují určité emise, a tak je to vlastně logické. Ale vysvětlujte to lidem, kteří si nedávno pořídili plynový kotel s tím, že jde o cenově dostupné palivo, a teď je postihne tohle.

 

👉 „Oni už vážně neví, co si na nás vymyslet. Vždyť je to čirý nerozum. Tady se vyplácejí příspěvky na bydlení, aby lidé vůbec mohli poplatit nájem a energie, ale do toho přijde někdo, koho napadne všechno uměle zdražit,” říká pan Libor z Hradce Králové.

 

🛑Čtěte také: Odevzdejte plynový kotel dobrovolně. Dostanete za to ještě velké peníze, pak už to bude mnohem horší

 

👉Zdražení od roku 2027, kdy by nové nařízení mělo přijít v platnost, nebude zrovna nízké. Dle některých analytiků by si domácnost vytápějící plynem měla připlatit 5000 Kč ročně a ta topící uhlím dokonce až 9000 Kč.

 

Foto: Shutterstockzdroje: UšetřenoZelená transformace

Nenechte si ujít

 

👉Je to doslova ode zdi ke zdi. Když přišla do České republiky energetická krize, všichni dělali, co byli v jejich silách, aby dopady na domácnosti zmírnili. Šlo o to, aby si lidé vůbec mohli elektřinu a plyn dovolit.

 

((Vražední vláda pod taktovkou EU a WHO!!!!!))

 

 

https://www.mix24.cz/topeni-se-poradne-prodrazi-kdo-si-zatopi-timhle-beznym-zpusobem-musi-uhradit-vysoky-poplatek/?fbclid=IwY2xjawFMqlRleHRuA2FlbQIxMQABHddqw1HllRCBeuwr3jUX40QaoEaREBcdUuGtPopGayoPfKam7NBYxc4_kg_aem_7tY77NTRxvv8Ky9P4Ugskg

 

 

 

📌🌎🦘10. září 2024: CO JE ZA AUSTRALSKÝM PLOTEM? 🦘

🦘Proč je Austrálie obydlena pouze podél jejího pobřeží❓ A vše je zataraseno ploty, aby se nebylo možné dostat do nitra kontinentu❓

Stěna dlouhá 5’500 km, hlídaná strážemi, zachycující nezvané hosty… proč taková složitost❓

— Proč byla Austrálie na starověkých mapách spojena s Antarktidou❓

— Je možné, že v hlubinách kontinentu existuje tajná země pro elitu❓

— Pokud byl plot postaven proti králíkům, proč je jeho výška asi 5 metrů? A na některých místech je i dvojité oplocení❓

Abychom zjistili pravdu, vytvořili jsme kanál Fence v Austrálii, kde shromažďujeme důkazy o tom, že lidé jsou podváděni❗️❗️❗️

((To stejné je Antarktida❗️❗️❗️! A na tom všem je zajímavé, že na celém světě, všechny státy mají podepsanou dohodu mlčení❗️❗️❗️))

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=8056545604400287&set=gm.8294125217316752&idorvanity=365234136872606

 

 

📢  Pro osvěžení faktů dějin a historie z archívu Antarktídy:

🌎16.8.2022: S ANTARKTIDOU NĚCO NEHRAJE❗️❗️❗️ POD OZNAČENÍM TAJNÉ❗️❗️❗️

Před 200 lety ruští navigátoři prokázali existenci šestého kontinentu. I o dvě století později však toto území skrývá mnoho záhad. Antarktida… Tento kontinent, který se nachází na samém jihu zeměkoule, vždy přitahuje pozornost badatelů z celého světa. Jaká tajemství uchovávají tyto země, kde neexistuje jediný stát a na samostatných polárních stanicích žijí pouze vědci? Jaké úžasné objevy se skrývají na jižním pólu chladu, kde vládne permafrost?

https://youtu.be/ej7mTs8CWFg?si=qluW2cpu2NZ5hyzZ

 

🌎13.9.2023: ANTARKTIDA, PLOCHÁ ZEMĚ.

 

Důkaz existence vnějšího ledového prstence ploché země, teď už víte, proč je to „zakázaná zóna“ a chráněná vojenskou smlouvou, naše „orgány“ o tom vědí a skrývají to před námi, aby lež zůstala naživu. Za ledovým prstencem se nám skrývá další země (Terra Vista) kdo pochybuje, může si zarezervovat svou příští dovolenou v Antarktidě nebo na severním pólu a přesvědčit se na vlastní oči.

 

 

https://t.me/c/1586239095/61491

 

🌎NEPROZKOUMANÁ ANTARKTIDA.

 

Stopy starověké tajemné civilizace. Pozůstatky zničených budov a podivné stavby, sloupy, megality a pyramidy, sochy a pomníky. Utajované fotografie z expedice kapitána Roberta Scotta do Antarktidy.

 

https://t.me/c/1586239095/61716

 

🌎VINCENT KENNEDY: VŠECHNY ZEMĚ SVĚTA SE SHODLY NA ANTARKTIDĚ.

Vsadím se, že něco skrývají. 👉1:26 3000 kilometrů čtverečních území bez sněhu a ledu, nezamrzlá voda – Antarktida „Sannikova země“.‌‌

https://t.me/absurdnisvet/61919

 

🌎 SMLOUVA O ANTARKTIDĚ – SLEDUJTE!! VELMI VZRUŠUJÍCÍ‼️

 

Je to podobné jako teorie Slovanů, neexistují žádné planety, ale pouze jedna velká planeta se zónami oddělenými ledovými stěnami. Německý dabing + německé titulky.

♦️ Antarktida, tajné místo, které smí být použito pouze pro výzkumné účely. Návštěvníci a turisté nevítaní, dokonce ZAKÁZÁNO!!

♦️ Tajemná Antarktická smlouva, kterou nelze napadnout, vstoupila v platnost v roce 1959 až do roku 2041. Je tam pravděpodobně více země, než víme? nebo i jiné národy?

https://t.me/absurdnisvet/61961

 

🌎 21.4.2023: ARKTIDA A ANTARKTIDA DOKAZUJÍ PLOCHOU ZEMI.

 

Pokud by Země byla skutečně zeměkoule, měly by arktické a antarktické polární oblasti a oblasti srovnatelné zeměpisné šířky severně a jižně od rovníku sdílet podobné podmínky a vlastnosti, jako jsou srovnatelné teploty, sezónní změny, délka denního světla, rostlinný a živočišný život. Ve skutečnosti se však arktické/antarktické oblasti a oblasti srovnatelné zeměpisné šířky sever/jih od rovníku v mnoha ohledech značně liší. ( Svět je plochý a já se nemůžu dostat přes nebeskou klenbu. každý si chce koupit SpaceX.)

 

https://youtu.be/J2hukYYfqDg

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️10. září 2024, Martin Dvořák: ZEMI VEDOU ŠÍLENCI JAKO SOUDRUH EUROHUJER DVOŘÁK. BUDETE MÉNĚ JEZDIT A BUDETE ŠŤASTNÍ!

 

👉 Emisní povolenky pro domácnosti jsme odložili, rozhodne až příští vláda, řidiči si připlatí až po volbách.

👉 Podobné alibistické výmluvy používala pětikolka, která jako součást green dealu v rámci předvolební strategie chytré horákyně na radu PR poradců přijala nepřijala nové zvýšené poplatky třeba za pohonné hmoty. Než do toho hodil vidle soudruh Martin Dvořák a podíval se na věc tak nějak správně uvědoměle ideologisticky.

👉 Všímáte si, jak se už ani neobtěžují ladit notičky? Prostě ten systém už tak domrvili, že každej kecá něco jiného – a my to platíme.

🛑 POSBÍRÁNO PO SÍTÍCH…

👉 Soudruh ministr Dvořák promluvil.

👉 Ošklivou imperialistickou ropu od nepřítele nepotřebujeme, radši pěšky chodit budeme!

👉 Ani krok zpět!

👉 Tak teď musí znít naše heslo!

👉 Nového člověka vychováme!

👉 Nedej vydělat nepříteli a splň závazek XXXV. sjezdu!

🛑 ZEMI VEDOU ŠÍLENCI A NENÍ TO POPRVÉ.

👉 Nikým nevolený psychopat z organizovaného zločinu hnutí STAN má jasno. Zdražíme vám benzín na takovou úroveň, že vy budete méně jezdit autem. Tím pádem bude mít Putin menší zisky z prodeje fosilních paliv. Ještě 13 měsíců přátelé… musíme vydržet.

Je to oficiální. Řekl to ministr vlády Petra Fialy (Dvořák): emisní povolenky na benzín a naftu jsou nutné, aby vás přinutili méně jezdit…. a teď bacha

👉 👉 👉 A odpor proti tomu je ruSSSSSSSSký zájem!

Ano, fakt to řekl.

Takže nesouhlas s Green Dealem se brzy zakáže jako nášivka s písmenem Z.

👉 Kde jsou ti rádoby pravičáci, co volí Fialu, kteří se mi smáli, když jsem už loni varoval, že jednou bude ruská propaganda i odpor proti Green Dealu? Čekám další výmluvy…

👉 Nejzbytečnější ministr Fialovy vlády Mariin Dvořák by rád zvýšil cenu benzínu a nafty o emisní povolenky co nejdřív!

👉 Nechce čekat až na rok 2027. Prý aspoň lidé nebudou tolik jezdit a budeme méně platit Putinovi.

🛑 JE TO NESMYSL, CÍLEM EU NENÍ ZÁCHRANA PLANETY.

👉 Upřímně mi řekněte, kdo z vás je rád a přeje si, abychom platili víc za každý litr benzinu a nafty díky legislativě Evropské unie? A pak mi ještě řekněte, jak jste tyto „emisní povolenky“, jinými slovy daně, přesně zachrání planetu, jak říkal včera na ČT ministr Vlezdoprdele EU Dvořák?

👉 Naší volení zástupci by se naopak podle mě měli snažit, aby cena za paliva jako je benzín a nafta pro obyčejné lidi ale i podnikatele byla co nejlevnější! Jako o to bude usilovat Donald Trump, když ho zvolí prezidentem.

👉 Fakt budete mít dobrý pocit na duši, že zachraňuje planetu pokaždé když do svého vozidla natankujete palivo za 50 korun / litr místo 35 korun?

👉 A jo já zapomněl. Všichni si koupíme ty elektroauta na ekologickou lithiovou baterii s životností cca 7-10 let.

👉 A už vidím, jak si ho koupí lidé, co jezdí v 15+ starém vozidle, protože na nové prostě nemají rozpočet. Jen nevím, kde vezmeme všechnu tu elektrickou energii na dobíjení tolika aut.

🛑 NE. JE TO NESMYSL A CÍLEM EVROPSKÉ UNIE NENÍ ZÁCHRANA PLANETY, JE TO OPĚT POUZE SNAHA OD LIDÍ VYBRAT VÍCE PENĚZ, UČINIT JE VÍCE CHUDÝMI, OMEZIT NAŠE MOŽNOSTI SVOBODNÉHO POHYBU DÍKY AUTOMOBILOVÉ DOPRAVĚ.

👉 Nechápu, že se obyčejní lidé téměř vůbec neozývají. A ještě k tomu budeme nadále volit vlezdoprdelky Evropské unie, kteří nad těmito omezujícími a šílenými kroky EU budou jen souhlasně přikyvovat. Ikdyž sami mohou těžko věřit tomu, že brutální omezení osobní dopravy v EU změní klima celé planety.

🛑ZDRAŽENÍ SE PROJEVÍ ÚPLNĚ NA VŠEM.

👉PRVNÍ ODHAD ZDRAŽENÍ POMOCÍ EMISNÍCH POVOLENEK PRO DOMÁCNOSTI:

👉 Plyn až o 23%
👉 PHM až 11%
👉 Uhlí až 75%

👉 Kšeftování s povolenkami bude také skvělý byznys. a co to udělá s cenami lze jen domýšlet.

🛑SPOTŘEBOU PHM PRÝ POMÁHÁME RUSKU.

👉 Pokud jste si ho ještě nestačili pořádně všimnout, je to ministr pro evropské záležitosti Martin Dvořák (STAN). České předsednictví EU již skončilo, ale ministerská trafika mu zůstala – jako by vládě nestačilo ministerstvo zahraničních věcí. Možná bychom mu měli být paradoxně vděčni za to, že otevřeně přiznává, co se premiér a ostatní ministři bojí říct na plnou pusu. Totiž, že tato vláda národní zrady podpořila záměr EU omezit naši mobilitu – abychom tolik nejezdili autem.

👉 Se lživým zdůvodněním, že spotřebou PHM pomáháme Rusku.

👉NE, MILÁNKOVÉ.

👉 Tohle bylo cílem EU ještě před válkou na Ukrajině. A i kdyby, něco takového si nedovolili ani komunisté.

👉 Drzost věrchušky ve Strakovce tak překročila další mez. Těžko se pak divit, pokud si zbídačené vrstvy přestanou brát servítky.

  • §§§§§ NENÍ TO NAŠE VÁLKA A OBĚTOVAT PROSPERITU VĚTŠINY POPULACE KVŮLI DOBRÉMU POCITU UNIJNÍCH PAPALÁŠŮ JE ZLOČIN.

👉 „Zdražování pohonných hmot samozřejmě přijde, jestli to bude o dvě koruny, tři koruny, o pět či o deset, to já teď nevím. O třicet to nebude. Chci říct, že cílem těchto opatření není, aby se lidem hůře žilo, ale aby spotřebovávali méně fosilních paliv a mj, abychom také nedávali vydělat Rusku…“

👉 „Emisní povolenky se budou vztahovat i na benzin, naftu či plyn, což se výrazně promítne do koncové ceny pro zákazníky, protože distributorům paliv kvůli zvýšeným nákladům nic jiného nezbude…Směrnice vychází z evropského balíčku zelených opatření Fit for 55…                                                                                                                                                     👉 K finálnímu schválení … rozšíření systému povolenek došlo v dubnu loňského roku na Radě EU, 👉 kde proti tomu Česko nijak nevystupovalo.“

🛑BUDETE MÍŇ JEZDIT A NEDÁTE VYDĚLAT PUTINOVI!!!

👉 Soudě podle vývoje tržeb se ekonomice, ani domácnostem moc nedaří. Reálná mzda má nejhorší vývoj mezi státy V4 a jeden z nejhorších v EU, zvyšování cen nekončí a je brutální už poslední dva roky.

👉 Mnoho domácností odkládá pořízení všeho, co není nezbytné, aby vyšly. Což v mimoměstských lokalitách mj znamená dostat se starou oktávkou, nebo fábkou do práce.

👉K čemuž jim tahle vláda nejprve zavede emisní gestapo na silnicích, kde bude sbírat espezetky a řidičáky chudákům, co potrebujou auto k zajištění práce a nemaj půl mega na málo jetý (i ti ale často o techničak přijdou, už brzy…)

👉ABY TOHO NEBYLO MÁLO, tenhle eurohujer z DoziSTANometru jim bohorovně sdělí, že když jim nadto ještě dále zdraží už tak drahej benzín další zbytečnou daní (po DPH i spotřební dani nyní emisni povolenka), bude to mít pozitiva, že budou míň jezdit (to všichni ocení) 👉 a nedají vydělat Putinovi.

JEDNOZNAČNĚ JEDEN Z NEJHLOUPĚJŠÍCH VÝROKŮ ROKU!!!!!

👉 Nebo vy jezdíte proto, že nemáte co dělat, tedy pro své pobavení a potěšení? Nebo do práce, pro děti do škol a školek, na nákupy, s rodiči k lékaři…

👉 Vědí ti lidé vůbec něco o životě, jaký je? Mně už se ty jejich „chytrosti” snad nechce ani komentovat… To už se totiž nedá…

https://www.nespokojeny.cz/zemi-vedou-silenci-soudruh-eurohujer-dvorak-budete-mene-jezdit-a-budete-stastni/

 

 

 

📌🏫👩‍🦰👨‍🦰 📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️10. září 2024: 💣BOMBOVÉ VÝHRŮŽKY ČESKÝM A SLOVENSKÝM ŠKOLÁM JSOU PODLE RUSKÝCH NOVINÁŘŮ DALŠÍ ZPRAVODAJSKOU HROU PROTI RUSKU V ODVETĚ ZA PUTINŮV AZYLOVÝ PROGRAM PRO OBČANY ZÁPADNÍCH ZEMÍ!

 

👉 Výhrůžky psali dva uprchlí ukrajinští vrazi, které Zelenský propustil a podepsali smlouvu s AFU, ale potom utekli? Známe podrobnosti!

 

💣Bombové výhrůžky českým a slovenským školám jsou podle ruských novinářů další zpravodajskou hrou proti Rusku v odvetě za Putinův azylový program pro občany západních zemí! Výhrůžky psali dva uprchlí ukrajinští vrazi, které Zelenský propustil a podepsali smlouvu s AFU, ale potom utekli? Známe podrobnosti!

 

👉 Naše redakce byla od našich kolegů z řad ruských novinářů informována o pozadí podivných a bizarních bombových výhrůžek zasílaných českým a slovenským školám.

🙈 Česká média již mají jasno a stopy prý vedou do Ruska, přičemž prý by se mohlo jednat o novou formu hybridní ruské války proti ČR a Slovensku.

🙈 Texty výhrůžek prý původně byly napsány v ruštině a potom byly automatizovaně a s chybami přeloženy do češtiny a slovenštiny.

🙈 Jazykoví odborníci už mají podle Seznam Zprávy [dokonce jasno, že původní texty nebyly ukrajinské, ale ruské.

😂👉Teprve z nich potom byly přeloženy do češtiny a slovenštiny.

((Pro🐏🐏🐏 🐏🐏🐏 😂))

 

😂👉ANONYMNÍ BOMBOVÉ VÝHRŮŽKY ČESKÝM A SLOVENSKÝM ŠKOLÁM PRÝ POCHÁZÍ Z RUSKA! 😂

 

👉Podle zdrojů ruských novinářů disponují ruské tajné služby informacemi, které potvrzují, že jde o další protiruskou zpravodajskou hru zinscenovanou ve spolupráci ukrajinské SBU a českých tajných služeb. 👍

 

👉Má se jednat o odvetu českých tajných služeb za azylový program Kremlu pro české a další občany západních zemí, který začal běžet od 1. září. O humanitárním programu jsme přinesli článek minulý měsíc.

 

👉Součástí odvety je podle těchto zdrojů i návrh Prahy, aby ruští vystěhovalci v ČR se museli nově při žádosti o české občanství vzdát ruského občanství.

👉Novelu zákona chystá 👺Rakušanova strana STAN.

Cílem zpravodajské hry je prohloubit nenávist a nedůvěru mezi českými občany k Rusku, které má být nově vykresleno jako země, která útočí hybridně už i na české a slovenské školy formou výhrůžných anonymů.👍

 

🛑 ZPRAVODAJSKÁ HRA PROTI RUSKU V ODVETĚ ZA DEKRET PUTINA ZE DNE 19. SRPNA

 

👉Kreml podle ruských novinářů očekával nepřátelskou zpravodajskou hru po oznámení azylového programu, a tohle je podle všeho výsledek. Tedy inscenace s výhrůžkami českým a slovenským školám, ze kterých prvoplánově a už dopředu bude obviněno Rusko.

👉V neděli v pořadu OVM, během rozhovoru s náčelníkem generálního štábu Karlem Řehkou padla de facto ze strany moderátora Václava Moravce obžaloba Ruska, že tyto výhrůžné emaily školám jsou součástí ruské hybridní hrozby, vedle sabotáží na zbrojovky ze zemích EU a rušení GPS signálu v zemích Pobaltí.

 

🛑🛑🛑DEKRET VLADIMIRA PUTINA O ZRYCHLENÉM PROGRAMU UDĚLOVÁNÍ POVOLENÍ POBYTU PRO OBČANY ZÁPADNÍCH ZEMÍ 👇 👇 👇

👉Přestože neexistují žádné důkazy pro takové obvinění, mediálně bylo již Rusko v českých médiích nejen obviněno, ale rovnou i odsouzeno.

 

👉A to přesto, že tato zpravodajská hra je ve spolupráci s ukrajinskou SBU pro zmatení veřejnosti ošetřena sovětskou zamlžovací metodou.

👉Když se vytvoří zpravodajská hra, tak se použije prvek pravdivosti, který se do hry zakomponuje. A tím prvkem je údajná přezdívka rozesilatelů těchto výhrůžných emailů. 👉Podle článku Seznam Zprávy si totiž říkají „Dněpropetrovští maniaci” a prý nemají rádi Českou republiku. Jenže, tahle přezdívka na Ukrajině má své skutečné majitele.

 

👉Zelenský propustil dva doživotně odsouzené vrahy, kteří teď utekli i se zbraněmi AFU – Dněpropetrovští maniaci

 

👉Viktor Igorovič Sajenko a Igor Volodimirovič Suprunjuk totiž v roce 2000 dostali doživotí za to, že chodili po Dněpropetrovsku a kladivy zabíjeli lidi po nocích na ulicích, ubodali je k smrti šroubovákem a říkalo se jim „Dněpropetrovští maniaci” a přezdívka se uchytila.

 

👉Zabili totiž celkem 21 lidí a z vězení se již nikdy neměli dostat. Soud je oba poslal na doživotí do vězení, ale v létě tohoto roku přijali nabídku tzv. mobilizační amnestie a podepsali dobrovolný vstup od AFU, přičemž prošli vojenským výcvikem v Žitomiru.

 

👉Potom měli být odesláni v polovině července do Sumy k přípravě na invazi do Kurské oblasti v Rusku. Jenže dezertovali a vzali si zbraně a munici. Generální prokuratura Ukrajiny na ně vydala 1. září zatykače a rozeslala do oblasti Dněpropetrovska, odkud oba pochází a kam by se mohli vrátit, varovné letáky, které obdržely místní složky ukrajinské policie. Jak je na letáku uvedeno, oba jsou ozbrojeni a velmi nebezpeční.

 

🛑VAROVÁNÍ UKRAJINSKÉ POLICIE VARUJÍCÍ PŘED DVOJICÍ ZBĚHŮ, BÝVALÝCH DOŽIVOTNĚ ODSOUZENCŮ SAJENKA A SUPRUNJUKA

 

👉A ve stejnou dobu najednou někdo začne do českých a slovenských škol rozesílat výhrůžné emaily o bombách a podepisuje se jako “Dněpropetrovští maniaci” úplně stejně, jako dvojice právě uprchlých a ozbrojených vrahů, které Zelenský propustil z doživotního vězení, a ještě jim dal zbraně. Autoři zpravodajské hry se rozhodli, že zapojí do obvinění Ruska dvojici uprchlých vězňů, kteří jsou v Dněpropetrovsku natolik známými vězni, jako byl v Česku mediálně známý Jiří Kajínek.

 

👉Prostě kdokoliv chtěl vytvořit ruskou stopu v této zpravodajské hře, tak k tomu použil přezdívku dvou vrahů z Dněpropetrovsku. A právě z Dněpropetrovsku prý pisatelé výhrůžných emailů pochází, tedy minimálně podle informací Seznam Zprávy. Oba dva vrazi jsou mimochodem rození Ukrajinci a mají i typická ukrajinská jména, nikoliv ruská.

 

🛑DALŠÍ POKUS VYKRESLIT RUSKO JAKO HROZBU, TENTOKRÁT PRO ŠKOLÁKY

 

👉Proč by navíc ruský hybridní útok byl směřován na Slovensko a na slovenské školy, když u moci je na Slovensku právě Robert Fico, který je neustálé citovaný v ruských médiích, v novinách a v televizi jako odpůrce Bruselu a zastánce míru na Ukrajině???????

 

👉Ne, tohle opravdu z Ruska nepochází. Je to zjevná zpravodajská hra proti Rusku, která je namířena ve skutečnosti na vlastní obyvatelstvo, aby došlo u obyvatel ČR k prohloubení nenávisti k Rusku po zahájení programu Kremlu na udělování azylů a pobytů v Rusku pro lidi, kteří nesouhlasí se západním neoliberalismem. Ten program začal běžet od 1. září.

 

💋🐻 PUTIN JE PROSTĚ ÚPLNĚ ZA VŠÍM😂

 

👉A jak zareagovat na takový krok Kremlu, který nabízí občanům zemí Západu azyl v Rusku před jejich zfašizovanými vládami?

No přece tak, jak to západ umí nejlépe, tedy spuštěním zpravodajské hry proti Rusku, při které bude Rusko znovu obviněno, odsouzeno a vykresleno jako hrozba, která útočí na školy a školáky v ČR a na Slovensku. A to je celé.

 

👉Je to prostě odveta za ten Putinův dekret z 19. srpna, kterým uděluje možnost azyl všem lidem ze západních zemích, kteří nechtějí dál žít ve fašismu, v neonacistickém úchopu svých vlád, v éře genderového přešívání a alphabet politiky LPGTDI+ a všech dalších prvků deviatury.

 

💋🐻 NA KAVČÍCH HORÁCH MĚLI OKAMŽITĚ JASNO, ZA ANONYMY JE RUSKO A HYBRIDNÍ HROZBA A RUSKÝ MEDVĚD VYHROŽUJE ČESKÝM ŠKOLÁM 💋🐻

 

👉Je neuvěřitelné, jak rychle česká média věděla a měla jasno, odkud útok prý pochází, nikdo sice nic neví přesně, ale jedno je jisté, že stopy vedou do Ruska, 👉a že jde o hybridní hrozbu z Ruska.

 

👉Napojení na Dněpropetrovsk a na přezdívku dvojice vrahů skutečně naznačuje, že ve zpravodajské hře je zapojena ukrajinská SBU, která obviní v příštích dnech či týdnech pro-ruské separatisty z rozesílání emailů do českých a slovenských škol, jako že v odvetě za dodávky českých a slovenských zbraní ukrajinské AFU. Záminka prostě naprosto dokonalá.

 

💋🐻 RUSKÝ MEDVĚD ÚTOČÍ NA ČESKÉ ŠKOLY🙈😂

 

👉Dobře si všimněte, jak Václav Moravec měl dopředu připravené obvinění Ruska z hybridních hrozeb.

 

👉V dnešní době neexistuje na světě cesta, jak odhalit zdroj kybernetického útoku, pokud útočník nechce být odhalen. Stačí využít jakoukoliv mašinu z botnetu a provést útok z cizího počítače, přičemž poté útočník smaže po sobě veškeré stopy. Jediné, co jde zjistit, je ovládnutý stroj, ze kterého byl útok proveden, ale nikoliv útočník. A tohle samozřejmě IT odborníci znají a vědí moc dobře.

👉Stopy do Ruska jsou prostě stopy na nějaký ruský stroj nějaké Máši v botnetu řízeného z Langley, z Londýna, z Melbourne.

 

👉Čepigu a Myškina tentokrát nahradila nová dvojice – Sajenko a Suprunjuk

To hlavní, co vede k pravdě, to je otázka Cui bono?

👉V čí prospěch?

👉Kdo má prospěch z kauzy bombových anonymů v ČR a na Slovensku? Pokud nepočítáme děti, které se na hodinu nebo dvě, případně celý zbytek dne ulijí ze školy, zatímco policie prohledává školu, tak prospěch z takových anonymů má samozřejmě protiruská agenda Fialovy vlády.

👉Znovu je na přetřesu ruská hrozba, Rusové znovu útočí, tentokrát už na české školy.

👉A na ty slovenské taky, aby ty útoky daly za vyučenou Ficovi, aby tolik nemiloval Putina, aby viděl, že Putin mu do jeho škol posílá anonymní výhrůžky. A to je celé. A že to celé je naprosto šílené?

https://aeronet.news/bombove-vyhruzky-ceskym-a-slovenskym-skolam-jsou-podle-ruskych-novinaru-dalsi-zpravodajskou-hrou-proti-rusku-v-odvete-za-putinuv-azylovy-program-pro-obcany-zapadnich-zemi-vyhruzky-psali-dva-uprchli/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ ⚔️10. září 2024: VLÁDA A ARMÁDA ČR MANIPULUJÍ A ZOTROČUJÍ OBČANY POMOCÍ PSYCHO – PSYOPS. Generál Řehka přiznal děsivou pravdu!

 

👉 Co je funkce „vládního zmocněnce pro strategickou komunikaci”?

👉 Proč jí proboha má na starosti voják, bez zkušenosti s public relations a ne nějaký tiskový mluvčí?

 

👉 V knize náčelníka Generálního štábu Armády ČR Karla Řehky je strategické komunikaci věnována kapitola.

👉 A hned v prvním odstavci je otevřeně napsáno, že 👉 je to politicky korektní výraz pro PROPAGANDU a PROSTŘEDEK PRO VEDENÍ VÁLKY…

👉 Cílem je OVLIVŇOVÁNÍ MYSLI a chování obyvatelstva a používá k tomu metody, které jsou v knize nazývány jako PSYCHOLOGICKÉ OPERACE…

👉 Řehka připouští, že je možno používat i neetické postupy, jako KLAMÁNÍ a KOMPROMITACE KLÍČOVÝCH OSOB

 

https://cz24.news/vlada-a-armada-cr-manipuluji-a-zotrocuji-obcany-pomoci-psycho-psyops-general-rehka-kapl-bozskou-a-priznal-desivou-pravdu/

 

https://stop5g.cz/seznam-patentu-kontrola-a-zmena-mysleni-chytra-sit-o-vas-bez-vas/

 

https://rumble.com/v4iraci-dna-zbran-vt-rakuan.html

 

 

 

📌⚡️⚡️⚡️10. září 2024: VÁŽENÍ EVROPANÉ. PRÁVĚ JSEM ZAPLATIL SVŮJ ROČNÍ ÚČET ZA ENERGII ZDE V MOSKVĚ V RUSKU.

 

Pokrývá veškerou elektřinu, topení (zapnuto po celou zimu automaticky z města) a vodu (teplou a studenou) a odvoz odpadu.

 

Stálo mě to € 146 za všechno na celý rok❗️❗️❗️ (3.659,- Kč za rok ❗️)

 

Irský novinář působící v Moskvě, Chay Bowes.

https://t.me/c/1586239095/79365

 

 

📌⚠️☣️💨✈️10. září 2024: CHEMTRAILS: ABC  „NASAZOVÁNÍ MRAKŮ“:

 

„Sezení mraků je na vzestupu! Očekává se, že před příští sezónou bude nainstalováno nejméně 200 dalších strojů pro očkování pozemních mraků.

 

👉 „Děláme to od 40. let minulého století. Velmi dlouho jsme manipulovali počasím.“ 👺

https://t.me/c/1586239095/79366

 

 

📌10. září 2024: 🌊💦🇭🇷 DNES DUBROVNÍK V CHORVATSKU

https://t.me/c/1586239095/79368

 

🔥 🇺🇸 EVAKUACE POKRAČUJÍ KVŮLI POŽÁRU  V KALIFORNII

https://t.me/c/1586239095/79369

 

🌊💦🇲🇦 PŘÍTOK PŘES MAROCKOU POUŠŤ V MERZOUGA…

https://t.me/c/1586239095/79372

 

💫🙏💫🌪 OBROVSKÉ VĚTRNÉ TURBÍNY BYLY SVRŽENY TAJFUNEM YAGI V MULAN BAY POBLÍŽ MĚSTA WENCHANG V PROVINCII HAINAN V ČÍNĚ.

 

„Přírodě se tyhle věci taky nelíbí.“

https://t.me/c/1586239095/79373

 

🌊💦 PODLE METEOROLOGŮ BUDE OD ČTVRTKA V NĚMECKU PRŠET ZNIČUJÍCÍ MNOŽSTVÍ.

 

Podle předpovědí se očekává trojnásobné množství srážek ve srovnání s předchozími povodněmi. Odborníci doufají, že očekávání nejsou pravdivá.

Tento týden se očekávají zničující deště. Meteorolog webu Wetter.com Ronald Porschke při pohledu na meteorologické mapy varuje: „Na jihovýchodě a u našich sousedů, jako je Rakousko a Česká republika, může dojít k velmi velké povodni, podle modelových výpočtů z neděle Od čtvrtečního podzimu by v některých oblastech Německa mohlo pršet – přes 100 litrů na metr čtvereční. V pátek dokonce až 150 litrů na metr čtvereční, jak ukazuje grafika.                                                                                                                (https://amp.focus.de/regional/wetter/nach-der-hitze-die-wassermassen-meteorologe-warnt-vor-katastrophalem-hochwasser-ab-donnerstag_id_260296580.html)

 

 

📌10. září 2024: 🇺🇸 SOUDCE JOE BROWN KRITIZUJE OBAMU: „MOŽNÁ SE PTÁTE, KDO JE NEJBOHATŠÍ MUŽ, KTERÝ KDY SLOUŽIL JAKO PREZIDENT SPOJENÝCH STÁTŮ?

 

👉 Hm, není to Trump. 👉 Ne, je to Barack Obama.

👉 Víte jak? Jeho adoptivní otec Lolo Soetoro byl jedním z 10 až 15 nejbohatších mužů planety, a když zemřel, zanechal svěřenecký fond v Indonésii se třemi rovnocennými příjemci, Barack Obama, tehdy známý jako Barry Soetoro, protože byl adoptovaný a jeho dva sourozenci. Má proto nepravdivé tvrzení o svém původu.

https://t.me/c/1586239095/79371

 

 

📌⚡️⚡️⚡️10. září 2024: „ELEKTŘINA ZE VZDUCHU POHÁNÍ AUTA

 

Toto je elektromobil Pierce-Arrow od Nikoly Tesly z roku 1921, který běží na čistě éterový pohon.

Auto se nabíjí samo, nepotřebuje baterie, olej ani plyn.

 

Elektromobily existují mnohem déle, než většina lidí ví. Není to ani mýtus, jen zastírání naší ztracené technologie, aby nás mohli nabíjet na každém kroku a mít nad námi úplnou kontrolu.

Volná energie = nezávislost, svoboda od matrixu, svoboda jít, kam chcete, žít nezávisle, mít teplo a elektřinu a žít šťastný život bez vládních zásahů.

https://t.me/c/1586239095/79374

 

 

📌🚁10. září 2024: 🇸🇻 VRTULNÍK SALVADORSKÉHO LETECTVA UH-1H HAVAROVAL V OBLASTI SAN EDUARDO, PASAQUINA, LA UNIÓN.

 

Na palubě byli bývalý manažer COSAVI Manuel Coto a generální ředitel národní civilní policie Mauricio Arriaza Chicas.

 

Prezident Nayib Bukele vyzval k důkladnému vyšetření incidentu a bude hledat mezinárodní pomoc, aby objasnila, co se stalo.

https://t.me/c/1586239095/79376

https://t.me/c/1586239095/79377

 

 

📌🚀⚔️10. září 2024: 🇺🇸 🇷🇺 🇺🇦 ISW (INSTITUT FOR THE STUDY OF WAR) ZVEŘEJNIL INTERAKTIVNÍ MAPU RAKET VYROBENÝCH NATO A ZAMĚŘENÝCH NA RUSKÉ ÚZEMÍ.

https://t.me/c/1586239095/79382

 

 

📌⚔️🎚️10. září 2024: ⚠️🇮🇱 ABC INFORMUJE O TOM, ŽE IZRAEL 7. ŘÍJNA ZABIL STOVKY IZRAELCŮ

 

⚠️🇮🇱 ABC informuje o tom, že Izrael 7. října zabil stovky Izraelců

 

„28 bitevních vrtulníků vystřílelo veškerou munici, kterou měli v břiše.“

 

V červenci izraelské noviny Haaretz odhalily, že velitelé izraelských obranných sil, s výslovným odkazem na Hannibalovu směrnici, dali na třech různých místech rozkaz střílet na vojáky zajaté Hamasem.

 

Bývalý izraelský důstojník, plukovník letectva Nof Erez, uvedl v podcastu Haaretz, že rozkaz nebyl výslovně nařízen, ale byl „zjevně dodržován“ odpovídajícími posádkami letadel.

 

Zpanikařili, postrádali normální velitelskou strukturu a nebyli schopni koordinace s pozemními silami, stříleli na vozidla vracející se do Gazy, i když věděli, že pravděpodobně nesou rukojmí.

 

Piloti letectva řekli listu Yedioth Ahronot, jak bylo 7. října vypáleno „obrovské“ množství munice na lidi, kteří se snažili překročit hranici mezi Gazou a Izraelem.

 

https://t.me/c/1586239095/79383

 

 

📌🦟🌪 10. září 2024: ⚠️🇺🇲/🇮🇱 DR. PETER HOTEZ O „ŠÍŘENÍ VZÁCNÝCH VIRŮ PŘENÁŠENÝCH KOMÁRY V USA NARŮSTÁ

 

((Tak jako narůstá agresivita USA!!!))

 

„Bohužel to bude jedna z našich nových norem v létě a na začátku podzimu.“

 

Poznámka: Peter Hotez je také známý jako lékař 👺 Billa Gatese, je také velkým zastáncem a propagátorem biologických zbraní… (Covid mRNA vakcíny)

🎚️💉🧬🧫☠️

https://t.me/c/1586239095/79385

 

 

📌☣️⚠️🛳️10. září 2024: 🇵🇱POLSKÁ VLAJKA JAKO KAMUFLÁŽ PRO LODĚ PŘEVÁŽEJÍCÍ DROGY PŘES ATLANTIK Z JIŽNÍ AMERIKY, UVÁDÍ FINANCIAL TIMES.

https://t.me/c/1586239095/79386

 

 

📌10. září 2024: LITVA PŘIPRAVUJE CELOSTÁTNÍ EVAKUAČNÍ PLÁN KVŮLI HROZBĚ Z RUSKA😂

https://t.me/c/1586239095/79387

 

 

📌10. září 2024: 🇻🇳 VIETNAMSKÝ POHLED NA BOOM AMERICKÉ BAREVNÉ REVOLUCE V JIŽNÍ ASII

 

Vietnamský obranný televizní kanál QPVN odvysílal vzdělávací video o nebezpečí barevných revolucí a varoval mladou generaci, aby byla ostražitá před šířením revolučních hnutí v zemi.

 

Tato zpráva následuje po nedávném převratu v 🇧🇩 Bangladéši, kde bývalého premiéra Sheikha Hasinu nahradila👺 americká loutka Muhammad Yunus.

https://t.me/c/1586239095/79388

 

 

📌🅾️🅾️ 🧻🚽 10. září 2024: 🚨🇪🇺 CIOGLOBALISTICKÁ EU ZÁVISLÁ NA SANKCÍCH SE ROZPADÁ: ŽÁDNÉ ZDROJE, ŽÁDNÁ BUDOUCNOST, ŽÁDNÁ JEDNOTA, UKAZUJE ZPRÁVA👋👋👋

 

Tím, že se EU vzdala ruských zdrojů energie, ztratila své ekonomické výhody ve stejnou dobu, kdy zájem USA opadl a konkurence ze strany Číny se zvyšuje, uvádí zpráva zadaná Evropskou komisí. 👋👋👋

 

🌏 Pokud EU neurychlí svůj ekonomický růst a neupraví své ambice, může jí hrozit dokonce zánik, varuje dokument.

 

🌏 Zpráva také varuje, že USA již nejsou ochotny fungovat jako „bezpečnostní deštník“ pro Evropu a že EU v současnosti postrádá schopnost se samostatně bránit. 👋👋👋

https://t.me/c/1586239095/79389

 

 

📌10. září 2024: 🚨 ⚠️ 👺 GATES INSIDER: DO ROKU 2025 BUDE MÍT KAŽDÉ DÍTĚ POD KŮŽÍ IMPLANTOVANÉ DIGITÁLNÍ ID

 

Globalizovaný miliardář 👺 Bill Gates začal zavádět digitální ID, které se implantují pod kůži každého dítěte na světě – se souhlasem rodičů nebo bez něj.

 

The People’s Voice už roky varuje, že Gates a Světové ekonomické fórum plánují vytvořit digitální databázi zahrnující všechny občany na celém světě jako součást jejich Agendy 2030 pro lidstvo.

 

Nyní elita podniká kroky a v pilotních programech v laboratořích 👺 Billa Gatese jsou nevinné děti označeny mikročipy se znakem šelmy.

https://t.me/c/1586239095/79390

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: UKRAJINŠTÍ VOJÁCI MĚNÍ STRANU BOJIŠTĚ, PŘIPOJUJÍ SE DOBROVOLNĚ K PUTINOVĚ ARMÁDĚ UPROSTŘED BITVY

 

https://youtu.be/QE9sO1gIFpw?si=jOe-nuDX85I2PME-

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Oneindia, Roman Kirsch: PŘERUŠENÍ ZPRÁV: TISÍCE UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZABITY; VLADIMÍR PUTIN TRESTÁ TY, KTEŘÍ STOJÍ V CESTĚ VÍTĚZSTVÍ V KURSKÉ OBLASTI RUSKA

 

https://youtu.be/oGOsdp3Krvk?si=oGwPsISqJxUVoixk

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN SE DOŠIROKA SMĚJE V DOBĚ, KDY PARAŠUTISTÉ ALIANCE NATO PONĚKUD SELHALI PŘI MEGA-VZDUŠNÉM CVIČENÍ V POLSKU; PŘISTÁLI VE VESNICI A NA DRÁTECH ELEKTRICKÉHO VEDENÍ

((Tak to jsem se já už včera smála, když to publikovali včera večer ruští kluci z frontové linie a dali k tomu i záběry. Málem jsem upadla ze židle. Možná i já bych lépe přistála😂))

 

https://youtu.be/X-lB1SUOdXg?si=o_UvHgHme5ftYNkw

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️10.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: KYJEV „RÝPE“ DO PUTINA DRONOVÝM ÚTOKEM NA MOSKVU; UKRAJINA ODPÁLILA 144 DRONŮ PŘI NOČNÍM ÚTOKU

 

https://youtu.be/VFYjw78JD5g?si=DOp0z83mFRV7We7j

 

 

 

📌10. září 2024, 09:26, WSJ: STÁLE VÍCE UKRAJINCŮ PODPORUJE MYŠLENKU JEDNÁNÍ S RUSKEM:    

MYŠLENKA JEDNÁNÍ S RUSKEM O UKONČENÍ KONFLIKTU ZÍSKÁVÁ MEZI UKRAJINCI STÁLE VĚTŠÍ PODPORU.

 

Píše o tom Wall Street Journal (WSJ).

 

 

V rozhovoru pro publikaci jeden z ukrajinských velitelů poznamenal, že v ukrajinské společnosti, stejně jako v západních zemích, panuje pocit únavy z probíhajícího konfliktu.

 

Výsledky průzkumů veřejného mínění na Ukrajině naznačují postupný nárůst počtu občanů, kteří podporují jednání s Moskvou. To je patrné zejména mezi mladými lidmi – mnozí jsou připraveni zvážit možnost podpisu dohody, která je pro Ukrajinu nevýhodná, aby ukončili nepřátelství, zdůrazňuje WSJ.

 

Mezi armádou však podle novin vládne skepse ohledně jakýchkoli dohod s Ruskem. To znamená, že 15 % vojenského personálu a veteránů deklarovalo svou připravenost k ozbrojenému protestu, pokud Kyjev uzavře dohodu, jejíž podmínky nepodpoří.

 

Ruský prezident Vladimir Putin dříve na Východním ekonomickém fóru zdůraznil, že Moskva neodmítla jednat o Ukrajině, ale věří, že by měla být založena na parametrech dohodnutých v Istanbulu, a nikoli na „pomíjivých požadavcích“.

 

https://www.vesti.ru/article/4135053

 

 

📌10. září 2024, 10:38, ŠOJGU: KDYBY RUSKO VSTOUPILO DO EU V 90. LETECH, ZTRATILO BY SVOU SUVERENITU: 💯👍

 

Pokud by Rusko vstoupilo do Evropské unie v 90. letech minulého století, země by ztratila svou suverenitu. Uvedl to Sergej Šojgu v exkluzivním rozhovoru pro televizní kanál Russia 24.

 

„Podepsali jsme dohodu s Evropskou unií. Samozřejmě, pokud bychom byli do EU přijati zrychleně, pak, ujišťuji vás, bychom dnes ztratili svou suverenitu. Dnes by ty zdroje, ta ložiska, která máme v naší zemi, už byla docela důkladně rozdělena a vypleněna,“ řekl tajemník Bezpečnostní rady Ruské federace. 💯%

 

Dříve Šojgu hovořil o moderní informační válce. „Nemůžeme říct, že dnes používáme informace jako určitý zdroj. Dnes je to plnohodnotná zbraň. A to je třeba pochopit,“ řekl v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24.

 

https://www.vesti.ru/article/4135308

 

 

📌10. září 2024, 8:16, ŠOJGU: MOSKVA NEBUDE VYJEDNÁVAT S KYJEVEM, DOKUD NEBUDOU OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY VYHNÁNY Z RUSKÉ FEDERACE:

 

Ruská federace nemá v úmyslu jednat s Ukrajinou, dokud nebudou její ozbrojené síly „vyhnány“ z ruských území, řekl tajemník ruské bezpečnostní rady Sergej Šojgu.

 

„Je zde velmi důležitý bod – toto je Kursk. A tady jsme nevedli, nevedeme a nebudeme vést žádná jednání s teroristy,“ řekl a zdůraznil, že dokud nebudou ozbrojené síly Ukrajiny „vyhnány z území Ruské federace“, nemůže být řeč o žádných jednáních.

 

Podle Šojgua jsou plány Kyjeva na obsazení jaderné elektrárny Kursk „nejvyšší úrovní terorismu“.

 

Ozbrojené síly Ukrajiny vtrhly do Kurské oblasti 6. srpna 2024. Podle Ministerstva obrany Ruské federace ztratil nepřítel za celou dobu bojů na Kurském směru více než 11 400 vojáků a 89 tanků.

 

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj již dříve uvedl, že útok na Kurskou oblast byl součástí velké vojenské a diplomatické operace Kyjeva. Později však dodal, že invaze do regionu situaci vojsk Ozbrojených sil Ukrajiny v DLR neusnadnila.

 

https://www.vesti.ru/article/4135006

 

 

📌10. září 2024, 10:31, ŠOJGU: SITUACE S AKTIVY RUSKÉ FEDERACE NA ZÁPADĚ NAZNAČUJE, ŽE JE NUTNÉ SE ODKLONIT OD DOLARU:💯%

Situace se zmrazenými ruskými aktivy na Západě podtrhuje potřebu zbavit se závislosti na americkém finančním systému, řekl tajemník Rady bezpečnosti Ruské federace Sergej Šojgu v rozhovoru pro televizní kanál Rossija 24.

Šojgu poznamenal, že je důležité přejít na finanční strukturu více nezávislou na dolaru, kde se vypořádání v národních měnách stává prioritou.

 

„Potřebujeme strukturu, která nebude tak monopolizovaná a nebude závislá na vnitřních zákonech Spojených států,“ řekl.

 

Šojgu zdůraznil, že rostoucí vliv zemí BRICS, které představují více než 30 % světového HDP a 20 % světového obchodu, činí z organizace slibnou platformu pro vytváření nových finančních center a příležitostí pro zúčastněné země.

 

„Jedná se o organizaci, která má velmi velké perspektivy, proto si myslím, že tyto ukazatele budou dále růst. Svědčí o tom skutečnost, že obchodní obrat mezi zeměmi BRICS a Ruskem za šest měsíců je 5,7% růst,“ dodal tajemník Rady bezpečnosti Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4135237

 

 

📌10. září 2024, 4:09: PROBLÉMY SE SLINIVKOU BŘIŠNÍ, PREDIABETES A RAKOVINA: LÉKAŘ HOVOŘIL O NEBEZPEČÍCH VAPŮ:

 

Kouření vapů nemá vliv pouze na plíce. Pavel Berezhansky, pneumolog z Morozovovy nemocnice, docent Ústavu dětských nemocí na Univerzitě I. M. Sečenova, o tom hovořil ve vysílání Rádia Rusko.

 

„Nejprve jsme si mysleli, že jde o poškození plic. Nyní vidíme obrovské problémy se slinivkou břišní. U poloviny pacientů, kteří kouří vapy po dlouhou dobu, se vyvine prediabetes. A bohužel už máme několik teenagerů, kteří mají rakovinu ústní dutiny a tváře kvůli tomu, že často kouří vape,“ řekl lékař.

 

Podle Berezhanského teenageři kouří vapy, protože existuje příležitost si je koupit – „kapesného je dost“. Odborník je přesvědčen, že úplný zákaz prodeje takových zařízení výrazně sníží poptávku.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve vyjádřil obavy z popularity vapů mezi mladými lidmi. Na otevřené lekci „Konverzace o důležitém“ v Kyzylu hlava státu uvedla, že vapy se nyní mladým lidem zdají módní a cool, ale jsou zdraví nebezpečné, „je čeho se obávat“.

 

https://www.vesti.ru/article/4135635

 

 

📌10. září 2024, 11:54, MINISTERSTVO OBRANY RF: ZTRÁTY UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ ZA DEN ČINILY 2175 LIDÍ:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) ztratily za poslední den až 2175 vojáků. Většinu živé síly – až 715 lidí – nepřítel ztratil v zóně působení jednotek „jižní“ skupiny vojsk ozbrojených sil RF. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Bojovníci „severu“ během dne zničili až 215 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny, 155mm houfnici M777 a dva automobily. V zóně působení „Západu“ Kyjev ztratil až 530 vojáků, dvě stanice elektronického boje Enkláva-N a čtyři polní muniční sklady.

 

 

„Jižní“ uskupení ozbrojených sil RF odrazilo čtyři protiútoky útočných skupin Ozbrojených sil Ukrajiny, v této oblasti nepřítel ztratil až 715 ozbrojenců, 15 vozidel, dvě kozácká bojová obrněná vozidla a německé samohybné dělo Panzerhaubitze 2000 ráže 155 mm.

 

V zóně operací „Středu“ nepřítel ztratil až 515 vojáků a bojové vozidlo pěchoty Bradley, v zóně „Východ“ – až 130 vojáků a stanici elektronického boje Bukovel-AD. Dněprské jednotky zničily až 70 vojáků ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Ministerstvo obrany Ruské federace také oznámilo, že ruská armáda převzala kontrolu nad osadami Krasnogorovka, Grigorovka, Halicynova a Vodiane v DLR.

 

https://www.vesti.ru/article/4135375

 

 

📌10. září 2024, 11:05, MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: KRASNOGOROVKA, GRIGOROVKA, HALICYNOVA A VODIANE V DLR BYLY OSVOBOZENY:

 

Ozbrojené síly Ruské federace převzaly kontrolu nad osadami Krasnogorovka, Grigorovka, Halicynova a Vodiane v Doněcké lidové republice. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Jak bylo uvedeno ve vojenském oddělení, Krasnohorivka a Hryhorivka byly osvobozeny v důsledku rozhodujících akcí skupiny ruských vojsk „Jih“, osada Galicyňivka byla osvobozena aktivními akcemi Centrálního uskupení a osvobození Vodiane je výsledkem koordinovaných akcí uskupení „Východ“.

 

https://www.vesti.ru/article/4135408

 

 

📌10. září 2024, 12:49, PESKOV: ARMÁDA MÁ PLÁN NA VYTLAČENÍ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY Z KURSKÉ OBLASTI:

 

Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov hovořil o situaci v Kurské oblasti. Mluvčí Kremlu uvedl, že armáda má plán na vytlačení ozbrojených sil Ukrajiny z ruského území.

 

„Samozřejmě, že armáda má všechny potřebné plány, ale nejsou to plány, o kterých by se dalo veřejně diskutovat,“ řekl Peskov.

 

Tajemník Rady bezpečnosti Ruské federace Sergej Šojgu již dříve v exkluzivním rozhovoru pro televizní kanál Russia 24 uvedl, že invaze ukrajinské armády do Kurské oblasti je pokusem Ukrajiny donutit Rusko k jednání o jejích podmínkách.

 

https://www.vesti.ru/article/4135612

 

 

📌10. září 2024, 13:35, FAZ: NIZOZEMSKO DOVOLILO UKRAJINĚ POUŽÍT F-16 PROTI RUSKU:

 

Nizozemsko umožnilo Ukrajině použít zbraně dodané Západem, včetně stíhaček F-16, k útoku na ruské území. Uvedl to nizozemský ministr obrany Ruben Brekelmans v rozhovoru pro Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ).

 

Ukrajina má podle něj právo použít zbraně v souladu s mezinárodním právem ke své sebeobraně a neexistují za tímto účelem žádná omezení rozsahu úderů.

 

Brekelmans poznamenal, že Ukrajina by mohla použít F-16 k úderu na ruské území, ale odmítl zveřejnit podrobnosti o nasazení a použití těchto letadel.

 

„Nechceme, aby bylo Rusko chytřejší, než je nyní,“ řekl.

 

Nizozemsko poskytne Kyjevu rakety, náhradní díly a vybavení pro F-16 v hodnotě 80 milionů eur.

 

Brekelmans již dříve řekl, že Ukrajina by neměla používat F-16 k úderům na civilní cíle na území Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4135702

 

 

📌10. září 2024, 14:18: ZTRÁTY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY U KURSKA ZA DEN ČINILY 380 VOJÁKŮ, ZA CELOU DOBU – 11 800:

 

Za poslední den ztratily ozbrojené síly Ukrajiny na Kurském směru více než 380 vojáků a 15 obrněných vozidel, včetně dvou tanků. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

 

Za celou dobu bojů na Kurském směru činily ztráty nepřítele více než 11 800 vojáků. Kromě toho ukrajinská armáda ztratila 93 tanků, 42 bojových vozidel pěchoty, 74 obrněných transportérů, 24 odpalovacích zařízení MLRS a 22 stanic elektronického boje.

 

Tajemník Rady bezpečnosti Ruské federace Sergej Šojgu již dříve řekl, že Moskva nebude s Kyjevem vyjednávat, dokud budou ozbrojené síly Ukrajiny na území Ruska. Tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov později dodal, že ruská armáda má plán na vytlačení ukrajinských jednotek z Kurské oblasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4135826

 

 

📌10. září 2024, 11:54, Šojgu: TURECKO NABÍDLO, ŽE NEZASÁHNE JADERNÁ ZAŘÍZENÍ, ALE UKRAJINA ODMÍTLA:

 

Turecko navrhlo dohodnout se na neprovádění úderů na energetická zařízení, včetně jaderných, ale Ukrajina to odmítla, řekl tajemník ruské bezpečnostní rady Sergej Šojgu v rozhovoru pro televizní kanál Russia 24.

 

„Turecko nám nabídlo, že nebudeme útočit na energetická zařízení, nebudeme útočit na jaderná energetická zařízení a nebudeme útočit na obchodní, civilní flotilu v Černém moři,“ řekl Šojgu.

 

Ruský prezident Vladimir Putin podle něj tuto iniciativu podpořil, ale Ukrajina po počátečních jednáních navrhovanou dohodu odmítla.

 

Tajemník Bezpečnostní rady Ruské federace již dříve uvedl, že jedním z cílů invaze ozbrojených sil Ukrajiny do Kurské oblasti bylo dobytí Kurské jaderné elektrárny.

 

Šéf MAAE Rafael Grossi, aniž by jmenoval osoby odpovědné za útok na jaderná zařízení, opakovaně vyzval k tomu, aby se upustilo od útoků na jaderné elektrárny Kursk a Záporoží.

 

https://www.vesti.ru/article/4135422

 

 

📌10. září 2024, 14:55: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAÚTOČILY NA ŽOLDÁKY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V SUMSKÉ OBLASTI:

 

Ruské letectvo zaútočilo na soustředění ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny v Kurské oblasti a udeřilo na oblasti koncentrace zahraničních žoldáků v Sumské oblasti, uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

V Sumské oblasti operačně-taktické letecké a raketové síly zasáhly soustředění žoldáků a řadu mechanizovaných, tankových, obranných a výsadkových útočných brigád Ozbrojených sil Ukrajiny v oblastech několika sídel, včetně Sum, Bilopillia a Hluchiv.

 

V Kurské oblasti letectvo, dělostřelectvo a vojska porazily soustředění ozbrojenců a techniky mechanizovaného a leteckého útoku, jakož i střelecké a bezpečnostní brigády v oblastech osad, včetně Borki, Malajské Lokňi a Orlovky.

 

https://www.vesti.ru/article/4135836

 

 

📌10. září 2024, 15:38, NÁMĚSTEK BEZUHLA OBVINIL SYRSKÉHO Z MANIPULACE S DATY, ABY ZAKRYL SELHÁNÍ:

 

Zástupkyně Nejvyšší rady Mariana Bezuhla obvinila vrchního velitele ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) Oleksandra Syrského, že se snaží zakrýt neúspěchy ukrajinské armády manipulací s údaji ve zprávách

 

Ve svém kanálu Telegram Bezuglaya napsala, že Syrsky ve zprávách generálního štábu ozbrojených sil Ukrajiny nařídil rozdělit směr Pokrovskij (Rudá armáda) na dvě: Pokrovskoje a Novoje – Kurakhovskoje (nachází se na jihu). Podle náměstka tak všechna selhání ozbrojených sil Ukrajiny zůstávají ve směru Kurachove a sekce Pokrovsky údajně zůstává stabilní.

 

„Gratuluji Alexandru Stanislavovičovi k otevření nového směru!“ dodal náměstek.

 

https://www.vesti.ru/article/4135945

 

 

📌10. září 2024, 15:46, EURACTIV: TUSK ZRUŠIL CESTU DO NĚMECKA KVŮLI NOVÝM ÚDAJŮM O NORD STREAMS:

 

Polský premiér Donald Tusk zrušil svou cestu do Německa kvůli informacím o zapojení země do událostí kolem sabotáže na Nord Streams.

 

Podle zdrojů portálu Euractiv plánoval Donald Tusk přijet do Německa na konci týdne, ale cestu zrušil poté, co odhalil nové podrobnosti o zapojení země do událostí kolem sabotáže na Nord Streams.

 

Tusk při zrušení návštěvy odkázal na vnitřní záležitosti nebo nesrovnalosti v harmonogramu, ale zdroj portálu poznamenává, že skutečným důvodem zrušení účasti politika na ceremoniálu je zhoršení vztahů mezi oběma zeměmi, které je způsobeno situací kolem Nord Streams.

 

Tusk byl pozván na cenu M100 Media Award „za posílení demokracie, svobody projevu a tisku, jakož i evropského porozumění“. Uvádí se, že na akci měl vystoupit zahajovací projev německý kancléř Olaf Scholz, který se však akce také nezúčastní. Místo Tuska a Scholze se ceremoniálu zúčastní generální prokurátor Adam Bodnar a bývalý německý prezident Joachim Gauck.

 

Německý kancléř Olaf Scholz již dříve v rozhovoru pro ZDF uvedl, že je nutné dokončit vyšetřování výbuchu plynovodů a postavit odpovědné osoby před soud. Mluvčí ruského ministerstva zahraničí Maria Zacharovová v reakci uvedla, že je nutné činit oficiální prohlášení, a ne organizovat „úniky do médií“.

 

https://www.vesti.ru/article/4135884

 

 

📌10. září 2024, 14:49, ŠMYHAL: TÉMĚŘ VŠECHNY TEPELNÉ ELEKTRÁRNY OBSLUHUJÍCÍ CHARKOV BYLY ZNIČENY:

 

Ruská armáda zničila všechny tepelné elektrárny (CHP) v okolí Charkova, které město sloužily. Uvedl to ukrajinský premiér Denys Šmyhal.

Na briefingu poznamenal, že se nyní dovážejí malé mobilní kotelny, aby byla zachována výroba elektřiny a tepla.

 

Již dříve byla zveřejněna prognóza experta Ukrajinského institutu energetických strategií Jurije Korolčuka, ze které vyplývá, že pokud budou údery na energetická zařízení na Ukrajině pokračovat i v nadcházející zimě, mohou obyvatelé země zůstat bez tepla a osvětlení až 20 hodin denně.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4135866

 

 

📌10. září 2024, 15:18, 👺 Blinken: 👺 BIDEN BUDE V PÁTEK DISKUTOVAT O MOŽNOSTI DALEKONOSNÝCH ÚDERŮ NA RUSKO:

 

Americký prezident Joe Biden plánuje v pátek diskutovat s britským premiérem Keirem Starmerem o otázce, zda by ukrajinské ozbrojené síly mohly udeřit na ruské území zbraněmi dlouhého doletu dodanými Washingtonem a Londýnem. Uvedl to ministr zahraničí Anthony Blinken.

 

Na tiskové konferenci, kde se vyjádřil k možnosti udělit Ukrajině povolení udeřit zbraněmi dlouhého doletu hluboko na území Ruské federace, Blinken řekl, že americká strana bude naslouchat zástupcům Ukrajiny a také se ujistí, že Washington „má svůj vlastní nejlepší odhad“ toho, co je potřeba, jaké jsou cíle Kyjeva „na týdny a měsíce dopředu“ a jakou podporu mu lze poskytnout.

 

Americký ministr zahraničí rovněž naznačil, že Biden a Starmer obdrží stanoviska k této otázce k další diskusi. „Plně očekávám, že to bude součástí jejich pátečního rozhovoru,“ dodal.👺

 

https://www.vesti.ru/article/4135947

 

 

📌10. září 2024, 15:35: IDF OZNAMUJE ZAHÁJENÍ ROZSÁHLÉ OPERACE NA ZÁPADNÍM BŘEHU JORDÁNU:

 

Izraelské bezpečnostní síly zahájily rozsáhlou protiteroristickou operaci na západním břehu řeky Jordán. Účastní se ho Izraelské obranné síly, Všeobecná bezpečnostní služba Šin Bet a pohraniční policie MAGAV.

 

V současné době operují izraelské speciální služby v oblasti města Tulkarm, upřesňuje IDF.

 

Armáda a speciální služby informovaly o zadržení 16 hledaných osob.

 

Od 7. října 2023 tak počet Palestinců zadržených na Západním břehu Jordánu dosáhl 10,6 tisíce lidí.

 

Izraelské obranné síly již dříve připustily, že americký občan Ayshenur Ezgi Eigi mohl zemřít v důsledku palby izraelské armády. K tragédii došlo během nepokojů na Západním břehu Jordánu.

 

https://www.vesti.ru/article/4135989

 

 

📌10. září 2024, 15:47, PUTIN: RUSKO BUDE POKRAČOVAT V POSILOVÁNÍ NÁMOŘNICTVA, VČETNĚ JADERNÉ SLOŽKY:

 

Rusko bude i nadále posilovat své námořnictvo, včetně strategických a jaderných složek, uvedl vrchní velitel ruských ozbrojených sil Vladimir Putin.

 

V úterý se prezident Ruské federace prostřednictvím telekonference účastní zahájení aktivní fáze strategického velitelského a štábního cvičení Oceán-2024.

 

Jak poukázala hlava ruského státu, Spojené státy se snaží udržet svou dominanci ve světě za každou cenu. Pod záminkou boje proti údajné hrozbě ze strany Ruska a Číny Washington buduje svou vojenskou přítomnost poblíž západních hranic Ruské federace, v Arktidě a v asijsko-pacifickém regionu (APR). Spojené státy sledují cíl rozbít bezpečnostní architekturu a rovnováhu moci, která se vyvinula v asijsko-pacifickém regionu, dodal Putin.

 

„Budeme pokračovat v posilování našeho námořnictva, včetně jeho strategických a jaderných složek. Budeme systematicky a komplexně rozvíjet všechny typy a typy vojsk, zvyšovat jejich úderné schopnosti, zlepšovat výcvik posádek lodí, pobřežních a leteckých jednotek, a to s přihlédnutím k reálným bojovým zkušenostem,“ řekl Putin.

 

https://www.vesti.ru/article/4136031

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.09.2024“:

➡️☭☆Dělostřelectvo pokračuje v ničení personálu a techniky ukrajinských ozbrojených sil

Posádka 122mm „kočovného“ děla „D-30“ skupiny „Dněpr“ vede protibateriový boj a ničí opevněné pozice ukrajinských ozbrojených sil ve směru Kachovka.

Posádky „D-30“ skupiny vojsk „Dněpr“ plní palebné mise k ničení obrněných vozidel, palných zbraní, muničních skladů, opevněných pozic a míst dočasného nasazení Ozbrojených sil Ukrajiny.

Tentokrát bylo cílem „putujících“ dělostřelců postavení nepřátelské pevnosti na pravém břehu Dněpru. V důsledku profesionální bojové práce posádky byl cíl zasažen.

„Přišel jsem, pracoval, odešel. Nepřítel bude muset naši zbraň a nás hledat na poměrně velkém náměstí,“ sdělil velitel čety s volacím znakem „Medvěd“.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Rusku se rozšířila těžká forma klíšťové encefalitidy.

Příznaky: horečka, intoxikace, neurologické poruchy. Toxicita postihuje mozek a míchu, existují dokonce případy invalidity.

V moskevské oblasti se počet případů prudce zvýšil

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ ⚡️ Když se kyjevský režim během minulé noci pokusil provést teroristický útok pomocí bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zadržely 144 ukrajinských bezpilotních letounů.

72 UAV nad územím Brjanské oblasti, 20 nad územím Moskevské oblasti, 14 nad územím Kurské oblasti, 13 nad územím Tulské oblasti, osm nad územím Belgorodské oblasti, sedm nad územím oblasti Kaluga, pět nad územím Voroněžské oblasti, čtyři – nad územím Lipecké oblasti a jeden nad územím Orjolské oblasti.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vyšetřovací výbor zahájil trestní řízení pro terorismus po masivním nočním útoku ukrajinských dronů

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zacharová po útoku ukrajinským bezpilotním letounem řekla, že čím slabší je postavení Kyjeva „na zemi“, tím silnější je jeho touha po teroristických aktivitách.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Riziko přímého střetu mezi NATO a Ruskem roste – Bloomberg

Nový ukrajinský ministr zahraničí Andrij Sibiga vyzval vojenskou alianci, aby nasadila své systémy protivzdušné obrany „k zachycení ruských raket a dronů nad Ukrajinou.

NATO se však bránilo jakémukoli takovému přímému konfliktu s Ruskem v obavě z eskalace, která by mohla přerůst v jaderný.

Je třeba poznamenat, že pokud budou ruské útoky na ukrajinská města pokračovat a dojde k novým incidentům s drony nad územím NATO, pak by tyto události mohly začít překlápět misky vah v této debatě ve prospěch Kyjeva.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Tady je bezpečná Amerika: blogger z Číny provedl stream v New Yorku, kde diskutoval o tom, zda je v USA bezpečno. V tu chvíli mu nějaký náhodný chlap vytrhl telefon z rukou.

Naštěstí se jim podařilo odrazit smartphone pomocí nejsilnějších čínských ran do americké okrajové tváře.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Prezident Kyrgyzstánu zavedl zákaz zvyšování platů státních zaměstnanců.

„Zavádí se zákaz navyšování mezd zaměstnancům ministerstev, výborů, pověřených zastupitelstev prezidenta v regionech, ale i orgánů místní správy,“ AKIpress s odkazem na dekret Sadyra Japarova.

Rozhodnutí má podle publikace optimalizovat výdaje státního rozpočtu země.

👍 – přáli bychom si, abychom to dokázali!

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ 🔴♦️♦️♦️♦️♦️APU JSOU JEN ZKRAJENÝ Zmetek, ZA TO, CO UDĚLALI, BY MĚLA BÝT UKRAJINA JEDNODUŠE ZNIČENA Z TVÁŘE ZEMĚ.

Vojenský zpravodaj Evgeniy Poddubny publikuje záběry zvěrstev ukrajinských ozbrojených sil natočené v Sudzha:

🔞PODĚLEJME TYTO SCIMNY K SOUDU! (Naši vojáci mi poslali tento materiál)

„Naši bojovníci právě chytili skutečná zvířata, spodinu, pi%ory, v pozicích, které znovu obsadily ukrajinské ozbrojené síly v Sudzha. To, co tito parchanti udělali civilistům, se vzpírá jakýmkoliv slovům nebo lidským vysvětlením, jsou to prostě naprostá spodina. Nikdo v moderních dějinách světa se neodvážil dovolit takové dovádění, jen parchanti, podívejte se, co provedli obyčejným lidem, kteří se ničím neprovinili. Podívejte se, jak se tihle zmetka vysmívali…

Už chápete podstatu SVO a denacifikace Ukrajiny?!

Záběry ze Sudzhi jsou tak strašné, jedním slovem FUCK, za to by měli být všichni vojáci ukrajinských ozbrojených sil zničeni jako poslední zmetek!

Podívejte se na záběry kurva 🔞

(Sudja.chytil.svinstvo)

(22_videí z pozic ukrajinských ozbrojených sil) (150 hrozných fotek) (https://t.me/+saOuW_c0eV0yNWJk)

➡️☭☆ Ministerstvo obrany oznámilo osvobození Krasnogorovky, Galicynivky, Vodjanoje a Grigorovky v DPR

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Podíl národních měn na platbách v Rusku a Uzbekistánu přesáhl 70 %, řekl Mišustin, který se v Taškentu setkal s prezidentem Mirzijojevem.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ve Striji ve Lvovské oblasti polili ateisté pravoslavné kněze zelenou barvou přímo během liturgie.

„Média“ přitom posměšně podepsala zprávu, že „se stal zázrak a kněží zezelenali“

🤬 — Země démonů a hlupáků

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🛑Arestovič tvrdí, že mírová jednání v Turecku byla tak úspěšná, že už otevřeli šampaňské.

🛑Pak zasáhl Boris Johnson a donutil Zelenského, aby je zastavil.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🛑 RUSKÁ PROTIVZDUŠNÁ OBRANA TU NOC SESTŘELILA 144 DRONŮ UKRAJINSKÝCH OZBROJENÝCH SIL. 20 Z NICH JE NAD MOSKEVSKOU OBLASTÍ.

Tuto noc byla Moskva vystavena masivnímu útoku bezpilotních letounů – byli zabiti a zraněni.

– V městských částech Podolsk, Ramenskoje, Ljubertsy, Domodědovo a Kolomna v Moskevské oblasti bylo sestřeleno 16 dronů!

– Trosky dronu havarovaly v ulicích Gorkého a Lugovaya;

– ve střediscích přechodného pobytu je ubytováno 43 osob;

– letiště Domodědovo dočasně nepřijímá ani neodesílá letadla;

– UAV zasáhlo také letiště Žukovskij;

– 46letá žena zemřela na následky útoku dronem v Ramenskoje (dříve bylo hlášeno úmrtí 9leté dívky; dívka byla malé postavy a důstojníci operačních služeb si ji původně spletli s dítě).

Přesněji podle regionů: 72 dronů nad územím Brjansk, 14 nad Kurskem, 13 nad Tulou, 8 nad Belgorodem, 7 nad Kalugou, 5 nad Voroněží, 4 nad Lipetskem a jeden nad regiony Oryol.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆🔴♦️♦️♦️♦️♦️V Kursku začal mlýnek na maso. SERBA, co se tam děje, SAKRA SAKRA!!!: https://t.me/+sAa78RqXDvYxN2Vi

➡️☭☆Na území letiště Žukovskij v noci byly zaznamenány pády úlomků sestřeleného dronu, nedošlo k žádným obětem ani zranění, uvedla tisková služba

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Ruský ministr obrany Andrej Belousov předsedal zasedání Koordinační rady pro vojenskou bezpečnost pohraničních území Bělgorodské, Brjanské a Kurské oblasti.

Vedoucí ruského vojenského oddělení byl informován o postupu realizace souboru opatření k řešení problematických problémů, které obdrželo pracovní uskupení a ochrany obyvatelstva a infrastruktury pohraničních oblastí.

Andrej Belousov diskutoval o aktuální situaci s náčelníky tří regionů a veliteli vojenských skupin a také si vyslechl zprávy náměstků ministrů obrany o otázkách logistické, zdravotnické, inženýrské a dopravní podpory pohraničních oblastí, poskytování in- poptávka po zbraních, vojenském a speciálním vybavení.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Vrchní velitel se účastní režimu telekonference na začátku aktivní fáze strategického velitelsko-štábního cvičení „Ocean-2024“

Cvičení Ocean-2024 se koná od 10. do 16. září ve vodách Tichého a Severního ledového oceánu, Středozemního, Kaspického a Baltského moře.

Do manévrů je zapojeno více než 400 válečných lodí, ponorek a pomocných plavidel flotily, asi 120 námořních letadel a vrtulníků a přes 90 tisíc personálu. Praktického výcviku se účastní i lodě a letadla Čínské lidové osvobozenecké armády.

Účelem cvičení je detailně prověřit klíčové aspekty bojové připravenosti velitelských a řídících orgánů, jednotek a útvarů námořnictva a letectva a zjistit provázanost jejich akcí.

Budou zpracovány otázky integrovaného použití vysoce přesných zbraní, ale i dalších moderních a perspektivních zbraní, včetně zohlednění zkušeností získaných během speciální vojenské operace. Zvláštní pozornost věnujeme posilování vojenské spolupráce se spřátelenými státy. Dnes, v kontextu rostoucího geopolitického napětí ve světě, je to obzvláště důležité.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆08:11, Ministerstvo obrany: 144 ukrajinských UAV bylo zničeno nad regiony Ruské federace:   Systémy protivzdušné obrany (protivzdušná obrana) zničily za uplynulou noc 144 ukrajinských dronů na obloze nad ruskými regiony, včetně Moskevské oblasti. Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace.

72 dronů ozbrojených sil Ukrajiny bylo neutralizováno nad Brjanskou oblastí, 20 nad Moskevskou oblastí, upřesnilo oddělení. Bezpilotní letouny byly zničeny a zachyceny systémy protivzdušné obrany ve službě.

Dalších 14 dronů bylo zničeno nad územím Kurské oblasti, 13 nad Tulskou oblastí. 8 UAV bylo sestřeleno v oblasti Belgorod, 7 v oblasti Kaluga.

Kromě toho bylo zničeno 5 zařízení ve Voroněžské oblasti, 4 v Lipecké oblasti. Další dron byl zachycen v oblasti Orjol.

Dříve bylo oznámeno, že v Ramenskoje u Moskvy byla v důsledku útoku bezpilotního letounu zabita žena, nejméně tři další lidé byli zraněni.

Letiště Domodědovo, Vnukovo a Žukovskij zpožďovala lety kvůli útokům. Kromě toho byl v důsledku pádu trosek UAV zablokován provoz na dálnici Kashirskoye směrem na Moskvu.

Od začátku speciální vojenské operace se jedná o jeden z nejmasivnějších útoků na území Ruska pomocí dronů. Další drony byly nasazeny 1. září, kdy síly protivzdušné obrany přes noc zachytily a zničily 158 ukrajinských UAV, včetně 2 nad Moskvou.

https://www.vesti.ru/article/4134971

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

10.09.2024: RANNÍ ZPRÁVY: ⛔️💉🎚️ EUTANAZIE JE HLAVNĚ O PENĚZÍCH…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.09.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: ÍRÁNSKÝ ČLEN PARLAMENTU ZVYŠUJE OBAVY ZÁPADU Z PUTINA SVOU MEGA-DOHODOU O DODÁVCE ZBRANÍ, KTEROU ODHALIL? SPOR O ÍRÁNSKÉ BALISTICKÉ RAKETY PRO RUSKO

 

https://youtu.be/XqvBhSVhtlk?si=xwDDRIHKEiYg-joS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.09.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PADNE BRZY POKROVSK? RUSKO OBSADILO DŮLEŽITOU OBEC MEMRYK A MŮŽE PŘERUŠIT ZÁSOBOVACÍ LINIE UKRAJINY.

 

https://youtu.be/X3YBLNDbfTI?si=iMU_cRIcWZty8Hln

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09. září 2024, VOLNÝbloG, Jana Hrušková: ⛔️💉🎚️ EUTANAZIE JE HLAVNĚ O PENĚZÍCH…

 

Rhody Wilson  9. září 2024

 

Možná jste si všimli, říká Dr. Vernon Coleman, že mainstreamová média dávají stále více času a prostoru tématu EUTANAZIE NEBO SEBEVRAŽDY ZA POMOCI LÉKAŘE.

Velká část publicity je absurdní a zavádějící.

 

🛑EUTANAZIE JE PROGRAM GENOCIDY, NIKOLI LASKAVOSTI.

 

💉🎚️Eutanazie je hlavně o penězích.

 

👉Je to podstatná část cesty do Net Zero, která je samozřejmě předehrou Velkého resetu, ve kterém „VŠICHNI NEBUDEME NIC VLASTNIT A BUDEME ŠŤASTNÍ“. 👹

 

🛑ÚŘADY CHTĚJÍ ZABÍJET STARÉ, NEMOCNÉ A SLABÉ.

🛑V ZEMÍCH, KDE JE EUTANAZIE LEGÁLNÍ, UŽ ZABÍJÍ DĚTI, DUŠEVNĚ NEMOCNÉ A CHUDÉ.

Kapitola níže je převzata (s jeho svolením) ze zásadní knihy Jacka Kinga „CHTĚJÍ NÁS ZABÍT“.

Od Dr. Vernona Colemana

Z knihy „Chtějí nás zabít“ od Jacka Kinga.

 

PODVOD S EUTANAZIÍ SE PRODÁVÁ JAKO CVIČENÍ V LASKAVOSTI❗️❗️❗️

((Knižním příkladem už byla „Matka Tereza❗️❗️❗️))

 

👉 „Dobrou zprávou je, že vám můžeme pomoci vyhnout se bolesti a úzkosti a zachránit vaši rodinu před agónií z toho, jak pomalu upadáte. Tím, že vám pomůžeme spáchat sebevraždu, obejdeme všechnu tu bolest a přeneseme vás přímo k závěrečným titulkům.“

 

TO JE VŠECHNO NESMYSL, OBÁVÁM SE❗️❗️❗️

 

👉 Eutanazie je hlavně o penězích.

Bylo zjištěno, že průměrné roční náklady na zdravotní péči na osobu pro jednotlivce v

posledním roce jejich života jsou 14krát vyšší než pro osoby mimo poslední rok života.

 

👉 V důsledku toho se peníze ze zdravotní péče a paliativní péče přesouvají do programů „DOBROVOLNÉ ASISTOVANÉ UMÍRÁNÍ“ (známé také jako „STÁTEM SPONZOROVANÉ SMRTI“), které mají snížit náklady na zdravotní péči.

 

👉 Zabíjet lidi je mnohem levnější než poskytovat paliativní péči.

 

👉 A co je ještě důležitější, ZAVÁDĚJÍ SE PROGRAMY EUTANAZIE, ABY SE SNÍŽILY NÁKLADY NA DŮCHODY.

 

👉 Není žádným tajemstvím, že všechny vyspělé země se potýkají s obrovskými důchodovými problémy.

Mnozí z těch, kteří pobírají státní důchody, se (zcela mylně) domnívají, že peníze, které zaplatili na daních, byly odloženy na výplatu jejich důchodů.

 

👉 Ve skutečnosti jsou samozřejmě penzijní programy prostě obrovské Ponziho schémata. Státní důchody, které jsou dnes vypláceny, jsou vypláceny z dnešních daní.

A za dvacet let budou vyplácené důchody vypláceny z daní, které platí pracovníci za dvacet let.

Pokud se podaří snížit velikost staré populace, budou se roční úspory měřit v miliardách dolarů.

 

🛑POTÉ, CO BYLY BĚHEM BLOKOVÁNÍ V NEMOCNICÍCH A PEČOVATELSKÝCH DOMECH ZAVRAŽDĚNY TISÍCE STARŠÍCH LIDÍ, POLITICI SE S RADOSTÍ CHLUBILI, ŽE FINANČNÍ ÚSPORY NA NEVYPLACENÝCH DŮCHODECH BUDOU OBROVSKÉ. ČÍM VÍCE LIDÍ ZABIJÍ, TÍM VÍCE PENĚZ UŠETŘÍ.

 

👉 Buďme k tomu všichni upřímní: program pro eutanazii nemá nic společného s právy lidí ani se snižováním bolesti či úzkosti: je to možná nevyhnutelně vše o penězích.

 

👉 Existuje mnoho způsobů, jak by mohla britská národní zdravotní služba ušetřit peníze. 👉 Propuštění 20 % všech správců by nezměnilo kvalitu poskytované péče a ukrojilo by miliardy z ročního vyúčtování.

👉 Tvrdší smlouva s farmaceutickými společnostmi by také ušetřila miliardy. A snížení odpadu by také ušetřilo miliardy.

 

👉 Žádný z těchto režimů snižování nákladů však není u byrokratů tak oblíbený jako zavedení legální eutanazie.

 

👉 Rt. Rev. Iain Greenshields, moderátor Skotské církve, řekl, že je znepokojen tím, že ponechání nevyléčitelně nemocných pacientů legálně ukončit svůj život by trvale změnilo NHS.

 

👉 „Je to skutečně způsob, jakým si přejeme, aby byly řízeny vzácné pečující zdroje? Vzhledem k tlaku na zdroje zdravotní péče jsme také velmi znepokojeni tím, že asistované umírání by mohlo být vnímáno jako příležitost k úsporám nákladů.“

👉 Rev. Greenshields také řekl, že přijetí zákona schvalujícího umírání s legální asistencí „hluboce mění vztahy nejen mezi zdravotníky a pacienty, ale také v rámci rodin.

 

👉 Obáváme se, že pokud by bylo asistované umírání legalizováno, způsob, jakým naše společnost pohlíží na starší lidi a osoby se zdravotním postižením, se časem stane utilitárnějším.

 

👉 A reverend Greenshields řekl, že i za přísných podmínek by otevření stavidel schválením jakékoli verze zákona (umožňující asistované umírání) pravděpodobně vedlo k pozdější expanzi.

 

👉 Mnozí se obávají, že legálně schválená sebevražda by vedla k masivnímu nárůstu počtu lidí hledajících asistovanou sebevraždu kvůli chudobě, bezdomovectví nebo duševnímu utrpení.

 

👉 V Kanadě více než čtvrtina voličů uvedla, že chudým a bezdomovcům by mělo být umožněno ukončit svůj život pomocí lékařské pomoci při umírání (dále jen „MAID“). A nemůže být pochyb o tom, že legálně asistovaná sebevražda by byla využita k řešení problémů imigrantů a žadatelů o azyl a k řešení vnímaných problémů s přelidněním a přelidněním.

 

👉 Je naivní předpokládat, že legálně schválená sebevražda by se omezila na pomoc nevyléčitelně nemocným najít bezbolestnou smrt.

 

👉 Každý, kdo popírá, že se toto všechno děje, je buď ignorant, nebo skrývá pravdu, aby obhájil své nadšení pro zákonem schválenou sebevraždu.

 

👉 „Podstatou je, že mohou existovat určité počáteční náklady spojené s nabídkou lékařsky asistovaného umírání Kanaďanům, ale také může dojít ke snížení výdajů jinde v systému, a proto nabídka lékařské pomoci při umírání Kanaďanům nebude stát zdraví. systém péče nic extra,“ řekl Aaron Trachtenberg, rezident v oboru interního lékařství a jeden z autorů zprávy o asistovaném umírání v Kanadě.

 

👉 Překvapivě široce citovaná kanadská zpráva také uvedla, že „nemocniční péče stojí systém zdravotní péče více než komplexní systém paliativní péče, kde bychom mohli lidem pomoci dosáhnout jejich cíle zemřít doma“.

 

👉 Připadalo mi to udivující, protože se zdálo, že se předpokládá, že umírání (ať už sebevraždou nebo ne) je nevyhnutelnou součástí paliativní péče.

Všude na světě administrátoři a lékaři upozorňují na finanční výhody, které eutanazie může nabídnout.

 

🛑NENÍ ŽÁDNÝM TAJEMSTVÍM, ŽE PÉČE O POSTIŽENÉ, KŘEHKÉ A STARÉ LIDI MŮŽE BÝT DRAHÁ.

 

👉 Politici a propagátoři eutanazie tvrdí, že poskytování dávek, speciálních budov a personálu znamená, že poskytování péče se stalo obrovskou finanční zátěží pro národní a místní vlády a pro poskytovatele zdravotní péče. Těžce postiženým musí být poskytnuta buď komplexní domácí péče a podpora, nebo ústavní péče, obvykle v účelové budově s mnoha vysoce vyškolenými (a tedy drahými) zaměstnanci. S rostoucí velikostí populace se masivně zvýšil počet lidí vyžadujících péči a náklady na poskytování této péče. A samozřejmě je nepravděpodobné, že by sami těžce postižení jedinci byli schopni udělat cokoliv, aby si pomohli nebo odvedli produktivní práci.

 

👉 Úkol péče o zdravotně postižené se již řadu let postupně, ale záměrně přesouvá z vlád na dobrovolné skupiny.

A přesto břemeno nákladů (často zvyšováno byrokracií, byrokratickými požadavky, minimálními mzdami a tak dále) znamená, že zařízení se s tím snaží vyrovnat. Dobrovolníci by měli mluvit s pacienty, aranžovat květiny a celkově zlepšovat život. Místo toho dělají úklid a mytí nádobí.

 

👉 Poskytování paliativní péče utrpělo pravděpodobně více než jakýkoli jiný typ péče a administrátoři a lékaři nyní otevřeně upozorňují na skutečné finanční výhody, které vzniknou, pokud jsou pacienti přesvědčeni, aby se zabili (nebo, protože mnoho takových pacientů může být fyzicky neschopných zabíjet se, nechat se zabít).

 

🛑NIC Z TOHO SAMOZŘEJMĚ NEBYLO VELKÝM PŘEKVAPENÍM.

 

👉 Aktivisté vystupující za zdravotně postižené po mnoho desetiletí varovali, že legalizace asistované sebevraždy a rozšíření zákonných hranic by vedlo k tomu, že společnost znehodnotí životy lidí, kteří jsou zdravotně postižení (nebo křehcí, starší nebo kdokoli, kdo není schopen se dívat). po sobě) a dali by postiženým pocit, že mají odpovědnost zabít se, protože jejich životy nestály za to, aby je žili, a brali tolik potřebné zdroje. Obvykle nevysloveným strachem bylo, že se pacienti budou cítit provinile, pokud se nezabijí (nebo se nechají zabít).

 

🛑A TO VŠE SE NYNÍ DĚJE. A DĚJE SE TO VELMI RYCHLE.

 

👉 Smrt je nyní považována za životaschopnou alternativu k nákladné a nevyhnutelně marné lékařské léčbě.

 

Článek, který vyšel v Canadian Medical Journal, na tuto možnost velmi živě upozornil.

 

👉 Autoři dospěli k závěru, že lékařsky asistovaná smrt by mohla snížit roční výdaje na zdravotnictví o 34,7 milionu až 136,8 milionu dolarů.

(Vždy je pro mě těžké mít nějaký respekt, když je nabízena tak široká škála. Naznačuje mi to, že čísla nejsou víc než odhad.)

 

👉 Navíc bylo zdůrazněno, že tyto úspory by převážily odhadované náklady na zavedení lékařsky asistovaného umírání o značnou částku, přičemž náklady na nabízení eutanazie v širokém měřítku se odhadují na 1,5 milionu až 14,8 milionu USD.

(Znovu jsem musel čísla zkontrolovat, protože se mi zdá, že jde o velmi široký rozsah.)

 

👉 Autoři zprávy přirozeně zdůraznili, že při zvažování, zda má pacient žít nebo zemřít, by se nemělo brát v úvahu úspora peněz. Ale nejsem jediným pozorovatelem, který se obává, že to byl pouze pokus vyhnout se oficiální odpovědnosti za nekonečnou řadu dilemat, která nyní nastanou a o kterých, jak se obávám, budou rozhodovat lidé, které příliš netrápí etické jemnosti.

 

👉 Pokud stát chce utracení zdravotně postižených, neschopných, křehkých, starých a duševně nemocných, pak stát nebude mít potíže s hledáním lidí, kteří jsou připraveni vyřazení zajistit.

 

👉 Dlouhé čekací listiny (prodlužující se v Kanadě jako všude jinde), efektivní přidělování lékařských služeb (s mnoha operacemi dostupnými pouze pro ty, kteří si mohou platit soukromě) bude znamenat, že tlak na provádění programů eutanazie v širokém měřítku bude pravděpodobně dobře podporován širokou veřejností.

 

👉 Navrhovat, aby lékaři a byrokraté nebrali v úvahu finanční problémy, je přinejlepším naivní a cynické. Lékaři a byrokraté již berou v úvahu náklady a nyní je běžné, že léky zachraňující životy se nepoužívají jednoduše proto, že stojí příliš mnoho.

Realita je taková, že eutanazie je z velké části o úsporách peněz.

 

👉 Kluzký svah, před kterým aktivisté varovali, je velmi reálný. A to už jsme kousek ze svahu a každým dnem se po sjezdovce pohybujeme rychleji.

Postižení a starší lidé jsou nyní široce považováni za osoby s malou nebo žádnou finanční hodnotou.

 

👉 Peníze měly vždy mnohem větší vliv na politiku zdravotnictví a sociální péče, než je obecně přijímáno. Například v Británii byly kvůli politické korektnosti uzavřeny dlouhodobé pobytové domy pro duševně nemocné.

Výsledkem bylo, že bezpočet tisíc jedinců, kteří se o sebe nedokázali postarat, bylo vyhozeno do „komunity“. Nedostatek služeb a pomoci znamená, že tyto nešťastné duše nyní tráví dny sezením v parcích a autobusových zastávkách. Své dny trávili ve veřejných knihovnách, až na to, že jich už moc není. Ve skutečnosti to samozřejmě nemělo nic společného s politickou korektností. Všechno bylo o penězích, které se daly ušetřit.

 

👉 Hlavní důvody, proč lidé nesouhlasí s legalizací eutanazie, jsou strach, že zranitelné skupiny budou zabity (nebo se od nich bude očekávat, že se budou prosazovat jako kapitán Oates, aby ušetřili peníze a zdroje) a pocit, že role lékaře je léčit lidi a ne je zabíjet. (Kapitán Lawrence Oates byl antarktický průzkumník, který v roce 1912, když trpěl omrzlinami a gangrénou, vyšel do sněhu a nechal své tři společníky v jejich stanu v naději, že tím zvýší jejich šance na přežití. Zvolil smrt spíše než vyhlídka, že bude pro své společníky přítěží, když Oates odcházel ze stanu, řekl: „Jdu ven a možná to bude nějakou dobu.“

 

👉 Nezávislé studie a průzkumy opakovaně ukázaly, že méně než 10 %. lidí podporuje legalizaci, a když ano, činí tak z velké části proto, že jsou mylně přesvědčeni, že eutanazie může zabránit nevyhnutelné a nevyhnutelné bolesti a utrpení během nevyléčitelných nemocí.

 

🛑A KONEČNĚ JE TU JEŠTĚ JEDEN DŮVOD, PROČ JE ESTABLISHMENT TAK NADŠENÝ EUTANAZIÍ:

 

👉 UVOLNÍ K POUŽITÍ VELKÉ MNOŽSTVÍ ORGÁNŮ.

 

👉 Dva kontroverzní výzkumníci (Dr. David Shaw, etik na univerzitách v Basileji a Maastrichtu a profesor Alec Morton, ekonom v oblasti zdraví) tvrdili, že zabíjení nevyléčitelně nemocných pacientů by uvolnilo orgány k transplantaci – a také ušetřilo peníze.

Argumentují tím, že změna legislativy umožňující více asistovaných sebevražd by prospěla lidem, kteří chtějí zemřít, a širší obecné populaci.

 

👉 Oba autoři napsali: „Dárcovství orgánů by také mohlo být přínosné, protože existuje několik důvodů, proč je dárcovství po asistovaném umírání lepší z klinického a ekonomického hlediska.

 

👉 ZA PRVÉ, pokud je pacientům odepřeno asistované umírání, funkce orgánů se bude postupně zhoršovat, dokud nezemřou přirozeně, což znamená, že transplantace bude méně úspěšná.

👉 ZA DRUHÉ, pacienti, kteří se rozhodnou pro asistované umírání, musí projít zdlouhavým procesem a dárcovství orgánů lze do tohoto procesu snadno začlenit.“

 

👉 V Kanadě bylo odhaleno, že legalizace asistované sebevraždy vedla k otevřenému oslovování těch, kdo zvažují lékařsky asistovanou smrt. V jednom případě byla chronicky nemocnému muži odepřena zdravotní péče doma a byla mu nabídnuta asistovaná sebevražda. Není trochu ironie, že pacienti, kteří jsou povzbuzováni ke smrti, mohou být sami zachráněni, pokud by byli považováni za dostatečně důležité, aby se s nimi zacházelo jako s příjemci orgánů, nikoli jako s dárci orgánů.

 

👉 Dr. Moira McQueen, výkonná ředitelka Kanadského katolického bioetického institutu, řekla, že primární lékař „BY MOHL NAVRHNOUT DAROVÁNÍ ORGÁNŮ JAKO, NE-LI JAKO POBÍDKU, JAKOUSI ‚ÚTĚCHU‘ ZA VLASTNÍ ZTRÁTU ŽIVOTA DANÉ OSOBY.“

 

👉 Vzhledem k tomu, že transplantace orgánů je extrémně drahá a zdravotnické služby snižují náklady, je nevyhnutelné, že ORGÁNY ODEBRANÉ PACIENTŮM, KTEŘÍ BYLI ZAVRAŽDĚNI STÁTEM, BUDOU VYHRAZENY PRO POLITIKY, BYROKRATY A DALŠÍ, kteří jsou považováni za důležité osoby a je s nimi zacházeno. 👹 👹 👹

 

OMLUVTE PROSÍM MŮJ CYNISMUS. DLOUHOU DOBU PRAKTIKUJI MEDICÍNU A VÍM, JAK SYSTÉM FUNGUJE.

 

https://volnyblog.news/eutanazie-je-hlavne-o-penezich/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09. září 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: 👺CELÝ ZÁPADNÍ SVĚT ŘÍDÍ PEDOFILNÍ KABALISTÉ, KTEŘÍ JSOU DOSAZOVÁNI DO FUNKCÍ, ABY NIČILI A TRÝZNILI SVÉ NÁRODY!

 

👺CELÝ ZÁPADNÍ SVĚT ŘÍDÍ PEDOFILNÍ KABALISTÉ, KTEŘÍ JSOU DOSAZOVÁNI DO FUNKCÍ, ABY NIČILI A TRÝZNILI SVÉ NÁRODY!

 

🛑Černošská aktivistka vylíčila, proč jsou k moci v rolích prezidentů a premiérů dosazováni vydíratelní politici, kteří v dětství byli zneužíváni!

🛑První země NATO požádala o vstup do BRICS!

🛑A na Ukrajině v Poltavě po ruském úderu na výcvikové centrum prý zahynuli čeští vojáci!

 

👉Na americké alternativní scéně se už delší dobu pohybuje černošská konzervativní aktivistka a moderátorka Candace Owens, která se profiluje jako afro-americká konzervativní analytička, jenž podporuje Donalda Trumpa už od roku 2016, později Trumpa kritizovala za jeho slepou podporu covidových vakcín, ale v poslední době se hlavně vydala do boje proti Demokratické straně a jejímu programu na destrukci tradiční rodiny muže a ženy.

 

👉V polovině srpna natočila rozhovor, ve kterém se vyjádřila k situaci v USA okolo propagace genderového přešívání dětí a zaplavení amerických médií, televize, kin a rovněž internetu a počítačových her deviantním obsahem se sexuálním podtextem genderového rovnostářství a tzv. woke kultury.

 

👉A tento deviantní obsah jsme mohli vidět i během zahajovacího ceremoniálu olympiády v Paříži. Podle Owensové je to způsobené tím, že veškerou moc nad zeměmi západního světa převzali dosazení pedofilní kabalisté. 👺

 

👺Ti jsou 👉uctívači Bafometa a👉 vyznávají obětování dětí, 👉pedofilii, 👉 krevní rituály a 👉další praktiky spojené s tzv. Kabalou.

 

👉Do rolí prezidentů a👉 premiérů👉 jsou dosazování gayové, kteří v dětství zažili znásilnění a v případě Emmanuela Macrona dokonce došlo ke sňatku s transsexuálem, který ho v dětství tyranizoval.

👉Barack Obama je gay,

👉Justin Trudeau je gay,

👉Volodymyr Zelenský je gay,

👉Emmanuel Macron je gay.

 

👉Podle Owensové tito vysocí západní politici to maskují často tím, že vytvoří čistě fiktivní manželství, které je ale manželstvím manifestačním, jak ho popsal Sigmund Freud v jedné ze svých prací, jak gayové ve vysoké politice maskují svoji orientaci a vytváří sňatky buď s transsexuály, anebo se skutečnými ženami, které ale mají roli tzv. permanent escort společnic, případně jejich role je doplněna o funkci bílé či dokonce zlaté kobyly.

👺ZÁPADNÍ SVĚT ŘÍDÍ PEDOFILNÍ KABALA OBĚTUJÍCÍ DĚTI V OKULTNÍCH RITUÁLECH:

 

👉Vysoký politik na takovou ženu píše veškerý svůj odkloněný a nakradený majetek v době výkonu své funkce, čímž vzniká ze smluvní ženy bílá kobyla, anebo jde vyšší formu partnerství, kdy žena dostane dispoziční práva k částí politikova majetku, pokud žena souhlasí s tzv. manifestačním pořízením dětí, kdy asistenčně počne a následně porodí děti jako mediální důkaz funkčnosti rodiny politika před médii.

 

👉V takovém případě se ze ženy stává zlatá kobyla. Když se podíváme, kdo vládne nad zeměmi kolektivního Západu, tak jsou to politici, kteří doslova se k vlastnímu národu, občanům, průmyslu a ekonomice chovají jako okupant, nepřítel, destruktor, prostě jako někdo, kdo národem úplně opovrhuje a nenávidí ho. Je to někdo, kdo na jedné straně okrádá vlastní zranitelné osoby, třeba důchodce, aby mohl na straně druhé vyzbrojovat válku v jiné zemi. To je typicky projev psychopatologie, protože politik necítí zlo, které způsobuje, ale cítí uspokojení z „DOBŘE VYKONANÉ” práce.

 

👺Kabalisté podle Owensové vycházejí z tezí Sigmunda Freuda a chtějí získat světovou moc ukotvenou na půdorysu nového náboženství, které prostě bude mít charakter pedofilní kabalistiky a děti se začnou hromadně a rovněž institucionálně odtrhávat od rodičů a rodin, nejprve s tvrzením, že dítě má právo si samo určit pohlaví.

 

🛑ALE TO JE POUZE PRVNÍ KROK A ZÁMINKA KE KROKU DRUHÉMU:

 

👉A tím je odebrání rodičovských práv nad dětmi na základě nových legislativ a zákonů, čímž bude dítě zbaveno rodičovské ochrany a bude moci být zprzněno, znásilněno, a to s odkazem na tvrzení, že dítě si přece může zvolit nejen své pohlaví, ale může si samo rozhodnout o svém sexuálním životě. 👧🏻👶🏼🧒👩🧑👩‍🦱👩‍🦰👨‍🦰

 

🛑ZÁPADNÍ ELITY JSOU OVLÁDÁNY JAKO LOUTKY A POSLUŠNĚ NIČÍ SVÉ NÁRODY A EKONOMIKY:

 

👉 Přesně toto JE CÍLEM PEDOFILNÍCH KABALISTŮ, TEDY ÚPLNĚ ZPŘETRHAT POUTO MEZI RODIČI A DÍTĚTEM.

👉A v USA toto již běží na plné obrátky, kdy některé státy (např. Kalifornie) už přijaly zákony, že ŠKOLY NESMÍ INFORMOVAT RODIČE O TOM, ŽE SE DÍTĚ ROZHODLO ZMĚNIT SI POHLAVÍ A SVĚŘILO SE ŠKOLNÍMU LÉKAŘI.

 

👉Tohle je zkrátka postupný proces na zpřetrhání vazeb mezi dětmi a rodiči na základě obskurního tvrzení, že dítě má právo na rozhodování o svém genderu.

👉A posunuje se to i do škol v Evropě, kdy děti jsou ideologicky očkovány proti rodičům, neziskovky chodí po školách a debatují s dětmi o tom, jak jsou rodiče zaostalí, neprogresivní, nechápaví, jak nerozumí potřebám genderového sebeurčení dítěte.

 

🛑PEDOFILNÍ KABALISTÉ JSOU ZKRÁTKA DOSAZOVÁNI DO VEDOUCÍCH FUNKCÍ STÁTŮ PROTO, ŽE JSOU SNADNO OVLADATELNÍ A VYDÍRATELNÍ.

 

👉JEJICH PÁNOVÉ, TEDY VYSOKOSTUPŇOVÍ KABALISTÉ V LÓŽÍCH, ZNAJÍ JEJICH DEVIACE A MAJÍ V ARCHIVECH VIDEOKAZETY A MP4 NAHRÁVKY DEVIANTNÍCH PRAKTIK TĚCHTO POLITIKŮ.

 

🛑A ti nechtějí, aby se tyto materiály dostaly na veřejnost. Takže poslušně plní a vykonávají pokyny Komise 300 a jejich poradních sborů, bez odmlouvání, i když jde o strašné kroky, proti vlastnímu lidu, proti vlastnímu národu, proti vlastním důchodcům, proti vlastním dětem, které jsou przněny, proti vlastním ekonomikám, které jsou na pokyn Komise 300 likvidovány, jako v případě covidových lockdownů❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

🛑V POLTAVĚ PODLE INFORMACÍ ZAHYNULI VOJÁCI AČR, KTEŘÍ CVIČILI UKRAJINSKÉ RADISTY:

 

👉Anebo v případě likvidace německé ekonomiky v důsledku násilného odstřižení Německa od ruského plynu pod záminkou Američany a Ukrajinci vyprovokované války na Ukrajině, která by nikdy nevypukla, kdyby západní tajné služby v zimě 2014 neprovedly a nezorganizovaly v Kyjevě státní převrat, po kterém se k moci dostaly neonacistické síly.

 

👉A to zejména Banderovci, Azováci, Pravý sektor, Aidar a další extrémistické útvary, které transformovaly Ukrajinu během 8 let od roku 2014 do nástupní válečné platformy proti Rusku. A proto ani není divu, že v Poltavě v noci z pondělí na úterý údajně zemřelo několik vojáků Armády ČR po ruských úderech přesnými raketami na výcvikové centrum, kde prováděli výcvik ukrajinských radistů. Ukrajina již přiznala 51 mrtvých a dalších 200 bylo zraněno.

 

👉Co je ovšem zásadní, to je pochopení principu likvidace kolektivního Západu. Globalisté k destrukci systému Pax Americana a jeho kolektivního Západu používají všechny dostupné prostředky, a to včetně genderové deviatury a s ní spojené likvidace národů západních zemí a včetně likvidace jejich dětí. A TO NENÍ VŠECHNO.

 

👉Znovu a znovu se ukazuje, že globalistům nemusí ani vadit omezená a lokální válka v Evropě, a to ani v případě, kdyby byla jaderná a úplně by zničila Evropu do podoby zhroucené Říše římské, který rovněž skončila celá a úplně v troskách po nájezdech Barbarů. Tehdy nejmocnějším prostředkem ničení byly katapulty a oheň, ale dnes jsou to jaderné zbraně.

 

🛑GLOBALISTÉ DOKONČÍ DESTRUKCI KOLEKTIVNÍHO ZÁPADU VŠEMI PROSTŘEDKY, VČETNĚ VSTUPU ČLENA NATO DO BRICS

 

👉Pokud si globalčiky uvědomí, že jaderná destrukce Evropy by urychlila zánik Pax Americana v Evropě, přičemž by poskytla prostor pro velkou obnovu z prostředků globalistů v Číně a ve skupině BRICS, kam právě podalo přihlášku už i Turecko jako první země NATO, tak potom opravdu se lze obávat, že konfrontace mezi NATO a Ruskem bude skutečně dovedena až do tohoto bodu.

 

👉Všimněte si velmi dobře, že procesu deviatury, úchylností, zvráceností, pedofilie a nenormálností 👉jsou vystaveny pouze země kolektivního Západu.

👉Nic z toho není vidět v zemích Globálního jihu, tedy 👉ani v asijských, 👉ani v arabských, 👉ani v čínských, 👉ani v ruských, 👉ani v afrických a 👉ani v žádných jiných zemích.

 

👉Deviatura je skutečně aplikována výhradně proti bílému muži, bílé ženě a jejich bílému dítěti.

 

👉A to je proces globalistů na likvidaci současné novodobé Římské říše ukotvené okolo systému Pax Americana a jeho petrodolaru.

 

👉Co bude na konci deviatury v USA a v zemích západu?

 

👉BUĎ ZDEGENEROVANÁ CIVILIZACE, KTERÁ KVŮLI GENDEROVÉ AGENDĚ VYMŘE, ANEBO SPÁLENÁ ZEMĚ PO JADERNÉM KONFLIKTU S RUSKEM.

 

👉A KDYŽ SE PODÍVÁTE NA EVROPSKOU UNII A JEJÍ PŘEDSTAVITELE, NA TY DEGENERÁTY A DEVIANTY, TAK JE JASNÉ, ŽE GLOBALISTÉ MAJÍ NAKROČENO K ÚSPĚCHU.

👉Destrukce Evropy bude impozantní a spousta politiků, které u voleb většinově volíme, jim v té destrukci bude pomáhat.

 

🛑TAKOVÝ JE BOURACÍ PLÁN ZÁPADNÍHO SVĚTA❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️❗️

 

-VK-Šéfredaktor AE Newsn

 

https://volnyblog.news/cely-zapadni-svet-ridi-pedofilni-kabaliste-kteri-jsou-dosazovani-do-funkci-aby-nicili-a-tryznili-sve-narody/

 

 

📢  PRO OSVĚŽENÍ FAKTŮ Z ARCHÍVU O KABALA:

 

📌📢 22.3.2024, Antiilluminaty TV: PUTIN OBVINIL ZÁPADNÍ VŮDCE Z PEDOFILIE A KANIBALISMU.

 

👉Podle ruského prezidenta Vladimira Putina, který odhalil, že globální elita provozuje neřesti, jako je pedofilie a kanibalismus, mnoho západních politiků trpí nějakým šílenstvím, které nelze léčit.

👉Po celá léta kolovaly zvěsti o zkažené chuti elit, jako je Klaus Schwab, Obama a Clinton, a Putin, čerstvě navrácený ze sesuvu půdy v Rusku, zvolil tento okamžik, aby odhalil skutečnou povahu Kabaly, která uchvátila nezvolenou moc na Západě.

👉Dříve Putin pronesl projev k národu a neztrácel čas na přilévání ropy do popelnice pokrytectví globální elity.

👉Zatímco Putin právě vyhrál národní volby se sesuvem osmdesáti sedmi procent hlasů, globální elita nadále pomlouvá jeho nesmírně populární prezidentství a obviňuje ho z toho, že je diktátor.

👉Mezitím však máme na Západě nevolené byrokraty, kteří vládnou, včetně násilníka Hlubokého státu Baracka Obamy, který právě podnikl neplánovanou návštěvu, aby se setkal s britským premiérem Rishi Sunakem na Downing Street a předal nejnovější pokyny globalistů.

Putin poukázal na to , že USA již nejsou demokracií mezi demokraty.

Putin tvrdil, že současná americká vláda využívá všechny své zdroje, včetně výzbroje ministerstva spravedlnosti a Lavfare, k útoku na politického soupeře pro letošní prezidentské volby.

Trump čelí bezprecedentní litanii občanských a trestních žalob, i když je pravděpodobným kandidátem republikánů na listopadové volby, protože elita uvedla do pohybu všechny páky, aby jeho pochod k prezidentskému úřadu selhal.

ALE PUTIN JEŠTĚ NEDOKONČIL PITVU SRDCE TEMNOTY GLOBALISTICKÉ KABALY.  

👉Podle Putina „Elita plní své bříšky lidským masem a kapsy penězi,“ porovnává zkaženost s „upíří koulí „, než předpovídá, že „konec této éry“ Je blízko, protože lidé světa se pomalu, ale jistě probouzejí k pravdě a odmítají globalistickou agendu. Putin je člověk, který velmi pečlivě volí svá slova. Když ruský prezident říká, že globální elita jsou monstra, která loví děti a naplňují jejich bříšky masem, pak každé slovo myslí vážně. Podle Putina globalistická kabala👉 vede válku proti dětem, která zahrnuje normalizaci pedofilie pomocí jemných a otevřených prostředků. „Podívejte se, co dělají se svými vlastními národy, zničení rodiny, kulturní a národní identity,“ řekl Putin. „Perverze, zesměšňování dětí a pedofilie jsou prohlášeny za normu. Normu svého života.“   

👉Když Putin řekl, že miliony lidí na Západě chápou, že elita vede hlavní proud do skutečné duchovní katastrofy, promluvil k nám. Nemoc v jádru globalistické agendy elity jsme již dávno pochopili. Ale mnoho lidí se ještě neprobudilo. Potřebujeme veškerou pomoc, kterou můžeme získat, abychom rozšířili skutečnou povahu elit a probudili co nejvíce lidí.

COVIDOVA PANDEMIE VŮBEC NEBYLA PANDEMIÍ, ALE GLOBÁLNÍ STRATEGICKOU OPERACÍ NA KONTROLU LIDSTVA, KTERÁ SE PLÁNOVALA PO CELÁ DESETILETÍ. ALE NEMUSÍTE MĚ BRÁT ZA SLOVO.

👉Pochází přímo z Moskvy a je výsledkem vyšetřování ruské vojenské rozvědky, které má odhalit skutečný původ pandemie a pochopit, kdo se dopustil tohoto zločinu proti lidskosti.

👉Vysoce postavený ruský generál řekl: Tento koronavirus a takzvaná pandemie nejsou vůbec pandemií. Je to globální strategická operace zaměřená na kontrolu lidstva. Sionisté a finanční mocnosti světa chtějí redukovat počet obyvatel!

👉Chtějí asi 100 milionů vlastních a asi miliardu, aby je zásobili.“ Covidova pandemie byla jen poslední z dlouhé řady globalistických podvodů, 👉jejichž cílem bylo vyděsit lidi a postupně je zbavit jejich svobod.

👉Krátce poté, co tato zpráva vyšla najevo, Putin prohlásil, že Klaus Schwab a vysoce postavení poručíci WEF jsou legitimními vojenskými cíli, protože se bezostyšně pokoušeli uchvátit moc v globalistickém puči.

👉Putin je tak přesvědčen, že Covid-19 byl biologickou zbraní proti lidstvu, že pečlivě sestavil 2.000 stránkovou zprávu, v níž podrobně forenzně popisuje zločiny Hlubokého státu USA a jeho globalistických kumpánů a obviňuje je z toho, že po celém místě činu zanechali své otisky prstů.

👉Podle Putina jsou velká farmaceutika a aktéři Hlubokého státu USA vinni tím, že „vytvořili“ pandemii Covid 19, aby převzali svět,

👉a 2.000 stránková zpráva uvádí Hillary Clintonovou, Baracka Obamu, Joea Bidena a George Sorose jako spoluspiklence ve spiknutí proti lidstvu.  

👉Rusko chce spravedlnost za vznik a uvolnění SARS-CoV-2, zatímco Západ zakrývá původ a cenzuruje vědce a novináře,“ uvedlo ruské velvyslanectví ve Spojených státech. Rusko nyní předložilo důkazy černé na bílém a poskytlo ORGANIZACI více než 2.000 stran zpráv, které dokazují, že za výrobu pandemie jsou zodpovědná americká globalistická elita a hluboká vláda, které jsou zapleteny do velké farmacie.

👉Je zřejmé, že mainstreamová média udělala vše pro to, aby tuto zprávu zametla pod koberec. Globální elita navzdory Putinovi, který se staví proti jejich sociální agendě a odmítá přijmout jejich ekonomickou devastující politiku.

👉Mezi lety 1999 a 2014 vzrostl HDP Ruska desetinásobně a jeho světová pozice se zvýšila z 22. na 8. místo. Ruský dluh klesl ze 100% v roce 1999 na 17% v roce 2016. Devizové rezervy rostly prakticky z nuly na šestou největší na světě. Zlaté rezervy se rozrostly na šestou největší na světě.

👉JINÝMI SLOVY: Putin udělal Rusko opět velkým. Proto jeho míra souhlasu stále převyšuje 80 %. Ale ještě není hotový. Putin dlouho sliboval zničení Nového světového řádu a ví, že k tomu musí hadovi useknout hlavu. Putin chápe, že globalisté nebudou spokojeni, dokud nebude vše, co milujete a oslavujete, zničeno. V sázce jsou vaše tradice, kultura, rodinné hodnoty a náboženství. Nepřestanou, dokud nezlomí tebe, tvou mysl a tvůj příběh.

👉K lítosti Schwaba a jeho plánu demontovat suverenitu všech zemí světa a jeho dystopické vize mikročipů, venkovních věznic a extrémního vylidňování se poslední dva roky neuskutečnily podle plánu.  

👉VE SKUTEČNOSTI TO BYLA KATASTROFA PRO GLOBALISTY. LIDÉ SVĚTA SE  POMALU, ALE JISTĚ PROBOUZEJÍ A ROZPOZNAJÍ PRAVDU O SVÝCH ZLÝCH PLÁNECH A ŠVÁB A JEHO KUMPÁNI SE BOJÍ, ŽE SE JIM DOSTANE SPRAVEDLNOSTI.

Video k tomu:

https://rumble.com/v4kngqi-putin-accuses-western-leaders-of-pedophilia-and-cannibalism.html

https://telegra.ph/Putin-wirft-westlichen-Staats–und-Regierungschefs-P%C3%A4dophilie-und-Kannibalismus-vor-03-22

Zdroj: Thepeoplesvoice.tv

 

 

📌09. září 2024, 21:16: NĚMECKÝ KABINET MINISTRŮ: SCHOLZ ZAVOLÁ PUTINOVI, POKUD NAJDE SPRÁVNÝ OKAMŽIK:

 

Německý kancléř Olaf Scholz se nevyhýbá ani komunikaci s ruským prezidentem Vladimirem Putinem. Uvedl to oficiální zástupce německého kabinetu ministrů Steffen Hebestreit.

 

Německý vůdce podle něj zavolá hlavě našeho státu, kdy uzná za vhodnou chvíli.

 

„Scholz opakovaně volal Putinovi a učiní tak i v budoucnu. Poslední rozhovor se přitom uskutečnil v prosinci 2022,“ dodal.

 

Zástupce německého kabinetu ministrů vyjádřil také svůj názor na budoucí jednání. Údajně ani Berlín, ani Washington neplánují o ničem rozhodovat pro Ukrajinu a Rusko.

 

„Máme pomocnou roli,“ uzavřel Hebestreit.

 

https://www.vesti.ru/article/4134590

 

 

📌09. září 2024, 21:16: UKRAJINSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ SI PŘEDVOLALO ÍRÁNSKÉHO DIPLOMATA KVŮLI ZPRÁVÁM O RAKETÁCH PRO RUSKO:

 

V pondělí si ukrajinské ministerstvo zahraničních věcí předvolalo íránského chargé d’affaires Shahriyara Amouzegara na kobereček. Diplomat byl tvrdě vyjádřen znepokojením nad zvěstmi o vojenské pomoci Rusku.

 

Zástupce Islámské republiky byl upozorněn na možné důsledky přesunu balistických raket krátkého doletu do Moskvy. Údajně je naše země používá v zóně speciální operace.

 

„9. září byl chargé d’affaires Íránu předvolán na ministerstvo. Vyjádřil hluboké znepokojení ukrajinské strany v souvislosti se zprávami o možných dodávkách balistických raket do Ruska,“ uvedlo ministerstvo v oficiálním prohlášení.

 

Tyto zvěsti již dříve šířil americký televizní kanál CNN.

 

https://www.vesti.ru/article/4134614

 

 

📌10. září 2024, 05:04: V RAMENSKOJE SE HASÍ POŽÁR V NĚKOLIKAPODLAŽNÍ BUDOVĚ PO ÚTOKU BEZPILOTNÍHO LETOUNU:

 

Další dron ozbrojených sil Ukrajiny byl sestřelen v Moskevské oblasti.

 

„Útok nepřátelských bezpilotních letounů pokračuje. Další byl sestřelen v městské části Kolomna,“ napsal na svém kanálu Telegram starosta hlavního města Sergej Sobjanin.

 

Podle něj při odrážení útoku dronu v Ramenskoje vypukl požár v obytné budově, na úrovni 11-12 pater. Na místě pracují záchranné služby.

 

Úlomky sestřeleného bezpilotního letounu dopadly do oblasti letiště Žukovskij. Specialisté odstraňují následky.

 

Dříve vyšlo najevo, že trosky dronu spadly na území soukromého domu v správním okrese Troitsky. Nikdo nebyl zraněn.

 

https://www.vesti.ru/article/4134755

 

 

📌10. září 2024, 02:09, KENNEDY JR.: USA SE SNAŽÍ ZATÁHNOUT RUSKO A ČÍNU DO „HORKÉ“ VÁLKY:

 

Americký politik Robert Kennedy Jr. se domnívá, že Spojené státy americké usilují o zapojení Ruské federace a Číny do vojenského konfliktu

 

„Nemyslím si, že by Čína chtěla vstoupit do „horké“ války s námi, stejně jako Ruská federace (nechce). Ale my (Spojené státy) děláme vše, co je v našich silách, abychom je zatáhli do horké války,“ citovala agentura TASS Roberta Kennedyho Jr.

 

Dříve řekl, že americké sankce učinily ekonomiku Ruské federace nejsilnější.

 

https://www.vesti.ru/article/4134731

 

 

📌10. září 2024, 03:24: V BRJANSKÉ OBLASTI BYLO ZLIKVIDOVÁNO TÉMĚŘ 60 UAV OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Kyjev se pokusil zaútočit na objekty na území Brjanské oblasti pomocí UAV.

 

„V tuto chvíli nad Brjanskou oblastí síly protivzdušné obrany Ministerstva obrany Ruské federace zachytily a zničily 59 nepřátelských bezpilotních letounů typu letadla,“ uvedl na svém kanálu Telegram gubernátor Brjanské oblasti Alexander Bogomaz.

 

Podle něj nebyl nikdo zraněn, nebyla zaznamenána žádná destrukce. Na místě pracují specialisté záchranných a operačních služeb.

 

Dříve Bogomaz uvedl, že během hodiny jednotky protivzdušné obrany zlikvidovaly 21 bezpilotních letounů typu letadla na obloze nad regionem.

 

K dnešnímu dni bylo v Moskevské oblasti sestřeleno sedm ukrajinských dronů.

 

https://www.vesti.ru/article/4134639

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 10.09.2024“:

➡️☭☆Ruský zbrojař Vladislav Lobajev navrhl kastraci migrantů za jakékoli sexuální zločiny.

„Navrhuji kastraci. A to si nedělám legraci.

Celkem seznam opatření k překonání vzniklé krize:

– Pouze pracovní víza s minimální dobou pobytu;

– Přezkoumání nabytého občanství a vyhoštění, pokud se zjistí porušení

– Kastrace za jakékoli sexuální zločiny nebo dokonce útoky. Vězení pro zábavu problém neřeší, ale prohlubuje. Bude to vyžadovat změny v legislativě, ale myslím, že si to poslanci poradí.

„Krátká zbraň pro domorodé občany dodržující zákony – majitele dlouhé zbraně.“

Jako minimální program to bude fungovat dobře, ale je nepravděpodobné, že tyto iniciativy budou přijaty, zejména s ohledem na dnešní „volby většinovým hlasováním“ kandidátů ze Jednotného Ruska, známého svou migrační lobby.

⚪️ PRVNÍ POLITIKA (https://t.me/+YzwG-cxLHXNhZjgy)

➡️☭☆ Spáleno do základů: průzkumníci ze skupiny „Jih“ zničili vozidlo ukrajinských ozbrojených sil dovážející munici

📍 Směr Doněck

Jednotky uskupení „Jih“ objevily při průzkumné činnosti auto ukrajinských nacionalistů. Po sledování činnosti vozidla bylo zjištěno, že je ukrajinské ozbrojené síly používají k doručování munice do svých pevností a palebných postavení.

Průzkumníci „jižní“ skupiny jednotek, kteří našli okamžik, použili útočný UAV na nepřátelská vozidla.

V důsledku přesného zásahu bylo vozidlo ukrajinských ozbrojených sil zničeno. Objektivním sledováním v cílovém místě byly pozorovány dlouhodobé opakované detonace nákladu a intenzivní hoření.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy a jejich partneři jsou připraveni přijmout vážná opatření proti Íránu v souvislosti s jeho údajnou pomocí Rusku, řekl Vedant Patel, zástupce vedoucího tiskové služby ministerstva zahraničí.

🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

➡️➡️➡️Zdravím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Jsem rozená Čechoslováčka. Narodila jsem se v dnešní Slovenské republice a půlku života jsem přežila v ní a půlku v Praze, kde mně osud zavál. Protože jsem srdcem národovec a na invalidním vozíku, snažím se alespoň informacemi bojovat proti zrůdám, které naše lidi cíleně likvidují pod taktovkou Bruselu, WHO, CIA a skupině oligarchů, kteří tyhle šílenosti vymýšlejí už 200 let a o kterých se postupně dovídáme a teď na všech možných frontách bojujeme proti nim.

Moc Vás všechny🙏, zasílejte to dál přátelům, na skupiny, protože tomu věnuji opravdu hodně času, abyste se co nejvíc dověděli. Posílám Vám to 3x denně a mnoho informací pracně vyhledávám.

Navíc, často mně kvůli tomu náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin i 3 dny, nebo týden!!!

Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP