02.08.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY: PUTIN „ROZLOUSKNUL“ TAJNOU DOHODU SE ZELENSKÝM; VÝBUŠNÁ ZPRÁVA NEW YORK TIMES ODHALUJE DETAILY NÁVRHU MÍROVÉ SMLOUVY MEZI RUSKEM A UKRAJINOU Z BŘEZNA ROKU 2022

 

📌💥💥💥02. srpna 2024: ORGANIZÁTOŘI OLYMPIÁDY V PAŘÍŽI 2024 ZAČALI SNIŽOVAT CENY VSTUPENEK NA NĚKTERÉ AKCE VE SNAZE ZVÝŠIT ÚČAST NA HRÁCH.

 

Letošní letní olympiáda je již v plném proudu, ale bylo zaznamenáno, že na několika velkých akcích byla ve stadiích spousta prázdných míst.

 

Částečně to bylo připisováno koordinovaným žhářským útokům v předvečer her, které „paralyzovaly“ francouzskou železniční síť a zpozdily statisíce příznivců, aby se dostali do Paříže.

 

Objevila se však také silná kritika drahých cen vstupenek na sledování „největší show na světě“, přičemž mnohé stály stovky liber.

 

Nyní podle Daily Mail začali organizátoři snižovat ceny atletických, fotbalových, basketbalových, ragbyových a házenkářských akcí, které se konají od nynějška do celého příštího týdne.

 

Některé lístky na fotbal budou nyní stát pouhých 15 eur (12 liber), což přichází poté, co se ženského zápasu mezi Německem a Austrálií v Marseille zúčastnilo méně než 10 000 fanoušků navzdory tomu, že stadion má kapacitu 67 000.

 

„Je jasné, že stadion, který je pro mě nejkrásnější ve Francii, je trochu smutný, když ho vidím tak prázdný,“ řekl zástupce sportovního ředitele Marseille Sebastien Jibrayel agentuře RMC , když se zasazoval o levnější vstupenky.

 

„Měli jsme další zápas s osmi tisíci lidmi na stadionu, který pojme 67 tisíc. Francie dosáhla skutečného úspěchu s vyprodaným stadionem a poté jsme měli tři zápasy bez překročení 10 000 lidí.

 

„Je to návrh. Říkám Paříži 2024: není možné snížit cenu letenek v Marseille? Dnes je to trochu vysoko.

 

„Balíček ve výši 60 eur pro rodiny není přístupný všem. Když máme prázdný stadion, musíme z něj udělat oboustranně výhodnou situaci a snížit cenu míst. Mezi 5 a 10 eury.

 

„Chci, aby obraz Francie a Marseille rezonoval tím nejkrásnějším způsobem. A dnes, když máme prázdné stadiony, a nejen v Marseille, si myslím, že musí být návrh.

 

„Někteří lidé se chtějí zúčastnit olympijských her, ve straně, a jsou připraveni zaplatit pár eur. Pro některé by to byla příležitost přijet na Stade Vélodrome poprvé.“

 

Kdo by taky chtěl vidět tu špínu?!👍

 

https://metro.co.uk/2024/07/30/olympics-organisers-slash-ticket-prices-just-12-low-turnouts-21326659/?ico=top-stories_sport_top

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️02.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN „ROZLOUSKNUL“ TAJNOU DOHODU SE ZELENSKÝM; VÝBUŠNÁ ZPRÁVA NEW YORK TIMES ODHALUJE DETAILY NÁVRHU MÍROVÉ SMLOUVY MEZI RUSKEM A UKRAJINOU Z BŘEZNA ROKU 2022

 

((Písemní mírový návrh dohody mezi Ruskem a Ukrajinou, do kterého Západ hodil vidle!!! Jak megalhář Vondra nás přesvědčoval že to žádná pravda není!!! Velvyslanec ve Spojených státech, velký přítel Spojených států, zakladatel už za bolševika SPUSA (Spolku přátel USA), pod křídly Charty a najednou poslední 2 roky čte UA pravdu a papouškuje Generální stát b Ukrajiny a to zásadně, ale vůbec se nezajímá, co se vlastně píše ve Spojených státech k problému Ukrajinské války na oficiální úrovni!!!))

 

Putin odkryl tajnou dohodu se Zelenským. New York Times odhaluje detaily návrhu mírové smlouvy mezi Ruskem a Ukrajinou z března roku 2022. Ohromující detaily tajné Rusko-Ukrajinské mírové dohody. New York Times učinil velké odhalení toho návrhu z roku 2022, o dohodě ukončení bojů. Členské země Aliance NATO, Spojené státy a Polsko byli údajně alarmovány tím návrhem, to znamená znepokojení. New York Times publikoval detaily z toho návrhu z roku 2022, mírové dohody mezi Ruskem a Ukrajinou. Dohoda byla podle zpráv sjednaná v Turecku, v úvodních měsících války. Zpráva říká, že více členských aliancí NATO, Spojené státy a Polsko byli alarmovány těmi návrhy. Spojené státy a Polsko, podle zpráv se obávali, že by to vedlo k odzbrojení Ukrajiny.

👉 „Tajná, mírová dohoda“, co Ukrajina odsouhlasila 17.3.2022.

Status „trvalé neutrality“ výměnou za bezpečnostní garance od Spojených států, Spojeného království, Ukrajiny, Francie, Ruska a Číny.

Vyhlašuje se, a přistupuje k tomu, že se nepřipojí k žádnému vojenskému bloku a ukončí jakákoliv jednání, či dohody, které nejsou kompatibilní, svázaní se statutem neutrality. Uznat Krym jako Ruský a Doněckou a Luhanskou republiku, jako nezávislé státy, a stejně jako obnovit infrastrukturu zničenou v tom regionu v Donbasu, nebo na východě Ukrajiny Ukrajinskými silami mezi lety 2014 a 2022. Limity k množství těžké vojenské techniky, kterou by mohla Ukrajina mít v držení…“

 

https://youtu.be/LYPjAFgDtPY?si=nm9i5kqOYhCkjngy

 

 

📌⚡️🌪🌧02. srpna 2024, 7:55, Vadim Zavodčenkov: CYKLON BUDE I NADÁLE ZAPLAVOVAT RUSKOU NÍŽINU A URAL DEŠTĚM:

 

Srpen převzal od července štafetu za dešti a chladno. Dlouhotrvající cyklón bude i nadále kazit počasí na rozsáhlém území.

 

Den předtím se pod jeho vlivem v Tatarstánu znovu roztočilo tornádo. Naštěstí tornádo prošlo daleko od osady a nezpůsobilo žádnou zkázu. Ufu zachvátil silný liják. Jeho intenzita byla taková, že po několika minutách se po silnicích a chodnících hnaly rozbouřené proudy.

 

Soukromý sektor byl zaplaven. Pod vodou se ocitly i ulice v samém centru města. Podle místní meteorologické stanice spadlo na hlavní město Baškirsko za pouhou hodinu a půl 25 milimetrů srážek.

 

Kvůli neustálým dešťům zůstává v Čeljabinské oblasti obtížná hydrologická situace. Lidé žijící na jižním okraji Miass si stěžují, že v domech a na pozemcích už týden stojí voda. Povodeň zanechala mnoho lidí nejen bez domova, ale také bez úrody.

 

Není nic překvapivého na tom, že uralská půda již neabsorbuje vlhkost. V druhé polovině července byla oblast zaplavena intenzivními dešti. V důsledku toho například spadly více než dva měsíční úhrny srážek v Čeljabinsku, téměř tři v Magnitogorsku a více než čtyři na jihu Baškirska. V důsledku toho se ukázalo, že střed léta je nejdeštivější za celé období přístrojových pozorování.

 

Dnes bude obrovské území od břehů Jeniseje až po pobřeží Baltského moře stále v zóně deštivého počasí. Ve většině regionů však bude intenzita srážek již malá. A pouze v horách jižního Uralu, na některých místech na horní Volze a v oblasti Středního Ob může spadnout až 10-20 milimetrů vlhkosti.

 

V Čeljabinsku se dnes nebo zítra očekávají nejsilnější bouřky, celkem přinesou dalších 13 milimetrů vlhkosti. V následujících dnech budou přeháňky slábnout, oteplí se na plus 23-24 stupňů. Přesto zde během tohoto nepříznivého období spadne téměř 40 % srpnových srážek, takže povodňová vlna na Uralu bude pomalu klesat.

 

Vlivem cyklónu bude dnes teplotní režim ve středním pásu Ruské nížiny o něco chladnější než obvykle, během dne se navíc očekává 20-25 stupňů.

 

Ural bude v epicentru chladné anomálie, navíc se zde odpoledne předpovídá 18 až 23 stupňů. Uralský vír bude pumpovat dobře ohřáté vzduchové hmoty z Kazachstánu na Sibiř, teploměr v této části země dosáhne plus 27-32 stupňů.

 

V Moskvě je až do úterý zvýšena pravděpodobnost srážek, které však nepřinesou více než 5 milimetrů vlhkosti denně. Slunce, které vykukuje zpoza mraků, lépe zahřeje vzduch v hlavním městě. V pátek odpoledne se očekává plus 22 stupňů a v následujících dnech budou denní teploty převyšovat normu začátku srpna, vzduch se ohřeje na plus 24-25 stupňů.

 

https://www.vesti.ru/article/4075666

 

 

📌02. srpna 2024, 9:46, Volodin: VÝSLEDEK VOLEB VE VENEZUELE NENÍ TO, CO CHTĚLY SPOJENÉ STÁTY:

 

Prezidentské volby ve Venezuele neproběhly podle scénáře Bílého domu. Výsledky hlasování Spojeným státům příliš nevyhovovaly. Navzdory titánským snahám se opozice nikdy nedokázala dostat k moci.

 

V tomto ohledu Washington zorganizoval v zemi nepokoje. Tento názor vyjádřil předseda Státní dumy Vjačeslav Volodin. V tomto ohledu se Američané snaží destabilizovat zemi za každou cenu.

 

„Jednají rukama dobře živené opozice. Vměšování do záležitostí suverénních států se již stalo nedílnou součástí politiky USA,“ napsal na svém telegramovém kanálu.

 

Volodin dodal, že Washington vždy hraje podle svých vlastních pravidel. A s americkou administrativou je možné vyjednávat pouze za jejích podmínek.

 

https://www.vesti.ru/article/4075918

 

 

📌02. srpna 2024, 11:46: V KYJEVĚ ZAHOŘELA TŘI VOJENSKÁ AUTA:

 

V noci na dnešek v Kyjevě shořela tři auta. Vozidla byla zapálena neznámými osobami v okresech Darnytskyi a Sviatoshynskyi v hlavním městě. Auta patřila ukrajinské armádě.

 

„Strážci zákona zaznamenali v Kyjevě tři žhářské útoky. Majetek armády byl poškozen. Incidenty se vyšetřují,“ uvedla celostátní média.

 

Také tuto noc hořely retranslační skříně na železnici v Kyjevě a Černihovské oblasti. Odpor vůči kyjevské juntě roste každým dnem.

 

Předtím ukrajinští partyzáni zničili čtyři vojenská vozidla v Oděse, Lvově a Rivne.

 

https://www.vesti.ru/article/4076193

 

 

📌02. srpna 2024, 11:42: SZIJJÁRTÓ OZNAČIL CHORVATSKO ZA NESPOLEHLIVOU ZEMI V DODÁVKÁCH ROPY:

 

Chorvatsko je nespolehlivá země, která dodává ropu do Maďarska a na Slovensko, řekl maďarský ministr zahraničí Peter Szijjárto.

 

„Chorvatsko je prostě nespolehlivá země pro tranzit. Od začátku (konfliktu na Ukrajině) zvýšili tranzitní poplatek tak, že je pětkrát vyšší než průměr na trhu,“ uvedl na svých sociálních sítích šéf ministerstva zahraničí.

 

Chorvatský premiér Andrej Plenković již dříve na zasedání kabinetu ministrů oficiálně oznámil Evropské komisi, Maďarsku a Slovensku svou připravenost poskytnout těmto zemím ropu prostřednictvím jadranského ropovodu JANAF.

 

Během oznámení také upřesnil, že zaslal potřebné dopisy předsedkyni Evropské komise Ursule von der Leyenové, šéfům vlád Maďarska a Slovenska Viktoru Orbánovi a Robertu Ficovi.

 

„Provozovatel naftovodu na Jadranu (JANAF) je jako společnost připraven jednat s (maďarským energetickým koncernem) MOL o logistice a energetické bezpečnosti za změněných podmínek,“ citoval chorvatského premiéra list Jutarnji.

 

Ukrajina již dříve zablokovala dodávky ropy do Evropy přes své území.

 

https://www.vesti.ru/article/4076209

 

 

📌02. srpna 2024, 11:09, Medveděv: MOLDAVSKO VYMÝŠLÍ VLASTNÍ HLADOMOR A CHCE SDÍLET OSUD UKRAJINY:

 

Místopředseda ruské bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv kritizoval nápad předsedy moldavského parlamentu uznat hladomor po válce jako genocidu.

 

Politik vyzval k tomu, abychom si „nezahrávali s historií“. V opačném případě bude země sdílet osud Ukrajiny a ocitne se v nové válce. Takový je osud mladých falzifikátorů dějin.

 

„Předseda moldavského parlamentu se rozhodl, že si dopřeje svých 15 minut laciné slávy. Jaký musíte být drzý pokrytecký hlupák, abyste se takto vysmívali zdravému rozumu,“ napsal na sociální síti.

 

Medveděv připomněl Igoru Grosovi, že v poválečných letech to bylo těžké pro všechny. A moldavský lid může Třetí říši, jejím satelitům a komplicům velmi poděkovat.

 

„Podle Grosuovy logiky celá země tloustla a jen malé nešťastné Moldavsko živořilo hlady. Je to jen prase, které ztratilo zbytky svědomí!“ uzavřel myšlenku místopředseda Bezpečnostní rady Ruské federace.

 

https://www.vesti.ru/article/4076040

 

 

📌02. srpna 2024, 14:00: ERDOGAN SCHVÁLIL RATIFIKACI DOHODY O VOLNÉM OBCHODU S KYJEVEM:

 

Turecko schválilo ratifikaci dohody o vytvoření zóny volného obchodu s Ukrajinou. Dekret v pátek podepsal prezident Tayyip Erdogan.

 

Ankara a Kyjev dosáhly dohody o volném obchodu 3. února 2022 během Erdoganovy návštěvy ukrajinského hlavního města.

 

Začátkem tohoto týdne se turecký ministr obchodu Omer Bolat setkal s první místopředsedkyní ukrajinské vlády Julií Svyryděnkovou. Strany potvrdily svůj záměr zvýšit obchodní obrat mezi zeměmi ze 7,3 miliardy dolarů v roce 2023 na 10 miliard dolarů.

 

Turecko a Ukrajina jednají o vytvoření zóny volného obchodu již více než deset let. Podpis dokumentu byl však odložen kvůli nejednotnosti v otázkách cel.

 

https://www.vesti.ru/article/4076468

 

 

📌02. srpna 2024, 14:40: IZRAELSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ SI PŘEDVOLALO ZÁSTUPCE TURECKÉHO VELVYSLANCE KVŮLI VLAJCE STAŽENÉ NA PŮL ŽERDI:

 

Israel Katz si předvolal zástupce tureckého velvyslance na izraelském ministerstvu zahraničí. Diplomat má být pokárán za to, že vyvěsil vlajku na půl žerdi na budově zastupitelského úřadu republiky v Tel Avivu.

 

Podle ministra je truchlení za Haníju nevhodné. V této souvislosti doporučil truchlícím zaměstnancům turecké ambasády, aby opustili zemi.

 

„Nařídil jsem, abych si zavolal diplomata a dal mu přísné pokárání. Izrael nebude tolerovat projevy zármutku nad Haníjou, který byl zapojen do islamistického útoku ze 7. října,“ řekl Katz.

 

Erdogan mezitím již pohrozil, že vyšle vojáky do Izraele a potrestá Netanjahuův režim.

 

https://www.vesti.ru/article/4076569

 

 

📌02. srpna 2024, 14:27: KYJEVSKÝ SOCIOLOGICKÝ INSTITUT: 57 % UKRAJINCŮ JE PRO JEDNÁNÍ S RUSKOU FEDERACÍ:

 

Podle průzkumu provedeného Kyjevským mezinárodním sociologickým institutem (KIIS) 57 % Ukrajinců podporuje myšlenku zahájení jednání s Ruskem o vyřešení konfliktu.

 

Průzkum probíhal formou telefonických rozhovorů od 8. do 25. května a zúčastnilo se ho 2 508 respondentů.

 

Je třeba poznamenat, že výsledek, podle kterého je téměř 60 % Ukrajinců pro jednání s Ruskou federací, se vrací k číslům z května 2022, kdy podobně hovořilo 59 % respondentů.

 

Zároveň se 38 % respondentů domnívá, že Ukrajina by neměla vstupovat do jednání s Ruskem.

 

https://www.vesti.ru/article/4076568

 

 

📌02. srpna 2024, 12:21: RADA FEDERACE SCHVÁLILA ZÁKON O TĚŽBĚ KRYPTOMĚN:

 

Rada federace schválila zákon, který legalizuje těžbu kryptoměn v Rusku.

 

Dokument iniciovala skupina poslanců vedená Anatolijem Aksakovem, předsedou výboru Státní dumy pro finanční trhy. Návrh zákona byl předložen Státní dumě v listopadu 2022 a v dubnu letošního roku byla jeho revidovaná verze předložena Státní dumě.

 

Ruská vláda po dohodě s centrální bankou stanoví požadavky na činnost fyzických a právnických osob zabývajících se těžbou, včetně účastníků těžebního poolu, jakož i na osoby zapojené do organizace jeho činností. Ministerstvo pro digitální rozvoj Ruské federace bude sledovat provádění požadavků.

 

Právo těžby získávají pouze ruské právnické osoby a fyzické osoby podnikatelé zapsaní ve zvláštním registru. Fyzické osoby budou mít právo provozovat těžbu, aniž by byly zapsány do registru, a to za předpokladu, že budou dodrženy limity spotřeby energie stanovené kabinetem ministrů.

 

https://www.vesti.ru/article/4076242

 

((🛑 Co je těžba kryptoměn a jak funguje? Těžba kryptoměn ověřuje a potvrzuje blockchainové transakce. Zároveň během ní vznikají nové jednotky kryptoměny.

 

Práce těžařů sice vyžaduje rozsáhlé výpočetní zdroje, ale právě díky ní je blockchainová síť bezpečná.

 

CO JE TĚŽBA KRYPTOMĚN?

 

Těžba kryptoměn zajišťuje bezpečnost a decentralizaci kryptoměn, jako je Bitcoin, které používají mechanismus konsenzu proof-of-work (PoW). Jedná se o proces, při kterém se ověřují transakce uživatelů a přidávají se do veřejné účetní knihy blockchainu. Těžba je proto klíčovým prvkem, který umožňuje Bitcoinu fungovat, aniž by k tomu potřeboval ústřední orgán.

 

Těžba je také odpovědná za rozšiřování stávající nabídky dané kryptoměny. Těžba kryptoměn má ale stanovenou sadu pevně daných pravidel, která řídí proces těžby a brání svévolnému vytváření nových jednotek coinů. Tato pravidla jsou zabudována v podkladových kryptoměnových protokolech a vymáhá je celá síť, která se může skládat z tisíců uzlů.

 

Nové kryptoměnové jednotky vytváří těžaři řešením složitých kryptografických hádanek za pomoci výpočetního výkonu. Těžař, který hádanku vyřeší jako první, má právo přidat na blockchain nový blok s transakcemi a odeslat ho do sítě.

 

JAK FUNGUJE TĚŽBA KRYPTOMĚN?

 

Nové blockchainové transakce se odesílají do takzvaného paměťového poolu. Úkolem těžaře je ověřit platnost těchto čekajících transakcí a uspořádat je do bloků.

 

Blok si můžete představit jako stránku účetní knihy blockchainu, na které je zaznamenáno několik transakcí (spolu s dalšími údaji). Přesněji řečeno, za shromažďování nepotvrzených transakcí z paměťového poolu a jejich sestavování do kandidátského bloku zodpovídá těžařský uzel.

 

Těžař se pak pokusí tento kandidátský blok převést na platný, potvrzený blok. Aby se mu to podařilo, musí vyřešit složitý matematický problém, který vyžaduje velké množství výpočetních prostředků. Za každý úspěšně vytěžený blok ale získá odměnu za blok, která se skládá z nově vytvořených kryptoměn a transakčních poplatků. Pojďme se podrobněji podívat, jak to funguje.

 

KROK 1: HASHOVÁNÍ TRANSAKCÍ:

 

Prvním krokem při těžbě bloku je vzít čekající transakce z paměťového poolu a jednu po druhé je zahashovat. Při každém průchodu části dat hashovací funkcí vzniká výstup s pevnou velikostí, který se nazývá hash.

 

V kontextu těžby se hash každé transakce skládá z řetězce čísel a písmen, který funguje jako identifikátor. Hash transakce zastupuje všechny informace obsažené v dané transakci.

 

Kromě hashování a jednotlivého zařazení každé transakce přidá těžař také vlastní transakci, kterou si sám pošle odměnu za blok. Jedná se o takzvanou coinbase transakci, díky které vznikají zcela nové jednotky kryptoměn. Ve většině případů je coinbase transakce první transakcí zaznamenanou v novém bloku a po ní následují všechny transakce čekající na ověření.

 

KROK 2: VYTVOŘENÍ HASHOVÉHO (MERKLEOVA) STROMU:

 

Po zahashování každé transakce se hashe uspořádají do takzvaného hashového stromu (známého také jako Merkleův strom). Hashový strom vzniká uspořádáním hashů transakcí do dvojic a jejich následným hashováním.

 

Nové hashové výstupy se pak uspořádají do dvojic, znovu se zahashují a tento proces se opakuje, dokud nevznikne jediný hash. Tomuto poslednímu hashi se říká kořenový hash (či Merkleův kořen) a je to v podstatě hash, který zastupuje všechny předchozí hashe použité k jeho vytvoření.

 

KROK 3: HLEDÁNÍ PLATNÉ HLAVIČKY BLOKU (hashe bloku):

 

Hlavička bloku funguje jako identifikátor každého jednotlivého bloku, což znamená, že každý blok má unikátní hash. Hash nového bloku vzniká tak, že těžaři při vytváření nového bloku kombinují hash předchozího bloku s kořenovým hashem svého kandidátského bloku. K tomu musí také přidat nahodilé číslo známé jako nonce.

 

Těžař tedy musí při ověřování svého kandidátského bloku zkombinovat kořenový hash, hash předchozího bloku a hodnotu nonce a to všechno zahashovat. Jeho cílem je dělat to opakovaně, dokud se mu nepodaří vytvořit platný hash.

 

Kořenový hash ani hash předchozího bloku nelze změnit, takže těžaři musí měnit hodnotu nonce, dokud nenajdou platný hash. Aby mohl být výstup (hash bloku) považován za platný, musí být menší než určitá cílová hodnota, kterou určuje protokol. Při těžbě bitcoinů musí hash bloku začínat určitým počtem nul – tomu se říká obtížnost těžby.

 

KROK 4: ODESLÁNÍ VYTĚŽENÉHO BLOKU:

 

Jak jsme právě viděli, těžaři musí pomocí různých hodnot nonce opakovaně hashovat hlavičku bloku. Dělají to tak dlouho, dokud nenajdou platný hash bloku, a těžař, který ho najde, pak tento blok odešle do sítě. Všechny ostatní uzly zkontrolují, jestli je blok a jeho hash platný, a pokud ano, přidají nový blok do své kopie blockchainu.

 

V tomto okamžiku se kandidátský blok stává potvrzeným blokem a všichni těžaři přejdou k těžbě dalšího bloku. Všichni těžaři, kteří nedokázali najít platný hash včas, svůj kandidátský blok zahodí a závod v těžbě začíná znovu.

 

CO KDYŽ SE VYTĚŽÍ DVA BLOKY SOUČASNĚ?

 

Občas se stane, že dva těžaři odešlou platný blok ve stejnou chvíli a na síti se objeví dva konkurenční bloky. Těžaři pak na základě bloku, který obdrželi jako první, začnou těžit další blok, což způsobí dočasné rozdělení sítě na dvě různé verze blockchainu.

 

Soutěž mezi těmito bloky pokračuje, dokud se nevytěží další blok, a to na jednom z těchto konkurenčních bloků. Po vytěžení nového bloku bude za vítěze považován ten blok, který mu předcházel. Zaniklý blok je takzvaný sirotčí blok a všichni těžaři, kteří si tento blok vybrali, se přesunou k těžbě na blockchainu vítězného bloku.

 

CO JE OBTÍŽNOST TĚŽBY?

 

Obtížnost těžby pravidelně upravuje protokol tak, aby se nové bloky vytvářely konstantní rychlostí a emise nových coinů byla stabilní a předvídatelná. Obtížnost se upravuje úměrně množství výpočetního výkonu sítě (hashratu).

 

Pokaždé, když se k síti připojí noví těžaři a zvýší se konkurence, zvýší se i obtížnost hashování, aby se zachovala průměrná doba vytěžení bloku. Pokud naopak mnoho těžařů síť opustí, obtížnost hashování se sníží, což usnadní těžbu nového bloku. Díky těmto úpravám zůstává doba bloku bez ohledu na celkový hashovací výkon sítě konstantní.

 

TYPY KRYPTOMĚNOVÉ TĚŽBY:

 

Kryptoměny je možné těžit několika způsoby. Těžařská zařízení a proces těžby se s příchodem nového hardwaru a nových algoritmů konsenzu mění. Těžaři obvykle používají k řešení složitých kryptografických rovnic specializované výpočetní jednotky. Pojďme se podívat, jak fungují některé z nejběžnějších metod těžby.

 

TĚŽBA POMOCÍ CPU:

 

Těžba pomocí CPU (centrální procesorové jednotky) využívá v mechanismu PoW při hashování procesor počítače. V počátcích Bitcoinu byly náklady na těžbu a překážky vstupu nízké a obtížnost těžby zvládal běžný procesor, takže se na těžbě BTC a dalších kryptoměn mohl podílet kdokoli.

 

Čím víc lidí ale BTC těžilo a čím víc se zvyšoval hashrate sítě, tím byla zisková těžba obtížnější. Vzestup specializovaného těžařského hardwaru s větším výpočetním výkonem nakonec těžbu pomocí CPU téměř znemožnil. Dnes už specializovaný hardware používají všichni těžaři, takže těžba pomocí CPU není realizovatelná.

 

TĚŽBA POMOCÍ GPU:

 

GPU (grafické procesory) jsou navrženy k paralelnímu zpracování široké škály aplikací. Obvykle se používají při videohrách nebo k vykreslování grafiky, ale je možné je používat i k těžbě.

 

GPU jsou v porovnání s těžařským hardwarem ASIC levnější a flexibilnější. Můžete je používat k těžbě některých altcoinů, ale jejich účinnost závisí na obtížnosti těžby a algoritmu.

 

TĚŽBA POMOCÍ ASIC:

 

Zařízení ASIC (zákaznický integrovaný obvod) je navržené pro jeden konkrétní účel. V kontextu kryptoměn tento pojem označuje specializovaný hardware navržený pro těžbu. Těžba pomocí ASIC je známá tím, že je vysoce efektivní, ale zároveň drahá. Vzhledem k tomu, že těžařská zařízení ASIC jsou na špici těžařské technologie, cena jednotky je mnohem vyšší, než u CPU nebo GPU.

 

Neustálý vývoj technologie ASIC navíc může rychle vést k tomu, že starší modely ASIC přestanou být rentabilní a budou vyžadovat pravidelnou výměnu. I bez započtení nákladů na elektřinu je těžba pomocí ASIC jedním z nejdražších způsobů těžby.

 

TĚŽAŘSKÉ POOLY:

 

Vzhledem k tomu, že odměnu za blok získává první úspěšný těžař, pravděpodobnost nalezení správného hashe je extrémně nízká. Těžaři s malým procentem těžebního výkonu proto mají velmi malou šanci, že další blok objeví sami. Řešení tohoto problému nabízí těžařské pooly.

 

Těžařské pooly jsou skupiny těžařů, kteří sdružují své zdroje (hashovací výkon), aby zvýšili pravděpodobnost získání odměny za blok. Když pool úspěšně najde blok, těžaři v poolu si rozdělí odměnu podle množství práce, kterým každý z nich přispěl.

 

Těžařské pooly mohou být pro jednotlivé těžaře výhodné z hlediska nákladů na hardware a elektřinu, ale jejich dominance v těžbě vyvolává obavy z 51% útoků.

 

CO JE TĚŽBA BITCOINU A JAK FUNGUJE?

 

Bitcoin je nejoblíbenějším a nejznámějším příkladem těžitelné kryptoměny. Bitcoinová těžba vychází z algoritmu konsenzu PoW.

 

PoW je původní blockchainový mechanismus konsenzu, který v roce 2008 vytvořil Satoshi Nakamoto a představil ho v bílé knize Bitcoinu.

Stručně řečeno, PoW určuje, jak blockchainová síť dosahuje mezi všemi distribuovanými účastníky konsenzu, aniž by k tomu potřebovala prostředníky třetích stran – vyžaduje značné množství výpočetního výkonu, kterým odrazuje subjekty s nekalými úmysly.

 

Jak už jsme uváděli, transakce na síti s algoritmem PoW ověřují těžaři, kteří za pomoci specializovaného těžařského hardwaru soutěží v řešení složitých kryptografických hádanek. Těžař, který najde platné řešení jako první, pak může svůj blok s transakcemi odeslat na blockchain a získá za to odměnu za blok.

 

Množství kryptoměn v odměně za blok se na jednotlivých blockchainech liší. Například Bitcoin poskytuje těžařům k březnu 2023 odměnu za blok ve výši 6,25 BTC. Vzhledem k mechanismu půlení se množství BTC v blokové odměně každých 210 000 bloků (přibližně každé čtyři roky) snižuje na polovinu.

 

JE TĚŽBA KRYPTOMĚN V ROCE 2023 ZISKOVÁ?

 

Vydělávat na těžbě kryptoměn je sice možné, ale vyžaduje to pečlivou úvahu, řízení rizik a průzkum. S těžbou také souvisí investice a rizika, jako jsou náklady na hardware, cenová volatilita kryptoměn a změny kryptoměnových protokolů. Těžaři často uplatňují postupy řízení rizik a před zahájením těžby posuzují potenciální náklady a přínosy, aby tato rizika zmírnili.

 

Ziskovost těžby kryptoměn závisí na několika faktorech. Jedním z nich jsou změny v ceně kryptoměn. Když ceny kryptoměn rostou, roste s nimi i hodnota odměny za těžbu ve fiat měně. Ziskovost může naopak klesat spolu s klesajícími cenami.

 

Rozhodujícím faktorem, který určuje ziskovost těžby, je také účinnost těžařského hardwaru. Těžařský hardware může být nákladný, takže těžaři musí vyvažovat náklady na hardware s potenciálními odměnami, které dokáže generovat. Dalším faktorem, který je třeba vzít v úvahu, jsou náklady na elektřinu. Pokud by byly příliš vysoké, mohly převážit zisky a znamenat ztrátovost.

 

Těžařský hardware může navíc vyžadovat poměrně časté výměny, protože má tendenci celkem rychle zastarávat. Nové modely překonávají staré, a pokud těžaři nemají rozpočet na modernizaci svých strojů, budou mít pravděpodobně problém udržet si konkurenceschopnost.

 

V neposlední řadě mohou nastat změny na úrovni protokolu. Například bitcoinové půlení může ovlivnit ziskovost těžby, protože snižuje odměnu za vytěžení bloku na polovinu. Ethereum navíc v září 2022 zcela přešlo z mechanismu konsenzu PoW na mechanismus proof-of-stake (PoS), který těžbu nepoužívá.

 

ZÁVĚREM:

 

Těžba kryptoměn je důležitou součástí Bitcoinu a dalších blockchainů s algoritmem PoW, protože zajišťuje bezpečnost sítě a stabilní emisi nových kryptoměn. Těžba může navíc těžařům generovat pasivní příjem. Další informace se dozvíte v našem podrobném článku Jak těžit kryptoměny?

 

Těžba má určité výhody i nevýhody. Největší výhodou je samozřejmě potenciální příjem z odměn za bloky. Ten ale ovlivňuje řada faktorů, včetně nákladů na elektřinu a tržních cen. Proto než se do těžby kryptoměn pustíte, udělejte si vlastní průzkum (DYOR) a vyhodnoťte všechna potenciální rizika.

 

https://academy.binance.com/cs/articles/what-is-crypto-mining-and-how-does-it-work ))

 

 

📌02. srpna 2024, 13:45: VÝBOR RADY FEDERACE SCHVÁLIL POSTUP PRO POUŽÍVÁNÍ GADGETŮ V ZÓNĚ NVO:

 

Výbor Rady federace pro obranu a bezpečnost podpořil a doporučil, aby horní komora parlamentu schválila zákon, který stanoví prvky pro uplatňování a výkon disciplinárního zatýkání proti vojenskému personálu účastnícímu se speciální vojenské operace.

Píše o tom TASS. Podle publikace takové zatčení neohrožuje bojovníky, kteří při výkonu povinností používají gadgety.

 

Uvádí se, že podle zákona mají velitelé vojenských útvarů, vedoucí orgánů vojenské policie nebo velitelé posádek právo rozhodovat o uvalení disciplinárního opatření proti vojenskému personálu za spáchání hrubého disciplinárního přestupku.

 

Disciplinární opatření se ukládá až na 10 dní za jeden hrubý kázeňský přestupek. Mezi takové přestupky patří zejména porušení zákazu mít elektronické produkty a technické prostředky s přístupem k internetu nebo s možností ukládat a distribuovat zvuk, fotografie a video, jakož i geolokační údaje při plnění povinností.

 

Rada federace se bude dokumentem zabývat na závěrečném zasedání jarního zasedání v pátek 2. srpna.

 

https://www.vesti.ru/hitech/article/4074613

 

 

📌02. srpna 2024, 13:50: „SEVER“ PORAZIL ČTYŘI BRIGÁDY OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY A ODRAZIL DVA PROTIÚTOKY:

 

Jednotky skupiny sil „Sever“ porazily živou sílu a vybavení čtyř brigád kyjevského režimu v řadě osad v Charkovské oblasti.

 

Informovalo o tom Ministerstvo obrany Ruské federace. Podle vojenského oddělení ruské ozbrojené síly v tomto směru během dne zničily až 280 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny, dvě auta, americkou houfnici M777 a houfnici D-30.

 

Ruští vojáci navíc odrazili dva protiútoky útočných skupin 57. samostatné motostřelecké brigády Ozbrojených sil Ukrajiny a 36. brigády námořní pěchoty.

 

Již dříve vyšlo najevo, že Kyjev v červenci ztratil více než 60 tisíc bojovníků. Jen v období od 20. do 31. července ztratila ukrajinská armáda 23 tisíc bojovníků. Kyjevský režim ztrácí v průměru asi dva tisíce bojovníků denně.

 

https://www.vesti.ru/article/4074655

 

 

📌02. srpna 2024, 14:02: STŘEDOVÁ SKUPINA ODRAZILA 10 PROTIÚTOKŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruská armáda vylepšila své taktické postavení v doněckém směru. Spojenecké síly způsobily palebné škody pěti brigádám ozbrojených sil Ukrajiny.

 

Podle ministerstva obrany země se mechanizované jednotky nepřítele a bojovníci územní obrany dostali pod útok skupiny vojsk Střed.

 

„Deset útoků ozbrojených sil Ukrajiny bylo odraženo. Ljutská útočná brigáda Národní policie Ukrajiny, 68. brigáda Jaeger, výsadkové síly a výsadková útočná jednotka se pokusily vést aktivní útočné operace proti ozbrojeným silám RF,“ dodalo ministerstvo.

 

Prudké střety se odehrály u Torecku, Novgorodského, Rozivky, Kalinova a Vozdviženky. Nepřítel ztrácel až 365 vojáků denně.

 

Ukrajinskému velení chyběly dva pickupy a houfnice Msta-B.

 

https://www.vesti.ru/article/4074708

 

 

📌02. srpna 2024, 14:05: „VÝCHODNÍ“ USKUPENÍ ZLEPŠILO SITUACI PODÉL FRONTY:

 

Jednotky skupiny sil Vostok vylepšily své postavení podél frontové linie a porazily několik brigád

 

Ozbrojených sil Ukrajiny v Doněcké lidové republice.

Podle ruského ministerstva obrany nepřítel během dne v tomto směru ztratil až 125 ozbrojenců, sedm vozidel, britské dělo L-119 a stanici elektronického boje Bukovel-AD.

 

Dříve vyšlo najevo, že jednotky „Severu“ porazily čtyři brigády ozbrojených sil Ukrajiny a odrazily dva protiútoky. Celkem Kyjev v červenci ztratil více než 60 tisíc vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4074703

 

 

📌02. srpna 2024, 14:05: SKUPINA ZÁPAD PORAZILA NACIONALISTY Z 12. BRIGÁDY AZOV:

 

Bojovníci skupiny Západ ozbrojených sil RF během uplynulého dne porazili formace pěti brigád Ozbrojených sil Ukrajiny, brigády územní obrany a také nacionalisty z 12. brigády Azov (zařazené na seznam teroristických skupin a zakázané v Rusku). Oznámili to ve čtvrtek zástupci Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Podle zprávy ruská armáda porazila nepřítele u osad Kupjansk a Sinkovka v Charkovské oblasti, Nadiya a Makeevka v LPR, Krasnyj Liman v DLR a lesnictví Serebryansky. Dva protiútoky útočných skupin 117. brigády teritoriální obrany byly odraženy.

 

V tomto sektoru nepřítel ztratil až 535 vojáků. Kromě živé síly přišly ozbrojené síly Ukrajiny o tank, obrněné bojové vozidlo HMMWV a šest vozidel.

 

Podle Ministerstva obrany Ruské federace ztratila ukrajinská armáda v zóně NVO v červenci 2024 až 60 630 vojáků. Ozbrojené síly Ukrajiny ztrácejí v průměru asi 2 tisíce bojovníků denně. Nejintenzivnějšími oblastmi jsou zóny odpovědnosti skupin ruských vojsk „Jih“ a „Západ“.

 

https://www.vesti.ru/article/4074705

 

 

📌02. srpna 2024, 14:08: „DNĚPR“ PORAZIL OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY V PĚTI OKRESECH ZÁPOROŽSKÉ A CHERSONSKÉ OBLASTI:

 

Skupina ruských vojsk Dněpr ohlásila údery na mechanizované a horské útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny a také na dvě brigády územní obrany, uvádí ministerstvo obrany Ruské federace v denní zprávě.

 

Za uplynulý den tak jednotky kyjevského režimu v oblasti odpovědnosti „Dněpru“ ztratily až 90 ozbrojenců, 5 automobilů, jednu americkou houfnici M777 a muniční sklad.

 

Celkem od začátku speciální operace ozbrojené síly Ruské federace zničily 631 ukrajinských letadel, 278 vrtulníků, 28795 dronů, 16734 tanků a dalších obrněných vozidel, 12666 děl.

 

https://www.vesti.ru/article/4074725

 

 

📌02. srpna 2024, 14:09: V ZÓNĚ ODPOVĚDNOSTI „JIHU“ ZTRATIL NEPŘÍTEL AŽ 570 VOJÁKŮ:

 

Skupina vojsk „Jih“ zaujala výhodnější linie a zasáhla lidskou sílu a vybavení ozbrojených sil Ukrajiny, uvedlo ministerstvo obrany.

 

Podle agentury byly v důsledku akcí bojovníků „Jižní“ skupiny sil zasaženy živé síly a technika 23., 24., 28., 33. mechanizované, 144. pěší, 79. výsadkové útočné brigády Ozbrojených sil Ukrajiny a 116. brigády územní obrany Ozbrojených sil Ukrajiny. Boje se odehrávaly v oblastech osad Novy, Chasov Yar, Annovka, Jelizavetovka, Katerynivka a Konstantinovka Doněcké lidové republiky. Odražen byl také protiútok jednotky 5. útočné brigády ozbrojených sil Ukrajiny, dodalo ministerstvo obrany.

 

Jak upřesnilo ministerstvo obrany, nepřítel ztratil tři vozidla a až 57 vojáků.

 

V důsledku protibateriového boje bylo možné zničit: univerzální odpalovací zařízení M270 MLRS MLRS vyrobené ve Spojených státech, dvě 155mm houfnice M777 vyrobené ve Spojených státech, 155mm samohybnou dělostřeleckou lafetu Paladin vyrobenou ve Spojených státech, 152mm houfnici „Msta-B“, tři 152mm kanóny D-20, tři 122mm houfnice D-30 a 105mm dělo L-119 vyrobené ve Velké Británii.

 

Ministerstvo dodalo, že během dne se také podařilo zničit dvě stanice elektronického boje Nota a pět polních muničních skladů.

 

https://www.vesti.ru/article/4074697

 

 

📌02. srpna 2024, 14:11: OZBROJENÉ SÍLY RF ZNIČILY 3 ZAŘÍZENÍ A EŠALONY PATRIOT S PERSONÁLEM OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ozbrojené síly Ruské federace zasáhly tři odpalovací zařízení protiletadlového raketového systému Patriot a také kontrolní bod UAV.

 

Podle ministerstva obrany ruští vojáci za pomoci letectva, dělostřelectva a bezpilotních letounů zničili železniční ešalony s personálem a municí, živou silou a vojenskou technikou nepřítele ve 147 okresech.

 

Kromě toho systémy protivzdušné obrany během dne sestřelily raketu ATACMS, 14 raket HIMARS a 61 UAV.

 

Již dříve vyšlo najevo, že v zóně odpovědnosti „Jihu“ ztratily ozbrojené síly Ukrajiny až 570 vojáků a skupina „Sever“ porazila čtyři nepřátelské brigády.

 

https://www.vesti.ru/article/407466

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️02.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ZASTAVÍME PLATBY ZÁPADNÍM VĚŘITELŮM…“: ZELENSKÉHO NOVÉ NAŘÍZENÍ V DOBĚ, KDY UKRAJINU ZASÁHL VELKÝ OTŘES UPROSTŘED TRVALÝCH RUSKÝCH ÚTOKŮ

 

https://youtu.be/4o2f804MTUo?si=UzxbeK8B2MIM27AS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02. srpna 2024: CNN Prima News, AZOV v Praze: FARSKÝ: KONEČNÁ DĚLÁ VŠE, ABY VYHRÁLO RUSKO. 😂

 

Prodlužujete konflikt, odvětila politička.

Europoslanec Jan Farský (STAN) obvinil svoji kolegyni z Evropského parlamentu Kateřinu Konečnou (KSČM), že napomáhá Rusku ve válce na Ukrajině.

Podle političky naopak členové vládních stran svými rozhodnutími podporují prodlužování konfliktu.

 

((Farský je dobře vygumovaný!!! Neskutečný lhář!!!!😂))

 

https://youtu.be/Oxx9UgnU_1M?si=5Xt5KhQIcbc-fSw_

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: ÍRÁN STANOVUJE DEN ODVETY; IZRAEL SE OBÁVÁ DEVASTUJÍCÍHO ÚTOKU; DETAILY Z TEHERÁNSKÉHO SEZNAM CÍLŮ.

 

https://youtu.be/XPo-q5y36ow?si=NtddUCGPvjNCcm5s

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.08.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „ÍRÁNSKÁ VOJENSKÁ SÍLA JE…“: USA UPOZORŇUJÍ IZRAEL NA SCHOPNOSTI TEHERÁNU PO HROZBĚ OD CHAMENEÍHO.

 

https://youtu.be/NQRGxiARh6k?si=riesL5fIvP7oiB0K

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.08.2024, Defense TV, Roman Kirsch: RUSKO DOSTÁVÁ NEJNOVĚJŠÍ STÍHAČKY MIG-31BM PRO BOJ PROTI AMERICKÝM F-ŠESTNÁCTKÁM

 

https://youtu.be/oRd2JDd0NME?si=LWKVgCtgLB5-oVEo

 

 

📌📢🔝🔝🔝02. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková: CO MÁ FIRMA PHILIPS SPOLEČNÉHO S CHYTRÝMI A 15MINUTOVÝMI MĚSTY:

 

Pokud se o tuto problematiku zajímáte více, pak již víte, že přeměnu „obyčejného“ města v chytré lze poznat zejména podle masivní výměny pouličního osvětlení, kdy se to „klasické“ mění za jiné, které není pouhým osvětlením, ale je také součástí chytrého (a zpravidla i 15minutového) města, neboť jeho další funkcí je dohled nad vším, co se ve městě děje.

 

Nedávno jste si zde mohli přečíst o přeměně některých holandských měst v města chytrá (i 15minutová), což nikoho neudivuje již jen proto, že Holandsko je jednou z čelních zemí ovládaných WEF.

 

Další takovou zemí je však také Kanada, kde je většina vlády zároveň součástí Schwabova WEF. Není tedy divu, že i tam již hlásí zavádění chytrých (a 15minutových) měst, což je samozřejmě podáváno tak, aby si občané mysleli, že je to vše jen pro jejich dobro…

 

V kanadském Edmontonu se vyměňuje pouliční osvětlení, aby se kanadské město pomalu, ale jistě proměnilo v 15minutové město. Totéž se děje v několika nizozemských městech.

 

Chytrá světla se používají ke sběru dat o životním prostředí a lidech. Tato data mohou být analyzována a sdílena prostřednictvím softwarových platforem a aplikací pro úsporu energie a údajně i proto, aby se lidé cítili bezpečněji a šťastněji.   Co s tím má společného společnost Philips? Prostřednictvím webových stránek společnosti:

 

„Značka Philips získala licenci od společnosti Signify, světového lídra v oblasti osvětlení, pro osvětlovací výrobky a služby. Philips je hlavní značka společnosti Signify pro lampy, svítidla a další osvětlovací produkty pro profesionály a spotřebitele.“

 

Společnost Signify, dříve Philips Lighting, je partnerem Světového ekonomického fóra. Společnost používá světlo k tomu, aby se lidé cítili „šťastnější a bezpečnější,“ uvádí se na webových stránkách WEF. Ano, opravdu. Jste-li šmírováni, cítíte se údajně bezpečnější a šťastnější.

 

OSVĚTLENÍ SE POUŽÍVÁ PRO CHYTRÁ MĚSTA, KTERÁ SE TAKÉ VĚTŠINOU ZÁROVEŇ PŘEMĚŇUJÍ V 15MINUTOVÁ MĚSTA.

 

Ve městě Edmonton bylo v letech 2020 až 2022, během „pandemie koronaviru,“ vyměněno 46 000 pouličních lamp za LED lampy. Konečným cílem je nahradit 103 000 ze 126 000 pouličních lamp (82 procent) těmito lampami.

 

„LED světla“ je eufemismus pro chytré osvětlení, říká Chris Saccoccia, lépe známý jako Chris Sky, ve videu na sociálních sítích.

 

Městská rada v Edmontonu tvrdí, že žárovky se vyměňují, aby se snížily emise skleníkových plynů. Ve skutečnosti jde podle Saccocciiho o sledování a kontrolu lidí.

 

To podle něj dokazuje, že WEF nejen říká vládě, co má dělat, ale také reguluje společnosti a zdroje, aby nás zotročilo.

 

Již v roce 2019 jsme se stali jednou z čelních zemí pro zavádění „chytrých měst.“ Je tedy velmi pravděpodobné, že i u nás se již něco podobného zřizuje.

 

Není také ve vašem městě instalováno podobné nové osvětlení, které je navíc prezentováno jako „udržitelné?“

 

https://volnyblog.news/co-ma-firma-philips-spolecneho-s-chytrymi-a-15minutovymi-mesty-video/

 

 

📌02. srpna 2024, ⚡️ EVROPA SE PŘIPRAVUJE NA TRUMPOVO ZNOVUZVOLENÍ, PÍŠE FINANCIAL TIMES.

Evropská komise vytvořila zvláštní pracovní skupinu, která má vypracovat, jak budou Evropané žít bez amerických dotací. Pokud se totiž 45. prezident USA vrátí do Bílého domu, Washington může odmítnout financovat Ukrajinu a zahájit politiku protekcionismu v obchodu. A Trump také naznačil, že chce Spojené státy stáhnout z NATO.

 

((K ČERTU S CELO EU I USA!!! SBALTE SI SVÉ CAKY PAKY A ZMIZTE SI ZA SVÝMI VŮDCI, ZA VELIKOU LOUŽÍ. MY SI ZDE PORADÍME BEZ VÁS!!! UŽ SE NEDÁ ANI KOUKAT NA TY VAŠE KSICHTY A POSLOUCHAT TY VAŠE IDIOTSKÉ ŘEČI PSYCHOPATŮ!!! ))

https://t.me/to_je_nas_svet/28134

 

 

📌02. srpna 2024: 🇮🇷 ÍRÁNSKÉ MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ POŽADUJE, ABY EU VYVINULA TLAK NA IZRAEL.

Úřadující íránský ministr zahraničí Alí Bagherí Kání v telefonickém rozhovoru s šéfem evropské diplomacie Josepem Borrellem požadoval, aby Evropská unie přiměla Izrael upustit od další eskalace napětí na Blízkém východě.

Zdůraznil, že v souladu se svou odpovědností za udržení mezinárodního míru a bezpečnosti musí EU „vyvinout tlak na sionistický režim, aby zabránila pokračování zločinů tohoto režimu“.

 

((Od aliance NATO to nečekejte, zde vládnou psychopati!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/28135

 

 

📌02. srpna 2024: 🚫📱 PO ERDOGANOVĚ KRITICE: TURECKO BLOKUJE PŘÍSTUP K INSTAGRAMU:

 

„Instagram. com byl zablokován na základě rozhodnutí ze dne 2. srpna 2024,“ uvedl turecký úřad pro informační technologie a komunikace (BTK) na svém webu, aniž by uvedl další podrobnosti. Mnoho uživatelů na X hlásilo, že již nemohou používat Instagram, který patří do technologické skupiny Meta.

 

Před zákazem kritizoval mluvčí prezidenta Recepa Tayyipa Erdogana Instagram za jeho zpracování zpráv o zabití vůdce Hamasu Ismaila Haniji. Online síť brání „lidem zveřejňovat projevy soustrastnosti nad mučednickou smrtí Haniji,“ řekl ve středu prezidentův mluvčí Fahrettin Altun. Jde o „velmi jasný a zřejmý pokus o cenzuru“.

https://t.me/absurdnisvet/77139

 

 

📌02. srpna 2024: DEUTSCHLANDKURIER NA TWITTERU/X:

 

„Sdružení „Children’s Rights Now“ zveřejnilo na internetu vzorový návrh trestního oznámení kvůli nedostatečným informacím v souvislosti s očkováním proti koronaviru a následkem možného ublížení na zdraví. Sdružení samo tvrdí, že již nahlásilo lékaře, který veřejně a hrdě prohlásil, že očkoval 1000 lidí denně. S tímto číslem by bylo stěží možné, byť jen stručně, každého jednotlivého pacienta informovat o rizicích očkování. Nyní spolek doufá ve vlnu celostátních trestních obvinění, která vyvinou tlak na státní zástupce, aby trestali porušení lékařských povinností.“

https://deutschlandkurier.de/2024/08/corona-impfungen-kommt-jetzt-eine-welle-von-strafanzeigen-gegen-aerzte-in-gang/

 

 

📌☣️⚠️☢️02. srpna 2024: ⚡️🇨🇭 ŠVÝCARSKÝ SPECIALISTA NA MOBILNÍ KOMUNIKACI LAUBSCHER:

 

5G JE VÝVOJ ARMÁDY“. Specialista na mobilní komunikaci odpovídá na důležité otázky v rozhovoru AUF1. Vyzařování 5G je mnohonásobně vyšší, než se oficiálně uvádí a některé systémy jsou provozovány bez oprávnění. Škody na zdraví jsou obrovské, ale také na zvířatech a přírodě.

„Švýcarská asociace WIR“ (https://t.me/VereinWIR)

 

Máme 127 stížností stavební policie na provoz 5G antén.

„Laubscher plannetzwerk“ (https://www.plannetzwerk.ch/)  a iniciativa „Gigaherz“. PROTOŽE RADIACE JE MNOHONÁSOBNĚ VYŠŠÍ, NEŽ SE OFICIÁLNĚ UVÁDÍ.

O pravomocném rozsudku referuje Daniel Laubscher.                                                                                                       https://auf1.tv/nachrichten-auf1/mobilfunk-spezialist-laubscher-5g-ist-entwicklung-des-militaers

 

 

📌02. srpna 2024: Bohumil Králik: TOHLE NENÍ ŽENA. STYĎTE SE, JDE O ŽIVOT, REAGUJE SVĚT NA OLYMPIJSKÝ BOX V PAŘÍŽI:

 

Dalo se čekat, že z toho bude průšvih a jedno z nejkontroverznějších témat celé olympiády. Realita možná způsobila ještě větší poprask, než si kdo uměl představit. Alžírská boxerka Imán Chalífová, které olympijský výbor umožnil vrátit se do ženských soutěží, přestože dříve neprošla testy na hladinu testosteronu, hned svým prvním zápasem vzbudila obrovskou vlnu pobouřených reakcí po celém světě.

 

Italka Angela Cariniová ze zápasu s Alžířankou odstoupila v slzách po pouhých 46 sekundách. „Musela jsem si zachránit život. Takové rány jsem v životě necítila,“ smutnila po hořkém olympijském konci.

 

Chalífová navzdory různým dezinformacím není transgender osobou. Od narození je registrována jako žena, i ve svém pasu má jako pohlaví uvedené, že je žena. Ale její tělo zkrátka produkuje tolik testosteronu, že by patřila spíše do mužské kategorie. Podobným případem je třeba známá atletka Caster Semenyaová.

 

V boxu je však mužská síla proti ženě devastující. „Tohle je biologický muž, který bojuje s ženou. Úplně všichni to musí vidět, navíc dřív neprošla dvakrát genederovým testem, má chromozómy XY. Divím se, že MOV se nezajímá, že ženy mohou být vážně zraněné. Nebo hůř,“ psala mimo mnoha jiných na sociálních sítích třeba britská plavkyně Sharron Daviesová.

 

Na její tweet zareagoval někdejší britský profesionální boxer Barry McGuigan. „Šokující, nebezpečné a hluboce neférové vůči ženám a dívkám. Mezinárodní olympijský výbor by se měl stydět,“ napsal Ir.

 

TOHLE NENÍ SPORT, PÍŠE ROWLINGOVÁ:

 

Ozvaly se ale i osobnosti mimo sport. „Podívejte se na to a vysvětlete mi, proč jste OK s tím, že muž mlátí ženu pro veřejné pobavení. Tohle není sport. Od zastrašujícího podvodu v červeném až po organizátory, kteří tohle dovolili. Jsou to muži, kteří si libují ve své moci nad ženami,“ ozvala se například slavná spisovatelka J.K Rowlingová.

 

Přidal se i vizionář a jeden z nejbohatších mužů planety Elon Musk, který využil kontroverzního případu k politické agitaci, když zdůraznil, že přesně takové scény si přeje pravděpodobná kandidátka za demokraty do amerických prezidentských voleb Kamala Harrisová. Asi není třeba dodávat, že Musk je fanouškem republikána Donalda Trumpa.

 

Zdrcené pětadvacetileté Italky se zastala i premiérka její země Giorgia Meloniová. „Vím, že se nevzdáš, Angelo, a jednoho dne dokážeš svým úsilím to, co si zasloužíš. V konečně férové soutěži,“ vzkázala přes sociální média Meloniová.

 

Sama Italka odmítla Chalífové podat ruku a topila se v návalu slz. „Mohl to být zápas mého života, ale musela jsem říct dost, abych si zachránila život. Takovou bolest jsem v životě necítila,“ soukala ze sebe vyřazená boxerka.

 

https://www.kaocko.cz/tohle-neni-zena-stydte-se-jde-o-zivot-reaguje-svet-na-olympijsky-box-v-parizi?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1328600&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box

 

 

📌⚡️🌪🌧 02. srpna 2024: TORNÁDO V KANADĚ:

https://t.me/absurdnisvet/77146

 

 

📌02. srpna 2024: 🚨🚨🚨 BUNDESTAG SE ROZHODL DEKRIMINALIZOVAT DRŽENÍ A ŠÍŘENÍ DĚTSKÉ PORNOGRAFIE. 👹

 

((Takové psychopaty za komáčov kastrovali, nebo jim odoperovali čelné lalok!!! Mělo by se to obnovit!!!))

 

Tím se minimální tresty snižují natolik, že se již jedná pouze o přestupek a nikoli o trestný čin. Ve srovnání se zákony o nenávistných projevech je to vtip, protože každý, kdo urazí pedofilního delikventa (pardon: někoho, kdo spáchal pedofilní delikt), může být nyní potrestán přísněji než pachatel. Názor je tedy nebezpečnější než čin samotný

 

Můj názor: Držení a šíření dětské pornografie je spoluúčast na vraždě. Pokud se jedná o sbírku materiálu, tak vícenásobné vraždy.

 

Zde je to oficiální:

https://dip.bundestag.de/vorgang/gesetz-zur-anpassung-der-mindeststrafen-des-184b-absatz-1/308703?term=Kinderpornographie&f.wahlperiode=20&f.datum.start=2024-06-01&f.datum.end=2024-06-30&rows=25&pos=1&ctx=d

 

 

📌02. srpna 2024, 15:45, KIRBY: USA JEDNAJÍ O MOŽNOSTI DALŠÍCH VÝMĚN S RUSKEM:

 

Spojené státy v současné době jednají s Ruskem o možnosti další výměny vězňů, uvedl koordinátor Bílého domu pro strategickou komunikaci John Kirby.

 

Na CNN Kirby odpověděl na otázku, proč bývalý zaměstnanec americké ambasády Mark Vogel, odsouzený v Rusku za pašování a držení drog v obzvláště velkém měřítku, nebyl vrácen do Spojených států.

 

Zdůraznil, že i když nebylo možné Fogela vrátit v rámci výměny, která se odehrála den předtím, Spojené státy „se dozvěděly hodně o ruském pohledu na něj a jeho případ“, aby tyto údaje uplatnily při současných jednáních s Ruskou federací.

 

„A my teď vlastně vedeme tyto diskuse,“ řekl.

 

  1. srpna se na letišti v Ankaře uskutečnila výměna vězňů mezi Ruskem a Spojenými státy.

 

https://www.vesti.ru/article/4076719

 

 

📌02. srpna 2024, 16:12: OZBROJENÉ SÍLY RF PROVEDLY ZA TÝDEN 11 SKUPINOVÝCH ÚDERŮ NA ZAŘÍZENÍ VOJENSKO-PRŮMYSLOVÉHO KOMPLEXU UKRAJINY:

 

Za poslední týden zahájila ruská armáda 11 skupinových úderů na Ukrajinu. Tuto informaci oznámilo ministerstvo obrany země.

 

Podle ministerstva pracovaly na cílech vysoce přesné rakety a útočné drony. Našim jednotkám se podařilo zničit montážní haly a sklady nepřátelských bezpilotních letounů.

 

Zasaženy byly také podniky vojensko-průmyslového komplexu Ukrajiny. Továrny prováděly výrobu a opravy obrněných vozidel.

 

„Kromě toho jsme zaznamenali přílety do muničních a raketových skladů, vojenských ešalonů, míst dočasného nasazení nacionalistů a zahraničních žoldnéřů,“ dodala tisková služba ministerstva obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4076784

 

 

📌02. srpna 2024, 16:56: TRUMP JE S VÝMĚNOU VĚZŇŮ SPOKOJEN, ALE MÁ PODEZŘENÍ, ŽE DOHODA NENÍ PRO SPOJENÉ STÁTY DOBRÁ:

 

Bývalý americký prezident Donald Trump uvítal návrat amerických občanů domů v rámci výměny vězňů mezi Moskvou a Washingtonem. Politik zároveň pochybuje o tom, že by podmínky dohody byly pro jeho zemi výhodné.

 

Podle Trumpa Bílý dům nezacházel do detailů a omezil se na konstatování, že dohoda je velmi komplikovaná.

 

„Obvykle je to způsob, jak říct: ‚Udělali jsme špatnou dohodu a udělali jsme ji složitou schválně, aby nikdo ničemu nerozuměl,'“ řekl.

 

Rozsáhlá výměna vězňů mezi Ruskem a Západem se uskutečnila ve čtvrtek 1. srpna na letišti v turecké Ankaře. Zúčastnilo se ho 26 lidí.

 

Podle FSF DSP bylo osm občanů Ruské federace, zadržených a vězněných v řadě zemí NATO, a také nezletilých, vráceno do vlasti.

 

https://www.vesti.ru/article/4076878

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 02.08.2024“:

➡️☭☆ Putin zavolal Lukašenkovi a osobně mu poděkoval za pomoc a spolupráci při organizování výměny, řekl Peskov

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zacharovová označila útok dronů na tržnici v Doněcku za teroristický útok kyjevského režimu proti civilistům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ V Omsku zemřela 13letá dívka kvůli elektrickému skútru, který při nabíjení vzplál. Požár začal kvůli zkratu baterie, informoval vyšetřovací výbor.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Shrnutí Ministerstva obrany Ruské federace o postupu speciální vojenské operace (za období od 27. července do 2. srpna 2024)

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Spojené státy jednají s Ruskem o možnosti další výměny vězňů, uvedl koordinátor Bílého domu John Kirby.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Počet obětí výbuchu v Nižním Tagilu se zvýšil na sedm, záchranáři vylovili z trosek tělo další osoby, informovalo ministerstvo pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Moskva uctila památku parašutistů, kteří zahynuli při plnění svých povinností

Slavnostní položení květin u pomníku parašutistů, kteří zahynuli při výkonu služby, se konalo v Moskvě na Suvorovově náměstí u Ústředního muzea ozbrojených sil Ruské federace u příležitosti 94. výročí vzniku výsadkových sil. .

Slavnostního položení květin se zúčastnil úřadující velitel vzdušných sil generálporučík Anatolij Koncevoj, vůdce frakce „Spravedlivé Rusko – za pravdu“ ve Státní dumě, Sergej Mironov, důstojníci a státní zaměstnanci, velení výsadkové síly, stejně jako členové Severního vojenského okruhu.

Na konci slavnostního rituálu před pomník vpochodovala rota čestné stráže 154. samostatného velitelského pluku Preobraženského.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

Co má firma Philips společného s chytrými a 15minutovými městy

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

2.8.2024

Pokud se o tuto problematiku zajímáte více, pak již víte, že přeměnu „obyčejného“ města v chytré lze poznat zejména podle masivní výměny pouličního osvětlení, kdy se to „klasické“ mění za jiné, které není pouhým osvětlením, ale je také součástí chytrého (a zpravidla i 15minutového) města, neboť jeho další funkcí je dohled nad vším, co se ve městě děje.

Nedávno jste si zde mohli přečíst o přeměně některých holandských měst v města chytrá (i 15minutová), což nikoho neudivuje již jen proto, že Holandsko je jednou z čelních zemí ovládaných WEF.

Další takovou zemí je však také Kanada, kde je většina vlády zároveň součástí Schwabova WEF. Není tedy divu, že i tam již hlásí zavádění chytrých (a 15minutových) měst, což je samozřejmě podáváno tak, aby si občané mysleli, že je to vše jen pro jejich dobro…

V kanadském Edmontonu se vyměňuje pouliční osvětlení, aby se kanadské město pomalu, ale jistě proměnilo v 15minutové město. Totéž se děje v několika nizozemských městech.

Chytrá světla se používají ke sběru dat o životním prostředí a lidech. Tato data mohou být analyzována a sdílena prostřednictvím softwarových  platforem a aplikací pro úsporu energie a údajně i proto, aby se lidé cítili bezpečněji a šťastněji.

 

Celý článek si můžete přečíst zde:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/co-ma-firma-philips-spolecneho-s-chytrymi-a-15minutovymi-mesty-video/

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/co-ma-firma-philips-spolecneho-s-chytrymi-a-15minutovymi-mesty-video/

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/06/holandsky-utrecht-jako-7-desetiminutovych-chytrych-mest/

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/stavi-se-i-ve-vasi-obci-chytre-sloupy/

 

https://www.ninefornews.nl/wat-ons-eigen-philips-te-maken-heeft-met-het-wef-en-15-minutensteden/

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.comr

 

 

 

02.08.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY: DONALD TRUMP ROZEBÍRÁ RASOVOU IDENTITU VICEPREZIDENTKY KAMALY HARRISOVÉ. „JAK SE STALA ČERNOU? 😂👍…“                                     

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.08.2024, TODAY, Roman Kirsch: DONALD TRUMP ROZEBÍRÁ RASOVOU IDENTITU VICEPREZIDENTKY KAMALY HARRISOVÉ. „JAK SE STALA ČERNOU? 😂👍…“

Donald Trump: „Stalo se to, že se stala černou.“

Zvedli se velké reakce kvůli Donaldu Trumpovi, který přišel na konferenci s novináři a rozebíral původ Kamaly Harrisové, rozebíral její rasovou identitu.

Donald Trump: „Ona prosazovala svoje indické dědictví. Já jsem nevěděl, netušil, že je černá, dokud to neřekla. Sama se prezentovala za černou. Takže ona má indický původ. Tak já nevím, je to Indka, nebo je to černoška? Tak ona byla vždycky Indkou a najednou je černoškou. Já tedy respektují obojí. Jednou se prezentovala za Indku a najednou se prezentovala jako černoška. Myslím si, že by se měl na to někdo podívat.“

 

https://youtu.be/SbBch4zOMdU?si=ovDv5tHxZnePfyD3

 

 

📌02. srpna 2024: 🇺🇸 S PROPUŠTĚNÝMI OBČANY USA SE NA LETIŠTI SETKALI JOE BIDEN A KAMALA HARRISOVÁ.

Kamala Harrisová, která se od své kandidatury na prezidentku ještě nikdy nesetkala s novináři a neřekla ani slovo bez papíru, zůstala bez prompteru.

A to stačilo: Je to úžasné svědectví o tom, jak důležité je mít prezidenta, který chápe sílu diplomacie a chápe sílu, která je založena na pochopení významu diplomacie a síly našich aliančních spojenectví. Je to prostě neuvěřitelné!  👺

https://t.me/to_je_nas_svet/28121

 

 

📌02. srpna 2024: 🇬🇧 PREMIÉR KEIR STARMER V REAKCI NA NEKONTROLOVATELNÉ NÁSILÍ V BRITÁNII:

 

„Tito gangsteři jsou mobilní, přesouvají se z komunity do komunity a my potřebujeme policii, která dokáže totéž, sdílené informace, širší využití technologie rozpoznávání obličeje…“ (Jedná se o demonstranty, kteří jsou nespokojeni po vraždě tří dětí v taneční škole). 👹

https://t.me/absurdnisvet/77070

 

 

📌⚔️02. srpna 2024: 🇮🇱🔥ÍRÁN A JEHO SPOJENCI ZAHAJUJÍ ODVETNÉ ÚTOKY PROTI IZRAELI: 👍

 

Hizballáh vypálil desítky raket směrem k západní Galileji. Izraelská protivzdušná obrana (Iron Dome) zachycuje libanonské rakety.

https://t.me/absurdnisvet/77071

 

🇮🇷⚔️ 🇮🇱 Iron Dome je aktivní a pokouší se zachytit další rakety odpálené z Libanonu. 👍

https://t.me/absurdnisvet/77072

 

 

📌02. srpna 2024: 🇻🇪 🇷🇺 RUSKO ŘÍKÁ, ŽE SE PŘIPRAVUJE NA NÁVŠTĚVU NICOLÁSE MADURA V ZEMI POTÉ, CO HO UZNALO ZA VÍTĚZE VOLEB.

 

Rusko oznámilo, že připraví Madurovu návštěvu země poté, co ho uzná za vítěze ve volbách.

 

Peskov uznal, že návštěva je již dlouho připravena, ale že nebylo možné sladit Madurovu agendu s vůdcem Kremlu Vladimírem Putinem, po kterém navíc začala volební kampaň ve Venezuele.

 

Nyní, dodal, že návštěva „se uskuteční ve lhůtách, které lídři považují za vhodné“.

 

Peskov tento týden vyzval venezuelskou opozici, aby přijala porážku v prezidentských volbách a pogratulovala Madurovi k vítězství ve volebních urnách.

 

Kreml ve čtvrtek uvedl, že spustí přípravy na návštěvu země Nicoláse Madura, když ho Rusko v neděli vyhrává v prezidentských volbách.

 

„Nyní, když se stal vítězem voleb, lze předpokládat, že přípravy budou samozřejmě aktivovány,“ řekl mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov v prohlášeních pro rozhlasovou stanici „Komsomólskaya Pravda“.

 

Nyní, dodal, že návštěva „se uskuteční ve lhůtách, které lídři považují za vhodné“.

 

Peskov také považoval za „velmi důležité“, pokud jde o povolební protesty, které ve Venezuele vypukly, „aby třetí země nepodporovaly pokusy o zahřátí situace ve Venezuele“.👍

 

Putin v pondělí pogratuloval Madurovi k jeho volebnímu vítězství a zároveň mu řekl, že je v této zemi vždy „vítaný“.

 

S informacemi od EFE

 

https://alertas24.com/rusia-anuncia-que-preparara-la-visita-de-nicolas-maduro-al-pais-tras-darle-como-ganador-en-las-elecciones/

 

 

📌02. srpna 2024: 🇷🇺 SLZY RADOSTI V OČÍCH ANNY DULTSEVOVÉ, KTERÁ SE VRÁTILA DO RUSKA 👍❤️

 

▪️Vladimir Putin se setkává s osvobozenými Rusy. ((Dojemné přijetí! Takhle má vypadat lídr státu!!!))

 

▪️Na letiště Vnukovo-2 dorazili také: šéf FSB Alexander Bortnikov, šéf SVR Sergej Naryškin a ministr obrany Andrej Belousov.

https://t.me/absurdnisvet/77074

 

 

📌02. srpna 2024: PUTIN: 97 % SVĚTOVÝCH TERORISTICKÝCH ÚTOKŮ PROVÁDÍ 👺 CIA

https://x.com/MrJerryGoode

 

 

📌👧🏻👶🏼 🙋‍♀️02. srpna 2024: ⚡️ Francúzsko. BIELE DETI NA RAŽNI. 👹

 

Tento druh „umenia“ bol prezentovaný na výročnej prehliadke festivalu v Avignone.

https://t.me/absurdnisvet/77080

https://t.me/absurdnisvet/77081

 

 

📌02. srpna 2024: 🌐🆕⚠️🔥⚠️ VO VENEZUELE JE POTVRDENÁ PRÍTOMNOSŤ WAGNER-RUSKÝCH MILÍCIÍ. 👍 Kubánske jednotky sú už tam. 👍

https://t.me/absurdnisvet/77082

 

https://t.me/Slovensko_slovakom

 

 

📌02. srpna 2024: 🇵🇱🍺🎣 POHOTOVÝ MLADÝ POLÁK PŘEDVÁDÍ SVŮJ „KOŘIST“ V PIVOVARU BECK & CO. V BRÉMÁCH. „A ŘEKLI, ŽE KDYŽ BUDU RYBAŘIT, V ŽIVOTĚ NIČEHO NEDOSÁHNU! HELE, PĚKNÝ PIVOVAR A PIVO ZDARMA!“ CHLUBÍ SE MLADÍK. 😂👍

https://t.me/absurdnisvet/77085

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02. srpna 2024: Neoficiálně: Akce ze strany služeb. ZADRŽENÍ V CELÉM POLSKU OHLEDNĚ NCBR:

 

Na žádost varšavské prokuratury provedly Agentura pro vnitřní bezpečnost, CBA a Ústřední úřad pro vyšetřování zatčení při vyšetřování zneužívání v Národním centru pro výzkum a vývoj – neoficiálně informuje Onet. Podle TVP Info byl zadržen bývalý náměstek ředitele NCBR a dva podnikatelé.

 

PODLE WEBU K ZATÝKÁNÍ DOŠLO PO CELÉM POLSKU:

 

„Podíleli se na nich příslušníci Agentury vnitřní bezpečnosti, Ústředního protikorupčního úřadu a Ústředního policejního

vyšetřovacího úřadu,“ čteme v Onetu.

 

Text poznamenal, že zatčení nařídila Krajská prokuratura ve Varšavě, která v březnu zahájila vyšetřování poté, co informovala Nejvyšší kontrolní úřad. NIK měl podezření, že v případě Národního centra pro výzkum a vývoj došlo ke korupci a zneužití pravomocí ze strany veřejných činitelů. Podle neoficiálních zpráv Onetu byla akce služeb možná i díky informacím svědka zastupovaného Romanem Giertychem, šéfem KO týmu pro osady vlády PiS. Redakce informovala, že položila otázky Krajské prokuraturě ve Varšavě a čeká na odpověď.

 

SKANDÁL V NCBR. MEZI ZADRŽENÝMI BYLA ZÁSTUPKYNÍ ŘEDITELE:

 

Další informace o akci služeb přinesl portál TVP Info. Podle tohoto zdroje byla zadržena bývalá zástupkyně ředitele Národního centra pro výzkum a vývoj Hanna S. a dva podnikatelé Dawid E. a Kamil C. – Hanna S. byla obviněna z účasti na organizované zločinecké skupině, pobírání materiálních a osobních výhod a také praní špinavých peněz – řekl žalobce Mateusz Martyniuk z Krajské prokuratury ve Varšavě, citovaný TVP Info.

 

Vyšetřovatelé tvrdí, že bývalý zástupce ředitele při výkonu veřejných funkcí přijal finanční výhody ve výši nejméně 640 000 PLN. PLN, včetně osobních věcí, „výměnou za ovlivňování osob jí podřízených a udělování grantů NCBR jí označeným subjektům“. Text uváděl, že se jedná o granty na fiktivní projekty. Státní zástupce Martyniuk portálu řekl, že dva zadržení podnikatelé byli obviněni z účasti v organizované zločinecké skupině a podvodu poškozujícího NCBR.

 

SKANDÁL V NCBR. ŠETŘENÍ PO AUDITU NEJVYŠŠÍHO KONTROLNÍHO ÚŘADU:

 

– Dne 18.3.2024 bylo zahájeno šetření na základě oznámení Nejvyššího kontrolního úřadu dle čl. 231 odst. 1 písm. zákoníku (…) po kontrole provedené Komorou v Národním centru pro výzkum a vývoj – informoval mluvčí Krajské prokuratury ve Varšavě prokurátor Mirosław Jerzy Iwanicki. V říjnu 2023 předložil Nejvyšší kontrolní úřad zprávu po kontrole soutěže „Fast Track – Digitální inovace“ pořádané Národním centrem výzkumu a vývoje. Auditoři zjistili „četné nesrovnalosti jak v procesu přípravy a organizace náboru žádostí o financování v soutěži, tak i ve fázi výběru projektů“.

 

Komora poukázala na „obrovský rozsah nesrovnalostí“ a problémy se spolehlivostí čerpání unijních fondů. Podle auditorů NIK NCBR nedodržela pravidla soutěže „Fast Track – Digital Innovations“ a vlastní interní předpisy. NIK poukázal na existenci „korupčních mechanismů“ v NCBR. Před pár měsíci vstoupil v platnost zákon, kterým se obnovuje dohled ministerstva vědy a vysokého školství nad Národním centrem výzkumu a vývoje. Skandál v NCBR se týkal nesrovnalostí v soutěži o digitální inovace. Dvě společnosti získaly na dotacích téměř 178 milionů PLN. Jak bylo uvedeno v médiích, 55 milionů PLN šlo společnosti založené 10 dní před termínem pro podávání žádostí.

 

((Snad to zatýkání přijde za chvíli i k nám!!! 🙏))

 

https://www.rp.pl/przestepczosc/art40902621-nieoficjalnie-akcja-sluzb-w-calej-polsce-zatrzymania-ws-ncbr

 

 

📌👩🧑02. srpna 2024: NEJPRVE DORUČÍ ZBRANĚ, PAK TVÉ DĚTI! BUNDESWEHR BY MĚL MÍT PŘÍSTUP K MLADÝM LIDEM A DĚTEM VE ŠKOLÁCH PRO VÁLEČNÉ PŘÍPRAVY

https://t.me/absurdnisvet/77088

 

 

📌 🏳️‍🌈 02. srpna 2024: OD 1. SRPNA SI MŮŽE KAŽDÝ JEDNODUŠE ZAREGISTROVAT NOVÉ POHLAVÍ NA MATRIČNÍM ÚŘADĚ. Stačí POUZE vlastní vysvětlení….nic od lékaře, nic od psychiatra…..jen „Cítím se jako muž nebo se cítím jako žena. Nejlepší Německo všech dob 🍌banánová republika Německo🤮

https://t.me/absurdnisvet/77089

 

 

📌02. srpna 2024: ZDA JE TO ŘÍZENO HLUBOKÝM STAVEM NEBO VISÍ NA PROVÁZCÍCH BÍLÝCH KLOBOUKŮ, PRO NÁS NEZÁLEŽÍ, PROTOŽE VŠE POVEDE K POZITIVNÍMU VÝSLEDKU.

 

Olympiáda začíná Satanem, násilníci mohou soutěžit, ženy jsou bity muži, Rusové jsou uráženi a obtěžováni a nesmějí soutěžit pod jejich vlajkou atd…

Kdy může být sport opět sportem bez politického vlivu, bez agendy, zvláště bez Satana, opět jen sportem.

 

Comic Con, děti byly osvobozeny, kolik takových velkých akcí bez ohledu na kategorii slouží k obchodování s dětmi, co se děje v pozadí?

 

Lidé se musí probudit a klást si otázky, musí společně vyrůst, aby poznali, co se děje v tajnosti, a nikdy nesmí dopustit, aby se to stalo znovu, ale to může být pouze procesem učení, musí se to stát viditelným pro všechny, aniž by se masy zbláznily.

 

Včera se zase někteří lidé zastali tohoto muže, který zmlátil ženu v boxerském ringu (začalo to hned u „zlých pravičáků“…), jak je možné, že tito lidé jsou naprogramováni tak, aby vždy stáli po boku pachatelů a působit jako „Matka Tereza“ (také svatá v jejích očích)?

 

Pro ostatní probouzející se, kteří se nyní pomalu probouzejí, to bude velmi bolestivé, protože si uvědomí, že jejich křik, jejich urážky a hlavně slovo „správně“ nebyly ničím jiným než podvodem obrovského gangu zločinců, kteří se dostali na vrchol a ovládali, manipulovali a uváděli lidi do transu pomocí jejich vlastních falešných zpravodajských médií.

 

Nyní si uvědomují, že následovali nepřítele lidu a důvěřovali mu.

 

Bez ohledu na to, jaký pohyb si Deep State zvolí, vede neúprosně k probuzení.

 

Šach mat!

 

„4-6% zůstane navždy s vymytým mozkem.“

https://t.me/absurdnisvet/77093

 

 

📌02. srpna 2024: 🇻🇪 USA UZNÁVAJÍ OPOZIČNÍ AKTIVISTY JAKO VÍTĚZE VOLEB VE VENEZUELE:

 

USA uznaly opozičního kandidáta Edmunda Gonzáleze Urrutiu za vítěze prezidentských voleb ve Venezuele, čímž zdiskreditovaly oficiální výsledky voleb. „Vzhledem k drtivým důkazům je Spojeným státům a zejména venezuelskému lidu jasné, že Edmundo González Urrutia získal ve venezuelských prezidentských volbách 28. července nejvíce hlasů,“ uvedl v prohlášení americký ministr zahraničí Antony Blinken.

 

Socialista Nicolás Maduro, který je u moci od roku 2013, na to reagoval varováním: „Spojené státy by se měly držet mimo Venezuelu!“ Po nedělních volbách volební úřad prohlásil Madura za vítěze. Rozpis výsledků za jednotlivé volební okrsky však zatím nezveřejnila. Opozice obviňuje vládu z volebního podvodu a tvrdí, že vyhrál González.

https://t.me/absurdnisvet/77095

 

 

📌02. srpna 2024, 8:19: EXKLUZIVNĚ: NĚMECKÁ KANCLÉŘKA CHYSTÁ NOVÉ KRIZOVÉ ROZHOVORY S MAJETKOVÝMI TITÁNY:

 

FRANKFURT, 2. srpna (Reuters) – Německý kancléř Olaf Scholz zahajuje novou nabídku na řešení majetkové krize, neboť země se připravuje na recesi a volby, které by mohly posílit krajní pravici.

 

Vláda naplánovala schůzku politiků, ministerstev a zástupců průmyslu v Hamburku na 6. prosince, uvedli dva nejvyšší představitelé průmyslu.

Schůzka se bude zabývat nedostatkem bytů v nejlidnatější zemi Evropy, který ještě zhoršuje neúspěch velkých developerů a krach investic a financování, neboť ceny nemovitostí klesají.

 

Poslední takové shromáždění v září přineslo řadu vládních návrhů, ale jen málo konkrétních kroků.

 

„Ukazuje to, že se něco děje,“ řekla o obnoveném úsilí Iris Schoeberlová, prezidentka Německé federace nemovitostí zastupující 37 tisíc firem.

 

„Také to vysílá silný signál lidem, že kancléřka se touto otázkou zabývá. “

Tim-Oliver Mueller, šéf Německé federace stavebního průmyslu, bědoval, že „mnohé z toho, o čem se dříve diskutovalo, přišlo vniveč“.

 

„Potřebujeme konkrétní kroky a skutečné kroky,“ řekl.

Německý realitní průmysl v hodnotě 730 miliard eur přispívá pětinou produkce země, což zastiňuje jeho automobilový sektor.

 

Vedoucí představitelé průmyslu prosazují změny, včetně snížení německé daně z prodeje nemovitostí, která může činit 6% ceny domu, a uvolnění pravidel, která by zlevnila jeho výstavbu.

 

Vláda na žádost o vyjádření neodpověděla. Ministerstvo bytové výstavby uvedlo, že pracuje na podpoře průmyslu opatřeními, jako je urychlení procesu schvalování budov.    Nízké úrokové sazby a silná ekonomika po léta podněcovaly německý realitní boom, který skončil v roce 2022, kdy přebujelá inflace donutila Evropskou centrální banku rychle zvýšit výpůjční náklady.

 

Následný funk měl za následek zpomalení obchodů, pozastavené projekty a zkrachovali špičkoví vývojáři. Nedávné údaje stále ukazují zrychlující se pokles stavebních povolení pro byty a další propad v nové budově začíná v první polovině roku.

 

Zatímco červnové snížení sazeb ECB vyvolalo naděje na oživení, manažeři zůstávají opatrní.

Rolf Buch, šéf jedné z největších pronajímatelů v zemi Vonovia, která za první pololetí vykázala další ztrátu, předpovídá, že zkrachuje více realitních společností.

 

Německu se nepodařilo splnit svůj cíl postavit 400 tisíc bytů ročně, protože miliony lidí se hrnou do země, aby unikly válkám a hledaly práci.

 

Krajně pravicová Alternativa pro Německo (AfD), která vede kampaň za politiku na podporu bydlení, má šanci vyhrát státní volby ještě letos, protože popularita Scholzovy trojkoalice před spolkovým hlasováním v roce 2025 klesá.

 

„Nedostatek bytů může vést k tomu, že se populisté budou touto otázkou stále více zabývat údajně jednoduchými odpověďmi,“ varoval Schoeberl z Německé federace nemovitostí.

 

Scholz, který je pravidelně konfrontován s nedostatkem dostupného bydlení, řekl letos na jednom shromáždění v Mohuči: „Musíme najít způsob, aby bydlení rostlo tam, kde je hledáno a potřeba.“

 

Poté, co Německo vynaložilo desítky miliard na řešení energetické krize a posílení výdajů na obranu, zbývá na majetkovou krizi jen málo, přičemž Mueller také viní roztříštěnou odpovědnost mezi spolkovou vládou a 16 státy za to, že spoutaly reakci.

 

Felix Pakleppa, šéf průmyslového sdružení ZDB zastupujícího 35 000 stavebních firem, řekl, že by měly existovat dotace a méně předpisů souvisejících s energetikou.

 

„My v Německu jsme si zvykli na zlatý standard pro technické stavební specifikace, díky němuž jsou stavební projekty stále náročnější a nákladnější,“ řekl.

 

Od zářijového setkání pokračuje bubnování špatných zpráv, s rozpadem realitního impéria Signa Reného Benka , které mělo v Německu velkou stopu, což byl jeden z nejpozoruhodnějších neúspěchů.

 

Některé banky se také dostaly do stresu, zatímco frankfurtský mrakodrap, který je domovem německé centrální banky a správce aktiv Deka, podal návrh na insolvenci. Společnost Demire vlastněná Apollem rovněž uvedla, že čtyři dceřiné společnosti podají návrh na insolvenci poté, co její banka odmítla znovu projednat půjčku.

 

Schoeberl mezitím prosazuje opatření, která by developerům umožnila rychle stavět a trvale nízké úrokové půjčky od vládou podporované banky.

„To, co nemovitosti potřebují, je 😂důvěra a 😂schopnost plánovat,“ řekla.

 

https://www.reuters.com/world/europe/german-chancellor-lines-up-fresh-crisis-talks-with-property-titans-2024-08-02/

 

 

📌02. srpna 2024: MEZINÁRODNÍ BOXERSKÁ ASOCIACE PROLOMILA MLČENÍ A UDEŘILA NA OLYMPIJSKÝ VÝBOR POTÉ, CO UMOŽNIL BIOLOGICKÉMU MUŽI SOUPEŘIT S ŽENOU:

 

Včerejší alarmující rozhodnutí povolit testy potvrzenému biologickému muži soutěžit s biologickou ženou již nezůstalo bez odezvy ani ze strany Mezinárodní boxerské asociace.

 

Podle všeho šlo čistě o rozhodnutí Mezinárodního olympijského výboru, aniž by bylo odsouhlaseno sportovní asociací jako je tomu v některých jiných sportech, kde mezi ženami soutěží také muži.

 

Mezinárodní boxerská asociace (IBA) vydala ostré prohlášení zaměřené na Mezinárodní olympijský výbor (MOV) týkající se jeho kontroverzních pokynů pro způsobilost transgender sportovců soutěžících na nadcházejících olympijských hrách v Paříži 2024.

 

Poznámky IBA přicházejí po šokujícím boxerském zápase, který vyvolal ostré debaty o férovosti a bezpečnosti v ženských sportech.

 

V zápase, který trval pouhých 46 sekund, se utkala italská boxerka Angela Cariniová s alžírským boxerem Imane Khelifem.

 

Cariniová byla rychle přemožena, podlehla dvěma silným úderům, než upustila helmu a označila situaci za „nespravedlivou.“

Scéna se vystupňovala, když Carini v slzách padla na zem a odmítla si s Khelifem potřást rukou.

 

Kritika IBA se vztahuje zejména na to, jak MOV povoluje sportovcům s potenciálními konkurenčními výhodami soutěžit proti ženám, což zpochybňuje nejen spravedlnost, ale také bezpečnost sportovců.

 

Asociace vyzvala zúčastněné strany a zainteresované strany, aby požádaly o vysvětlení týkající se jeho politiky přímo MOV.

 

CELÉ PROHLÁŠENÍ SI MŮŽETE PŘEČÍST NÍŽE:

 

Jak již bylo uvedeno, Mezinárodní boxerská asociace (IBA) považuje v této převládající době za vhodné reagovat na nedávná mediální prohlášení týkající se těchto sportovců Lin Yu-ting a Imane Khelif, zejména pokud jde o jejich účast na olympijských hrách v Paříži 2024.

 

V TOMTO OHLEDU BYCHOM RÁDI UVEDLI NÁSLEDUJÍCÍ POZNÁMKY:

 

Dne 24. března 2023 IBA diskvalifikovala sportovce Lin Yu-ting a Imane Khelif z Mistrovství světa v boxu žen IBA v Dillí 2023.

 

Tato diskvalifikace byla důsledkem toho, že nesplnili kvalifikační kritéria pro účast v soutěži žen, jak jsou stanovena a stanovena v pravidlech IBA.

 

Toto rozhodnutí, které bylo přijato po pečlivém přezkoumání, bylo nesmírně důležité a nezbytné pro zachování úrovně spravedlnosti a maximální integrity soutěže.

 

JE TŘEBA POZNAMENAT, ŽE SPORTOVCI NEPODSTOUPILI VYŠETŘENÍ TESTOSTERONU, ale byli podrobeni samostatnému a uznávanému testu (pozn.: test na hormony zjistil u obou XY), přičemž specifika zůstávají důvěrná. 😂

 

Tento test přesvědčivě ukázal, že oba sportovci nesplňovali požadovaná nezbytná kritéria způsobilosti a bylo zjištěno, že mají konkurenční výhody oproti ostatním závodnicím.

 

Rozhodnutí IBA ze dne 24. března 2023 bylo následně dne 25. března 2023 ratifikováno správní radou IBA. Oficiální záznam tohoto rozhodnutí je k dispozici na webových stránkách IBA zde: IBA Board of Directors Minutes.

 

Diskvalifikace byla založena na dvou testech, které byly u obou sportovců provedeny následovně:

 

Test provedený během Mistrovství světa v boxu žen IBA v Istanbulu 2022.

Test provedený během mistrovství světa v boxu žen IBA v Novém Dillí 2023.

 

PRO OBJASNĚNÍ:

 

Lin Jü-ting se proti rozhodnutí IBA neodvolal k Arbitrážnímu soudu pro sport (CAS), čímž se rozhodnutí stalo právně závazným.

 

Imane Khelif se původně proti rozhodnutí odvolal k CAS, ale v průběhu procesu odvolání stáhl, čímž se rozhodnutí IBA stalo právně závazným.

Naše výbory důkladně přezkoumaly a schválily rozhodnutí učiněná během mistrovství světa.

 

I když je IBA i nadále odhodlána zajistit férovost soutěže na všech svých akcích, vyjadřujeme znepokojení nad nekonzistentním uplatňováním kritérií způsobilosti ze strany jiných sportovních organizací, včetně těch, které dohlížejí na olympijské hry.

 

Rozdílné předpisy MOV v těchto záležitostech, na kterých se IBA nepodílí, vyvolávají vážné otázky jak o férovosti soutěže, tak o bezpečnosti sportovců.

 

Pro objasnění: Proč MOV povoluje sportovcům se soutěžními výhodami soutěžit v ženských disciplínách?

 

Vyzýváme zainteresované strany, aby hledaly odpovědi přímo u MOV.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/mezinarodni-boxerska-asociace-prolomila-mlceni-a-uderila-na-olympijsky-vybor-pote-co-umoznil-biologickemu-muzi-souperit-s-zenou/

 

 

 

📌02. srpna 2024: Olympiáda: PO POKRAČUJÍCÍCH PROTESTECH SPORTOVCŮ BYLI ORGANIZÁTOŘI OH NUCENI PŘIOBJEDNAT TUNY MASA: 👍

 

Sportovci převážně veganskou stravu, která jim byla nabídnuta na OH v Paříži, neakceptují. Stížnosti olympioniků se hromadily a jídelna postupně zela prázdnotou, protože stále více sportovců hledalo možnosti stravování mimo veganskou olympijskou vesnici.

Maso, mléko a vejce byly podávány jen ve velmi omezeném množství👹 – v podstatě se počítalo s tím, že drtivá většina sportovců akceptuje plně veganskou stravu. To vše samozřejmě v rámci plnění klimatické agendy. 👹

 

Nicméně toto rozhodnutí již organizátoři vyhodnotili jako velmi nešťastné a v zájmu záchrany reputace se uvolili dopřát maso či vejce většině sportovců.

 

Organizátoři olympijských her tak byli nuceni objednat dalších 700 kg vajec a tuny masa poté, co si sportovci stěžovali na převážně veganské menu nabízené v olympijské vesnici.

 

SPORTOVCI SI STĚŽOVALI NA NEDOSTATEK POTRAVIN BOHATÝCH NA BÍLKOVINY, někteří tuto stravu považovali za příčinu svého horšího výkonu, než jaký očekávali.

 

Před zahájením her se organizátoři chlubili, že 60 % potravin v olympijské vesnici bude rostlinného původu, což je součástí snahy o to, aby hry byly „nejudržitelnější“ v historii.

 

Úředníci však byli nuceni ustoupit požadavkům na dovoz více masa, mléčných výrobků a vajec – poté, co se zásoby rychle vyčerpaly.

 

Bývalý australský olympijský plavec James Magnussen kritizoval nedostatek masa pro sportovce v olympijské vesnici a řekl, že by to mohlo být částečně zodpovědné za nedostatek světových rekordů na olympijských hrách v Paříži.

 

V článku pro australský Daily Telegraph Magnussen řekl: „Nedostatek světových rekordů se scvrkává na celou tuto ekologickou mentalitu založenou na uhlíkové stopě, veganství na prvním místě spíše než na vysoký výkon,“ 🙈 a dodal:

 

Měli chartu, která říkala, že 60 % jídla ve vesnici musí být vhodné pro vegany, a den před slavnostním otevřením jim došly zásoby masa a mléčných výrobků ve vesnici, protože neočekávali, že tolik sportovců bude volit masové a mléčné varianty před těmi přátelskými k veganům.

 

Cateringová společnost musela přivézt více těchto produktů, protože SVĚTOVÍ SPORTOVCI NEMAJÍ RÁDI VEGANSKOU STRAVU.

 

Mezitím australská plavkyně Ariarne Titmusová obvinila „SMĚŠNÉ“ podmínky v olympijské vesnici z toho, že jí zabránily v sobotním pokusu o vytvoření světového rekordu na 400 metrů volným stylem.

 

„Pravděpodobně to nebyl čas, o kterém jsem si myslela, že ho dokážu, ale život v olympijské vesnici mi ztěžuje výkony,“ řekla Titmusová.

 

Není to jen „udržitelné“ menu, které vyvolává hněv sportovců. Několik z nich si stěžovalo na to, že obytné prostory NEMAJÍ KLIMATIZACI (opět úlitba klimatické agendě), což vedlo některé k tomu, že si pořídili vlastní klimatizační zařízení, aby se udrželi v chladu.

 

Výkonný ředitel Australského olympijského výboru Matt Carroll řekl: „OCEŇUJEME KONCEPT TOHO, ŽE NEMÁME KLIMATIZACI KVŮLI UHLÍKOVÉ STOPĚ😂,“ ale dodal: „Jsou to hry zaměřené na vysoký výkon. Nejedeme na piknik.“ 👹

 

JINÍ SI STĚŽOVALI NA TVRDÉ POSTELE. Ve videu na TikToku s titulkem „Už jsem podstoupila masáž, abych napravila škody,“ hráčka vodního póla Tilly Kearnsová řekla: „Tohle byla noc na kartonové posteli.“ Její týmová kolegyně Gabi Palmová dodává: „Mám zničená záda.“

 

Tento oficiální nábytek byl propagován jako upgrade na „no-sex“ postele už na olympijských hrách v Tokiu v roce 2021, ale se zjevně malým dodatečným komfortem.

 

ŠPATNÉ ŽIVOTNÍ PODMÍNKY NEJSOU ZDALEKA JEDINÝM PROBLÉMEM, KTERÝ ZASÁHL OLYMPIJSKÉ HRY V PAŘÍŽI.

 

ROUHAČSKÉ PRVKY ZAHAJOVACÍHO CEREMONIÁLU VYVOLALY ŠIROKOU KRITIKU, ZATÍMCO ŠPÍNA V ŘECE SEINĚ SI VYNUTILA ODLOŽENÍ TRIATLONU O DEN, ALE I TAK BYLO NĚKTERÝM SPORTOVCŮM PO PLAVÁNÍ V ŘECE NEVOLNO.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/08/olympiada-po-pokracujicich-protestech-sportovcu-byli-organizatori-oh-nuceni-priobjednat-tuny-masa/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️ 02. srpna 2024: Tomáš Mrkvička: STÁT BUDE KONTROLOVAT ZPRÁVY, KTERÉ POSÍLÁTE PŘÁTELŮM. SOUKROMÉ KONVERZACE KONČÍ:

 

((To už teď kontrolují. Alespoň u mě, ne vždy mně dovolí poslat zprávy všem mým přátelům na messenger a napíše, nedá se odeslat!!!!!))

 

👉Stát bude kontrolovat zprávy, které posíláte přátelům. Soukromé konverzace končí.

 

VELKÉ NARUŠENÍ SOUKROMÍ: 👹

 

👉Bude tedy nutné najmout stovky až tisíce lidí, kteří budou obsah, kteří si mezi sebou lidé posílají, kontrolovat ručně. Ale ten může samozřejmě pro dotyčné obsahovat velmi citlivé osobní údaje.

👉A kdo zaručí, že je někdo nezneužije, případně že neuniknou na veřejnost, když bude mít do systému přístup tolik lidí?

 

👉Bude totiž nutné prolomit koncové šifrování, které aplikace používají. To ovšem ohrozí celkovou bezpečnost těchto aplikací. Na provozovatele služeb je přitom vyvíjen obrovský tlak. Prý pokud neumožní přístup ke konverzacím, budou nějakým způsobem omezeny.

👉Třeba tím, že se přes ně nebude dát posílat video či obrázky.

 

👉ZATÍM NEBYL VYSOCE KONTROVERZNÍ NÁVRH STAŽEN, OVŠEM REÁLNĚ PROTI NĚMU BROJÍ POUZE PÁR SKUPIN, KTEŘÍ CHTĚJÍ ZACHOVAT ZÁKLADNÍ SVOBODY.

Že by se proti tomu ozval někdo skutečně významný, to se zatím neděje.

👉Není totiž divu, státy by takto získaly vítanou kontrolu nad svým obyvatelstvem.👹

 

https://eprehledne.cz/stat-bude-kontrolovat-zpravy-ktere-posilate-pratelum-soukrome-konverzace-konci/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.08.2024, CRUX, Roman Kirsch: RUSKO ŘÍKÁ, ŽE ŽÁDNÉ ÚZEMNÍ ÚSTUPKY NEBUDOU V DOBĚ, KDY UKRAJINA ZTRATILA V ČERVENCI ÚZEMÍ „ZHRUBA VELIKOSTI AMERICKÉHO VLÁDNÍHO OKRESU WASHINGTON DC…“

 

Nové regiony jsou nyní integrální součásti Ruska, říká vrcholní ruská senátorka. Ruské územní zisky v červenci tohoto roku dosáhli zhruba velikosti okresu Washington DC. Vyloučila jakékoliv postoupení území Ukrajině, na tiskové konferenci 1.8.2024. Nové regiony jsou nyní integrální částí Ruska, jak je to zakotveno v naší Ústavě, řekla šéfová Ruského Federálního výboru Valentyna Matvyienková. Ruský představitel se odvolával na takzvanou Luganskou a Doněckou lidovou republiku, stejně, jako na oblasti Záporoží a Kherson.

Valentyna Matvyienková: „Naše ústava zakazuje trhání jakýchkoliv Ruských území, anebo jejich odtržení. Musí být každému jasné, že tady nebudou žádná územní odstoupení s ohledem na tyto 4 nové regiony. V tom není žádná šance na jejich postoupení Ukrajině. Moskva měla referendum ve 4 Ukrajinských regionech v září 2022 po jejich obsazení během invaze. Moskvou instalovaní představitelé těchto regionů vyhlásili téměř absolutní podporu lidí, mezi těmi, kteří se zúčastnili hlasování o připojení k Rusku. Prezident Vladimír Putin a lídři 4 nových Ruských regionu podepsali dohody o přistoupení k Rusku v září roku 2022….

 

https://youtu.be/ildLOdKBEqw?si=pm0UfGZS9nEfPKUG

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️02.08.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTIN A BIDEN DOSTALI ZPĚT AMERIČANY A RUSY, OSVOBOZENÉ PŘI NEJVĚTŠÍ VÝMĚNĚ VĚZŇŮ OD STUDENÉ VÁLKY.

 

https://youtu.be/QpjW6xxnddI?si=ezfKgiQ6sAZyUzpz

 

 

📌02. srpna 2024: 🤡 AMERICKÝ SENÁTOR CHCE ZAVÉST SANKCE ZA NEPOUŽÍVÁNÍ DOLARŮ.

Trumpův velký přítel Marco Rubio připravil návrh zákona proti platebním systémům Ruska, Číny a Íránu, které porušují zákonný monopol Spojených států, aby je bylo možno stíhat za jejich protidemokratické jednání. 😂🤣

((Hlavně, že Amerika je demokratická, v zabíjení x desetiletí po celém světě, kolonializační, dolarovky si tiskou na páse, ničím nepodložené a oni opět dominantně se chovají k celému světu!!! Ať jdou ke všem čertům, a hlavně ať si začnou odklízet bordel u sebe doma!!! Ty jejich bezcenné papíry tkzv. doláče se nedají použít už ani na toaletě. Všimněte si, že ani na našich bankovkách není psáno „padělání se trestá“. Bezcenný kus papíru. Ale zkuste si ho sami doma vytisknout! Oni můžou, ale otroci ne!!!))

https://t.me/to_je_nas_svet/28129

 

 

📌02. srpna 2024: POSLECHNĚTE SI TUTO ZVONOVOU REZONANCI:

 

Tyto zvony byly údajně odstraněny, protože jejich frekvence byla používána k léčení lidí. A mocnosti, které je ovládaly, je odstranily, aby mohli propagovat své farmaceutické léky a profitovat z utrpení nemocných lidí.

 

Přidejte se k nám @FEIAM1

Chat: @FEAMCHAT2

https://t.me/absurdnisvet/77101

 

 

📌02. srpna 2024: STÁT AMERIKY:

 

Jsem naštvaný. Jako Američan jsem nemocný a unavený z toho, čím se tato země stala. Pravděpodobně nadávám víc, než bych měl, ale jsem naštvaný.

 

NAŠE ŠKOLY: Učitelé škol děti indoktrinují spíše o sexuální aktivitě než o věcech, o kterých by se měli učit. Víte, jako občanská výchova, matematika a přírodní vědy? Jaký dospělý zadek chce diskutovat o pohlavním styku s nezletilým? Řeknu vám to, sociální deviant, zvrhlík. To je kdo. Nikdy nevystavím svého syna takovému šílenství. To je důvod, proč od nynějška svého syna učím doma.

 

NAŠE ARMÁDA: Naše armáda je nejslabší, jaká kdy byla. Mám přátele, kteří jsou stále v armádě a nemohou se dočkat, až vypadnou. Ne kvůli jejich nedostatečné službě této zemi, ale kvůli nedostatku vedení. Ti dobří jsou unavení z toho, že se nechají napálit „probuzenými“ PowerPointy na sračkách, na kterých nezáleží ani na vojenské připravenosti. je to hloupé. A naši protivníci se nám smějí. Nemohu ani doporučit někomu, aby vstoupil do armády, dokud se nevrátí na své právoplatné místo jako nejsilnější armáda na světě.

 

NAŠE JIŽNÍ HRANICE: Jižní hranice je požárem popelnice. Více nelegálních cizinců a fentanylu proudí přes hranice v rekordním množství. Nejsmutnější na tom je, že demokraté chtějí, aby Ilegální volili všechny volby. Demokraté svou stranu využívají pouze k hlasům, aby mohli pokračovat ve své vládě moci, zatímco jejich vlastní okresy jsou doslova sračky. Republikáni před tím nejsou v bezpečí. Pokud by chtěli hranice uzavřít, udělali by to také. Vždy si pamatujte, že vraždění Američanů nikdy nestačilo k uzavření hranic.

 

JOE BIDEN: Nikdy nepřijmu myšlenku, že Joe Biden získal 81 milionů hlasů. Nemůžete mi uvěřit, že údajný prezident Spojených států amerických získal nejvíce hlasů v americké historii, byl vyloučen z kandidatury vlastní stranou. Dej mi pokoj.

 

KAMALA HARRIS: Tato indická Američanka zamkla více černochů, než jsem kdy v životě viděla. Nestará se o černochy. Nikdy nebyla a nikdy nebude. Chce jen váš hlas.

 

MAINSTREAMOVÁ MÉDIA: Tito retardi byli krmeni tolika propagandou, že si ve skutečnosti myslí, že Donald Trump podnítí občanskou válku, pokud nevyhraje volby v roce 2024. Pokud tomu opravdu věříte, máte všichni chromozom navíc. Jsou někteří, kteří jen pálí plynem, ale velká část populace je příliš hloupá na to, aby volila, když to nedokáže rozluštit.

 

KDYŽ UŽ MLUVÍME O DONALDU TRUMPOVI: Tomuto muži bylo dáno více bvllshit státního úředníka, jaké jsem kdy v životě viděl. Za to, že křičel nahlas, uplynuly více než 2 týdny, co ho Deep State málem připravil o život, a nikdo nebyl skutečně odpovědný. Všichni za tím stojí, dokud se neprokáže opak. Představte si, že by to bylo naopak. Demokraté by chtěli dostat národ do uzamčení, jako to udělali během COVID.

 

STÁTNÍ DLUH: K dnešnímu dni jsou Spojené státy na 35 000 000 000 000 USD. Jak nezodpovědné od dospělých. Už nikdy nebudu podlitý plynem, abych posílal peníze do zámoří, zvláště když se Američané snaží dát jídlo na svůj stůl. Jak nehorázně zrádné.

 

A JEŠTĚ K TOMU VŠEMU. Jsem bílý křesťan, který byl v armádě, je nyní některými považován za domácího teroristu. Jak je to neuvěřitelné? Ti samí, kteří podporují Vojenský průmyslový komplex. Ti samí „zvolení vůdci“, kterým jsem sloužil, nám nekryjí záda, když se vrátíme domů. Armáda je ta, kdo dodržuje a brání ústavu, ne oni.

 

O tom by Amerika neměla být. Toto není země, které jsem sloužil. Už ne.

 

DOST JE DOST.

 

Pokud se vám tento příspěvek líbil, odešlete jej znovu, a pokud jste tak dosud neučinili a chcete více podobných příspěvků, zvažte možnost sledování.

 

Bůh žehnej Americe. 🇺🇸

 

Přidejte se, ještě není pozdě! 👇

https://t.me/Official_MrPool  ✅

 

 

📌02. srpna 2024: ČASY SE ZMĚNILY:

 

Včera jsem zaznamenal dokument od RAND, který jasně sděluje, že USA nemají v současnosti proti Rusku, nebo Číně naprosto žádnou šanci, a to z mnoha důvodů.

👉 Technická zaostalost.

👉 Málo zbraní.

👉 Nefunkční průmyslová základna.

👉 Za sebe dodávám – hluboké vnitřní problémy, které jsou prakticky neřešitelné, nezávisle od toho, kdo ne/bude prezident.

 

Zároveň nešlo přehlédnout, že F-35 jsou aktuálně nebojeschopné, protože jim bude nutné upgradovat programové vybavení. Funkční budou prý v roce 2025.

Osobně to považuji jen za výmluvu, aby se při střetu jasně neukázalo, jak moc špatné to „letadlo“ je.

Třeba by se potom kupci trochu více „cukali“.

F-35 je nefunkční předražený šrot, který nebude nikdy schopen plnit úkoly proti pokročilému protivníkovi jako je Rusko/Čína/Irán/…

 

👉 Aby toho nebylo dost, narazil jsem včera na článek, který popisoval superioritu ruských radioelektronických zbraní.

Zdálo se mi to natolik neuvěřitelné a přehnané, že jsem začal pátrat a narazil na dokument na toto téma od MITRE (nejvýznamnější koordinátor vojenského výzkumu USA, založeno 1958, hightech, think tank …; těžko se mi to charakterizuje, něco jako RAND, ale zaměřené na techniku).

V dokumentu byly popsány ruské radioektronické zbraně, které nejen, že jsou generaci dál než ty z USA, ale hlavně jich Rusové mají dost a jejich armáda je jimi plně vybavena.

Jako perličku zmiňme „F-16 a Ukrajinu“.

Čekal jsem ledasco, byl jsem velmi skeptický, ale to, že je aktuálně vycvičeno 6(!) ukrajinských pilotů a Ukrajina dostala méně(?) než 10 letadel, daleko překonává mé velmi pesimistické odhady.

Naprostá neschopnost.

JEDINÉ, V ČEM ZÁPAD VYNIKÁ JE OBELHÁVÁNÍ VLASTNÍCH OBČANŮ.

V tom jistě nemá konkurenci.

SNAŽIT SE V TAKOVÉM STAVU VYVOLAT KONFLIKT, AŤ UŽ S RUSKEM/ČÍNOU/IRÁNEM/… JE ČISTÁ SEBEVRAŽDA.

To, že zde existuje nemalá část populace, která sice chápe, že Západ jsou jen nedbale namalované kulisy bez jakéhokoliv obsahu –„Impérium lží“, ale zároveň z tohoto Západu vyčleňuje Izrael, který je samozřejmě výjimečný😜, v právu😜 a neporazitelný😜 je otázka na psychiatra.

https://t.me/absurdnisvet/77108

 

 

📌02. srpna 2024: OČKOVACÍ PRŮKAZ IMPFBUCH 2050… MŮJ URČITĚ NE💩

https://t.me/absurdnisvet/77112

 

 

📌🌧02. srpna 2024: ROZSÁHLÁ DEŠŤOVÁ OBLAST ZPŮSOBILA VE STŘEDNÍM NĚMECKU ZNAČNÉ SRÁŽKY.

Podle meteorologického studia MDR od včerejšího večera spadlo lokálně v Harzu až 80 litrů deště na metr čtvereční. V Durynsku, zejména v celé oblasti města Erfurt, došlo k masivním záplavám a narušení dopravy.

 

Postiženo je i severní Hesensko. Podle hasičů byly plné sklepy ve čtvrti Kassel. Někteří lidé byli uvězněni ve svých domech a museli být zachráněni lodí, jak řekl mluvčí hasičů Hessischer Rundfunk.

https://t.me/absurdnisvet/77118

https://t.me/absurdnisvet/77120

 

🌧Saúdská Arábie: NA ČÁSTECH ARABSKÉHO POLOOSTROVA POKRAČUJÍ SILNÉ ZÁPLAVY.

https://t.me/absurdnisvet/77121

 

 

📌🧔🏿‍♂️02. srpna 2024: ⚡️🇬🇧 TOHLE BYL SOUTHEND-ON-SEA VČERA 29.7.2024, NEŽ BYLO CELÉ MĚSTO OBSAZENO GANGY MLADÍKŮ S MAČETAMI.

🔥 Británie má vážné potíže 🔥🔥

https://t.me/absurdnisvet/77122

 

🧔🏿‍♂️🇬🇧⚡️🔥UK – Southend-on-Sea: MIGRANTI HROMADNĚ POBÍHAJÍ ULICEMI S NOŽI A MAČETAMI A ZAPOJUJÍ SE DO POULIČNÍCH BOJŮ.

https://t.me/absurdnisvet/77123

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 02.08.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ Během uplynulé noci byly přerušeny pokusy kyjevského režimu provádět teroristické útoky za použití bezpilotních letounů na objekty na území Ruské federace.

Dva ukrajinské letouny typu UAV byly zničeny nad oblastí Kursk a čtyři bezpilotní letouny byly zachyceny nad Krasnodarským územím.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rada federace schválila zákon o zavedení nového migračního režimu „vyhoštění“ pro nelegální migranty.

Dokument předpokládá, že cizinci, u kterých bude takový režim zaveden, nebudou moci bez povolení změnit místo pobytu v Rusku, opustit region nebo provozovat dopravu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rada federace schválila zákon o právu soudních vykonavatelů používat fyzickou sílu a používat střelné zbraně.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

02.08.2024: RANNÍ ZPRÁVY: AZOVŠTÍ FAŠISTI V PRAZE UTÍKALI JAK SPRÁSKANÍ PSI 👏

 

💖Mluvte láskyplně k sobě! Probouzející se člověk bude stále více chápat, že jde o *léčivé slovo, které k sobě promlouváme a vysíláme do prostoru pozemského vědomí!

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01. srpna 2024: VOLNÝbloG, Lenka Peterková: 👹👺

ANALÝZA ZAHAJOVACÍHO CEREMONIÁLU LOH 2024 POTVRZUJE, ŽE JSME BYLI SVĚDKY SATANISTICKÉHO OKULTNÍHO CEREMONIÁLU K UCTĚNÍ MOLOCHA A OZNÁMENÍ PŘÍJEZDU 4. JEZDCE APOKALYPSY PŘED VYPUKNUTÍM III. SV. VÁLKY NA ÚZEMÍ EVROPY!

 

🛑 ZNESVĚCENÍ OBRAZU POSLEDNÍ VEČEŘE PÁNĚ!

🛑 OLYMPIJSKÁ VLAJKA VYTAŽENA VZHŮRU NOHAMA!

🛑 MARIE ANTOINETTE S USEKNUTOU HLAVOU AVIZOVALA, CO ČEKÁ DNEŠNÍ POLITIKY PO DOKONČENÍ GLOBALISTICKÉ PERESTROJKY?

 

👉Nikdo prakticky nepochyboval, že globalčiky na zahajovacím ceremoniálu další letní Olympiády předvedou znovu a opět další plejádu nechutných zvráceností, které mají v plánu s populací západní civilizace a tzv. západní hemisféry planety. Ovšem zahajovací ceremoniál Letních olympijských her (LOH) 2024 v Paříži vyrazil dech naprosto všem analytikům, protože tohle nečekal asi nikdo. 👍

 

🛑 Celý ceremoniál byl totiž okultním spektáklem na oslavu satanismu a jeho zvrácených a převrácených hodnot. O příchodu Satana na Zemi se píše v různých církevních spisech a zdrojích v podstatě v souladu s tím, co je všeobecně známo, ale přesto člověka vyděsí, že se to doopravdy děje a najednou jsme toho svědky přímo v televizi v přenosu z největší globalistické sportovní akce.

 

Prakticky ve všech těchto ceremoniálech byly vždy nějaké okultní symboly, ale nikdy tam nebylo to, co teď bylo k vidění v Paříži. Největší sportovní svátek se stal v podstatě platformou globalistů pro oznamování toho, co se chystá.

 

🛑 Nostradamus o příchodu Satana napsal:

 

„Všechno bude na Zemi obráceno naruby a vzhůru nohama. Muži budou vypadat jako ženy. Ženy budou jednat jako muži. Děti si přivlastní roli dospělých. Staří se stanou senilními dětmi a jejich děti je budou bít, nenávidět a budou jimi opovrhovat. Kříže budou obráceny směrem dolů k Zemi. Posedlí nebudou chodit po podlaze, ale po stropě. Ptáci budou chodit po zemi a ryby budou létat. Válka bude mír. A mír bude válka. A to budou znamení příchodu Satana. Dejte si pozor na tato znamení! Pokud je uvidíte, střežte se, neboť On přichází.“

 

HLAVA BÝKA NA UCTĚNÍ BOHA MOLOCHA A VLAJKA VYTAŽENÁ NA ŽERĎ VZHŮRU NOHAMA:

 

👉V podstatě až na ty ryby a chození po stropě se už naplnilo naprosto všechno z Nostradamova proroctví, ovšem ceremoniál v Paříži byl v podstatě už o několik pozic dál. ☝🏿️

👉Zahajovací ceremoniál na stadionu upoutal pozornost obrovskou hlavou býka na zdi, a to hned vedle olympijských kruhů. ☝🏿️

👉Dole pod hlavou býka byli hodnostáři Olympijského výboru a sledovali ceremoniál slavnostního vyvěšení olympijské vlajky. ☝🏿️

👉Jenže pozorní lidé si nemohli nevšimnout, že vlajka byla na žerď vytažena vzhůru nohama, tedy dvěma kruhy nahoře a třemi dole, přičemž to má být přesně obráceně, tedy nahoře mají být tři kruhy a dole dva. ☝🏿️

 

👉Co myslíte, jsou hodnostáři z Olympijského výboru tací diletanti, že nevědí, jak vypadají správně orientované olympijské kruhy, aby nebyly vzhůru nohama?

Ne, tomu nikdo nevěří. Nebyl to omyl.

👉Byl to úmysl! 👹Signál satanistů, tedy obrácení kontinentů světa, které 5 kruhů reprezentuje, nohama vzhůru, tedy symbol příchodu Satana na Zemi. 👺

👉Hlava býka symbolizovala kanaánského Boha Molocha, který požadoval dětské obětiny. Moloch je v hebrejských zdrojích zařazován mezi pohanské Bohy, které byly v Kanaánu uctíváni. 🎚️ 👧🏻👶🏼

 

🎚️ 👧🏻👶🏼 Po celém světě mizí každý rok děti pro rituály v okultních lóžích k uctění Molocha

Moloch byl zobrazován jako muž s hlavou býka a v některých popisech měl prý dokonce i křídla. Každopádně dnes je Moloch v satanistických a okultních lóžích uctíván a jsou mu obětovány unesené děti po celém světě. DĚTI JSOU MUČENY A JE JIM PŘITOM ODEBÍRÁNA KREV, DO KTERÉ NADLEDVINKY PUMPUJÍ ADRENALIN V OBROVSKÝCH KVANTECH.

👉POČAS BRUTÁLNÍHO TÝRÁNÍ DÍTĚTE ADRENALIN V KRVI OXIDUJE A MĚNÍ SE NA ADRENOCHROM, COŽ JE HORMON VĚČNÉHO MLÁDÍ.

☝️Pravidelné dávky totiž zastavují proces buněčného stárnutí.

👉U zdravého člověka se mění buňky s různou periodou, od několika týdnů do několika let, ale při každé obnově se zkrátí tzv. telomery v DNA strukturách buňky. To je proces stárnutí.

 

🛑 ADRENOCHROM ALE ZPŮSOBUJE PODIVNOU VĚC, V TĚLE DOCHÁZÍ K ZASTAVENÍ BIOLOGICKÝCH BUNĚČNÝCH HODIN.

Buňky se už nemění v pravidelném intervalu, ale prostě se výměna zastaví.

👉A je zastavena tak dlouho, dokud se přísun adrenochromu nezastaví.

👉Zastavení dávek může být žádoucí např. při zranění.

👉Tělo se potřebuje obnovit, ale k tomu potřebuje nové buňky. Takže elity vysadí adrenochrom, ale po uzdravení znovu na něj naskočí, aby si zastavily hodiny.

👉Toto tajemství, které je sdělováno v okultních lóžích svým členům, je postupně vede na cestu zla a k uctívání toho, kdo adrenochrom zajišťuje, a to je Moloch a lóže, které ho zastupují na Zemi.

 

🛑 MARIE ANTOINETTE S USEKNUTOU HLAVOU VE SVÝCH RUKÁCH NAD ŠARLATOVOU ŘEKOU:

👉Válka na Ukrajině se stala záminkou pro zmizení tisíců dětí, které ukrajinské okultní lóže prodaly na Západ.

Za jejich zmizení a na zakrytí obchodů bylo mediálně obviněno Rusko. To bylo to nejmenší. 👉Moloch 👺 je jedním ze zástupců Lucifera, proto je uctíván elitami po celém světě. A není divu, že najednou vidíme zahajovací ceremoniál, kde visí hlava býka a hned pod ní je slavnostně vytahována olympijská vlajka vzhůru nohama.

 

🛑 NA ŘADU BĚHEM CEREMONIÁLU PŘIŠEL I DEATH METAL A FRANCOUZSKÁ KAPELA GOJIRA, KTERÁ ZARANŽOVALA FRANCOUZSKOU REVOLUČNÍ HYMNU AH! ça ira proslavenou zejména šansonovou zpěvačkou Edith Piaf.

👉Performance proběhla v budově La Conciergerie, ve které byla během francouzské revoluce uvězněna Marie Antoinette, habsburská nástupkyně trůnu a manželka Ludvíka XVI.

👉Vystoupení kapely začalo modelem Marie Antoinette, jak drží v rukách vlastní useknutou hlavu a říká, že to bude v pohodě, aristokracie na lampy, pověsíme je!                       Alegorie revoluce byla opravdu děsivá a není překvapivé, že globalčiky si pozvali právě death metalovou kapelu, protože žádná jiná hudba a žádný jiný hudební styl by se k satanistickému ceremoniálu vlastně lépe nehodil.

👉Death metal si ale udělal hodně špatnou vizitku účastí na takto odporném ceremoniálu, kde to nejhorší nebyla ani vlajka naruby, ani useknutá hlava habsburské paničky, ani tvrdý Death Metal, jehož basy vybíjí na barácích okenní tabulky, ale naprosto otřesná deviatura, zesměšnění Krista a obraz příchodu Apokalypsy.

 

🛑DO PAŘÍŽE VJEL 4. JEZDEC APOKALYPSY:

 

👉Po hladině řeky plným tryskem cválá kůň bledé barvy.

Je to samozřejmě mechanická maketa koně na plováku, ale kůň je animovaný opravdu povedeně.

👉Na jeho hřbetě sedí někdo, kdo vypadá jako smrtka v kápi. A v tom někoho napadnou verše z Knihy Zjevení, též známá jako Janovo Zjevení.

👉Celý svět měl vidět na hladině pařížské Seiny příjezd 4. jezdce Apokalypsy, který oznamuje III. sv. válku, která vypukne znovu a opět na starém kontinentu.

 

TEN JEZDEC SE JMENUJE SMRT A NA ZÁDECH MĚL JAKO PLÁŠTĚNKU ZAVĚŠENOU OLYMPIJSKOU VLAJKU JAKO SYMBOL, ŽE TATO VÁLKA POSTIHNE VŠECH 5 KONTINENTŮ, KTERÉ REPREZENTUJÍ OLYMPIJSKÉ KRUHY NA VLAJCE.

 

👉Jenže, to nebylo všechno. Alegorie se přesunula z řeky Seiny na Elysejská pole a tam opět byl na příjezdové třídě se siluetou Eiffelovy věže za zády k vidění další jezdec v kápi, viz. úvodní titulkové foto tohoto článku, který tentokrát už jel na živém koni a ten měl bílou barvu. Tento kůň měl rovněž křídla jako Pegas. 🦄

 

👉Viděl jsem, jak Beránek rozlomil první z těch sedmi pečetí, a slyšel jsem, že jedna ze čtyř bytostí zvolala hromovým hlasem: „Pojď!“

 

👉Tu se ukázal bílý kůň. Jezdec na tom koni – mající v ruce luk a na hlavě věnec vítězů – vyjel, aby dobýval jedno vítězství za druhým.

 

👉Když Beránek rozlomil druhou pečeť, druhá z bytostí před trůnem zvolala: „Pojď!“

 

👉Tentokrát vyběhl ohnivě rudý kůň s jezdcem ozbrojeným velikým mečem. Ten měl moc rozrušit mír na Zemi, takže se lidé začali vzájemně pobíjet. ⚔️

 

👉Pak Beránek rozlomil třetí pečeť a třetí bytost zavolala: „Pojď!“

 

👉Ukázal se černý kůň, jehož jezdec nesl váhy na znamení nedostatku. ⚖️

 

👉Ze středu těch čtyř bytostí zaznělo: „CELÝ DEN BUDE ČLOVĚK PRACOVAT ZA KILO PŠENICE NEBO ZA TŘI KILA JEČMENE. PONECH JIM VŠAK DOSTATEK OLEJE A VÍNA!“

 

👉Když Beránek odstranil čtvrtou pečeť, slyšel jsem čtvrtou bytost, jak volá: „Pojď!“

 

👉Vyrazil kůň mrtvolně bledé barvy a jela na něm sama Smrt☠️ a za ní zůstávali mrtví. ČTVRTINA ZEMĚ JÍ PADLA ZA OBĚŤ: ROZSÉVALA VÁLKY, HLAD, EPIDEMIE A PŘÍRODNÍ

POHROMY.

 

🛑📓KNIHA ZJEVENÍ NA ZAHAJOVACÍM CEREMONIÁLU OLYMPIÁDY:

 

👉Jezdci Apokalypsy jsou zobrazováni na koních s křídly, jindy ale pro změnu mají křídla přímo sami jezdci, a nikoliv jejich koně.

👉Tady se liší výkladový pohled církve.

👉Církev odmítla myšlenku, že by šlo o anděly, a proto bylo doporučeno jezdce zobrazovat na okřídlených koních, ale jezdci neměli mít statusy andělů.

👉Odlišný pohled mají protestantské církve, které v jezdcích vidí Anděly Pomsty, též jako Anděle Soudného dne.

👉A proto jsou zobrazováni s křídly tito andělé, nikoliv jejich koně. Tohle je v podstatě teologický výkladový spor a pro náš článek není podstatný. ❌

 

👉Důležité je, že když na hladině řeky Seina vidíme cválat jezdce v kápi a potom vidíme na Elysejských polích toho samého jezdce v kápi na koni s křídly, je jasné, že symbolizuje 4. jezdce Apokalypsy.

👉Samozřejmě, můžeme teď zabřednout do sporů, jestli ten kůň pod Eiffelovkou je bílý proto, že nemohli sehnat „mrtvolně bledého” koně, anebo to je doopravdy 1. jezdec a nikoliv 4. jezdec Apokalypsy.

 

👉Ovšem vzhledem k tomu, že celý ceremoniál oslavoval smrt, useknuté hlavy, šarlatové řeky, Death Metal, býčí hlavy a vzhůru nohama obrácené vlajky, tak je jasné, že k tomu se spíše hodí 4. jezdec Smrt než 1. jezdec s lukem a věncem na hlavě. Všimněte si dobře, ti jezdci žádný luk v Paříži neměli, ani věnec na hlavě. Není třeba o tom pochybovat, že alegorie opravdu zobrazuje 4. jezdce Apokalypsy.

 

🛑ŠARLATOVÁ ŘEKA JE ODKAZ DO BUDOUCNOSTI, NE VZPOMÍNKA NA MINULOST:

 

👉Zmínil jsem se o šarlatových řekách nasáknutých krví. To bylo možní vidět v performanci zmíněné kapely Gojira, kdy červené stuhy a poté červený dým symbolizovaly krvavou francouzskou revoluci.

👉Jenže, když si to spojíme s jezdcem Apokalypsy, tak najednou nám to dojde. TA ALEGORIE NEPOPISOVALA MINULOST, ALE BYLI JSME SVĚDKY POPISU BUDOUCNOSTI, JAK ARISTOKRATÉ DNEŠNÍ DOBY BUDOU POPRAVOVÁNI 🎚️.

👉PO DOKONČENÍ GLOBÁLNÍ PERESTROJKY BUDOU DNEŠNÍ ELITY ODSTRANĚNY A ZLIKVIDOVÁNY V GLOBALISTY ŘÍZENÝCH REVOLUCÍCH, KE KTERÝM SE SCHYLUJE V USA, V IZRAELI, ALE I VE FRANCII A V ZEMÍCH EVROPY.

 

👉Tohle není o minulé revoluci. To byl vzkaz a signál, co se chystá v budoucnosti – šarlatové řeky.

👉A podívejte se v oknech La Conciergerie, kde nestojí jedna Marie Antoinette, ale jsou jich tam desítky. Desítky aristokratů, desítky elitářů, na které čeká šarlatová řeka plná krve dole pod budovou.

👉A TA PŘIPLOUVAJÍCÍ LOĎ PŘIVÁŽÍ SVOBODU? ANEBO JE TO LOĎ, KTERÁ PŘEVÁŽÍ MRTVÉ NA DRUHÝ BŘEH?

 

👉Elitáři stojí v oknech a budou skákat dolů do šarlatové řeky, ze které je budou nakládat na loď. Tyto obrazy ale stále nejsou ty nejhorší. Ceremoniál byl totiž oslavou Satanovy synagogy a jeho hlavního nástroje na likvidaci a rozbití západní civilizace pomocí deviatury.

 

🛑POSLEDNÍ VEČEŘE PÁNĚ PŘEKROUCENÁ NA DEVIANTNÍ VZKAZ O POSLEDNÍ VEČEŘI LIDSTVA:

 

👉Ano, ceremoniál byl především oslavou deviatury a hlavních deviačních procesů LPGTDI+ a gender-handicapů vystavovaných na zjev veškerého lidu.

👉Devianti a tzv. drag queens na podpatích, v ženských šatech, s make-upem a vousy, kteří se prostopášně válejí v míse s jídlem na symbol obžerství.

👉Zpěvačka s vousy se lascivně válí a plazí po koberci. A jednomu z účastníků úchylné deviantní show dokonce vypadlo „nádobíčko” z boxerek.

 

👉Přímo v televizi a v přímém přenosu. Prostě jak říká Petr Fiala a myslím, že i ministr zamini Lipavský to jednou vypustil, že patříme na Západ, tak teď každý můžeme vidět, jak a kým je ten západ reprezentován, a proč tolik lidí v Evropě by chtělo raději Putina👍u moci než všechny ty evropské politické povaleče, kteří jsou členy těchto Molochových okultních klubů.

 

👉Prostě transky, moderně řečeno drag queens, byly/i vrcholem deviatury, protože došlo na scénické zhmotnění obrazu Leonarda da Vinciho novým způsobem. Slavný obraz Poslední večeře Páně byl totiž zesměšněn a překroucen tak, že za dlouhým stolem směska deviantů, drag individuí, a dokonce i s malým nezletilým dítětem simulovala Poslední večeři lidstva. Celý ceremoniál prostě byl jednou obrovskou gender-handicap propagandou s cílem propagace promiskuity a zejména deviatury, tedy politické a mediální propagace sexuálních a mentálně-genderových poruch!

 

👉Nemám naprosto nic proti osobním sexuálním preferencím, ať si v soukromí dělají v posteli, co je napadne, ALE VYTAHOVÁNÍ SEXU DO ULIC, to se dělo naposledy v biblických dobách, když obyvatelé měst Sodoma a Gomora vynášeli z domů na ulice své postele, přidělali na ně kola a jezdili v průvodech po městech a obcovali na postelích. Tyto biblické záznamy jsou vlastně prvním dokladem deviatury už v před-biblických dobách.

👉Už tehdy existovala degenerace genomu, která vedla celé národy a populace k deviantnímu a neplodnému životu, který byl vydáván ostatním na odiv jako vítězství Satana nad Bohem na Zemi.

 

🛑CEREMONIÁL SLOŽIL HOLD SATANOVĚ SYNAGOZE A MOLOCHOVI:

 

👺 Satan totiž potřebuje dát najevo svoji moc a výhru, proto pořádá na zjevu lidu tyto průvody, festivaly a ceremoniály veřejně, aby se všichni dozvěděli, že Satan vítězí. Je to velmi jednoduché a nemusíte být věřící. Prostě existuje náš svět, tedy tento svět a tento rozměr, ale vedle něho existuje ještě jiná dimenze, kde vládne Satan.

 

👉A mezi těmito dimenzemi jsou průchody a průrvy. Aniž bych chtěl tento článek odvádět tematicky jinam, souboj o nadvládu nad našim světem je v plném proudu a globalisté spolupracují s touto mocností Satana. Dokonce si založili své hlavní město na této planetě, město Astana (Satana) v Kazachstánu.

 

👺 Město je celé vystavěno jako hold Satanovi, s okultními symboly satanismu.

👉 Nikdo se nemůže divit, že jejich moc posiluje a zcela ovládli sportovní svatostánek, který se změnil na oslavu Satana a jeho zvráceností, a to nejen vzhůru nohama. Ten, kdo vystavuje na odiv deviace a zvrácenosti světa, ze kterých je většině lidí na zvracení, je součástí Satanovy synagogy – nejmocnější okultní lóže na této planetě založené ke službě Luciferovi a jeho pobočníkům Baalovi, Molochovi, Bafometovi a řadě dalších. Lóže se odlišují symboly, které vysílají při akcích.

 

👉 V Paříží jsme viděli akci Molochovy lóže, hlava býka. Při akcích jiných globalistických skupin vídáme kozlí hlavy. To jsou lóže uctívající Bafometa. Prostě tyto skupiny uctívají svoji moc a sílu svých lóží.

👉 Demokratické volby? TO JE DIVADLO PRO OTROKY.

👉 Ty volby nic neřeší. 👉 NIKDY. 👉 ANI TRUMP. 👉 ANI PUTIN. 👉 ANI XI. 👉 NIKDO NEVLÁDNE.

👉 Veškerou mocí disponují jen tyto okultní lóže globalistů.

👉 Vědí, co přijde, protože oznamují příjezd 4. jezdce na koni.

👉 Evropu připravují na válku.

👉 Válka je mír. Mír je válka.

👉 Všechno to prostě sedí až příliš dokonale do sebe. To je prostě realita.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/analyza-zahajovaciho-ceremonialu-loh-2024-potvrzuje-ze-jsme-byli-svedky-satanistickeho-okultniho-ceremonialu-k-ucteni-molocha-a-oznameni-prijezdu-4-jezdce-apokalypsy-pred-vypuknutim-iii-sv-valky-n/

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️01. srpna 2024, VOLNÝbloG, Jana Černeková, Ethan Huff: NEJNOVĚJŠÍ ÚNIKY E-MAILŮ UKAZUJÍ, ŽE VELKÉ TECHNOLOGICKÉ SPOLEČNOSTI A BIDEN SE SPOLČILY NA VYPRÁVĚNÍ O COVID, VČETNĚ CDC A TWITTERU (nyní X).

 

Konzervativní nezisková organizace America Legal First (AFL) tento týden zveřejnila nové dokumenty, které ukazují, že americké Středisko pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) spolupracovalo s Twitterem (nyní X), Joe Bidenem a řadou dalších velkých technologických subjektů, aby ovládly online příběh. o „pandemii koronaviru COVID-19“ ve Wu-chanu.

 

Dokumenty získané v rámci probíhajících soudních sporů zdůrazňují sdělení z května 2021 týkající se plánů Bidenova režimu domluvit se s Big Tech o nastavení tónu a „řízení“ konverzace na internetu o COVID, a konkrétně o „vakcínách“, které vznikly díky operaci Warp. Rychlost.

 

👉Facebook mluvil tam a zpět s mluvčí CDC Carol Crawford, která se právě „náhodou“ zapojila také do portálu podpory partnerů Twitteru. Facebook i Twitter se v té době domlouvaly 👹s Bílým domem, aby 👹cenzurovaly online konverzaci o COVID a COVID „vakcínách“.

 

Portál podpory partnerů, který je popisován jako „tajná supervelmoc“ Twitteru, umožňoval lidem přidruženým k vládě, jako je Crawford, podílet se na označování „dezinformací“ pro účely cenzury.

 

👹Biden a CDC lhali a zemřelo více lidí!!!

 

Dotyčný e-mailový řetězec vedl Crawford a někdo jménem Genelle Adrien, který pracoval v týmu pro politiku a vládu na Facebooku. AFL v řetězci zjistila, že CDC schválilo oficiální „často kladené dotazy k informačnímu centru COVID-19“ od Facebooku, pravděpodobně proto, že je napsalo CDC.

 

„Náš specialista na obsah [sic] nedávno provedl úpravy dvou otázek CDC pro naše nové moduly FAQ, které se objevují v Informačním centru COVID-19,“ napsal Adrien Crawfordovi v jednom z e-mailů ze 4. května 2021.

 

„Jsou to poměrně drobné úpravy toho, co jste již poskytli, ale pokud máte další úpravy, můžete nám prosím dát vědět prostřednictvím COB, je-li to možné?“

 

Adrien pokračoval ve stejném e-mailu, aby informoval Crawforda, že oficiální datum spuštění Facebooku pro portál FAQ Informačního centra COVID-19 bylo 17. května 2021, jen pár týdnů po této komunikaci.

 

👉Adrien vyjádřila obavy, že by se někteří uživatelé Facebooku mohli pokusit varovat ostatní před vedlejšími účinky popichování COVID, a proto chtěla, 👉aby Crawford a CDC vytvořily sekci FAQ na Facebooku, 👉která „odhalí“ tyto „dezinformace“.

 

👉Facebook nejprve svým uživatelům říkal pravdu o tom, jak mohou popichování COVID způsobit určité vedlejší účinky. Poté se seznam možných vedlejších účinků změnil tak, aby se jako jedna z možností vyloučila „bolest kloubů“ a nahradila se „nevolností“.

 

👉Softballový přístup Facebooku k odhalování pouze drobných vedlejších účinků popichování COVID byl zjevně příliš mnoho pro CDC, které vykuchalo FAQ o cokoli, co by mohlo způsobit, že se bodnutí jeví jako nebezpečné.

 

NAVRHOVAL BYCH SMAZAT VŠE PO SEZNAMU VEDLEJŠÍCH ÚČINKŮ,“ odpověděl Crawford v e-mailu Adrienovi o změnách, které CDC chtělo provést.

 

„U tohoto spodního textu je první věta duplikátem seznamu s odrážkami (horečka / zimnice). Pokud vím, nemáme žádný jasný jazyk, který by podpořil druhou a třetí větu.“

 

👉Jinými slovy, CDC provedlo korektury a úpravy všech informací o COVID na Facebooku, aby zajistilo, že budou v souladu s oficiálním vyprávěním CDC o „bezpečném a účinném“ pro všechny injekce COVID.

 

👹JAK SE TO VŠECHNO DĚLO, BIDENŮV REŽIM NADÁLE NUTIL AMERIČANY, ABY BYLI ZNOVU A ZNOVU BODÁNI, VČETNĚ NEJNOVĚJŠÍCH „POSILOVAČŮ“. BIDEN OSOBNĚ ZAČAL ŠÍŘIT STRACH, ŽE NEOČKOVANÍ LIDÉ „BRZY ZAPLAVÍ NEMOCNICE“ „ZIMOU (2021/22) TĚŽKÝCH NEMOCÍ A SMRTI“, POKUD VÍCE AMERIČANŮ NEBUDE SOUHLASIT S TÍM, ŽE SE NECHAJÍ BODNOUT. 👹

 

„Zdá se, že CDC připustilo, že v květnu 2021, měsíce poté, co již byla vakcína uvedena na trh, nemohla potvrdit, že vakcína byla bezpečnější než nakazit se samotným COVID-19 a vytvořit si přirozenou imunitu,“ říká AFL.👹

 

„Nicméně CDC nadále tlačilo na americký lid, aby si vakcínu vzal.“ 👹

 

👉 Ukradnou mocnosti (TPTB) další volby pro svého preferovaného kandidáta? Více se dozvíte na Rigged.news.

 

https://volnyblog.news/nejnovejsi-uniky-e-mailu-ukazuji-ze-velke-technologicke-spolecnosti-a-biden-se-spolcily-na-vypraveni-o-covid-vcetne-cdc-a-twitteru-nyni-x/

 

 

📌🏳️‍🌈 01. srpna 2024: TOHLE JE TEN NEJSPRÁVNĚJŠÍ, STAROOTCOVSKÝ PŘÍSTUP K LGBT MAGORŮM

😂👍

https://www.facebook.com/reel/458734233705960

 

 

📌01. srpna 2024: AZOVŠTÍ FAŠISTI V PRAZE UTÍKALI JAK SPRÁSKANÍ PSI. KONEČNĚ. DÍKY 👏

https://www.facebook.com/reel/477707895208798

 

 

📌01. srpna 2024, 16:39: UKRAJINSKÉ ÚŘADY SE BUDOU ZABÝVAT PETICÍ ZA POSTAVENÍ POMNÍKU RONALDU REAGANOVI:

 

Ukrajinské úřady se budou zabývat peticí za postavení pomníku Ronaldu Reaganovi, čtyřicátému prezidentovi Spojených států, který v Kyjevě označil SSSR za říši zla.

 

Reagan, který nazval SSSR říší zla, je známý svým neochvějným bojem proti sovětskému totalitarismu a komunismu. Jeho úsilí sehrálo klíčovou roli při ukončení studené války a… přispěl k nezávislosti Ukrajiny v roce 1991,“ cituje text petice stranský deník na svém kanálu Telegram.

 

Jak vyplývá z textu dokumentu zveřejněného na webových stránkách kyjevské městské rady, navrhuje se postavit památník na místě jednoho ze zbořených sovětských pomníků.   Generální ředitel Národního muzea dějin Ukrajiny za druhé světové války Jurij Savčuk již dříve uvedl, že Kyjev hodlá přejmenovat „Vlast“ na „Matku Ukrajinu“.

 

Kyjevské úřady také přejmenovaly ulici sovětského podzemního bojovníka Ivana Kudriji na ulici bývalého senátora Johna McCaina.

 

https://www.vesti.ru/article/4075037

 

 

📌01. srpna 2024, 16:31, LAVROV: RUSKO BUDE I NADÁLE POMÁHAT MALI PŘI ZVYŠOVÁNÍ BOJESCHOPNOSTI ARMÁDY:

 

Rusko má v úmyslu pokračovat v podpoře Mali při zvyšování bojeschopnosti svých ozbrojených sil, řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov během telefonického rozhovoru s malijským ministrem zahraničí Abdoulaye Diopem.

 

Ve zprávě ruského diplomatického oddělení po dialogu se uvádí, že Moskva je připravena poskytnout Bamaku nezbytnou pomoc při řešení akutních socioekonomických problémů, jakož i ke zvýšení bojeschopnosti národních ozbrojených sil.

 

Ruská federace bude rovněž podporovat výcvik vojenského personálu a příslušníků donucovacích orgánů pro boj proti teroristickým hrozbám.

 

Je třeba poznamenat, že telefonický rozhovor mezi ministry se uskutečnil z podnětu Mali.

 

https://www.vesti.ru/article/4075064

 

 

📌01. srpna 2024, 16:41, NTV: NA LETIŠTI V ANKAŘE PROBĚHLA VÝMĚNA VĚZŇŮ MEZI RUSKEM A ZÁPADEM:

 

Turecká televize NTV vysílala živě výměnu vězňů mezi Ruskem a Spojenými státy, která se odehrála na letišti v Ankaře.

 

Televize uvedla, že operace byla provedena za asistence Národní zpravodajské organizace Turecka, ačkoli dosud nedošlo k žádnému oficiálnímu potvrzení ze strany úřadů země.

 

Podle portálu Flightradar24 přistálo v 16:25 na letišti Esenboga v Ankaře letadlo speciálního letového oddílu „Rusko“ Tu-204-300 s palubním číslem RA-64059. Ve stejnou dobu americké vojenské dopravní letadlo, které vzlétlo z letecké základny Ramstein v Německu, mířilo také do Ankary s vypnutými transpondéry.

 

https://www.vesti.ru/article/4075135

 

 

📌01. srpna 2024, 17:14, NOVAK: SOUČASNÁ ÚROVEŇ SVĚTOVÝCH CEN ROPY JE PRO RUSKÝ ROZPOČET POHODLNÁ:

 

Současná úroveň světových cen ropy 80-85 dolarů za barel je pro ruský rozpočet pohodlná, řekl ruský vicepremiér Alexandr Novak. Označil také za důležité udržet rovnováhu mezi nabídkou a poptávkou.

 

„Domnívám se, že je to normální cena, která je dnes v rozmezí, které je pohodlné pro Rusko, pro náš rozpočet,“ řekl vicepremiér ve vysílání televize Russia 24.

 

Ruská federace podle něj dříve předpokládala, že cena se bude pohybovat v rozmezí 80-85 dolarů. „Samozřejmě, že nemůže stát na místě. Může mít výkyvy v jednom nebo druhém směru. Hlavní je, aby byla zachována rovnováha mezi nabídkou a poptávkou,“ dodal Novák s tím, že právě to je základem stability cen ropy.

 

Monitorovací výbor OPEC+ ve čtvrtek 1. srpna potvrdil svůj závazek dodržovat současné parametry dohody o snížení produkce ropy a rozhodl se ponechat parametry dohody beze změny. Státy, které dobrovolně sníží produkci v rámci OPEC+, mohou zároveň pozastavit nebo zrušit postupné upuštění od dobrovolného snižování produkce ropy v závislosti na tržních podmínkách.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4075149

 

 

📌01. srpna 2024, 15:04: MINISTERSTVO PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE: PODLE AKTUALIZOVANÝCH ÚDAJŮ BYLO V NIŽNÍM TAGILU ZRANĚNO 6 DOSPĚLÝCH A 6 DĚTÍ:

 

V důsledku zřícení domu v Nižním Tagilu bylo podle posledních údajů zraněno 12 lidí – šest dospělých a šest dětí. Uvádí se to v telegramovém kanálu Ministerstva pro mimořádné situace Ruské federace.

 

Pátrací a záchranné operace pokračují, je do nich zapojeno více než 450 specialistů a 75 kusů techniky, dodalo ministerstvo.

 

K explozi v obytném domě na ulici Sibirskaya v Nižním Tagilu došlo ráno 1. srpna. Podle ministerstva pro mimořádné situace se zřítil 1. a 2. vchod. Nyní se trosky rozebírají.

 

Bylo zahájeno trestní řízení podle článku o poskytování služeb, které nesplňují bezpečnostní požadavky.

 

Na místo incidentu přiletěl zástupce vedoucího Ministerstva pro mimořádné situace.

 

https://www.vesti.ru/article/4074885

 

 

📌01. srpna 2024, 15:00: ZÁSTUPCE VEDOUCÍHO MINISTERSTVA PRO MIMOŘÁDNÉ SITUACE ODLETĚL NA MÍSTO ZŘÍCENÍ V NIŽNÍM TAGILU:

 

Zástupce vedoucího Ministerstva pro mimořádné situace Ruska Ilja Denisov odletěl do Nižního Tagilu, kde se zřítila obytná budova. Vede skupinu, která zahrnuje specialisty z aeromobilní skupiny Centrospas, psychology a psovody.

 

Ministerstvo upřesňuje, že rozkaz k vyslání další skupiny záchranářů do Nižního Tagilu vydal ministr Alexandr Kurenkov.

 

Mezitím Vyšetřovací výbor Ruska oznámil, že zatím nejsou k dispozici žádné informace o těch, kteří zahynuli při zřícení domu.

 

Připomeňme, že k incidentu došlo 1. srpna. V pětipatrové budově na ulici Sibirskaya explodovala plynová láhev, což vedlo ke zřícení dvou vchodů.

 

V tuto chvíli je hlášeno 12 obětí. Na místě pracuje 150 záchranářů a 47 jednotek speciální techniky.

 

https://www.vesti.ru/article/4074846

 

 

📌01. srpna 2024, 15:27: VORONĚŽ ZABLOKOVALA KANÁL NELEGÁLNÍ MIGRACE ZE STŘEDNÍ ASIE:

 

Strážci zákona zadrželi dva občany Uzbekistánu a šest místních obyvatel ve Voroněži, kteří jsou podezřelí z legalizace více než 500 migrantů ze Střední Asie. Informovalo o tom Hlavní ředitelství Ministerstva vnitra pro region.

 

Podle policie obžalovaní prostřednictvím zprostředkovatelské firmy organizovali příjem fiktivních potvrzení o složení zkoušek z ruského jazyka, historie a základů ruské legislativy. Nasbírané balíčky dokumentů předali vládním agenturám, aby získali migrační povolení, které jim dává právo zůstat v Rusku.

 

Celkem takto legalizovali více než 500 cizinců.

 

Proti podezřelým bylo zahájeno trestní řízení podle článku 322.1 trestního zákoníku Ruské federace „Organizace nelegální migrace“.

 

https://www.vesti.ru/article/4074916

 

 

📌01. srpna 2024, 16:58: SYRSKY OZNAČIL SITUACI VE SMĚRU SEVERSK ZA OBTÍŽNOU PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY:

 

Ruská armáda nadále tlačí na nepřítele ve směru na Seversk. Naši bojovníci vedou mohutné útoky na nepřátelské pozice pomocí dělostřelectva.

 

Obrana nacionalistů doslova praská ve švech. Složitost situace pro ozbrojené síly Ukrajiny severovýchodně od měst Soledar nepopřel ani vrchní velitel ozbrojených sil Ukrajiny Alexander Syrsky.

 

Podle svých slov kvůli intenzitě bojů pracoval tři dny na východní frontě, kde koordinoval akce brigád.

 

„Tvrdé boje pokračují ve směru na Kupjansk v oblasti Makijivky. Situace je složitá,“ napsal na svém telegramovém kanálu.

 

https://www.vesti.ru/article/4075075

 

 

📌01. srpna 2024, 17:26, NASRALLÁH: HIZBALLÁH SE POSUNUL DO NOVÉ FÁZE BITVY S IZRAELEM NA VŠECH FRONTÁCH:

 

Atentát na šéfa politbyra palestinského hnutí Hamás Ismáíla Haníju jen posílil síly odporu. Uvedl to generální tajemník libanonského hnutí Hizballáh Hassan Nasrallah.

 

„Jsme partnery Hamásu v odporu a mučednictví, dosáhneme nevyhnutelného vítězství,“ řekl Nasralláh.

 

Kromě toho poznamenal, že Hizballáh je v otevřené bitvě na všech frontách, která se „posouvá na novou úroveň“. „Připravujeme skutečný přesný odvetný úder proti Izraeli, ne demonstrativní,“ dodal Nasralláh.

 

Den předtím palestinské hnutí Hamás oznámilo smrt šéfa politbyra hnutí Ismáíla Haníji, který zemřel v důsledku izraelského útoku na jeho rezidenci v Teheránu. Přiletěl do Íránu, aby se zúčastnil inaugurace nového prezidenta země Masúda Pezeškiana.

 

Izraelské obranné síly se k odpovědnosti za zabití Haníji nepřihlásily. Uvedla to mluvčí IDF Anna Ukolová.

 

https://www.vesti.ru/article/4075159

 

 

📌01. srpna 2024, 19:45: V RAFINÉRII V OMSKU ZAČAL HOŘET MONITOR POŽÁRU:

 

Požár vypukl v ropné rafinérii v Omsku na ploše 300 metrů čtverečních.

 

Píše o tom TASS. Podle agentury se vznítil požární monitor. Podle předběžných údajů nedošlo k žádným obětem na životech.

 

Uvádí se, že automatizované hasicí zařízení a hasiči požár rychle lokalizovali. Rafinérie nadále funguje normálně.

 

https://www.vesti.ru/article/4075386

 

 

📌01. srpna 2024, 20:04: PUTIN PODEPSAL DEKRETY O OMILOSTNĚNÍ OBČANŮ VYMĚNĚNÝCH Z RUSKA:

 

Ruský prezident Vladimir Putin podepsal dekrety o udělení milosti občanům vyměněným z Ruska, včetně reportéra The Wall Street Journal Evana Hershkowitze a mariňáka Paula Whelana, hlásí Kreml.

 

Hlava státu také omilostnila Kevina Lika, Demoriho Voronina, Vladimira Kara-Murzu (uznaného jako zahraničního agenta), Alsou Kurmaševovou, Lilii Čanyševovou (zařazenou na seznam extremistů a teroristů), Vadima Ostanina (uznaného jako zahraničního agenta), Ksenii Fajevovou, Alexandru Skochilenkovou, Ilju Jašina (uznaného jako zahraničního agenta), Andreje Pivovarova a Olega Orlova (uznaného jako zahraničního agenta).

 

Jak Kreml zdůraznil, rozhodnutí podepsat dekrety bylo učiněno za účelem návratu ruských občanů zadržených a vězněných na území cizích států.

 

FSB již dříve informovala, že v rámci výměny bylo do Ruska vráceno osm Rusů.

 

https://www.vesti.ru/article/4075402

 

 

📌01. srpna 2024, 22:21: KANI ŘEKL LAVROVOVI, ŽE IZRAEL ZABITÍM HANÍJI „PŘEKROČIL ČERVENOU ČÁRU“:

 

Izrael překročil červenou čáru, když zavraždil šéfa politbyra Hamásu Ismáíla Haníju. Uvedl to během telefonického rozhovoru se Sergejem Lavrovem úřadující íránský ministr zahraničí Ali Bagheri Kani.

 

Kani poukázal na to, že tento incident ohrožuje bezpečnost a stabilitu ve světě a v regionu, uvedlo íránské ministerstvo. V tomto ohledu, pokračoval, Teherán uplatní své legitimní právo na ochranu své územní celistvosti a národní bezpečnosti.

 

Kromě toho úřadující íránský ministr zahraničí vyjádřil vděčnost Rusku jako předsedovi Rady bezpečnosti OSN za podporu žádosti Teheránu o svolání mimořádného zasedání Rady bezpečnosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4075520

 

 

📌01. srpna 2024, 22:04, LEBEDĚV: OZBROJENÉ SÍLY RF ZASÁHLY LETIŠTĚ NIKOLAJEV, KDE BYLI CVIČENI PILOTI OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Na předměstí Mykolajivu zahřměla silná exploze. Podle koordinátora Nikolajevova podzemí Sergeje Lebeděva byl úder s největší pravděpodobností zasazen na letištní ploše.

 

„Rána je velmi silná, což znamená, že letěla tam, kam bylo potřeba… Přikláním se k názoru, že šlo o útok na městské letiště,“ napsal člen podzemí na svém kanálu na Telegramu.

 

Lebeděv poznamenal, že zahraniční specialisté na tomto letišti cvičili místní piloty. „A je tu šance, že F-16. Rána byla velmi silná,“ dodal.

 

Koordinátor mykolajivského podzemí již dříve upozornil na zvýšenou aktivitu na letištích Ukrajiny.

 

  1. srpna starosta Mykolajivu Oleksandr Senkevič informoval o výbuchu ve městě. V Mykolajivské oblasti byl vyhlášen letecký poplach.

 

https://www.vesti.ru/article/4075477

 

 

📌01. srpna 2024, 22:08, MINISTERSTVO ZAHRANIČÍ: VÝMĚNA VĚZŇŮ NEPOVEDE KE ZMĚNĚ VZTAHŮ MEZI SPOJENÝMI STÁTY A RUSKOU FEDERACÍ:

 

Výměna vězňů neznamená obnovení vztahů mezi Ruskem a Spojenými státy, řekl zástupce mluvčího ministerstva zahraničí Spojených států Vedant Patel.

 

Diplomat také dodal, že tato událost nijak nemění postoj k situaci na Ukrajině, píše agentura RIA Novosti.

 

Ruská FSB již dříve informovala, že výměna se odehrála na letišti v Ankaře. 8 Rusů, kteří byli dříve vězněni v zemích NATO, se vrátilo domů.

 

Zdroj z ruského kompetentního oddělení uvedl, že Moskva je s výměnou plně spokojena. Jednalo se o velmi složitou operaci s velkým počtem účastníků.

 

https://www.vesti.ru/article/4075527

 

 

📌01. srpna 2024, 22:34: PUTIN ŘEKL, ŽE PROPUŠTĚNÝM RUSŮM BUDOU PŘEDÁNA STÁTNÍ VYZNAMENÁNÍ:

 

Ruský prezident Vladimir Putin se bezprostředně po příletu z Ankary setkal s Rusy propuštěnými v důsledku výměny a poblahopřál jim k návratu do vlasti.

 

„V první řadě chci všem poblahopřát k návratu do vlasti,“ řekl

 

Hlava státu ve vysílání televize Russia 24 také vyjádřila zvláštní vděčnost za věrnost přísaze a povinnosti těch navrátivších se Rusů, kteří jsou s touto službou spojeni.

 

Prezident také uvedl, že všem propuštěným občanům Ruské federace budou udělena státní vyznamenání.

 

„Všem vám budou předána státní vyznamenání,“ řekl Putin.

 

Hlava státu dodala, že se s navrátivšími se Rusy ještě setká, aby „projednala jejich budoucnost“.

 

https://www.vesti.ru/article/4075569

 

 

📌01. srpna 2024, 22:56, KREML: PUTIN VYSLECHL KUJVAŠEVOVU ZPRÁVU O TRAGÉDII V NIŽNÍM TAGILU:

 

Vladimir Putin telefonicky hovořil s gubernátorem Sverdlovské oblasti Jevgenijem Kujvaševem.

 

Šéf regionu informoval prezidenta o práci operačního velitelství, které bylo vytvořeno v souvislosti se zřícením domu v Nižním Tagilu, a také o organizaci dočasného ubytování a pomoci obětem.

 

Připomeňme, že k tragédii došlo 1. srpna – v pětipatrové budově na ulici Sibirskaya explodovala plynová láhev. Dva vchody se zřítily.   V tuto chvíli je známo o smrti dvou lidí, dalších 16 bylo zraněno.

 

https://www.vesti.ru/article/4075586

 

 

📌01. srpna 2024, 23:38: HIZBALLÁH VYPÁLIL NEJMÉNĚ 60 RAKET NA OSADY V SEVERNÍM IZRAELI:

 

Po dvoudenní přestávce zahájilo libanonské hnutí Hizballáh několik raketových útoků na osady v západní Galileji v Izraeli.

 

 

Podle televizního kanálu Al Masnar vypálila šíitská milice Hizballáh nejméně 60 granátů na pohraniční oblasti v severním Izraeli. Padli v osadách Betset, Liman, Roš ha-Nikra, Chanita a Šlomi. Všude se vypnuly protiletecké signály, píše TASS.

 

Hizballáh uvedl, že útok byl reakcí na izraelské nálety na Kfar Qila a Shama’a, které zabíjely civilisty. Je třeba poznamenat, že druhá salva byla vypálena z raketometů Kaťuša na vojenské zařízení nacházející se ve vesnici Mitsuwa. Informace o důsledcích útoku zatím nebyly poskytnuty.

 

Systémy protivzdušné obrany Hizballáhu již dříve zahájily palbu na letadla izraelského letectva, aby je donutily opustit libanonský vzdušný prostor. Bojovníci Hizballáhu používali protiletadlové řízené střely.

 

Podle Al Jadeed izraelské letectvo zaútočilo na vesnice Zybkin a Yatir, které jsou základnami Hizballáhu. Dělostřelectvo Izraelských obranných sil také ostřelovalo údolí Wadi Hassan a předměstí osad Ait al-Shaab a Ramiyah, kde byli spatřeni bojovníci hnutí.

 

https://www.vesti.ru/article/4075608

 

 

📌02. srpna 2024: FBI SI NAJAL IZRAELSKOU TECHNOLOGICKOU FIRMU CELLEBRITE, ABY POMOHLA PŘI VYŠETŘOVÁNÍ THOMASE MATTHEWA CROOKSE, 20LETÉHO MUŽE Z PENSYLVÁNIE, KTERÝ SE POKUSIL ZABÍT BÝVALÉHO PREZIDENTA TRUMPA NA SHROMÁŽDĚNÍ 13. ČERVENCE. KONKRÉTNĚ SE ZAMĚŘUJÍ NA ZAŠIFROVANÉ ÚČTY. A ZAPOJENÝCH APLIKACÍ.

 

Cellebrite se sídlem v Izraeli má čtrnáct kanceláří po celém světě.

 

Proč FBI potřebuje oslovit zahraniční společnost? 😂

 

https://x.com/ShadowofEzra/status/1819030082880442474?t=lY5kZhXOGEdldJNo_XbC9A&s=19

 

 

📌02. srpna 2024: ROBERT KENNEDY ODHALIL, KDO DOSTAL „KONTRAKT NA ZNIČENÍ UKRAJINY“ A KDO VLASTNĚ TĚŽÍ Z UKRAJINSKÉHO KONFLIKTU

 

„Ovládají BlackRock, General Dynamics, Northrop Grumman a Lockheed Martin. Mají poslání zničit Ukrajinu… a mají také poslání ji obnovit… a v obou případech vydělávají peníze,“ řekl.

https://t.me/absurdnisvet/77068

 

 

📌02. srpna 2024: 🇬🇧-🇫🇷 NIGEL FARAGE: MACRONŮV VÝSMĚCH KŘESŤANSTVÍ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH V PAŘÍŽI HO BUDE STÁT PREZIDENTSKÉ KŘESLO

https://t.me/absurdnisvet/77069

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 02.08.2024“:

➡️☭☆ FSB zveřejňuje třetí video o výměně zajatců. Na záběrech je vidět, jak se ruští občané vyměnili na palubu letadla v Turecku, aby odletěli do Moskvy.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Na letišti Vnukovo se Vladimir Putin setkal s ruskými občany, kteří byli v důsledku výměny propuštěni

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Tulští výsadkáři zaútočili na další pevnost ukrajinských ozbrojených sil a zajali tři vojáky

📍 Stěhování, Doněcká lidová republika

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Prezident poblahopřál personálu a veteránům vzdušných sil ke Dni vzdušných sil

Jste právem hrdí na vojenskou historii legendární „okřídlené pěchoty“, jména a nesmrtelné činy hrdinů – vojáků a důstojníků vzdušných sil. Obstáli ve zkouškách síly se ctí, měli silný charakter a vůli, odvahu a vzájemnou pomoc a byli připraveni postavit se jako zeď na obranu vlasti. Vlastenecké tradice veteránů, věrnost přísaze a vojenskému bratrství dnes slouží jako důstojný příklad pro současnou generaci výsadkářů, pomáhají řešit důležité úkoly během speciální vojenské operace,

– píše se zejména v blahopřejném telegramu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vojenští ženisté ze skupiny sil „Jižní“ odminují území osvobozená během Severního vojenského okruhu

Během ženijního průzkumu jsou sapéři vysláni do určené oblasti, kde jsou výbušné předměty objeveny a odstraněny pomocí specializované dopravy. Ty, které nelze převézt, se na místě zničí metodou režijního poplatku.

Sapéři mají s sebou vše, aby mohli provést bojovou misi: moderní detekční zařízení, sady na ochranu brnění a potřebné nástroje pro okopávání.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP