hmyzí potrava pro děti

Ekosocialistická indoktrinace: „Laboratorní maso pro dospělé – hmyzí potrava pro děti“

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

9.července 2024

Globální elita, kterou někdy zastupuje Světové ekonomické fórum Klause Schwaba (WEF), chce také určovat naše stravovací návyky a jídlo v budoucnu. Jako udržitelné řešení nedostatku potravin bychom měli upřednostňovat geneticky modifikované organismy, laboratorní maso, léčiva, průmyslové chemikálie, hmyz a trávy. Rekonstruují se na něj dokonce i děti!

WEF svou agendou „Great Reset“ podpořil mimo jiné organizaci EAT Forum , která chce podle vlastních vyjádření prosazovat „transformaci potravinového systému“. Mezi projektové partnery EAT patří chemický a farmaceutický gigant Bayer , společnost Cargill obchodující s potravinami a krmivy, skupina zemědělských technologií Syngenta, která se specializuje na osiva a produkty na ochranu plodin, a výrobce spotřebního zboží Unilever .

Farmaceutický průmysl jako „chemičtí zpracovatelé“ laboratorního masa

EAT také spolupracuje s různými biotechnologickými společnostmi a také s největšími společnostmi vyrábějícími imitace masa, včetně Impossible Foods . Všichni jsou vděčnými a ziskuchtivými komplici elit, kteří chtějí nahradit zdravé, výživné potraviny geneticky modifikovanými laboratorními potravinami.

Podle Frederica Leroye, profesora potravinářské vědy a biotechnologie na univerzitě v Bruselu, korporace jako Unilever a Bayer , stejně jako další farmaceutické společnosti, jsou již „chemickými zpracovateli“. nový potravinářský podnik. Jedná se o zpracování chemikálií a extraktů, které jsou potřebné pro globální produkci těchto laboratorně vyráběných potravin.

EAT již vyvinul samozvanou „planetární zdravou dietu“ jako „udržitelné nutriční řešení“, jak oznámilo WEF. Profesor Leroy říká: „Cílem diety je snížit v některých případech světovou populaci příjem masa a mléčných výrobků až o 90 procent a nahradit je laboratorně vyrobenými potravinami, obilím a olejem.“

„Potravinový plán velkého byznysu“ elit

V centru pozornosti je však nakonec pouze velký byznys, převzetí potravinového systému velkými korporacemi, které vyrábějí jednotnou globální stravu pomocí západních technologií a zemědělských chemikálií.

Prvním krokem je zrušení konvenčního chovu zvířat, aby se lidem dostalo umělé laboratorní maso. Pokud má WEF svou cestu, měly by se jíst i trávy. Mimo jiné se v ní píše: „Plevel může být výživný a chutný (…) S růstem světové populace může být spolehlivým zdrojem potravy. Jejich schopnost vázat uhlík může pomoci v boji proti změně klimatu.“ Kromě toho by se mělo konzumovat více ořechů, semen a dokonce i hmyzu…

Krmivo pro trávu a řasy pro klima

WEF poukazuje na to, že náš potravní řetězec je zodpovědný za až 37 procent umělých emisí skleníkových plynů. A s ničivými následky. Například ve vztahu k desertifikaci obdělávaných oblastí. Dále by trávy absorbovaly relativně velké množství oxidu uhličitého. Tímto způsobem by bylo možné vyřešit světový hlad a klimatickou krizi „cíleným pěstováním trávy“ . Ale také s pojídáním kopřiv, řas a kaktusů.

Co se však tají, většina zelených rostlin někdy obsahuje toxiny, které jsou při konzumaci ve větším množství pro člověka nevhodné a mohou způsobit následné škody. Ignoruje se také to, že ke spotřebě energie potřebujeme především sacharidy a bílkoviny.

Možná proto přišel v roce 2019 úplně jiný, neuvěřitelný návrh. Jmenovitě od Magnuse Söderlunda, profesora na Stockholmské ekonomické škole . Ve skutečnosti doporučoval kanibalismus, tedy pojídání masa mrtvých lidí!

Požírání hmyzu proti „klimatické apokalypse“

Šílenství nezná mezí v odvážném novém světě Great Reset! Protože pokud si ekosocialisté projdou svou cestou, měli by spotřebitelé radikálně změnit své stravovací návyky kvůli zdánlivě hrozící klimatické katastrofě. To znamená – jak již bylo zmíněno – namísto konzumace masa poškozujícího CO2 by měli jíst hmyz!

Děti jsou již předělávány, aby jedly odpudivé lezoucí stvoření. Většině lidí se hnusí švábi, cvrčci, brouci, mouční červi atd., kteří se někdy mohou nacházet ve špíně, exkrementech a hnilobě. I když je taková konzumace v některých kulturách normální, pro nás normální není! To se ale nyní chystá radikálně změnit s neuváženým odklonem od konzumace masa, který se prosazuje po celém světě. Populace škůdců CO2, jako jsou prasata, skot a kuřata, by proto měla být drasticky snížena. Patří sem i nedávný návrh spolkového ministra zemědělství ZELENSKÝCH Cem Özdemira na zvýšení DPH na maso. A to pod rouškou financování přeměny chovu zvířat na vyšší standardy.

V důsledku toho lze agendu Světového ekonomického fóra normalizovat spotřebu štěnic, tj. hmyzu, také pochopit, protože konvenční lidské stravovací návyky by spotřebovaly příliš mnoho zdrojů. Na druhé straně „Program pojídání hmyzu“ je zamýšlen jako absolutní „udržitelnost“ a „odpovědná“ strava.

V listopadu 2019 zařadila Evropská komise nejběžnější druh sarančete na seznam „potravin schválených k prodeji“. Mohou se proto prodávat zmrazené, sušené nebo v prášku jako svačina nebo přísada do potravin. Nově jsou povoleny i sušené žluté larvy moučného červa moučného a cvrčka polního. Protože – jak hlasitě hlásají ekosocialisté – cvrčci spotřebují šestkrát méně krmiva než skot, čtyřikrát méně než ovce a dvakrát méně než prasata a brojleři.

Celebrity jako „jedlíci hmyzu“

Aby elita přiměla lidi jíst hmyz, uchýlí se ke známému triku: celebrity by měly sloužit jako vzory.

Jednou z nich je i známá herečka Nicole Kidman. Lifestylový magazín Vanity Fair už v roce 2018 zveřejnil video, na kterém blonďatá hollywoodská hvězda požírá červy, cvrčky a další lezoucí stvoření, aby o tom přesvědčila veřejnost – viz zde (odkaz) .

V dalším videu je vidět keňská filmová herečka Lupita Nyong’o jíst mravence:

Snímek obrazovky/citát obrázku: https://youtu.be/peA3r9MPp8Q

V souladu s tím asi nepřekvapí, že Rockefeller, Bill a Melinda Gatesovi a Fordovy nadace již masivně investují do společností, které se specializují na výrobu potravin na bázi hmyzu. Takzvaná „cvrččí mouka“, tedy mletí cvrčci, jsou dnes někdy součástí průmyslově vyráběných potravin.

Nezodpovědná „dětská indoktrinace“

Ekosocisti se nevyhýbají ani dětem, aby realizovali svůj program pojídání brouků. Dobře vědí, že indoktrinace je nejúčinnější u mladých lidí. Protože během svých formativních let si osvojí návyky, které je budou následovat po zbytek jejich života.

To je důvod, proč elity infiltrují školy po celém světě. Například v americké škole dostává budoucí „generace přátelská k WEF“ grilování, jak je vidět na videu na Twitteru:

Plakáty, které oslavují pojídání hmyzu, se používají jako psychologické triky: „Dělá to každý,“ stojí. „Můžete je máčet v čokoládě.“

Snímek obrazovky/citace obrázku: https://vigilantcitizen.com/vigilantreport/the-elite-is-deseperately-trying-to-convince-you-to-eat-bugs-heres-why/

Skrytá zdravotní rizika z potravy hmyzu

Ti nejmenší jsou však před konzumací masa varováni, protože maso prý přenáší nemoci. Hmyz by však byl zdravý.

Ale to je prokazatelně špatně! Ve studii „Parazitologické hodnocení jedlého hmyzu a jeho role při přenosu parazitárních onemocnění na lidi a zvířata“ z července 2019 například o sérii experimentů v tomto ohledu říká: V 30,33 % parazité nalezení v byly „potenciálně patogenní“, tedy patogenní pro člověka. A dále: „Jedlý hmyz je podceňovaným rezervoárem lidských a zvířecích parazitů.“ Stručně řečeno: Hmyz může ukrývat parazity, narušovat imunitní systém, vyvolávat alergie a zbavovat tělo vitamínů. A přesto se elity neštítí nalákat tímto „jedovým koktejlem“ i děti!

V Austrálii je nyní tisíc škol, které nezodpovědně nabízejí dětem ve svých jídelnách čipsy hmyzu, které jsou nejen „zdravé“, ale také „šetrné k životnímu prostředí“ a mají být chutnou svačinou, jak ukazuje video na Twitteru:

Ve čtyřech základních školách ve Walesu také probíhá „projekt brouků“, který má určit chuť dětí na „alternativní protein“ z cvrčků a moučných červů, který se dříve používal jako potrava pro ptáky. Po tomto skandálním dětském vymývání mozků mají potomci přesvědčit své rodiče, aby také konzumovali hmyz kvůli udržitelnosti a proti globálnímu oteplování a znečišťování životního prostředí. Ekosocialisté se už ani neštítí „zneužívat“ děti pro svou agendu.

Autor Guido Grandt  gugramediaverlag )

Prameny:


Volný bloG podporuje MÍR 🕊

Přeložila redakce VOLNÉHO bloGu.

Děkujeme za vaši podporu na další překlady, bez zaplacených aplikací není možné překládat videa:

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

09.07.2024: VEČENÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝♨️9. července 2024, PATRIK NACHER, ČESKÝ POLITIK, EKONOM A MEDIÁLNÍ PORADCE, POSLANEC POSLANECKÉ SNĚMOVNY ZA HNUTÍ ANO PRAHA: DVOJÍ METR:

Boj s dezinfo, jako tlak na oponenty. Hyperkorektnost ve sportu. Volby jako přežitek…

 

👉 Řád dvojího metru: bronzový, stříbrný a zlatý

👉 Boj s dezinformacemi

👉 Osvěta a ochrana spotřebitele, to bude o dovolených

👉 Politická hyperkorektnost, která zabrouslí do sportu a totéž u dvojího metru

 

https://youtu.be/tzh95oBl3jY?si=oCt6Mle2O8yu0PaY

 

 

📌📢🔝♨️09.07.2024, Partie.TV, Roman Kirsch: DO KYJEVA VIKTOR ORBÁN ŽÁDNÝ MANDÁT EU NEPOTŘEBOVAL, ALE DO MOSKVY ANO. To platí i nyní o Pekingu 1.díl videa s dvojicí Martin Kupka – Patrik Nacher.

Patrik Nachler: „Obrat o 180°, to je výraz pána ministra a Petr Fiala se najednou s euroskeptika stal řekněme, eurooptimista, nechci říct eurofederalista. ((To je z roku 2014 projev Fialy, kde nenechal na Evropské unii nit suchou při kongresu ODS.)) Je to tak. A když se podíváte na ten Manifest pro Evropskou budoucnost, týkající se té nové frakce, tak jsou tam v zásadě podobné věci, jako to, co říkal Petr Fiala v roce 2014. Poslední poznámka. To, že jsme s někým ve frakci neznamená, že souhlasíme se vším, co on dělá v té domácí politice. To jsou přesně Vaše slova. Vy jste dokonce jako SPOLU byli na jedné kandidátce v momentě, kdy na některé zásadní věci máte naprosto odlišné názory. Jestli někdo se posledních 5 lišil vlastně v hlasováni v Evropském parlamentu, tak to byl Luděk Niedermayer a Saša Vondra. Naprosto…

 

https://youtu.be/-fkZ_H5vY9g?si=-5g8fYvmZ-xHH3JS

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: RUSKÉ BOMBARDOVÁNÍ SMETLO AMERICKÉ ZBRANĚ V CHERSONSKÉ OBLASTI; PUTINOVI MUŽI “ ZABILI ZAHRANIČNÍ SPECIALISTY, OBSLUHUJÍCÍ AMERICKÉ RAKETOMETY HIMARS

https://youtu.be/dlwVbdmBUW0?si=x1Nx8NAi2DETG06U

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINOVI MUŽI ROZBILI UKRAJINSKOU MEGAMISIMISI NA „PUSŤME RUSKU ŽILOU“; ZMAŘENO 38 ÚTOKŮ JEDNOHO ZA DRUHÝM, UKRAJINSKÉ MISE SELHALA RUSKOU PŮDU

 

https://youtu.be/W2PbsCihjj0?si=rCGyut2SVa7GdWgH

 

 

📌9. července 2024, 15:15, Le Figaro: MACRON MOŽNÁ ZRUŠÍ CESTU DO WASHINGTONU NA SUMMIT NATO:

 

Francouzský prezident Emmanuel Macron zvažuje, že zruší svou cestu do Washingtonu na summit NATO.

 

Píše o tom deník Le Figaro. Podle publikace vyjádřilo několik vládních představitelů znepokojení nad Macronovou nepřítomností při sestavování nové vlády po předčasných volbách do Národního shromáždění.

 

Uvádí se, že v této souvislosti francouzský prezident skutečně uvažoval o zrušení cesty do Spojených států.

 

Připomeňme, že v předčasných volbách do francouzského parlamentu, které se konaly v červenci, obsadilo pravicové Národní sdružení třetí místo se 143 parlamentními křesly.

 

Lídrem hlasování se stala koalice levicových sil Nová lidová fronta (182 parlamentních křesel), na druhém místě se umístila koalice „Společně“ vedená Macronem (168 křesel).

 

https://www.vesti.ru/article/4038304

 

 

📌9. července 2024, 16:24, Peskov: MÓDÍ NETVRDÍ, ŽE JE PROSTŘEDNÍKEM NA UKRAJINĚ:

 

Ruský prezident Vladimir Putin a indický premiér Naréndra Módí konstruktivně diskutovali o tématu Ukrajiny, uvedl tiskový tajemník ruského vůdce Dmitrij Peskov.

 

Jak také poznamenal mluvčí Kremlu, Módí netvrdí, že zprostředkovává úsilí o vyřešení ukrajinského konfliktu. „Všichni diskutují o míru, každý je zastáncem míru a my jsme také zastánci míru s bezpečností. Proto si samozřejmě všichni vyměňují názory,“ řekl Peskov.

 

Rozhovory mezi Putinem a Módím v úzkém formátu skončily, trvaly asi 2,5 hodiny, píše RIA Novosti. Ruský prezident a indický premiér během rozhovorů vyčerpávajícím způsobem projednali celou agendu v úzkém formátu, není potřeba rozšířený formát, řekl také Peskov.

 

https://www.vesti.ru/article/4038521

 

 

📌9. července 2024, 14:30: PUTIN ŘEKL, ŽE DEN PŘEDTÍM DISKUTOVAL S MÓDÍM TÉMĚŘ O VŠECH OTÁZKÁCH:

 

Vladimir Putin jednal s indickým premiérem Naréndrou Módím 8. července v neformálním prostředí téměř o všech otázkách. Ruský vůdce to oznámil během oficiálních rozhovorů v Kremlu.

 

Putin zdůraznil, že Módího návštěva Moskvy je první zahraniční cestou indického premiéra po jeho opětovném jmenování, píše Interfax. Rusko a Indii pojí dlouholeté přátelství.

 

V roce 2023 se obchodní obrat mezi oběma zeměmi zvýšil o 66 %, poznamenal prezident Ruské federace, a v prvním čtvrtletí roku 2024 se zvýšil o dalších 20 %.

 

Ruský vůdce také poděkoval Módímu za snahu najít mírový způsob řešení konfliktu na Ukrajině.

 

Naréndra Módí přiletěl do Moskvy 8. července. Večer se setkal s Vladimirem Putinem v Novo-Ogarevu.

 

https://www.vesti.ru/article/4038197

 

 

📌9. července 2024, 16:47: PUTIN A MÓDÍ SI STANOVILI CÍL ZVÝŠIT OBCHOD DO ROKU 2030 NA 100 MILIARD DOLARŮ:

 

Prezident Vladimir Putin a indický premiér Naréndra Módí si stanovili cíl zvýšit obchod mezi Ruskem a Indií do roku 2030 na 100 miliard dolarů, uvedl poradce ruského prezidenta Maxim Oreškin po rusko-indických rozhovorech v Kremlu.

 

„Dynamika obchodu je velmi dobrá,“ řekl Oreškin. V prvním čtvrtletí roku 2024 se toto číslo zvýšilo o 20 %.

 

Putin a Módí také diskutovali o problematice peněžních plateb pomocí karet národních platebních systémů. „Jedná se o jeden z důležitých prvků infrastruktury pro zajištění obchodu a interakce. Nejen obchod se zbožím, ale i investiční spolupráce,“ vysvětlil Oreškin.

 

Hlavním výsledkem rozhovorů mezi hlavami obou zemí byl navíc dohodnutý program strategické spolupráce do roku 2030.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4038580

 

 

📌9. července 2024, 17:36: ORBÁN V DOPISE VEDOUCÍM PŘEDSTAVITELŮM EU UVEDL, ŽE NYNÍ EXISTUJE ŠANCE NA PŘÍMĚŘÍ NA UKRAJINĚ:

 

Maďarský premiér Viktor Orbán vyzval vedoucí představitele Evropské unie, aby převzali iniciativu k vyřešení ukrajinské krize, protože k tomu nyní existují šance. Politik o tom napsal v dopise adresovaném předsedovi Evropské rady Charlesi Michelovi a hlavám členských států EU.

 

Podle Orbána „nyní existuje více šancí“ dohodnout se na příměří na Ukrajině. Tuto roli by měly převzít státy EU, protože účast USA na mírové iniciativě je omezená kvůli probíhající tamní volební kampani, píše DPA s odvoláním na zprávu maďarského premiéra.

 

O Orbánově dopise po jeho návštěvě Ruské federace již dříve informovalo ukrajinské vydání Evropské pravdy. Novináři poznamenali, že šéf maďarské vlády také poukázal na potřebu mírového řešení ekonomické prosperity evropských zemí.

 

Viktor Orbán navštívil 5. července Moskvu, kde s ruským prezidentem Vladimirem Putinem jednal o celé řadě otázek, včetně situace na Ukrajině. Poté maďarský premiér odletěl do Číny a poté odletěl do Washingtonu na summit NATO.

 

https://www.vesti.ru/article/4038660

 

 

📌9. července 2024, 17:05: PESKOV OZNAČIL PŘÍBĚH TRAGÉDIE V KYJEVSKÉ NEMOCNICI ZA „PR AKCI NA KREV“:

 

Kyjevský režim provedl jezuitskou PR operaci na krvi, řekl tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov v rozhovoru s autorem a spolumoderátorem pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Zástupce hlavy státu upřesnil, že ozbrojené síly Ukrajiny nesprávně použily protiletadlovou raketu a ta zasáhla dětskou nemocnici.

 

Je to tragédie, zdůraznil Peskov, ale je to záměrně využíváno k vytvoření pozadí, které bude doprovázet účast ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského na summitu NATO.

 

Metoda, kterou používá Kyjev, je bezohledná, ale dobře známá – ukrajinské úřady ji často používají.

 

Peskov poznamenal, že nyní je obtížné oslovit Západ – nechtějí nic slyšet. To může být způsobeno dominancí anglosaských médií. Tiskový mluvčí prezidenta však vyjádřil naději, že Rusko bude schopno sdělit pravdu.

 

Připomeňme, že 8. července dopadla ukrajinská protiletadlová raketa na jednu z budov dětské nemocnice Okhmatdyt v Kyjevě. Uvádí se smrt dvou lidí.

 

https://www.vesti.ru/article/4038654

 

 

📌9. července 2024, 18:15: RUSKO A INDIE PŘIJALY PO MÓDÍHO NÁVŠTĚVĚ SPOLEČNÉ PROHLÁŠENÍ:

 

Moskva a Nové Dillí přijaly po rusko-indickém summitu společné prohlášení „Rusko-Indie: silné a rozšiřující se partnerství“. Dokument byl zveřejněn v úterý na oficiálních stránkách Kremlu.

 

V souladu s ní se ruský prezident Vladimir Putin a indický premiér Naréndra Módí dohodli, že vynaloží veškeré úsilí k plnému uvolnění potenciálu strategického partnerství mezi zeměmi. Hovoříme o posílení spolupráce ve všech oblastech, včetně vzdělávání, vědy a techniky, kultury, cestovního ruchu, sportu a zdravotní péče.

 

Strany se zejména dohodly na posílení spolupráce v oblasti strojírenství, stavby lodí a kosmického průmyslu, na vytvoření nových technologických a investičních partnerství, jakož i na společném rozvoji systémů dvoustranného vypořádání prostřednictvím používání národních měn. Plánuje se, že obchodní obrat mezi Ruskou federací a Indií se do roku 2030 zvýší na 100 miliard dolarů.

 

V rámci vojensko-technické spolupráce se Indie a Ruská federace přeorientují na výrobu pokročilých obranných technologií a systémů, společný výzkum a vývoj a vytvoří také novou pracovní skupinu pro technologickou spolupráci.

 

Spolupráce v oblasti udržitelných dodávek hnojiv do Indie na základě dlouhodobých kontraktů bude pokračovat, uvedly obě země ve společném prohlášení.

 

Kromě toho se strany dohodly na navázání spolupráce v oblasti vývoje a dodávek léčivých přípravků a vybavení. Byla rovněž přijata rozhodnutí o zajištění dvoustranné a mezinárodní energetické bezpečnosti, včetně zohlednění vyhlídek na celosvětovou transformaci energetiky.

 

V oblasti vzdělávání budou strany pokračovat v konzultacích o vzájemném uznávání diplomů a akademických titulů.

 

Vladimir Putin a Módí dnes vedli oficiální rozhovory v Kremlu. Během rozhovoru učinili vedoucí představitelé zemí řadu důležitých rozhodnutí zaměřených na posílení spolupráce mezi státy ve všech oblastech.

 

Den předtím, 8. července, se v Novo-Ogarevu konala neformální schůzka mezi Módím a Putinem.

 

https://www.vesti.ru/article/4038714

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️9. července 2024, ANDREJ BABIŠ: PLNÍME, CO JSME VÁM SLÍBILI, VÁŠ HLAS BUDE SLYŠET.

 

Máme 3. největší frakci v EP, 12 zemí a 84 poslanců!

https://t.me/to_je_nas_svet/27670

 

 

📌9. července 2024: ☝️ NĚMECKÝ PODNIKATEL A AKTIVISTA KIM DOTCOM:

DVĚ MILIARDY DOLARŮ AMERICKÝCH DAŇOVÝCH POPLATNÍKŮ BY ZMIZELY JEDNOU RANOU.

Americké systémy Patriot jsou pro Rusy prioritním cílem a jsou bezbranné proti hypersonickým střelám. V celé EU zbývá méně než 100 systémů Patriot. Můžeme přestat vyhazovat miliardy do černé díry?

https://t.me/to_je_nas_svet/27672

 

 

📌9. července 2024: ♨️STOLTENBERG NEPŘÍMO UZNAL USA A NATO ZA ÚČASTNÍKY KONFLIKTU NA UKRAJINĚ: 👍

„Prezident Si a prezident Putin – oni chtějí, aby NATO a Spojené státy na Ukrajině selhali“

https://t.me/to_je_nas_svet/27673

 

 

📌9. července 2024: ⚡️ BÍLÝ DŮM PŘIZNAL, ŽE UKRAJINA ZASÁHLA KRYM RAKETAMI ATACMS DODANÝMI USA.

„Ukrajina použila na Krymu rakety ATACMS, útočné rakety dlouhého doletu, které poskytly USA, a zničila ruské raketové systémy země-vzduch, velitelská centra a letiště. Potopily poslední válečnou loď s řízenými střelami v přístavu Sevastopol a ruská černomořská flotila v reakci na to opustila Krym,“ uvedl Kirby.

https://t.me/to_je_nas_svet/27674

 

 

📌9. července 2024: 🔥 NAD BELGORODEM SE OZVALO NĚKOLIK HLASITÝCH VÝBUCHŮ.

 

Předběžně systém protivzdušné obrany odráží masivní kombinovaný útok ukrajinských ozbrojených sil a na obloze bylo sestřeleno několik raket a bezpilotních letounů.

Podle místních obyvatel je po sérii výbuchů v jedné z městských částí silný dým na dvou místech najednou. Předběžně začal hořet rodinný dům a několik lidí bylo zraněno.

O následcích útoku zatím nebyly žádné oficiální informace. Již dříve byl ve městě a v Belgorodské oblasti vyhlášen raketový poplach.

https://t.me/to_je_nas_svet/27675

 

 

📌9. července 2024: ♨️ FLORIAN PHILIPPOT, VŮDCE FRANCOUZSKÉ STRANY PATRIOTS:

 

„Válka na Ukrajině se mezitím dále posouvá ke globálnímu konfliktu díky neuvěřitelné dohodě, kterou Zelenskyj uzavřel s Donaldem Tuskem – bezpečnostní dohoda podepsaná dnes ve Varšavě opravňuje polskou armádu sestřelovat ruské rakety a drony v ukrajinském vzdušném prostoru. Tomu se říká jít do války! Z iniciativy téhož evropanisty Tuska! Nezapomínejme, že členství Polska v EU a NATO od nás bude vyžadovat solidaritu, pokud Polsko půjde do války s Ruskem! Zastavme urychleně toto šílenství!“

https://t.me/to_je_nas_svet/27676

 

 

📌9. července 2024: 🇺🇸 Trump : PRO NAŠI ZEMI JE TO VELMI SMUTNÉ OBDOBÍ.

 

Nikde na světě si nás neváží. On (Biden) není respektován a naše země má velmi vážné problémy. Pokud si nedáme pozor, ocitneme se uprostřed třetí světové války – a bude to válka, jakou kvůli zbraním ještě nikdo nezažil. Tohle nejsou dva tanky, které jdou proti sobě. Svět se zcela změnil. A neexistuje osoba, která by nás [USA] mohla zastupovat. O tom není pochyb!

https://t.me/to_je_nas_svet/27677

 

 

📌9. července 2024: 🇷🇺 NEJDŮLEŽITĚJŠÍ Z PROHLÁŠENÍ DMITRIJE PESKOVA:

▪️ Putin a Módí dnes společně navštíví VDNCH, kde si prohlédnou pavilony a poté zamíří do Kremlu;

▪️ Kreml bude summit NATO ve Washingtonu sledovat „co nejpečlivěji“, protože aliance považuje Rusko za nepřítele;

▪️ Rusko hodlá dále prohlubovat vztahy s KLDR ve všech možných oblastech;

▪️ Kreml odmítá obvinění z úderů na civilní objekty na Ukrajině, údery jsou prováděny pouze na vojenské cíle.

https://t.me/to_je_nas_svet/27678

 

 

📌9. července 2024: ☝️ POKUSY ZELENSKÉHO REŽIMU VYUŽÍT TRAGÉDII S DĚTSKOU NEMOCNICÍ V KYJEVĚ K PROPAGANDĚ POTVRZUJÍ JEHO NEHUMÁNNÍ POVAHU  – MARIA ZACHAROVOVÁ

Již bylo potvrzeno, že objekt na území nemocnice „Ochmatdet“ byl zasažen jednou ze západních raket SAM NASAMS.

Vedle kliniky se podle Zacharovové nachází závod Artem a nedaleko je komplex budov ukrajinského ministerstva obrany a skladů AFU.

„Nikdo ovšem také neřekl, že banderovci záměrně umisťují systémy protivzdušné obrany v obytných čtvrtích a kryjí se civilisty jako živými štíty.“

https://t.me/to_je_nas_svet/27679

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️9. července 2024, Ema Černá: VIDEO eReport v centre diania: PREMIÉR DNES PO PRVÝKRÁT OD ATENTÁTU POVEDIE VLÁDU SR.

 

Premiér Robert Fico (Smer-SD) prišiel v utorok na rokovanie vlády. Ide o jeho prvé rokovanie po atentáte. Vláda sa v utorok zaoberá plnením úloh plánu obnovy aj eurofondami.

 

ROKOVANIE VLÁDY VIEDOL TAK, AKO PREDTÝM

 

,,Pomaly sa vraciam do pracovného tempa a dúfam, že čoskoro budem v poriadku, aby som mohol naplno vykonávať svoju funkciu, do ktorej ma zvolili občania Slovenskej republiky,“ povedal Fico. V stredu (10. 7.) sa uskutoční tradičné rokovanie vlády, ktoré bude podľa Úradu vlády SR opätovne viesť premiér.

 

Minister investícií Richard Raši (Hlas-SD) priblížil, že Fico bol v poriadku a rokovanie vlády viedol tak, ako predtým. Ministri mali zároveň rozpravu o tom, čo bude na stredajšom rokovaní vlády. Podľa Rašiho predložia jeden veľmi dôležitý materiál, o ktorom viac povedať nechcel.

 

V UPLYNULÝCH DŇOCH:

 

Premiéra postrelili po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej 15. mája. Streľbou zblízka mu páchateľ činu spôsobil viaceré vážne zranenia. Fico sa v uplynulých dňoch zúčastnil na cyrolo-metodských oslavách aj žatve.

 

https://ereport.sk/video-ereport-v-centre-diania-premier/

 

 

📌9. července 2024: 🤡 ZELENSKYJ SE OBOŘIL NA INDICKÉHO PREMIÉRA MÓDÍHO ZA JEHO VŘELÉ SETKÁNÍ S VLADIMIREM PUTINEM V DEN RAKETOVÉHO ÚTOKU NA UKRAJINU.

 

„Je obrovským zklamáním a zdrcující ranou mírovému úsilí, když vůdce největší demokracie na světě v takový den v Moskvě objímá nejkrvavějšího zločince na světě,“ napsal na X. 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/27681

 

☝️ 👉 UKRAJINKA PTÁ, JAK JE MOŽNÉ, ŽE NA URGENTNÍ PŘÍJEM BYLO V KYJEVĚ VČERA DOVEZENO JEN 8 LIDÍ..?

Vypadá to, že ukrajinská junta zinscenovala velké divadlo před summitem NATO a neváhala ani odpálit raketu do vlastní nemocnice. ((Podlý, prolhaný vrah!!!)) 👹

https://t.me/to_je_nas_svet/27692

 

☝️ TRAGÉDII V KYJEVĚ, KDE RAKETA DOPADLA DO BLÍZKOSTI NEMOCNICE, SE DALO PŘEDEJÍT, KDYBY UKRAJINA NEUMÍSTILA SYSTÉMY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY V OBYTNÝCH OBLASTECH – UVEDL STÁLÝ ZÁSTUPCE RUSKÉ FEDERACE PŘI OSN VASILIJ NEBENZA BĚHEM ZASEDÁNÍ RADY BEZPEČNOSTI.

Existují všechny důvody domnívat se, že protiraketa AFU, která dopadla na nemocnici, byla odpálena, aby zachytila úder na vojenský závod, dodal.

https://t.me/to_je_nas_svet/27694

 

 

📌9. července 2024: 🇸🇰 USPOŘÁDÁNÍ NOVÉ KONFERENCE O UKRAJINĚ BEZ RUSKA JE ODSOUZENO K NEÚSPĚCHU – SLOVENSKÝ PREZIDENT PETER PELLEGRINI.

 

Pokud chceme hovořit o míru či příměří a následných rozhovorech o urovnání, budou bez jednání s oběma stranami konfliktu k ničemu. O míru se musí jednat, protože se zdá, že vojensky ho nebude dosaženo.

https://t.me/to_je_nas_svet/27682

 

 

📌9. července 2024: ♨️ DRUHÝ DEN NÁVŠTĚVY NARÉNDRY MÓDÍHO V RUSKU ZAČÍNÁ NÁVŠTĚVOU ATOMOVÉHO PAVILONU NA VDNCH.

 

Rusko a Indie dlouhodobě a rozsáhle spolupracují v jaderné oblasti. A zjevně chtějí svou spolupráci prohloubit.

Indickému premiérovi vypráví o využití jaderných technologií v medicíně a vesmíru a o nuancích práce jaderných ledoborců. Prohlídka se ukazuje jako velmi podrobná.

https://t.me/to_je_nas_svet/27683

 

 

📌9. července 2024: 💥Americký blogger Top Rank: MODI A BIDEN NA SUMMITU G7 V ITÁLII A MODI S PUTINEM DNES V RUSKU.

https://t.me/to_je_nas_svet/27686

 

 

📌9. července 2024: ♨️ PUTIN: VZTAHY MEZI RUSKEM A INDIÍ MAJÍ CHARAKTER ZVLÁŠTĚ PRIVILEGOVANÉHO STRATEGICKÉHO PARTNERSTVÍ – PREZIDENT PUTIN BĚHEM JEDNÁNÍ S PREMIÉREM MÓDÍM.

 

Poděkoval indickému lídrovi za jeho pozornost věnovanou naléhavým otázkám, včetně pokusů o mírové řešení ukrajinské otázky.

Prezident rovněž poznamenal, že obchodní obrat mezi Ruskem a Indií se v loňském roce zvýšil o 60 %.

https://t.me/to_je_nas_svet/27687

 

🎖VLADIMIR PUTIN UDĚLIL NARÉNDROVI MÓDÍMU ŘÁD SVATÉHO ANDREJE APOŠTOLA, NEJVYŠŠÍ STÁTNÍ VYZNAMENÁNÍ RUSKÉ FEDERACE.

Indický premiér byl vyznamenán za vynikající zásluhy o rozvoj zvláště privilegovaného strategického partnerství mezi Ruskem a Indií a přátelských vazeb mezi ruským a indickým národem.

https://t.me/to_je_nas_svet/27688

((U nás se rozdávají řády kde komu, v Rusku za opravdové zásluhy!!!))

 

 

📌9. července 2024: ♨️ MÓDÍ UJISTIL, ŽE S RADOSTÍ PŘIJAL PUTINOVO POZVÁNÍ NA ŘÍJNOVÝ SUMMIT BRICS V KAZANI – RUSKÝ MINISTR ZAHRANIČÍ LAVROV.

Indické ministerstvo zahraničí rovněž uvedlo, že Módí a Putin si stanovili cíl dosáhnout do roku 2030 obchodního obratu mezi oběma zeměmi ve výši 100 miliard dolarů.

https://t.me/to_je_nas_svet/27690

 

 

📌9. července 2024: 💥 ZELENSKYJ PŘIJEL DO WASHINGTONU NA SUMMIT NATO SPOLEČNĚ S MANŽELKOU.

Prvním jeho vystoupením bylo veřejné položení kytice pšenice k památníku obětem hladomoru. 🙈 ((To by měl položit hlavně doma!!!!! Nebo by jím měl á měsíc posílat to své shnilé obilí, protože za chvíli už ani lídři tam nebudou mít co do huby. Naplavenina pracovat nebude, peníze se tisknou na počkání, které můžou použít jako WS papír, z pracujících lidí se stávají čím dál, tím víc bezdomovci…))

https://t.me/to_je_nas_svet/27691

 

 

📌9. července 2024: 🇫🇷 MACRON OZNAČIL USA A NĚMECKO ZA HLAVNÍ ODPŮRCE VSTUPU UKRAJINY DO NATO.

Podle něj Berlín a Washington „silně oponují“ vstupu Kyjeva do Severoatlantické aliance.

Macron dodal, že Ukrajinu „velmi rozzlobilo“, že NATO na summitu ve Vilniusu v červnu 2023 nerozhodlo o pozvání Ukrajiny do aliance. Dle francouzského prezidenta bude scénář summitu ve Washingtonu stejný. 😂

https://t.me/to_je_nas_svet/27693

 

 

📌9. července 2024, 17:39: RUSKÝ SOUD VYDAL ZATYKAČ NA NAVALNOU PRO ÚDAJNOU ÚČAST V EXTREMISTICKÉ SKUPINĚ:

 

Moskva – Soud v Moskvě dnes podle ruských médií rozhodl o zatčení v nepřítomnosti Julie Navalné, opoziční aktivistky a vdovy po Alexeji Navalném. Důvodem je její údajná účast v extremistické skupině. Rozhodnutí podle agentury Reuters znamená, že Navalná bude s jistotou zatčena, pokud vstoupí na území Ruska.

 

Navalná se začátkem července stala předsedkyní nadace Human Rights Foundation (HRF), nevládní organizace se sídlem v New Yorku, která si klade za cíl obranu lidských práv a podporu liberální demokracie. Ve funkci vystřídala dalšího kritika Kremlu a šachového velmistra Garriho Kasparova. Po svém jmenování uvedla, že hodlá pokračovat v práci svého zesnulého manžela.

 

Alexej Navalnyj byl roky tváří ruské opozice a hlasitě kritizoval režim prezidenta Vladimira Putina, především za korupci. V roce 2020 přežil otravu paralytickou látkou novičok, ze které obvinil Kreml. Ten nařčení odmítl. Po léčbě v Berlíně se v roce 2021 Navalnyj vrátil do Ruska, kde ho zatkli a v několika procesech odsoudili k dlouholetému vězení. Opozičník vinu odmítal a své uvěznění přičítal snaze režimu umlčet veškeré odpůrce a kritiku. V polovině února zemřel náhle a za nevyjasněných okolností v trestanecké kolonii na Sibiři ve věku 47 let.

 

Kreml jakýkoliv podíl státu na smrti Navalného popřel. V březnu Putin označil Navalného smrt za smutnou událost a prohlásil, že byl připraven vězněného politika předat Západu v rámci výměny vězňů za předpokladu, že se Navalnyj nikdy nevrátí do Ruska. Navalného spolupracovníci uvedli, že se taková jednání skutečně odehrávala.

 

Deník The Wall Street Journal (WSJ) s odvoláním na nejmenované osoby obeznámené s případem napsal, že americké tajné služby se kloní k názoru, že Putin zřejmě přímo nenařídil Navalného zabít. Podle něj na tom panuje široká shoda uvnitř zpravodajské komunity, včetně americké Ústřední zpravodajské služby (CIA).

 

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/2541572

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.07.2024“:

➡️☭☆ Záběry objektivní kontroly ničení kolony vojenské techniky Ozbrojených sil Ukrajiny v Sumské oblasti

Posádka Iskander-M OTRK zahájila raketový útok na konvoj ukrajinských ozbrojených sil objevený průzkumem ve vesnici Stetskovka v Sumské oblasti.

V důsledku stávky byl zničen sklad dělostřelecké munice, 20 vojenských vozidel pro přepravu munice a personálu Ozbrojených sil Ukrajiny a až 65 ozbrojenců Ozbrojených sil Ukrajiny.

(https://t.me/mod_russia)🇷🇺BREAKNOVINKY🇷🇺

➡️☭☆ Vladimir Putin se 10. července sejde se členy vlády prostřednictvím video odkazu

Hlavním tématem je rozvoj kontrolních stanovišť přes státní hranici Ruské federace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Záběry zničení dvou ze čtyř odpalovacích zařízení M142 HIMARS MLRS americké výroby zničených za posledních 24 hodin.

Posádka operačně-taktického komplexu Iskander ruských ozbrojených sil zasáhla pozice amerického HIMARS MLRS v oblasti osady Novopetrovka v Chersonské oblasti. V důsledku úderu byly zničeny dvě odpalovací zařízení HIMARS MLRS, 5 doprovodných vozidel a až 20 příslušníků ukrajinských ozbrojených sil.

Další dvě odpalovací zařízení HIMARS MLRS byly zničeny v oblasti Záporoží.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „JESUIT PR OPERACE NA KRVI“ – Peskov o tom, co se děje kolem událostí v Kyjevě

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Měli by být zaneprázdněni svými vlastními záležitostmi, nechte je ovlivňovat sami sebe“ – Lavrov v odpovědi na otázku o pokusech USA ovlivnit rusko-indické vztahy

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „INDIE SE STALA Č. 1 v dodávkách ruské ropy, RŮST 20KRÁT ve srovnání s rokem 2021“ – Novak

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

09.07.2024: ODPOLEDNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: AMERIČTÍ DEMOKRATÉ V TICHOSTI PLÁNUJÍ BIDENOVI NÁHRADU; OMRÁČÍ PŘEKVAPIVÁ KANDIDÁTKA DONALDA TRUMPA? KAMALA HARRIS???…

 

https://youtu.be/zLa13F_DujQ?si=cMICP3Hsw2aQTwOE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: JSOU SPOJENÉ STÁTY VYSTRAŠENY NÁVŠTĚVOU INDICKÉHO PREMIÉRA MODIHO V RUSKU? BIDENŮV PŘEDSTAVITEL ČINÍ TOTO VELKÉ ODHALENÍ… (krátce řečeno: 👉Rusko musí respektovat a dodržovat Chartu OSN, ale 👉 Spojené státy nemusí!!!…)

 

https://youtu.be/uc4hJB6esCM?si=zm5xHnLVyuVGOGwk

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: JEDINÝ RUSKÝ VOJÁK ZLIKVIDOVAL CELOU UKRAJINSKOU SKUPINU; ĎÁBELSKÝ ÚTOK NA DONBASU ZACHYCEN KAMEROU.

 

https://youtu.be/eTLQLWWGtJc?si=RPf5Pie93-9sWJhE

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: VIKTOR ORBÁN OPĚT OTŘÁSÁ ALIANCÍ NATO SVOU DALŠÍ „MÍROVOU MISÍ“; SETKAL SE PO PUTINOVI S ČÍNSKÝM PREZIDENTEM SI ŤIN-PCHINGEM PŘÍMO V PEKINGU; TVOŘÍ SE PROTIZÁPADNÍ ALIANCE? Orbán nazývá návštěvu Číny „mírovou misí 3.0“. Západ zuří zlobou kvůli Orbánové návštěvě nepřátelské země… 😂👍

 

https://youtu.be/YgO5gJasOoM?si=jyWabcm0SDnrqXId

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PRVNÍ PROTI-IZRAELSKÝ POSUN NOVÉ BRITSKÉ LABOURISTICKÉ VLÁDY?

Předseda vlády Starmer pravděpodobně odblokuje vyřízení soudního příkazu k zatčení Benjamina Netanjahua u Mezinárodního soudního dvora v Haagu. Stamer jde proti Izraeli??? Stamer potvrzuje, že Palestina má nepopíratelné právo na svůj vlastní stát… 😂👍

 

https://youtu.be/EciOdSPD9XY?si=a4RexUN4LHX0DJ5F

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Associated Press, Roman Kirsch: VLADIMÍR PUTIN NABÍDL INDICKÉMU PŘEDSEDOVI VLÁDY NARENDROVI MODIMU PROJÍŽĎKU PO SVÉ REZIDENCI V OBCI NOVO-OGARJOVO NEDALEKO OD MOSKVY

 

https://youtu.be/OcLzWhaVx_U?si=0D8vK89uQUKLh51Q

 

 

📌9. července 2024, ŽIVOT PO ŽIVOTĚ: Výpovědi lidí, kteří přežili vlastní… smrthttps://www.facebook.com/watch?v=1582297245664931

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTIN PŘIJAL VELKOU ŽÁDOST INDIE; JEHO ARMÁDA UVOLNÍ VŠECHNY INDY „ZADRŽOVANÉ V ARMÁDĚ NA UKRAJINĚ“. PUTIN UVOLNÍ VŠECHNY INDY SLOUŽÍCÍ V RUSKÉ ARMÁDĚ, A POSTARÁ SE O JEJICH NÁVRAT DOMŮ

 

https://youtu.be/9Po7p0l4vWU?si=eSAq2UPWMC3hBrFg

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️09.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: MASÍVNÍ ÚTOK HIZBALLÁHU NA IZRAELSKÉ VOJENSKÉ ZÁKLADNY; IZRAELSKÁ OBRANNÁ „ŽELEZNÁ KOPULE“ SELHALA PŘI ZASTAVENÍ RAKETOVÉ PALBY OD HIZBALLÁHU

https://youtu.be/i2oZ1n7_Y84?si=ZyCjdATzIwvMztwH

 

 

 

📌📢🔝🔝🔝 9. července 2024, PETER PELLEGRINI: NA SAMITE NATO HĽADÁME PRIESTOR NA STABILITU A MIER VO SVETE.

 

Hlavnými témami samitu NATO vo Washingtone sú posilňovanie kolektívnej obrany, Ukrajina a rozvoj spolupráce s partnermi NATO. Môj cieľ, s ktorým sa zúčastním všetkých rokovaní, je jasný – hovoriť o stabilite, mieri a prezentovať Slovensko ako silnú, stabilnú a demokratickú krajinu.

 

https://youtu.be/HU-4jEYm7aA?si=LuntrMfeDRKtD2Ox

 

 

📌9. července 2024: ⚡️ V DOBĚ OD 08:20 DO 10:30 MOSKEVSKÉHO ČASU BYL ZASTAVEN POKUS KYJEVSKÉHO REŽIMU O TERORISTICKÝ ÚTOK POMOCÍ UAV TYPU LETADLA NA OBJEKTY NA ÚZEMÍ RUSKÉ FEDERACE.

 

Služební systémy protivzdušné obrany zničily tři ukrajinské bezpilotní letouny nad územím Astrachaňské oblasti a jeden UAV nad územím Bělgorodské oblasti.

 

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

📌 🐛🦗 🐛🦗 9. července 2024: BILL GATES UVÁDÍ NA TRH „ČERVÍ MLÉKO“, KTERÉ MÁ NAHRADIT MLÉČNÉ VÝROBKY:

 

Miliardář a eugenik 👹 Bill Gates se nyní pustil do odstraňování a nahrazování všech masných výrobků pro otrocké třídy a nyní se chystá na mléko a mléčné výrobky.

 

👹 Gates oznámil nový tekutý produkt podobný potravinám s názvem „EntoMilk“, který podle něj dokáže nahradit mléko od zvířat. EntoMilk se mimochodem vyrábí z rozdrcených červů.

 

Tato „mléčná alternativa“ se vyrábí buď z červů, nebo z „larev černých mušek.“ Po smíchání a zpracování je výsledkem „bohatá a krémová tekutina, která vypadá a chová se stejně jako mléko.“

 

„Má velmi krémový pocit v ústech,“ říká někdo v propagačním videu na EntoMilk. 🤮

 

Podle Gatese je EntoMilk nezbytný, protože tradiční mléko pochází z farem, které podle něj ničí planetu.

 

„Svět potřebuje alternativy, aby přežil,“ tvrdí se dále v propagačním videu. „Hmyz je pro budoucnost potravin životně důležitý, protože vyžaduje velmi málo půdy a neničí životní prostředí jako hospodářská zvířata. Neprodukuje skleníkové plyny.“ Zřejmě zapomněl na biblické hmyzí morové rány, které způsobily nemalý problém.

 

POKRAČOVAT V PLOZENÍ DĚTÍ JE KRUTÉ:

 

To je budoucnost lidstva, přinejmenším jeho nejchudších částí. Jakmile Gates dokončí změnu celého potravinového řetězce k obrazu svému ve prospěch své peněženky, budou otrocké vrstvy světa, mezi něž patří vše pod 0,1 procenta nejbohatších, jíst a pít brouky po celý den.

 

Navzdory tvrzení EntoMilk se larvální a muší mléko „nechová“ stejně jako skutečné mléčné výrobky, protože na rozdíl od skutečných mléčných výrobků postrádá výživové složky, které člověk potřebuje k přežití.

 

„Pro většinu lidské populace to bude těžký oříšek, ale mnoha lidem úspěšně vymyli mozky a přesvědčili je, že je to jediný způsob, jak zachránit planetu,“ píše server SHTFplan.com o lidech, kteří věří globalistickým pohádkám, jako je globální oteplování a vaření oceánů.

 

„Plánuje Bill Gates pít tuto šťávu z brouků? Není to pravděpodobné. Pouze třída otroků bude nucena vzdát se masa a mléčných výrobků, zatímco vládci budou jíst, co se jim zachce.“

 

EntoMilk své oznámení učinil právě v době, kdy Světové ekonomické fórum (WEF) horuje pro vše, co se týká brouků, včetně různých „potravin“ na bázi hmyzu, které se jeho globalističtí vůdci snaží dostat na pulty obchodů.

 

RODIT DĚTI V TAKOVÉM SVĚTĚ S VĚDOMÍM, ŽE BUDOUCÍ GENERACE BUDOU MUSET ŽÍT V TAKOVÉM PEKLE, JE PROSTĚ KRUTÉ. COŽ JE ZPŮSOB MYŠLENÍ, KTERÝ TAKÉ PODPORUJE AGENDU GLOBALISTŮ.

 

https://aktax.cz/bill-gates-uvadi-na-trh-cervi-mleko-ktere-ma-nahradit-mlecne-vyrobky/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR26Ir_f__C6xd0PLnU4wMmegiPiCbj5kMYhsyA9pTzEvnseCt03sTlzVP4_aem_x8J2zixYxPf_afeahBFByQ#google_vignette

 

 

📌9. července 2024: 🇺🇦 UA | 🇷🇺 RUSKO: UKRAJINCI VYRÁBÍ V KOLÍNĚ DRONY

 

Bojové drony vyrábí ukrajinská společnost U&C UAS v průmyslové zóně v Kolíně (Průmyslová zóna Šťáralka 909). Mělo by se jednat o několik stovek průzkumných a útočných dronů ročně. Ukrajinci sem výrobu přesunuli z Dněpropetrovsku a ve fabrice pracuje většina ukrajinských dělníků, ti mají výjimku z mobilizace. Tento týden se do výroby jela podívat Černochová. Očekáváme, že ve sněmovně vytasí na Babiše tričko s dronem.

https://t.me/absurdnisvet/75893

https://t.me/absurdnisvet/75894

 

 

📌9. července 2024: Rakousko: Corona comeback: DALŠÍ ODBORNÍK RADÍ NOSIT MASKU FFP2 🙈

 

https://www.heute.at/s/corona-comeback-naechster-experte-raet-zur-ffp2-maske-120045935

 

 

📌9. července 2024: ✅🗣CELER POMÁHÁ ODSTRAŇOVAT TOXINY Z TĚLA.

Zařaďte do svého jídelníčku celer, pokud jste se předchozího dne přejídali nebo příliš pili – tato rostlina rychle obnoví rovnováhu ve vašem těle a obnoví váš elán.

 

✅Pokud v noci sníte stonek celeru, váš spánek bude klidný. Celer má uklidňující účinek na nervový systém díky různým stopovým prvkům, které jsou v něm hojně zastoupeny. Například hořčík – právě díky němu se budete cítit uvolněněji.

https://t.me/absurdnisvet/75897

 

 

📌9. července 2024: 🗣VÝHODY SUŠENÝCH JABLEK:

 

Sušená jablka mají díky svému bohatému chemickému složení širokou škálu pro tělo prospěšných vlastností:

 

– mají diuretický účinek;

– příznivě působí na oběhový, nervový a trávicí systém;

– saturuje jaterní tkáň užitečnými mikroelementy;

– stimuluje střevní motilitu;

– zrychluje metabolismus;

– normalizuje činnost močového systému a jater;

 

 

📌9. července 2024: 🗣 K ČEMU JE ČERNÝ KMÍN UŽITEČNÝ?

 

🌱 Posiluje imunitu.

🌱 Zmírňuje záněty.

🌱 Ničí mnoho virů, plísní a bakterií, včetně Staphylococcus aureus a Helicobacter Pylori.

🌱 Stimuluje regenerační procesy, prodlužuje mládí.

🌱 Pozitivně ovlivňuje myšlenkové pochody, nabíjí vás optimismem a zbavuje stresu.

🌱 Ulevuje od bolesti a působí antispasmodicky.

🌱 Chrání játra a pomáhá při jejich obnově.

🌱 Vyhání střevní parazity.

🌱 Stimuluje uvolňování žluči.

🌱 Zvyšuje efektivitu.

🌱Snižuje překyselení žaludku a zlepšuje trávení.

🌱 Účinně snižuje tlak v počátečních fázích hypertenze.

🌱 Odstraňuje toxiny.

 

Pro zlepšení odolnosti organismu proti škodlivým vlivům a zlepšení zdraví se dospělým doporučuje jíst každý den lžičku celého nebo mletého černého kmínu. Děti starší tří let mohou v tomto případě podávat poloviční dávku pro dospělé, aby byla chuť semen příjemnější, mohou se rozemlít a smíchat s medem.

https://t.me/absurdnisvet/75900

 

 

📌9. července 2024: V ITÁLII BYLO ZABAVENO 48 MILIONŮ EUR PADĚLANÝCH PENĚZ NEBÝVALÉ KVALITY.

https://t.me/absurdnisvet/75902

 

 

📌9. července 2024: 💢 SVĚTOVÝ LÍDR PŘIZNÁVÁ: „NEOČKOVANÍ LIDÉ MĚLI PRAVDU.

Pokusili jsme se otrávit MILIARDY.“ ❕《

https://freeworldnews.us/weltfuehrer-gescht-die-unvaccinated-hatten-recht-wir-haben-tried-milliarden-von-ihnen-zu-vergiften/

 

 

📌9. července 2024: 💢 OBRAZ MRI UKAZUJE VAZBU MEZI MATKOU A DÍTĚTEM, TOTIŽ CHEMICKOU REAKCI V MOZKU.

 

Uvolnění oxytocinu, hormonu lásky a náklonnosti. Vasopresin, který spojuje matky s dětmi.

Následuje dopamin, který vám udělá dobrou náladu. Uvolňuje se také serotonin, který reguluje náladu.

https://t.me/absurdnisvet/75904

 

 

📌9. července 2024, 11:54, CNN: VSTUP KYJEVA DO NATO V KOMUNIKÉ ALIANCE CHCE BÝT OZNAČEN ZA NEZVRATNÝ:

 

Cesta Ukrajiny do NATO je „nezvratná“. Právě tato formulace je použita v návrhu společného komuniké aliance, uvedla CNN s odvoláním na své zdroje.

 

Kyjev tak po schůzce ve Washingtonu neobdrží oficiální pozvánku do bloku. Ukrajinské úřady budou muset pokračovat v práci na „demokratických reformách“ v zemi.

 

Někteří klíčoví spojenci, včetně Velké Británie, zároveň chtěli, aby v komuniké byla úplně jiná fráze.

 

Partneři navrhli slíbit Ukrajině prostým textem, že má jakýsi „most“ ke členství. Nezískali však všeobecnou podporu.

 

((Ať ji netlačí do NATO, nejsme jejich kolonie!!! A financují si ji taky sami, když ji tak chtějí. Lidi v NATO ji nechtějí ani do NATO ani dál řešit válku mezi 👹USA a Ruskem, a nechtějí ji ani už finančně podporovat. Když Američané chtějí válku kvůli území UA, tak t si tam sami dělají, co chtějí a nás do toho netahají!!!!!)) 👹

 

https://www.vesti.ru/article/4037876

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️💣9. července 2024, 11:12: VE FRANCII ZAČALO VYŠETŘOVÁNÍ FINANCOVÁNÍ KAMPANĚ LE PENOVÉ:

 

Pařížská prokuratura zahájila soudní vyšetřování zákonnosti financování prezidentské kampaně Marine Le Penové v roce 2022.

 

Stížnost podala Národní komise pro účty kampaní a politické finance, podle níž Le Penová překročila zákonný limit výdajů na propagaci kandidáta.

 

Podle francouzské televize BFMTV měla komise nároky nejen proti Marine Le Penové, ale soudní řízení bylo zahájeno pouze proti vůdkyni Národního sdružení.

 

V předčasných volbách do francouzského parlamentu, které se konaly v červenci, obsadilo pravicové Národní sdružení třetí místo se 143 parlamentními křesly. Lídrem hlasování se stala koalice levicových sil Nová lidová fronta (182 parlamentních křesel), na druhém místě se umístila koalice „Společně“ vedená Macronem (168 křesel).

 

https://www.vesti.ru/article/4037700

 

 

📌9. července 2024, 13:20: FICO SE POPRVÉ OD POKUSU O ATENTÁT ZÚČASTNIL ZASEDÁNÍ KABINETU:

 

Slovenský premiér Robert Fico se poprvé od pokusu o atentát zúčastnil jednání vlády.

 

Informuje o tom agentura TASR. Fico se v pondělí ujal svých přímých povinností.

 

Minulou neděli slovenský premiér poprvé vystoupil na veřejnosti a naznačil, že je třeba čelit šíření absurdních liberálních a progresivních ideologií, které zemi poškozují.

Politikův projev trval asi 20 minut a setkal se s dlouhým potleskem.

 

K pokusu o Ficův život došlo 15. května. Byl postřelen pětkrát. Střelec byl zadržen na místě činu. Ukázalo se, že je to spisovatel Juraj Cintula.

 

Po pokusu o atentát byl slovenský premiér převezen vrtulníkem do nemocnice, kde byla provedena operace, která trvala tři hodiny a 40 minut. 31. května byl premiér propuštěn z nemocnice. 👏

 

https://www.vesti.ru/article/4038044

 

 

📌9. července 2024, 13:02, Evropská pravda: ORBÁN NAPSAL PO NÁVŠTĚVĚ RUSKA DOPIS EU:

 

Maďarský premiér Viktor Orbán po návštěvě Moskvy napsal dopis předsedovi Evropské rady Charlesi Michelovi a vedoucím představitelům Evropské unie, uvádí ukrajinské vydání Evropské pravdy.

 

Podle novinářů Orbán v tomto dopise ujišťuje evropské představitele, že během rozhovorů s ruským prezidentem Vladimirem Putinem „nepředložil žádné návrhy a nevyjádřil žádný názor jménem Evropské rady nebo Evropské unie“.

 

Šéf maďarské vlády zároveň poukázal na potřebu mírového řešení hospodářské prosperity evropských zemí. Šance na takové urovnání jsou však sníženy kvůli nedostatku přímého kontaktu mezi stranami konfliktu, řekl.

 

Maďarský premiér Viktor Orbán navštívil 2. července Kyjev, kde jednal s Volodymyrem Zelenským, 5. července navštívil Moskvu a setkal se s Vladimirem Putinem a poté odjel do Číny, aby se setkal se Si Ťin-pchingem, kde řekl, že Maďarsko podporuje čínský 12bodový mírový plán, jehož hlavními ustanoveními jsou zastavení nepřátelských akcí a obnovení mírových rozhovorů.

 

https://www.vesti.ru/article/4037901

 

 

📌9. července 2024, 13:35: VŠECHNA ZDRAVOTNICKÁ ZAŘÍZENÍ PALESTINSKÉHO ČERVENÉHO PŮLMĚSÍCE V GAZE BYLA UZAVŘENA:

 

Všechna zdravotnická zařízení a pohotovostní kliniky Palestinského červeného půlměsíce (PRSC) přestaly v Gaze fungovat. Důvodem jsou opatření, která Izrael přijal k násilné evakuaci obyvatel enklávy.

 

Informovala o tom organizace na sociální síti X.

 

Den předtím Izraelské obranné síly (IDF) vyzvaly obyvatele a vysídlené osoby, aby se okamžitě evakuovaly z řady oblastí Gazy do centrálního okresu Dajr al-Baláh, kde mohou obdržet humanitární pomoc.

 

Zástupci IDF již dříve oznámili zničení velitelství a bojového komplexu palestinského hnutí Hamás v severní Gaze.

 

https://www.vesti.ru/article/4038102

 

 

📌9. července 2024, 13:54: OZBROJENÉ SÍLY RF ZAÚTOČILY NA HIMARS A PŘIPRAVILY SE NA ÚTOK NA KRYM:

 

Během uplynulého dne ruské jednotky zahájily skupinový úder vysoce přesnými zbraněmi na komplexy HIMARS MLRS připravené k útoku na Krym. Oznámili to v úterý zástupci Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Místo, kde se konala služební porada velitelů ozbrojených sil Ukrajiny (AFU), se také stalo terčem útoku ozbrojených sil RF.

 

„Cílů úderu bylo dosaženo,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

Kromě čtyř zařízení MLRS bylo zničeno až 35 zahraničních specialistů, kteří v nich sloužili.

 

Již dříve bylo oznámeno, že ozbrojené síly RF v důsledku úderu na vojenský konvoj v Sumské oblasti Ukrajiny zničily muniční sklad ozbrojených sil Ukrajiny a 20 nákladních automobilů určených k přepravě granátů a vojáků.

 

https://www.vesti.ru/article/4038160

 

 

📌9. července 2024, 13:34, Scout „Nebo“: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY POUŽILY FOSGEN PROTI RUSKÝM OZBROJENÝM SILÁM:

 

Ozbrojené síly Ukrajiny (AFU) použily proti ruské armádě v Chersonském směru zakázané jedovaté látky, pravděpodobně fosgen, uvedl ruský zpravodajský důstojník s volacím znakem „Nebo“ ze skupiny vojsk Dněpr.

 

Fosgen byl používán jako chemická bojová látka během první světové války. „Jedovatý fosgen. Kluci nevědí, co s tím. Je to ošklivá věc. Na frontě došlo k incidentu s tímto plynem. Velmi smutná zkušenost,“ odpověděl zpravodajský důstojník na žádost RIA Novosti.

 

Fosgen (dichloranhydrid kyseliny uhličité) je bezbarvá plynná látka se zápachem shnilého sena a má dusivý účinek.

 

Haagská deklarace z roku 1899 zakazuje používání jedovatých látek pro vojenské účely. Úmluva o chemických zbraních uvádí, že oběh fosgenu podléhá kontrole a použití fosgenu je povoleno pouze v chemickém průmyslu.

 

https://www.vesti.ru/article/4038111

 

 

📌9. července 2024, 13:14: UKRAJINA A EU PODEPSALY DOHODU O POMOCI VE VÝŠI 5,27 MILIARDY EUR:

 

Ukrajina a Evropská unie podepsaly dohodu upravující poskytnutí grantové pomoci Kyjevu ve výši 5,27 miliardy eur. Finanční prostředky v rámci programu Ukrajina budou přiděleny v průběhu následujících čtyř let.

 

Za Ukrajinu dokument podepsala první místopředsedkyně vlády – ministryně hospodářství Julia Svyryděnková. Vyplývá to ze zprávy zveřejněné na internetových stránkách ukrajinského kabinetu ministrů.

 

Přidělení dlouhodobé rozpočtové pomoci Ukrajině ve výši 50 miliard eur na příští čtyři roky se dohodli lídři členských států EU na summitu v Bruselu 1. února.

 

Platby budou každoročně schvalovány na základě zprávy Evropské komise o plnění řady podmínek ze strany Kyjeva, jako je boj proti korupci, dodržování lidských práv a práv menšin.

 

V roce 2024 Ukrajina očekává, že obdrží podporu ve výši 16 miliard eur. Očekává se, že 3 miliardy eur přijdou ve formě grantů.

 

https://www.vesti.ru/article/4037814

 

 

📌9. července 2024, 13:52, MINISTERSTVO OBRANY: RUSKÉ OZBROJENÉ SÍLY OSVOBODILY JASNOBRODOVKU V DLR:

 

Jednotky skupiny ruských vojsk „Střed“ v důsledku aktivních operací osvobodily Jasnobrodovku v Doněcké lidové republice (DLR). Uvádí to denní zpráva Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Středová skupina během dne zlepšila své taktické postavení a zasáhla také formace 31., 32., 110. mechanizované, 59. motostřelecké pěší brigády a 132. průzkumného praporu Ozbrojených sil Ukrajiny (AFU) v oblastech Krasnoarmejsk, Miroljubovka, Timofejevka, Vodjanoje Vtoroy a Toretsk v DLR.

 

Kromě toho vojáci skupiny odrazili pět protiútoků ukrajinských útočných letounů 41., 47. mechanizované, 68. bombardovací a 95. výsadkové útočné brigády.

 

Skupina Centrum během dne zničila více než 420 ukrajinských vojáků, obrněné bojové vozidlo, 4 automobily, 2 houfnice D-30 a protitankové dělo Rapira.

 

https://www.vesti.ru/article/4038189

 

 

📌9. července 2024, 14:19, Módí: Válka není řešení, takže je třeba vést dialog:

 

Indie je připravena na jakoukoli pomoc při nastolení míru na Ukrajině. Uvedl to indický premiér Naréndra Módí během setkání s ruským prezidentem Vladimirem Putinem v Kremlu.

 

Šéf indické vlády dodal, že je optimistický ohledně „pozitivních názorů a nápadů“ ruského vůdce na urovnání konfliktu na Ukrajině.

 

Módí zdůraznil, že mír je nezbytný pro světlou budoucnost budoucích generací, takže válka není řešením.

 

„Bomby, rakety a pušky nemohou zajistit mír, takže se soustředíme na dialog a dialog je nezbytný,“ řekl indický premiér ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Poznamenal také, že vedoucí představitelé zemí si den předtím mohli otevřeně vyměnit názory na situaci na Ukrajině v neformálním prostředí.

 

((Ještě že India a Módi není v EU, jako Orbán. To by se na jeho hlavu nasypalo popela!!!))

 

https://www.vesti.ru/article/4038198

 

 

📌9. července 2024, 13:36, PUTIN: RUSKO A INDIE MAJÍ PRIVILEGOVANÉ STRATEGICKÉ PARTNERSTVÍ:

 

Vztahy mezi Ruskem a Indií se rozvíjejí desítky let, mezi zeměmi existuje dlouhodobé přátelství, řekl ruský prezident Vladimir Putin při jednání s indickým premiérem Naréndrou Módím.

 

Putin připomněl, že Ruská federace a Indie letos slaví 77. výročí navázání diplomatických vztahů.

 

„Dnes mají naše vztahy povahu zvláštního privilegovaného strategického partnerství,“ řekl ruský vůdce. „Jsme v neustálém kontaktu, hlavní pozornost je věnována rozvoji obchodních a ekonomických vazeb, jejichž rozvoj samozřejmě odpovídá zájmům jak lidu Indie, tak národů Ruské federace.“

 

Putin poukázal na to, že v loňském roce se obchodní obrat mezi zeměmi zvýšil o 66 % a v prvním čtvrtletí letošního roku přidal dalších 20 %.

 

Hlava ruského státu také poukázala na úzkou spolupráci mezi Moskvou a Novým Dillí na mezinárodní scéně, včetně mezinárodních organizací, především v OSN, stejně jako v SCO a BRICS.

 

Módí na oplátku vyjádřil přesvědčení, že Rusko a Indie budou dále rozvíjet vztahy, prohlubovat všechny aspekty bilaterální spolupráce a dosahovat nových cílů.

 

Putin dodal, že ruská strana by ráda viděla Modiho na podzimním summitu BRICS v Kazani.

 

https://www.vesti.ru/article/4038123

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.07.2024“:

➡️☭☆Rychlost palby a přesnost – to je o Rapieru

Záběry bojové práce posádek 100mm protitankových děl Rapier jednotky Tula Airborne Forces.

Bojová činnost protitankových děl MT-12 je považována za vysoce přesnou a dělostřelci samotnou zbraň přirovnávají k odstřelovací pušce pro její jednoduchost, přesnost a bezproblémový provoz.

Tyto unikátní noční záběry byly natočeny při osvobozování obce Razdolovka.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během minulé noci, kdy se kyjevský režim pokusil provést teroristické útoky pomocí bezpilotních prostředků typu letadla na území Ruské federace, systémy protivzdušné obrany zničily a zachytily tři bezpilotní letouny nad územím regionu Belgorod, sedm bezpilotních letounů nad územím Kurské oblasti, dva UAV nad územím Voroněžské oblasti, 21 UAV nad územím Rostovské oblasti a pět UAV nad územím Astrachaňské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 31 dětí bylo přijato do infekční nemocnice v Tuvě po skončení směny v dětském táboře Chagytai, jedno na jednotce intenzivní péče, uvádí Ministerstvo zdravotnictví republiky

Během speciální operace na Ukrajině Rusko nezasáhne civilní cíle, řekl Peskov.

Když mluvil o tom, co se stalo den předtím v kyjevské nemocnici, zdůraznil, že mluvíme o pádu protiraketového systému, a vyzval k tomu, abychom se řídili prohlášeními ruského ministerstva obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Během speciální operace na Ukrajině Rusko nezasáhne civilní cíle, řekl Peskov.

Když mluvil o tom, co se stalo den předtím v kyjevské nemocnici, zdůraznil, že mluvíme o pádu protiraketového systému, a vyzval k tomu, abychom se řídili prohlášeními ruského ministerstva obrany.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Druhý den návštěvy Narendry Modiho v Rusku začne návštěvou pavilonu Atom ve VDNH

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rosatom jedná o možnosti výstavby dalších šesti jaderných bloků s vysokým výkonem a jaderných elektráren s nízkým výkonem v Indii, uvedla státní korporace.

Kromě toho byly Indii v dubnu 2024 poskytnuty informace o řešeních v oblasti plovoucích jaderných elektráren.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

09.07.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

❤️ Vychovejme dětí, které umí pojmenovat rostliny a zvířata, ne celebrity a značky!

 

 

📌📢🔝🔝🔝🚜 8. července 2024, VOLNÝbloG, Lenka Peterková: BRITŠTÍ ZEMĚDĚLCI DOSTÁVAJÍ DOTACE ZA TO, ŽE NA SVÝCH POLÍCH ZASEJÍ PLEVEL A TRANSFORMUJÍ PŮDU DO NEOBDĚLÁVANÉ PODOBY V RÁMCI ÚDAJNÉ OCHRANY KLIMATU, ZVĚŘE A MÍSTNÍHO BIOTOPU!

 

👉 Naprosté šílenství a neuvěřitelná agenda proti zemědělcům již dorazila i do Velké Británie, kde začaly letos obrovské protesty farmářů podobně jako před časem v Holandsku, ale v tomto případě na to jde britská vláda jinak. Zatímco v Holandsku se vláda rozhodla vybíjet hospodářská zvířata pod záminkou, že produkují metan a dusík, tak naproti tomu ve Velké Británii začala vláda zemědělcům vyplácet dotace na plevel.

Ano, slyšíte správně. Dostávají dotace, aby na svých polích zaseli plevel, divoké rostliny, bodláčí a náletové dřeviny v zájmu zvýšení biodiverzity v krajině a obohacení biotopu o hmyz a zvířata. Systém dotací začal již v době covidové pandemie, ale tehdy se týkal jen úzkých pásů okolo některých polí.

 

👉 To se teď změnilo a vláda od loňského ledna vyplácí dotace na celá pole, aby je zemědělci nechali zarůst plevelem. A odkud se vozí potom zemědělská produkce do Velké Británie? No přece z EU a rovněž z Ukrajiny!

 

👉 Londýn vyváží na Ukrajinu zbraně, zatímco opačným směrem proudí ukrajinská agrární produkce. A proto britská vláda může likvidovat své domácí farmáře. Mnozí farmáři zvažují, že prostě s farmařením skončí.

 

👉 V pátek jsem hovořil na Svobodném vysílači CS mimochodem právě o tom, proč najednou po více než dvou letech neúspěšné války kolektivního Západu proti Rusku začínají tlaky a iniciativy na okamžité ukončení války, a to i za cenu územních ztrát Ukrajiny. Největší investiční korporace na světě, tedy americký BlackRock, má na Ukrajině nakoupeny obrovské zemědělské plochy, a to především na jihu a jihovýchodě Ukrajiny, tedy tam, kdy nyní probíhají boje, případně v místech, která jsou již pod kontrolou Rusů.

 

👉 Anebo by brzy pod jejich kontrolou mohla být. Rusko se nepodařilo porazit, a dokonce ani zastavit, takže hrozí nejen porážka Ukrajiny, ale z hlediska západních elit něco mnohem horšího, a to je ztráta investic do ukrajinské zemědělské půdy, která má klíčovou roli pro plány globálních elit v rámci ukotvování procesu Total Control nad populací v Evropě.

 

NÁSTROJE PROCESŮ ŘÍZENÍ NA KONTROLU NÁRODŮ A POPULACÍ:

 

Populaci a davy národů lze ovládat několika nástroji v procesech řízení. Těch nástrojů není mnoho, ale zato jsou velice účinné.

 

👉 PRVNÍM NÁSTROJEM JE TVORBA A KONTROLA DISTRIBUCE PENĚZ A PŘEDEVŠÍM ÚVĚRŮ, KTERÉ JSOU LEPŠÍ DEFINICÍ MĚNY NEŽ PENÍZE.

 

Peníze vlastně nejsou peníze, ale pohledávky za úvěry. Když si uložíte peníze do banky, nemáte v bance peníze, ale pohledávku za úvěrem, který jste bance poskytli. Když dostanete v práci výplatu po měsíci práce, jedná se o úhradu dluhu a pohledávky, kterou máte vůči zaměstnavateli. Peníze tak ve skutečnosti představují nástroj na vyrovnání pohledávek a dluhů.

👉 Kdo kontroluje emise peněz na trhu, kontroluje národy, a hlavně jejich dluhy.

 

👉 DALŠÍMI NÁSTROJI JSOU NAPŘ. KONTROLA A DISTRIBUCE PALIV A ENERGIÍ, KONTROLA A DISTRIBUCE ZLATA, DIAMANTŮ A VZÁCNÝCH KOVŮ, KONTROLA A DISTRIBUCE LÉKŮ A VAKCÍN, ALE NOVĚ V POSLEDNÍ DOBĚ K TOMU PŘIBYLY DALŠÍ DVA NÁSTROJE, A TO JSOU KONTROLA A DISTRIBUCE MÉDIÍ, INFORMACÍ A ZÁBAVY, KDY JE VYTVÁŘENA SNAHA ÚPLNĚ POTLAČIT A ZABLOKOVAT MÉDIA, INFORMACE A ZÁBAVU NEZÁVISLÝCH PLATFOREM.

 

👉 A vedle toho KONTROLA A DISTRIBUCE POTRAVIN V POPULACI, KDY JE PROVÁDĚNA OPERACE NA LIKVIDACI NAPROSTO VŠECH SOUKROMÝCH ZEMĚDĚLCŮ V EVROPĚ POD ZÁMINKOU OCHRANY KLIMATU, EKOLOGIE, ZVĚŘE A OBECNĚ BIOTOPU.

 

Tyto dva nástroje jsou přitom v globalizaci relativně nové, protože ještě před pár lety bylo nemyslitelné vypínat weby, které se nelíbí vládě, a bylo i nemyslitelné lidi omezovat na potravinách a vnucovat jim potraviny z hmyzu a červů. V pátek jsem na SVCS toto téma otevřel a je potřeba si vysvětlit další souvislosti.

 

👉V RÁMCI NASUNOVÁNÍ TOTAL CONTROL SPOLEČNOSTI DOJDE K ODEBRÁNÍ SVOBODY NA VÝROBU POTRAVIN, KTERÉ SE BUDOU PRODUKOVAT CENTRÁLNĚ A PŘEVÁŽNĚ MONOPOLNĚ NA UKRAJINĚ

 

👉 LIDSKÁ SVOBODA je odvislá od několika svobod, přičemž svoboda pohybu a cestování je natolik zjevná, že ji není potřeba připomínat. Pokud bych se vás ale zeptal, jaké další svobody máte, asi byste už museli začít přemýšlet, abyste je vyjmenovali. Svoboda názoru a projevu přitom již v dnešní době neplatí. Vyjádříte názor, že poslanci schválením pandemického zákona se dopustili zločinu proti lidu a zasloužili by naházet do Vltavy, a skončíte na 5,5 roku v kriminálu. Ovšem to není jediná svoboda.

 

👉 DALŠÍ SVOBODOU JE SVOBODA ČLOVĚKA ROZHODOVAT O SVÉM TĚLE. To už rovněž bylo porušeno při poslední pandemii a nová pandemická smlouva s WHO dokonce přináší mechanismy, jak omezit pohyb lidí, tedy svobodu pohybu jedince jako trest za to, když se odmítne vzdát svobody ochrany těla a nenechá si vpíchnout vakcínu. A úplně nově je zde nový nástroj, kdy globalisté chtějí lidem sebrat svobodu pěstování a výroby potravin, a následně i svobodu rozhodování, jaké potraviny budeme jíst a konzumovat.

 

👉V OBOU PŘÍPADECH JE PŘITOM LIKVIDACE TĚCHTO SVOBOD OKOLO POTRAVIN REALIZOVÁNA ZA POMOCI VÝMLUV A ZÁMINEK O OCHRANĚ KLIMATU, OVZDUŠÍ, EKOLOGIE, BIOTOPU, ZVÍŘÁTEK, VODNÍCH ZDROJŮ, LESŮ A DALŠÍCH PRVKŮ V KRAJINĚ. V Holandsku byla před pár lety spuštěna naprosto sebevražedná kampaň s cílem vybít polovinu všech zemědělských zvířat.

 

👉Tím má postupně dojít ke kolapsu Holandska jako jedné z největších zemědělských ekonomik a producentů živočišných potravin v Evropě.

 

👉 V té samé chvíli byly Nizozemcům NABÍZENY NÁHRAŽKY ŽIVOČIŠNÝCH POTRAVIN V PODOBĚ HMYZU A ČERVŮ, COŽ BYLY PROJEKTY FIREM A FONDŮ NAPOJENÝCH NA BILLA GATESE. Psali jsme o tom v jednom z našich článků a jak se ukazuje, ten proces likvidace soukromých zemědělců se rozšířil už i do Velké Británie.

 

GLOBALISTÉ LIKVIDUJÍ Z LONDÝNA NEJEN ZEMĚDĚLSTVÍ V EU, ALE I NA BRITSKÝCH OSTROVECH

 

👉 Britské ostrovy přitom již nejsou v Evropské unii, ale přesto ten proces na likvidaci britských zemědělců už dorazil i do Velké Británie. TO JE POTVRZENÍM TOHO, ŽE ODCHODEM Z EU SE LONDÝN NEJEN NEVYMANIL Z PODRUČÍ GLOBALISTŮ, ALE NAOPAK SE TA ZEMĚ JEŠTĚ VÍCE PROPADLA DO GLOBALISTICKÝCH STRUKTUR.

 

👉 Není divu, protože CENTRUM GLOBALIZACE VŽDY BYLO A SÍDLILO V LONDÝNĚ VE STRUKTURÁCH LONDÝNSKÉHO FINANČNÍHO SVĚTA V LONDON CITY A TOTO CENTRUM KONTROLUJE DŮM ROTHSCHILD.

 

👉 👉 👉 Brexit prostě odpojil Velkou Británii od Evropské unie jako letadlovou loď, které odplula od břehů Francie. Tím došlo k tomu, že teď už nikdo z EU nemůže „rudoštítovcům” mluvit do práce a kontrolovat z Evropské komise a ze struktur Evropského parlamentu jejich procesy v City. A likvidace britských zemědělců, to je opravdu případ sám pro sebe.

 

👉 Britská vláda totiž zahájila další maskírovku a pod záminkou biodiverzity a ochrany přírodního biotopu začala zemědělcům vyplácet dotace zato, že přestanou na svých polích pěstovat potraviny a pást krávy a ovce, a prostě ta pole a louky osejí plevelem a divokými rostlinami, aby se prý do krajiny vrátil divoký biotop, který byl v Británii před zahájením agrokultury, což bylo před více než 700 lety.

 

Soustavná a organizovaná agrární činnost na Britských ostrovech se datuje od počátku 14. století, kdy začaly vznikat farmy v rámci lenního práva a pronajatých půdních pozemků od britské šlechty.

👉 Britští zemědělci tak dostávají dotace, aby nic nepěstovali a nechovali, aby nechali pole zarůst plevelem a hložím. Naprosto šílený proces, který se vlastně rovná sebevraždě národa.

PROCES „WILDERIZACE” BĚŽÍ V EVROPĚ NAPLNO!

 

Tento proces jsem vám už v několika článcích a také v pořadech na SVCS představil jako proces wilderizace, tedy 👉 proces zdivočení naší planety, což se týká i transformace šlechtěné a hnojené zemědělské půdy na neobdělávaný biotop porostlý plevelem, houštinami, náletovými dřevinami a keři, bodláčím a dalšími prvky divoké neobdělávané půdy, která má prý vrátit přítomnost zvěře a hmyzu, což jistě zajistí, ale na úkor člověka a na úkor jeho potravinové bezpečnosti. 🙈

 

👉 Protože návrat půdy do obdělávatelné podoby v budoucnu bude již prakticky vyloučený, resp. bude vysoce finančně náročný, protože jak ví každý zemědělec, divoké pozemky jsou extrémně překyselené v půdě a nedají se používat pro pěstování potravin. Rekultivace půdy je sice možná pomocí pesticidů a herbicidů společně s vysokými dávkami dusíkatého hnojiva a výsadby plodin, které z půdy tzv. vytáhnou kyselost, 👉jenže, má to jeden háček.

 

👉Na rostlinnou výrobu je totiž úzce navázána živočišná výrobaPokud zemědělec nechá svá pole zanést plevelem naproti dotacím, automaticky přijde o zdroje krmiva pro svůj skot, přijde o travní plochy na trávu a seno pro krávy, přijde o pole plodící brambory pro prasata, přijde o pole plodící obilí pro kuřata a drůbež obecně.

👉 Zemědělec prostě vezme dotace na plevel, nechá svoje farmaření postupně za úplatu od státu zlikvidovat a živočišná výroba mu skončí na jatkách. A proč ta likvidace zemědělců pod záminkami ochrany klimatu v Evropě? No přece kvůli ovládnutí trhu s potravinami v Evropě!

👉 KDO BUDE OVLÁDAT DISTRIBUCI A VÝROBU POTRAVIN V EVROPĚ, BUDE OVLÁDAT NÁRODY A POPULACE NÁRODŮ.

 

👉S NÁRODY V EVROPĚ NEBUDOU MÍT GLOBALISTÉ ŽÁDNÉ SLITOVÁNÍ!!!!!

 

A víte, proč je v plánu wilderizace polí ve Velké Británii a jejich transformace na divoké a zarostlé úhory? 👉 PROTOŽE V BUDOUCNU SE VEŠKERÉ POTRAVINY MAJÍ PĚSTOVAT POD DOHLEDEM NADNÁRODNÍCH KORPORACÍ NA OBROVSKÝCH LÁNECH NA UKRAJINĚ!

👉 A kdo bude kontrolovat ukrajinskou půdu, ten bude kontrolovat distribuci potravin v celé Evropě!

👉A kdo kontroluje potraviny, ten kontroluje národy a jejich poslušnost! Bez poslušnosti nebudou potraviny v národě, ALE BUDE V NĚM PRO ZMĚNU HLADOMOR!

 

Zamyslete se, co je to za neuvěřitelné protinárodní a PROTILIDSKÉ BESTIE, které nutí zemědělce transformovat výnosové a potraviny produkující zušlechtěné pozemky na divoké úhory?

👉TYTO GLOBÁLNÍ ELITY HLÁSAJÍ, ŽE NA PLANETĚ ZEMÍ MÁ BÝT JENOM 500 MILIONŮ LIDÍ, PROTOŽE UŽ I 1 MILIARDA JE PRO NĚ PRÝ MOC.

 

👉 Všechno, co teď tyto elity dělají, je ELIMINACE SVOBODNÝCH NÁRODŮ SE SVOBODNÝMI LIDMI A JEJICH TRANSFORMACE DO OTROKŮ A MUKLŮ, KTEŘÍ PŘIJDOU O SVOBODU POHYBU A CESTOVÁNÍ, O SVOBODU SLOVA A PROJEVU, O SVOBODU ROZHODOVÁNÍ O VLASTNÍM TĚLE A NOVĚ I O SVOBODU PĚSTOVÁNÍ A KONZUMACE POTRAVIN.

👉 A to všechno pod záminkami o ochraně planety, klimatu, půdy, vody, zvířátek a bůhví čeho všeho dalšího, co si vymyslí!!!

 

👉 👉 👉 To samé v podstatě začalo v Evropě již při zavedení BIOPALIV Z ŘEPKY, což mělo za úkol zlikvidovat v Evropě soukromou produkci potravin, a to s cílem finančně motivovat farmáře, aby se vykašlali na pěstování potravin a šli raději do řepky.

👉 A to se i stalo, viz.: Česko, kde polské a ukrajinské brambory stojí více než jihoamerické banány.

👉 ČSSR PŘED ROKEM 1989 PŘITOM BYLA POTRAVINOVĚ ZCELA SOBĚSTAČNÁ ZEMĚ, JEDNA Z MÁLA NA SVĚTĚ!

 

👉 Osévání polí v Británii plevelem se od vybíjení krav v Holandsku v ničem neliší, je to jenom vyšší level. Cílem je prostě monopolizace výroby a distribuce potravin v Evropě soustředěná na Ukrajině v rukách globalistů.

👉 Svobody člověka mají postupně všechny zmizet, samozřejmě ale pod záminkou vyššího dobra, ochrany klimatu apod.

👉 A právě potravinová svoboda je jednou z těch, která je úplně přehlížena, protože nám připadá jako přirozená. JENŽE NENÍ.

👉 JE TO JEDNA Z VŮBEC POSLEDNÍCH SVOBOD, KTERÁ NÁM ZŮSTÁVÁ.

 

-VK-Šéfredaktor AE News

 

https://volnyblog.news/britsti-zemedelci-dostavaji-dotace-za-to-ze-na-svych-polich-zaseji-plevel-a-transformuji-pudu-do-neobdelavane-podoby-v-ramci-udajne-ochrany-klimatu-zvere-a-mistniho-biotopu/

 

 

📌8. července 2024: Jediný suverénní evropský politik se pokouší zachránit Evropu před další velkou válkou‼️ Tak mu držme všichni palce, aby s ním někde „nešťastnou náhodou“  nespadla helikoptéra…

https://t.me/absurdnisvet/75862

 

 

📌8. července 2024: 🤡 ZELENSKYJ – V POLSKU SE VYTVÁŘÍ DOBROVOLNICKÁ LEGIE:

 

Pro Polsko se vyvíjí mechanismus pro sestřelování ruských raket a bezpilotních letounů v ukrajinském vzdušném prostoru vypálených směrem na Polsko.

Bezpečnostní smlouva předpokládá vytvoření dobrovolnické legie v Polsku s možnou účastí cizinců.

Nyní se ukrajinští občané, kteří se nacházejí v Polsku, Litvě a dalších zemích EU, budou moci dobrovolně zapojit do obrany Ukrajiny.

https://t.me/to_je_nas_svet/27666

 

 

📌8. července 2024: ⚡️ ŽEBRÁK VE VARŠAVĚ POŽÁDAL TUSKA O VYDÁNÍ SOVĚTSKÝCH STÍHAČEK MIG.

Tusk odpověděl, že Polsko tak prozatím nemůže učinit, protože se podílejí na hlídkování na obloze v rámci programu NATO.

Varšava však může o předání uvažovat, pokud je země NATO nahradí pro Polsko modernějšími letouny.

https://t.me/to_je_nas_svet/27667

 

 

🤡Zelenskyj: SETKAL JSEM SE S POLSKÝM PREZIDENTEM ANDRZEJEM DUDOU.

 

Informoval jsem ho o ruských úderech. Diskutovali jsme o tom, co je potřeba udělat pro zajištění větší ochrany našich lidí. Obranná spolupráce a potřeby ukrajinských obranných sil jsou nejvyššími prioritami. Upozornili jsme na význam inauguračního mírového summitu a bezpečnostní dohody mezi Ukrajinou a Polskem.

Věříme v mírovou a silnou Ukrajinu společně s mírovým a silným Polskem. Ukrajinská armáda chrání bezpečnost Polska a celé Evropy. A my jsme vděční, že nám Polsko pomáhá. https://t.me/to_je_nas_svet/27669

 

 

📌8. července 2024: 🇭🇺 MAĎARSKO ZAVÁŽE MÉDIA, ABY VRÁTILA PENÍZE ZÍSKANÉ ZA „VÁLEČNOU PROPAGANDU“ – uvedla vláda maďarského premiéra Viktora Orbána:

 

„Vláda rozhodla o protiválečném akčním plánu. Obsahuje několik kroků. V prvním z nich se chceme postavit proti válečné propagandě, proto považujeme za důležité vytvořit maximální transparentnost pro politické strany a média.“  https://t.me/to_je_nas_svet/27668

 

 

📌8. července 2024: ☠️☠️☠️☠️☠️ VANCOUVER: DÍTĚ, TEN NEJVĚTŠÍ ZABIJÁK KLIMATU…  https://t.me/absurdnisvet/75865

 

 

📌8. července 2024: ZÁKON V PERU KLASIFIKUJE TRANS LIDI JAKO DUŠEVNĚ NEMOCNÉ…👏👏👏 ((U nás jsou duševně nemocní všichni od hlavy. Ryba vždy smrdí od hlavy!!!))

https://t.me/absurdnisvet/75866

 

 

📌8. července 2024: Elon Musk: „POKUD NEEXISTUJE JEDEN – JEN JEDEN – ANI *POKUS* O STÍHÁNÍ TOHOTO SEZNAMU EPSTEINOVÝCH KLIENTŮ (NAPADÁ MĚ BILL GATES A REID HOFFMAN).

 

Buď FBI dělá svou práci, nebo existují pádné důvody pro obnovení nebo zrušení celého oddělení. 👍

https://t.me/absurdnisvet/75867

 

 

📌8. července 2024: 🇭🇺🇷🇺 PREMIÉR ORBÁN DAL BĚHEM NÁVŠTĚVY MOSKVY JASNĚ NAJEVO, ŽE TAM NECESTOVAL JMÉNEM NATO, ŘEKL STOTTERBERG😂

https://t.me/absurdnisvet/75869

 

 

📌8. července 2024: „NENÍ NÁHODA“, ŽE MODIHO NÁVŠTĚVA V MOSKVĚ SE SHODUJE SE SUMMITEM NATO VE WASHINGTONU, řekla poslankyně ruské Dumy Maria Butina.

 

Indický premiér přijel do Ruska ve stejnou dobu, kdy se v hlavním městě USA sešli hlavy států a vlád aliance. Stojí „proti západní agresi“ a je „pro suverénní stát,“ řekla RT.

https://t.me/absurdnisvet/75870

 

 

📌8. července 2024: MODI PO PŘÍJEZDU NA LETIŠTI A DO MOSKEVSKÉHO HOTELU:

https://t.me/absurdnisvet/75872

https://t.me/absurdnisvet/75873

 

 

📌8. července 2024: 🇳🇪🇺🇸 AMERICKÉ JEDNOTKY OPUSTILY LETECKOU ZÁKLADNU 101 POBLÍŽ NIAMEY V NIGERU.

https://t.me/absurdnisvet/75874

https://t.me/absurdnisvet/75875

https://t.me/absurdnisvet/75876

https://t.me/absurdnisvet/75877

 

⚠️🇧🇫🇲🇱🇳🇪 BURKINA FASO, MALI A NIGER SE ROZHODLY SPOJIT A VYTVOŘIT KONFEDERACI VOJENSKÉ ALIANCE SAHEL

https://t.me/absurdnisvet/75880

 

 

📌8. července 2024: NĚMECKÝ FOTBALOVÝ KAPITÁN ŘÍKÁ, ŽE JEHO ZEMI „ZAHLTILI“ MIGRANTI, UŽ TAM NENÍ BEZPEČNÉ ŽÍT…  dodal, že bude i nadále žít ve Španělsku navzdory svému odchodu do důchodu kvůli obavám o bezpečnost a připustil, že by byl raději, kdyby jeho sedmiletá dcera šla ven do španělského města než do německého.

 

https://www.thegatewaypundit.com/2024/07/german-soccer-captain-says-his-country-has-been

 

 

📌8. července 2024: 🇫🇷 FRANCOUZSKY 🚴‍♀️ CYKLISTA DOSTAL POKUTU 205 € ZA TO, ŽE POLÍBIL SVOU ŽENU BĚHEM TOUR DE FRANCE

 

Cyklista Lidl Trek Julien Bernard dostal pokutu od Union Cycliste Internationale (UCI) za krátkou zastávku během sedmé etapy Tour de France, během níž ho políbila jeho manželka.

 

Pokuta za „neslušné nebo nevhodné chování během závodu a poškození image sportu“ 🙈

https://t.me/absurdnisvet/75879

 

 

📌8. července 2024: 🇺🇸🇺🇦/🇷🇺 „KTERÁ ZEMĚ JE PRO UKRAJINU NEJVĚTŠÍM NEPŘÍTELEM: RUSKO NEBO USA?

 

Jeffrey Sachs: „USA! PROTOŽE AMERIKA PŘIVEDLA UKRAJINU KE KATASTROFĚ SLADKÝMI ŘEČMI.“

https://t.me/absurdnisvet/75881

 

 

📌8. července 2024: 🇭🇺🇨🇳 👉 VIKTOR ORBAN BYL NA NÁVŠTĚVĚ V ČÍNĚ A PODLE MAĎARSKÉHO PORTÁLU 444.HU BY MĚL DO PEKINGU DORAZIT DNES 8. ČERVENCE.

https://t.me/absurdnisvet/75882

 

👉 🇦🇿 🇭🇺 ORBAN PŘIJEL DO ÁZERBÁJDŽÁNU NA NÁVŠTĚVU, ABY SE ZÚČASTNIL NEFORMÁLNÍHO SUMMITU ORGANIZACE TURECKÝCH STÁTŮ, INFORMUJE AGENTURA AZERTAJ

https://t.me/absurdnisvet/75883

 

👉 PATRIOTI PRO EVROPU JIŽ MAJÍ 23 POSLANCŮ – minimální počet pro formální uznání Evropským parlamentem – poté, co se k hnutí připojila Dánská lidová strana a vlámská pro-nezávislá nacionalistická strana Vlaams Belang.

 

Viktor Orban řekl, že se strany sejdou v pondělí v Bruselu. Jejich počet však pravděpodobně jen poroste, potenciálním spojencem je Rassemblement National Marine Le Pen a o připojení již projevila zájem italská Lega.

 

Mezitím vysocí představitelé EU vyjádřili hněv na Orbána za to, že se odvážil rozšířit diplomatické vztahy během jeho sobotní návštěvy summitu Organizace tureckých států v Ázerbájdžánu.

https://t.me/absurdnisvet/75885

 

 

📌8. července 2024: „Začneme restartem Evropy,“ řekl nový britský ministr zahraničí David Lammy🤨 😣 ((Opět do stavu Vaší kolonie???))

https://t.me/absurdnisvet/75884

 

 

📌8. července 2024, HN televízia: FICO U PRÍLEŽITOSTI ŽNÍ, SA PRVÝKRÁT OD ATENTÁTU POSTAVIL PRED NOVINÁROV

 

https://youtu.be/3N6z82DPyqM?si=-kq-nDFuesJJPJaL

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️08.07.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „UKRAJINĚ VSTUP NEPOVOLEN“: ZELENSKYJ V ŠOKU, PROTOŽE NATO VÝSLOVNĚ ODMÍTÁ OKAMŽITÉ ČLENSTVÍ KYJEVA…

 

https://youtu.be/4xClqi8U5Jk?si=iu6HplUltpVUA4aC

 

 

📌8. července 2024, CNN Prima News: KUPKA: JSTE SPÍŠ PATRIOTI PRO RUSKO. POŽÁDEJTE NA MINISTERSTVU O ZRUŠENÍ ANO, OPÁČIL NACHER

 

Byla to sólová akce, Viktor Orbán slouží jako užitečný idiot Vladimíra Putina. V pořadu Partie Plus na CNN Prima NEWS tak zhodnotil cestu maďarského premiéra do Moskvy ministr dopravy Martin Kupka (ODS). Místopředseda poslaneckého klubu hnutí ANO Patrik Nacher ale podotkl, že Orbán je jako jediný evropský politik schopný hovořit jak s Ukrajinou, tak s Ruskem. Odmítl, že by hnutí ANO Orbánovu návštěvu Kremlu tolerovalo kvůli společné frakci Patrioti pro Evropu v Evropském parlamentu, kterou spolu s maďarským předsedou vlády zakládalo.

 

Maďarský premiér Viktor Orbán v pátek jednal s ruským prezidentem Vladimirem Putinem, což některé politiky rozhořčilo. „Zásadní problém je v tom, že neexistovala žádná promyšlená dohoda, jakým způsobem by mohl třeba i Viktor Orbán způsobit nějaký posun v mírovém jednání. Byla to sólo akce. Je hrozně zajímavé sledovat, jakým způsobem to v tuto chvíli ruská média interpretují. Fakt je, že Orbán slouží jako užitečný idiot Vladimíra Putina,“ řekl v Partii Plus na CNN Prima NEWS ministr dopravy Martin Kupka (ODS).

 

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Schůzka Orbána s Putinem v Moskvě? Je dobře, že se někdo snaží o dialog, oceňují členové ANO

 

Místopředseda poslaneckého klubu hnutí ANO Patrik Nacher nesouhlasil. „Chtěl bych připomenout, že Viktor Orbán byl předtím v Kyjevě, kde se sešel s ukrajinským prezidentem Zelenským,“ připomněl. „Orbán je zřejmě jediným politikem z Evropy, který je schopen hovořit s oběma. Pokud by se ta jednání posunula, byť o milimetr, tak si myslím, že je to v pořádku,“ sdělil Nacher.

 

Že by Orbánova cesta do Moskvy byla ze strany hnutí ANO tolerována kvůli společné frakci v Evropském parlamentu, Nacher odmítl. „Měl bych na to podobný pohled bez ohledu na frakci. To s tím nemá nic společného. Ta frakce je o nějakém pohledu, nikoliv na Ukrajinu, ale na budoucí směřování Evropské unie, Green Deal a migrační pakt,“ upozornil Nacher.   Podle Kupky je však i postoj k ruské válce na Ukrajině jedním z hlavních témat, které má Evropský parlament v dalších pěti letech před sebou. „Frakce se nepochybně bude muset zabývat, jak se k tomu postaví. Opravdu to vypadá tak, že jde spíš o ruské než evropské patrioty,“ pronesl Kupka.

 

Proti tomu se ale Nacher ohradil. „To jsou vždycky takové nálepky. Běžte na ministerstvo vnitra, požádejte, aby zrušilo hnutí ANO a další strany. Vy takhle útočíte na všechny, na hnutí ANO, na SPD, na Motoristy, na Filipa Turka. Vlastně všichni kromě pětikoalice mají nějakou nedemokratickou nálepku – proruští dezoláti, náckové a podobně,“ dodal Nacher.

 

https://cnn.iprima.cz/kupka-jste-spis-patrioti-pro-rusko-pozadejte-na-ministerstvu-o-zruseni-ano-opacil-nacher-441833

 

https://www.youtube.com/watch?v=MPEMwXnzORE

 

 

📌8. července 2024, 👉20:04: PUTIN SE SETKAL S MÓDÍM V NOVO-OGARJOVU:

 

Vladimir Putin se setkává s indickým premiérem Naréndrou Módím ve státní rezidenci prezidenta Ruské federace v Novo-Ogarjově.

 

Podle ruského vůdce dnes můžete diskutovat o stejných otázkách doma, ale neformálně. Video ze setkání na svém kanálu Telegram zveřejnil autor a spolumoderátor pořadu „Moskva. Kreml. Putin“ Pavel Zarubin.

 

Novinář také poznamenal, že schůzka se koná pod širým nebem. Na stole je čaj a ovoce.

 

Připomeňme, že Módí odletěl do Moskvy 8. července. Premiér označil recepci v ruské metropoli za nezapomenutelnou.

 

https://www.vesti.ru/article/4036907

 

 

👉20:18: MÓDÍ NA NÁVŠTĚVĚ RUSKA: JE VELKOU RADOSTÍ NAVŠTÍVIT PŘÍTELE DOMA:

 

Indický premiér Naréndra Módí během neformálního setkání v Novo-Ogarjově označil ruského prezidenta Vladimira Putina za svého přítele.

 

„Je to velká radost navštívit přítele v jeho domě,“ řekl šéf indické vlády ve vysílání televizního kanálu Russia 24.

 

Módí poděkoval Putinovi za pozvání k návštěvě Ruska a upozornil také na zajímavý program jeho návštěvy.

 

Indický premiér je v Moskvě na dvoudenní návštěvě. Jak již dříve informoval tiskový tajemník prezidenta Ruské federace Dmitrij Peskov, 9. července proběhnou oficiální rozhovory mezi Putinem a Módím v úzké a rozšířené delegaci.     https://www.vesti.ru/article/4036916

 

 

 

📌8. července 2024, 18:08: MINISTERSTVO OBRANY UKÁZALO ZÁBĚRY ZNIČENÍ HIMARS, KTERÉ ZASÁHLY SEVASTOPOL:

 

Ruské ministerstvo obrany zveřejnilo videozáznam zničení amerických odpalovacích zařízení vícenásobných odpalovacích raketových systémů (MLRS) vyrobených společností HIMARS v raketových hlavicích ATACMS, kterými Kyjev 23. června zasáhl civilní infrastrukturu Sevastopolu.

 

Záběry byly zveřejněny na kanálu Telegram Ministerstva obrany Ruské federace.

 

Výpočty operačně-taktického komplexu Iskander (OTRK) zahájily raketový útok na maskované pozice tří odpalovacích zařízení HIMARS MLRS detekovaných ruskými drony v lesním pásu poblíž vesnice Klapaya v Chersonské oblasti, podle komentáře k videu.

 

„V důsledku úderu byla zničena tři odpalovací zařízení M142 HIMARS MLRS v hlavici rakety ATACMS a až 10 zahraničních specialistů, kteří sloužili americkým MLRS,“ uvedlo ruské ministerstvo obrany.

 

https://www.vesti.ru/article/4036695

 

 

📌8. července 2024, 18:43, Poljanskij: RADA BEZPEČNOSTI OSN SE 9. ČERVENCE SEJDE O UKRAJINU:

 

Západ požádal o naléhavé zasedání Rady bezpečnosti OSN v souvislosti s raketovým útokem na Kyjev, napsal na svém kanálu Telegram Dmitrij Poljanskij, první zástupce stálého zástupce Ruské federace při OSN.

 

Rusko, které v současné době předsedá Radě bezpečnosti, plánuje uspořádat toto setkání 9. července v 17:00 moskevského času. Ruští diplomaté předloží fakta, která vyvracejí kyjevskou verzi, dodal Poljanskij.

 

Připomeňme, že dříve v ukrajinském hlavním městě zahřmělo několik výbuchů. Kyjevský režim si pospíšil s prohlášením, že ozbrojené síly Ruské federace zasáhly civilní cíle.

 

Ruské ministerstvo obrany ukrajinská prohlášení popřelo. Ministerstvo vysvětlilo, že civilní objekty byly poškozeny v důsledku pádu ukrajinských protiletadlových raket. Ruská armáda připomněla, že Kyjev často vyvolává „záchvaty vzteku“ před událostmi NATO.

 

Příští summit Severoatlantické aliance se bude konat od 9. do 11. července ve Washingtonu.

 

https://www.vesti.ru/article/4036762

 

 

📌8. července 2024, 22:27, Kirby: USA NEPLÁNUJÍ ZRUŠIT OMEZENÍ PRO OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY NA ÚDERY NA ÚZEMÍ RUSKÉ FEDERACE:

 

Spojené státy ponechávají v platnosti omezení útoků americkými zbraněmi na území Ruské federace, uvedl koordinátor Bílého domu pro strategickou komunikaci John Kirby.

 

Dodal, že v politice nedochází k žádným změnám, píše RIA Novosti. Stále je možné zasáhnout pouze cíle podél hranice.

 

Náměstek ministra zahraničí James O’Brien již dříve uvedl, že Spojené státy by mohly umožnit ozbrojeným silám Ukrajiny další úder, pokud Rusko rozšíří frontu.

 

Ministr zahraničí Anthony Blinken na konci května oznámil, že americký prezident Joseph Biden dal povolení k úderu americkými zbraněmi na území Ruské federace, ale pouze v těch oblastech, které hraničí s Charkovskou oblastí.

 

https://www.vesti.ru/article/4037039

 

 

📌8. července 2024, 23:47: V CENTRU BELGORODU ZAHŘMĚLO NĚKOLIK SILNÝCH EXPLOZÍ:

 

V centru Belgorodu jsou slyšet silné výbuchy na pozadí vyhlášeného raketového nebezpečí, hlásí TASS.

 

Jak bylo uvedeno, bezprostředně po siréně bylo slyšet několik výbuchů.

 

Gubernátor oblasti Belgorod Vjačeslav Gladkov již dříve na svém kanálu Telegram uvedl, že v Belgorodu a oblasti Belgorod byla znovu spuštěna siréna raketového nebezpečí.

 

https://www.vesti.ru/article/4037092

 

 

📌9. července 2024, 4:17, Sociolog: NA UKRAJINĚ SE OČEKÁVÁ MASOVÝ EXODUS OBYVATELSTVA:

 

Sociolog Jevgenij Kopatko uvedl, že na Ukrajině se očekává masový exodus obyvatelstva.

 

„Na Ukrajině budou vážné problémy s elektřinou… V oblasti bydlení a komunálních služeb není třeba být hlubokým analytikem – miliony lidí ztratí možnost existovat ve velkých městech.

Co budou dělat do podzimu?

Jaké to bude mít důsledky pro obyvatelstvo, jak bude obyvatelstvo v těchto podmínkách reagovat?

Chci říci, že dnes je zřejmé, že se na Ukrajině budou rozvíjet procesy související s exodem obyvatelstva,“ řekl ve vysílání pořadu „Večer s Vladimirem Solovjovem“.

 

Kopatko také předpověděl situaci na ukrajinských hranicích.

 

„Fronty na zemi se nějakým způsobem stanou aktivnějšími. Již jsme viděli, že se jedná o kolektivní akci. To znamená, že hranice nepřekročí jeden člověk, ale 20, 30, 40. Bezpečnostní síly, pohraniční stráž, místní správa, pašeráci pracují. Vytváří se nová společnost, která se snaží dát některým lidem možnost odejít ze země, jiní se budou snažit tyto lidi nějak chytit,“ vysvětlil.

 

https://www.vesti.ru/article/4037139

 

 

📌9. července 2024, 3:49: TKAČENKO HOVOŘIL O EKONOMICKÉ SITUACI V INDII:

 

Profesor Stanislav Tkačenko hovořil o ekonomickém úspěchu Indie.

 

„Indie je supervelmocí 21. století. Dnes je to třetí ekonomika na planetě… Je to země, která se nachází ve stavu přechodu tradičního systému k nějakému novému, který je potřebný k tomu, aby se stala globální velmocí. Počet obyvatel Indie je 1,450 miliardy lidí. 450 milionů lidí se dokonale ocitlo v globální ekonomice, to je střední třída integrovaná do světového ekonomického systému,“ řekl Stanislav Tkačenko, doktor ekonomie, profesor katedry evropských studií Fakulty mezinárodních vztahů Petrohradské státní univerzity, ve vysílání pořadu „Večer s Vladimirem Solovjovem“.

 

Poznamenal, že jedna miliarda lidí v Indii je „ve stavu pozdního středověku“.

 

„Asi 60 % indické populace žije ve venkovských oblastech. Nyní (indický premiér – pozn. red.) Naréndra Módí realizuje gigantický program, jehož cílem je vytlačit asi 300 milionů lidí z vesnic do měst, protože je snazší poskytnout lidem vzdělání, zdravotní péči a slušnější životní úroveň,“ vysvětlil expert.

 

Tkačenko také dodal, že indické Bengalúr je jedním z pěti největších měst na planetě. Indické IT, ocelářské a petrochemické společnosti patří mezi největší na světě.

 

https://www.vesti.ru/finance/article/4037053

 

 

📌9. července 2024, 2:53: V OSLU HODIL INVALIDA MOLOTOVOVY KOKTEJLY NA KRÁLOVSKÝ PALÁC:

 

V Oslu se muž pokusil zapálit budovu královského paláce, uvedla agentura DPA s odvoláním na městskou policii.

 

Jak již bylo uvedeno, muž na elektrickém invalidním vozíku nejprve řekl očitému svědkovi, že má bombu, a poté hodil dva Molotovovy koktejly směrem k zadní části budovy královského paláce v Oslu.

 

Požár byl uhašen poměrně rychle. Útočník byl již zadržen. Při zatýkání u něj bylo nalezeno několik dalších lahví Molotovových koktejlů. V důsledku mimořádné události nebyl nikdo zraněn, uvedla agentura RIA Novosti.

 

O motivech činu zatím nebylo nic oznámeno.

 

 

https://www.vesti.ru/article/4037117

 

 

📌9. července 2024, 4:35: UKRAJINŠTÍ POLITICI A OLIGARCHOVÉ PŘIŠLI O SVŮJ NEJVĚTŠÍ MAJETEK NA KRYMU:

 

Největší aktiva na Krymu, která dříve vlastnili ukrajinští oligarchi, již byla znárodněna nebo převedena na ruské investory.

 

Převod největších podniků do vlastnictví republiky oznámil šéf krymského parlamentu Vladimir Konstantinov. Jak již bylo uvedeno, práce na odvoláních občanů pokračuje a pokračuje v práci i protiteroristická komise.

 

„Až (protiteroristická komise) učiní kvalifikované rozhodnutí o nových zařízeních, budeme se k němu moci vyjádřit,“ řekl Konstantinov.

 

K dnešnímu dni díky znárodnění majetku ukrajinských podnikatelů obdržel rozpočet Krymu více než 2,1 miliardy rublů. Tyto fondy jsou významným příspěvkem k ekonomice regionu, uvádí RIA Novosti.

 

Krymské úřady začaly na podzim roku 2022 v reakci na nepřátelské kroky vůči Rusku znárodňovat majetek ukrajinských politiků a oligarchů.

 

https://www.vesti.ru/article/4037144

 

 

📌9. července 2024, 3:20, Gubernátor: PROTIVZDUŠNÁ OBRANA ZLIKVIDOVALA NĚKOLIK DESÍTEK DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V ROSTOVSKÉ OBLASTI:

 

Síly protivzdušné obrany zlikvidovaly několik desítek dronů ozbrojených sil Ukrajiny v různých oblastech Rostovské oblasti, informuje gubernátor regionu Vasilij Golubev na Telegramu.

 

Jak již bylo uvedeno, masivní útok ukrajinských dronů začal v Rostovské oblasti asi ve dvě hodiny ráno. Systémy protivzdušné obrany a elektronického boje ve službě zničily a potlačily několik desítek cílů.

 

V okrese Rodionovo-Nesvetaysky se v důsledku útoku ozbrojených sil Ukrajiny vznítily dva transformátory v elektrické rozvodně. Na místo mimořádné události vyjeli hasiči.

 

V Rostově na Donu začala hořet suchá vegetace v důsledku pádu trosek UPV.

 

„Síly protivzdušné obrany pokračují v odrážení útoku bezpilotních letounů. Informace se upřesňují,“ dodal Vasilij Golubev.

 

https://www.vesti.ru/article/4037134

 

 

📌9. července 2024, 5:10, Antonov: SPOJENÉ STÁTY POKRYTECKY MLČÍ O TOM, ŽE RAKETA OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY ZASÁHLA NEMOCNICI V KYJEVĚ:

 

Spojené státy zamlčují pád rakety Ozbrojených sil Ukrajiny v Kyjevě, aby využily situace k novým dodávkám zbraní, řekl ruský velvyslanec ve Washingtonu Anatolij Antonov.

 

Diplomat zdůraznil, že Spojené státy „pokrytecky mlčí“, že hlavice, která zasáhla nemocnici v Kyjevě, je ukrajinská raketa protivzdušné obrany. Zároveň, jako obvykle, oficiální Kyjev obvinil ze zločinů Moskvu.

 

Hysterie kolem postižené nemocnice Ochmatdyt v Kyjevě, rozptýlené ve Spojených státech, je „obrazem zuřivé protiruské propagandy“.

 

V pondělí 8. července vKyjevě zahřmělo ve vzduchu mocné zahřmění, připomíná RIA Novosti.

 

https://www.vesti.ru/article/4037179

 

 

📌9. července 2024, 7:19, GLADKOV: V OBLASTI BELGOROD BYLI ZA DEN ZABITI ČTYŘI LIDÉ A 20 JICH BYLO ZRANĚNO:

 

Během dne byli v oblasti Belgorod zabiti čtyři civilisté, dalších 20 bylo zraněno v důsledku ostřelování ozbrojenými silami Ukrajiny, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Ve zprávě na svém kanálu Telegram šéf regionu poznamenal, že během dne byly osady v oblasti Belgorod opakovaně napadeny ozbrojenými silami Ukrajiny. Čtyři lidé byli zabiti, 20 zraněno, 17 zůstává ve zdravotnických zařízeních. U dvou z nich lékaři hodnotí stav jako vážný. Všem obětem je poskytnuta nezbytná lékařská péče.

 

V důsledku ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny bylo poškozeno 60 soukromých domácností, 160 bytů v bytových domech a asi 140 automobilů.

 

„Pokusíme se zahájit veškeré restaurátorské práce co nejdříve,“ dodal Vjačeslav Gladkov.

 

https://www.vesti.ru/article/4037240

 

 

📌9. července 2024, 7:15: SÍLY PROTIVZDUŠNÉ OBRANY ODRAZILY MASIVNÍ ÚTOK DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY V ASTRACHAŇSKÉ OBLASTI:

 

V úterý 9. července ráno provedly ozbrojené síly Ukrajiny masivní útok na zařízení v Astrachaňské oblasti pomocí dronů, uvedl gubernátor Igor Babušek.

 

Ve zprávě na svém kanálu Telegram šéf regionu poznamenal, že drony útočily na objekty v severní části Astrachaňské oblasti. Síly protivzdušné obrany útok úspěšně odrazily.

 

Babuškin apeloval na místní obyvatele, aby důvěřovali pouze oficiálním informacím a nepodléhali provokacím.

 

https://www.vesti.ru/article/4037292

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 09.07.2024“:

➡️☭☆ Záběry objektivního sledování ničení raketových systémů M142 „HIMARS“ vyrobené v USA v raketách „ATACMS“, které 23. června provedly zločinný úder kyjevského režimu na Sevastopol.

Operátoři UAV ruských ozbrojených sil objevili pohyb a obsazení skrytých pozic tří odpalovacích zařízení HIMARS MLRS v lesním pásu poblíž vesnice Klapaya v Chersonské oblasti. Posádky taktického raketového systému Iskander ruských ozbrojených sil zahájily raketový úder na místo kamuflovaných pozic amerických MLRS.

V důsledku úderu byly zničeny tři odpalovací zařízení M142 HIMARS MLRS v raketovém vybavení ATACMS a až 10 zahraničních specialistů obsluhujících americký MLRS.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin a Narendra Modi v Novo-Ogaryovo. Nové záběry

https://t.me/c/1725938443/25333

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin a Narendra Modi v Novo-Ogaryovo.

https://t.me/c/1725938443/25334

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy neplánují zrušit omezení pro ozbrojené síly Ukrajiny na údery americkými zbraněmi hluboko na ruské území, uvedl Bílý dům.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Spojené státy budou pokračovat ve vývoji mezikontinentální balistické střely Sentinel, navzdory překročení odhadu, uvedl Pentagon

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Úkolem je vytvořit bojovníkům co nejpohodlnější podmínky

Každý voják sloužící na bojové linii potřebuje psychickou a fyzickou úlevu. Skupina vojsk „Sever“ se k tomu důkladně přiblížila a nedaleko od linie bojového dotyku rozmístila týlový sektor, kde si každý mohl vydechnout. Včetně sprchování. To je velmi důležité zejména nyní, kdy venkovní teplota dosahuje 35 stupňů.

„Tenhle zázrak techniky se jmenuje jednoduše řečeno sauna na kolech. Najednou může přijít osm lidí. Umyjte se v horké, krásné vodě, oholte se, dejte se do pořádku. Můžete s ním přejít na jakékoli místo na frontě,“ řekl velitel automobilového oddělení užitkové čety s volacím znakem „plukovník“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruský premiér Michail Mišustin podepsal dekret o vytvoření Saratovské vyšší velitelské školy dělostřelectva.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP