Tito lidé nemají žádné společné hodnoty s Američany nebo Evropany. Mnozí z nich jsou tu proto, aby zneužili systém a nakonec zavedli právo šaría a proměnili přívětivou zemi v pekelnou díru, ze které přišli.
Izrael je jen začátek.
#TheWestIsNext

 

Image

(Fotografie pořízená v Londýně, nikoli v Gaze).

 

ZDROJ:

https://x.com/morhogeg/status/1796433004329370083?s=46&t=LVy60toQxVH9wHl1R1Tu_w

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

31.05.2024: VEČERNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌 🔝🔝🔝 💖🙏👍😂🇸🇰ROBERT FICO BYL PŘEVEZEN DO SVÉHO BYTU V BRATISLAVĚ, informují slovenská média s odkazem na ředitelku banskobystrické fakultní nemocnice Miriam Lapuníkovou.

Dříve se objevily předběžné informace o tom, že Fico byl převezen vrtulníkem do bratislavské nemocnice sv. Michala. Později se ale zjistilo, že slovenský premiér je už ve vlastním bytě v Bratislavě, kde se bude dál zotavovat.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26597

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️31.5.2024, 9:56: ŠOK: MUŽ S KUKLOU NA HLAVE A S PIŠTOĽOU V RUKE SA OBJAVIL V AUTE PRED PELLEGRINIHO DOMOM!

 

Slovenskom ešte stále rezonuje atentát na premiéra Roberta Fica, a už tu máme ďalší črtajúci sa obrovský problém. Ohrozený na živote môže byť aj novozvolený prezident Peter Pellegrini! Čo sa to na tom našom malom Slovensku deje?

 

MUŽ MIERIL ZATIAĽ IBA NA BYDLISKO ZATIAĽ

 

Iba pred pár hodinami sa Slováci dozvedeli, že premiéra Roberta Fica po atentáte už prepustili z banskobystrickej Rooseveltovej nemocnice do domácej ošetrovateľskej starostlivosti, ba že v ohrození po statuse Ľubomír Galka je zrejme aj podpredseda parlamentu a strany Smer-SSD Ľuboš Blaha, a už tu máme ďalší prípad keď niekto s pištoľou v ruke a kuklou na hlave chce ohroziť nášho najvyššieho ústavného činiteľa – novozvoleného prezidenta Petra Pellegriniho!

 

https://ereport.sk/muz-s-kuklou-na-hlave-a-s-pistolou-v-ruke-pred-pellegriniho-domom/

 

 

📌♨️♨️♨️30.5.2024, 20:35: SOROSOV POLITICKÝ AKTIVISTA KOVAČIČ A JEMU VERNÁ MILITANTNÁ PROGRESÍVNO-LIBERÁLNA ÚDERKA V TV MARKÍZE VSTÚPILI DO ŠTRAJKOVEJ POHOTOVOSTI. CHCÚ SI URČOVAŤ PRACOVNÉ PODMIENKY A ZAMESTNÁVATEĽOVI DÁVAJÚ ULTIMÁTA AKO POSLEDNÍ VÝPALNÍCI…

 

Skupina vzbúrených zamestnancov súkromnej televízie Markíza na čele s moderátorom Michalom Kovačičom predložila manažmentu svoje ďalšie požiadavky, pri nesplnení ktorých avizujú ostrý štrajk. Vedenie televízie Markíza vo štvrtok do štrajkovej pohotovosti. Informujú o tom na sociálnej sieti. Vysvetľujú, že ich krok je reakciou na to, že vedenie televízie nenaplnilo ich požiadavku písomne deklarovať pokračovanie diskusnej relácie Na telo s rovnakým moderátorom i slobodnou dramaturgiou. Manažmentu predložili ďalšie požiadavky, pri nesplnení ktorých avizujú ostrý štrajk.

 

Vo štvrtkovom vyhlásení konštatujú zásahy do spravodajstva i politických diskusií.

 „Pracovné podmienky zamestnancov a spolupracovníkov spravodajstva sú neuspokojivé, predovšetkým z dôvodu významných prekážok riadneho a nestranného výkonu práce redaktorov,“ uvádzajú.

 

Manažment žiadajú, aby sa do piatich dní písomne zaviazal, že k týmto zásahom dochádzať nebude.

Rovnako žiadajú vedenie, aby verejne deklarovalo, že spravodajstvo a politické diskusie bude televízia vysielať „slobodne, objektívne a nestranne, bez ohľadu na to, či sa v ňom vládna moc ukáže v pozitívnom, alebo negatívnom svetle“.

 

REDAKTORI CHCÚ ĎALEJ OD VEDENIA ZÁVÄZOK, ŽE BUDÚ MÔCŤ KLÁSŤ AJ KRITICKÉ OTÁZKY. 

„Je novinárskou povinnosťou klásť aj otázky, ktoré respondentom nie sú príjemné, lebo smerujú na ich politické rozhodnutia, motivácie a väzby. Ak respondent pred odpoveďou uteká alebo na novinára útočí, máme povinnosť pravdivo o takýchto reakciách informovať.“

 

Treťou požiadavkou je, že v spravodajstve nebude dochádzať k neštandardným a mimoriadnym zásahom do obsahu už schválených reportáží pripravených na odvysielanie.

 

Zamestnanci vo svojich požiadavkách odkazujú na interné dokumenty zamestnávateľa, z ktorých vychádzali.

 

Pod požiadavkami sú za štrajkový výbor podpísaní redaktor Adel Ghannam a moderátori Michal Kovačič a Viktor Vincze.

 

Upozorňujú, že sú ochotní zotrvať a stupňovať svoj tlak. „Ak vedenie nesplní naše požiadavky, sme pripravení prvýkrát v histórii tejto spoločnosti vstúpiť do ostrého štrajku,“ vyhlásili.

 

Podľa informácií Denníka N sa v televízii objavili esbéeskári, ktorí začali strážiť vchody do štúdií a réžie, odkiaľ by bolo možné narušiť živé vysielanie a odvysielať niečo neplánované.

 

https://www.infovojna.bz/article/sorosov-politicky-aktivista-kovacic-a-jemu-verna-militantna-progresivno-liberalna-uderka-v-tv-markize-vstupili-do-strajkovej-pohotovosti-chcu-si-urcovat-pracovne-podmienky-a-zamestnavatelovi-davaju-ultimata-ako-posledni-vypalnici

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Roman Kirsch: PŘEDPOVĚĎ HOSPODÁŘSKÉHO RŮSTU NEJVĚTŠÍCH SVĚTOVÝCH EKONOMIK V ROCE 2024

 

https://youtu.be/gDf8cUPd_yY?si=LY2asZEhl3cSfWBQ

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Roman Kirsch: JSME JIŽ VE STÁDIU NAPROSTÉHO ZPITOMĚNÍ NAŠEHO NÁRODA ANGLIČTINOU? 😨👎😨👎😨👎😨

 

https://youtu.be/v-TFbgi26M4?si=9IX7s2eXRFwkPfKD

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „SHOĎTE JADERNÉ BOMBY…“; PUTIN JE ŽÁDÁN, ABY VYUŽIL JADERNÉ BOMBY V DOBĚ, KDY NATO ZVAŽUJE POVOLIT ÚTOKY ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI NA RUSKÉ ÚZEMÍ

 

https://youtu.be/59JSQC-8EDw?si=UtGqI_BIJgq-rywl

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: MELONIOVÁ ŠOKUJE ALIANCI NATO SVÝM ODVÁŽNÝM POSTOJEM VE VĚCI ÚTOKŮ UVNITŘ ÚZEMÍ RUSKA; ITÁLIE IGNORUJE SLIB ZÁPADU UKRAJINĚ V DOBĚ, KDY PUTIN ZUŘÍ NAD JEHO ROZHODNUTÍM

 

https://youtu.be/GuTG9lYETR0?si=MB_ZtGTT3VgJdUe1

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️♨️31.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: „SHOĎTE JADERNÉ BOMBY…“; PUTIN JE ŽÁDÁN, ABY VYUŽIL JADERNÉ BOMBY V DOBĚ, KDY NATO ZVAŽUJE POVOLIT ÚTOKY ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI NA RUSKÉ ÚZEMÍ

 

https://youtu.be/59JSQC-8EDw?si=5H5KCt2btE_5g3Wg

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVO „NEJVĚTŠÍ VÍTĚZSTVÍ“ NA UKRAJINĚ; RUSKO „PŘEBÍRÁ KONTROLU“ NAD 880 ČTVEREČNÍMI KILOMETRY UKRAJINSKÉHO ÚZEMÍ BĚHEM POUHÝCH PĚTI MĚSÍCŮ TOHOTO ROKU…                               https://youtu.be/Q5gyJPQXeXU?si=5hKh6bXLlAprBMyR

 

 

📌💥💥💥31.05.2024, Times Of India, Roman Kirsch: PUTINŮV SPOJENEC SE POSTAVIL ZA RUSKO; SI ŤIN-PCHING ODMÍTÁ ÚČAST NA UKRAJINSKÉ MÍROVÉ KONFERENCI

 

https://youtu.be/8pXBpx2tGq4?si=J9oSrTyetm9XXnKS

 

 

📌 1934 – METODA PRO DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ ELEKTRICKOU STIMULACÍ NERVOVÉHO SYSTÉMU*

  1. LEON CHAFFEE A RICHARD U. LIGHT

 

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2601137/

https://stop5g.cz/seznam-patentu-kontrola-a-zmena-mysleni-chytra-sit-o-vas-bez-vas/

 

 

📌 ⚠️🇪🇺EU BY MOHLA REGULOVAT ZPRÁVY TELEGRAMU BLOOMBERG

ZPRÁVA

 

Brusel údajně zvažuje, že platformu se sídlem v Rusku podřídí svým „dezinformačním“ zákonům

 

Představitelé EU zvažují klasifikaci Telegramu jako „velmi velkou online platformu“. To by znamenalo, že aplikace pro zasílání zpráv zaměřená na soukromí by podléhala přísným cenzuře, uvedla v úterý agentura Bloomberg.

 

Zpráva agentury Bloomberg citovala anonymní zdroje, které tvrdily, že Brusel sáhl po Telegramu, aby zjistil, kolik lidí platformu pravidelně používá. Telegram tvrdí, že má kolem 41 milionů aktivních uživatelů měsíčně, což je číslo, které ho řadí pod hranici 45 milionů uživatelů v EU, která vyžaduje přísnou regulaci podle zákona o digitálních službách (DSA). 😂

https://www.rt.com/news/598437-eu-regulate-telegram-disinformation/

 

 

📌 „RUCE PRYČ OD NAŠEHO MLÁDÍ!“:

 

🇭🇺 Maďarský FM Szijjártó kritizuje návrhy plánů.

Ministr zahraničí vyzval své evropské protějšky, aby zastavili plány na odvod, který by nevyhnutelně vedl k nasazení na ukrajinskou frontu.

 

„Nechceme, aby byli mladí Maďaři posíláni na Ukrajinu kvůli válce, protože to není naše válka,“ vysvětlil. „S válkou nemáme nic společného.“

 

https://t.me/absurdnisvet/73825

 

 

📌 MUSLIMOVÉ SE MUSÍ SJEDNOTIT PROTI IZRAELI, ŘEKL ERDOGAN

 

 

Turecký prezident také obvinil Západ ze spoluúčasti na Netanjahuově „upírství“

 

Turecký prezident Recep Tayyip Erdogan vyzval islámský svět ke „společnému rozhodnutí“ proti Izraeli a označil židovský stát za hrozbu pro „celé lidstvo“.

 

„Mám několik slov, které bych řekl islámskému světu: Na co čekáte, abyste učinili společné rozhodnutí?“ řekl ve středu v projevu k poslancům své strany AKP.

 

„Izrael je hrozbou nejen pro Gazu, ale pro celé lidstvo. Žádný stát není bezpečný, pokud Izrael nedodržuje mezinárodní právo a necítí se být vázán mezinárodním právem,“ pokračoval, než obvinil izraelského premiéra Benjamina Netanjahua. spáchat „genocidu“.

 

https://www.rt.com/news/598486-erdogan-muslims-against-israel/

 

 

📌 ⚠️🇩🇪🇪🇺 OD PODVODŮ V HODNOTĚ MILIONŮ AŽ PO VYŠETŘOVÁNÍ BUNDESTAGU. URSULE VON DER LEYEN NENÍ KORUPCE CIZÍ. Toto video pokrývá vše.

 

Ursula obchází sankce EU vůči Rusku, aby si nacpala kapsy.

 

https://t.me/absurdnisvet/73829

 

 

📌 ⚠️🇪🇺 MÍSTOPŘEDSEDKYNĚ EVROPSKÉ KOMISE VĚRA JOUROVÁ: „MUSÍME POUŽÍT NÁSTROJE“☠️☠️☠️

 

„Myslím si, že stále existuje nevyužitý potenciál umělé inteligence nejen odhalit nelegální obsah a škodlivé a nebezpečné dezinformace, ale také je předem odhalit. Věřím, že můžeme použít UI k předpovídání konkrétních příběhů a konkrétních časů a konkrétních míst…“

 

https://t.me/absurdnisvet/73830

 

 

📌 PŘÍSPĚVKY BENA NORTONA:

65 % mladých lidí v USA souhlasí s tím, že „téměř všichni politici jsou zkorumpovaní a vydělávají na své politické moci“. Pouze 7 % nesouhlasí.

 

51 % věří, že americký politický systém „nefunguje pro lidi, jako jsem já“.

64 % souhlasí s tím, že „Amerika je v úpadku“.

 

Děti jsou v pořádku!👏👏👏   https://t.me/absurdnisvet/73831

 

 

📌 🇧🇾/🇺🇦🇺🇸🇪🇺 BĚLORUSKÝ PREZIDENT ALEXANDR LUKAŠENKO:

 

„Zelenskyj je hrdinou západního příběhu, nikoli ukrajinského lidu! Cestuje po celém světě v tričku s ukrajinským trojzubcem, aby ukázal své hrdinství. A ti na Západě vědí, jak ho pochválit.“

 

https://t.me/absurdnisvet/73832

 

 

📌 POSLEDNÍCH 6 MĚSÍCŮ JSEM VAROVAL, ŽE POLSKO NIKDY NEDOVOLÍ, ABY KYJEV PADL. DNES JSME DOSTALI POTVRZENÍ, ŽE MOJE ANALÝZA BYLA SPRÁVNÁ.

 

Pokud Rusko prolomí ukrajinské obranné linie, bude Polsko jednat společně s pobaltskými zeměmi.

 

Polsko nebude čekat na rozmístění ruských jednotek na svých hranicích a samo by vojáky na Ukrajinu poslalo.

 

Nemyslím si, že to Polsko říká bezdůvodně, ale je pravděpodobné, že uvidíme pád ukrajinské obranné linie.

 

Co bude potom, může být nepříjemné!

 

Pokud několik zemí NATO pošle pozemní jednotky na Ukrajinu a budou bojovat na straně Ukrajiny, nemělo by být nic vyloučeno.

 

https://x.com/World_At_War_6/status/1796128998684066046?t=snUxWK8rADX6-SimzMEYpg&s=19

 

 

📌 🚨🚨🚨WHO NAŘÍDILA „GLOBÁLNÍ UZAMČENÍ“, PROTOŽE AUSTRÁLIE HLÁSÍ PRVNÍ PŘÍPAD PTAČÍ CHŘIPKY U LIDÍ!!!

 

Světová zdravotnická organizace (WHO) nařídila vládám, aby se připravily na zavedení nových přísných omezení poté, co Austrálie ve středu ohlásila první případ ptačí chřipky u lidí.

 

https://telegra.ph/WHO-ordnet-weltweite-Lockdowns-an-da-Australien-den-ersten-Fall-von-Vogelgrippe-beim-Menschen-meldet-05-23

 

 

📌 ORGANIZACE SPOJENÝCH NÁRODŮ, VLÁDNÍ ÚSTŘEDÍ NOVÉHO SVĚTOVÉHO ŘÁDU, POSTAVENÁ NA POZEMKU DAROVANÉM SVOBODNÝM ZEDNÁŘEM 33. STUPNĚ JOHNEM D. ROCKEFELLEREM, JE REPREZENTOVÁNA LOGEM/VLAJKOU, KTERÁ JASNĚ ZOBRAZUJE PLOCHOU ZEMI ROZDĚLENOU DO 33 ČÁSTÍ.

 

Existuje 33 oficiálních stupňů svobodného zednářství skotského ritu a vlajka OSN obsahuje Plochou Zemi rozdělenou do přesně 33 částí.

 

Proč by si zakladatelé Organizace spojených národů vybrali logo/vlajku mapy Ploché Země rozdělené do 33 částí?

 

Jak to, že C. Fred Kleinknecht, šéf NASA, odešel do důchodu a okamžitě se stal vedoucím 33. stupně zednářství?

 

Jak to, že všichni předkové teorie kulové Země a tolik astronautů NASA jsou svobodní zednáři?

 

https://t.me/absurdnisvet/73835

 

 

📌 US PILOT OTVRZUJE PLOCHOU ZEMI….                              https://youtube.com/watch?v=-Bht0LbX0UU

 

 

📌 PŘED 42 LETY BYL OBJEVEN LÉK NA RAKOVINU.

 

Každý ví, že vyléčit rakovinu není tak ziskové, jako ji léčit a účtovat vám každý krok.

Je však třeba vzít v úvahu, že elita nikdy nezemřela na rakovinu, vždy umírají na stáří.

Co ti to říká? Přemýšlej o tom.

https://t.me/absurdnisvet/73846

 

 

📌PROČ JE TO ZAKÁZÁNO – ZÁNĚT LIDSTVA VE SVĚTĚ

 

„Konopí dokáže léčit lidský nervový systém, to se ví už velmi dlouho“  https://bewusst-vegan-froh.de/cannabis-kann-menschliches-nervensystem-heilen-das-ist-schon-sehr-lange-bekannt/

 

„Vitamín B17 -Meruňkové pecky: Největší krytí rakoviny v historii?“  https://bewusst-vegan-froh.de/aprikosen-kerne/

 

 

📌❗️BIDEN TAJNĚ POVOLIL UKRAJINSKÝM OZBROJENÝM SILÁM PROVÉST ÚDERY AMERICKÝMI ZBRANĚMI NA RUSKÉ ÚZEMÍ.

 

Server Politico uvádí, že Biden povolil ukrajinské armádě útoky v blízkosti hranic Charkovské oblasti.

„Prezident nedávno instruoval svůj tým, aby zajistil, že Ukrajina může použít americké zbraně k protiútoku v Charkově, aby Ukrajina mohla odpovědět na ruské síly, které na ně udeří nebo se k úderu chystají,“ uvedl zdroj publikace.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26593

 

 

📌♨️TUCKER CARLSON:  „IMPORTUJTE TŘETÍ SVĚT, STAŇTE SE TŘETÍM SVĚTEM. TOHLE JSME PRÁVĚ VIDĚLI. TRUMPA TO NEZASTAVÍ. VYHRAJE VOLBY, POKUD HO DŘÍV NEZABIJÍ. ALE ZNAMENÁ TO KONEC NEJSPRAVEDLIVĚJŠÍHO SOUDNÍHO SYSTÉMU NA SVĚTĚ. KAŽDÝ, KDO TENTO ROZSUDEK OBHAJUJE, JE NEBEZPEČÍM PRO VÁS A VAŠI RODINU.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26594

 

 

📌🇺🇸 Americká kongresmanka Marjorie Taylor-Green: „BIDEN TAJNĚ UDĚLIL UKRAJINĚ POVOLENÍ K ÚTOKU NA RUSKÉ ÚZEMÍ S POUŽITÍM AMERICKÝCH ZBRANÍ, TAKOVÁ ESKALACE BY NÁS MOHLA VÉST K PŘÍMÉ VÁLCE S RUSKEM. JOE BIDEN JE NEJEN DEMENTNÍ, ALE JE TAKÉ BLÁZEN! USA BY MĚLY USILOVAT O MÍR, NE O SVĚTOVOU VÁLKU!“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26595

 

 

📌💥POVOLENÍ PRO UKRAJINU ZASÁHNOUT RUSKO ZÁPADNÍMI ZBRANĚMI BY MOHLO VÉST K „NEKONTROLOVATELNÉ ESKALACI“ – VATIKÁNSKÝ STÁTNÍ SEKRETÁŘ.

„Myslím, že tato možnost by měla znepokojovat každého, komu není lhostejný osud našeho světa. Mohla by znamenat eskalaci, kterou už nikdo nedokáže kontrolovat,“ uvedl vatikánský státní sekretář kardinál Pietro Parolin.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26596

 

 

📌🇷🇺 „ZÁPADNÍ VOJENSKÁ TECHNIKA BUDE ZNIČENA NEJEN NA UKRAJINĚ, ALE I NA ÚZEMÍ DALŠÍCH ZEMÍ, POKUD ODTUD PŘIJDOU ÚDERY NA RUSKO,“ – DMITRIJ MEDVEDĚV.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26601

 

 

📌🤡KLAUN ZÍTRA NAVŠTÍVÍ SAÚDSKOU ARÁBII – DPA S ODVOLÁNÍM NA ZDROJ Z UKRAJINSKÉHO VELVYSLANECTVÍ V RIJÁDU.

„Plánuje tam hledat podporu před konferencí ve Švýcarsku,“ uvedla agentura

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26602

 

 

📌 🙏“VRÁTILI JSME SE“: DNES PROBĚHLA DALŠÍ VÝMĚNA VÁLEČNÝCH ZAJATCŮ.

Podle schématu 75 na 75 se vojáci vrátili do Ruska.

Záběry zveřejnil Šamsail Saraljev, poslanec Státní dumy a zástupce parlamentní koordinační skupiny pro otázky válečných zajatců.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26605

 

📌 ⚡️OLAF SCHOLZ POVOLIL UKRAJINĚ, ABY POUŽILA ZBRANĚ DODANÉ NĚMECKEM K ÚDERU NA RUSKO, CITOVAL DENÍK BILD MLUVČÍHO NĚMECKÉ VLÁDY.

 

Zároveň německý kancléř během rozhovoru se čtenáři listu Thüringer Allgemeine uvedl, že v blízké budoucnosti neočekává konflikt s Ruskem. Německo podle něj nechce posílat vojáky na Ukrajinu a cílem německé vlády je vyhnout se konfliktu prostřednictvím „diplomaticky motivované politiky“.

 

Již dříve Biden povolil Ukrajině použít americké zbraně k úderu na ruské území, ale pouze jako odvetnou akci na Charkov.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26607

 

 

📌 ♨️ KANDIDÁT NA AMERICKÉHO PREZIDENTA ROBERT KENNEDY JR.:

OKAMŽITĚ BYCH VŠE ZMĚNIL, ZASTAVIL VÁLKU, ZAHÁJIL JEDNÁNÍ S PUTINEM.

 

Nabídl Spojeným státům a Zelenskému dvě mírové smlouvy, které jsou pro nás také výhodné. Máme prezidenta, který nebude mluvit s Putinem a který přinutil Zelenského porušit mírovou smlouvu v dubnu 2022.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26608

 

 

📌 ☝️ ZELENSKYJ OPĚT ODMÍTL ROZHOVORY S RUSKEM A OZNAČIL JE ZA „NEREALISTICKÉ“.

„ZELENSKYJ PROHLÁSIL, ŽE JEDNÁNÍ S RUSKEM JSOU NEREÁLNÁ. Mírová dohoda by podle něj byla pastí.“ https://t.me/to_je_nas_svet/26609

 

 

📌 🤡SEBEOBRANA NENÍ ESKALACE, ALE ZÁKLADNÍ PRÁVO – STOLTENBERG O POVOLENÍ UKRAJINĚ ZASÁHNOUT RUSKÁ MĚSTA.

 

V současné době se frontová linie nenachází uvnitř Ukrajiny, nyní se bojuje v oblasti Charkova na hranicích mezi Ruskem a Ukrajinou.

Putin od začátku konfliktu na Ukrajině vyhrožuje spojencům v NATO, den před 24. únorem pronesl projev, v němž vyhrožoval každému spojenci, který by podpořil Ukrajinu, ale my jsme ho neposlechli, kdybychom se nechali tímto vzkazem odradit, nemohli bychom poskytnout žádnou podporu.

⚡️Stoltenberg navrhl vyčlenit na pomoc Ukrajině 40 miliard eur ročně.

Generální tajemník NATO uvedl, že navrhl vyčlenit každoročně 40 miliard eur na vojenskou pomoc Ukrajině a stanovit tyto prostředky jako povinné.

„Měli bychom udržet podporu alespoň na této úrovni tak dlouho, jak bude potřeba,“ řekl generální tajemník.

Vyzval také k tomu, aby se náklady rozdělily mezi členské státy aliance, a byla tak zaručena předvídatelnost financování dodávek zbraní Kyjevu

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26610

https://t.me/to_je_nas_svet/26611

 

 

📌 31. KVĚTNA 2024 16:33: PEKAROVÁ KRITIZUJE POLICII: JE NEPŘIJATELNÉ, ŽE O NÁLEZU KOKAINU NEINFORMOVALA VEDENÍ SNĚMOVNY.

 

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) pokládá za nepřijatelné, že policie neinformovala nikoho z vedení Sněmovny o nálezu kokainu na toaletě ve sněmovní budově. Sama se o tomto nálezu dozvěděla až začátkem tohoto týdne z dotazu novináře. Řekla to v pátek na plénu Sněmovny. Předseda opozičního hnutí ANO Andrej Babiš předtím navrhoval, aby se Sněmovna kauzou na schůzi zabývala. Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) řekl poslancům, že policie v rámci svých postupů nepochybila.

 

O nálezu kokainu ve Sněmovně informoval web Seznam Zprávy. Uvedl, že policejní ochranná služba Sněmovny objevila na přelomu loňského a předloňského roku drogu na pánské toaletě. Podle mluvčího ochranné služby Tomáše Procházky vedení služby případ vyhodnotilo tak, že vzhledem k minimálnímu množství drogy nešlo o trestný čin ani přestupek a nález dál nehlásilo.

 

https://cnn.iprima.cz/pekarova-neinformovani-vedeni-snemovny-o-nalezu-kokainu-je-neprijatelne-438534

 

 

📌 🇨🇳ČÍNSKÁ ARMÁDA JE PŘIPRAVENA BRÁNIT SPRAVEDLNOST VE SVĚTĚ SPOLEČNĚ S RUSKOU ARMÁDOU, UVEDL OFICIÁLNÍ PŘEDSTAVITEL ČÍNSKÉHO MINISTERSTVA OBRANY WU QIAN: „ČÍNSKÉ OZBROJENÉ SÍLY JSOU PŘIPRAVENY SPOLUPRACOVAT S RUSKOU ARMÁDOU NA KOMPLEXNÍ REALIZACI DŮLEŽITÉHO KONSENSU, KTERÉHO DOSÁHLY HLAVY OBOU STÁTŮ.

 

Vojáci PLA jsou připraveni spolupracovat se svými ruskými kolegy na obraně mezinárodní spravedlnosti a nestrannosti a vynaložit veškeré úsilí k zajištění mezinárodní a regionální bezpečnosti.“

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26614

 

 

📌 ⚡️The Wall Street Journal: USA UMOŽNÍ UKRAJINĚ ZASÁHNOUT RUSKOU FEDERACI RAKETOVÝMI SYSTÉMY HIMARS MLRS, GMLRS A DĚLOSTŘELECTVEM.

 

Novinám to sdělily zdroje ve vládě. Publikace se nezmiňuje o tom, že AFU nebude schopna sama tyto zbraně obsluhovat bez účasti důstojníků NATO.

 

Již dříve místopředseda ruské bezpečnostní rady Dmitrij Medveděv poznamenal, že Rusko může považovat útoky na své území za přímou účast NATO ve válce proti Rusku.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26615

 

📌 ⚡️BLINKEN POHROZIL ČÍNĚ SANKCEMI ZA JEJÍ VOJENSKOU PODPORU RUSKA.

 

„Již jsme podnikli kroky proti čínským společnostem, které se podílely na obcházení sankcí souvisejících s podporou ruské obranné průmyslové základny, včetně uvalení sankcí na více než 100 čínských společností toho či onoho druhu, a jak jsem jasně řekl, budeme v tom podle potřeby pokračovat,“ uvedl americký ministr zahraničí Anthony Blinken.

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26617

 

 

📌31. května 2024 16:33: ŠÉF LITEVSKÉHO MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ NEVYLOUČIL, ŽE UKRAJINA ZASÁHNE BĚLORUSKO:

 

Ukrajina má právo udeřit na ruské vojenské cíle na území Běloruska, uvedl litevský ministr zahraničí Gabrielius Landsbergis.

 

Litevský ministr zahraničí učinil toto prohlášení v předvečer zasedání ministrů zahraničí NATO v Praze.

 

Landsbergis vysvětlil, že Ukrajina by měla mít všechny možnosti se bránit, včetně úderů na ruské cíle na území Ruské federace a Běloruska.

 

RIA Novosti připomíná, že západní média již dříve informovala, že šéf Bílého domu Joe Biden údajně umožnil Ukrajině zaútočit americkými zbraněmi na ruské území.

 

https://www.vesti.ru/article/3978521

 

 

📌31. května 2024 16:25: BEZPILOTNÍ LETOUN NARAZIL DO VÝŠKOVÉ BUDOVY V BELGORODU.

 

Ukrajinská armáda zasáhla obytný dům v Belgorodu, uvedl gubernátor Vjačeslav Gladkov.

 

Bezpilotní letoun narazil do budovy a explodoval, přičemž poškodil pět bytů. Kromě toho šrapnel pořezal střechu a stěny letního pavilonu nedaleké školky a auto.

 

„Nikdo z civilistů nebyl zraněn. Na místě pracují provozní služby. Informace o důsledcích se upřesňují,“ zdůraznil šéf kraje.

 

Další dron ozbrojených sil Ukrajiny spadl do vesnice v obci Dubovoje v oblasti Belgorod. V důsledku detonace bojové hlavice dronu nedošlo k žádným obětem ani zraněním, šrapnel zachytil plot na území soukromé domácnosti.

 

Připomeňme, že dříve v pátek ukrajinské bezpilotní letouny zahájily sérii úderů na civilní cíle v regionu. V důsledku zásahů shořela auta, šest osad zůstalo bez elektřiny.

 

https://www.vesti.ru/article/3978548

 

 

📌31. května 2024 16:47: SPOJENÉ STÁTY SLÍBILY, ŽE SE BUDOU I NADÁLE PŘIZPŮSOBOVAT ŽÁDOSTEM KYJEVA O ÚDERY NA RUSKOU FEDERACI:

 

Spojené státy se budou i nadále přizpůsobovat požadavkům Ukrajiny na použití amerických zbraní k úderům hluboko do Ruska. „Budeme pokračovat v tom, co děláme,“ řekl Antony Blinken.

 

Na tiskové konferenci v Praze, kterou přenášelo ministerstvo zahraničí, americký ministr zahraničí potvrdil, že Kyjev v posledních týdnech požádal o povolení použít zbraně předané Spojenými státy pro účely uvnitř Ruska.

 

Podle Blinkena Joe Biden takové použití schválil.

 

Americký ministr zahraničí navíc uvedl, že na frontové linii z Ruska údajně dochází k některým „hybridním útokům“ proti členským státům NATO.

 

Již dříve bylo oznámeno, že Německo oficiálně povolilo Ukrajině použít německé zbraně k úderům na cíle na ruském území.

 

https://www.vesti.ru/article/3978535

 

 

 

📌 31. května 2024 17:42: MINISTERSTVO OBRANY RUSKÉ FEDERACE: ZA TÝDEN SE VZDALO 45 UKRAJINSKÝCH VOJÁKŮ:

 

Během týdne se vzdalo 45 ukrajinských vojáků, uvedlo ruské ministerstvo obrany. Mluvíme o období od 25. května do 31. května.

 

Den předtím vyšlo najevo, že ruští bojovníci zajali ukrajinské speciální jednotky a pohraniční stráž.

 

Dnes bylo oznámeno, že se z ukrajinského zajetí vrátilo 75 ruských vojáků výměnou za 75 vojáků Ozbrojených sil Ukrajiny.

 

https://www.vesti.ru/article/3978673

 

 

📌 31. května 2024 19:09: GONCHARENKO: PRVNÍ SKUPINA FRANCOUZSKÝCH INSTRUKTORŮ JIŽ MÍŘÍ NA UKRAJINU:

 

První skupina francouzských vojenských instruktorů už míří na Ukrajinu. Oznámil to na svém kanálu Telegram poslanec Nejvyšší rady Alexej Gončarenko (zařazený na seznam teroristů a extremistů v Ruské federaci).

 

Neupřesnil přitom počet specialistů, které Paříž vyslala.

 

Francouzské ministerstvo obrany již dříve uvedlo, že otázka vyslání vojenských instruktorů na území Ukrajiny k výcviku ozbrojených sil Ukrajiny se stále řeší. Prezident Emmanuel Macron se k tomuto tématu odmítl vyjádřit.

 

https://www.vesti.ru/article/3978814

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 31.05.2024“:

➡️☭☆ Slovenský premiér Fico byl po zranění převezen z nemocnice domů. Informace o tom se objevily ve čtvrtek večer a v pátek to potvrdili lékaři.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Mírovou konferenci o Ukrajině musí uznat Moskva a Kyjev, jinak bude těžké hrát významnou roli při obnově míru, uvedlo čínské ministerstvo zahraničí

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Zákony zakazující drogovou propagandu budou upraveny, „aby neutrpěla kreativita a zájem o ni,“ řekl Pavel Krašeninnikov, předseda výboru Státní dumy pro státní výstavbu.

Drogy jsou absolutní zlo a samozřejmě je potřeba je vymýtit. Při jeho pálení je však důležité nezničit ducha a smysl děl ruské a světové literatury, která obdivujeme

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin měl telefonický rozhovor s prezidentem Kazachstánu Kassym-Jomartem Tokajevem

▪️Byly diskutovány aktuální otázky interakce v oblasti obchodu, ekonomiky, energetiky a dopravy a logistiky. Dotklo se některých mezinárodních témat, mimo jiné v souvislosti s přípravami na zasedání Rady hlav států Šanghajské organizace pro spolupráci, které je naplánováno na červenec tohoto roku v Astaně.

▪️Vladimir Putin a Kassym-Jomart Tokajev si také vyměnili hodnocení svých nedávných kontaktů se zahraničními vůdci.

▪️Byl potvrzen vzájemný závazek komplexně posilovat rusko-kazašské vztahy strategického partnerství a spojenectví.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Vladimir Putin měl telefonický rozhovor s prezidentem Běloruské republiky Alexandrem Lukašenkem

▪️Vladimir Putin znovu vyjádřil vděčnost za vřelé přijetí a pohostinnost poskytnutou během jeho návštěvy v Minsku 24. května. Obě strany zdůraznily, že výsledky jednání na vysoké úrovni daly významný impuls k dalšímu rozvoji mnohostranných rusko-běloruských vztahů strategického partnerství a spojenectví.

▪️Některé otázky byly diskutovány v souvislosti s nadcházejícím červencovým summitem Šanghajské organizace pro spolupráci v Kazachstánu, na kterém je plánováno rozhodnout o udělení statutu Běloruska za členský stát SCO.

▪️Bylo dohodnuto pokračování kontaktů na různých úrovních.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Plocha požáru v budově na ulici Ljusinovskaja v Moskvě dosáhla 300 metrů čtverečních. Na střeše je vidět otevřený plamen, na místě zasahuje mnoho hasičů.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Požár v rekonstruované budově v centru Moskvy byl lokalizován, oznámilo ústředí ministerstva pro mimořádné situace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Dělostřelci ze skupiny sil Západ zničili nepřátelské pevnosti a živou sílu

Na záběrech posádka samohybné houfnice Msta-S prvním výstřelem rozebrala nepřátelského opornika. Následné výstřely zabily vojáky ukrajinských ozbrojených sil, kteří se snažili uprchnout ze svých pozic.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

 

Vědci volají po naléhavých opatřeních: Vyhněte se krvi očkovaných

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

28.5.2024

Opakovaně se objevují varování před krví očkovaných, přesto drtivá většina zemí krev nijak neselektuje. Některé studie dokazují, že krev očkovaných je kontaminována spike proteinem – a může se to dokonce týkat i neočkovaných, u kterých se tak projeví efekt vylučování spike proteinů z očkovaných.

V metaanalýze, která byla nedávno zveřejněna na preprints.org, japonští vědci varují před potenciálně smrtelnými riziky pro pacienty, kteří dostávají krev od lidí, kteří byli očkováni injekcemi mRNA proti COVIDu, a vyzývají k naléhavým opatřením k zajištění bezpečnosti globálního zásobování krví. Podle autorů:

“…mnoho zemí po celém světě oznámilo, že tzv. genetické vakcíny, jako např. ty, které používají modifikovanou mRNA kódující spike protein a lipidové nanočástice jako transportní systém, vedly k trombóze a následnému kardiovaskulárnímu poškození po očkování, stejně jako k různým onemocněním postihujícím všechny orgány a systémy, včetně nervového systému…

Vzhledem k těmto okolnostem a důkazům, které se nedávno objevily, upozorňujeme zdravotníky na různá rizika spojená s krevními transfuzemi pomocí krevních produktů získaných od lidí, kteří dlouhodobě trpěli COVIDem a od geneticky očkovaných lidí, včetně těch, kteří dostali vakcíny mRNA a my navrhujeme konkrétní testy, testovací metody a předpisy, abychom tato rizika řešili.“

Krev od očkovaných dárců může představovat riziko pro neurologické zdraví

Zvláštním rizikem, kterým se tento dokument zabývá, jsou účinky krve kontaminované prionovými strukturami ve spike proteinu.

Priony jsou špatně poskládané proteiny, které mohou způsobit neurodegenerativní onemocnění, jako je Creutzfeldt-Jakobova choroba (CJD) u lidí tím, že způsobují chybné skládání normálních proteinů v mozku.

Prionová onemocnění se vyznačují dlouhou inkubační dobou, následovanou rychlou progresí a vysokou úmrtností. Návrh, že spike protein SARS-CoV-2, zejména v určitých variantách, může obsahovat domény podobné prionům, je znepokojivý z několika důvodů:

  • Riziko přenosu – Pokud mohou být spike proteiny s prionovými strukturami přenášeny krevní transfuzí, existuje riziko, že mohou u příjemců způsobit prionová onemocnění. Prionové choroby je notoricky obtížné diagnostikovat včas, jsou nevyléčitelné a smrtelné, takže možný přenos prostřednictvím krevních produktů představuje významné bezpečnostní riziko.
  • Výzvy při detekci a eliminaci prionů – Současné metody krevního screeningu netestují specificky priony, a to jak proto, že prionová onemocnění jsou vzácná, tak proto, že detekce prionů v nízkých koncentracích je technicky obtížná. Pokud jsou v krvi lidí, kterým byla podána COVID vakcína se spike proteiny s vlastnostmi podobnými prionům, stávající protokoly o bezpečnosti krve nemusí stačit k zabránění přenosu.
  • Dlouhodobé obavy o bezpečnost – Prionová onemocnění mají dlouhou dobu latence, což znamená, že příznaky se mohou objevit až po letech nebo dokonce desetiletích po expozici. Toto zpoždění ztěžuje vysledování zdroje infekce ke krevní transfuzi a posouzení bezpečnosti dodávek krve v průběhu času.
  • Důsledky pro řízení krevního zásobení – Obavy z potenciálních rizik spojených s prionovými strukturami ve spike proteinech by mohly vést ke změnám kritérií způsobilosti dárců nebo k zavedení dalších screeningových opatření. Tyto změny by mohly ovlivnit dostupnost krevních produktů nezbytných pro běžné lékařské postupy.
  • Důvěra veřejnosti – Povědomí veřejnosti o těchto potenciálních rizicích, i když jsou teoretická nebo mají velmi nízkou pravděpodobnost výskytu, by mohlo ovlivnit ochotu lidí darovat krev nebo přijímat krevní transfuze, čímž by se snížila míra darování krve a celková důvěra v dárcovství krve a snížila by se bezpečnost krevních transfuzí.

 

Autoři zdůrazňují potřebu komplexních studií k lepšímu pochopení důsledků těchto prionových struktur ve spike proteinu, a to nejen ve vztahu k bezpečnosti mRNA injekcí, ale také ve vztahu k širším důsledkům pro intervence veřejné politiky v oblasti zdraví, jako je např. praxe krevní transfuze.

Další možná zdravotní rizika z kontaminované krve

Kontaminovaná krev může také představovat další vážná zdravotní rizika:

  • Snížená imunitní funkce u příjemců krve – Bylo prokázáno, že čím více dávek injekce COVID jste dostali, tím větší je pravděpodobnost, že budete trpět budoucími infekcemi, ať už SARS-CoV-2 nebo jinými viry, což ukazuje na závislost na protilátkách. Darování krve od lidí, kteří dostali více dávek injekcí mRNA, nemusí poskytnout dostatečnou imunitu proti běžným infekcím, což u příjemců vede k subklinickým infekcím a onemocněním.
  • Tvorba krevních sraženin a agregátů amyloidu – Pokud imunitní systém příjemce krve není dostatečně silný, aby neutralizoval spike protein, mohou se také tvořit krevní sraženiny a agregáty amyloidu.
  • Chronický zánět – Dlouhodobé vystavení antigenům z očkování proti COVID-19 může vyvolat tvorbu protilátek IgG4, což vede k chronickému zánětu a imunitní dysfunkci. Protilátky IgG4 se často vyskytují při chronické expozici antigenům, jako:  při přetrvávajících infekcích, některých typech rakoviny a dlouhodobé expozici alergenům. IgG4 protilátky jsou také spojeny s jedinečným stavem známým jako IgG4-Related Disease (IgG4-RD), fibro-zánětlivé onemocnění charakterizované otoky nebo masy v postižených orgánech.

 

Krevní transfuze a riziko autoimunitních onemocnění

Autoři také upozorňují, že kontaminovaná krev může u příjemců spustit autoimunitní onemocnění. Nedávný výzkum ukázal, že pseudouridylace RNA, proces, ve kterém je uracil nahrazen syntetickým methylpseudouridinem, může vést k posunu rámce, což je chyba v dekódování, která může vyvolat produkci aberantních proteinů.

 

 

ZDROJ:

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/vedci-volaji-po-nalehavych-opatrenich-vyhnete-se-krvi-ockovanych/

 

 

Každá maličkost pomáhá, děkujeme všem, kteří částkami od 5Kč do 1000,- Kč měsíčně pomáhají našemu společnému boji proti cenzuře. Podpořit naši činnost můžete od 5 kč do libovolné částky na účet:
DĚKUJEME.
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
DĚKUJEME 🌹👍🍀
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

 

31.05.2024: RANNÍ ZPRÁVY, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

 

📌🔝🔝🔝 💖🙏👍😂 30.5.2024, eREPORT: PREMIÉR FICO SA MÁ NACHÁDZAŤ V BRATISLAVE: PREVIEZLI HO Z ROOSEVELTOVEJ NEMOCNICE, VĎAKA ZLEPŠENÉMU STAVU.

 

Každý deň sa dozvedáme nové a nové správy o zdravotnom stave predsedu vlády Roberta Fica, ktorý sa stal obeťou atentátu spred dvoch týždňov. Podľa lekárov, sa premiérov stav zlepšuje. Potvrdzujú to aj najnovšie správy.

 

https://ereport.sk/premier-fico-sa-ma-nachadzat-v-bratislave-previezli-ho-z-rooseveltovej-nemocnice-vdaka-zlepsenemu-stavu/

 

 

📌📢🔝🔝🔝♨️♨️♨️30.5.2024, Volný bloG, Lenka Peterková: VIKTOR ORBÁN PROHLÁSIL, ŽE LETOS MŮŽE BÝT UKONČENA HANEBNÁ ÉRA ZÁPADNÍ CIVILIZACE!

 

👉GENERÁLNÍ PROKURÁTOR Z HAAGU VYLÍČIL NA CNN, JAK MU AMERIČANÉ VYHROŽUJÍ! A VŘÍSKOT PETRA FIALY MÁ MOŽNÁ SVŮJ DŮVOD! JEHO VLÁDA TOTIŽ PŘED ZAHÁJENÍM IZRAELSKÉ INVAZE DO GAZY POSVĚTILA DODÁNÍ BALISTICKÝCH PLÁTŮ DO NEPRŮSTŘELNÝCH VEST IZRAELSKÉ ARMÁDĚ, A TO NA ŽÁDOST V HAAGU OBVINĚNÉHO YOAVA GALLANTA! ZNÁME PODROBNOSTI!

 

Nadcházející volby do Evropského parlamentu budou mít nadprůměrnou volební účast a podle všeho dojde k přepsání celého obsazení tohoto legislativního křídla EU. Viktor Orbán na konferenci CPAC 2024 v Budapešti prohlásil, že letos můžeme ukončit hanebnou éru západní civilizace, kterou se myslí progresivní liberalismus. Ten totiž podle Orbána generuje vůdce, kteří nejsou schopni vládnutí a progresivní liberálové namísto lidu zastupují své vlastní zájmy a prosazují vlastní cíle, které vnucují obyvatelstvu.

 

👉Lidé v Evropě totiž mají už po krk liberálů a chtějí návrat k tradičním hodnotám a skoncování s liberálními experimenty, jako je sociální a genderové inženýrství. Konflikt mezi konzervativní částí Evropy a liberály je způsoben samozřejmě procesy řízení na 1. prioritě od roku 1989. Je to důsledek vlivu eugenického vektoru 1. priority se všemi jejími projevy a následky.

 

Značná část nových Evropanů už prostě nevěří v národní teze, protože nikdo je k nim v procesech výchovy a vzdělávání na 1. prioritě nevedl.

👉Namísto toho výchova se změnila v indoktrinaci na podporu tzv. výchovy Evropského člověka.

👉Výsledky se nyní dostavují 35 let po pádu komunismu a již brzy to budou dvě generace, který vyrostly po roce 1990 a vliv eugenického vektoru 1. priority na ně zcela a brutálně dolehl.

👉V různých zemích Evropy ale indoktrinace probíhala různě intenzivně a zcela jasně a zřetelně se nepovedla v zemích jako je Maďarsko, Srbsko a částečně i Slovensko.

 

VIDEO: KARIM KHAN VYLÍČIL, JAK AMERIČTÍ SENÁTOŘI NA NĚHO ÚTOČÍ, ŽE SOUD V HAAGU MÁ SOUDIT JEN AFRIČANY A PUTINA, ALE NE IZRAELCE NEBO AMERIČANY!

 

👉Ve většině zemí Evropy je však progresivní liberalismus natolik ukotvený, že jeho likvidaci lze dosáhnout jen rozvratem sociální bezpečnosti v Evropě, a to buď v důsledku povstání, nepokojů, hladomoru, sociálních otřesů, ztráty důchodů, katastrofálního propadu životní úrovně a války v Evropě.

Degenerativní procesy jsou přitom indukovány do výchovy a vzdělávání úmyslně s cílem vychovat jednoduché voliče, kteří nepřemýšlí o zítřku, ale zajímá je jen dnešek.

👉Volby do EU parlamentu tak jsou jednou z posledních možností, jak něco změnit, něž nová generace Evropy získá většinu během všech voleb v zemích EU. To je realita!

 

👉Stačí se podívat na to, co říkal generální prokurátor soudu v Haagu Karim Khan v rozhovoru na americké stanici CNN.

Rozhovor byl vedený přímo v Haagu v soudní síni a Khan sugestivně redaktorce CNN Christiane Amanpour vylíčil, jak mu američtí senátoři vyhrožují. Jeden z nich mu dokonce při soukromém rozhovoru řekl, že soud v Haagu byl vytvořen proto, aby soudil diktátory ze zemí Afriky anebo zločince, jakým je prý Putin. Nebyl ale vytvořen pro souzení představitelů Izraele nebo USA. Toto řekl generálnímu prokurátorovi z Haagu jeden z vysokých představitelů USA, a to pouze ukazuje a odhaluje, že Kreml má pravdu, když tvrdí, že soud v Haagu je nelegitimním nátlakovým nástrojem kolektivního Západu proti zemím, které nejsou v přátelském sepjetí s řádem Pax Americana.

 

ICC VYDAL ZATYKAČE I NA 3 VŮDCE HAMÁSU, ALE TI BY MOHLI ODHALIT ROLI MOSSADU A CIA NA FINANCOVÁNÍ I ŘÍZENÍ OPERACÍ HAMÁSU OD KONCE 80. LET MINULÉHO STOLETÍ

 

A je neuvěřitelné, že to, co nedávno tvrdil Vladimir Putin a Dmitrij Peskov, teď najednou přímo v rozhovoru pro CNN narovinu odhaluje generální prokurátor ICC.

👉Vůbec by mně nepřekvapilo, kdyby se Karimu Khanovi stala teď nějaká nehoda, ale kolektivní Západ by z toho obratem obvinil Rusko, vždyť ICC vydal zatykače na Putina a další Rusy, takže záminku by Rusko mělo. A všechna média by to začala opakovat. Jenže ve chvíli, kdy Khan v pondělí podal žádosti k soudu ICC o vydání zatykačů na Benjamina Netanyahua a na Yoava Gallanta, tak generální prokurátor ICC opravdu bruslí na tenkém ledě.

👉Podle médií prý ICC bude o žádosti rozhodovat mnoho měsíců, ale to není pravda.


👉PODLE NAŠICH INFORMACÍ A ROVNĚŽ PODLE RUSKÝCH NOVINÁŘŮ NEBUDE ROZHODOVÁNÍ SOUDU ICC O VYDÁNÍ ZATYKAČŮ TRVAT DÉLE NEŽ NĚKOLIK TÝDNŮ. Karim Khan žádá o zatykače i na některé představitele Hamásu a můžete vzít jed na to, že v centrále CIA v Langley jsou teď hrůzou bez sebe, co by se mohlo dostat na veřejnost o pozadí financování a vzniku Hamásu před tribunálem v Haagu, pokud by se tam předáci Hamásu ocitli a začali by mluvit.

 

Panečku, to by vyšly na světlo věci. To je podle mého názoru daleko větší noční můra pro Mossad a CIA, než že by tam před soudem stál Bibi a Gallant.

👉Američané udělají všechno proto, aby ty zatykače vydány nebyly. Pokud se jim to povede zablokovat, bude to znamení, že Američané v Evropě mají ještě nějakou moc. Pokud se jim to ale nepovede, bude to potvrzení odpisu moci USA a Izraele v Evropě. A přesně toho se bojí i Petr Fiala.

 

👉Fiala znovu na Twitteru omlouval Izrael a jeho teror na Palestincích. Ti si prý za utrpení mohou sami v důsledku útoku Hamásu ze 7. října! 👉JE TEN FIALA NORMÁLNÍ, NEBO USILUJE O SVŮJ ZATYKAČ OD ICC?

 

👉ČESKÝ PREMIÉR V PONDĚLÍ ZAČAL DOSLOVA VŘÍSKAT A PRO ČESKÁ MÉDIA PROHLÁSIL, ŽE NÁVRH NA ZATYKAČ NA NETANYAHUA JE NEPŘIJATELNÝ A DĚSIVÝ.

 

👉„Návrh hlavního prokurátora ICC vydat zatykač na představitele demokraticky zvolené vlády společně s vůdci islamistické organizace je děsivý a naprosto nepřijatelný. Nesmíme zapomínat, že to byl Hamás, kdo v říjnu zaútočil na Izrael a zabil, zranil a unesl tisíce nevinných lidí,” uvedl v pondělí na sociální síti X.

 

👉Dodal, že právě tento nevyprovokovaný teroristický útok vedl k současné válce v Gaze a utrpení civilistů v Gaze, Izraeli i Libanonu, čímž de facto znovu porušil Římský statut a znovu omlouval Izrael za to, že páchá genocidu v Gaze, na základě čehož požádal Karim Khan o zatykače.

 

NÁVRH HLAVNÍHO PROKURÁTORA ICC VYDAT ZATYKAČ NA PŘEDSTAVITELE DEMOKRATICKY ZVOLENÉ VLÁDY SPOLEČNĚ S VŮDCI ISLAMISTICKÉ TERORISTICKÉ ORGANIZACE JE DĚSIVÝ A ZCELA NEPŘIJATELNÝ.

NESMÍME ZAPOMÍNAT, ŽE TO BYL HAMÁS, KDO V ŘÍJNU ZAÚTOČIL NA IZRAEL A ZABIL, ZRANIL A UNESL TISÍCE…

 

https://volnyblog.news/viktor-orban-prohlasil-ze-letos-muze-byt-ukoncena-hanebna-era-zapadni-civilizace/

 

 

📌👀JAKÁ JE PRAVDĚPODOBNOST, ŽE DVA ZAMĚSTNANCI DEUTSCHE BANK NÁHLE ZEMŘELI JEN PÁR DNÍ PO SOBĚ!!! 😳

 

Frank Strauss – bývalý člen představenstva Deutsche Bank.

Rolf Breuer, bývalý CDO a generální ředitel Deutsche Bank.

Věci se začínají ohřívat!

 

https://t.me/absurdnisvet/73782

 

 

📌30.05.24-13:42, Lukáš Krupa: VLNA POZITÍVNYCH SPRÁV Z NEMOCNICE V BANSKEJ BYSTRICI: PREMIÉROV STAV SA NEUSTÁLE ZLEPŠUJE!

 

Premiér Robert Fico (Smer-SD) absolvoval na základe rozhodnutia konzília lekárov vo štvrtok ďalšie kontrolné vyšetrenia, ktoré potvrdili pozitívny vývoj jeho zdravotného stavu. Rovnako sa v týchto dňoch začal proces jeho rehabilitácie. Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici o tom informovala na sociálnej sieti.

 

Prežil atentát

 

Premiéra vážne postrelil 71-ročný muž po výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej, ktoré bolo 15. mája. Páchateľa vzal Špecializovaný trestný súd do vyšetrovacej väzby.

 

https://ereport.sk/vlna-pozitivnych-sprav/

 

 

📌🎚️EUROPOSLANKYNĚ FRANCESCA DONATO NAŠLA SVÉHO MANŽELA UŠKRCENÉHO V AUTĚ

😱😱😱

 

Jen 2 týdny poté, co varovala před nebezpečnou geopolitickou situací po útoku na slovenského premiéra Roberta Fica.

 

Byla jednou z mála evropských politiků, kteří se postavili proti Big Pharma, vakcínám a válce na Ukrajině.

 

https://t.me/absurdnisvet/73789

 

 

📌JEDINÝM POZITIVNÍM VÝSLEDKEM „VAKCÍN“ PROTI COVIDU JE TO, ŽE LIDÉ ZPOCHYBŇUJÍ BEZPEČNOST VŠECH VAKCÍN.👏👏👏 https://t.me/absurdnisvet/73790

 

📌PREZIDENTSKÉ VOLBY V USA JSOU ČÍM DÁL BLÍŽ – A TRUMP JE VE VŠECH PRŮZKUMECH JASNĚ NAPŘED. Věci jsou nyní pro Bidena opravdu těsné – dostává se pod rostoucí tlak ze všech stran.   https://t.me/absurdnisvet/73792

 

 

📌 🎚️BREAKING: ALFREDO CABRERA, KTERÝ JE KANDIDÁTEM NA STAROSTU VE MĚSTĚ COYUCA DE BENITEZ V MEXIKU, BYL ZAVRAŽDĚN…BYL ZASTŘELEN.

https://t.me/absurdnisvet/73793

 

 

📌 🎚️BREAKING: SOUDCE AMERICKÉHO OKRESNÍHO SOUDU LARRY HICKS, KTERÝ BYL JMENOVÁN PREZIDENTEM GEORGEM W. BUSHEM V ROCE 2001, BYL ZABIT PŘI HAVÁRII V NEVADĚ.

 

Hickse srazilo a zabilo auto před budovou federálního soudu v centru Rena v Nevadě.

 

https://t.me/absurdnisvet/73794

 

 

📌 🎚️FRANK STRAUSS: BÝVALÝ ŠÉF POŠTOVNÍ BANKY UMÍRÁ VE VĚKU 54 LET

 

Bývalý šéf Postbank Frank Strauss zemřel „náhle a nečekaně“. Manažer byl šest let generálním ředitelem Postbank. V Deutsche Bank byl dva roky členem představenstva a úzce spolupracoval s generálním ředitelem Christianem Sewingem.

 

https://t.me/absurdnisvet/73795

 

 

📌30.5.2024: TOHLE JE LORD JACOB ROTHSCHILD!

 

Jste připraveni odhalit pravdu? Je ti zle ze lží? Připojte se k našemu  Telegram Channel  . Je čas na skutečný příběh! Můj vděk všem čtenářům!

 

Ve světě vysokých financí a starých peněz jen málo jmen evokuje tolik moci a mystiky jako Rothschildové. Nedávný odchod lorda Jacoba Rothschilda , 4. barona Rothschilda, znamenal konec jedné z nejvlivnějších rodin v moderních dějinách. Život a kariéra Jacoba Rothschilda za sebou zanechaly odkaz, který zahrnuje přes miliardu dolarů v hotovosti, a nabízejí vhled do strategií a filozofií, které umožnily jeho rodině shromáždit a zachovat nesmírné bohatství po staletí.

 

Rothschildové nezbohatli náhodou. Všechno to byl mistrovský plán stát se nejbohatší rodinou v Evropě. Mayer Rothschild poslal svých 5 synů založit banky ve Frankfurtu, Paříži, Vídni, Neapoli a Londýně.

 

Bum! Řízený kolaps: Kompletní seznam bank vlastněných/kontrolovaných rothschildovskou zločineckou rodinou

A ono to fungovalo. Díky svým aktivům nyní Rothschildové vydělávají každý rok přes 300 miliard dolarů. Mezi jejich šílené investice patří: 1800+ luxusní sídla 100+ soukromé tryskáče Luxusní jachta za 100 milionů dolarů:

 

ROTHSCHILDOVO JMĚNÍ JE NESMÍRNÉ. Ale během 20. století se začala zmenšovat. Protože byl rozdělen mezi více než 30 dědiců, hrnec se zmenšoval a zmenšoval. Jacob Rothschild, frustrovaný svou rodinou, opustil banku, která nesla jeho jméno v roce 1980, a vydal se nashromáždit vlastní jmění.


TAJEMSTVÍ ZACHOVÁNÍ BOHATSTVÍ

 

  1. DIVERZIFIKACE: Jacob Rothschild chápal význam šíření investic do různých odvětví a regionů. Od spoluzakládání úspěšných firem až po investice do energetiky a technologií byla diverzifikace základním kamenem jeho strategie

 

  1. DLOUHODOBÁ VIZE: Rothschildové se na své investice vždy dívali dlouhodobě. Jacobovo úsilí o růst RIT Capital Partners a jeho zapojení do rozsáhlých projektů, jako je Národní knihovna Izraele, demonstrují závazek k udržitelnému růstu a dopadu

 

  1. FILANTROPIE A VLIV: Provázáním svého finančního úspěchu s filantropickým úsilím si Rothschildové udrželi svůj vliv a pověst. Jacobovo vedení v projektech jako Kneset a Nejvyšší soud Izraele zdůrazňuje, jak může strategická filantropie posílit sociální kapitál i finanční stabilitu

 

VAROVÁNÍProto je jejich válka pro vaši mysl a válka pro vaši DNA. Jsi posvátný!

 

  1. PŘIZPŮSOBIVOST: Jacob Rothschild se nebál otočit a přizpůsobit. Jeho odchod z NM Rothschild & Sons a následné podniky ilustrují ochotu přijmout změny a inovace, což je kritický rys pro zachování bohatství v dynamickém světě.

 

5.SOUKROMÍ A DISKRÉTNOST: Navzdory svému obrovskému vlivu si Rothschildové vždy cenili soukromí a diskrétnosti. Jacob málokdy hledal veřejné uznání za svou filantropickou práci, strategii, která udržela rodinu vlivnou i záhadnou.

 

Za necelých 10 let Jacob zvýšil svou důvěru o 570 milionů dolarů. Nyní je to jeden z největších trustů ve Velké Británii, v hodnotě 3 BN+ Ale tohle je jen malý pokles ve srovnání s rodinným majetkem Rothschildů, o kterém se říká, že činí 400 MILIARD dolarů – 1TN dolarů. To je víc než Bank of America a JP Morgan COMBINED.

 

MNOŽSTVÍ PENĚZ, KTERÉ MÁ KAŽDÝ ROTHSCHILDŮV DĚDIC, JE ŠÍLENÉ:

Lynn Forester – 673 milionů dolarů

Nathaniel – $1B

David Mayer – $10B

 

ALE NEPLÁNUJÍ JE UTRATIT.ROTHSCHILDOVÝM JÁDREM JE ZACHOVAT BOHATSTVÍ. ŘÍKÁ SE TOMU„OCHRANA HUSY“:

1) DLOUHODOBÁ PERSPEKTIVA

„Úspěch není o vítězství v každé bitvě, ale o tom mít sílu bojovat dál.“

V roce 1989 se Rothschild pokusil převzít British American Tobacco za 21 miliard dolarů – 2. největší nabídku na převzetí v historii.

 

Neuspěla, ale Rothschildovi to nezabránilo v odvážnějších sázkách na růst jeho investiční firmy.

 

2) ŘÍZENÍ RIZIK

„Ve světě, který se rychle mění, je jedinou strategií, která zaručeně selže, neriskovat. ”​

Zatímco riskování je nezbytné, Rothschild říká, že by mělo být vždy vyvážené.

Držet se toho, co máte, je mnohem snazší než vrátit své ztráty.

 

Ale také použili nějakou taktiku CRAZY, aby ochránili své bohatství.

Mayer Rothschild byl tak paranoidní, že přišel o své bohatství, že zařídil sňatky v rodině.

Jeho syn James se dokonce v roce 1824 oženil s dcerou vlastního bratra Betty.

 

Jejich taktika zachování bohatství fungovala.

 

Zatímco většina rodinných majetků se utratí za pouhé 3 generace, Rothschildové jsou bohatší než kdy jindy ve své 7. generaci.

 

Média často uvádějí, že Jacob nechal 1 miliardu dolarů své rodině.

Ale v jejich obrovské umělecké sbírce 25 000 kusů, která má hodnotu přes 2 miliardy dolarů, je zjevně uloženo mnohem více.

Jejich umělecká sbírka je z úcty k rodinné tradici, ale je také lekcí zachování bohatství.

 

Rothschildové použili tuto taktiku, aby si udrželi své nesmírné bohatství (a moc) po mnoho generací.

A dnes jsou jedním z nejvíce polarizujících rodinných jmen v okolí.

Jak dlouho si ještě udrží svůj vliv?

 

Rothschildové použili tuto taktiku, aby si udrželi své nesmírné bohatství (a moc) po mnoho generací.

A dnes jsou jedním z nejvíce polarizujících rodinných jmen v okolí.

Jak dlouho si ještě udrží svůj vliv?

 

https://amg-news.com/this-is-lord-jacob-rothschild/

 

 

📌 🇺🇸🇮🇱/🇵🇸 AMERICKÉ PLOVOUCÍ MOLO BYLO POHLCENO CELÉ!

 

Původně USA uvedly, že situace je pod kontrolou a že se na ní dále pracuje.

Letecké snímky ale říkaly něco jiného…

➡️ 320 milionů dolarů spolykaly vlny a znovu vyplivly.😁

https://t.me/absurdnisvet/73797

 

📌 🔥BREAKING: TONY BLAIR SE UKÁZAL JAKO VEDOUCÍ KANDIDÁT NA NÁSTUPCE KLAUSE SCHWABA VE FUNKCI PŘEDSEDY SVĚTOVÉHO EKONOMICKÉHO FÓRA.

 

Podařilo se jim nahradit Klause Klux Klana jediným člověkem na světě, který je horší než on…😈 https://t.me/absurdnisvet/73798

 

 

📌 TESLA SELŽE NA DÁLNICI, ZASTAVÍ SE, ZAČNE KOUŘIT A NÁSLEDUJE ASI 16 VÝBUCHŮ.

https://t.me/absurdnisvet/73799

 

 

📌 📈 SEXUÁLNÍ ZLOČINY: OD ROKU 2017 SE STALO OBĚTÍ AZYLOVÝCH MIGRANTŮ VÍCE NEŽ 52 000 ŽEN

 

V celkem 53 773 vyřešených případech se lidé v Německu v tomto období stali oběťmi sexuálního zneužívání, napadení, nátlaku nebo znásilnění ze strany alespoň jednoho podezřelého imigranta.

 

Ukazuje to hodnocení kanceláře politika CDU Christopha de Vriese, které má „Nius“ k dispozici. Vyplývá to z doplnění čísel z odpovědí vlády semaforů na základě speciálních hodnocení Spolkového úřadu kriminální policie (BKA).

 

Jen v roce 2023 bylo evidováno celkem asi 8 595 případů závažných sexuálních deliktů – v roce 2017 to bylo 5 066 deliktů, což je nárůst o zhruba 70 %.

 

https://t.me/absurdnisvet/73802

 

 

📌 AMERICKÉ DLUHOVÉ HODINY: BUDÍČEK PRO REPUBLIKU – 22 STÁTŮ ŽALUJE FED A POŽADUJE AUDIT KONSORCIA PRIVÁTNÍHO BANKOVNICTVÍ

 

Koalice států dělá to, co Kongres USA dělat nechtěl

 

Od svého založení v roce 1913 je Federální rezervní systém zahalen tajemstvím a intrikami. Jak mohl tak zásadní funkci federální vlády převzít soukromý bankovní kartel? Přesně to chce 22 států odhalit.

 

https://amg-news.com/us-debt-clock-wake-up-call-to-the-republic-22-states-sue-the-fed-seeking-audit-of-private-banking-syndicate/

 

 

📌 NETANJAHU NIKKI HALEYOVÉ: ICC „SE SNAŽÍ SPOUTAT IZRAEL“

 

Izraelský premiér řekl poslednímu republikánskému rivalovi Donalda Trumpa, že Mezinárodní trestní soud se snaží „spoutat“ Izrael v jeho boji proti Hamásu.

„Doufám, že se to nestane, protože je důležité vyslat ICC zprávu, že svobodné společnosti si zachovávají právo a schopnost se bránit,“ řekl Netanjahu.

 

„Vítězství Izraele je vítězstvím Ameriky,“ odpověděla později Haley.

 

https://t.me/absurdnisvet/73806

 

 

📌 BREAKING 🔥 USA – DRŮBEŽÍ FARMA V JIŽNÍM ILLINOIS ( JAKO VLONI) VČERA ZACHVÁTIL POŽÁR, ZACHVÁTIL VELKÉ ČÁSTI CHOVNÉHO ZAŘÍZENÍ

https://t.me/absurdnisvet/73807

 

 

📌 V MARA THON V ZÁPADNÍM TEXASU VČERA PADALY KROUPY – JARNÍ ČAS?

https://t.me/absurdnisvet/73808

 

 

📌 SMLUVNÍ PARTNER WHO CHCE LEGALIZOVAT PEDOFILII!

 

V obchodním světě je běžnou praxí sondovat smluvního partnera. Vzhledem ke smlouvě WHO o pandemii se zdá, že se na to úplně „zapomnělo“. Naši státní zástupci nyní sedí u jednacího stolu právě s touto organizací, která se otevřeně snaží legalizovat pedofilii a formálně pro ni školit naše děti.

www.kla.tv/29192/pdf /  www.kla.tv/29192

 

 

📌 V PERU SE 5G ANTÉNY DEMONTUJÍ, PROTOŽE SI VEŘEJNOST UVĚDOMILA JEJICH NEBEZPEČÍ.

KDY U NÁS???  https://t.me/absurdnisvet/73817

 

 

📌 🇺🇸MLUVČÍ MINISTERSTVA ZAHRANIČÍ MATTHEW MILLER UVEDL, ŽE V BELGORODU SE NACHÁZEJÍ POUZE VOJENSKÉ CÍLE A ŽÁDNÍ CIVILISTÉ, TAKŽE USA NEBUDOU PROTI ÚDERŮM NA RUSKO Z UKRAJINY:

 

„Všichni jsme svědky vývoje situace. Musíme stanovit jasnou hranici mezi tím, co je civilní cíl a co ne. Uznáváme, že v Belgorodu, ruském městě vzdáleném asi 45 mil od ukrajinského Charkova, prakticky žádní civilisté nezůstali. Nyní je plné vojenských objektů a vidíme, že totéž se začíná dít i v sousedních regionech. Rusko musí vyslat signál, že toto je nepřijatelné. Takže budeme podporovat naše spojence v čemkoli, pro co se rozhodnou, a možná pomůžeme těm, kteří váhají, aby se rozhodli správně.“ t.me/to_je_nas_svet https://t.me/to_je_nas_svet/26582

 

 

📌 ♨️LAVROV: DODÁVKY AMERICKÝCH STÍHAČEK F-16 SITUACI NA FRONTĚ

NEZMĚ. Tato letadla budou zničena, stejně jako ostatní zbraně NATO na Ukrajině. F-16 se používají v jaderných misích NATO, takže jejich dodání považujeme za signál v jaderné sféře. USA a NATO jsou na Ukrajině připraveny na všechno. Doufáme, že rusko-běloruská cvičení s nestrategickými jadernými zbraněmi nám připomenou katastrofální důsledky jaderné eskalace. t.me/to_je_nas_svet

https://t.me/to_je_nas_svet/26583

 

 

📌 🇨🇿UKRAJINA BUDE V RÁMCI ČESKÉ INICIATIVY DOSTÁVAT DESÍTKY TISÍC GRANÁTŮ MĚČNĚ, SLÍBIL ČESKÝ PREMIÉR PETR FIALA NA SPOLEČNÉ TISKOVÉ KONFERENCI S GENERÁLNÍM TAJEMNÍKEM NATO PŘED NEFORMÁLNÍM SETKÁNÍM MINISTRŮ ZAHRANIČÍ ČLENSKÝCH ZEMÍ SEVEROATLANTICKÉ ALIANCE.

 

„Ukrajina obdrží první dodávky munice v nejbližších dnech. Stovky tisíc jednotek (granátů) jí budou dodány do konce tohoto roku,“ ujistil Fiala. t.me/to_je_nas_svet

 

https://t.me/to_je_nas_svet/26585

 

 

📌31. května 2024 1:34: BĚHEM DNE UKRAJINSKÉ JEDNOTKY OSTŘELOVALY ÚZEMÍ DLR 33KRÁT, JEDEN ČLOVĚK ZEMŘEL.

 

Za uplynulý den ozbrojené síly Ukrajiny ostřelovaly osady na území Doněcké lidové republiky 33krát.

 

O výsledcích ostřelování ozbrojených sil Ukrajiny informovala zastupitelská kancelář DLR ve Společném středisku pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC). Jak bylo uvedeno, zastupitelský úřad zaznamenal 33 případů ozbrojených útoků ze strany AFU. Bylo oznámeno, že jeden civilista byl zabit, další dva civilisté byli zraněni.

 

Celkem ukrajinská armáda vypálila na osady republiky 94 munice.

V důsledku úderů AFU bylo poškozeno osm obytných budov a jedno zařízení civilní infrastruktury.

 

https://www.vesti.ru/article/3977082

 

 

📌31. května 2024 3:35, SVĚTOVÁ BANKA: RUSKO SE STALO ČTVRTOU EKONOMIKOU SVĚTA:

 

Ruská ekonomika se v roce 2021 stala čtvrtou ekonomikou na světě z hlediska parity kupní síly a v následujících dvou letech si tyto pozice udržela.

 

Podle agentury RIA Novosti Světová banka ve čtvrtek aktualizovala údaje o ukazatelích parity kupní síly. Vyplývá z nich, že Rusko se v roce 2021 stalo čtvrtou ekonomikou světa s podílem 3,8 % na světovém HDP, čímž překonalo Japonsko (3,7 %) a Německo (3,4 %).

 

V roce 2021 činil ruský HDP v paritě kupní síly 5,7 bilionu dolarů, japonský 5,6 bilionu dolarů a německý 5,2 bilionu dolarů.

 

Podle propočtů agentury situace pokračovala i v následujících dvou letech. V roce 2022 vzrostla ruská ekonomika na 6 bilionů dolarů v roce 2022 a na 6,45 bilionu dolarů v roce 2023, zatímco japonský HDP vzrostl na 5,9 bilionu dolarů a 6,3 bilionu dolarů a německý na 5,5 bilionu dolarů a 5,9 bilionu dolarů.

 

Čína zůstává absolutním lídrem, pokud jde o velikost ekonomiky z hlediska parity kupní síly v letech 2021-2023, její HDP vzrostl na konci loňského roku na 35 bilionů. Na druhém místě jsou Spojené státy s 27,4 biliony v loňském roce. První trojici uzavírá Indie, která má 14,6 bilionu.

 

Ruský prezident Vladimir Putin již dříve uložil kabinetu ministrů úkol dosáhnout do 31. března 2025 čtvrtého místa mezi světovými ekonomikami.

 

https://www.vesti.ru/article/3977132

 

 

📌31. května 2024 4:23: NA KUBÁNI ZAČAL HOŘET SKLAD ROPY PO ÚTOKU DRONŮ OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY.

 

V okrese Temrjuk na Krasnodarském území byla při útoku ukrajinských dronů poškozena infrastruktura ropného skladu, uvedl gubernátor regionu Veniamin Kondratěv.

 

Ve zprávě na kanálu Telegram Kondratěv zdůraznil, že v okrese Temrjuk vznikla vážná situace – byly poškozeny a vznítily se tři nádrže s ropnými produkty. V současné době se požár hasí.

 

V důsledku incidentu bylo zraněno několik lidí z řad zaměstnanců ropného skladu. Lékaři jim poskytují potřebnou pomoc. Zbytek zaměstnanců byl evakuován.

 

Požáru byl přiřazen vysoký stupeň složitosti. Náčelník okresu Fjodor Babenkov odjel na místo mimořádné události.

 

https://www.vesti.ru/article/3977143

 

 

📌31. května 2024 6:10: V KYJEVĚ SE OZÝVALY VÝBUCHY:

 

V Kyjevě se podle ukrajinského vydání ozývaly výbuchy.

 

Je třeba poznamenat, že protiletecké sirény fungují v 16 regionech Ukrajiny.

Ve čtvrtek byly na území Charkova hlášeny výbuchy.

 

https://www.vesti.ru/article/3977236

 

 

📌31. května 2024 5:43: NA ZEMI SE OČEKÁVÁ MAGNETICKÁ BOUŘE:

 

Po výronu koronální hmoty na Slunci začala na Zemi porucha magnetického pole.

 

„Na konci dne 30. května byla zaznamenána porucha magnetického pole,“ sdělila agentuře TASS heliogeofyzikální služba Ústavu aplikované geofyziky (FSBI IPG).

 

Podle monitoringu kosmického počasí se stupeň poruchy magnetického pole Země zatím nezvýšil ani na úroveň G1 (slabý). Vědci poznamenali, že od 31. května do 1. června se na naší planetě očekává magnetická bouře. Jeho síla může stoupnout na G3 (silný) na stupnici pěti ukazatelů, kde G1 je slabý a G5 je extrémní.

 

Na začátku května, po sérii erupcí na Slunci, začala na Zemi silná magnetická bouře. V noci na 11. května dosáhla extrémní úrovně výkonu.

 

https://www.vesti.ru/article/3977174

 

 

📌31. květen 2024 6:06: POSÁDKY SU-34 ZNIČILY PEVNOST OZBROJENÝCH SIL UKRAJINY:

 

Ruské ministerstvo obrany oznámilo, že posádky stíhacích bombardérů Su-34 zničily pevnost ozbrojených sil Ukrajiny.

 

„Posádky multifunkčních nadzvukových stíhacích bombardérů Su-34 ruských leteckých sil zaútočily na nepřátelskou pevnost a živou sílu v zóně odpovědnosti skupiny vojsk Střed,“ uvedlo ministerstvo v prohlášení.

 

Je třeba poznamenat, že po potvrzení průzkumu o zničení cílů se posádky letadel bezpečně vrátily na odletové letiště.

 

Ministerstvo obrany dodalo, že útok byl proveden neřízenými leteckými pumami OFAB-250 s univerzálním plánovacím a korekčním modulem.

 

https://www.vesti.ru/article/3977199

 

 

📌☭☆🦻👀 „INFORMACE PŘÍMO Z RUSKÝCH KANÁLŮ ze dne 31.05.2024“:

➡️☭☆ ⚡️ Kolem 20.20 moskevského času byl zastaven další pokus kyjevského režimu o teroristický útok pomocí bezpilotních letounů typu letadla na objekty na území Ruské federace.

Služební systémy protivzdušné obrany zničily čtyři ukrajinské bezpilotní letouny nad územím Belgorodské oblasti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Biden umožnil Ukrajině vést protibateriový boj proti cílům na ruském území, které představují hrozbu pro oblast Charkova, uvedlo ministerstvo zahraničí RIA Novosti.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka systému protivzdušné obrany Strela-10 zasáhla nepřátelský vzdušný cíl na přední linii obrany

📍 Směr Doněck

Posádka pracuje především na bezpilotních prostředcích, které provádějí průzkum a upravují dělostřeleckou palbu. Mezi těmi, které nedávno zničili protiletadloví střelci, jsou „Leleka-100“, „Valkyrie“ a také různé UAV typu kvadrokoptér.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Posádka ATGM Kornet zničila skupinu pěchoty ukrajinských ozbrojených sil severozápadně od Artemovska. Po obdržení souřadnic nepřátelského výkopu se výsadkáři ze skupiny „jižních“ jednotek přesunuli na okraj města a zaujali palebnou pozici na jedné z výškových budov, poté vypustili řízenou střelu.

▫️ Přesným úderem byla zlikvidována živá síla nepřítele v úkrytu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Často mně náš systém blokuje účet a nemůžu zasílat do skupin 3 dny, nebo týden!!! Kdo mne chce najít a zajímají ho denní zprávy 2 – 3x denně, jsem na Volném bloGu denně s čerstvými zprávami z domova i ze světa, ale i na mém profilu.

Ať žije DEMOKRACIE!!! Je jako zatemněný měsíc .

MÍRO – MILOVNÉ, SVĚTLO   DIKTÁTORSKO – FAŠISTICKÁ  TMA

Prosím zasílejte zprávy dál  Děkuji. Ľubomíra

 

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP