Michal Svatoš:Pentagon očekává “obrovskou ruskou ofenzívu”! Tisíce letadel a obrněných vozidel smetou do týdne celou ukrajinskou armádu! Generál Barrons bědoval, že Putina už nic nezastaví!

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

28.12.2023

Česká mainstreamová média a fialoví politici si budou muset opravit svůj pohled na dezinformátory. Tento týden totiž pronikly na veřejnost tajné analýzy Washingtonu i Londýna, a podle nich, příští rok na jaře, Putin zahájí ofenzívu s velkou leteckou podporou, které se dosud vyhýbal. Sám Putin měl už oznámit, že Ukrajina bude mít „týden života“! Washington i Londýn proto očekávají příští rok zdrcující porážku Ukrajiny.

Čím déle bude Kyjev válku protahovat, tím hrozivější porážku utrpí, přiznali už diplomaté obou mocností nejprestižnějším západním médiím. Kyjev musí okamžitě zahájit mírová jednání a odstoupit Rusku značné části svého území, a přijmout další Putinovy podmínky, jinak jej čeká bezpodmínečná kapitulace, a úplný konec Ukrajiny, sdělili diplomaté médiím. Administrativa Bílého domu, prý už poslala do Kyjeva příslušné demarše, podle kterých Washington z vnitropolitických důvodů spojených s volbami, už nemůže Kyjev ani dostatečně podporovat, aby se Putinovi ubránil, ani veřejně Kyjev vyzvat k uzavření míru, protože obojí by Bidena odsoudilo k definitivní porážce v souboji s Trumpem. Navíc se Washington i Pentagon obávají, že Putinovi spojenci v Africe a na Blízkém a Středním východě zahájí proti Američanům příští rok rozsáhlé útoky, aby odlehčili Putinovi, a zabránili USA vojensky podporovat Kyjevskou soldatesku a válečnou výpravu Izraele proti Gaze. Washington si prý už uvědomuje, že už nebude schopen současně podporovat válku na Ukrajině, válku v Izraeli, a ještě ke všemu odvracet útoky Putinových spojenců po celém světě. Obětována podle amerických diplomatů má být Ukrajina.

Nejvyšší britský generál Sir Barrons včera bědoval, že vítězství Putina na Ukrajině už nic nezastaví

Bývalý nejvyšší britský generál (2013-16) Sir Richard Barrons včera v anglickém tisku bědoval nad neschopností západních politiků ve srovnání s Putinem. Podle Sira Richarda neschopní západní politici letos způsobili, že v roce 2024 bude vyrobeno v USA jen 600 tisíc granátů 155mm, v Evropě jen 300 tisíc, a v Británii jen 100 tisíc. Naproti tomu samotný Putin vyrobí 2 miliony, dostane od korejského Kima 1 milion, a další stovky tisíc mu pošlou Iránci. Navíc je podle čínských médiív případě, že by Putin potřeboval, kdyby severokorejské dodávky nestačily, k dispozici obrovský zbrojní arzenál Číny s miliardou nábojů!

Putin si bude příští rok vesele mnout ruce nad odváděním pozornosti válkou v Gaze, dělostřelecká munice, která měla směřovat na Ukrajinu, a se bude střílet na Palestince, a to Putin poráží v její výrobě sám celý Západ 2 ku 1. To bude znamenat, že Ukrajinská armáda bude příští rok vystavena masivnímu ruskému bombardování, a sama nebude mít čím střílet!  Bědoval včera generál Barrons a dodal, že ukrajinská armáda po krachu své ofenzívy nemá vůbec nic, čím by Rusy mohla zastavit, (has got nothing left in the locker right now, after its gruelling summer counter-offensive). A že je třeba si konečně čestně přiznat, jak stav války, tak možnosti jejího dalšího vývoje, ačkoli takový stav a vývoj války nikdo ze západních  politiků ještě letos na jaře neočekávalPutin nezadržitelně míří k vítězství, uzavřel svou analýzu Barrons.

George Beebe šéf operací CIA proti Rusku včera oznámil, že čím déle bude Ukrajina pokračovat ve válce s Putinem, tím více území a ústupků jí to bude stát!

Ještě otevřenější byl včera ve svých závěrech o nevyhnutelné ukrajinské porážce, a o nutnosti rychle uzavřít mír s Putinem mír, George Beebe, bývalý šéf operací CIA proti Rusku, a hlavní poradce v “ruských otázkách” viceprezidenta USA Dicka Cheneyho, známého hlavně vyvoláním 2. války v Zálivu pomocí falešných důkazů. Podle nejvyššího anti-ruského experta CIA  Beebe: Čím déle bude odpor Ukrajiny trvat, tím víc budou USA muset ustoupit, jen aby dostaly Putina k jednacímu stolu! Čas se stal pro Západ velkou nevýhodou, pokud jde o ukrajinskou lidskou sílu a průmyslovou kapacitu. A to platí, i když Západ bude pokračovat ve své podpoře Ukrajiny! 

V důsledku washingtonských tajných demarší a vzkazů ultimativně nařizujících rozsáhlé mírové ústupky Putinovi se tento týden mezi jednotlivými klikami kyjevské soldatesky naplno rozhořel dosud doutnající bratrovražedný boj. Generál Zalužnyj nejprve 26. prosince veřejně napadl prezidenta Zelenského, že armáda nepožadovala tak drakonické mobilizační zákony, jaké nyní parlament schvaluje a slíbil boj do konečného vítězství. Na Zalužného na oplátku 28. prosince zaútočil ukrajinský ministr financí Serhiy Marchenko, a oznámil, že Ukrajinská ekonomika absolutně postrádá zdroje, aby mohla financovat mobilizaci dalších 500 tisíc vojáků, jak požaduje Zalužnyj! A vicepremiérka Julia Sviridenko začala 27. prosince prostřednictvím médií šířit, že 10 milionů ukrajinských důchodců, milion učitelů a půlmilionu státních úředníků nedostane žádné peníze, pokud je Západ okamžitě Ukrajině nepošle, protože ve státní kase už není ani hřivna! Sviridenko přiznala, že Ukrajina potřebuje jen na výplaty a důchody na příští rok finanční pomoc ze Západu 37 miliard dolarů, (814 miliard CZK), jinak je nebude z čeho vyplácet!

Nové drakonické mobilizační zákony schvalované ukrajinským parlamentem, které zakazují osobám,  které se vzpírají odeslání na frontu – řídit a vlastnit motorová vozidla, dostávat výplatu a důchod, vlastnit pas, a nakládat se svým movitým a nemovitým majetkem, – vyvolaly na celé Ukrajině masovou paniku, a všichni muži nyní u notářů přepisují veškerý majetek a účty v bankách na své matky, ženy a dokonce i milenky! Před úřady notářů se začaly tvořit fronty, a tak je jasné, že mobilizace a válka s Putinem se zbylým ukrajinským mužům pranic nelíbí! Bývalý ukrajinský generální prokurátor Svyatoslav Piskun, který byl dvakrát nezákonně odvolán z nejvyšší funkce, protože nebyl dostatečně proruský, označil tyto drakonické mobilizační zákony za nezákonné, za hanbu Ukrajiny, a varoval, že je Brusel, ani Benátská komise, která o záležitostech EU v konečném stádiu rozhoduje, nepřijmou, a Ukrajina se nestane členem EU!

Ukrajinská nacionalistická média a tzv. nezávislý Washingtonský institut pro studium válek začaly včera jako na povel napadat ta západní média a politiky, kteří začali hovořit o potřebě uzavřít mír na Ukrajině. Pod útok se dostal i premiér německého Saska, který podobně jako Orbán vyzval k mírovým jednáním, protože válka nikam nevede.

Maršál Žukov kdysi šokoval západní novináře odpovědí na otázku, co dělá sovětská armáda, když narazí na minové pole, odpovědí – útočí, jako by tam minové pole nebylo! Žukov proslul mezi všemi ruskými veliteli frontů nejvyšší mírou úmrtí mezi vojáky, a Stalin mu svěřil velení frontu opět až v roce 1945, a z čistě politických důvodů, protože dobyvatele Berlína už nemohl nikdo dehonestovat za selhání v roce 1941, a Stalina tak, že ho do funkce náčelníka generálního štábu jmenoval.

Generál Zalužnyj letos nejen útočil stejně jako Žukov přes minová pole, jako by tam nebyla, ale zřejmě se rozhodl mobilizací 500 tisíc nešťastníků, na kterou nejsou peníze, napodobit i taktiku dalšího proslulého sovětského maršála Jeremenka, který v bitvě o Stalingrad, v apogeu její obranné fáze v důsledku vyčerpání všech ostatních možností, posílal čerstvě mobilizované vojáky do boje beze zbraní s příkazem, aby si nějakou na bojišti opatřili! Generál Zalužnyj, jak bylo včera oznámeno, obhájil disertační práci, a získal titul doktora filosofie. Práce je sice státním tajemstvím Ukrajiny, ale podle klíčových slov z její veřejné části vyvodili novináři, že se týká nadělování trestů. Zdá se tak, že se v poslední době stále více prosazuje nový dějinný trend – potkat filozofa, bývá životu nebezpečné. Přeji proto hodně štěstí v novém roce, a žádnou kolizi s filosofem!

Pozor změn účtu pro dary a podporu. Děkuji za pochopení.

Mnohem podrobněji jsem předevčírem rozebíral situaci kolem dotací, imigrace a možné války mezi Čínou, Ruskem a USA na Bureš TV, na tomto odkazu.

Je čtvrtek 28. prosince, 03.53 ráno. Přeji všem krásné svátky, vše nej v roce 24 a děkuji všem za přání i dary.  Záznam z konference v Ústí nad Labem, na které jsem 11. prosince vystupoval, najdete zde.  Mějte se krásně! Poslední pořady: Konference v Roudnici nad Labem 2.prosince.  U Hájka na Protiproudu  22. listopadu, a na Petr Bureš TV  17. listopadu najdete zde.   Naše analýzy čte odhadem nejméně 10 tisíc lidí denně. Kdyby každý přispěl desetikorunou měsíčně, nebyly by starosti. Protože tomu tak není, a doba je zlá, o to víc děkuji od srdce čtenářům, kdo nás i v dnešní těžké době podporují, aby naše analýzy mohly i nadále pokračovat!

Mail na mne kpv0249@gmail.com

Děkujeme Vám za pomoc! Vaše dary nám umožňují Vás informovat! Demokracie umírá ve tmě! Bez informací se nemůžeme správně rozhodnout, koho volit! Proto se snažíme informovat o všech! Nesloužíme žádné straně ani hnutí. Pokud někoho podporujeme, jde pouze o jednotlivé osoby, které osobně známe. Děkujeme, že naše pořady sledujete a naše články čtěte. Naši činnost můžete podpořit darem na účet 2902739284 / 2010, IBAN CZ79 2010 0000 0029 0273 9284, BIC FIOBCZPPXXX, Své platby prosím označte slovem DAR. Děkujeme! Všechny překlady jsou volné a v kontextu.

Kdo naše analýzy publikuje, prosím, ať uvede jejich zdroj a nemění jejich obsah!

 

 

ZDROJ:https://www.michalapetr.com/map-1867-pentagon-ocekava-obrovskou-ruskou-ofenzivu-tisice-letadel-a-obrnenych-vozidel-smetou-do-tydne-celou-ukrajinskou-armadu-general-barrons-bedoval-ze-putina-uz-nic-nezastavi/

 

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

„Poprvé v historii“. Rusko nečekaně promluvilo o Evropě

28.12.2023

V Evropě byl vytvořen precedens pro umělé ničení poptávky po plynu, jednom z nejekologičtějších zdrojů energie, řekl šéf Gazpromu Alexey Miller.

„Tam (v Evropě – pozn. red.) poprvé v historii světové energetiky dochází k umělému ničení poptávky po plynu. Dokážete si představit záměrné zničení poptávky po jednom z nejekologičtějších energetických produktů,“ řekl.

Jak poznamenal Miller, celosvětová poptávka po tomto typu paliva bude i nadále růst – o 43 procent během příštích 25 let. Rusko je podle něj připraveno uspokojit rostoucí poptávku po plynu.

„Rozvíjíme spolupráci se zeměmi, které mají zájem o spolehlivé dodávky energie. A východním směrem pracujeme už dlouho. Především s Čínou,“ uzavřel.

Západ uvalil sankce na ruský energetický sektor po zahájení speciální operace na Ukrajině. Politika opuštění ruského paliva vedla k růstu cen energií a prudkému nárůstu inflace v Evropě a Spojených státech. Po zdražení pohonných hmot, především plynu, ztratil průmysl evropských zemí do značné míry své konkurenční výhody, což ovlivnilo i další oblasti ekonomiky.

Moskva opakovaně prohlašuje, že se země vyrovná se sankčním tlakem, který Západ začal vyvíjet před několika lety a nadále sílí. Kreml poznamenal, že Západu chybí odvaha přiznat selhání protiruských sankcí. V samotných západních zemích opakovaně zaznívaly názory, že opatření proti Rusku jsou neúčinná.

Источник: https://rusvesna.su/news/1703781998

 

ZDROJ:https://rusvesna.su/news/1703781998

 

Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

USA zjistily méně případů ptačí chřipky u volně žijících ptáků, což je dobré znamení pro drůbežářství

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi zde:

 

21.12.2023

CHICAGO – USA zjišťují méně případů ptačí chřipky u volně žijících ptáků, kteří přenášejí virus na hejna drůbeže, uvedlo ministerstvo zemědělství, což je po dvouletém vypuknutí pro farmáře a spotřebitele potenciálně pozitivní vývoj.

Nejvyšší představitel varoval, že rizika zůstávají vysoká, a vyzval farmáře, aby dodržovali přísné bezpečnostní a čisticí protokoly na ochranu hejn. Rekordní infekce na drůbežích farmách vyhnaly v roce 2022 ceny vajec a krůt na historická maxima, což zvýšilo náklady pro nakupující zasažené inflací.

„Určitě nechceme, aby výrobci přestali být ostražití. Ale virová zátěž v životním prostředí je menší,“ řekla v rozhovoru Rosemary Siffordová, hlavní veterinární ředitelka amerického ministerstva zemědělství.

Volně žijící ptáci mohou přenášet onemocnění známou jako ptačí chřipka, když migrují, aniž by vykazovali známky onemocnění. Drůbež se může nakazit kontaminovaným trusem nebo přímým kontaktem.

USA hlásily v roce 2023 asi 2 600 případů u volně žijících ptáků ve srovnání s téměř 6 000 případy v roce 2022, podle databáze USDA.

Odborníci uvedli, že volně žijící ptáci si možná vybudovali imunitu vůči nemoci, která se rozšířila i v Evropě. Nová mláďata vylíhnutá na letních hnízdištích jsou však také součástí migrací a mohla by představovat hrozbu

„Mladá mláďata pravděpodobně přenášejí virus,“ řekla paní Siffordová. „Ještě by jim virus nepronikl a nesly žádnou imunitu.“

Od roku 2022 bylo touto chorobou vyhubeno asi 76,9 milionů amerických kuřat, krůt a dalších ptáků, včetně více než 13 milionů za poslední měsíc, podle USDA.

Případy v komerčních hejnech drůbeže od října stouply, ačkoli infekce v roce 2023 jsou nižší než v roce 2022. Úředníci se domnívají, že pokles koreluje se snížením případů u volně žijících ptáků, řekla paní Siffordová.

„Nacházíme méně pozitivních případů, takže věříme, že to koreluje s nižší prevalencí napříč populací,“ řekla. „Je to pozitivní vývoj, pokud se neuspokojíme.“

 

Autor Tom Polansek
Děkujeme za Vaší podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj našich nezávislých informačních platforem.
Podpořte nás, prosím, i finančně, překlady a vysílání opravdu stojí hodně peněz. Děkujeme.
Podpořit ZDE 👇👇👇:
Transparentní účet: 115-4977920247/0100
Důvěrný účet: 107-1458980287/0100
„Na Kafe“: 27-1664400247/0100
IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247
SWIFT: KOMBCZPP
Další zajímavé články najdete ZDE:
E-mail: podpora.volnyblog@protonmail.com

28.12.2023: Večerní zprávy, Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

 

📌🏴‍☠️⬛️ Kříž světla je jasně vidět. Po covidu a válce na Ukrajině přichází klimatická lež? Rumunský generál vysvětluje, že ➡️180 systémů HAARP instalovaných po celém světě má generovat „apokalyptické“ scénáře počasí a zemětřesení. Po globální pandemii Covid a hrozbě světové války způsobené válkou na Ukrajině je zinscenována další vlna teroru proti lidskosti s cílem donutit zcela narušenou populaci k Novému světovému řádu. Jsou ničivé bouře v Chorvatsku 20. července 2023 již součástí praktické implementace systémů HAARP instalovaných po celém světě? Silné krupobití zasáhlo město Seregnu poblíž Milána v Itálii a zranilo více než 100 lidí.🌪🌧Silný déšť se v pátek přehnal severní Itálií a přinesl s sebou velmi silný vítr, kroupy a bleskové povodně. Kříž světla je jasně vidět.

https://t.me/absurdnisvet/65011

 

📌⚡️🌧Tato blesková bouře nad řeckým ostrovem v roce 2014 je považována za jednu z nejintenzivnějších, jaké kdy byly zaznamenány. https://t.me/absurdnisvet/65027

 

📌🌧V mnoha regionech Německa jsou od Vánoc záplavy. Zatímco na mnoha místech se nyní situace poněkud uvolnila, jiné regiony se s povodněmi potýkají stále.

▶️ V Drážďanech se ve čtvrtek ráno očekává překonání šestimetrové hranice na Labi. Za účelem ochrany hlavního města Saska-Anhaltska Magdeburgu před povodněmi bude ve čtvrtek ráno otevřen jez Pretzien. Zhruba 135 metrů dlouhý jez byl naposledy otevřen v červnu 2013. Nejpalčivější otázka: Jak dlouho hráze vydrží? Na několika místech jsou podmáčené. „Hráze pomalu povolují,“ řekl mluvčí hasičů ve Verdenu v Dolním Sasku. https://m.bild.de/news/inland/news-inland/hochwasser-alarm-erste-orte-werden-komplett-geraeumt-86547594.bildMobile.html

 

📌Bankrot Benka pokračuje. Benko impérium se hroutí. Insolventní realitní dceřiné společnosti Signa Group. Realitní a obchodní impérium miliardáře Reného Benka je v hrozné tísni. Po Signa Holding jsou nyní v insolvenci i klíčové společnosti jeho realitního impéria.

https://t.me/absurdnisvet/65012

 

📌🏴‍☠️⬛️ 🤬Další prasárna, jak nás ovládat a zotročit implantátem do mozku, kdy už máme v těle nano částice a spike proteiny!!!!!! Brzy možná budete moci ovládat svá elektronická zařízení pouze pomocí své mysli. Inženýři navrhli mozkový implantát, který by mohl detekovat nervové impulsy a bezdrátově komunikovat tyto signály s elektronikou, jako je počítač nebo chytré domácí zařízení. Nedávná studie zveřejněná v časopise Nature Electronics ukazuje, že vědci jsou o krok blíže vynálezu, který by lidem umožnil ovládat jejich chytrá zařízení a připojit se k internetu odkudkoli. „Naše skupina na Purdueově univerzitě pracuje v oblasti komunikace elektrických polí kolem lidského těla posledních osm let a průkopnické technologie, jako je EQS-HBC [elektrokvazistatická komunikace lidského těla], která se nyní komercializuje,“ řekl Shreyas Sen, hlavní řešitel studie, řekl Tech Xplore. Tyto technologie by také mohly potenciálně pokročit jak v lidských schopnostech, tak v lékařských postupech. mozkový implantát 5. Inženýři navrhli mozkový implantát, který by mohl detekovat nervové impulsy a bezdrátově komunikovat tyto signály s elektronikou, jako je počítač nebo chytré domácí zařízení. „Tato technologie by v kombinaci s dalším pokrokem v bezdrátovém přenosu energie v hlubokém mozku umožnila získat základní poznatky o poruchách, jako je Parkinsonova choroba, Tourettův syndrom, epilepsie, deprese, úzkost a obsedantně-kompulzivní porucha,“ řekl Baibhab Chatterjee, který tuto práci vedl jako doktorand v Purdue a nyní je na fakultě Floridské univerzity v Gainesville, řekl. Pomocí dvoufázového procesu zvaného dvoufázová kvazistatická mozková komunikace, která se pomalu odvíjí v mozku, vědci z Purdue University vytvořili mozkový implantát menší než desetník, který dokázal vycítit a přenášet data do dvojice sluchátek, a na rozdíl od současných mozkových čipů není třeba spojovat tento k počítači nebo jinému zařízení. „Kvazistatický“ je termín, který indikuje, že nervový signál pracuje na relativně nízké úrovni. „Prostřednictvím tohoto cvičení jsme se dozvěděli, že podobně jako komunikace tělesných EKG [elektrokardiogramů] signálů tělem, můžeme posílat digitální informace přes tkáň pomocí různých technologií, z nichž některé jsme patentovali,“ řekl Sen. Již dříve bylo provedeno mnoho zkoušek na propojení nervových signálů s externím zařízením, jako jsou sluchátka přes uši, ale tento výzkum je první, který odhalil bezdrátovou komunikaci s implantáty s vysokou šířkou pásma. Pro vložení přístroje lékaři odstranili kůži nad lebkou a provedli bilaterální kraniotomii – chirurgické odstranění části kosti z lebky, čímž odhalili mozek, podle Johns Hopkins Medicine. Lékaři pak prořídli lebku střední linie, aby zlepšili spojení s implantátem, který je stejně jako Neuralink Elona Muska, který používá elektrody pro připojení, nepřipoutaný k mozku. Interní komunikace je vrozeně podporována lidským tělem z generování drobných elektrických signálů, které tvoří „širokopásmový“ kanál přes celé tělo. Rozhraní „brainternet“ umožní interakce s vysokou šířkou pásma mezi těmito signály a počítači. „Jakmile naše komunikační technologie založená na elektrickém poli dozrála kolem těla, stala se pro nás jasnou volbou provést toto vyšetřování, protože je použitelné i uvnitř mozku, pro komunikaci s ultranízkým výkonem s implantátem do počítače,“ vysvětlil Sen. Projekt „brainternt“: Vědci vytvářejí bezdrátové implantáty, které by mohly uživatelům umožnit ovládat výpočty a chytrá zařízení pomocí jejich MINDS 5. Tyto technologie by také mohly případně pokročit jak v lidských schopnostech, tak v lékařských postupech. Baibhab Chatterjee, Shreyas Sen, Purdue University. „S tímto vynálezem lidský mozek ‚dostane vlastní širokopásmové připojení‘,“ dodal Sen. „Především jsme zjistili, že komunikace založená na elektrických polích v mozku poskytuje extrémně vysokou šířku pásma a mírný ztrátový kanál pro vysokorychlostní komunikaci mezi implantáty a nositelnými zařízeními přímo.” „Dosažitelné šířky pásma jsou výrazně vyšší než stávající optické, magnetické, ultrazvukové nebo radiofrekvenční technologie.” Současný výzkum je však jen nástinem a bude třeba provést další výzkum, aby se potvrdil potenciál a posoudila kompatibilita se stávajícími nervovými implantáty. „Další oblastí, na které aktivně pracujeme, je zlepšení účinnosti přenosu energie a snížení úniku v takových implantátech,“ sdílel Chatterjee. „Zároveň se zabýváme různými přenosnými aplikacemi této techniky pro centrální i periferní nervový systém.” 🤬 🤬 🤬

https://nypost.com/2023/09/27/wireless-brain-implants-could-bring-mind-control-to-new-level-study/?fbclid=IwAR0wUtKURcHrxKhW4G-a1oRD6oUDElX_g-UUCWzGeuNV8AJsS1N0yubBEes

 

📌VÍCE LIDÍ SE PROBUZÍ. A zároveň se do propasti řítí stále více lidí. ➡️Otrocký čip, který je mezi otroky oblíbený, se implantuje, protože je pak mnohem snazší podílet se na životě otroků. Proč se stále více lidí probouzí a zároveň se stejně mnozí řítí do propasti ⁉️ To je zákon přírody. Každá přední strana má zadní stranu stejné velikosti. Správně pochopeno a formulováno: Díky velkému tlaku temných sil, díky nemocné společnosti a díky nízkým frekvencím – se probouzí stále více lidí. https://t.me/absurdnisvet/65035

 

📌 BREAKING: Floridští zákonodárci schválili nový zákon, podle kterého by bylo pro lékaře trestným činem provádět operaci změny pohlaví, která změní život. Gender

https://t.me/absurdnisvet/65042

 

📌 Satanská, pedozločinecká organizace, která tvrdí, že je náboženská. Jak může být někdo tak zaslepený, aby sledoval tyto nemocné tvory?  https://t.me/absurdnisvet/65048

 

📌„Ruské učebnice říkají, že Trump prohrál ve zmanipulovaných volbách“. Nová učebnice pro ruské studenty tvrdí, že bývalý prezident Donald Trump prohrál prezidentské volby v roce 2020 kvůli podvodům s demokratickými voliči. Obrázky z knihy dějepisu, kterou údajně používali studenti 11. ročníku (konečného), v posledních dnech kolují po sociálních sítích. Marc Bennetts, zahraniční zpravodaj The Times (UK), zveřejnil stránku z knihy. https://www.newsweek.com/russian-textbooks-say-trump-lost-rigged-election-1855656?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1703637826

 

📌Kdo je Sandy Berger? Byl poradcem Billa Clintona pro národní bezpečnost. Jeho jméno bylo v palubním deníku soukromého tryskáče Jeffreyho Epsteina. Jeho jméno bylo také nalezeno v černé knize Jeffreyho Epsteina. Několikrát navštívil Jeffreyho Epsteina. Odstranil utajované dokumenty vyšetřující 11. září 2001. Toto jméno byste si měli zapamatovat…

https://t.me/absurdnisvet/65051

 

📌 Aktuální: „DALŠÍ HOUTHI DAR OD JEMENU NA ZÁPAD……Globální internetové kabely spojující Východ a Západ vedou pod vodou širokým průlivem Bab al-Mandab.

Jemenské zdroje: „Pokud válka nepřestane, připravte se na skutečnou dobu kamennou!“ Přes Rudé moře vedou důležité mezinárodní internetové kabely, což z Jemenu dělá strategicky důležité místo na světě. „Tito Húsíové jsou naprosto úžasní…s pár lidmi otřesou celým světem 😂 – Lidé roku.“👉  𝕏

(https://twitter.com/TheMissRossi/status/1740358111460733389?t=-bMVJj3BpTvBwYXCQn9Xjg&s=19)

 

📌 Toto je izraelský voják. Jeho spoluvrahové je slyšet, jak se v pozadí smějí, když v soukromém videohovoru mluví o tom, jak zabil 12letou palestinskou dívku a hledá další děti na porážku. To je to, co za poslední 3 měsíce zažily bezbranné, neškodné děti v Gaze. Milice, která konkrétně pronásleduje děti, aby je zabila. To je pro lidstvo absolutní katastrofa! Nemůžu uvěřit, že se to děje přímo před našima očima! Ala Hamdan – الاء حمدان (https://twitter.com/i/status/1740358426096550059)

 

📌 Schumi probudí pár ovcí. Nikdy nebyl v kómatu, ale v programu na ochranu svědků. Nebude jediný, kdo způsobí velká překvapení.  https://t.me/absurdnisvet/65056

 

📌 CELLE: CELÝ KRAJ BUDE EVAKUOVANÝ – 28. prosince 2023. Povodňová situace v severním Německu se masivně zhoršila, hráze jsou nafouklé vodou a stávají se nestabilními, – přehrady již nemohou zadržet vodní masy a dochází k prvním velkým evakuacím! Bylo by zajímavé zjistit, co se děje s postiženými lidmi poté, co byli včera ve středu večer evakuováni. Kvůli povodním musela být vypnuta elektřina. Lidé byli ubytováni ve sportovní hale Allertal ve Winsenu. -…

https://youtu.be/RGrstTjYNIA?si=BcZkwq63BINVkFr4

 

📌🌬 Bouře Gerrit dnes zasáhla Spojené království a způsobila husté sněžení a záplavy v celém Skotsku. Vozidla uvízla ve sněhu, zatímco zvířata a lidé museli být zachráněni ze záplav v Cuparu ve Skotsku u Edinburghu. 🔗 WeatherNation (https://twitter.com/WeatherNation/status/1740160634845852024?t=Rpj229iQJqV48Z8RJXx8Lw&s=19)

 

📌Toto je to, co mainstreamová média nechtějí, abyste viděli… židovští občané požadující příměří. „Nechte žít Gazu“…🔗 Pelham   https://t.me/absurdnisvet/65061   (https://twitter.com/Resist_05/status/1740318848094818439?t=HKsepz9Hl_B15ulxdDixpg&s=19)

 

📌Írán tvrdí, že objevil ložisko lithia o objemu 8,5 milionu tun. Tento nový objev je druhý největší na světě, tvoří téměř desetinu světového lithia. Mohammad Hadi Ahmadi, úředník íránského ministerstva průmyslu, dolů a obchodu, oznámil objev v íránské státní televizi. Dodal, že jde o první ložisko lithia nalezené v hornaté provincii Hamedan na západě Íránu. https://www.mining-technology.com/news/iran-discovers-major-lithium-deposit/?

 

📌Po silném zemětřesení o síle 6,5 stupně u pobřeží Japonska panuje v Rusku velký strach z tsunami. Evropsko-středomořské seismologické centrum uvedlo, že k 13 km hlubokému zemětřesení došlo v severním Pacifiku – 411 km severovýchodně od japonského Kushira (183 000 obyvatel) a 107 km východně-jihovýchodně od ruského Kurilska na ostrově Iturup.

https://t.me/absurdnisvet/65063

 

📌„Vážení návštěvníci 2023 tohoto mého jaderného webu v devíti částech .

Poslední úžasné novinky jsou: Druhé zasedání smluvních stran Smlouvy o zákazu jaderných zbraní se konalo od 27. listopadu do 1. prosince 2023 v sídle Organizace spojených národů v New Yorku.

Spojené státy, Ruská federace, Švédsko atd. se nezúčastnily! Zúčastněné strany, většinou nesmyslné země a nevládní organizace, prohlásily jako obvykle, mj. 8. Jaderná rizika se zhoršují zejména pokračujícím a rostoucím významem a důrazem na jaderné zbraně ve vojenských pozicích a doktrínách, spolu s pokračující kvalitativní modernizací a kvantitativním nárůstem jaderných arzenálů a rostoucím napětím. Nemůžeme nečinně přihlížet, jak znamení naznačují, že se lidstvo v tomto nebezpečném inflexním bodě přibližuje globální jaderné katastrofě.

Že bývalý americký ministr zahraničí Dr. Henry Kissinger zemřel ve věku 100 let dne 29. listopadu 2023 během setkání, nebylo zaznamenáno!

 

Kissinger byl známý jako poradce 12 prezidentů USA od JFK 1970 do Bidena 2022 , když v roce 1957 napsal svou knihu: „Nuclear Weapons and Foreign Policy“ o smíření nebo vojenském násilí vč. jaderné útoky. Kissinger byl vynálezcem malé „taktické“ jaderné zbraně proti nepřátelům všeho druhu namísto pevných multi-TNT-tunových bomb typu Hirošima/Nagasaki k vyhlazení celých měst, ale vždy doporučoval bombardování Vietnamu, Kambodže, Laosu napalmovým kobercem, Afghánistán, Irák a Sýrie místo vážných jaderných útoků. Kissinger během svého dlouhého života spáchal mnoho válečných zločinů a zločinů proti lidskosti, takže na něj bylo lépe zapomenout. Kissinger ve skutečnosti od 50. let věděl, že jaderné zbraně jsou od roku 1945 podvod, který nemůže explodovat a nikomu ublížit! Podle mého názoru to byl debil.

Generální tajemník Organizace spojených národů však stále věřil, že jaderné zbraně mohou explodovat. Zdá se, že nemůže nebo nečetl níže:

Nad Japonskem vybuchly dvě atomové bomby. V srpnu 1945 bylo světu oznámeno rozhlasem a novinami, že nad Japonskem vybuchly dvě atomové bomby a zničily ve velkých ZÁBLESKŮCH trvajících několik sekund pouze dvě města, která tam okamžitě zabila 100 lidí . 000 nevinných japonských civilistů a že to byla dobrá (!?) věc, protože druhá světová válka náhle skončila. Už žádné války! Už žádné zabíjení!

Bylo nám také řečeno, že někteří němečtí lékaři objevili štěpení na konci 30. let 20. století a že nositel Nobelovy ceny za fyziku Albert Einstein řekl americkému prezidentovi FD Rooseveltovi, že štěpení lze použít v bombě ke zničení celého města a že FDR se osobně rozhodl tajně utratit dvě miliardy USD v letech 1940/5 na výrobu dvou takových bomb v Los Alamos v Novém Mexiku za pomoci nositele Nobelovy ceny za fyziku Nielse Bohra z Kodaně a stovky dalších odborníků! Představ si to! To bylo:

Projekt Manhattan! Zaměstnával téměř 130 000 lidí!!! Stálo to téměř 2 miliardy USD (ekvivalent asi 24 miliard USD v roce 2021)!!! Představ si to!!

Výzkum a výroba tajně probíhaly na více než 30 místech po celých Spojených státech, Velké Británii a Kanadě!!! Všechno to bylo tajné. Přísně tajné. Jen hrstka lidí jako FDR, Einstein a Bohr věděla, co se děje!

Projekt vedl k vývoji dvou typů atomových bomb! Ani jeden typ nemohl explodovat! Jednou jsem se pana Bohra zeptal proč. Nevěděl! Bomby pak byly v červenci 1945 tajně převezeny na ostrov mimo Japonsko a naloženy do dvou letadel pilotovaných statečnými Američany, kteří svrhli bomby na Japonsko, tj. dvě města tam zabila 100 lidí. 000 nevinných japonských civilistů!

Vlastně se to nikdy nestalo! Níže popisuji největší podvod všech dob: Začněme tedy opravdu dobrými zprávami pro rok 2023! Jaderné zbraně, atomovky, jsou jen nesmyslná propaganda od roku 1945!

Ale jsou tu opravdu smutné zprávy! Oppenheimer je film z roku 2023 o klaunech, kteří zfalšovali atomové bomby v letech 1942/5. Filmařem, scénáristou a režisérem roku 2023 je Christopher Nolan! Nechápal (?) nebo je placen (??) za propagaci lží o tom, že v roce 1945 vybuchly atomové bomby a že Oppenheimer byl jen velký hollywoodský herec v show, která měla rychle ukončit druhou světovou válku! Nolan propásl šanci svého života v roce 2023, aby ukázal, jak byl svět v roce 1945 oklamán. Oppenheimer byl jen herec, který hrál v show, jak vyrobil bombu! A Christopher Nolan je v roce 2023 placen za propagaci lží z roku 1945! Opravdu žijeme v bláznivém světě 2023!

Jak to mám vědět? Mně, stejně jako vám, bylo ve škole řečeno, že jaderné zbraně zabily lidi v roce 1945. Příklady jsou Hirošima a Nagasaki, Japonsko, 1945! Na města byly svrženy dvě atomové/jaderné bomby vyrobené v USA! Města a mnoho jejich obyvatel, většinou civilistů, pak byli zabiti ve dvou náhlých ZÁBLESTECH. Ale nikdy se to nestalo. Žádná bomba neexistovala! Byly to jen fantazie z hollywoodských filmů! Japonská města byla jednoduše bombardována napalmovým kobercem a někteří místní lidé byli zabiti požáry napalmu! Zbytek byly americké pohádky/propaganda.

Ale jak to mám vědět, ptáš se znovu? Nedíval jsem se na tyhle sračky z roku 1965, ale právě jsem navštívil Nagasaki a Hirošimu a jejich muzea atomových bomb/míru a později jsem tam potkal některé přeživší. Zjistil jsem, že jsem byl oklamán propagandou USA/SSSR. A mnohem později, v roce 1999, jsem potkal člověka, jehož otec pomáhal Stalinovi kopírovat americký podvod a explodovat falešnou atomovou bombu SSSR z roku 1949. Byla to další show. Vše vysvětluji níže! USA a SSSR/Rusko 40. léta konspirovaly, že jaderné bomby/zbraně byly skutečné. A show pokračuje o 80+ let později v roce 2023! Jaderné zbraně nejsou uvedeny na seznamu konspiračních teorií Wikipedie! Zkuste to přidat! Zde je více od mého přítele Thomase Judge. Podvod o jaderných zbraních. Je to velmi dobře napsaná kniha! Přečtěte si to!

Smlouva START II byla bilaterální smlouvou vyjednanou Spojenými státy a Ruskem a podepsanou prezidenty Bushem a Jelcinem 3. ledna 1993. Sníží počet strategických nosičů (jaderné balistické střely a těžké bombardéry s jadernými bombami) a počet na nich rozmístěných hlavic. Dne 21. února 2023 ruský prezident Putin oznámil, že smlouva byla pozastavena. Důvodem je zjevně to, že celá smlouva byla od počátku podvodem. Atomové bomby od roku 1945 nikdy nikde nefungovaly ani nevybuchly. Jednalo se o operaci pod falešnou vlajkou vlád USA a Japonska v roce 1945 (k rychlému ukončení 2. světové války) a dnes je nelze použít. Jaderné zbraně byly 1945 a 2023 jsou jen falešné zprávy a propaganda! Představte si, jak snadné bylo oklamat celý svět jadernými bombami, které během 78 let nikdy neexistovaly ani nevybuchly. Jak a proč vysvětluji níže.

Rusko dodává Japonsku do roku 2023 sibiřskou ropu a plyn a Japonsko dodává Rusku vše, co potřebuje kromě zbraní, zatímco Japonsko popírá jakýkoli společný obchod, aby bylo USA šťastné. Je to velmi jednoduché! Rusko a Japonsko jsou dobrými sousedy od roku 1945 a dříve. Že Japonsko kdysi napadlo Rusko v Port Arthuru 1904, bylo zapomenuto.

Největší jaderná velmoc na světě je Aliance NATO! Základním účelem jaderných schopností NATO je zachovat mír, předcházet nátlaku a odrazovat od agrese. Dokud budou existovat jaderné zbraně, NATO zůstane jadernou aliancí. Cílem NATO je bezpečnější svět pro všechny; snažíme se vytvořit bezpečnostní prostředí pro svět bez jaderných zbraní. Vždycky mě zajímá, jaký je celý účel NATO. Kdo zaútočí na NATO? A proč NATO informuje, že má jaderné zbraně? NATO slibuje mír a ochranu svým členům od roku 1949 a moje země Švédsko zjevně žádá o členství v NATO v roce 2023 se svými falešnými jadernými zbraněmi, které budou umístěny ve Švédsku! Někteří idioti věří, že Rusko zaútočí na Švédsko jadernými zbraněmi! Není pro to žádný důkaz. Proč by Rusko napadlo Švédsko? Protože Rusko zaútočilo na Ukrajinu v roce 2021? Zvláštní, myslel jsem si, že Ukrajina byla součástí Ruska již před rokem 1780 a nikdy nebyla nezávislou evropskou zemí. Představte si, co NATO vymyslí, aby získalo nové členy. Není lepší NATO úplně zavřít?

„Jak válka (2022) na Ukrajině, tak jaderná hrozba (1945) jsou falešné a vždy byly. Jaderný falešný materiál se nyní používá k zakrytí genocidy vakcín (2019) a ke snaze ochránit společnost Pfizer a další strany před lynčování.“

https://t.me/absurdnisvet/65064

https://t.me/absurdnisvet/65065

 

📌 PROČ ZACHRÁNIT IZRAEL NAPOSLEDY? Izrael je falešný stát, založený v roce 1947 nacisty… NACISTÉ NEZTRATILI 2. světovou válku…zotročili svět…                                                                                            https://www.brighteon.com/a0909e27-26a8-4bc3-9954-3fd391e84697

 

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥KRVAVÁ BITVA O PUSTINU. NIGÉRIE, 24./25. prosince.

Na Štědrý den bylo napadeno nejméně 20 vesnic. Počet obětí 160 pravděpodobně ještě poroste. Postiženy jsou centrální státy Kaduna, Plateau a jižní Benue. K útokům údajně došlo také v silně opevněném hlavním městě náhorní plošiny Jos. Islám jako původní ideologie polokočovných kmenů zjevně poskytuje odpověď na tento problém, jehož důsledky ukazují tyto snímky. Útok fulanských pastevců na tuto vesnici „nevěřících“ přežila pouze dvě nemluvňata.

https://t.me/absurdnisvet/65067

 

📌 Izraelci předali palestinským úřadům těla 80 militantů zabitých během nepřátelských akcí. Bez orgánů. Izraelci kradou orgány stejně jako jejich „bratranci“ na Ukrajině.

https://t.me/absurdnisvet/65068

 

📌28.12.2023, Hindustan Times, Roman Kirsch: „Opouští Západ Ukrajinu? Spojené státy posílají skromnou pomoc Kyjevu; Rusko napadá Zelenského…“

Spojené státy oznamují závěrečnou pomoc, jde o závěrečný balíček pomoci na UA, pro rok 2023. Biden dává skromných 250 milionů dolarů Zelenskému. (No na zbraně to stačit nebude, ale na nějaký majetek stačí. Kde se nám asi tak bude chtít schovat, na planetě, hošík?) Po zbraních už hladovějící západ (Který už žádné zbraně nemá) tiše mění strategii na UA? Spojené státy zveřejnili poslední balíček pomoci tohoto roku pro Kyjev, uprostřed Ruské války. Americký ministr zahraničí, Antony Blinken oznámil dodatečnou pomoc pro Kyjev ve výši 250 milionů dolaru, a to ve zbraních, vybavení je část v předchozích částek, či objemu, schválených už dříve pro Kyjev. Oznamujeme, že je to poslední balíček tohoto roku a vybavení, v rámci předchozích, už schváleních balíčků podpory pro lidi na UA. Pokračujeme, že vyzýváme pořád Kongres, aby činil rychle, aby posunul naše zájmy národní bezpečnosti tím, že pomůže UA se bránit, říká Antony Blinken, 27.12.2023. Washington nedávno uvolnil, nebo daroval oddělených 200 milionů dolarů, jako nouzovou pomoc UA. Vojenská pomoc byla oznámená během návštěvy UA prezidenta Volodimira Zeliského ve Spojených státech. Bidenova administrativa se snaží, aby Kongres schválil těch 60 miliard dolarů, balíček pomoci pro UA, které Kongres před několika týdny odmítnul. Rusko napadá Spojené státy, kvůli té pomoci. Rusko napadlo Spojené státy, že stále pokračují ve vojenském financování UA. Ruský ministr zahraničí prohlásil, že západ obětuje Ukrajince, aby zranil Moskvu. Sergej Lavrov, 27.12.2023: „Způsobení strategické porážky Ruska na bitevním poli pro ty nejnepřátelštější vlády vůči Rusku, to znamená představitelé Washingtonu a Bruselu. Oni zůstávají pořád zavázání v oslabování Ruska rukama a těly Ukrajinců.“ Lavrov dodal, že Zelinskij nechce mír a soustředí se jenom na váleční rétoriku. Západ se posouvá ve svém postoji k UA? Nejnovější pomoc přichází uprostřed zpráv o tom, že západ chce obnovit a zaktivizovat slábnoucí UA. Agentura Politico uvedla, že Spojené státy a EU tiše mění svoji strategii vůči UA. Spojené státy a EU podle práv vzdali svůj cíl totálního vítězství UA. Zprávy uvádějí, že západ je příznivcem toho, aby Kyjev postoupil Rusku některá území pro ukončení války. Ta válka s Hamásem také posunula ohnisko zájmů západních zemí pryč od UA.  https://youtu.be/z5LvmsgBkcQ?si=fUmTjBR-c42EDtUk

 

📌💥💥💥28.12.2023, Roman Kirsch: Extra.cz: „Párty místo piety. Na Jurečkově ministerstvu Mariána Jurečky, 42 let, se v den masakru veselé slavilo. Byl tam i šéf KDU-ČSL… To víte, občané, naše demokratická šlechta holt žije odděleně od občanů…

Tak se podívejte přátelé na naší pětidemoliční vládu. 14 mrtvých bylo asi málo a pro ně to vůbec nervalo žíly. Nejenže Rakušan, jako ministr vnitra neodstoupil, jenom naoko se tváří tragicky, žvástá nesmysly a lži, ale ve finále: „Party místo piety. Na ministerstvu Mariana Jurečku v den masakru se vesele slavilo. Byl tam i šéf KDU ČSL.

(To oslavovali opětovní, další likvidaci našich občanů? Asi se moc dobře bavili za nevinné mladé lidi, že je nechali zabít a národ pláče!!!)

Zatím, co na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy bojovali studenti i zaměstnanci školy o život, Ministerstvo práce a sociálních věcí slavilo Vánoční večírek. Na místě měl také, dle informací Blesku bujaře slavit i ministr Marián Jurečka (42) a to i přesto, že se o střelbě začalo informovat po třetí hodině odpolední. Na veřejnost začínají prosakovat velmi zajímavé informace. V den střelby na filozofické fakultě, při níž přišlo o život 14 nevinných osob, mělo Ministerstvo práce a soc. věcí bujarý vánoční večírek. Jen za catering bylo podle informací MF Dnes utraceno přes 400 tisíc korun. (Které mohli pokrýt alespoň pohřby obětí!!!!! Bezcitné zrůdy bez páteře!!!) Podle mluvčí ministerstva Kateřiny Procházkové byl sice vánoční večírek naplánován několik měsíců dopředu, ovšem vzhledem k tragické situaci je s podivem, že se nakonec opravdu konal. Procházková to Blesku osvětlila takto: „Setkání bylo zahájeno ještě dříve, než na veřejnost začaly přicházet první kusé informace o hrůzném útoku na FF UK.“

Bujarý večírek. Jenže o útoku na fakultě se začalo do veřejného prostoru psát již po třetí hodině. Ministr Marián Jurečka se večírku zúčastnil, podle Procházkové však včas odešel. „Vzhledem k situaci se pán ministr Jurečka ten večer od 21:00 hodin zúčastnil mimořádného jednání vlády. Svou kondolenci a účast s pozůstalými ještě předtím vyjádřil např. na svých sociálních sítích. Se začátkem jednání vlády bylo setkání ukončeno a lidé se začali rozcházet domů,“ nechala se slyšet. Dle svědka, který podle Blesku večer procházel kolem ministerstva, však byla v budově zábava v plném proudu a nic nenasvědčovalo tomu, že se lidé rozešli domů.

Sám Jurečka se zatím k situaci nevyjádřil. V den střelby na fakultě sdílel na svém účtu X tento tweet: „Situace, ve které docházejí slova… Myslím na všechny oběti, zraněné i jejich blízké,“         (Na povrchu pozlátko, že se tváří tragicky a v duši smích a radost! Vzpomeňme si na písničku Karla Kryla o hrobu neznámého vojína.)

https://youtu.be/W5jXfutCktU?si=cT5vuDTG0wjs7k3U

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

28.12.2023: Polední zprávy, Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

📌💥💥💥💥💥💥💥💥💥27.12.2023, DANIEL BATES PRO DAILYMAIL.COM: EXKLUZIVNĚ!!! Nejbližší spolupracovník Billa Clintona Doug Band patří mezi ty, jejichž vazby na Jeffreyho Epsteina mají být odhaleny v nové tranši dokumentů, které mají být 📢 zveřejněny v novém roce💥💥💥

Spojení Douga Banda s pedofilem Epsteinem bude odhaleno začátkem ledna po rozhodnutí soudkyně Loretty Preské. Kapela bude jmenována mezi 177 Does, kteří jsou Epsteinovými přáteli, náboráři a oběťmi ve spisech, které mají být v následujících týdnech odpečetěny

Band dříve tvrdil, že bývalý prezident navštívil Epsteinův ‚pedo ostrov‘ a že doporučil Clintonové, aby přerušila styky se sexuálním delikventem. Jeden z nejbližších spolupracovníků Billa Clintona patří mezi desítky lidí, jejichž vazby na pedofila Jeffreyho Epsteina mají být odhaleny v novém roce. Dokumenty týkající se Douga Banda, který pomohl obnovit image Clintona v jeho prezidentském úřadu po skandálu Moniky Lewinské, budou zveřejněny počátkem ledna po rozhodnutí soudce v New Yorku. Šest spisů týkajících se Banda patří mezi stovky nařízených odpečetěnými soudkyní Lorettou Preskou, což je tranše informací, která by mohla poskytnout nový vhled do jednání bývalého prezidenta s Epsteinem. Očekává se, že ve spisu bude identifikováno více než 170 osob spojených s Epsteinem , včetně spolupracovníků zesnulého finančníka, přátel, obětí a svědků jeho zločinů. Patří mezi ně manažeři Epsteinova ostrova a žena, která svědčila u soudu v roce 2021 s Ghislaine Maxwellovou, Epsteinovou madam, která si nyní odpykává 20 let ve vězení za nábor nezletilých dívek pro něj. Doug Band (na obrázku přímo na nedatované fotografii) jeden z nejvyšších spolupracovníků Billa Clintona, je mezi více než 170 lidmi, kteří budou jmenováni v soudních dokumentech o operaci Jeffreyho Epsteina v oblasti obchodování se sexem, která má být odpečetěna počátkem roku 2024. 📢 Šest spisů týkajících se Clintonovy důvěrnice má být zveřejněno počátkem roku 2024. Kapela byla jmenována jako Doe číslo 8 na seznamu 177 lidí. Je vyobrazen přímo s Ghislaine Maxwellovou. Mezi další by mohli patřit Epsteinovi mocní přátelé: o pedofilovi bylo známo, že se spojil s Clintonem, princem Andrewem a bývalým izraelským premiérem Ehudem Barakem.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12890701/Top-aide-Bill-Clinton-links-Jeffrey-Epstein-Doug-Band.html

 

📌 Podívejte se, čemu čelil Donald Trump? Vidíte, čím byl obklopen? Chápete, proč se distancoval od těch, kteří tvrdili, že zastupovali a bojovali jeho jménem? Chápete, že tento boj nemá nic společného s politikou? Nyní se podívejte na pád těch, kteří již nejsou v jeho dobré milosti jako CIC. Odhalil jsem je zde všechny, takže se nedivte, že někdo vyšel nebo přijde, aby pokračoval v odsuzování jediného muže, který skutečně bojoval za vaši svobodu a osvobození. Rok 2024 se zapíše do historie. Budete mít tolik věcí najednou. Nyní je čas dostat se z ducha nespokojenosti. Musíte se poprat s tím, jak se rozhodnete procházet vším, co je vám odhaleno. ~Bůh žehnej. @Prolotario1

https://t.me/absurdnisvet/64976

 

📌 Ruské děti se ve škole učí, že prezident Trump prohrál volby kvůli zmanipulovaným volbám!  https://t.me/absurdnisvet/64978

 

📌„Nevěříte, že Bill Gates dnem i nocí lobuje v Kongresu, aby zabránil zveřejnění tohoto seznamu?…Co sakra dělají republikáni ve Sněmovně reprezentantů?“ Mají většinu. Nemůžete získat seznam?… Nasaďte si své velké chlapecké kalhoty a řekněte nám, kdo jsou pedofilové“

Dále vysvětlil, že republikáni mohli seznam snadno získat na základě předvolání k FBI. Pokud FBI ignoruje předvolání, omezte financování a seznam zveřejní. Líbí se mi tato strategie. Ať tak či onak, v roce 2024, až si vezmeme zpět Bílý dům, bude zábava.

https://t.me/absurdnisvet/64963

Celý rozhovor najdete zde: https://rumble.com/v427evt-kash.html

 

📌 Prezident Trump říká, že za 6. leden je zodpovědná Nancy Pelosi a že Jack Smith mu nedovolí předložit důkazy u soudu, protože se nevýběrový výbor pokusil zničit všechny důkazy. Pokud se mě ptáte, zní to, jako by Trump předložil důkazy, kterých se chtěli zbavit, a zpanikařili.

https://t.me/absurdnisvet/64964

 

📌 Zakladatel skupiny stojící za žalobou na vyloučení prezidenta Trumpa z voleb v Coloradu odhaluje, že jejím největším dárcem je George Soros. Pokud pak uvážíte, že dcera Hillary Clintonové „Chelsea Clinton“ je provdána za synovce investora George Sorose, víme, kdo v pozadí tahá za nitky…

https://t.me/absurdnisvet/65000

 

📌27.12.2023: BÍLÝ DŮM: SPOJENÉ STÁTY POSKYTUJÍ AŽ 20 MILIONŮ DOLARŮ PRO UKRAJINU. Hra NATO na praní špinavých peněz pokračuje…😒

https://t.me/absurdnisvet/64965

 

📌🚨BREAKING🚨 Zástupci James Comer a Jim Jordan vyšetřují, zda se prezident Biden nepokoušel ovlivnit nebo bránit spolupráci svého syna při vyšetřování impeachmentu ve Sněmovně reprezentantů. Takové jednání by mohlo být trestným činem. Dopis právnímu zástupci Bílého domu Edwardu Siskelovi -Dozorčí výbor https://t.me/absurdnisvet/64966   (https://twitter.com/GOPoversight/status/1740096524133015967?t=ETnTvVqEDRy7Xu2by0Fm3A&s=19)

 

📌 Je to svátek, který má podpořit konzum a chamtivost. Nemělo by být žádným překvapením, že Santa Claus je anagram pro Santa Clause a Lucifera.

https://t.me/absurdnisvet/64972

 

📌 Dr. Dean Burk PhD, který pracoval 34 let v National Cancer Institute, potvrzuje, že fluoridovaná voda způsobuje rakovinu. https://t.me/absurdnisvet/64979

 

📌Robot v továrně Tesla napadl softwarového inženýra. Robot přišpendlil muže ke zdi a do zad a paží mu vrazil kovové drápy, takže na podlaze zůstala krvavá stopa. Důvody agrese se v současnosti vyšetřují; Představitelé společnosti odmítli incident komentovat. Je to jen začátek?

https://www.ndtv.com/world-news/tesla-robot-attacks-engineer-trail-of-blood-on-factory-floor-report-4755203

 

📌Frazzledrip Pizzagate! Stává se oficiálním… Frazzledrip nebo frazzled. rip je údajné tajné video Hillary Clintonové, jak dělá obscénní a zločinné věci mladé dívce, o níž se některé frakce komunity Pizzagate a QAnon domnívají, že skutečně existuje, ale je skryta před veřejností. Údajně se soubor vznáší po Temné síti a mnoho lidí tvrdí, že ho viděli, nebo ho viděl přítel přítele, ale „Nemůžeme se o něj s nikým podělit, protože je nelegální. Ve většině vyprávění se tvrdí, že video bylo nalezeno na zabaveném laptopu Anthonyho Weinera, když byl zatčen FBI V zásadě je Frazzledrip nefalšovatelný („je to skutečné, ale nevidíte to“) hrubý příběh, který natočili online trollové, kteří se snažili jeden druhého s jejich nejstrašidelnějšími historkami o Hillary, ale pak tomu začala věřit banda cucáků.

Údajný obsah: Jako v podstatě městská legenda, zpočátku existovalo poměrně široké spektrum tvrzení o tom, co Frazzledrip zobrazuje, ale zdá se, že se relativně stabilizoval v souladu s tím, že video údajně zachycuje Hillary Clintonovou a jejího bývalého poradce Humu Abedina , sexuálně napadnout a zavraždit mladou dívku, pak jí odloupnout obličej a použít ho jako masku. Ano, existují lidské bytosti funkčně schopné psát na internetu, které věří, že je to skutečná věc.

Kritika sociálních médií za šíření fámy:

Dne 11. prosince 2018 vystoupil generální ředitel Googlu Sundar Pichai na slyšení u soudního výboru Sněmovny reprezentantů a rektor Jamie Raskin (D-MD) použil Frazzledrip jako příklad nebezpečných dezinformací a vyptával se, co Google dělá pro kontrolu jeho šíření: „Je vaše základní pozice, že [Frazzledrip] je něco, s čím se chcete pokusit něco udělat, ale v podstatě je tu jen lavina takového materiálu a opravdu se nedá nic dělat, a měl by to být kupující pozor nebo spotřebitel pozor , když jdete na YouTube ?… Berete ty výhrůžky vážně?

Nárokované „screenshoty“ a jak jsou to podvody: Většina věřících Frazzledripu se drží „je to skutečné, ale nemohu vám to ukázat, protože je to nezákonné“, ale některé chytré vrtění rozeslalo to, co říkají, že jsou hygienické screenshoty z Frazzledripu. Jako většina věcí na internetu, pokud se na něj dostatečně podíváte, někdo pozná původní zdroj a zavolá ho, takže zde je několik údajných Frazzledripových zachycení a to, co se skutečně ukázalo být:

„Tajemná žena v masce, která dělá tlumivé gesto, která vypadá přesně jako Huma Abedinová“: Ve skutečnosti převzatá z webových stránek indické restaurace v DC inzerující zvláštní událost.

„Zmrzačené dítě“: Vlastně obal alba pro album Death Metal Verses of the Bleeding by Abnegation z roku 1997.

„Hotelový pokoj s mučeným dítětem na posteli“: Zatímco přesný zdroj je nejasný, nezměněný obraz byl nalezen, nepřekvapivě nic z uváděných aktivit v cenzurované verzi se v něm ve skutečnosti nevyskytuje. Někteří uživatelé Redditu spekulovali, že by mohlo jít o uměleckou instalaci o obchodování se sexem, která ukazuje zchátralý hotelový pokoj, ve kterém by sexuální pracovnice mohly operovat, nebo skutečný příklad. V každém případě to nemá nic společného s Clintonem nebo Abedinem.

Tato stránka byla naposledy upravena 19. září 2023 v 06:20. (???)

Pokud není výslovně uvedeno jinak, veškerý obsah licencovaný podle rationalWiki:Copyrights

https://t.me/absurdnisvet/64984

 

📌Několik užitečných identifikačních znaků mužů v dámském oblečení, pokud to není tak zřejmé jako „hezká“ Happy Rothschild v článku výše.

 

Muži mají lebku asi o 10 % větší než ženy a rysy na lebce jsou odlišné, jako je hranatá brada a spodní čelist, více skloněné čelo a výrazná klenba obočí. Klíční kosti jsou také dobrým poznávacím znamením. Muži mají rovné a masivnější klíční kosti a ženy jemnější a ve tvaru V.

U mužů jsou ramena širší než boky. Muži mají delší paže než ženy a větší ruce a nohy, jak známo, nemají pas (to můžete vidět u Giselle Bündchen) a delší horní část těla. Vzhledem k širší pánvi jsou nohy žen jinak postavené, a tudíž i jejich chůze je odlišná.

https://t.me/absurdnisvet/64987

 

📌 Hlavní ekonomové vydává strašné varování: „Největší krach v historii se blíží“ https://wp.me/p5eM0T-D52

 

📌✈️💉🎚️  2019: 1 mrtvý pilot, 2020: 6 mrtvých pilotů, 2021: 111 mrtvých pilotů!!!

https://t.me/absurdnisvet/64994

 

📌🌿 Fantastická marihuana❤️😁👍

🔹1. Jeden hektar konopí uvolní tolik kyslíku jako 25 hektarů lesa Konopí vyroste za 4 měsíce a stromy vyrostou za 20–50 let.

🔹2. Z 1 hektaru konopí získáte stejné množství papíru jako 4 hektary lesa.

🔹3. Stromy dělají třikrát recyklovatelný papír, zatímco konopí dělá papír 8x recyklovatelným. Konopný papír je nejlepší a nejodolnější.

🔹5. Rostliny konopí jsou radiační pastí. Konopné plantáže čistí vzduch.

🔹6. Konopí lze pěstovat kdekoli na světě, potřebuje velmi málo vody. Navíc, protože se dokáže bránit proti parazitům, nepotřebuje žádné pesticidy.

🔹7. Konopné textilie svými vlastnostmi předčí i lněné výrobky.

🔹8. Konopí je ideální rostlina pro výrobu lemovek, provazů, tašek, bot, klobouků…

🔹9. Konopí je v Bulharsku zakázáno. Technické konopí však neobsahuje žádnou drogu a lze jej pěstovat volně.

🔹10. Bílkovinná hodnota konopných semínek je velmi vysoká a dvě mastné kyseliny, které obsahují, se nikde jinde v přírodě nevyskytují.

🔹11. Pěstování konopí je mnohem levnější než sója.

🔹12. Zvířata, která jedí konopí, nepotřebují hormonální doplňky.

🔹13. Všechny plastové výrobky mohou být vyrobeny z konopí, konopný plast je šetrný k životnímu prostředí a plně biologicky rozložitelný.

🔹14. Konopí lze použít i na zateplení budov, je odolné, levné a flexibilní.

🔹15. Konopná mýdla a konopná kosmetika neznečišťují vodu, takže jsou zcela ekologické. A mnoho o výhod léčebného konopí při léčbě mnoha různých nemocí

19.4.2023: KONOPÍ a jeho využití

🏴‍☠️„Od roku 1937 byla asi polovina světových lesů vykácena na papír. Kdyby konopí nebylo zakázáno, většina lesů by stále stála a okysličovala planetu ‼️“👍

🔹 Alan Bock (1943-2011) (americká spisovatelka), Pro Kelly Hauf z Oklahomy, které byl původně diagnostikován nádor na mozku v roce 2000, to byla dlouhá a emocionální cesta. Začalo to více než 10 lety strachu a stresu, dokud se nezjistilo, že nádor roste a byl nalezen druhý nádor na mozku. Kelly a její manžel Rick odmítli konvenční léčbu a vydali se na dlouhou cestu, aby se dozvěděli o konopném oleji, používali jej a pak se dostala „do pořádku“ po několika měsících podle protokolu. Kelly začala s velkým úspěchem používat konopný olej na své mozkové nádory ‼️

🔹V 17. a 18. století bylo odmítnutí pěstování konopí v Americe v rozporu se zákonem! Ve Virginii jste v letech 1763 až 1769 mohli jít do vězení za to, že jste odmítli pěstovat konopí.

🔹Od roku 1631 do počátku 19. století jste v Americe mohli dokonce platit daně  konopím ‼️

🔹„Myslím, že je třeba lidi poučit, že marihuana není droga. Marihuana je bylina a květina. Bůh to sem přinesl. Pokud to sem přinesl a chce, aby rostlo, co dává vládě právo říkat, že Bůh se mýlí ❓ Willie Nelson (legendární country zpěvák, který vždy obhajoval legalizaci konopí) ‼️

🔹Korejské brnění z 18. století Vyrobeno z konopí, slitiny mědi a železa. Dělají se konopní podlahy v Itálií ‼️ „Konopí lze použít pro 22 000 různých průmyslových použití. To je udržitelné a mohlo by to nahradit plasty, textilie a materiály. Rostlina má však také pozitivní vliv na životní prostředí ‼️

🔹Je známo, že jeden hektar konopí absorbuje čtyřikrát více oxidu uhličitého z atmosféry než běžná zeleň. Sbusiso Xaba (Podnikatel a investor do léčebného konopí a průmyslového konopí) ‼️“

🔹Konopné hory“ Takových míst je v Kalifornii v pohoří San Gabriel už jen málo. ⛰“

🔹Stále více pacientů přechází na alternativní léky, jako je léčebné konopí, když všechny obvyklé alternativy dosud neposkytovaly  úlevu.“ Stefan Langer (zakladatel Bavaria Weed) ‼️

🔹NE, nepropaguji tu zadne drogy ‼️ ‼️ ‼️  Konopi je predevsim přírodní lek, to uz by mel kazdy vedet. Neni narocne na pestovani, da se pouzit k vyrobe snad vseho a je levne….Predevsim leci a ato je problem pro farma – giganty ‼️ Konopí je skvělý alternativní lék pro seniory. Mnoho z nich dostává od svých lékařů nebo pečovatelských ústavů příliš mnoho léků, které mají nepříznivé vedlejší účinky. Když dáte seniorům možnost užívat konopí na řadu jejich problémů, nesmírně jim to pomůže.

🔹BIG PHARMA je skutečný DROGOVÝ PROBLÉM v tomto SVĚTĚ ‼️ Vyléčený pacient je ztracený zákazník. Důvod, proč nechtějí konopí legalizovat ‼️Představte si společnost, která vystavuje lidi podmínkám, které je činí strašně nešťastnými a pak jim dává léky, které jejich neštěstí zbaví.

🔹Za 5 000 let zaznamenané historie se nevyskytl jediný případ rakoviny plic připisovaný pouze užívání konopí. Dr. Donald Tashkin z UCLA provedl studii, která měla prokázat, že užívání marihuany souvisí s rakovinou plic – LEŽ ‼️ Překvapivě mezi těmito dvěma nebyla nalezena žádná souvislost, a to ani u dlouhodobých chronických uživatelů. Zjistili, že na rozdíl od tabáku konopí rozšiřuje dýchací cesty a je účinnou léčbou astmatu a emfyzému.  To již děje v naší vlastní společnosti. Namísto odstranění podmínek, které u lidí vyvolávají deprese, jim moderní společnost dává antidepresiva. Antidepresiva jsou totiž prostředkem, jak změnit vnitřní stav člověka tak, aby dokázal tolerovat sociální podmínky, které by jinak považoval za nesnesitelné. 👆

🔹Tradiční způsob výroby konopných textilií. Naši předkové pěstovali a sklízeli konopí po celém světě pro medicínu, papír, palivo a ano, dokonce i pro výrobu konopných textilií.

🔹„Konopí bylo vždy lékem“. Předchází, léčí a zmírňuje některé z nejzávažnějších onemocnění, které lidstvo stále sužují, jako je rakovina, epilepsie a Alzheimerova choroba. „Skuteční zločinci jsou ti, kteří pacientům odpírají léčbu, kterou potřebují, nikoli ti, kteří ji nabízejí v rozporu s nezákonným zákonem.“Steve DeAngelo (americký aktivista za práva na konopí), Cash Hyde, 2 roky, bojoval s nádorem na mozku a vyhrál. Cashův otec Michael Hyde řekl, že jeho syn byl schopen získat lékařskou marihuanovou kartu v Montaně a léčba konopím pomohla jeho synovi v jeho boji.“ Myslím, že Cash je s námi z mnoha důvodů,“ řekl Hyde. „Jedním z nich je síla modlitby. Hotovost je také chodící zázrak a je pacientem léčebného konopí, které mu v jeho boji hodně pomohlo.“, „Obžalován za pomoc 2leté dceři s rakovinou“ Otec chtěl své dceři ulevit od bolesti konopným olejem. Smutný případ z Austrálie. Dvouletá Rumer Rose má rakovinu a byla už v pokročilém stádiu. Holčička měla bolesti a její rodina byla prakticky bezmocná. Její otec už nemohl vydržet bolest své malé dcerky, a tak jí dal malou dávku konopného oleje. Poněkud svérázná terapie se také rychle projevila: „Byla zase plná života a chtěla konečně zase vstát z postele,“ říká její otec. Bohužel právo nestálo na straně Adama Koesslera. Muž byl zatčen a obviněn z předávání drog své dospívající dceři. Adam Koessler se proto musel zodpovídat u soudu. Už teď se mu ale dostalo široké podpory australské veřejnosti. Koesslerova rodina případ zveřejnila na Facebooku a nasbírala přes 140 000 podpisů pod online petici.  Petice také poukázala na to, že léčebné konopí je již v mnoha zemích legální a existují četné studie, které ukazují, že konopí může pomoci i pacientům s rakovinou.,

🔹“Konopí je příliš zdravé pro nemocný zdravotní systém.“ Sebastian Marincolo (německý spisovatel, fotograf a filozof). Proč se tomu říká alternativní medicína, když je to ORIGINÁLNÍ MEDICINA, která se používá tisíce let ❓ „Léčiva“ byla objevena teprve před sto lety…

🔹🏴‍☠️ Dva vojáci ve skladišti hlídají palety plných jutových pytlů. Titulek zní: „Všechna konopná semena dostupná v USA jsou naskládána v tomto skladišti v Kentucky pod ozbrojenou ochranou. V příštím roce, doufá USDA, bude stačit zasadit 350 000 akrů.“ Pravděpodobně poprvé publikováno ve Farm Journal a Farmer’s Wife v červnu 1942. První plodina byla vypěstována v roce 1775. Od roku 1840 do roku 1860 byla produkce konopí v Kentucky největší ve Spojených státech. V roce 1850 dosáhl vrcholu na 40 000 tun a byl oceněn na 5 000 000💰$. Četné továrny vyráběly motouzy, provazy, jutové pytle  pro sklizeň bavlny a marketing. V roce 1915 to byla nejdůležitější plodina státu. Trh byl ztracen pro dováženou jutu, která byla osvobozena od cla. Jako válečné opatření bylo konopí znovu pěstováno během druhé světové války. Konopí v Mason County. Jediný větší konopí produkující Ky. Okres mimo oblast Blue Grass. Úroda v roce 1810 byla 70 000💰$. Maysville druhý za Louisville v hotových konopných produktech, 30. léta 19. století. Továrna Nicholase Arthura, která používala koňskou sílu, byla jednou z několika lanových stezek, dlouhých budov pro spirálové navíjení konopných vláken. Ročně zpracovala 600 000 liber lana v hodnotě 41 000💰dolarů. Založena v roce 1968 Kentucky Historical Society, Ministerstvo dálnic v Kentucky ( Americký jih). Od začátku 17. do začátku 19. století bylo možné konopím platit daně v USA. Záměrem bylo povzbudit farmáře, aby na svých polích pěstovali konopí místo tabáku. Dřevěný papírenský průmysl je třetím největším průmyslovým znečišťovatelem, ročně vypustí do vzduchu a vody více než 220 milionů liber toxických znečišťujících látek ‼️

🔹Konopný papír neobsahuje dioxiny, používá k jeho výrobě méně než polovinu chemikálií a je lepší než papír vyrobený z buničiny. Je čas provést globální přechod na konopný papír ‼️

🔹👍Pokud nezakotvíme lékařskou svobodu do    stejnou výsadu by znamenalo postavit Bastilu lékařské vědy. Všechny takové zákony jsou neamerické a despotické a nemají v republice místo. Ústava této republiky by měla udělovat zvláštní výsady lékařské svobodě i náboženské svobodě. Dr. Benjamin Rush (1746-1813) (americký lékař, spisovatel).

🔹“Jmenuji se Tony Bevington.“ Bydlím v Camborne, Cornwall. 👇👇👇V březnu tohoto roku mi bude 80 let. Asi před dvěma lety mi bylo diagnostikováno selhání ledvin 3. Onemocnění, na které neexistuje žádný lék nebo léčba, může být smrtelné a jedinou možností je dialýza nebo transplantace. S tímto vědomím a s vědomím lékařských aspektů konopí jsem začal pěstovat svůj vlastní lék. Zpracovával jsem rostliny na olej a konzumoval jsem ho denně. Ale za posledních šest týdnů jsem byl dvakrát zatčen za pěstování mé medicíny. Nechtěl jsem se zaplést do nákupu u místních prodejců (neznámá kvalita a pochybný zdroj). Předpisy nepřicházely v úvahu, protože jsem důchodce a jsem si vědom zdravotního omezení, které existuje. Ale můj krevní obraz (EGFR) se vzepřel předpovědím mých lékařů a zlepšil se. Beru léky na tlak a jím vegetariánsky, jinak je mým jediným lékem můj olej. Nikomu jsem neublížil. Neměl jsem žádný finanční prospěch a zlepšil jsem své zdraví, možná bez nákladů pro vládu. Jak mi proboha pomůže trestní stíhání ❓“ Philip Antony Bevington

🔹„Jednou z výhod léků na bázi kanabinoidů je, že se zaměřují na nádorové buňky. Nemají žádný toxický účinek na normální, nenádorové buňky. To je obrovská výhoda oproti standardní chemoterapii, která v podstatě funguje proti všemu.“ Prof. Dr. Cristina Sanchezová, (Biochemie a molekulární biolog)

🔹Konopí vás dělá krásnými ‼️ Semena rostliny se skládají z 22 procent bílkovin a konopný olej z nich získaný má více nenasycených mastných kyselin než jiné rostlinné oleje. To má za následek vlastnosti péče o pokožku, a proto se konopí používá stále více v kosmetice.

🔹Henry Ford téměř před stoletím postavil konopné  auto, které jezdilo na konopné palivo.

🔹Nová studie dokazuje, že včely milují konopí 🐝🍯( Dle našich nařízení, jsou narkomanky ! Musíme je zavřít !) Rostliny konopí by také mohly hrát zásadní roli v budoucnosti včel. Nová studie odhaluje, že jsou včely skutečnými milovníky konopí. Výzkum, který provedli vědci z Cornell University a publikoval v časopise Environmental Entomology, ukazuje, že včely jsou zvláště přitahovány rostlinami konopí kvůli pylu, který obsahují. Čím větší jsou rostliny a čím více jich roste na jednom místě, tím více včel přitahuje, uvádí studie. Větší rostliny přilákaly 17krát více včel než menší. Včely preferují samčí rostliny. Mimochodem, poupata  pocházejí ze samičích rostlin. Kvůli používání pesticidů a zvýšenému ničení stanovišť je pro stále méně včel stále méně příležitostí k opylování plodin, které produkují ovoce a zeleninu. Konopné plodiny, které se stávají stále důležitější součástí amerického zemědělství a obvykle používají méně pesticidů, by mohly tento trend výrazně zpomalit. O zdraví malých včel se nemusíte bát: Podle vědeckých výzkumů hmyz nemá kanabinoidní receptory.

🔹Od roku 1850 do roku 1936 se konopí používalo v USA jako primární lék na 100 nemocí

🔹One Night Cough Sirup – obsahoval alkohol, konopí, chloroform a morfin sulfát. Vyrobeno v Baltimoru roku 1888.

🔹Roztroušená skleróza: Autoimunitní onemocnění centrálního nervového systému. The Journal of Cannabis Therapeutics ohlásil článek výzkumníků z GW Pharmaceuticals v roce 2001: „Někteří pacienti s roztroušenou sklerózou, kteří kouří konopí (marihuanu), hlásí úlevu od křečí a bolesti po druhém nebo třetím potáhnutí z konopné cigarety. To znamená velmi rychlý přechod a absorpci v centrálním nervovém systému. Čas, který to trvá, jsou spíše sekundy než minuty.“                                                                                                                                                          🔹„KONOPÍ“ Je to MEDICÍNA. Je to PŘÍTEL😁Je to ÚLEVA😁Je to NADĚJE😁Je to minulost😁Je to BUDOUCNOST‼️

🔹 Ve škole vás učili oběhový systém, nervový systém, dýchání atd… Ale nikdy vám neřekli o endokanabinoidním systému. To není náhoda. Tyto informace nám zatajili, protože vědí, že konopí je důležitým nástrojem k tomu, abychom byli nezávislí na farmaceutické mafii. Marihuana má terapeutickou odpověď na mnoho nemocí, které lékaři svými léky neumí léčit. 💚

 

📌💉🎚️Nigerijští poslanci parlamentu tvrdili, že jim Bill Gates nabídl 10 milionů dolarů, aby nařídili očkování pro nigerijskou populaci.  https://t.me/absurdnisvet/64998

 

📌📖 📰Musím bít na poplach! Lékařské zprávy mizí po stovkách!!! Dr. Scott Jensen

Neustále jsem četl lékařské časopisy a viděl jsem 2 články, které obsahují něco zvláštního.

Doktorka Wendy Deanová mluví o doktorově morálním zranění, což vedlo k tomu, že jsme potenciálně museli ohrozit náš závazek vůči našim pacientům. Vysoce kvalitní časopisy publikovaly články, které byly později staženy, upraveny nebo redigovány. Více než 300 položek prostě zmizelo. A my si klademe otázku: Bylo to provedeno s nekalým úmyslem? Zdá se, že lidé zakrývají stopy. Moje profese má problém! Snad to brzy poznají i ostatní profese.

https://t.me/absurdnisvet/64982

 

📌💉🎚️‼️📑 Studie: 70 procent úmrtí po „očkování proti Covidu“ od společnosti Pfizer nastalo do devíti dnů po injekci👇Vědci zjistili, že v Japonsku k naprosté většině úmrtí po „očkování proti Covidu“ od společnosti Pfizer došlo do 9 dnů po první injekci. ❗️ Během deseti dnů vědci zjistili, že k většině úmrtí došlo druhý den, tedy jeden den po injekci. Poté došlo k většině zbývajících úmrtí ve dnech tři až šest. 👉 Velká většina ve starší skupině zemřela na poškození srdce. Mnoho ze zbývajících úmrtí bylo způsobeno aspirační pneumonií a asfyxií. Mezi další příčiny úmrtí identifikované v mladší skupině patří srdeční arytmie, subarachnoidální krvácení, myokarditida a perikarditida.

https://transition-news.org/studie-70-prozent-der-todesfalle-nach-der-covid-impfung-von-pfizer-ereigneten

 

📌FACEBOOK, YOUTUBE A TWITTER SMAZALY TISÍCE  VIDEA, ABY skryly DŮKAZY NANOTECHNOLOGIÍ  covid 19💉💉💉 IMPLANTOVANÝCH ČIPEM!!!

https://t.me/absurdnisvet/65009

 

📌 V roce 1994 se 160 národů na konferenci Earth Summit-AGENDA21 v Káhiře v Egyptě dohodlo, že počet obyvatel by se měl do roku 2030 snížit z 6 miliard na 800 milionů…!

https://t.me/absurdnisvet/65010

 

📌 Situace v Německu!!! „Prachy do ciziny, migranti dovnitř.“ 🌪🌧✈️Pěkné dárky na svátky s meteorologickými zbraněmi. Všude jsou záplavy. Tady v Helmstedtu. „Pomoc od THW byla ODMÍTNUTA!!!!!!“  https://t.me/absurdnisvet/64983

 

📌🌊Kalifornie se připravuje na 30. stopé vlny, které zasáhnou její pobřeží, protože oblastí se pohybuje silná bouře, která varuje surfaře a návštěvníky pláže před smrtícími vlnami

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12905523/California-surfers-deadly-rip-currents.html?ns_mchannel=rss&ns_campaign=1490&ito=1490

 

📌🌧ARGENTINA – V Guatraché v provincii La Pampa byla včera hlášena silná bouře s krupobitím. https://t.me/absurdnisvet/65007

 

📌🌧RUSKO – Omsk  https://t.me/absurdnisvet/65008

 

📌Ruské vrtulníky zničily bašty ukrajinských ozbrojených sil. „Komplex útočných vrtulníků Mi-28N Night Hunter zničil živou sílu a bašty ozbrojených sil Ukrajiny směrem na Doněck,“ – ruské ministerstvo obrany. To je to, co slovo „moc“ znamená v ruštině! Jsme neporazitelní!

(https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)  Navrhněte novinky (https://t.me/russia2bot) | (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)  Chat (https://t.me/+vLU6C8a-EHg0ODcy)

 

📌💥💥💥28.12.2023, Hindustan Times, Roman Kirsch: Sledujte: Putin bude hledat pomoc předsedy indické vlády při ukončení ukrajinské války? Zvláštní pozvání během ruské cesty indického ministra zahraničí Jaishankara…

Putin hledá pomoc předsedy vlády Indie Modyho pro ukončení Ukrajinské války? Zvláštní pozvání během návštěvy ministra zahraničí Indie v Rusku. ⚡️(Neukazujete provládním médiím a to extra SKUNKovi |Starý Komunista U Nového Koryta|, Nutelle, MAP a kšeftařce s diplomy, protože nám ještě dostanou infarkt a co pak budeme dělat?!!!) ⚡️ Budeme rádi, když se setkáme s naším přítelem, panem předsedem vlády Modim v Rusku.

Vladimír Putin: „Bude možné diskutovat všechny současné potíže a záležitosti a hovořit o výhledech vývoje Rusko Indických vztahů. Máme před sebou velké množství práce, prosím předejte moje přání všeho nejlepšího pánu předsedovi vlády Modimu.“ Putinovo zvláštní pozvání předsedovi vlády Indie Modimu, aby hovořili spolu o Ukrajině. Putin chválí úsilí předsedy vlády Indie Modiho ve věci UA války. Bude Modi hrát roli mezinárodního mírotvorce potom, co západ yselhal? Naši praví přátelé v Indii Putin chválí během Jaishankarovy návštěvy a schůzky s ním. Jaishankar nazval Rusko časem prověřeného partnera. (Jak je to možné, když jsou všichni proti Rusku? Přeci celý svět.) Ruský prezident Vladimír Putin pozval předsedu vlády Indie Narendru Modiho do Moskvy příští rok. Budu rád, kdy se setkám s naším přítelem, Putin řekl Jaishankarovi během setkání v Kremlu. Putin se setkal s ministrem zahraničí Jaishankarem při rozhovorech v celém rozsahu záležitostí 27.12.2023. Putin také hledá těsnou spolupráci s předsedou vlády Modim ve věci mírového konce ukrajinské války.

  1. Putin: „Jsme vděční vědět, že navzdory špatnému stavu po celém světě, tak vztah s našimi pravými přáteli v Ázii, tedy vztahy s Indii se vyvíjejí velmi dobře. Víme o úsilí a o postojích předsedy vlády Modiho a mnohokrát jsme při různých příležitostech opakovali, že jeho přístup k těm konfliktům, které se rozvíjejí ve světě, včetně ohniska, jako je třeba UA. Mnohokrát jsem ho informoval, jak tam věci probíhají a vím, že předseda vlády Modi je schopen ze své strany udělat to nejlepší. To znamená, vyřešení těch problémů mírovou cestou.“ Jako odpověď na Putinovo prohlášení Jaishankar prohlásil že předseda vlády určitě se těší na tu návštěvu.

Jaishankar: „Určitě pane prezidente, náš předseda vlády Narendra Mody se těší na návštěvu Ruska příští rok a jsem si jistý, že najdeme datum, které bude vzájemně výhodné s politického kalendáře obou zemí. Je to určitě něco, na co se těšíme.“ Putin také chválil vztahy s Indii a záznam obchodního obratu od začátku UA války. Indický dovoz Ruské ropy se raketově zvýšil, navzdory západním sankcím. Jsme velice potěšení touto poznámkou, navzdory veškerým turbulencím ve světě, říká Vladimír Putin, vztahy s našim tradičním přítelem v Ázií a Indickými lidmi se vyvíjejí dobře, progresívně. Indie a Rusko mají každoročně summit pro udržení těsných strategických vztahů, těsného, strategického partnerství. Poslední Indicko Ruský summit se uskutečnil v Dillíí 12/2021. Indicko Ruské vztahy: Vztahy mezi Moskvou a Moskvou zůstali silné, navzdory UA válce a   turbulencím, způsobeným UA válkou. Indie odolávala západnímu tlaku, aby Indie odsoudila Ukrajinskou invazi. Dillía opakovaně řekla, že diplomacie a dialog jsou klíčové pro vyřešení této UA krize. (Tohle v našich mainstreamových médiích neuvidíte!!!)

https://youtu.be/yEKjJwuTH_Q?si=WfGMkUDvtKtaInHr

 

 

📌💥💥💥28.12.2023, Hindustan Times, Roman Kirsch: Hútiové vydali velké varování pro USA: „Střežte si izraelské objekty v Rudém moři, budete čelit…“

Rudé moře začíná vřít! Hutiové dávají výstrahu Spojeným státům. Chraňte si ty Izraelské objekty v Rudém moři. Hutiové varují před provokacemi v Rudém moři. Nemilitarizujte Rudé moře, Hutiové vyhrožují Washingtonu. Hutiové se připravují na přímý boj se Spojenými státy? (Jo, to dominantní Spojené státy ještě nezažili. Překvapení!) Jemenští Hutiové, rebelové vydali varování proti militarizaci Rudého moře. Hutijští představitelé prohlásili, že nebudou šetřit nikoho, kdo se bude snažit odradit Hutie od jejich pevné pozice proti útlaku Palestínského lidu. Pohrozilo otevřeně spojeným státům a jeho parterům kvůli jejich provokacím v Rudém moři. Hamás varoval západní země před ochranou Izraelských etnit v Rudém moři. Varujeme Ameriku a jejich partnery před následky militarizace Rudého moře a poškozování bezpečnosti mezinárodní navigace, aby ochránili Izraelské entity, říká Hutijský představitel. Podobné varování bylo také vydáno lídrem Hutiu minulý týden. Militantní hnutí chce přímou konfrontaci se Spojenými státy. Abdul Malik, lídr Hutiu: „Věc, kterou chceme nejvíc, je věc, kterou jsme si přáli od prvního dne. A to je válka mezi Amerikou, námi a Izraelci. Čili chceme přímou konfrontaci! Ne, aby s námi Američané bojovali skrze své podporovatelé a spoluspojence!“ To přichází v době, kdy Spojené státy vytvořili zásahovou skupinu, aby ukončili všemi možnými prostředky útoky v Rudém moři. Hutiové pohrozili zacílit na všechny lodě do a z Izraele kvůli válce v Rudém moři. Také varovali všechny loďařské společnosti před tím, aby posílali lodě do Izraelských přístavů. Útoky Hutiu vedli k velkému přetrasování námořních linek po celém světě.

https://youtu.be/hefvzDqrV7g?si=Y3fjmUY4DbwQ1XC7

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

28.12.2023: Ranní zprávy, Každodenní zprávy z domova i ze světa, které Vám posílám 2x denně:

❤️ „Svět je nebezpečné místo k životu, ne kvůli lidem, kteří jsou zlí, ale kvůli lidem, kteří s tím nic neudělají.“ —  Albert Einstein

 

📌💥💥💥27. 12. 2023, Roman Kirsch: „Teflonový premiér unylým hlasem sdělil NIC“/ „Je to povídkář“. Dnešní „hlas lidu“ aneb „vox populi“, letem světem po článcích na českých serverech.

➡️ČT24: Fialův projev o naději –„Nekonkrétní a nudné pohlazení po hlavách mezi pohádkami,“ zní od expertů – Zdroj je IN.

➡️ČTK Novinky: Premiér Petr Fiala (ODS) je odtržen od běžných lidí a odmítá si připustit odpovědnost za současnou situaci, zhodnotil šéf stínové vlády opozičního hnutí ANO Karel Havlíček premiérův, úterní vánoční projev.

➡️Ekonom Kovanda: Premiér slibuje konec zdražování, jenž však nenastane. Ani veřejné finance v příštím roce „zdravě“ nebudou, jak tvrdí Fiala.

➡️ČTK: policejní inspekce se zabývá případem střelby na filozofické fakultě. Praha“ Čtvrteční tragickou střelbou na filozofické fakultě univerzity Karlovy (FFUK) v Praze se zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS). Nyní analyzuje informace a vyhodnocuje podněty od veřejnosti, sdělila dnes ČTK mluvčí inspekce Ivana Nguyenová. Ohledně zásahu na univerzitě se objevila kritika zejména na sociálních sítích. Lidé upozorňovali například na možné podcenění situace ze strany policie. (To jsi mnoho lidí myslí a říká a je to na „odvolání“ Ministra vnitra!!!)

➡️Extra.cz: Kajínek o zásahu na univerzitě. Nechali ho střílet do lidí minimálně 14 minut, tvrdí.

➡️Globe 24.cz: Nejhorší rok máme za sebou. Příští rok bude lepší, řekl Fiala

➡️Blesk.cz: EU kuje plán, jak obejít Orbána. Potřebné miliardy Ukrajině poskytne šikovným fíglem. (Tak vidíme, jak to jde podvést. Ty pravidla jsi přece vytvořili sami!)

➡️Newsbox.cz:  Šojgu: Rusové potlačili Ukrajinskou protiofenzívu a postupují na všech frontách.

➡️ČTK: Příští rok nabízí podle Fialy naději, poklesne inflace a skončí zadlužování země. (Kdyby u něj lež kvetla jako růže, tak je samý trn!)

➡️Diskuze: Fialův projev o naději. „Nekonkrétní a nudné pohlazení po hlavách mezi pohádkami“, zní od expertů.

🔹 Jarmila Vavrochová: „Teflonový premiér unylým hlasem sdělil nic. Několikrát sevřel ruce v pěstí (Musíme být silní), upřímnost a vstřícnost farizejsky signalizoval otevřenými dlaněmi. Umělecký dojem. Mlha ve větru.“

🔹 Ivan Kazimov: „I kdyby finance v roku 2024 byla ta slíbená 2 – 3%, což ale nebude ani omylem, stále je tu těch 34% o které se snížila kupní síla našich úspor. Tím lidé ztratili důvěru v ukládání peněz na důchod, nebo horší časy. Vládě už nevěří snad nikdo. Jsem zvědav, jak se předvede pán prezident. ( Je to povídkář. Očekávat něco jiného…iluze?)

https://youtu.be/tpAmo3UYbts?si=imX5XdcsTn7cQevc

 

📌💉🎚️ 🦠Plandemie byla mimo jiné testem, jak moc jsme schopni tolerovat, kam až nás mohou dotlačit. Špatnou zprávou je, že naprostá většina tolerovala nesnesitelné.

Mocní nyní vědí, že když nás budou dostatečně krmit strachem, dobrovolně vejdeme do své vlastní vězeňské cely, zamkneme dveře a zahodíme klíč. Tedy ne všichni, ale velké procento z nás by to udělalo.

Jediným pozitivem pandemie je to, že si díky ní spousta lidí uvědomila, jak daleko se věci dostaly a jak rychle nás mohou rozdělit, odcizit, zavřít a donutit k užívání nevyzkoušené genové terapie maskované jako vakcína.

Taktika vyvolávání strachu se stala zjevnější a hanebné důvody, které se za ní skrývají, byly zřejmější, alespoň pro ty, kteří mají pár funkčních neuronů!

Je načase je poučit, že nebudeme tolerovat, aby se s námi zacházelo jinak, než jak si zasloužíme; jako se svobodnými a suverénními bytostmi s právy danými Bohem.

Právě o to usiluje stále více lidí; stanovují si nové osobní hranice, vytvářejí nová, plně nezávislá společenství, vzdělávají sebe i ostatní v oblasti zvykového práva, posilují své duchovní základy, přebírají odpovědnost za své zdraví a blaho, chrání své děti před velkou farmou a státní indoktrinací, žijí v harmonii a spolupráci s přírodou, zkrátka: vystupují z matrixu.

https://t.me/absurdnisvet/64922

 

📌💉🎚️ 🦠Antiilluminaten TV 26. prosince 2023: 42 % Američanů se pravděpodobně připojí ke skupinové žalobě proti společnosti Big Pharma kvůli vakcínám Covid. Stovky milionů Američanů se „pravděpodobně“ připojí k velké hromadné žalobě proti velkým farmaceutickým společnostem Moderna a Pfizer kvůli katastrofálním následkům vakcíny Covid mRNA.

Podle nedávného průzkumu Rasmussen Reports se 42 % Američanů „pravděpodobně nebo velmi pravděpodobně“ připojí k hromadné žalobě proti Moderně a Pfizerovi, zatímco 11 % je nerozhodných.

Průzkum také zjistil, že znepokojující počet Američanů zná někoho, o kom si myslí, že zemřel v důsledku zavedení vakcíny Covid, přičemž 41 % respondentů ztratilo milovaného člověka.

U dospělých mladších 40 let byla pravděpodobnost, že budou znát někoho, kdo zemřel na Covid, výrazně nižší, zatímco mnohem častěji uvedli, že se chtějí připojit k hromadné žalobě proti velkému farmaceutickému průmyslu.

Začátkem tohoto měsíce byla společnost Fox News první hlavní zpravodajskou stanicí, která otevřeně přiznala, že vakcíny Covid-19 mRNA jsou příčinou obrovského nárůstu nadbytečných úmrtí, protože dřívější „konspirační teorie“ se stává hlavním proudem.

Moderátorka Laura Ingrahama a host Dr. Pierre Kory diskutovali o nedávném přiznání FDA, že pokles střední délky života po roce 2020 dosáhl „katastrofální“ úrovně. Podle nové studie je také alarmující nárůst výskytu rakoviny u mladých lidí a o 158 000 neočekávaných úmrtí více v USA než ve stejném období v roce 2019.

Ingraham poukázal na to, že to je více než počet obětí v každé americké válce od Vietnamu.

„Zdá se, že každý den se objevují tragičtější příběhy o tom, jak mladí lidé, zejména mladí muži padají mrtví,“ řekl Ingraham. „Tato čísla jsou otřesná.“

„Musíme odpovědět na otázku,“ řekl Dr. Kory, „proč nejzdravější prvky společnosti, to jsou mladí, pracující lidé s životním pojištěním, náhle zemřou rychlostí, kterou jsme nikdy předtím neviděli v roce 2021. A jdeme dál. Vyvstává otázka, co se stalo v roce 2021 na americkém pracovišti, což vedlo k této bezprecedentní úmrtnosti.“

https://telegra.ph/42–der-Amerikaner-werden-sich-wahrscheinlich-einer-Sammelklage-gegen-Big-Pharma-wegen-Covid-Impfstoffen-anschlie%C3%9Fen-12-26

 

📌👶🙋‍♀️Tvrdí se, že tunely pod Alcatrazem jsou součástí Yellow Brick Road. Tunely vedou do San Francisca…a tedy na Yellow Brick Road! Hedvábná stezka se také nazývá Yellow Brick Road. Elton John zpíval „Goodbye Yellow Brick Road“. Všechno je to o dětech. https://twitter.com/Nancy023922191/status/1739813645008470290?s=19

 

📌Islamistická vánoční masová vražda křesťanů v Nigérii. O Vánocích došlo v Nigérii k dalšímu, pravděpodobně islamistickému, masakru křesťanů. Podle současných znalostí zemřelo při tomto novém barbarství 113 lidí, většinou žen a dětí a 300 bylo zraněno. Tato tragédie se jako obvykle v médiích neobjevila. Téměř nic není slyšet ani z kostelů. Násilné excesy islámu, které lze znovu a znovu pozorovat v Evropě a po celém světě, by měly být co nejvíce zakryty, aby se dále nezvyšoval odpor vůči masové muslimské imigraci.

Die Zeit však dokázal přinést nový nízký bod v levicovém probuzeném popření reality s kusem tovaryšského ideologického sebeomámení o tomto strašlivém vánočním zločinu – a přitom neoznačil za příčinu islamismus, ale změnu klimatu ne barbarství. Původně v článku Hamburger Linkspostille na toto téma nebyla zmíněna jediná slabika o islamistickém pozadí útoku. Toto bylo pak vytvořeno v opravené verzi; Stále však uvádí, že konflikt mezi muslimskými pastevci z etnické skupiny Fulani a křesťanskými farmáři „je vyhrocený změnou klimatu“. Na Twitteru si stále můžete přečíst: „Podle oficiálních informací zaútočili ozbrojenci v Nigérii na Štědrý den na 17 vesnic. V regionu probíhají pozemní konflikty, které klimatická krize zhoršuje.“

https://journalistenwatch.com/2023/12/27/islamistischer-weihnachts-massenmord-an-christen-in-nigeria-fuer-die-zeit-eine-folge-des-klimawandels/

 

📌21.12.2023, XTV: „Umírali lidé, od vazby mě dělil milimetr. Na Slovensku lze objednat trestní stíhání.” – Robert Fico. Jak hodnotí slovenský premiér Robert Fico dosavadní vládnutí? Počtvrté je premiérem, popáté vyhrál volby, jak náročná byla povolební jednání? Dá se na Slovensku objednat trestní stíhání? Pokud by kandidoval Peter Pellegrini na prezidenta, podpořil by ho? Může se stát, že vládní koalice bude mít dva prezidentské kandidáty? Jak pohlíží na to, že mu po vítězství ve volbách nepoděkoval nikdo z českých ústavních činitelů? A co říká na současné protivládní protesty na Slovensku?   https://youtu.be/UhokuDwkPQY?si=2RgmPZiWL7xeiWIz

 

📌Fox News: 🔥🔥🔥Podle FDA došlo v USA od roku 2021 ke katastrofálnímu poklesu průměrné délky života – dokáže někdo hádat proč? „Proč nejzdravější členové společnosti, mladí s životním pojištěním, náhle umírají bezprecedentním tempem od roku 2021 a pokračuje to?

https://t.me/absurdnisvet/64925

 

📌Antiilluminaten TV 26. prosince 2023: Tisíce kamionů přísahají bojkotovat Colorado, dokud se Trumpovo jméno nevrátí na volební lístek. Tisíce řidičů kamionů se zavázaly bojkotovat stát Colorado, dokud se na hlasovacím lístku neobjeví jméno Donalda Trumpa.

„Veškerá nákladní doprava musí skončit. Veškerá nákladní a lodní doprava bude nyní zastavena, dokud Trump nebude na hlasovacím lístku,“ řekl zástupce velkých protestů proti tyranskému rozhodnutí v Coloradu zbavit lidi práva zvolit si svého prezidenta.

„Mám tolik jezdců, kteří mi poslali odkazy, ve kterých říkali, že bojkotují Colorado, protože Trump nebude na hlasovacím lístku v Coloradu,“ uvedl Mutha Trucker News.

„Opravdu to vypadá, že tisíce řidičů nákladních vozidel neprojedou Coloradem. “ Na začátku tohoto týdne republikánský prezidentský kandidát Vivek Ramaswamy označil rozhodnutí Nejvyššího soudu Colorada odstranit Trumpa z volebního lístku v příspěvku na X za protiústavní „útok na demokracii“.

„Dnešní rozhodnutí je nejnovější taktikou volebního vměšování, které umlčuje politické oponenty a ovlivňuje volby pro loutku demokratů tím, že zbavuje Američany práva hlasovat pro svého kandidáta,“ řekl Ramaswamy.

„Poté, co se nadstranický establishment pokusil o každý trik, aby vyloučil prezidenta Trumpa z kandidatury v těchto volbách, nyní používá novou taktiku, aby mu zabránil znovu zastávat funkci: 14. dodatek ústavy.“ řekl Ramaswamy. Vyzval také své republikánské soupeře, aby ze solidarity odstoupili od voleb. „Vyzývám Rona De Santise, Chrise Christiea a Nikki Haleyovou, aby to samé udělali okamžitě, jinak budou tiše schvalovat tento ilegální manévr, který bude mít katastrofální následky pro naši zemi,“ napsal. Zdroj: Thepeoplesvoice.tv

https://telegra.ph/Tausende-von-Truckern-schw%C3%B6ren-Colorado-zu-boykottieren-bis-Trumps-Name-wieder-auf-dem-Wahlzettel-steht-12-26

 

📌Cizinci mezi námi. Jeden z členů týmu Facebook Community Standards. „Rothschildové jsou potomky Nephilim, rasy Anunnaki,“ zní text ve spodní části fotografie. Reptilie

https://t.me/absurdnisvet/64934

 

📌„Za poslední rok zmizelo více než 300 článků v lékařských časopisech.“ Dr. Scott Jensen

https://t.me/absurdnisvet/64935

 

📌🏴‍☠️NWO AGENDA KE ZNIČENÍ RODINY☠️☠️☠️☠️☠️„Teď vás prohlašuji za muže a manžela. Můžete se políbit.“ V epizodě seriálu Netflix „Ada Twist“ (pro předškoláky), který získal Emmy, organizují děti svatbu pro gay pár.

https://t.me/absurdnisvet/64936

 

📌Sbor generálního advokáta soudce amerického námořnictva a Úřad vojenských komisí shledaly ředitelku CDC pro prevenci chronických nemocí a podporu zdraví Karen Hacker vinnou ze zrady a spiknutí za účelem spáchání volebního podvodu a odsoudily ji k 15 letům vězení. Gremium uznalo Hacker vinnou, ale neodsoudil ji k smrti. Vysoký úředník v prohlášení uvedl, že Hacker jednání, přestože bylo vlastizrádné, nikdy nikomu neublížilo, přestože se bezdůvodně obohatila. (Soudit se po volbách příští rok, vlevo i vpravo, bude už i u nás!!!)

https://t.me/absurdnisvet/64937

 

📌Ukrajinští vojáci absolvují pouze jeden měsíc výcviku, než jdou na frontu. Na certifikátu je USA a UA vlajka + nacistický kříž! https://t.me/absurdnisvet/64942

 

 

📌25. 12.2023 6:04 PT: DĚTSKÝ DOMOV VZPLANE V DEN XMAS. Dětský domov Beyoncé vzplál na Štědrý den. Úředníci tvrdí, že kolem druhé hodiny ranní reagovali na hlášení o požáru v domě, který se nachází ve třetím oddělení města. Dvoupatrový dům byl v plamenech, ale první záchranáři požár uhasili zhruba za 10 minut. Naštěstí se rodině, páru se dvěma malými dětmi – podařilo dům evakuovat. Nikdo nebyl zraněn. Jak jsme již dříve uvedli…Rodina Beyoncé koupila dům už v roce 1981 za 64 tisíc dolarů, ale odstěhovali se jen o pár let později, než se Solange v roce 1986 narodila. Dům se dostal do prodeje v roce 2019. Má tři ložnice, tři koupelny se točitým schodištěm vedoucím do kancelářských prostor ve třetím patře. Kupec koupil pozemek o rozloze 8 640 metrů čtverečních vedle domu v roce 2022 za 310 000 dolarů.

https://www.tmz.com/2023/12/25/beyonce-childhood-home-catches-fire-christmas-day-houston/

 

📌 NWO NEWS – Ať už ve vaší bankovní aplikaci nebo na vaší sociální síti, při interakci s rozpoznáváním obličeje/obličeje jsou vaše data prodávána společnostem zajišťujícím bezpečnostní systémy. Toto video ukazuje princip fungování dohledu založeného na umělé inteligenci systém pro městskou infrastrukturu. https://t.me/absurdnisvet/64946

 

📌Dámy a pánové, poznáváte ho? Jmenuje se John. Někteří z vás ho mohou znát jako Johna F. Kennedyho Jr. Většinu života strávil v úkrytu. Udělal to, aby ochránil svou rodinu, své přátele, lidi a svět. V nadcházejících měsících odhalí něco, co změní spoustu věcí a udělá tento 🔹 svět LEPŠÍM MÍSTO PRO KAŽDÉHO!

🔹 Kdo ho chtěl MRTVÉHO?

🔹 Kdo se ho pokusil ZAvraždit?

🔹 Kdo zemřel při letecké nehodě?

🔹 Kdo mu pomohl dostat se pryč?

🔹 Kdo mu poskytl přístřeší?

🔹 Kdo MU ZACHRÁNIL ŽIVOT?

🔹 To vše je větší, než si myslíte.

Za ta léta měl dost času sbírat informace o všem a o všech. Brzy vše zveřejní. Když se všechny tyto informace objeví, nebudete věřit svým očím. Připojte se k jeho a mému kanálu a sdílejte je s lidmi, které znáte a na kterých vám záleží. Půjdeme ŽIVĚ, abychom VŠECHNO a VŠECHNO VYSVĚTLILI a VYSTAVILI! ZBÝVÁ 10 DNÍ!

John F. Kennedy Jr. ODKAZ 👇

https://t.me/+ou2TH6ltXJ5lYzll

ODKAZ královny Diany 👇

https://t.me/+nH7a2sg2-X8yZWQ1

 

📌 🔴 Děsivé metody „jídlové“ mafie. A něco takového jíme každý den!

https://t.me/absurdnisvet/64952

 

📌 🇮🇷🇷🇺 DOLAR = UKONČEN: Írán a Rusko oficiálně podepsaly obchodní dohodu ve svých příslušných národních měnách, rial a rubl, místo v americkém dolaru.

https://t.me/absurdnisvet/64954

 

📌 BREAKING: Ministr zahraničí Georgie Brad Raffensperger odmítá pod přísahou svědčit ohledně hlasovacích strojů Dominion a údajně se nedostane k instalaci bezpečnostních záplat Dominionu až po prezidentských volbách v roce 2024.  https://t.me/absurdnisvet/64955

 

📌 Lidová fronta darovala 100 vozidel UAZ ruské armádě. Nová vozidla budou převedena do vojenských jednotek v nových regionech Ruska. 👍Naši bojovníci takovou pomoc rozhodně potřebují!

(https://t.me/+OkS0BK8vukFhYzcy)

 

📌💥💥💥27.12.2023, Petr Bureš, hostem PhDr. Josef Skála, CSc., historik a politik:

Skálova simultánka – odběratelů 66.680!!!!! Pro zájemce o odběry, informace, novinky, články – http://www.stripkyzesveta.cz/ www.jakoskala.cz;

Téma:

➡️Minimanifest

➡️Projev (Profesora?) Petra Fialy, jako neskutečné lži a vzdálení se realitě, mimo realitu, vražední čtvrtek na filozofické fakultě s množstvím otazníků, Klánovický les, kde je maminka miminka?, přímo co se stalo na filozofické fakultě, zákaz zbraní (?), křečovité hledání stopy v jiné země, umlčení informací, aby se to nedověděli v Rusku?, napálit někoho, nebo napálit do někoho?, dezinterpretace, plazení se po břiše před jinými mocnosti, obviňování nás, anektování z naších práv a svobod

➡️Výsledky statistických šetření ze zprávy Česká společnost a nerovnosti a zjištění jsou děsivá, opentily společnosti, bohatých, kteří jsou 400x (!!!) bohatší, než lidé z nejnižšího pentilu, 2. – 4. pentil, tyto lidé dohromady vlastní 4x méně, než ta nejbohatší 1/5, absurdně, sociálně, příjmově, majetkově polarizovaná společnost z Euroatlantické civilizované společnosti jsou pouze Spojené státy americké! Nikde jinde na světě není takto perverzně hierarchizováná společnost, jako v ČR. Tam, kde se rozevřeli naprosto skandální nůžky, tak se daří rozčarování, flustraci, slepému hněvu a skutkům, které můžou směřovat k činům, jako byla ta šílená střelba…

➡️26. a 27.12.1812 byl Napoleon vyhnán z Ruského impéria (7 let války) a Kutuzov vydal svým vojskům rozkaz, aby pronásledovali a ničili na území, které už nepatřilo Rusku. Napoleon tam ztratil 500.000 vojáků, celou artilérii a kavalérii.

(|||Napoleonské války je souhrn válečných konfliktů v letech 1803 – 1815.

Francie po revoluci přešla od obranných válek k válkám dobyvačným, což

vyhovovalo zejména bohaté buržoazii. V čele Francie stál schopný válečník

Napoleon Bonaparte, který se nijak netajil svými válečnými plány na obsazení

Evropy.

Připravoval se na vylodění v Anglii. K realizaci tohoto plánu nemohlo dojít,

protože francouzské loďstvo bylo téměř zničeno v bitvě u Trafalgaru v roce

  1. Velitel britského loďstva admirál Horatio Nelson sice v bitvě zahynul, ale

z porážky se francouzské loďstvo již nevzpamatovalo.

(Mys Trafalgar se nachází v jižní části Španělska, severozápadně od Gibraltaru.)

Napoleon potom namířil svou pozornost do střední Evropy, francouzská armáda

obsadila Vídeň, jižní Moravu, Brno a svoje hlídky měla až u Vyškova. Ruský

car a rakouský císař se postavili společně proti Francouzům v bitvě u Slavkova

  1. prosince 1805.

I když bylo Francouzů méně, dokázali vyhrát a diktovat poraženým státům

podmínky. Skončila dlouhá existence Svaté říše římské národa německého,

na území podrobených německých států vyhlásil Napoleon Rýnský spolek.

Proti Velké Británii byla vyhlášena kontinentální blokáda. Rusko ji ale téměř nedodržovalo, a proto se Napoleon rozhodl pro trestné tažení do Ruska v roce 1812. V červnu překročil hraniční řeku Němen s armádou, která měla více než půl milionu vojáků. Do čela ruského velení byl postaven generál Kutuzov (na obrázku), v té době již nemocný, krátce před koncem života. Rusové ale hájili svoji vlast, proto byli k bojům silně motivováni. Před

Moskvou byla svedena bitva u Borodina, obě strany utrpěly značné ztráty a obě strany považují bitvu u Borodina za své vítězství. Dalším městem byla Moskva, Napoleon předpokládal, že se car v Moskvě vzdá. Moskva ale byla vylidněna, na několika místech doutnal požár, Francouzi neměli kde doplnit své zásoby. Rusové zatím vyčkávali,

aktivizoval se partyzánský boj a domobrana.

Napoleon pochopil, že se musí z Ruska stáhnout, protože by jeho armáda

nevydržela tuhou ruskou zimu. Chtěl zamířit na jih, ale Kutuzov mu umožnil

stáhnout se pouze tou cestou, kterou postupoval směrem na Moskvu. V praxi tak

byla uplatněna taktika spálené země. U řeky Bereziny se Napoleon dostal do obklíčení, ze kterého se probil jen za cenu velkých ztrát. Napoleon zbytky armády opustil a vrátil se do Paříže sám, porážku si nepřipouštěl.

Kutuzov se konce Napoleonova tažení nedožil, na jaře 1813 zemřel v Polsku.|||)

➡️Náměstek ministra zahraničí Ruské federace, Sergej Ryabkov dal velmi zásadní interview médiu Interfax: „Po dokončení speciální vojenské operace, stále bude existovat blok NATO se svými ambicemi nějakým způsobem zatlačit Rusko do kouta a srazit ho do kolen. Na téma, kam smí sahat území pod kontrolou NATO, anebo naopak nesmí, nelze očekávat rozumnou dohodu mezi velmocemi, USA a Ruskem, Minimálně ne v této fázi. Diplomacie se tak stává nulovým faktorem…….

https://www.youtube.com/live/vWnFiFwLw2c?si=6iI_4EKNjnIalOtL

 

📌Arménie se snaží vyměnit spojenectví s Ruskem za vágní sliby Západu. „Západní země nejeví zájem o stabilitu světa v Arménii a obecně na jižním Kavkaze, jejich úkolem je sesadit Moskvu,“ řekl ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov. Doufáme, že přijdou k rozumu, než bude příliš pozdě.

Rusko 2.0 – (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Navrhněte novinky (https://t.me/russia2bot) | (https://t.me/+-QH9fZcwOu83ZWRi)

Chat (https://t.me/+vLU6C8a-EHg0ODcy)

 

📌 NYT posunuli kopírování Ukrajiny na další úroveň. Po neúspěšné protiofenzívě svržení Moskvy nyní nově definují pojem „vítězství.“ Přiznávají, že Putin NECHCE dobýt Evropu a že Ukrajina prohrála válku. 🤣🙈

https://www.nytimes.com/2023/12/27/opinion/ukraine-military-aid.html

 

📌Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP