, ,

19.05.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Témata různorodá a velice zajímavá…

19.05.2024: Odpolední zprávy, Témata: různorodá a velice zajímavá…

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️19. 5. 2024, Rozhovory s Mimi Šramovou: DVA ROKY S ROBERTOM FICOM. ZATKNUTIE PO MANIFESTÁCII, KDE SI ZASPIEVALI TAKZVANÚ SLOVENSKÚ HYMNU „NA KRÁĽOVEJ HOLI“, COŽ ROBILI PROGRESÍVCI, NECHALI HNEĎ ZATKNŮŤ POSLANCA PARLAMENTU S IMUNITOU!!! VZOSTUPY A PÁDY. Exkluzívne čriepky z mojich rozhovorov s Robertom Ficom.

 

https://youtu.be/8ShoHECh9p0?si=bAfVAWvmVfTn5hDd

 

 

📌19. května 2024, 2:05: V TEL AVIVU BYLA K ROZEHNÁNÍ ILEGÁLNÍ DEMONSTRACE POUŽITA JÍZDNÍ POLICIE A VODNÍ DĚLA:

 

Izraelská policie použila vodní děla a jízdní oddíly k rozehnání ilegální protivládní demonstrace v Tel Avivu.

 

V sobotu 18. května se v centru Tel Avivu shromáždily tisíce lidí. Požadovali předčasné volby a také okamžitou dohodu o propuštění izraelských rukojmích z pásma Gazy. Týdenní protestní akce dohodnutá s policií se konala poblíž komplexu vládních budov, hlásí RIA Novosti.

 

Po skončení akce začaly stovky demonstrantů blokovat dopravu v sousedních ulicích. Nereagovali na četné výzvy policie, aby se rozešli, načež strážci zákona použili jízdní oddíly a vodní děla.

 

Podle místních médií bylo zadrženo nejméně 15 lidí za narušení veřejného pořádku.

Později mluvčí izraelské policie major Michail Zingerman uvedl, že všichni zadržení během protestu v Tel Avivu byli propuštěni. 27 narušitelů veřejného pořádku bude muset zaplatit pokutu.

 

https://www.vesti.ru/article/3956627

 

 

📌19. května 2024, 1:26, Razvožajev: ODRAŽENÍ RAKETOVÉHO ÚTOKU NA SEVASTOPOL BYLO DOKONČENO:

 

V Sevastopolu bylo odražení raketového útoku dokončeno, uvedl gubernátor města Michail Razvožajev ve svém kanálu Telegram.

Je třeba poznamenat, že služba 112 v současné době dostává hlášení o spadlých úlomcích a submunici.

 

„Připomínám všem: k submunici se nesmí přibližovat a navíc se nesmí zvedat!“ napsal guvernér ve svém poselství.

 

Michail Razvožajev také požádal obyvatele města, aby okamžitě hlásili nebezpečné nálezy na linku 112, a dodal, že záchranné služby okamžitě reagují na všechna hlášení a vyjíždějí na místo.

 

https://www.vesti.ru/article/3956559

 

 

📌19 května 2024, 02:26: V TURECKU BYLO SEDM LIDÍ ZRANĚNO PŘI VÝBUCHU V OBYTNÉ BUDOVĚ:

 

V provincii Tokat v Turecku bylo sedm lidí zraněno při výbuchu v obytné budově v noci na neděli 19. května, uvedl televizní kanál TRT Haber.

 

Jak bylo uvedeno, policie dorazila na zavolání do letního domu ve čtvrti Hurmüzlu poté, co si sousedé stěžovali na hlasitý hluk vycházející z domu. Když četníci vstoupili do domu, ozval se výbuch. V důsledku toho bylo zraněno sedm lidí, z toho pět policistů. O příčinách výbuchu zatím nebylo nic oznámeno.

 

Guvernér provincie Numan Hatipoglu oznámil zahájení vyšetřování mimořádné události. Podle předběžných údajů hovoříme o konfliktu způsobeném nepřátelstvím mezi rodinami.

 

https://www.vesti.ru/article/3956605

 

 

📌19. května 2024, 4:21: 28 LIDÍ BYLO ZABITO, DESÍTKY BYLY ZRANĚNY V DŮSLEDKU IZRAELSKÝCH NÁLETŮ NA GAZU:

 

V pásmu Gazy bylo při izraelských náletech na severní část enklávy zabito nejméně 28 Palestinců a desítky jich byly zraněny.

 

O výsledcích náletů informoval katarský televizní kanál Al-Džazíra. Jak bylo uvedeno, izraelské letectvo zaútočilo na uprchlický tábor Džabalíja v severní Gaze, v důsledku čehož bylo zabito nejméně 28 lidí a desítky byly zraněny. Mnohé z nich jsou ženy a děti. Pod troskami byly pohřbeny desítky dalších Palestinců, hlásí TASS.

 

Podle kanálu bylo od začátku října 2023 v důsledku izraelských útoků v pásmu Gazy zabito 35 386 lidí a dalších 79 366 lidí bylo zraněno.

 

Konflikt na Blízkém východě prudce eskaloval po infiltraci militantů radikálního palestinského hnutí Hamás z pásma Gazy do Izraele 7. října 2023, doprovázené zabíjením obyvatel pohraničních osad a zajetím více než 240 rukojmí.

 

V reakci na to Izrael zahájil vojenskou operaci v Gaze s cílem zničit politické a vojenské struktury Hamásu a osvobodit všechny unesené.

 

https://www.vesti.ru/article/3956631

 

 

📌19 května 2024, 05:03: V NOCI 19. KVĚTNA OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZAÚTOČILY NA KUBÁŇ, BYLO POTLAČENO NEJMÉNĚ 10 DRONŮ:

 

V noci na 19. května se ukrajinská armáda znovu pokusila zaútočit na objekty na území Krasnodarského území pomocí dronů, bylo sestřeleno nejméně 10 UAV.

 

O výsledcích útoků ozbrojených sil Ukrajiny informovalo operační velitelství regionu na svém kanálu Telegram. Jak již bylo uvedeno, Ukrajina se pokusila zaútočit na civilní cíle na území okresů Kushchevsky a Slavjansk pomocí bezpilotních letounů. Nejméně 10 dronů bylo zničeno. Ve Slavjansku na Kubáni jeden z dronů dopadl na území rafinérie. Podle předběžných údajů nebyl v důsledku incidentu nikdo zraněn. Nebyly zaznamenány žádné škody ani požáry.

 

V okrese Kushchevsky v důsledku pádu jednoho z dronů vypukl místní požár, který neovlivnil osady. Pracovníci Ministerstva pro mimořádné situace požár hasí. Nedošlo k žádným mrtvým, zraněním ani zkáze.

https://www.vesti.ru/article/3956616

 

 

📌19. května 2024, 8:43: OZBROJENÉ SÍLY UKRAJINY ZAÚTOČILY NA DONĚCK KAMIKADZE DRONEM:

 

Ukrajinské jednotky zaútočily na Doněck útočným dronem ráno 19. května a také ostřelovaly město dělostřelectvem NATO. Informovalo o tom zastupitelský úřad DLR ve Společném středisku pro kontrolu a koordinaci otázek souvisejících s válečnými zločiny Ukrajiny (JCCC).

 

Podle JCCC došlo k útoku dronem na okres Petrovsky kolem 05:30. Ozbrojené síly Ukrajiny také vypálily tři granáty ráže 155 mm na stejnou oblast.

Nebyly hlášeny žádné oběti.

 

https://www.vesti.ru/article/3956652

 

 

📌 19 května, 2024, Slovanka, klimaalarmismus. ZEMĚDĚLCI Z 10 ZEMÍ EVROPY SE CHYSTAJÍ OBSADIT BRUSEL:

 

Již za nějaké dva týdny – tedy těsně před volbami – čeká Brusel velká zatěžkávací zkouška. Předpokládám, že akce nemá zapůsobit jen na politiky, ale zejména na voliče z celé Evropy.

 

Green Deal totiž ničí životy všem – nejen zemědělcům, kteří CHYSTAJÍ NEJVĚTŠÍ AKCI, JAKOU KDY EVROPA ZAŽILA.

 

Evropané by si tedy měli uvědomit, že je bezpodmínečně nutné dát ve volbách stopku všem šílencům, kteří ničivý Green Deal podporují.

 

U nás jsou to zejména Piráti, kteří patří k zelené sektě, největším škůdcům v celém europarlamentu.

 

Ale nejen oni. Na různá hlasování – mimo jiné i k různým tématům Green Dealu – se můžete podívat zde.

 

Rozhodně nevolte ty, kteří jakkoli tuto politiku podpořili nebo se nachází ve frakcích, které jsou s ní v souladu.

 

ALARMUJÍCÍ JE, ŽE I VŠECHNY PRŮZKUMY UKAZUJÍ, ŽE JSME SNAD JEDINÁ ZEMĚ V EVROPĚ, KTERÁ POSÍLÍ PROBRUSELSKÉ FRAKCE JEŠTĚ VÍC NEŽ PŘED 5 LETY.

 

Znamená to tedy, že našinci jsou s bruselskou politikou nejvíc v souladu? Nebo jde jen o politickou negramotnost? Či snad jde opět o to, že k tak důležitým volbám půjdou opět jen eurohujeři?

 

5.června, těsně před volbami do Evropského parlamentu, dorazí rozzlobení zemědělci z celé Evropy do Bruselu.

 

HLAVNÍMI ORGANIZÁTORY AKCE JSOU BELGIČTÍ A HOLANDŠTÍ ZEMĚDĚLCI.

 

„Dokončíme práci,“ řekl regionální manažer Farmářských obranných sil Jos Stuijt, jeden z nizozemských organizátorů akce, který upozornil, že většina zla pochází z Bruselu.

Jednotlivé země pak už jen slepě přijímají to, co předtím EU schválila.

 

V debatě pak upozornili na to, že se očekává, že AKCE BUDE VELMI VELKÁ – S ÚČASTÍ ZEMĚDĚLCŮ Z 10 ZEMÍ.

 

Organizátoři však nezmínili, o které země jde. Není tedy jasné, zda se budou účastnit i naši zemědělci.

 

https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/zemedelci-z-10-zemi-evropy-se-chystaji-obsadit-brusel/

 

 

📌18.5.2024, Protiproud: Střet civilizací: TRADICIONALISTÉ VŠECH ZEMÍ, SPOJÍTE SE?

 

Dekadence Západu se změnila v ideologii ničení. Velké kultury se naopak vracejí k hlubokým kořenům. Zachraňme člověka! Proč se Putin stává klíčovou postavou kontrarevoluce?

 

ALEXANDR DUGIN soudí, že válka Západu proti Rusku na Ukrajině se postupně mění ve střet obránců civilizace, jak jsme ji dosud znali s těmi, kdo ji chtějí od základů zničit – a předvídá, že v tomto boji o zachování samotného principu lidské existence se na stranu Ruska postaví převážná část současného lidstva

 

Nástup znovuzvoleného prezidenta Vladimíra Putina do funkce představuje novou etapu v dějinách Ruska. Některé linie předchozích období budou určitě pokračovat. Některé dosáhnou kritické hranice. Některé se budou vracet zpět.

 

Musí však přijít i něco nového. Chci upozornit na ideologický aspekt, který se může stát základním vektorem dalšího vývoje Ruska v mezinárodním kontextu.

 

Z PRINCIPU LIDSKÉ EXISTENCE SE NA STRANU RUSKA POSTAVÍ PŘEVÁŽNÁ ČÁST SOUČASNÉHO LIDSTVA:

 

HODNOTY A „HODNOTY“:

 

V ostré konfrontaci se Západem, který balancuje na pokraji jaderného konfliktu a třetí světové války, se problém hodnot stává stále kontrastnějším. Válka na Ukrajině není jen konfliktem států s jejich celkem racionálními národními zájmy, ale také střetem civilizací, které zuřivě brání své hodnotové systémy.

 

Dnes lze již s jistotou říci, že Rusko definitivně vsadilo na obranu tradičních civilizačních hodnot, a právě s nimi spojuje základní procesy posilování vlastní identity a geopolitické suverenity. Nejde přitom jen o rozdílné zájmy samostatných subjektů v rámci téže – západní – civilizace, jak bylo ještě donedávna možné, byť s odstupem, interpretovat konflikt mezi Ruskem a kolektivním Západem. Je zřejmé, že na sebe s plnou silou narazily dva hodnotové systémy. Moderní Západ pevně adoruje:

👉 absolutní individualismus;

👉 LGBT a genderovou politiku;

👉 kosmopolitismus;

👉 kulturu rušení (cancel culture);

👉 posthumanismus;

👉 neomezenou migraci;

👉 zničení všech forem identity;

👉 kritickou teorii rasy (utlačované národy právo utlačovat své bývalé utiskovatele);

👉 relativistickou a nihilistickou filozofii postmodernismu.

 

Západ nemilosrdně cenzuruje vlastní dějiny, zakazuje knihy a umělecká díla.

Americký Kongres se chystá odstranit celé bloky Písma, které údajně urážejí určité skupiny lidí z etnických a náboženských důvodů. Kromě toho rozvoj digitálních technologií a neuronových sítí zařadil na pořad dne přesun iniciativy vládnout světu a lidstvu umělou inteligencí – a řada západních autorů to už vychvaluje jako neuvěřitelný úspěch a dlouho očekávaný moment singularity.

 

Proti tomu všemu Putinovo Rusko výslovně staví úplně jiný soubor hodnot, z nichž mnohé jsou uzákoněny ve vyhlášce č.j. 809 ze dne 9. listopadu 2022.

 

RUSKO DŮRAZNĚ BRÁNÍ:

👉 kolektivní identitu proti bezbřehému individualismuu;

👉 vlastenectví proti kosmopolitismu;

👉 zdravou rodinu proti legalizaci zvráceností;

👉 náboženství proti nihilismu, materialismu a relativismu;

👉 lidskou bytost proti posthumanistickým experimentům;

👉 autentickou identitu proti její erozi;

👉 historickou pravdu proti kultuře rušení.

 

UKRAJINA – STŘET CIVILIZACÍ:

 

Existují tedy dvě protikladné antagonistické ideologie, světonázorové systémy.

Rusko si vybírá tradiciZápad naopak všechno netradiční, ba dokonce antitradiční.

To dělá z konfliktu na Ukrajině, kde tyto dvě civilizace stojí proti sobě v tvrdém a rozhodujícím boji, něco mnohem víc než jen obyčejný velmocenský střet zájmů. Ten tady samozřejmě také je, ale není tím hlavním.

 

Hlavní je, že do konfrontace vstoupily dva modely dalšího vývoje lidstva – liberální, globalistická, antitradiční cesta moderního Západu nebo alternativní, multipolární, polycentrická cesta se zachováním tradic a tradičních hodnot, za kterou bojuje Rusko.

 

A tady je čas poznamenat, že multipolární svět, k němuž se Rusko hlásilo v předchozí fázi Putinovy vlády, má smysl jen tehdy, uznáme-li právo každého pólu, každé civilizace (dnes jasně zastoupené v BRICS) na vlastní identitu, vlastní tradici, vlastní hodnotový systém.

 

Multipolarita se stává smysluplnou a opodstatněnou, vycházíme-li z plurality stávajících kultur a uznáváme jejich právo na zachování vlastní identity a rozvoj na základě vnitřních principů.

To znamená, že póly multipolárního světa, na rozdíl od globalistického unipolárního modelu, kde „povinně“ dominují západní hodnoty jako univerzální hodnoty, následují ve větší či menší míře cestu Ruska, ale jen tak, že si na štít berou své vlastní – pokaždé jiné – tradiční hodnoty.

 

NEBESKÁ ČÍNSKÁ ŘÍŠE A PERIFERIE:

 

Jasně to vidíme v současné Číně. Nejenže odmítá globalismus, liberalismus a globální kapitalismus jako dogma, ale zároveň si zachovává mnohé rysy socialistického řádu. A stále více se obrací k pradávným hodnotám čínské kultury a v novém kole oživuje politickou a sociální etiku Konfucia, která inspirovala a uspořádala čínskou společnost na několik tisíciletí.

 

Ne náhodou je jednou z hlavních teorií mezinárodních vztahů v moderní Číně starověká myšlenka Tianxia, podle které je Čína považována za centrum světového systému, přičemž všechny ostatní národy obklopující Nebeskou říši jsou na periferii. Čína je svým vlastním absolutním centrem, otevřeným světu, ale přísně si hlídá svoji suverenitu, jedinečnost a identitu.

 

TRADICIONALISTÉ VŠECH ZEMÍ, SPOJTE SE!:

 

Ve dvacátém století se vliv Ruska ve světě opíral zejména o levicové hnutí. To se dnes však postupně vytratilo, buď ho pohltil liberalismus, nebo se samo vyčerpalo (až na malé výjimky a nejčastěji ve spojenectví s protikoloniálními konzervativními tendencemi).

Nyní se vyplatí vsadit na konzervativce, zastánce civilizační identity.

 

A tak je čas obrodit staré heslo v nové úpravě, a neměli bychom se za to ani stydět, ani se s ním skrývat: Tradicionalisté všech zemí, spojte se!

 

Čím sebevědoměji se vydáme na tuto cestu, tím rychleji a spolehlivěji bude růst náš vliv ve světě. Pokud jsme se rozhodli zaměřit na multipolaritu, musíme být v tomto směru důslední. Všichni už pokládají Vladimíra Putina za klíčovou postavu konzervativní obrody.

 

JE ČAS TO OTEVŘENÉ VYHLÁSIT.

 

Kritice Západu se to v každém případě nevyhne. Ale nyní jsou rozhodující jiné faktory ve vztazích se Západem. A spojenci Ruska – skuteční i potenciální – začnou Rusko podporovat s novou silou. Ostatně, jeho dalekosáhlé cíle a záměry jim již jsou – nebo brzy nyní budou – jasné.

 

👉Budou mu důvěřovat. A začnou spolu s ním budovat spravedlivější a vyvážený svět v zájmu větší části lidstva. BEZ JAKÉKOLI NEDŮVĚRY NEBO VÁHÁNÍ.

 

https://protiproud.info/politika/7933-stret-civilizaci-tradicionaliste-vsech-zemi-spojite-se-dekadence-zapadu-se-zmenila-v-ideologii-niceni-velke-kultury-se-naopak-vraceji-k-hlubokym-korenum-zachranme-cloveka-proc-se-putin-stava-klicovou-postavou-kontrarevoluce.htm

 

 

📌💥💥💥19.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: RUSKÝ VELKÝ ZISK DEN PO PUTINOVĚ VEŘEJNÉM ODHALENÍ: DALŠÍ UKRAJINSKÁ OBEC OBSAZENA V CHARKOVSKÉM REGIONU; Zelenskyj říká…

 

https://youtu.be/wRbikord9D4?si=RREvseEVt_q2e8UB

 

 

📌💥💥💥18.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: PUTINOVI SPOJENCI RJABKOV A VOLODIN VYDÁVAJÍ VAROVÁNÍ SPOJENÝM STÁTŮM UPROSTŘED RUSKO-UKRAJINSKÉ VÁLKY; „Pokud si Západ vybere cestu eskalace, tak…války; “

Hrajete si s ohněm, varuje Rusko Spojené státy…

 

https://youtu.be/gQ8V7y1ur7o?si=bk7-JJh4buoEEVrG

 

 

📌💥💥💥19.05.2024, South China Morning post, Roman Kirsch: PROČ PŘILETĚL RUSKÝ PREZIDENT VLADIMÍR PUTIN DO MĚSTA HARBIN V ČÍNĚ

 

https://youtu.be/xo7nW62ph9g?si=MmV-M1YbyhJjwFnL

 

 

📌💥💥💥19.05.2024, WION, Roman Kirsch: Rusko-ukrajinská válka: RUSKO VARUJE PŘED ZÁSAHY NA SVÉM ÚZEMÍ, KTERÉ ALE NEZŮSTANOU BEZ ODPOVĚDI

 

https://youtu.be/IGin6RHke48?si=_rXlw-shra5uDugu

 

 

📌💥💥💥19.05.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: „NOŽE Z POCHVY“ PRO NETANJAHUA V DOBĚ, KDY BENNY GANTZ VARUJE, ŽE OPUSTÍ JEHO VLÁDU, POKUD

 

https://youtu.be/YY2OpR7xSgI?si=hxVT_Bp9jXirPtQE

 

 

📌 AMERIČTÍ ŽOLDÁCI SE VRACÍ Z UKRAJINY DOMŮ…

 

https://t.me/absurdnisvet/73237

 

 

📌 @HATSTRUTH: PARADOX OBNOVITELNÉ ZELENÉ ENERGIE!

 

Věděli jste, že solární moduly po cca 15 letech ztrácejí účinnost a nejsou dále použitelné? Pak se stávají odpadem.

 

Tento odpad však není jako obyčejný odpad, je neuvěřitelně toxický a představuje významnou hrozbu pro životní prostředí Ve skutečnosti je odpad ze solárních panelů 300krát škodlivější než jaderný odpad a jeho likvidace vyžaduje nákladnou a specializovanou metodu. Bohužel mnoho zemí posílá tento toxický odpad do chudších zemí.

 

Tento problém se bude jen zhoršovat, protože do roku 2030 budeme mít 8 milionů tun „zeleného“ odpadu a do roku 2050 toto číslo vzroste na ohromujících 80 milionů tun odpadu ze solárních modulů, který pravděpodobně doslouží.

 

https://t.me/absurdnisvet/73239

 

 

📌 Věděli jste, že nadace Billa a Melindy Gatesových vsadila na několik koní, pokud jde o korona vakcínu? Gates byl zapojen do nejméně 11 očkovacích laboratoří, než pandemie skutečně začala. Jak dnes víme, plán vyšel, neboť některá zde zmíněná jména vám mohou být velmi povědomá.

 

Lze si jen domýšlet, co tyto společnosti a potažmo i Gates inkasovaly, i když miliardové zisky BioNTechu jsou poměrně známé.

 

https://t.me/absurdnisvet/73240

 

 

📌🌧 🇮🇷 SILNÉ DEŠTĚ V SEVEROVÝCHODNÍ OBLASTI KOLEM MĚSTA MAŠHAD OPĚT VEDLY K MASIVNÍM ZÁPLAVÁM

 

📹 Zaplavení trhu Tabarsi v Mašhadu poblíž svatyně imáma Rezy.

 

https://t.me/absurdnisvet/73241

https://t.me/absurdnisvet/73242

https://t.me/absurdnisvet/73243

 

 

📌⚡️🌧DE/BOUŘKA V BÁDENSKU-WÜRTTEMBERSKU: https://t.me/absurdnisvet/73245

 

 

📌🌧BAVORSKO, SÁRSKO A KROUPY V BAVORSKU:

 

https://t.me/absurdnisvet/73247

https://t.me/absurdnisvet/73248

 

 

📌17. května, GOLAN: IZRAELSKÁ VOJENSKÁ ZÁKLADNA ZNIČENA:

ZÁKLADNA IDF „TSNOBAR“

◼️První snímky ze zjevně z velké části zničené izraelské vojenské základny 651 „Tsnobar“ v bývalých syrských Golanských výšinách anektovaných Izraelem. Odpalovací baterie Hizballáhu vypálily nejméně 50 raket Kaťuša, což způsobilo rozsáhlé ničení. Počet obětí izraelské okupace není znám.

◼️Důvodem důkladné „efektivní střelby“ na základně IDF byl předchozí izraelský útok. Letecký útok na libanonské město Al-Najjarieyeh. Tento nálet mohl mít za následek značné ztráty, a proto se Hizballáh zjevně cítil nucen reagovat masivním úderem. Hizballáh se chce vyhnout totální válce s Izraelem.

Obrazy zkázy z Gazy nezůstávají bez dopadu v politickém prostředí vůdce Hizballáhu Hasana Nasralláha.

 

(http://www.hindustantimes.com/)

 

 

📌 Světová zdravotnická organizace (WHO) je navržena tak, aby chránila zdraví a blaho lidstva, ale je z velké části financována soukromými dary od farmaceutických a biotechnologických společností. 🤑💩

 

V roce 2017 agentura Associated Press uvedla, že WHO utratí ročně asi 200 milionů dolarů za cestování – více, než utratí na boj proti AIDS, tuberkulóze a malárii dohromady.

 

⚠️Dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus je také prvním generálním ředitelem bez lékařského vzdělání. Jeho úzké vazby na Gatesovy a Clintonovy nadace a také podpora Komunistické strany Číny mu zajistily nejvyšší pozici ve WHO.

 

https://dailysceptic.org/2024/05/14/no-the-who-is-not-owned-by-private-interests/

 

 

📌 Pfizergate: PRÁVNÍ VYŠETŘOVÁNÍ PROTI VON DER LEYENOVÉ DOČASNĚ POZASTAVENO🤬‼️

 

V současnosti příslušný soud v belgickém Lutychu nechce do prosince oznámit, kdo převezme další vyšetřování proti von der Leyenové. Soudnictví chce počkat, zda von der Leyenová dosáhne svého cíle stát se znovu lídrem EU. ☠️☠️☠️

 

https://transition-news.org/pfizergate-gerichtliche-untersuchungen-gegen-von-der-leyen-vorlaufig

 

 

📌 🗣 DONALD TRUMP VARUJE PŘED NOVÝMI OMEZENÍMI A MANDÁTY COVID:

 

„Levicoví šílenci se zoufale snaží obnovit uzamčení COVID a mandáty ke zmanipulování voleb v roce 2024. Chtějí znovu rozdmýchat hysterii COVID, aby ospravedlnili další uzamčení, cenzuru, nelegální volební urny a hlasování poštou.“

 

🛑 Trumpův jasný vzkaz: „Nevzdáme se. Žádné zavírání škol, žádná uzamčení, žádné nařízení s maskami a žádné nařízení o očkování. Nedovolíme to.“

 

Pokud se Trump vrátí do Bílého domu, slibuje, že sníží federální financování institucí, které ukládají mandáty.

 

https://t.me/absurdnisvet/73251

 

 

📌„OHNIVÁ KOULE“ NA OBLOZE NAD PORTUGALSKEM:

 

https://t.me/absurdnisvet/73252

https://t.me/absurdnisvet/73253

 

 

📌 PLÍŽIVÁ ISLAMIZACE:

1950 – 2023 > Egypt

1953 – 2023 > Afghánistán

1960 – 2023 > Kuvajt

1970 – 2023 > Irák

1970–2023 >  Alžírsko

1970 – 2023 > Írán

1973–2023 > Sýrie

https://t.me/absurdnisvet/73254

 

 

📌 V NĚMECKU JE TEN, KDO NA ŠPÍNU💉 UPOZORNÍ, POVAŽOVÁN ZA MNOHEM NEBEZPEČNĚJŠÍHO NEŽ TEN, KDO ŠPÍNU 💉VYRÁBÍ. (KURT TUCHOLSKY)

 

https://t.me/absurdnisvet/73255

 

 

📌🇷🇺/🇺🇦 V ODĚSE HOŘÍ. UŽ DLOUHO NEPRŠELO.

Po cíleném zásahu ruských sil vyhořelo logistické centrum ukrajinských ozbrojených sil (NATO). V objektu byla uskladněna munice, drony a náhradní díly k nim.👏

 

https://t.me/absurdnisvet/73256

 

 

📌Ok, tohle je epické a vybuchne vám z toho hlava, i když to ještě nevíte. Ti, kdo jsou vzhůru, budou vědět. To je skvělé a měli bychom to sdílet.

 

VŠE TEDY ZAČÍNÁ VAŠÍM RODNÝM LISTEM. Tady začíná velká část korupce. Ve chvíli, kdy podepíšete svůj rodný list, popř Pokud je podepsán za vás, jedná se o námořní právo / námořní právo. To znamená, že podepíšete dokument, který vás klasifikuje jako zemřelého na moři.

 

Stáváte se pro systém zbožím a upřímně, když si to vygooglíte a prozkoumáte, budete pravděpodobně muset být spravedliví a přiznat, že je to pravda. V jistém smyslu je veškerý váš majetek zabaven a vložen do toho, čemu se říká svěřenský fond, a pak máte šest let na to, abyste se prohlásili za života. Pokud se prohlásíte naživu, můžete znovu získat svou suverenitu.

 

Ale to jsme nevěděli. Byl to systém, který nastavili tak, že vy, já a všichni ostatní jsme byli obchodováni jako dobytek na burze.

 

Každý z nás má tedy svěřenský fond. A podle toho, kolik je vám let, záleží na tom, tolik je peněz. Pokud je vám více než 50 let, máte miliony, protože jsme tam obchodovali tak dlouho.

 

A ještě něco je šílené. To je důvod, proč je hypoteční systém zcela rozbitý.

 

Když si berete hypotéku, v podstatě podepisujete papíry a oni vám vždy řeknou: „Vraťte se za tři dny a budeme mít peníze z vašeho svěřenského fondu na zaplacení domu.“ Peníze se tedy berou z vašeho vlastního svěřenského fondu, který se nashromáždil od vašeho narození.

 

Z vašich peněz vám pak účtují úrok, ale finanční stránka je nezajímá. Chtějí dům. Pokud tedy zmeškáte platbu, máte potíže, protože vám mohou přivlastnit dům. Dům je pro ně zboží, majetek.

 

Počkejte, než se podělíte o informace o tom, co banky dělají, ale tento svěřenský fond je místo, odkud bude pocházet spousta vašich peněz a budou vám vráceny. Jsou to peníze, které na vás vydělali.

 

Tak to je jen jedna strana. Pak je tu daňová stránka. Zvyšování daní je nezákonné. Je to zkorumpovaný systém.

 

Takže to není tak, že by nám vrátili všechny daně, které jsme zaplatili, jako přesnou částku, kterou jsme zaplatili. Co jsem slyšel na kanálech, je fakt, že to bude založeno na dluhopisech, takže v určitém věku dostanete zpět tolik peněz, v jiném věku zase tolik a tolik…

 

Myslím, že v kategorii 62+ to bylo 110 000 nebo tak nějak, ale oni o tom samozřejmě budou vědět víc, až přijde čas, ale od toho se bere víc peněz.

„Upřímně, jsi připraven žít život v hojnosti?“ To jsou peníze, které byly naše, které měly být naše, které jsme měli použít k vytvoření lepšího života pro sebe. Místo toho nás dali do tohoto zkorumpovaného systému, kde spolu bojují a berou nám všechny peníze a nechávají si je pro sebe. pro ně.

 

Doufám, že jsem do této záležitosti vnesl trochu světla. Mnoho lidí se ptá, odkud toto bohatství pochází. Pamatujte, že to 1 % ovládalo 99 % bohatství, které se nám nyní vrací, abychom žili úplně jiný život.

 

Dají nám to, co si zasloužíme, protože jsme nikdy neměli takhle bojovat.

 

Překlad tohoto příspěvku: https://t.me/PascalNajadiNEWS/8958

 

 

📌☭☆🦻👀 „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 19.05.2024“:

➡️☭☆Vojenští pracovníci ženijních a ženijních jednotek jako první procházejí minami a ženijními překážkami, vytvářejí průchody pro techniku ​​a jednotky a také zaminují přístupy k našim pozicím v nejnebezpečnějších oblastech, čímž zajišťují stabilní obranu našich jednotek.

Během ženijního průzkumu se sapéři přesunuli do dané oblasti, objevili a zničili nevybuchlé granáty a miny.

Po zneškodnění výbušných předmětů sapéři instalovali minová pole z protitankových a protipěchotních min. Následujícího dne tyto miny vyhodily do vzduchu nepřátelskou techniku, která postupovala směrem k obranným pozicím našich jednotek.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ ⚡️ Během uplynulé noci byla zastavena řada pokusů kyjevského režimu o provedení teroristických útoků pomocí amerických operačně-taktických raket ATACMS a bezpilotních letounů leteckého typu na cíle na území Ruské federace. Systémy protivzdušné obrany bylo zničeno devět operačně-taktických raket ATACMS a jeden bezpilotní prostředek nad územím Krymské republiky, tři bezpilotní prostředky byly zničeny nad územím Belgorodské oblasti, padesát sedm bezpilotních letounů bylo zničeno a zachyceno nad územím území Krasnodar.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Ruské ministerstvo vnitra zařadilo zástupce vedoucího kanceláře Vladimíra Zelenského, důstojníka vojenské rozvědky Romana Mashovetse, na seznam hledaných.

FSB loni zastavila činnost ukrajinské vojenské zpravodajské sítě, která plánovala teroristické útoky na Krymu, včetně pokusů o život hlavy republiky Sergeje Aksenova.

Mashovets byl nazýván organizátorem teroristických útoků a koordinátorem přípravy vražd vysokých představitelů v regionu.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Saúdskoarabský král (88) se podrobuje lékařskému vyšetření v nemocnici v Džiddě kvůli vysoké horečce a bolestem kloubů, uvedla jeho kancelář.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Proč se evropský automobilový průmysl stane v příštích deseti letech historií?

A přežije ruský automobilový průmysl tváří v tvář silné konkurenci čínských výrobců?

Komentáře nového zástupce vedoucího prezidentské administrativy Oreškina a nového prvního místopředsedy vlády Manturova

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆Zelenskij slíbil, že Ukrajina bude mít rozhodně protiofenzívu

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆🇪🇺 Bild: Německé ministerstvo obrany požádalo o 3,8 miliardy eur na pomoc Ukrajině. Agentura oznámila další potřebu 3,8 miliardy eur na pomoc Ukrajině v aktuálním finančním roce, píší noviny s odkazem na zdroje. Odpovídající žádost musí být předložena ke schválení parlamentu v červnu. Očekává se, že to schválí ministerstvo financí. Německý kancléř Olaf Scholz již dříve oznámil dodání dalšího systému protivzdušné obrany Patriot Ukrajině, kterých „samotné Německo tolik nemá“.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Trumpovi příznivci připravují největší deportaci ve Spojených státech. Wall Street Journal píše, že poradci a příznivci bývalého amerického vůdce vypracovávají podrobné plány na bezprecedentní potlačení imigrace. Publikace uvádí, že k dosažení těchto cílů chtějí urychlit azylová slyšení a také donutit země po celém světě, aby co nejvíce přijaly své deportované občany.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Poradce vedoucího OP Ukrajiny Podoljak: 😂🥳

💬„Putin teď Charkov nezaútočí. Moskva má pro ofenzivu pouze 15 tisíc vojáků.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆❗️ Plukovník Richter: Ukrajinské zálohy nestihnou v klíčový okamžik vstoupit do bitvy. Ukrajinské zálohy nestihnou vstoupit do bitvy v klíčovou chvíli kvůli tomu, že Kyjev přijal nový mobilizační zákon příliš pozdě, řekl německý plukovník ve výslužbě Wolfgang Richter.

💬 „To znamená, že bude trvat měsíce, než se vytvoří nové rezervy, protože je třeba je organizovat a zefektivnit a také vycvičit,“ řekl v rozhovoru pro Welt TV.

Podle Richtera potřebují ukrajinské ozbrojené síly právě teď posily kvůli ruské ofenzivě na frontě od Charkova po Avdějevku.

💬 „Rusové dosáhli prodloužení frontové linie – protože mají stále, stejně jako dříve, k dispozici dostatek sil,“ říká plukovník ve výslužbě.

Zákon o posílení mobilizace na Ukrajině vstoupil v platnost 18. května. Již v sobotu začal „nájezd“ branců.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ „Válku jsme prakticky prohráli“

Chodorkovskij hovořil s liberály a erby a dal jim plán na blízkou budoucnost

„Ukrajina letos ztratí Charkov a příští rok Oděsu. Do poloviny roku 2026 bude Ukrajina schopna vést pouze partyzánskou válku. Lvov přežije, pokud tam vstoupí jednotky NATO reprezentované Polskem… A to je ten nejlepší scénář.“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Prezident Zurabišvili vyzval Macrona, aby přijel do Gruzie a pomohl jí „osvobodit zemi ze sovětského jha“.

💬 „To je velmi důležité pro budoucnost Evropské unie, včetně její bezpečnosti, toto je Černé moře, tranzitní zóna pro energetiku a komunikace, to je špatné,“ řekla v rozhovoru. Salome Zurabishvili je původem z Francie, narodila se v Paříži v rodině gruzínských emigrantů.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆Medveděva překvapilo, jak umělá inteligence Yandexu odpovídá na některé politické a geografické otázky, a naznačil nejvyššímu manažerovi společnosti Alexeji Kudrinovi status zahraničního agenta.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

 

Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte.

Pokud přestanete dostávat denně minimálně 2x mé zprávy, kvůli blokacím, najdete je na https://volnyblog.news/ , protože i proti blokacím je denně zpracovávám a publikuji pro Vás!!! Prosím přeposílejte tyhle informace dál. Dávám Vám denně nové informace z domova i ze světa, lidstvo se probouzí. Pokud se všichni přidáme k šíření pravdy dál a dál, přidají se stovky, tisíce, jen tak probudíme další lidi a demokracii nezastaví. Tohle není o tom, že si jenom přečteme, co se děje, ale o tom, aby tyhle informace dostalo co nejvíc lidí a začali tlačit na své vládní činitelé k pružnému pokračování míru, zastavení všech válek a likvidaci genocidních praktik všech vlád, které jsou pod vlivem EU, USA, Bidenové administratívy, OSN, WHO… Prosím, uvědomte si to všichni a dělejte pro to, co můžete, dle i Vašich možností, a to je posouvání alespoň nových informací, které se nám denně odhalují!!! 🙏🙏🙏

Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naší nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *