13 zemí se dohodlo, že zničením zemědělství způsobí celosvětový hladomor

18.72023

(Mike Adams, Natural News) Říkají nám, že produkce potravin údajně škodí planetě. Globalisté trvají na tom, že pro „záchranu“ planety je třeba zavřít farmy po celém světě.
Pod záminkou snížení „emisí metanu“ podepsalo třináct zemí závazek uměle vyvolat celosvětový hlad tím, že zruší zemědělskou výrobu a zavřou farmy.
Těchto třináct zemí, které počátkem roku 2023 oznámily vytvoření Globálního metanového hájemství, skupiny krizových inženýrů, kteří využívají paniku veřejnosti ke zničení světových zásob potravin, je následujících:
Argentina, Austrálie, Brazílie, Burkina Faso, Chile, Česká republika, Ekvádor, Německo, Panama, Peru, Španělsko, Spojené státy a Uruguay.
Představte si, že v Austrálii, Brazílii a USA se nevyrábí žádné maso. Přesně to je cílem globalistů. Navíc přiznávají, že to vše je součástí klimatického podvodu, který se ukázal jako šarlatánský vědecký nesmysl.
Jak říká Luis Planas, španělský ministr zemědělství, rybolovu a potravinářství:
„Společný závazek mezinárodního společenství snížit emise metanu ze zemědělství považuji za prostředek k dosažení cílů, k nimž jsme se zavázali v Pařížské klimatické dohodě.“
„Potravinářské systémy jsou zodpovědné za 60 procent emisí metanu,“ varuje Marcelo Mena, generální ředitel Globálního metanového biotopu.
Dále uvádí, že zemědělství ničí planetu. Proto požadují uzavření zemědělských podniků. Ale bez farem nejsou potraviny. A bez potravin máte přesně to, k čemu Kamala Harrisová (viceprezidentka USA) o víkendu vyzvala: „snížení počtu obyvatel“.
Program depopulace už ani není tajemstvím. Dokonce se tím chlubí.
Zde je jejich logika: JÍDLO = GLOBÁLNÍ OTEPLOVÁNÍ. Proto útočí na potraviny a činí je nedostupnými.
Krávy a kuřata nahradí cvrčci a larvy hmyzu.
Připravte se na pochutnávání si na křupavých palačinkách s umělým masem a cvrččími McNuggets. Brzy budete jíst brouky, protože maso bude zcela nedostupné, protože vlády zavřou farmy a ranče.
Jak vysvětluje novinář Leo Hohmann:
„Z jejich řeči můžeme usuzovat, že mezi zvažovanými postupy je nahrazení velké části hovězího masa vepřovým a kuřecím, na které se nyní obyvatelstvo spoléhá, pokud jde o bílkoviny. Místo toho mají být na jídelníčku larvy hmyzu, mouční červi, cvrčci atd.“.
OSN, Světové ekonomické fórum (WEF) a další nevládní organizace propagují bezmasou stravu a konzumaci hmyzích bílkovin již řadu let.
Globalističtí miliardáři investovali velké peníze do výstavby obrovských továren na hmyz v Illinois (USA), Kanadě a Nizozemsku, které produkují moučné červy, cvrčky a další brouky. Ti se zpracovávají na přísady, které se přidávají do potravin. Často se tak děje bez jasného označení na obalu, které by lidi přesně informovalo, co jedí.
Hohmann se také odvolává na prognózu společnosti Deagel Corporation, která předpovídá, že do roku 2025 se počet obyvatel USA sníží téměř o 70 procent:
„Neexistuje účinnější způsob depopulace než válka, hladomor a mor (nebo epidemie jiných nemocí). Není zajímavé, že všechny tři časem prověřené metody genocidy jsou ve hře právě teď?“
V souvisejícím článku Michael Snyder z blogu The Economic Collapse píše.
„Celosvětové zásoby potravin se stále zmenšují a celosvětový hlad vzrostl na mimořádně alarmující úroveň. Podle OSN nemá v současnosti téměř 30 procent světové populace stálý přístup k potravinám a odhaduje se, že 900 milionů lidí čelí vážné potravinové nejistotě.

Autor: Mike Adams, naturalnews.com, Redakce: M: Badatel.net

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *