, ,

02.04.2024, rozklikni si🔝🔝🔝denně: Fiala dal souhlas k použití českých raket ke střelbě na ruské území…..

02.04.2024: Odpolední zprávy, Témata:🔝🔝🔝Fiala dal souhlas k použití raket ke střelbě na ruské území…..

 

📌 🔴 🔴 🔴 Naliehavé varovanie! Zastavte OSN v kriminalizácii Vašej kresťanskej viery.

Nachádzame sa na kritickom rozcestí. Vaše práva a základné hodnoty sú ohrozené na pôde OSN! 🌐🚫

👉 Zvažuje sa zmena zmluvy, ktorá by mohla označiť Vaše kresťanské názory za zločiny proti ľudskosti! 😲 Nenechajte svoje presvedčenia umlčať! 🤫

Konajte TERAZ, podpíšte sa pod túto petíciu a vyzvite Valné zhromaždenie OSN, aby sa postavilo proti tomuto alarmujúcemu návrhu. ⏳✍

 

GO začal túto petíciu, členovia Šiesteho výboru Valného zhromaždenia OSN –

Predstavte si svet, v ktorom sú Vaše hodnoty celosvetovo kriminalizované.

👉 Je to šokujúce, ale toto by čoskoro mohla byť nová realita, v ktorej budeme žiť. V OSN sa diskutuje o zmluve, ktorá prirovnáva tradičné hodnoty k niektorým z najvážnejších zločinov. Áno, Váš postoj k životu, rodine a biologickému pohlaviu by mohol byť podľa OSN označený ako zločin proti ľudskosti!

👉 Tento bezprecedentný krok sa snaží vymazať biologickú definíciu muža a ženy z Rímskeho štatútu, potenciálne kriminalizujúc milióny ľudí, ktorí tieto pravdy zastávajú.

👉 Prečo sa to deje? Pretože zradikalizovaní globalisti a progresívne mimovládne organizácie tlačia na zakáz vyjadrenia akéhokoľvek nesúhlasu s LGBT ideológiou a potratmi. Vedia, že ich agenda je nepopulárna a nemôžu Vás presvedčiť, aby ste zmenili svoje hlboko zakorenené presvedčenie, tak namiesto toho sa Vás snažia strčiť do väzenia.

👉 Predstavte si, že ste súdení za jednoduchý čin ochrany Vašich detí alebo vnúčat pred predčasnou sexualizáciou a ideologickou indoktrináciou v školách.

Kňazi a pastori môžu čeliť hrozbe prenasledovania len za to, že robia to, čo je normálnou súčasťou ich duchovného poslania – hlásať Evanjelium.

👉 V ohrození sú aj rôzne profesie – kresťanskí politici, novinári, právnici, učitelia, doktori – všetci riskujú vážne osobné a profesionálne útoky len za to, že zostanú verní svojmu presvedčeniu.

Ak si trúfnete spochybniť dogmy gender ideológie, pripravte sa: môžete sa stať terčom systému navrhnutého na to, aby Vás umlčal.

Tento systém, ktorý vytvorili globalisti a krajná ľavica, slúži podpore potratov, radikálnym feministkám, LGBT lobby a transgender ľuďom.

Bohužiaľ, táto realita nie je od nás tak ďaleko, ak teraz nezakročíme.

Konkrétne, potrebujeme, aby ste pridali svoj podpis k našej petícii, v ktorej vyzývame ministra zahraničných vecí Slovenska a delegátov Šiesteho výboru Všeobecného zhromaždenia slovenskej vlády, aby jednoznačne odmietli tento nebezpečný dokument.

👉 👉 V stávke je skutočne veľa. OSN navrhuje zmeny, ktoré by mohli spôsobiť, že naše presvedčenie o ochrane života od počatia po prirodzenú smrť a o realite dvoch pohlaví budú stíhané ako zločiny proti ľudskosti.

👉 Toto nie je len útok na naše osobné presvedčenia — je to priamy útok na základné princípy slobodnej spoločnosti.

👉 Čas sa kráti. OSN sa chystá tento zmluvný dokument finalizovať už 5. apríla. Potrebujeme Vašu rýchlu reakciu, aby sa táto katastrofálna redefinícia nestala globálnym štandardom.

👉 Prosím, podpíšte petíciu hneď teraz. Postavte sa spolu s nami za posvätnosť ľudského života, pravdu o biologickom pohlaví a slobodu verejne vyjadrovať našu kresťanskú vieru. Váš hlas je kľúčový v tomto rozhodujúcom boji o zachovanie našich práv a pre zastavenie pokusu o zmenu medzinárodnej normy.

Viac informácií nájdete tu: Pokračujte v pozitívnom trende ohľadom Zmluvy o zločinoch proti ľudskosti

https://www.justsecurity.org/90024/continued-positive-momentum-on-crimes-against-humanity-treaty/

👉 Môže byť odpor voči otázkam týkajúcim sa homosexuality/transgenderizmu a potratov považovaný za zločin proti ľudskosti?

https://c-fam.org/definitions/can-opposition-to-homosexual-transgender-issues-and-abortion-be-considered-a-crime-against-humanity/

Nová zmluva OSN by mohla považovať homofóbiu za zločin proti ľudskosti

https://c-fam.org/friday_fax/new-un-treaty-would-make-homophobia-a-crime-against-humanity/

 

Kliknite tu: https://cgo.ac/scJUnBXb

 

📌🔝🔝🔝♨️♨️♨️Ruské televize přinášejí téměř denně záběry po zásazích ukrajinských raket v ruských městech a obcích blízko ukrajinských hranic, píše v komentáři Ján Čarnogurský, bývalý premiér SR, celoživotní disident.

Zejména Belgorodská oblast přináší oběti. Rakety dopadají do obytných částí měst a zabíjejí lidi. Padly desítky civilních obětí, včetně žen a dětí. Televize přinášejí bohužel blízké, kteří v okamžiku ztratili příbuzné a přátele. Ale slovenský divák si může všimnout zvláštního rysu ruského žalu. Pláčou, zalamují rukama, nevidíme však hysterii. Záběry na obrazovkách jsou dostatečně mnohomluvné a nepotřebují obšírný komentář.

👉 Jedna informace se při záběrech bohužel příliš často opakuje: Raketové údery pocházejí od českých raket Vampire!!!  Značku raket odborníci dokážou vyčíst i z drobných úlomků, každá raketa má svůj design.

👉 Ještě jedna informace se opakuje u českých raket: Souhlas k použití raket ke střelbě na ruské území, které není částí bojiště, měl dát osobně český předseda vlády Petr Fiala!!!!! Ukrajině dodávají rakety i další západní státy, ale v dodávce si vyhradí, že nebudou použity na mezinárodněprávně uznané ruské území a Ukrajina to respektuje. Česká republika nejenže si takovou podmínku do smlouvy o dodávce raket nedala, ale český premiér měl údajně osobně dát ukrajinskému prezidentovi nebo předsedovi vlády souhlas k použití raket i na ruské území. Rusové mají Ukrajinu prošpikovanou svými zpravodaji a nic jim tam není tajné. Dozvěděli se i takovou informaci.

👉 Čeští poslanci by se měli zeptat svého premiéra, kdo dal Ukrajině souhlas k ostřelování ruského území českými raketami a proč vystavil Českou republiku a jejich občany vysokému nebezpečí odplaty!!!!!! ♨️♨️♨️ Pokud se nezeptají oni, jednou se Petra Fialy může zeptat někdo jiný, dodává Ján Čarnogurský.

 

https://www.facebook.com/groups/2182554301894995/posts/2669627523187668/

 

📌💥💥💥 🔝🔝🔝 02.04.2024, Ozbrojenec 32. zahájil palbu v Kyjevě. Jsou zranění. Podle předběžných informací střílel na kolemjdoucí příslušník 32. brigády VSU, který byl nedávno propuštěn na dovolenou, ve stavu silného alkoholického opojení a své jednání doprovázel výkřiky o „ruských diverzantech“. Jak uvádí Ukrajina.ru, mezi civilisty je několik zraněných. Orgány činné v trestním řízení se ho snaží uklidnit a zadržet.

Nakonec tam ano asi Putin nebude muset poslat armádu. Oni se zlikvidují sami mezi sebou!!! 😜😂👍

 

https://vm.tiktok.com/ZGea7j3D4/

 

📌👹💉🎚️ Mudr Tomáš Lebenhart: „OČKOVÁNÍ JE ORGANIZOVANÝ ZLOČIN!“

 

https://youtu.be/viuci9m4Kd0

 

📌👹💉🎚️Dr. Peter McCullough: „Nyní máme rekordní úmrtnost matek – počínaje rokem 2021 roste, vymazala čtyři desetiletí pokroku v porodnictví. těhotné ženy umírají s dítětem v děloze.“

 

https://t.me/absurdnisvet/71142

 

📌💨🌪🌧✈️ Geoinženýrství, „chemtrails“ a další: více než 300 patentů známých pro manipulaci s počasím!“

Mnoha lidem to zní jako sci-fi. Ale manipulace s počasím je starý sen lidstva, který je jistě starý tisíce let. Ať už k odvrácení bouřkových katastrof nebo k vykouzlení deště, který je pro zemědělství tak důležitý. Od roku 1891 existují vědecké a technické patenty zabývající se manipulací s počasím. Vynalézaví uživatelé internetu je shromáždili – nabízíme je pro váš vlastní výzkum.

https://report24.news/geoengineering-chemtrails-und-mehr-ueber-300-patente-zur-wettermanipulation-bekannt/?feed_id=37366

 

📌 3/2024, Politika, MUDr. Peter F. Mayer: „Zákon v americkém státě Louisiana vyhošťuje WHO, OSN a WEF“:

 

👉 Světová zdravotnická organizace (WHO), Organizace spojených národů (OSN) a Světové ekonomické fórum (WEF) nemají ve státě Louisiana žádnou jurisdikci ani pravomoc. „V zásadním kroku pro suverenitu státu a místní správu schválil v úterý Louisianský senát senát senát Billa No. 133 , zákon, jehož cílem je podstatné omezení vlivu a pravomoci některých mezinárodních organizací v rámci státu.n

Návrh zákona byl jednomyslně přijat 37 hlasy pro 37 hlasy pro .

Návrh zákona, který podpořili republikáni, senátoři Pressly, Valarie Hodgesová a poslanec Edmonston, se výslovně zaměřuje na Světovou zdravotnickou organizaci (WHO), Organizaci spojených národů (OSN) a Světové ekonomické fórum (WEF) a omezuje jejich moc a prosazování jejich politiky v Louisianě.

👉 Zákon, který má vstoupit v platnost 1. srpna 2024, stanoví, že „Světová zdravotnická organizace, OSN a Světové ekonomické fórum ve státě Louisiana nemají žádnou pravomoc ani pravomoc“.

Zákon je rozhodujícím krokem proti nepřípustnému vlivu těchto mezinárodních organizací.

👉 Návrh zákona dále specifikuje oblast působnosti: Žádné pravidlo, předpis, poplatek, daň, politika nebo mandát jakéhokoli druhu Světové zdravotnické organizace, Organizace spojených národů a Světového ekonomického fóra nesmí být státem Louisiana nebo úřadem, úřadem, výborem, komisí, politickým oddělením, vládní jednotkou státu, obce, města nebo státu. prosazení nebo provádění jiné politické jednoty.“

Žádost se týká státní suverenity a úlohy mezinárodních organizací v místní správě. Zastánci argumentují tím, že tento návrh zákona je nezbytným krokem k ochraně autonomie Louisiany a zabránění zavedení vnější politiky, která by nemusela být v souladu se zájmy nebo hodnotami státu.

Přijetí zákona odráží obecný trend být skeptický vůči globálním institucím a upřednostňovat kontrolu nad veřejnými záležitostmi na místní úrovni.

👉 Návrh zákona je jasným závazkem k vůli Louisiany jít svou vlastní cestou, bez vlivu vybraných mezinárodních organizací.

Přijetím zákona zákonodárce státu zdůrazňuje svůj závazek chránit práva státu a vládu, která je osvobozena od toho, co považuje za neoprávněné vnější vměšování. 👉 Návrh zákona, který zakazuje WHO, OSN a WEF, „pravidla, předpisy, poplatky, daně, daně, Zavedení politik nebo mandátů všeho druhu“, schválil senát v Louisianě

👉 👉 Senát v Tennessee nedávno schválil návrh zákona , který zakazuje geoenigeering a jakékoli změny ovlivňující klima!!!  Jiné republikánské státy se pravděpodobně budou řídit zákonodárstvím Tennessee i Louisany.

https://tkp.at/2024/03/27/gesetz-in-us-bundesstaat-louisiana-verbannt-who-uno-und-wef/

 

📌 1.4.2024 9:15, Anthony Scott: „Niagarské vodopády vyhlásily stav nouze, aby se připravily na úplné zatmění Slunce“.

 

Kanadská oblast Niagarských vodopádů vyhlásila výjimečný stav, aby se připravila na nadcházející úplné zatmění Slunce 8. dubna.

tiskové zprávě předseda niagarského regionu Jim Bradley uvedl, že vyhlásil výjimečný stav „z velké opatrnosti. ”

Bradley pokračoval v tiskové zprávě: „Vyhlášení výjimečného stavu podle EMCPA posiluje nástroje, které má region k dispozici, aby ochránil zdraví a bezpečnost obyvatel a návštěvníků a ochránil naši kritickou infrastrukturu v jakémkoli scénáři, který by mohl nastat. ”

Starosta Ontaria Jim Diodati očekává, že kanadská strana Niagarských vodopádů přijme v den zatmění přes milion návštěvníků, což je hlavní důvod, proč se představitelé Niagary rozhodli vydat výjimečný stav týden předem před zatměním Slunce je nastaveno tak, aby došlo.

Kanadské Niagarské vodopády vyhlásily stav nouze před úplným zatměním 8. dubna, protože se očekává, že oblast zaplaví 1 milion lidí.

Ontarijská strana vodopádů se začala připravovat na očekávaný příliv návštěvníků, kteří se začátkem dubna přijdou podívat na úplné společenské zatmění.

Slavné vodopády označil National Geographic za jedno z nejlepších míst k vidění zatmění – jev, který se v oblasti nevyskytuje od roku 1979. Město je v cestě, kde Měsíc na několik minut zcela zablokuje Slunce.

Starosta Jim Diodati odhadl, že město uvidí nejvíce návštěvníků za jediný den 8. dubna s odhadovaným 1 milionem. V průměru město ročně navštíví 14 milionů lidí.

Výjimečný stav, který byl vyhlášen ve čtvrtek, umožní městu provést další plánování, které pomůže připravit se na dopravní zácpy, přetížení sítě mobilních telefonů a vyšší potřebu záchranných služeb a další.

Oblast Niagara v Kanadě není jediným místem, kde se připravit na zatmění Slunce 8. dubna předčasně.

👉 Jak již dříve uvedl list The Gateway Pundit, představitelé newyorské státní policie varovali obyvatele, aby byli během nadcházejícího úplného zatmění Slunce připraveni na buněčné poruchy, pomalou dobu odezvy na 911, ucpanou dopravu a poptávku po potravinách/vodě.

 

https://www.thegatewaypundit.com/2024/04/niagra-falls-declares-state-emergency-prepare-total-solar/

📌 „Státy BRICS (asi 87 zemí nebo asi 75 procent světové populace) přecházejí ke globalistické ekonomice podporované zlatem, která nahrazuje petrodolar podporovaný USA. Jde o existenční hrozbu pro Spojené státy.“

 

Plukovník Douglas MacGregor: „V kongresu, v Bílém domě, tak v Evropě, zejména v Paříži, Berlíně a Londýně, mají všichni zájem na tom, aby BlackRock převzal Ukrajinu. (…) A výsledkem bude, že BRICS, tedy Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jižní Afrika se rozšíří o dalších 81 členů. A všichni tito lidé přejdou na měnu krytou zlatem. (…)“

 

https://t.me/absurdnisvet/71133

 

📌🌿 Konopí a Alzheimerova choroba“

„Dříve jsme hledali způsoby, jak vyléčit Alzheimerovu chorobu v medicíně, ale teď, když jsou zapojeny kanabinoidy, je to všechno o prevenci. Existují nezvratné studie o užívání různých konopných extraktů, které ukazují jejich schopnost zastavit nebo alespoň radikálně oddálit nástup demence.“

Mike Robinson (Zakladatel Global Cannabinoid Research Center)

 

https://t.me/absurdnisvet/71140

 

📌💥💥💥02.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Nechají Spojené státy Evropskou unii „napospas“? Šéf německého zbrojního giganta Rheinmetall vypustil informační bombu uprostřed obav z války aliance NATO s Ruskem…

 

https://youtu.be/CYeK0Jz03KM?si=j0kWeMmF1_fkx3QC

 

📌💥💥💥02.04.2024, kanál Redacted Cleytona Morrise, Roman Kirsch: 🔝🔝🔝

Putin vydává DEVASTUJÍCÍ varování alianci NATO a Spojeným státům; vzkazuje „vůbec to nezkoušejte“…1.část

Morris Cleyton: „Další úder k plnohodnotné válce, co se stalo. Novináři si celkem tehle informační bomby nevšímají. Mainstreamová média to ignorují. (To stejné je u nás. Samé hovadiny. Pokud UA prohrává, ani nudle o tom! Ale kdo s kým chrápe, kdo kde ukázal zadek…..) FOX NEWS ukazují, jak byla v nějakém domě razie, protože tam vlítlo do něj auto, mlácení prázdné slamy…Ale něco většího se stalo v tomhle týdnu ve světě. Tomu se vůbec nevěnovala pozornost. Rusko a aliance NATO jdou vlastně do války už i Rudém moři!……

 

https://youtu.be/PVZSd05MPqc?si=4YM3uUH8kSA7Y-yg

 

📌💥💥💥02.04.2024, kanál Redacted Cleytona Morrise, Roman Kirsch: 🔝🔝🔝

Putin vydává DEVASTUJÍCÍ varování alianci NATO a Spojeným státům; „Vůbec to nezkoušejte…“, 2.díl…

 

https://youtu.be/LVcuhlTNnw4?si=qxU69fQEr8nQjmmw

 

 

📌💥💥💥02.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: 🔝🔝🔝 Rusko začíná zkoumat napojení USA na útok v Moskvě; „věrohodná informace ve stížnosti od skupiny…“

 

https://youtu.be/_WZggARKcHc?si=-wI_hI7w5ZXpsV4d

 

📌💥💥💥02.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch:  🔝🔝🔝 „Vymažme kyjevskou stopu…“: Spojené státy se snaží zkreslit fakta o moskevském teroristickém útoku, prohlašuje ruská zpravodajská služba…

 

https://youtu.be/jf75LKFaBKY?si=n0TmSEHQCOe5cVSv

 

📌💥💥💥02.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch:🔝🔝🔝 Aliance NATO „odhalena“ svým vlastním členem; Estonsko říká, že „všechny členské země bloku již mají svůj personál na Ukrajině“, ale na veřejnosti se o tom mlčí…

 

https://youtu.be/VwZRghOOPKQ?si=1nLHvuBPrebboSMJ

 

📌💥💥💥02.04.2024, Times Of India, Roman Kirsch: 🔝🔝🔝 Rusko na jednání OSN: „75% Ukrajinců je připraveno vzdát se svého občanství“ (Vasilij Nebenzja)…

 

https://youtu.be/uQOyFe6vM5M?si=tCnJzhE22mFgXpgO

 

📌💥💥💥02.04.2024, Hindustan Times, Roman Kirsch: Rusko nachází „další důkazy“ proti Ukrajině ve záležitosti její role v moskevském útoku střelců z  Islámského státu; „Výbušniny byly poslány přes Evropskou unii“

https://youtu.be/PO8C2SR-t2g?si=yswwbNu38_zLywUG

 

📌💥💥💥02.04.2024, Wikipedia, Roman Kirsch: Holokaust či šoa byla nacistická politika systematického, státem provozovaného pronásledování a hromadného vyvražďování, především osob židovské národnosti. Kapitoly z historie: Německé jednotky SS (Schutzstaffel) mají dodnes v Lotyšsku hodně obdivovatelů. Lotyšsko je údajně ryze „demokratická“ země – člen nejen Evropské unie, ale i „obranné“ aliance NATO… Nějak nám ta moderní demokracie stále více hnědne… Hodnotím ten stav takto: současná západní Evropa považuje vše, co je protiruské, za ryze demokratické, včetně narůstajících projevů fašismu a nacismu napříč kontinentem, zejména tou jeho východní částí. Vše, co slouží k útokům na Rusko, je zkrátka ta nejryzejší demokracie (ale zároveň i znak zoufalství nad dnešní situací) …

Zdroj tohoto videa: dokument „Historie SS“, 6.díl, „Hon na zločince“, ČT2, 2.4.2024 13.40-14.35 hodin.

 

https://youtu.be/V-vguI6sZ40?si=NM2ZeqeXRaiEUaHL

 

📌 Yuri Loza: Pevně   věřím, že Země není kulatá. 👇Tady je zeměkoule, která stojí na každé školní lavici, není to tak? No, jsou nad každou lavicí stolní lampy? Nikdy nevíte, co stojí nad každým stolem. Samozřejmě že ne. Země není sférická. Co se mě týče, vždy uvádím určité důkazy a argumenty. Nejjednodušší argument: na světě neexistuje jediný model řeky, který by byl realizován na kulové ploše. Řeky netečou po kulovitém povrchu. Letadla létají na mapách ploché země, lodě plují na mapách ploché země, znakem OSN je mapa ploché země. Pokud je okno konvexní, pak vidíte Zemi takto, pokud je konkávní, pak můžete vidět konkávní Zemi. Ploché okénko vám ukáže rovný povrch. Pokud tento problém berete vážně a podívejte se na spoustu našich videí o tom, jak se točí ve studiu. [To znamená, že Leonov nešel do vesmíru?] Ptám se lidí pořád: tenhle obrázek, Leonove, když tam visí na laně, kdo to pořídil? K lodi samotné nebyly připojeny žádné kamery. Druhý, který letěl s ním, seděl uvnitř této lodi. Odkud se vzala fotografie Leonova vznášejícího se ve vesmíru?

 

https://t.me/absurdnisvet/71145

 

📌 Nestlé – největší světová potravinářská společnost – může to být ještě zdravé?

 

Nestlé je nejen největší, ale také nejnenáviděnější společností. Gigant má nyní přes 2000 značek, z nichž mnohé byly opravdu kvalitní. Asi až moc dobré, dostaly se do finančních problémů a byly skoupeny. To znamenalo, že se zastavila i dříve dobrá kvalita. To se týká zejména oblastí, kde Nestlé nakoupilo minerální vodu. Zdá se, že se voda stala pro Nestlé oblíbeným dítětem!

 

https://weltdergesundheit.tv/nestle-der-welt-groesster-lebensmittelkonzern/

 

📌Thomas Bach a hra ze zákulisí: „World Friendly Games“ v Rusku je třeba zabránit.

Vowanovi a Lexusu,  známým ruským komikům, se podařilo kontaktovat šéfa Mezinárodního olympijského výboru Thomase Bacha.

Vystupovali jako vysoce postavení afričtí politici, kteří s ním hledají otevřený rozhovor.

👉 V tomto rozhovoru Bach vyjádřil své obavy z „přátelských her“, které se mají konat v Rusku. Ujistil, že pokud se africký kontinent vysloví proti této akci, evropské asociace, zejména Olaf Scholz a Emmanuel Macron, ji podpoří.

 

https://t.me/absurdnisvet/71147

 

📌🔝🔝🔝2.4.2024, Ondřej Prokop, předseda hnutí ANO: „Fialova“ kampelička obrala lidi o stovky milionů. Vláda kupuje další munici“…

👉 Přes „Fialovu“ záložnu se vypařily úspory tisíců lidí. Investovali tři miliardy. Bude se tím konečně někdo už zabývat? Nebo pořád uslyšíme jen Babiš, Babiš, Babiš?

👉 Prezident Pavel a média účelově tvrdili, že se ANO dohodlo s Pětikoalicí na zvýšení věku odchodu do důchodu. Samozřejmě to je naprostý nesmysl, žádná taková dohoda nepadla.

👉 Vláda schválila další nákup munice pro Ukrajinu. Pikantní je, že nikdo neví, co koupila, a hlavně za kolik. Tyto informace by měly být veřejné, když už se to platí z peněz občanů.

👉 Ministr Rakušan si zaplatil herce, který za ním přišel na debatu, zkritizoval ho, ale následně se s ním usmířil a řekl, že ho bude volit. Jak je vidět, celá tato estráda je pouze nacvičená marketingová show před volbami.

👉 Nerudová řekla, že mladí odmítají válčit za ČR, protože neprošlo manželství pro všechny. Bohužel se nejednalo o aprílový žert. Paní Nerudová se pravděpodobně zapíše do dějin.

👉 Pirátská zastupitelka se minulý týden skoro poprala se zastupitelem TOP 09. Očividně ani v Praze se pětikoalici úplně nedaří spolupracovat. Je to jen malá ukázka toho, jak to uvnitř koalice doopravdy funguje.

👉 Hřib couvá z rekonstrukce Nových Holešovic. Praze tím hrozí stovky milionů v soudních přích a pokutách. Budu bojovat za to, aby sám Zdeněk Hřib nesl odpovědnost za vzniklé škody.

👉 Pirátky odmítly mistrovství v hokeji v Praze. Podle nich jsou hráči milionáři nebo dokonce i miliardáři a hlavní město by je prý nemělo podporovat. To bylo velmi bizarní prohlášení ve stylu Miloše Jakeše, ale co čekat od Pirátů? To vše a mnohem víc se dozvíte v 77. dílu mého politického podcastu. Děkuji vám předem za zhlédnutí a prosím o další sdílení, ať se pravdu dozví co nejvíc lidí! Těším se na dotazy i komentáře!

 

https://youtu.be/sihiMeoApHA?si=K3Lra9JPIQ5p82Yc

 

📌 🚨🚨🚨 V pražské nemocnici zaměnili pacientky. Lékaři provedli potrat ženě, která přišla jenom na kontrolu! 🚨🚨🚨🚨🚨🚨🚨

 

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/nemocnice-na-bulovce-potrat-zamena-pacientek-omyl_2403281524_har?_ga=2.8797109.1834430653.1712073063-390690824.1712073063&_gl=1*1806d4m*_ga*MzkwNjkwODI0LjE3MTIwNzMwNjM.*_ga_NHXTP7RWNV*MTcxMjA3MzA2MC4xLjEuMTcxMjA3MzA2MC4wLjAuMTM3MzQ3NDQ5OA

 

📌👹💉🎚️ PFIZER Tento smrtící vedlejší účinek je nyní jednoduše uveden v příbalovém letáku!!!“

 

Praktický lékař Frank Peeters upozorňuje na produktové informace o koronové vakcíně Pfizer na webu Evropské lékové agentury (EMA).

Pod nadpisem „Zvláštní upozornění a opatření pro použití“ je znepokojivá pasáž:

👉 „Po očkování přípravkem Comirnaty je zvýšené riziko myokarditidy a perikarditidy. Tato onemocnění se mohou objevit během pár dnů po očkování a nejčastěji se vyskytla do 14 dnů. Častěji byly pozorovány po druhém očkování a častěji u chlapců. „Dostupná data naznačují, že se většina případů uzdravých. V některých případech byla nutná intenzivní péče a byla také pozorována úmrtí.“

👉 A dál:

„Zdravotnický personál by měl sledovat známky a příznaky myokarditidy a perikarditidy. Očkované osoby (včetně rodičů nebo pečovatelů) by měly být poučeny, aby okamžitě vyhledali lékařskou pomoc, pokud se u nich po očkování objeví příznaky připomínající myokarditidu nebo perikarditidu, jako jsou: B. Bolest na hrudi ( akutní a přetrvávající), dušnost nebo bušení srdce.“

„Fatální vedlejší účinek je důvodem ke stažení léku z trhu, ale nyní je v příbalovém letáku. Jak to Pfizer zvládá se svou koronovou vakcínou?“ ptá se Peeters.

 

https://uncutnews.ch/diese-toedliche-nebenwirkung-wird-jetzt-einfach-in-der-packungsbeilage-angegeben-wie-macht-das-pfizer-nur/

 

📌☭☆ „Informace přímo z Ruských kanálů ze dne 02.04.2024“:

➡️☭☆❗️APU ostřelovala obytné oblasti Belgorodu. Místní zprávy naznačují, že příjezd byl zaznamenán poblíž hypermarketu. Také jeden z nepřátelských granátů zasáhl auto zaparkované poblíž obytného domu. Byly hlášeny tři oběti. Na místě útoku již zasahují záchranné složky. Celkem bylo na Belgorod odpáleno až 10 raket.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ „Nahá strana“ byla jedním z příkladů mentální agrese proti Rusku; takové nástroje agrese vyvíjejí Spojené státy a NATO, říká poradce ruského ministra obrany Ilnitskij: „Tyto degradační technologie přicházejí i k nám. Senzační „nahá párty“ v prosinci 2023 je aktem duševní agrese, jejímž cílem je především rozštěpení a dezintegrace ruské společnosti a mládeže. To není vůbec nehoda, ale prvek technologie destrukce státu a ruského světa degradací elit“.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ OSN odsoudila izraelský úder na íránskou ambasádu v Sýrii. Uvedl to oficiální zástupce generálního tajemníka organizace Stephane Dujarric.

💬 „Tyto zprávy nás samozřejmě velmi znepokojují, počkáme, až dostaneme trochu více informací“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Rusko má „extrémně velké množství“ bomb o hmotnosti 1500 kg, které mohou zcela zdemolovat 9 patrové obytné budovy. Ruská federace používá takové bomby k vyčerpání ukrajinské protivzdušné obrany, – mluvčí letectva Yevlash

Hlavním úkolem UGIL je podle něj boj proti nosičům takových bomb – stíhačkám Su-34 a Su-35. Ale to není snadný úkol, kvůli malému počtu moderních západních systémů protivzdušné obrany.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇲🇩🇷🇺 Moldavsko označilo současné vztahy s Ruskem za „nejhorší v historii“

Toto prohlášení učinil ve federální televizi místopředseda vlády a ministr zahraničí Mihai Popsoi. Připomněl, že v nové strategii státní bezpečnosti je za hlavní hrozbu označeno Rusko a samotné Moldavsko pevně podporuje Ukrajinu.

💬 „Vztahy s Ruskou federací jsou dnes na nejnižší úrovni v celé historii moderního Moldavska. Zatímco naši ukrajinští přátelé procházejí tak těžkými zkouškami, nevidíme předpoklady pro nějaké zlepšení našich vztahů,“ řekl Popshoy.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦 Kuleba se stal nejbohatším ukrajinským ministrem. Mistr diplomacie a zdvořilých žádostí, díky němuž si Kyjev našel mnoho přátel na Západě, si loni oficiálně vydělal 34,9 tisíce dolarů. Jde o největší plat mezi nejvyšším vedením Ukrajiny – Kuleba předběhl jak ministra spravedlnosti, tak šéfa ministerstva vnitra.

❗️ Je pozoruhodné, že v roce 2022 byl Kuleba na druhém místě v „ratingu“, horším než tehdejší ministr obrany Reznikov. Reznikov byl ale loni na podzim po sérii korupčních skandálů vyhozen – metody obohacování nejbohatších ukrajinských představitelů jsou tedy zjevně nezákonné.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇨🇳🇺🇸 Západní média začala obviňovat Čínu ze zasahování do voleb. Podle listu The New York Times se Čína údajně chystá ovlivnit americké prezidentské volby a v americké společnosti také rozdmýchává hysterii. Washington byl „znepokojen“ aktivitami Číňanů.

💬 „Čína převzala od Ruska dezinformační taktiku, kterou Rusko použilo v roce 2016. Čínské účty předstírají, že jsou příznivci Donalda Trumpa a útočí na prezidenta Bidena,“ tvrdí list. Zatuchlé, vlažné historky o ruském vměšování očividně nestačily k tomu, aby přesvědčily americkou veřejnost, že Biden má nějakou smysluplnou podporu voličů. Číňané jsou proto nyní obviňováni, že pracují pro Trumpa, ačkoli politik se v době, kdy byl prezidentem, s Čínou otevřeně střetl a označil ji za hlavní hrozbu pro Spojené státy.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇻🇪🇷🇺 Prezident Venezuely oznámil blízkou návštěvu Ruska. Nicolas Maduro uvedl, že v blízké budoucnosti přijede do Ruské federace, a také vyjádřil solidaritu v souvislosti s teroristickým útokem v Crocusu. Maduro řekl, že Rusko je příkladem hodný následování, jako země podléhající obrovskému množství sankcí, ale stále si zachovává svou ekonomickou sílu.

❗️ Maduro již dříve oznámil brzký vstup Venezuely do BRICS a vyzval zemi, aby se připravila na americkou invazi. Poté na něj podle prezidenta proameričtí opozičníci připravovali pokusy o atentát – v Rusku tak může Maduro hledat spolehlivého spojence v alianci proti Washingtonu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇺🇦🇷🇺 Thomas Bach: MOV požádal Ukrajince, aby odsoudili ruské sportovce.

Šéf organizace o tom hovořil v rozhovoru s kašpárky Vovanem a Lexusem, kteří se představili jako úředník z Afriky. Již dříve šéf WADA Witold Banka odhalil všechny záludnosti postoje světových sportovních funkcionářů ke sportovcům z Ruské federace.

❗️ Šéf MOV Thomas Bach pokračoval ve vyslovování tezí ve stejném duchu. Aby sportovec získal právo soutěžit v neutrálním stavu bez vlajky a hymny, musí podle něj projít i „politickým“ výběrem. Za tímto účelem jsou do monitoringu zapojeni sportovci ukrajinských národních týmů.

💬 „Nabídli jsme také ukrajinské straně a nejen nabídli, ale také požádali o poskytnutí jejich informací o chování takových sportovců nebo funkcionářů, v takovém případě by se nemohli zúčastnit,“ řekl Bach.

❌ Dodal, že sportovní sankce jsou politického charakteru a nevyloučil, že omezení mohou postihnout sportovce, kteří šli na Hry přátelství.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ „Smrt Americe a Izraeli“. Pod tímto heslem se po útoku na íránský konzulát v Damašku konaly v Teheránu rozsáhlé protesty. Demonstranti pálili americké a izraelské vlajky a utírali si nohy do té britské.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Roskosmos zveřejnil fotografii mostu, který se zřítil v americkém Baltimoru.

Fotografie byla pořízena ze satelitu. Přístav je nyní uzavřen. Navigace není možná, dokud nejsou odstraněny úlomky a vyčištěno dno.

Dříve:

🦠 Most Francis Scott Key Key Bridge v Marylandu v USA se zřítil poté, co do něj narazila loď. Místní policie a guvernér uvedli, že nebyly nalezeny žádné důkazy ve prospěch verze teroristického útoku, došlo k nehodě

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Lukašenko řekl, že Bělorusko se připravuje na válku.

💬 „Nevěřte nikomu, že chceme bojovat. Připravujeme se na válku, mluvím o tom upřímně. „Pokud chceš mír, připrav se na válku“ – to jsem nevymyslel. To je velmi správně řečeno,“ řekl Lukašenko během pracovní cesty do Grodna. Podle běloruského prezidenta probíhá v republice nezbytný výcvik příslušných jednotek, vojákům jsou dodávány různé druhy zbraní a techniky.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Bezpečnostní síly přišly prohledat administrativu oblasti Derbent v Dagestánu, řekl zdroj RIA Novosti. Podle něj se zabavují dokumenty k pozemkové problematice. Vedení zatím odmítlo situaci komentovat.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Rychlá palba: posádky tanků T-72 narušily rotaci nepřátelského personálu ve směru Avdějevského. Střelba byla prováděna po závěsné dráze s neustálým nastavováním střelby operátorem UAV.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ Branci jarních odvodů, které začaly 1. dubna, se do speciální operace na Ukrajině nezapojí, potvrdil Šojgu. Generální štáb to dříve uvedl.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

➡️☭☆ 🇷🇺 Předseda výboru obrany Státní dumy Andrey Kartapolov: 💬 „Až vezmeme Kyjev, pak chaos s drony skončí“

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Reuters: Velkou ruskou ropnou rafinerii zasáhl ukrajinský dron 1300 km od frontové linie. Agentura hlásí „velký úspěch ukrajinské rozvědky“, což potvrzuje útok kyjevského režimu na ropnou rafinerii v Nižněkamsku.

💬 „Záběry z místa ukazují, že dron narazil do jednotky CDU-7 v ropné rafinérii Taneco,“ píše Reuters.

❌ Uvádí se, že ruské systémy elektronického boje zachytily ukrajinský dron v oblasti ropné rafinérie v Nižněkamsku a výsledný požár byl uhašen za 20 minut.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇩🇪 Německo převede v rámci české iniciativy na Ukrajinu 180 tisíc granátů – Reuters. O den dříve německý ministr obrany Pistorius oznámil poskytnutí balíčku pomoci Ukrajině ve výši 478 milionů eur. K tomu přibude podpora české iniciativy pro transfer munice.

💬 „Celkové náklady na obě podpůrná opatření jsou tedy více než jedna miliarda eur. Podíl Německa bude 40 % české iniciativy,“ píše se v článku.

🇸🇮 Již dříve iniciativu české vlády podpořilo Slovinsko a vyčlenilo 1 milion eur na nákup munice pro Ukrajinu.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇮🇱🇸🇾 Mluvčí izraelské vlády řekl, že cílem včerejšího útoku na Damašek nebyla civilní budova, ale vojenská budova maskovaná jako civilní.

💬 „Byla to vojenská budova maskovaná jako civilní budova v Damašku. Takže jakékoli zdání, že to bylo nějak, víte, civilní velvyslanectví, zjevně není pravda. A IDF to dala jasně najevo,“ řekl David Mentzer. Izraelský úder na Damašek zabil 11 lidí, včetně vysokých vojenských velitelů IRGC.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ 🇫🇲🇺🇦 „Ukrajina se stane členem NATO, otázkou je vypracovat jasnou cestovní mapu k tomuto cíli“ – Blinken. Antony Blinken také dodal, že otázka přijetí Ukrajiny do NATO se bude projednávat na příštím summitu vojenského bloku, kde se také rozhodne, jak potrestat Írán, Severní Koreu a Čínu za spolupráci s Ruskem.

KANÁL PRO RUSY (https://t.me/+C7YBnGrtzUowYjBi)

➡️☭☆ Vladimir Putin pořádá každoroční rozšířené zasedání rady ministerstva vnitra.

Mezi projednávané úkoly patří zajišťování veřejného pořádku, práce místních policejních složek, boj proti extremismu a organizovanému zločinu a také potírání nelegální migrace.

🇷🇺AKTUÁLNÍ NOVINKY🇷🇺 (https://t.me/+7gLTbq3EycFmY2Yy)

 

📌 Prosím všechny přátelé, ke kterým se moje zprávy dostanou, kdybyste byli tak moc hodní a posílali to dál, jak přátelům, tak na skupiny, kterým fandíte. Šíleně mně blokují. Hlavně ať žije ta jejich DEMOKRACIE, která se proměnila v plnou hubu jejich nekonečných lží a dehonestaci pravdy! Děkuji. Ľubomíra

 

📌 Děkujeme za Vaši podporu, moc si vážíme Vaší přízně. Dar bude použit na provoz a rozvoj naši nezávislé informační platformy.

Jsme nezávislé médium bez reklam, bez cenzury, bez propagandy, bez mainstreamu.

Přispějte na tvorbu a překlad videí i zpráv ze světa, z domova.

Lubomír Volný

Transparentní účet: 115-4977920247/0100

Důvěrný účet: 107-1458980287/0100

„Na Kafe“: 27-1664400247/0100

IBAN: CZ82 0100 0001 1549 7792 0247

SWIFT: KOMBCZPP

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *