Zrádcové! Kolaboranti! Ať žije Ukrajina! Bando zkurvená! Dost bylo Fica!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

17.5.2024

Zrádcové! Kolaboranti! Ať žije Ukrajina! Bando zkurvená! Dost bylo Fica! Atentátník Juraj Cintula již v dubnu vedl malou demonstraci proti Robertu Ficovi v Dolní Krupé! Účastnil se i demonstrací Progresivního Slovenska v únoru v Bratislavě a dokonce už i v roce 2018! Přesto se česká média snaží vytvořit falešnou ruskou stopu s cílem sejmout vinu z fašizace Slovenska progresivními liberály! Mluvčí ruského ministerstva zahraničí to vystihla přesně!

Atentát na Roberta Fica podle všeho nejvíce otřásl českými médii. Nenáviděný Robert Fico je najednou obětí šíleného střelce a média nemohou vyjet oslavné a jásající články, protože to zatím není dovoleno. Proto se česká média uchýlila k oblíbené taktice mlžení, když došlo k vypuštění informace, že Juraj Cintula prý v roce 2016 byl členem militantní skupiny Slovenskí Branci, jejichž lídr byl prý v minulosti cvičen bývalými členy ruských Specnaz. Informaci hned ochotně převzala i americká média [1]. Fotografie Juraje Cintuly z roku 2016 byla objevena na jeho Facebooku. Bylo v podstatě jen otázkou času, než se česká média pokusí střelbu na Roberta Fica svalit na Rusko.

Jenže, Juraj Cintula se s touto organizací záhy rozešel a zapojil se do hnutí Za slušné Slovensko a začal se účastnit demonstrací proti Robertu Ficovi, které vyvrcholily státním převratem v roce 2018. Cintula se v roce 2018 osobně účastnil státního převratu proti Ficově vládě v Levicích, kde se účastnil [2] demonstrace “Za slušné Slovensko” a letos 7. února se prokazatelně účastnil [3] v Bratislavě protivládní demonstrace svolané Progresivním Slovenskem před budovou Národní rady proti novele Trestního zákona, kterou se ruší Úřad speciální prokuratury. Poslední Cintulova demonstrace se odehrála v obci Dolní Krupá nedaleko Trnavy.

celý článek si můžete přečíst ZDE

článek vyšel: 16.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *