Zmocněnec slovenské vlády vyrazil do války proti farmaceutické mafii…

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.10.2024

Zmocněnec slovenské vlády vyrazil do války proti farmaceutické mafii a navrhuje zákaz mRNA vakcín, odstoupení od smluv s WHO, vyšetření covidového teroru proti slovenským občanům a na pomoc si pozval amerického lékaře, který se zřejmě stane ministrem zdravotnictví v Trumpově vládě!

Na Slovensku se po změně vlády na podzim minulého roku dějí neuvěřitelné věci. Minulý týden ve středu 2. října totiž proběhla v Bratislavě tisková konference a na ní vystoupil vládní zmocněnec pro vyšetřování pandemie Covid-19 MUDr. Peter Kotlár, že doporučí slovenské vládě zastavit očkování mRNA vakcínami, dokud nebude prokázána jejich bezpečnost a účinnost, a odmítnout aktualizované mezinárodní zdravotnické předpisy a pandemickou smlouvu s Mezinárodní zdravotnickou organizací (WHO). Ve zhruba hodinovém vystoupení m.j. pochválil práci zpravodajské alternativy za to, jak informovala v době covidového teroru o vakcínách, o rizicích, o svědeckých výpovědích obětí očkování atd.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/zmocnenec-slovenske-vlady-vyrazil-do-valky-proti-farmaceuticke-mafii-a-navrhuje-zakaz-mrna-vakcin-odstoupeni-od-smluv-s-who-vysetreni-covidoveho-teroru-proti-slovenskym-obcanum/

pův. článek vyšel: 7.10.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *