Vysoký ruský generál potvrdil přítomnost vojáků KLDR v Ruské federaci, jedná se prý o první kontingent na zajištění “swapu” a uvolnění ruských jednotek z Dálného východu pro přesun na Ukrajinu!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

21.10.2024

Vysoký ruský generál potvrdil přítomnost vojáků KLDR v Ruské federaci, jedná se prý o první kontingent na zajištění “swapu” a uvolnění ruských jednotek z Dálného východu pro přesun na Ukrajinu! Podle Olega Soskina nedostal Zelenský pozvánku na schůzku “Gangu 4” kvůli tomu, že je břídil! Ta schůzka připomněla Mnichov 38!

Trvalo to v podstatě pouhé dva dny a nyní už máme jistotu, že páteční informace [1] z Dálného východu o nasunutí první skupiny vojáků KLDR do Ruska a uniknuté záběry z posádkového útvaru Ruské armády v Sergejevce jsou pravdivé. Ruský generálmajor, vojenský expert a vyznamenaný pilot Vladimir Popov pro list Moskevský komsomolec potvrdil [2], že jde o první skupinu korejských vojáků, kteří představují předvoj větší skupiny, která z KLDR teprve dorazí.

Tito korejští vojáci projdou v Rusku poměrně dlouhým výcvikem, minimálně 6 měsíců, přičemž jejich úkolem bude chránit východní hranice Ruské federace, aby bylo možné ruská vojska uvolnit na východě a stáhnout je z Východního vojenského okruhu k přesunu na Ukrajinu do bojové zóny SVO.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/vysoky-rusky-general-potvrdil-pritomnost-vojaku-kldr-v-ruske-federaci-jedna-se-pry-o-prvni-kontingent-na-zajisteni-swapu-a-uvolneni-ruskych-jednotek-z-dalneho-vychodu-pro-presun-na-ukrajinu/

pův. článek vyšel: 20.10.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *