Vojenská policie vám bude moci vstoupit do domu, bude moci zatýkat v souvislosti s vojenskými úkony a vymáháním nástupu k mobilizaci, bude moci pronásledovat odpírače mobilizace!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

14.8.2024

Vojenská policie vám bude moci vstoupit do domu, bude moci zatýkat v souvislosti s vojenskými úkony a vymáháním nástupu k mobilizaci, bude moci pronásledovat odpírače mobilizace! Bude moci odebírat řidičské průkazy a dokonce provádět exekuce! Novela ministryně Černochové zavede větší pravomoci pro vojenskou policii, než jakou mají hlídky TCC na Ukrajině! Takže, tohle je příprava na tu válku s Ruskem?

Zatímco na Ukrajině se už rýsuje ukončení války v důsledku zpackané Kurské operace, která je definitivně poslední a znovu neúspěšnou ofenzívou ukrajinské armády v tomto konfliktu, tak mezitím v České republice se potají a plíživě chystá něco, co silně připomíná ukotvení vojenské diktatury. Opravdu nepřeháním. Stačí si uvědomit, jaká je v Česku realita. Prezidentem ČR je lampasák.

Dále, poradcem vlády ČR pro strategickou komunikaci a bývalým šéfem Vojenské policie je plukovník Otakar Foltýn, který před týdnem o víkendu ve Slavonicích nazval prakticky půl milionu občanů ČR sviněmi a zombíky [1], které je potřeba izolovat v karanténě. A ministryně obrany Jana Černochová před třemi dny předložila na vládu novelu zákona o Vojenské policii, které Foltýn nedávno šéfoval, a tato novela de facto transformuje Českou republiku na něco, co může připomínat vojenskou diktaturu. Opravdu nepřeháním.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/vojenska-policie-vam-bude-moci-vstoupit-do-domu-bude-moci-zatykat-v-souvislosti-s-vojenskymi-ukony-a-vymahanim-nastupu-k-mobilizaci-bude-moci-pronasledovat-odpirace-mobilizace/

pův. článek vyšel: 13.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *