Vladimir Putin prohlásil, že pokud Ukrajina dostane od USA a Velké Británie povolení k úderům západními raketami do ruského vnitrozemí, bude to znamenat, že NATO je ve válce s Ruskem!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

13.9.2024

Vladimir Putin prohlásil, že pokud Ukrajina dostane od USA a Velké Británie povolení k úderům západními raketami do ruského vnitrozemí, bude to znamenat, že NATO je ve válce s Ruskem! The Guardian už informoval, že Londýn povolení k raketovým úderům již vydal! A mozek ruské jaderné doktríny do ní chce vrátit pasáž o preventivních jaderných úderech!

Tak jsme se dočkali toho nejhoršího! Západní “svině” (podle Foltýnova slovníku) uvnitř NATO to podle všeho dokázaly a pokud se nestane zázrak, reálně můžeme v Evropě místo sněhu a Vánoc očekávat pořádné horko. Ruský prezident Vladimir Putin ve čtvrtek 12. září 2024 poskytl v Petrohradu na okraj bezpečnostního summitu [1] zemí BRICS rozhovor 1. kanálu ruské televize a prohlásil, že pokud západní země udělí Ukrajině souhlas s použitím západních raket k úderům do ruského vnitrozemí, bude to pro Kreml znamenat vstup NATO do války s Ruskem. A na to bude muset Kreml potom reagovat, zatím neurčeným způsobem. Naše redakce Aeronetu komunikuje v těchto hodinách s ruskými novináři a snažíme se získat podrobnosti.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/vladimir-putin-prohlasil-ze-pokud-ukrajina-dostane-od-usa-a-velke-britanie-povoleni-k-uderum-zapadnimi-raketami-do-ruskeho-vnitrozemi-bude-to-znamenat-ze-nato-je-ve-valce-s-ruskem/

pův. článek vyšel: 12.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment and 1 other comment(s) need to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *