Viktor Orbán prohlásil, že letos může být ukončena hanebná éra západní civilizace!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

30.5.2024

Viktor Orbán prohlásil, že letos může být ukončena hanebná éra západní civilizace! Generální prokurátor z Haagu vylíčil na CNN, jak mu Američané vyhrožují! A vřískot Petra Fialy má možná svůj důvod! Jeho vláda totiž před zahájením izraelské invaze do Gazy posvětila dodání balistických plátů do neprůstřelných vest izraelské armádě, a to na žádost v Haagu obviněného Yoava Gallanta! Známe podrobnosti!

Nadcházející volby do Evropského parlamentu budou mít nadprůměrnou volební účast a podle všeho dojde k přepsání celého obsazení tohoto legislativního křídla EU. Viktor Orbán na konferenci CPAC 2024 v Budapešti prohlásil, že letos můžeme ukončit hanebnou éru západní civilizace, kterou se myslí progresivní liberalismus. Ten totiž podle Orbána generuje vůdce, kteří nejsou schopni vládnutí a progresivní liberálové namísto lidu zastupují své vlastní zájmy a prosazují vlastní cíle, které vnucují obyvatelstvu.

Lidé v Evropě totiž mají už po krk liberálů a chtějí návrat k tradičním hodnotám a skoncování s liberálními experimenty, jako je sociální a genderové inženýrství. Konflikt mezi konzervativní částí Evropy a liberály je způsoben samozřejmě procesy řízení na 1. prioritě od roku 1989. Je to důsledek vlivu eugenického vektoru 1. priority se všemi jejími projevy a následky.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/viktor-orban-prohlasil-ze-letos-muze-byt-ukoncena-hanebna-era-zapadni-civilizace-generalni-prokurator-z-haagu-vylicil-na-cnn-jak-mu-americane-vyhrozuji-a-vriskot-petra-fialy-ma-mozna-svuj-duvod/

článek vyšel: 21.5.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *