Venezuelské úřady zadržely výsadkáře AČR spolu se skupinou operátorů ze Španělska a USA, kteří pod velením CIA chystali ozbrojený státní převrat ve Venezuele!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

19.9.2024

Venezuelské úřady zadržely výsadkáře AČR spolu se skupinou operátorů ze Španělska a USA, kteří pod velením CIA chystali ozbrojený státní převrat ve Venezuele! Skupina měla vycvičit bojovníky z řad venezuelské opozice a nachystala pro ně více než 400 zbraní! Český aktivní záložák ještě minulý rok mediálně propagoval nábory do AČR a chválil si vstup do armády!

Česká republika se postupně na mezinárodní scéně mění na stát, jehož vláda podporuje mezinárodní terorismus. Začalo to dodávkami raketometů RM-70 Vampire teroristickým oddílům Aidar na Ukrajině, které jako již součást ukrajinské armády používají tyto české raketomety k teroristickým útokům proti civilním cílům, jako právě naposledy v pondělí v ruském Belgorodu.

K tomuto útoku připravuje naše redakce speciální článek. Pokračovalo to dodávkami dronů z reklamy Ondry Vetchého ke stejnému terorismu. Jenže, jak se ukazuje, podpora ukrajinskému terorismu byla jenom slabým čajíčkem a odvarem toho, co se právě teď odehrálo ve Venezuele na předměstí Caracasu. Venezuelská armáda a tajná služba Venezuely totiž rozkryla a pozatýkala šestici zahraničních žoldáků, kteří ve Venezuele logisticky a operačně připravovali státní převrat a převzetí moci.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/venezuelske-urady-zadrzely-vysadkare-acr-spolu-se-skupinou-operatoru-ze-spanelska-a-usa-kteri-pod-velenim-cia-chystali-ozbrojeny-statni-prevrat-ve-venezuele-skupina-mela-vycvicit-bojovniky/

pův. článek vyšel: 17.9.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *