V USA se objevují hnutí odporu, která mají mimo jiné za cíl zabránit převratu ze strany WHO

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.9.2023

Zatímco v Evropě již existují dvě skupiny, které vyrazily na odpor proti WHO (jedna občanská a druhá složená z právníků), také v USA se již dávají dohromady odpůrci plánovaného teroru, který je ostatně organizován přímo v jejich zemi.

Toho si jsou také organizátoři hnutí odporu vědomi a na rovinu přiznávají, že jejich vláda je plně opanována zločinci, kteří by měli být souzeni.

Jaká jsou tedy hnutí odporu v USA?

„Ban the jab“ (Zakázat očkování) – Dr. Peter Breggin, MD,  National American Renaissance Movement

Žádný ze současných konzervativních prezidentských kandidátů ani volení konzervativní zástupci neprokázali vůdčí schopnosti, i když v úřadu potřebovali překonat nečinnost federálních agentur a kongresových výborů:

* Nepodařilo se obvinit z vydírání ty elitářské oligarchy a zrádné korporace, kteří financují žháře a vandaly, kteří pokračují v ničení centra velkých amerických měst, financují mrzačení dospělých autistů a dětí ve jménu genderové rovnosti a lékařsky tlačí opioidy na veřejnost.

* Nepodařilo se zjistit, proč Anthony Fauci (bývalý šéf NIAID) a Rochelle Wilensky (bývalá vedoucí CDC) nejsou ani vyšetřováni pro křivou přísahu a tím méně obvinění z prosazování nařízených smrtících experimentálních injekcí a přehnaných hospitalizačních protokolů vnucených americkému lidu.

* Nepodařilo se zatknout a zadržet úředníky FBI (FB-Lie), kteří lhali kongresu o čínském a izraelském zahraničním vlivu ( Elvis Chan, Jim Baker, Joseph Di Pietro, Brian Auten ) podle  plukovníka Ivana Raiklina.

* Nepodařilo se zastavit přijímání nových  povolení k nouzovému použití (EUA’s) (květen 2023) pro nebezpečné, netestované léčivé látky a lékařské protokoly,  které přeskakují kontrolní komise nebo dohled u lidských subjektů a usnadní nedobrovolnou léčbu – jako jsou léky s monoklonálními protilátkami Gohibic a Vilobelimab, mechanické ventilace nebo oxygenace k léčbě pacientů s COVID-19 v nemocnicích.

DHA, HHS, FDA a DOD všechny spolupracovaly na tom, aby toho dosáhly bez kontroly kongresem.

V reakci na výše uvedená strašná selhání při ochraně amerického lidu za poslední tři roky se začínají formovat organizace, které se snaží zatlačit proti lékařským, kriminálním a vlastizrádným akcím federálních agentur, vlád odpadlých států, zlotřilých zpravodajských agentur a nezodpovědných regulačních agentur, spolupracujících s nevolenými lékařskými subjekty, jako je Světová zdravotnická organizace (WHO) a Centrum pro kontrolu nemocí (CDC).

Jejich strategií je bojovat na státní a místní úrovni, protože kongres nedokázal zastavit vlastizrádné zločiny, povstání a zločiny proti lidskosti.

Národní americké renesanční hnutí  podněcuje velké poroty, generální prokurátory, okresní státní zástupce a šerify, aby zastavilo nezákonné a represivní lockdowny, porušování lidských práv, jako je odepření práva shromažďovat se a injekce.

Jejich cílem je přimět státy a místní soudy, aby stíhaly zločiny včetně vydírání a korporátních zločinů, zrady, nezákonného věznění, odmítnutí řádného procesu, genocidy, zločinů proti lidskosti a porušení Norimberského zákoníku.

National ARM připravila 82stránkový právní přehled důkazů, včetně 149 ukázek 15 spáchaných zločinů a identifikace zájmových osob včetně Anthonyho Fauciho, Billa Gatese a Klause Schwaba.

Budou předkládat důkazy o zločinech všem státům a okresům v USA a v současné době působí v New Jersey, na Floridě, v Texasu a Idahu.

Vedení NARM zahrnuje Davida Meiswinklea, kriminálního obhájce z New Jersey, doktorku Ana Mihalcea, MD, PhD, patoložku, Petera Breggina, psychiatra (autor knihy COVID-19 a Global Predators) a Francise Boylea, významného profesora mezinárodního práva.

Dalším z cílů National ARM je odstranit středověkou léčbu rakoviny od Big Pharma a Rockefellerovy medicíny z chirurgie a chemoterapie s nepatrným 1% vyléčením rakoviny 4. stupně a nahradit ji zcela neškodnými  léky na rakovinu.

OurCountry-Our Choice  (Naše země – naše volba) – OCOC

OCOC je nově vznikající základní organizace, jejímž cílem je obnovit připravenost armády, zastavit obchodování s lidmi a chránit před existenčními hrozbami pro naši zemi a způsob života.

Tato organizace je tvořena bývalými vojenskými důstojníky, jako jsou   mimo jiné plukovník Douglas MacGregor  a  plukovník Ivan Raiklin. Plukovník Raiklin připisuje hostitelce internetové televize a expertce na schvalování drog  Jane Ruby zásluhy za inspiraci ke vzniku jejich hnutí před třemi lety.

Plukovník Railkin poukazuje na to, že 99 procent Senátu a 80 procent Sněmovny reprezentantů volí politiku „Čína na prvním místě.“ Protože Kongres je většinou ztracený případ, OCOC nejprve podniká aktivity na místní úrovni a nakonec se snaží zvýšit politickou moc v Kongresu.

Tolik k zatím dvěma větším hnutím v rámci USA, kdy jedno se zaměřuje zejména na nadcházející diktaturu na WHO a covidové zločiny, zatímco druhé na jednání vlády a Kongresu ve vztahu k řadovým Američanům, kteří podle hnutí nejsou u politiků na prvním místě.

Mimo uvedených dvou se nyní rodí i další hnutí, které má za cíl udržet hotovost, ale podle všeho je zatím toto hnutí jen lokální a poměrně nové.

S příchodem digitalizovaného  environmentálního a sociálního řízení (ESG) bankovních účtů se objevila tržní poptávka po návratu k privatizovanému pouze papírovému bankovnictví. V Los Angeles již existuje politické hnutí, které  zakazuje podnikům zůstat bez hotovosti .

Nicméně různá hnutí odporu nakonec přichází v nejvyšší čas –  a zřejmě by bylo dobré je sloučit na celosvětové úrovni. Nyní je naléhavé jednání zejména ve věci připravovaných smluv WHO.

Co tedy dát dohromady evropská hnutí alespoň s tím americkým „renesančním“ hnutím, které chce potrestat covidové zločince a došlápnout si i na globální mafii z WHO?

Světová  zdravotnická organizace nedávno oznámila, že zahajuje „měkký převrat“, který bude ignorovat stávající zákony o lidských právech, aby dosáhla připravenosti na pandemii.

WHO připravuje pandemické smlouvy k uzurpaci národní suverenity národů a odstraní ochranu lidských práv, prosadí dohled a cenzuru, zbaví vás svobody projevu a bude vyžadovat, aby vlády  používaly pouze jeden narativ.

Mezi další pozměňovací návrhy patří „vymahatelné edikty, štíty proti odpovědnosti, zbavení se všech práv duševního vlastnictví, prosazování digitálních pasů a uplatňování jednostranné pravomoci vyhlásit pandemii, kterou budou muset všechny země uposlechnout.

To umožní WHO převzít kontrolu nad každým jednotlivým národem na světě.

A právě to je důvod, proč by se nyní měla hnutí odporu s celého světa spojit…

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *