V roce 1996 Gary odhalil, že CIA možná věděla o překupnících drog, kteří ve Spojených státech prodávali obrovské množství kokainu, aby získali nevystopovatelné prostředky na financování svržení nikaragujské vlády, a chránila je.

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.7.2023

Tady je Gary Webb.

V roce 1996 Gary odhalil, že CIA možná věděla o překupnících drog, kteří ve Spojených státech prodávali obrovské množství kokainu, aby získali nevystopovatelné prostředky na financování svržení nikaragujské vlády, a chránila je.

Tyto masivní dodávky kokainu nakonec vyvolaly epidemii cracku, která v 90. letech zdecimovala vnitřní města. V důsledku toho mainstreamová média Garyho očernila a zničila jeho kariéru. To vedlo ke zničení jeho manželství, ale on odmítl ustoupit.

V roce 2004 byl nalezen mrtvý se dvěma průstřely hlavy. Jeho smrt byla označena za sebevraždu.

Poté, co místní noviny uvedly, že zemřel na následky několikanásobného postřelení, obdržel úřad koronera tolik telefonátů s dotazy na Webbovu smrt, že okresní koroner vydal prohlášení, v němž potvrdil, že Webb spáchal sebevraždu. Když se ho místní novináři zeptali na možnost, že dva výstřely byly sebevraždou, odpověděl: „V případě sebevraždy jsou dva výstřely neobvyklé, ale v minulosti se to stalo a je to skutečně docela dobře možné.“

Korporátní establishmentová média a zejména zpravodajské služby nesnášejí disent. Postavit se proti nebo dokonce zpochybnit status quo vám udělá spoustu nepřátel, kteří se nezastaví, dokud vás nedotlačí k sebevraždě. Jsou to vaši nepřátelé.

Transparentnost, poctivost, svobodné zkoumání a svoboda praktikovat skepticismus se rovnají svobodné společnosti. To je protichůdné programu establishmentu.

Establishment nechce, abyste byli svobodní. Chce, abyste byli podřízení, závislí a hloupí.

Říci pravdu moci, jak to udělal Gary Webb, je jedna z nejčestnějších věcí, které můžete udělat. Ti, kdo tak činí, si zaslouží naši obrovskou podporu, protože všude jinde se jim dostane pravého opaku.

Zpochybňujte vše, co je považováno za posvátné, každou společnost, každý kolektiv, každou ideologii, každou abstrakci, kterou se vám snaží vnutit různé autority, instituce nebo dokonce jiní jednotlivci.

Zamyslete se sami nad sebou. Dávejte pozor sami na sebe. Buďte sami sebou.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *