Ukrajinští odvodoví komisaři TCK už posílají na frontu i lidi se 4. stupněm rozvinuté tuberkulózy a těžké diabetické pacienty s gangrénami na prstech nohou!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

11.7.2024

Ukrajinští odvodoví komisaři TCK už posílají na frontu i lidi se 4. stupněm rozvinuté tuberkulózy a těžké diabetické pacienty s gangrénami na prstech nohou! Ukrajinský velitel roty ve videu popsal, jaké trosky mu přiváží do jeho roty v posledních týdnech! Summit NATO má schválit misi na Ukrajině, ale Maďarsko bude mít výjimku!

Zatímco ve Washingtonu probíhá summit NATO a očekává se schválení mise NATO na Ukrajinu, tak mezitím na Ukrajině se odehrává doslova horor. Každý den zaplavují ukrajinská média informace o tom, jak pohraniční stráže zadržely další a další desítky osob, které se pokusily uprchnout z Ukrajiny před mobilizací.

Útěk se přitom podaří zhruba 70 až 80% ukrajinských mužů, protože pohraniční stráže zadržují pouze ty skupiny prchajících mužů, které nezaplatily pohraničníkům poplatek. Za povolení k útěku se platí horentní sumy a na skupiny lidí dokonce fungují množstevní slevy, resp. bez velkých skupin a tím pádem bez velkého úplatku pohraničníkům se není šance z Ukrajiny dostat. A ti, co zůstanou, to jsou mrzáci, chudáci, důchodci, studenti a invalidi. Velitel roty AFU ve videu popsal, jaké lidské trosky mu vozí komisaři TCK na bojové linie.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/ukrajinsti-odvodovi-komisari-tck-uz-posilaji-na-frontu-i-lidi-se-4-stupnem-rozvinute-tuberkulozy-a-tezke-diabeticke-pacienty-s-gangrenami-na-prstech-nohou-ukrajinsky-velitel-roty-ve-videu-popsal/

pův. článek vyšel: 10.7.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *