Ukrajinský voják zajatý ruskou FSB odhalil cíle a účel invaze ukrajinské armády do Kurské oblasti!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

15.8.2024

Ukrajinský voják zajatý ruskou FSB odhalil cíle a účel invaze ukrajinské armády do Kurské oblasti! Velitel divize jim před začátkem útoku řekl, že útok na Rusko je poslední nadějí Ukrajiny! Namísto mírových rozhovorů ale přišel z Kremlu mráz, protože Vladimir Putin prohlásil, že v této situaci, kdy Ukrajina a NATO společně napadly Rusko poprvé od II. sv. války, již mírová jednání nepřipadají v úvahu!

Ruská FSB uveřejnila ve středu večer zásadní video [1] s výpovědí zajatého ukrajinského vojáka, který byl zajat s pomocí místních obyvatel v Kurské oblasti a začal vypovídat o tom, co předcházelo invazi ukrajinské armády. Voják se představil jako Ruslan Nikolajevič Poltoracký, ročník 1997. Přípravy na útok probíhaly v lesích nedaleko ruských hranic poblíž vesnice Peščane, kde se dozvěděli od velitele s volacím znakem Striž, že se chystá útok na Rusko, vůbec první válečný útok na Rusko a mezinárodně uznané ruské území od konce II. sv. války. Před začátkem invaze dostali vojáci instrukce, že ruské muže civilního vzhledu mají střílet do nohou, tedy mrzačit je, a poté odtáhnout do sklepů.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/ukrajinsky-vojak-zajaty-ruskou-fsb-odhalil-cile-a-ucel-invaze-ukrajinske-armady-do-kurske-oblasti-velitel-divize-jim-pred-zacatkem-utoku-rekl-ze-utok-na-rusko-je-posledni-nadeji-ukrajiny/

pův. článek vyšel: 14.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

The last comment needs to be approved.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *