Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský a jeho polský protějšek Andrzej Duda se pravděpodobně dohodli na sabotáži plynovodů Nord Stream!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

18.8.2024

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský a jeho polský protějšek Andrzej Duda se pravděpodobně dohodli na sabotáži plynovodů Nord Stream! Bývalý ředitel BND odhalil detaily! Co se stalo, že Američané dovolili Německu obvinit ze sabotáže Ukrajinu a Polsko? Podle všeho jde o odvetu BlackRocku za provedení útoku na Kurskou oblast bez souhlasu věřitelů Ukrajiny!

Je to prakticky neuvěřitelné, ale namísto oslav a plácání Zelenského a jeho bandy po ramenou za provedení překvapivé invaze do Ruska přišlo z USA něco naprosto nečekaného. Američané jen pár dní po invazi poprvé po 2 letech dovolili německé vládě oficiálně a veřejně obvinit údajné viníky a hlavní podezřelé ze sabotáží německo-ruských plynovodů Nord Stream, které byly na podzim 2022 vyhozeny do povětří.

Německá tajná služba BND ve spolupráci s německou prokuraturou vydala zatykač na ukrajinského občana, který prý ve spolupráci s polskou tajnou službou a dalšími aktéry vyhodil dvojici potrubí Nord Stream 1 a 2. O celé operaci prý věděl jak ukrajinský prezident Volodymyr Zelenský, tak i polský prezident Andrzej Duda, který prý souhlasil s operací na likvidaci dodávek ruského plynu do Německa.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/ukrajinsky-prezident-volodymyr-zelensky-a-jeho-polsky-protejsek-andrzej-duda-se-pravdepodobne-dohodli-na-sabotazi-plynovodu-nord-stream-byvaly-reditel-bnd-odhalil-detaily/

pův. článek vyšel: 16.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *