Ukrajina neobnoví dodávky ruské ropy Slovensku a Maďarsku, protože má pro zastavení dodávek porozumění v Bruselu!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

1.8.2024

Ukrajina neobnoví dodávky ruské ropy Slovensku a Maďarsku, protože má pro zastavení dodávek porozumění v Bruselu! Ukrajinský premiér tak potvrdil informace Aeronetu z minulého měsíce, že zastavení dodávek ropy pro dvě země EU proběhlo se souhlasem Evropské unie! Tohle je vyhlášení války Evropské unie a Ukrajiny jak Orbánovi, tak Ficovi!

Mluvil jsem o tom několikrát ve svých analýzách na Svobodném vysílači CS a psal jsem o tom komentáře v článcích, že mírový tandem v EU tvořený Viktorem Orbánem a Robertem Ficem se stane terčem útoků Evropské unie ve všech možných oblastech, a přesně k tomu došlo koncem minulého měsíce, když Ukrajina zastavila dodávky ruské ropy dodávané ropovodem Družba do Maďarska a na Slovensko.

Minulý měsíc jsme publikovali článek [1] o informacích našeho zdroje, který nám poskytl údaje a podrobnosti o tom, že zastavení ropy a utažená kohoutů na Ukrajině proběhlo nejen na podnět amerického ministerstva zahraničí v odvetě za Orbánovu návštěvu u Putina v Kremlu, ale dokonce s přímým souhlasem a ve spolupráci s Evropskou unií, konkrétně jistou osobou z Evropské rady. Informaci nyní potvrdil i ukrajinský premiér Denys Šmyhal.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/ukrajina-neobnovi-dodavky-ruske-ropy-slovensku-a-madarsku-protoze-ma-pro-zastaveni-dodavek-porozumeni-v-bruselu-ukrajinsky-premier-tak-potvrdil-informace-aeronetu-z-minuleho-mesice/

pův. článek vyšel: 1.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *