Ukrajina je na pokraji státního bankrotu a vyhlásila odklad platební schopnosti o 2 měsíce!

Celý článek si můžete poslechnout v audioverzi zde:

8.8.2024

Ukrajina je na pokraji státního bankrotu a vyhlásila odklad platební schopnosti o 2 měsíce! Kyjev na nátlak věřitelů totiž zahájil dražby státního majetku a chce za 2 měsíce vybrat peníze na první splátku úvěru! Zelenský poprvé připustil, že Ukrajina může Rusku odstoupit svá území! Ukrajina míří k platebnímu defaultu a do výprodeje!

Pomalu už začíná být jasné, proč Volodymyr Zelenský začal otáčet a nejednou chce, aby Rusko se určitě účastnilo mírové konference [1], která se chystá v listopadu tohoto roku, a že prý je potřeba válku ukončit, protože umírají ukrajinští občané. A to není všechno. Zelenský totiž tento týden v rozhovoru pro francouzský list Le Monde vůbec poprvé za celou dobu války připustil, že Ukrajina se může rozloučit s částí svého území výměnou za mír. V Praze tento výrok málem vybil pojistky ve Strakově akademii, protože Zelenský podle všeho zradil Petra Fialu. Zradil jeho odhodlání bojovat proti Rusku až do vítězného konce.

celý článek si můžete přečíst ZDE: https://aeronet.news/ukrajina-je-na-pokraji-statniho-bankrotu-a-vyhlasila-odklad-platebni-schopnosti-o-2-mesice-kyjev-na-natlak-veritelu-totiz-zahajil-drazby-statniho-majetku-a-chce-za-2-mesice-vybrat-penize/

pův. článek vyšel: 2.8.2024

všechny důležité informace najdete tady: https://www.volnyblog.news

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *