Údaje CDC potvrzují, že očkování COVID zkracuje život až o 24 let.

10.2.2023

Celý článek si můžete poslechnout v audio verzi ZDE:

Nyní si uvědomujeme dlouhodobé důsledky očkování proti Covid-19…

Před rokem byla u dvakrát očkovaných Australanů 10,72x vyšší pravděpodobnost, že se nakazí virem Omicron, než u neočkovaných. Nyní je u nich pravděpodobnost 20x vyšší a u trojnásobně a více očkovaných je pravděpodobnost 35x vyšší, jak ukazují nejnovější statistiky NSW Health (viz níže).

Mezitím nejnovější údaje Clevelandské kliniky a nejnovější údaje z USA, které analyzoval Josh Stirling, zakladatel organizace Insurance Collaboration to Save Livess a bývalý první analytik v žebříčku pojišťoven, ukazují opravdu velmi znepokojivý trend.

Poškození zdraví způsobené každou dávkou vakcíny se v průběhu času nezmenšuje. Pokračuje donekonečna.

Údaje CDC o úmrtnosti ze všech příčin ve skutečnosti ukazují, že každá dávka vakcíny zvýšila úmrtnost v roce 2022 o 7 % ve srovnání s úmrtností v roce 2021.

Pokud jste tedy dostali 5 dávek, pak jste měli v roce 2022 o 35 % vyšší pravděpodobnost úmrtí než v roce 2021. Pokud jste měli jednu dávku, pak jste měli o 7 % vyšší pravděpodobnost úmrtí v roce 2022 než v roce 2021. Pokud jste nebyli očkováni, pak jste v roce 2022 neměli větší pravděpodobnost úmrtí než v roce 2021.
Údaje Clevelandské kliniky
Zde jsou údaje o míře nakažení vakcínou Covid za 1. 98 dní od roku 2022do 12. září, kdy byla bivalentní vakcína poprvé nabídnuta zaměstnancům Cleveland Clinic. Nebylo to povinné. Byla nabízena.

Takže dne 2022září12 bylo 6199 zaměstnanců neočkováno, 2359 bylo očkováno jednou vakcínou, 13804 bylo očkováno dvakrát, 20798 bylo očkováno třikrát a 3538 bylo očkováno čtyřikrát nebo pětkrát původní vakcínou, která byla navržena proti referenčnímu viru Wuhan Hu1, který NEBYL izolován z člověka, ale byl vytvořen na počítači.

Výsledky jejich studie, graficky znázorněné výše, ukazují, že čím více dávek původní vakcíny jste si vzali, tím větší byla pravděpodobnost, že se nakazíte kovidem. Jinými slovy, původní vakcína proti Covidu není pouze neúčinná proti Omicronu. Je ve skutečnosti neúčinná.

Nejedná se tedy o vakcínu proti současnému kmeni Covid. Je to antivakcína. Poškozuje imunitní systém v závislosti na dávce. Čím více očkování jste podstoupili, tím větší poškození imunitního systému způsobíte.

Pisatel to poprvé zjistil ze zpráv PHE o sledování vakcín a svá zjištění zveřejnil samotnému PHE A na mých webových stránkách a v The Expose, 2021October10.

‚Věda‘ byla nyní stanovena Clevelandskou klinikou. Genetické vakcíny poškozují váš imunitní systém a způsobují, že pravděpodobnost nákazy Covidem není menší, ale větší.

Nejen to, ale mají také strašlivé vedlejší účinky na kardiovaskulární, neurologický a reprodukční systém.

Nejsou ničím jiným než povinnou progresivní eutanazií.

Údaje CDC o úmrtnosti ze všech příčin ukazují, že každý rok se zvyšuje pravděpodobnost úmrtí každé očkované osoby, a to tempem 7 % NA JABLKO ROČNĚ. To je pomalu působící genetický jed.
Pokud by se lidé po 1. očkování uzdravili, pak by nemělo přesně stejný účinek jako 5. očkování (totiž 7% nárůst úmrtnosti). To je dlouhodobý problém. Lidé se nezotavují ze škod způsobených očkováním ve smyslu nadměrné úmrtnosti.

Vezmeme-li tedy rok 2021 jako základní linii, pravděpodobnost úmrtí osoby, která byla očkována 5 dávkami, by byla v roce 2031 o 350 % vyšší, v roce 2041 o 700 % vyšší a v roce 2051 o 1050 % vyšší než u osoby neočkované. Je to jako složené úročení.

Na základě tohoto výsledku můžeme vypočítat ztrátu očekávané délky života pro 30letého muže takto: Očekávaná délka života 30letého nevaxovaného muže ve Spojeném království je přibližně 80 let. Může tedy očekávat dalších 50 let života.

Statisticky řečeno, polovina jeho kohorty je v 80 letech mrtvá. Očekávaná délka života 30letého pětinásobně očkovaného člověka ve Spojeném království je 56 let. Za předpokladu, že muži ve Spojeném království reagují na vakcíny stejně jako lidé v USA. Alternativně pětinásobně očkovaní třicetiletí muži v USA ztratili podobně 24 let průměrné délky života.

Údaje o průměrné délce života ve Spojeném království pocházejí z portálu Statista. V následující tabulce připočteme k hodnotám pro Spojené království pro rok 2020 uvedeným ve sloupci 2 dodatečnou úmrtnost 7 % na jedno očkování ročně. V pětiletém období by tedy průměrný nárůst očekávané úmrtnosti činil –

(0 % + 35 %)/2 = 17,5 % z jednoho očkování
(0 % + 70 %)/2 = 35 % ze dvou očkování
(0 % + 105 %)/2 = 52,5 % ze tří očkování
(0 % + 140 %)/2 = 70 % ze čtyř očkování
(0 % + 175 %)/2 = 87,5 % z pěti očkování
Délka života pro neočkované a 1-5krát očkované muže ve Spojeném království

1 úder okradl 30letého muže o 13 let
2 injekce okradou 30leté muže o 18 let
3 injekce okradou 30leté muže ve věku 20 let
4 injekce okrádají třicetileté muže ve věku 23 let
5 injekcí okrádá 30leté muže ve věku 24 let

To je cena, kterou platíte za důvěru v NHS, důvěru ve vládu a důvěru v BBC a hlavní mediální proud.

Právě tomu se média jako Expose snaží zabránit.

Stav očkování v Novém Jižním Walesu 2023Jan7
Počet obyvatel Nového Jižního Walesu v Austrálii byl v roce 2022 6 505 883. Stav proočkovanosti je následující…

https://www.health.gov.au/our-work/covid-19-vaccines/vaccination-numbers-and-statistics

Přijetí do nemocnice NSW Covid 19.11.-31.12.2022

Existuje důkaz o destrukci imunitního systému očkováním zprostředkovaným bodovými proteiny. U hospitalizací v Austrálii vidíme stejný vzorec jako u míry infekce v Clevelandu. Čím více očkování podstoupíte, tím slabší je váš imunitní systém. A to je pro cíl léčby! Výše uvedené grafy se NEZAMĚŘUJÍ na žádné vedlejší účinky.

Závěr
V australském Novém Jižním Walesu žije 6,5 milionu obyvatel. Jedná se o vysoce proočkovanou skupinu. Při pohledu na údaje australské vlády za posledních 6 týdnů roku 2022 vidíme, že.

1. Osoby s 1 nebo 2 dávkami jsou 20x častěji hospitalizovány s Covidem než osoby bez dávek.
2. Ti, kteří mají 3 nebo 4 a více dávek, mají 35x větší pravděpodobnost, že budou přijati do nemocnice s Covidem, než ti, kteří nemají žádné dávky.
3. Být bez vakcíny poskytuje 100% ochranu před nutností jít na jednotku intenzivní péče. Být očkovaný vám dává šanci 6 ze 100 000, že budete hospitalizováni na jednotce intenzivní péče.
4. Vakcíny jsou nebezpečné a extrémně neúčinné.
5. Covid Očkování vytváří neudržitelný tlak na nemocnice a jednotky intenzivní péče v Novém Jižním Walesu a následně na celém světě.
6. NHS ve Velké Británii bude zničena, pokud nebude očkování okamžitě zakázáno. Možná už je příliš pozdě.
7. Vakcíny brání stádní imunitě. Stádní imunity nebude u očkovaných nikdy dosaženo. U nevaxovaných jí již bylo dosaženo.
8. Pokračování pandemie je zcela způsobeno antivakcínami.

Když jsem se naposledy díval na údaje v Novém Jižním Walesu za posledních 6 týdnů roku 2021, byla u dvakrát očkovaných 2,18x vyšší pravděpodobnost, že chytí Omikron, než u neočkovaných.

A jsme u toho dnes, o 12 měsíců později, v posledních 6 týdnech roku 2022, a dvakrát očkovaní nemají 2,18x, ale ve skutečnosti 20x větší pravděpodobnost, že chytí nejnovější variantu. A třikrát očkovaní mají 35x větší pravděpodobnost!

Dochází tedy ke zničení imunitního systému, které jsem předpověděl v říjnu2021. Je tu postupující AIDS zprostředkovaný vakcínou. To jsou fraškovitá montypythonovská čísla. Jak jsem pochopil, australská vláda se nyní chystá přestat klasifikovat údaje o nemocnicích podle stavu očkování.

Mluvíme o strkání hlavy do písku. V každém případě. Je příliš pozdě. Kočka je venku z pytle. Tato čísla jsou zrychlující se imunologickou katastrofou.

Údaje, které jsme analyzovali, se týkají nemoci, před kterou nás mají vakcíny chránit (Covid-19). Nezabývají se množstvím kardiovaskulárních, neurologických, imunologických, reprodukčních a systémových nežádoucích účinků genetického antiočkování, které způsobují další hospitalizace.

Předali jsme kontrolu nad našimi zdravotnickými službami velkým farmaceutickým firmám a ty tyto služby zničily. Přijde den, pokud už nenastal, kdy 50 % pacientů v našich nemocnicích bude trpět patologií způsobenou očkováním.

Otázkou pak zůstává, kolik dalších pacientů kromě těch poškozených vakcínami trpí patologiemi zprostředkovanými velkou farmou, které jsou důsledkem jiných „léků“ velké farmaceutické společnosti?

Důvěryhodnost a životaschopnost veškerého zdravotnictví na celém světě je tedy zcela závislá na okamžitém zastavení genetického očkování.

Dočetli jste jeden z našich článků? Nezapomínejte, prosíme, na dobrovolný příspěvek, které je příspěvkem k další nezávislosti a na fungování ! Volného blogu a také investicí do jeho budoucnosti. Více o financování zdola se dozvíte ZDE:  https://volnyblog.news/podporit-provoz-volny-blog-cz/

článek vyšel: 8.2.2023

zdroj: https://expose-news.com/2023/02/08/cdc-confirm-c19-vaccine-knocks-24years-off-mans-life/?fbclid=IwAR0nYyNj2QyoFRspuSOQdhS9mrAyrAEJjU-nsLhGJ_RY-_kUEAmRcIcZfng

všechny důležité informace najdete tady: https://volnyblog.news

Send us mail