, , ,

Tvrdá protiruská propaganda: Na Českém rozhlasu proběhla diskuze o vraždě Vladimira Putina

Zdroj: AERONET

Ministr vnitra Vít Rakušan byl jedním z diskutujících na Českém rozhlasu, kde malé děti pokládaly otázky, které souvisejí s válkou na Ukrajině.

Z úst dívky například zaznělo, kdyby někdo spáchal atentát na ruského prezidenta Vladimira Putina, kdo si myslí, že by to mohl být? Pokud by někdo očekával, že dospělí hosté takovou myšlenku odmítnou a budou apelovat na potřebu mírového urovnání sporu, nestalo se tomu tak. Na její otázku nejprve odpověděl psychiatr Tomáš Rektor, který místo lékařského
a výchovného usměrnění dívky o nepřípustnosti takového smýšlení v demokratickém světě prohlásil, že lidé mají v této době temné myšlenky a zakončil to výrokem, že nezná typ člověka v České republice, který by si nepřál Putinovu smrt. Tím ji prakticky utvrdil
ve správnosti jejího názoru, že chtít zavraždit Putina je dnes společensky akceptovatelné
a přípustné.

Vzápětí odpovídal také ministr vnitra Vít Rakušan a namísto zdůraznění potřeby demokratického principu urovnání válečných sporů a dialogu obou znepřátelených stran se dívka od ministra dozvěděla další informace, že prý se Vladimir Putin bojí atentátu a usíná prý s myšlenkou, kdo ho asi tak chce připravit o život.

Postupně se nacifikace ČR dostává do všech vrstev společnosti a začíná pronikat dokonce už i k uším a do hlav dětí, které jsou k procesům ideové a ideologické propagandy a nacifikace nejnáchylnější. Uvědomme si, že Český rozhlas je veřejnoprávní rozhlas, který má povinnost zajišťovat objektivitu a nezávislost, má poskytovat vyvážené zpravodajství a názory více stran, tedy nejen protiruské, ale i názory z opačného spektra, tedy názory vysvětlující pohledy Ruské federace a příčin, proč provedlo invazi na Ukrajinu.

Namísto toho jsme ale byli v pořadu svědky pásma nacifikačních názorů, kde zaznívaly výroky podněcující nenávist.

Vysílat pořad pro děti, kde se děti ptají na vraždu prezidenta jaderné velmoci a lékař
s ministrem vnitra dítě v názoru ještě utvrzují, to je daleko za čarou veřejné služby.

Zdroj: AERONET

https://www.youtube.com/watch?v=Nm4JKee4YUI

Zdroj: YOUTUBE

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *